ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Με Φέτφα και Μιραλάς ο Θρύλος

Με τον Γιάννη Φετφατζίδη στην αριστερή πτέρυγα και τον Κέβιν Μιραλάς στην κορυφή της επίθεσης ο Θρύλος θα επιδιώξει σήμερα (19:30, NS2) να επιστρέψει στις νίκες, ξεπερνώντας το εμπόδιο της Καβάλας στο "Ανθή Καραγιάννη".
Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και να πάρουν το "τρίποντο" το οποίο θα τους επαναφέρει στην κορυφή της Super League.
O Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεση του μετά από καιρό τους Βασίλη Τοροσίδη και Όλοφ Μέλμπεργκ, οι οποίοι ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών και θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα των Πειραιωτών.

Ο "Φέτφα" για αντί-Ριέρα...

Σε ότι έχει να κάνει με τον εκλεκτό του Ερνέστο Βαλβέρδε για την αριστερή πτέρυγα αυτός θα είναι ο Γιάννης Φετφατζίδης, ο οποίος δοκιμάστηκε αρκετά στις τελευταίες προπονήσεις στην συγκεκριμένη θέση και τα πήγε πολύ καλά.

Οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι Ούρκο Πάρντο, Βασίλης Τοροσίδης, Όλοφ Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Ντένις Ρόμενταλ, Ντουντού Σεαρένσε, Μοϊσές Ουρτάδο, Αριέλ Ιμπαγάσα και Κέβιν Μιραλάς.

Περίπου 3.000 στο "Ανθή Καραγιάννη"

Σε "Γ. Καραϊσκάκης" θα προσπαθήσουν να μετατρέψουν σήμερα το "Ανθή Καραγιάννη" οι φίλοι του Ολυμπιακού, οι οποίοι θα δώσουν δυναμικό "παρών" στο γήπεδο.

Περίπου 3.000 οπαδοί των Πειραιωτών θα ενισχύσουν με την παρουσία τους το συγκρότημα του Ερνέστο Βαλβέρδε στην προσπάθεια του για νίκη.


Πηγή red planet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...