ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Φερέιρα ο... δίκαιος

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα κάνει πράξη τα λόγια του περί ευκαιριών σε όλους τους παίκτες και είναι ενδεικτικό πως σε μόλις τρία παιχνίδια του στον πάγκο του Παναθηναϊκού, έχει δοκιμάσει 20 από τους 25 παίκτες του ρόστερ.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του Παναθηναϊκού, ο Φερέιρα είχε τονίσει πως όλοι οι ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στην ομάδα, θα έχουν την ευκαιρία να αποδείξουν τι αξίζουν.
Τρία μόλις παιχνίδια μετά, έχει ήδη κάνει πράξη αυτές τις... προγραμματικές του δηλώσεις. Από τους 25 ποδοσφαιριστές που έχει στη διάθεσή του, έχει ήδη δώσει χρόνο συμμετοχής, στους 20. Οι μόνοι που δεν έχουν αγωνιστεί κατά την παρουσία του στον πράσινο πάγκο είναι οι Καρνέζης, Φερνάντες, Ιωαννίδης, Σαριέγκι, και Λέτο. Άν αναλογιστούμε μάλιστα ότι από αυτούς τους 5 οι 2 είναι τερματοφύλακες και ένας τιμωρημένος (Λέτο), ενώ προέρχεται και από τραυματισμό, τότε αντιλαμβάνεται κανείς, πως ο νέος κόουτς του Τριφυλλιού είναι απόλυτα συνεπής σε όσα είχε πει.
Αυτό φυσικά το αντιλαμβάνονται και οι ίδιοι οι παίκτες και ξέρουν ότι από τους ίδιους εξαρτάται αν θα αγωνίζονται ή όχι, γεγονός που δίνει επιπλέον κίνητρο στις προπονήσεις της Παιανίας.

Οι παίκτες που έχει χρησιμοποιήσει ο Φερέιρα:
Με τη Μπαρτσελόνα: Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης (Πλεσί), Ζιλμπέρτο, Λουίς Γκαρσία (Πετρόπουλος), Μαρίνος (Δημούτσος), Χριστοδουλόπουλος, Σισέ.
Με την Κέρκυρα: Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Πλεσί (Κατσουράνης), Χριστοδουλόπουλος, Μαρίνος (Δημούτσος), Καραγκούνης (Πετρόπουλος), Σισέ.
Με τον Πανσερραικό: Τζόρβας, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σεϊταρίδης. Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Πλεσί (Σιμάο), Νίνης, Γκοβού (Μαρίνος), Χριστοδουλόπουλος (Μαυρίας), Σισέ.


Πηγή prasina nea

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...