ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Λαδάκης: «Δεν φοβόμαστε κανένα παιχνίδι». «Πάρτε παράδειγμα τον Φετφατζίδη»


Ικανοποιημένος από την ως τώρα πορεία του Αστέρα στο πρωτάθλημα εμφανίστηκε με δηλώσεις του στον «NovaΣΠΟΡ FM 94,6» ο Αντώνης Λαδάκης.Ο έμπειρος άσος υπογράμμισε πως η εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα της Τρίπολης είναι προϊόν σωστής δουλείας, ενώ αναφερόμενος στους πολλούς νεαρούς Έλληνες στο ρόστερ των Αρκάδων τόνισε πως ο κόσμος διψάει να βλέπει Έλληνες ποδοσφαιριστές και έφερε ως παράδειγμα τον Γιάννη Φετφατζίδη.

Αναλυτικά:

Για το ξεκίνημα του Αστέρα στο πρωτάθλημα:
«Σύμφωνα με την δουλειά που έχουμε κάνει είναι φυσιολογική εξέλιξη η θέση μας στη βαθμολογία. Για να βρισκόμαστε εδώ το πιστεύαμε. Αλλιώς δεν θα το είχαμε πετύχει. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι δεν φοβόμαστε κανένα παιχνίδι. Εκτός παίζουμε πολύ καλά κάτι που σημαίνει πολλά».

Για την παρουσία αρκετών Ελλήνων και δη νεαρών στο ρόστερ του Αστέρα:
«Υπάρχει καλύτερη επικοινωνία. Γίνεται προσπάθεια προώθησης ελληνόπουλων στην πρώτη ομάδα. Σιγά σιγά τους δίνονται ευκαιρίες. Πρέπει να τις αρπάξουν για να καθιερωθούν. Για να βοηθήσουν τον Αστέρα και το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο κόσμος διψάει να βλέπει Έλληνες ποδοσφαιριστές να αγωνίζονται. Πάρτε παράδειγμα τον Φετφατζίδη του Ολυμπιακού ή τον Φορτούνη σ’ εμάς».
Για τη συνέχεια:
«Δεν πρέπει να επαναπαυτούμε γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Σε παιχνίδια όπως εκείνο κόντρα στον Ηρακλή που ακολουθεί, δεν επιτρέπεται να χάσουμε βαθμούς. Για να τα πάμε καλά, πρέπει να κρατήσουμε χαμηλά το κεφάλι, να συνεχίσουμε τη δουλειά και να είμαστε σταθεροί».
Για τους προσωπικούς του στόχους:
«Πρώτα απ’ όλα θέλω να είμαι υγιής. Θεωρώ τον εαυτό μου έναν απλό εργάτη της ομάδας, που δίνει τα πάντα κάθε φορά για να κερδίζει η ομάδα του. Αυτός είναι ο στόχος μου. Εξάλλου είναι να δύσκολο να διακριθεί ένας αμυντικός χαφ…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...