ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

"Θέλω να ξανασκοράρω στον Παναθηναϊκό"


Με... άγριες διαθέσεις περιμένει την πρώην του ομάδα στην Δανία ο Νταμέ Ν' Ντόι που δήλωσε πως θα κάνει τα πάντα για να στείλει την μπάλα πάλι στα δίχτυα του τριφυλλιού.
Το πρωτάθλημα της Δανίας σταμάτησε για τις χειμερινές... διακοπές με την Κοπεγχάγη να βρίσκεται στην πρώτη θέση έχοντας καταρρίψει ένα σπουδαίο ρεκόρ: Είναι η ομάδα η οποία τερμάτισε με την μεγαλύτερη διαφορά από τον δεύτερο σε διακοπή του πρωταθλήματος (19 βαθμούς μπροστά από την 2η Οντένσε).

Όμως όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και η ιστοσελίδα ekstrabladet.dk, οι παίκτες της ομάδας έχουν να κάνουν και άλλη μία σημαντική δουλειά πριν την ξεκούραση: Να προκριθούν στην επόμενη φάση του Champions League κάτι που θα το πετύχουν 100% με νίκη επί του Παναθηναϊκού την Τρίτη το βράδυ.Το μεγάλο όπλο της Κοπεγχάγης και σε αυτό το ματς, δεν είναι άλλος από τον Νταμέ Ν' Ντόι ο οποίος εμφανίστηκε βέβαιος για την νίκη: «Είμαι σίγουρος ότι θα κερδίσουμε την Τρίτη και θα κάνω τα πάντα για να σκοράρω και πάλι».Αν όμως η Μπαρτσελόνα νικήσει στο Καμπ Νόου την Ρουμπίν, τότε η Κοπεγχάγη περνάει και με ήττα από τον Παναθηναϊκό. Τι σχολιάζει γι' αυτό το σενάριο ο Σενεγαλέζος; «Σκεφτόμαστε μόνο το τι θα κάνουμε εμείς και γι αυτό το λόγο είμαι πεπεισμένος πως θα προκριθούμε».

Μένει να δούμε αν ο Νταμέ Ν' Ντόι ξανασκοράρει κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπως έκανε πριν λίγες εβδομάδες στην Αθήνα. Και αν το κάνει, θα είναι στο ίδιο γήπεδο που πριν μερικά χρόνια είχε βάλει το νικητήριο γκολ κατά της Κοπεγχάγης με τη φανέλα του "τριφυλλιού" για τους ομίλους του Uefa!

* Η φωτογραφία είναι από τον αγώνα Κοπεγχάγη-Παναθηναϊκός 0-1 (8/11/2007). Ο Ν' Ντόι στα πράσινα κόντρα σε έναν πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, τον Μίκαελ Άντονσον.

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...