ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Μπάι-μπάι Μπάγερν... *ΒΙΝΤΕΟ*

Ποιος θα το πίστευε; Η ομάδα που πέρυσι κατέκτησε το νταμπλ στη Γερμανία και έφτασε μέχρι τον τελικό του Champions League, φέτος αναγκάζεται-όπως όλα δείχνουν-να αποχαιρετήσει από τη 15η αγωνιστική το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Η Μπάγερν Μονάχου έχασε με 2-0 από τη Σάλκε στη «Φέλτινς Αρένα» και η διαφορά της από την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ, που την Κυριακή δοκιμάζεται στη Νυρεμβέργη, παρέμεινε στους 14 βαθμούς.
Μπάι-μπάι Μπάγερν... (video)
Ο Χουράδο στο 58’ κόντρα στη ροή του αγώνα πήρε το ριμπάουντ από το σουτ που έκανε στο δοκάρι ο Ραούλ μετά από εξαιρετική ατομική προσπάθεια και άνοιξε το σκορ. Ο Χέβεντες στο 67’ με διπλή προσπάθεια (πρώτα κεφαλιά στο δοκάρι και μετά πλασέ σε κενό τέρμα) πέτυχε το 2-0 για τους «βασιλικούς μπλε», που έφτασαν τους 16 βαθμούς και απομακρύνθηκαν τέσσερις από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο Φέλιξ Μάγκατ χρησιμοποίησε μετά από καιρό τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος στο 73’ αντικατέστησε τον Εντού. Ο 18χρονος αμυντικός είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στο πρωτάθλημα στις 2 Οκτωβρίου, ενώ ακολούθως είχε «υποβιβαστεί» στη δεύτερη ομάδα του γερμανικού συλλόγου.

Συνθέσεις:

Σάλκε (Μάγκατ): Νόιερ, Ουτσίντα, Χέβεντες, Μέτσελντερ, Σμιτς, Κλούγκε, Ράκιτιτς, Εντού (73’ Παπαδόπουλος), Χουράδο (77’ Πάντερ), Χούντελαρ, Ραούλ (60’ Φαρφάν).

Μπάγερν (Φαν Γκάαλ): Μπουτ, Λαμ, Μπρένο, Τίμοστσουκ, Κοντέντο, Φαν Μπόμελ (74’ Πράνιτς), Κρόος, Μίλερ, Σβαϊνστάιγκερ (84’ Σβαϊνστάιγκερ), Ριμπερί, Γκόμεζ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...