ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Υπόθεση μισής ώρας…*ΒΙΝΤΕΟ*

Δεν χρειάστηκε παραπάνω από 30 λεπτά η Μίλαν για να πετύχει την δέκατη νίκη της στο πρωτάθλημα και να ανέβει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, τρεις πόντους πάνω από την δεύτερη Λάτσιο.

Όταν ο ηλεκτρονικός πίνακας του «Σαν Σίρο» έδειχνε το 30ο λεπτό, τότε ο Ζλάταν Ιμπραίμοβιτς σημείωνε το όγδοο γκολ του στο πρωτάθλημα, διαμορφώνοντας το σκορ σε 3-0, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να αντισταθεί η Μπρέσια, που.. βολοδέρνει στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. «Αυτοκτόνησε» η Ρόμα.

Παρένθεση αποδείχτηκε για τη Μίλαν η ισοπαλία της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Σαμπντόρια. Μετά και τη νίκη της Λάτσιο στο ντέρμπι με την Ίντερ-και την προσωρινή ισοβαθμία στην κορυφή-, οι παίκτες της Μίλαν μπήκαν ακόμα πιο δυνατά στο παιχνίδι, θέλοντας να μείνουν μόνοι πρώτοι και να αποδείξουν ότι φέτος είναι τα «αφεντικά».

Μέσα σε 30 λεπτά είχαν καθαρίσει την… μπουγάδα. «Δράστες» ο Μπόατενγκ μόλις στο 4’ , ενώ στην συνέχεια την σκυτάλη πήρε ο Ρομπίνιο στο 28’ και ο Ιμπραίμοβιτς στο 31’. Από εκεί και πέρα η Μίλαν κατέβασε ταχύτητα και στην υπόλοιπη μία ώρα του παιχνιδιού δεν άλλαξε κάτι. Πλέον η ομάδα του Αλέγκρι θα προετοιμαστεί για τον αγώνα κόντρα στον Άγιαξ για το Τσάμπιονς Λιγκ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...