ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ροτέν: "Θέλω να παίξω στην ΑΕΚ"

Πεπεισμένος ότι άφησε καλές εντυπώσεις στον Μανόλο Χιμένεθ και ότι θα υπάρξει πρόταση από τους "κιτρινόμαυρους" μέσα στις επόμενες ημέρες, εμφανίστηκε σε σημερινή συνέντευξή του ο Ζερόμ Ροτέν.

Ο 32άχρονος πρώην άσος της Παρί Σεν Ζερμέν παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Ώρα για Σπορ", όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τη σημερινή κατάσταση της Ένωσης, τη δική του επιθυμία να τη βοηθήσει να πάρει το πρωταθλημα, καθώς επίσης για το νέο προπονητικό κέντρο αλλά και την εμφάνιση της Ένωσης κόντρα στην Χάιντουκ στο Σπλιτ.

Τα κυριότερα αποσπάσματα της συνέντευξης του Ζερόμ Ροτέν:

Για το αν πιστεύει ότι θα του γίνει πρόταση:

"Δεν έχω συμφωνήσει με την ΑΕΚ, αλλά δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο να γίνει στη συνέχεια. Πιστεύω ότι θα μου γίνει κάποια πρόταση και από εκεί και πέρα θα δούμε τι θα γίνει. Αυτό που ξέρουμε από τους ανθρώπους της ΑΕΚ είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες, ίσως και μέχρι τη Δευτέρα, θα έχουμε κάποια νέα.

Προσωπικά πιστεύω ότι υπάρχει ενδιαφέρον να συνεργαστούμε. Σου είπα και πριν ότι θέλω να παίξω στην ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι φεύγω από την Ελλάδα με μία θετική αίσθηση, πιστεύω πως θα υπάρξει συνέχεια σε αυτή την ιστορία".

Για τις φήμες ότι δεν ήθελε να δοκιμαστεί και ότι δημιουργήθηκε πρόβλημα με αυτό το θέμα:

"Έκανα δύο προπονήσεις με την ΑΕΚ χωρίς να έχουμε υπογράψει συμβόλαιο. Αυτό νομίζω απαντά στη συγκεκριμένη ερώτηση... Δεν είχα πρόβλημα με αυτό, είναι κατανοητό να θέλουν να δουν οι άνθρωποι της ομάδας σε ποια κατάσταση ακριβώς βρίσκομαι.

Βεβαίως μίλησα με τον κύριο Χιμένεθ, αλλα δε νομίζω ότι είναι σωστό να μεταφέρω τι είπαμε μεταξύ μας. Είμαι σίγουρος όμως ότι έχει μείνει ευχαριστημένος από μένα και πιστεύει ότι θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα. Είναι ένας προπονητής που νομίζω ότι θα βοηθήσει σίγουρα την ΑΕΚ".

Για το πως βλέπει το ενδεχόμενο, σε σχέση με την καριέρα που κουβαλάει, να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα και στην ΑΕΚ:

"Έχω παίξει σε πολύ σημαντικές ομάδες στη Γαλλία, γνωστές και στην Ευρώπη. Και η ΑΕΚ είναι μία ομάδα γνωστή στην Ευρώπη, από τις μεγαλύτερες στη χώρα της, με μεγάλη ιστορία και πάρα πολλούς οπαδούς. Νομίζω ότι είναι μία εξαιρετική ευκαιρία για να συνεχίσω την καριέρα μου και δεν το λέω σαν κοπλιμέντο. Θα ήταν πολύ καλό για μένα να παίξω στην ΑΕΚ και θεωρώ ότι μπορώ να βοηθήσω".

Για το αν γνωρίζει για τη σημερινή κατάσταση της ΑΕΚ:

"Φρόντισα να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα. Η ΑΕΚ, όπως και η Παρί Σεν Ζερμέν, είναι δύο πολύ μεγάλες ομάδες στη χώρα τους, που έχουν πολύ καιρό να πάρουν πρωτάθλημα. Βέβαια, η διαφορά είναι ότι, όπως μου είπαν, η ΑΕΚ πριν τρία χρόνια πήρε το πρωτάθλημα, αλλά το έχασε στα δικαστήρια από τον Ολυμπιακό.

Είναι κάτι που μου έκανε μεγάλη εντύπωση, πραγματικά δεν θα ήθελα να ζήσω ποτέ κάτι τέτοιο και να ήμουν στη θέση των ποδοσφαιριστών, που κέρδισαν έναν τίτλο στο γήπεδο και τον έχασαν στην αίθουσα κάποιου δικαστηρίου...

Η εικόνα που έχω αυτή τη στιγμή είναι ότι η ΑΕΚ βρίσκεται σε μία περίοδο αναδιοργάνωσης και υπάρχει ένα καλό πλάνο για τη συνέχεια. Ίσως δεν μπορεί να κατακτήσει φέτος το πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ σοβαρή διεκδικήτρια. Θα ήθελα πολύ να βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια και να είμαι στην ΑΕΚ, όταν θα κατακτήσει και πάλι το πρωτάθλημα".

Για αυτό που γραφόταν πριν έρθει να δοκιμαστεί στην ΑΕΚ, ότι είχε επαφές με τον Ηρακλή:

"Το ξέρω, με έπαιρναν μάλιστα τηλέφωνο για να με ρωτήσουν. Πραγματικά δεν ήξερα τι να πω, γιατί δεν υπήρχε καμία επαφή με τη συγκεκριμένη ομάδα, ούτε με πλησίασε ποτέ κανείς για να μου μιλήσει για τον Ηρακλή".

Για το νέο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα:

"Ναι, το ξέρω και είχα την ευκαιρία να το δω λεπτομερώς με τους ανθρώπους της ΑΕΚ. Νομίζω ότι πρόκειται για πάρα πολύ καλές εγκαταστάσεις. Θα σου πω μάλιστα ότι το προπονητικό κέντρο της Παρί είναι μικρότερο".

Για την εικόνα που σχημάτισε από την ΑΕΚ, στο νικηφόρο εκτός έδρας παιχνίδι της με τη Χάιντουκ για το Europa League:

"Ναι, το είδα. Πιστεύω ότι αυτό που έδωσε στην ΑΕΚ τη νίκη ήταν η ψυχή και η μεγάλη θέληση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές, μέσα σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο... Βέβαια, η ΑΕΚ στο δεύτερο ημίχρονο έβγαλε και περισσότερη ποιότητα στο γήπεδο από τη Χαιντούκ".

Πηγή sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...