ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2010

Ο Γκέκας έστεψε τη Ντόρτμουντ *ΒΙΝΤΕΟ*

Ένα πέναλτι του Φάνη Γκέκα στο 84ο λεπτό χάρισε στην Άιντραχτ τη νίκη με 2-1 επί της Μάιντς για τη 15η αγωνιστική της Bundesliga κι έδωσε την ευκαιρία στην πρωτοπόρο Ντόρτμουντ να αποσπαστεί στους δέκα βαθμούς από την ομάδα του Τόμας Τούχελ εφόσον την Κυριακή νικήσει στην έδρα της Νυρεμβέργης. Παράλληλα η ομάδα της Βεστφαλίας εξασφάλισε και μαθηματικά τον άτυπο τίτλο της πρωταθλήτριας χειμώνα, δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου.
Ο Γκέκας έστεψε τη Ντόρτμουντ (video)
Η ομάδα της Φρανκφούρτης προηγήθηκε με τον Ρους στο 35’, ισοφαρίστηκε στο 42’ από το πέναλτι του Σούρλε μετά από ανατροπή του Ρίισε από τον Αλτιντόπ, ωστόσο στο 84’ ο Κίρχοφ έκανε χέρι εντός περιοχής και ο Γκέκας δεν συγχώρεσε. Σκόραρε από την άσπρη βούλα, έφτασε τα 13 γκολ (3 με πέναλτι) και ανέβασε την ομάδα του στην όγδοη θέση της βαθμολογίας. Ο σκόρερ του χρυσού γκολ και ο Γιώργος Τζαβέλλας αγωνίστηκαν σε όλο το παιχνίδι, ενώ ο Γιάννης Αμανατίδης ξεκίνησε μετά από καιρό στο βασικό σχήμα και αντικαταστάθηκε στο 69’ από τον Κάιο.



Βόλφσμπουργκ και Βέρντερ Βρέμης έμειναν στο 0-0 παραμένοντας αμφότερες στα χαμηλά κλιμάκια της βαθμολογίας. Μάλιστα οι δύο ομάδες είχαν από ένα χαμένο πέναλτι, καθώς στο 74’ ο Μπενάλιο απέκρουσε την εκτέλεση του Φρινγκς, ενώ τρία λεπτά μετά ο Τζέκο πέταξε στα σκουπίδια την εσχάτη των ποινών σουτάροντας ψηλά άουτ.



Η Φράιμπουργκ πέτυχε σπουδαία νίκη με 1-0 επί του Αμβούργου και αναρριχήθηκε στην πέμπτη θέση, ενώ η Γκλάντμπαχ παρότι προηγήθηκε του Ανόβερου, έμεινε με δέκα παίκτες στο 43’ λόγω αποβολής του Μπομπαντίγια και οι φιλοξενούμενοι με δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο πήραν τη νίκη με 2-1, σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση.

Τέλος, Στουτγάρδη και Χόφενχαϊμ έμειναν στο 1-1, με τους γηπεδούχους να μην μπορεί να αξιοποιήσουν το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχαν από το 41’, όταν αποβλήθηκε ο Φόρσα, και να παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Αναλυτικά η 15η αγωνιστική:

Παρασκευή 3/12

Ζανκτ Πάουλι-Καϊζερσλάουτερν 1-0
(48’ αυτ. Τίφερτ)

Σάββατο 4/12

Στουτγκάρδη-Χόφενχαϊμ 1-1
(34’ Χάρνικ-11’ Σαλίχοβιτς)

Βόλφσμπουργκ-Βέρντερ Βρέμης 0-0

Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Μάιντς 2-1
(35’ Ρους, 84’ πεν. Γκέκας-42’ πεν. Σούρλε)

Γκλάντμπαχ-Ανόβερο 1-2
(17’ Μπράντλεϊ-73’ Χάνκε, 75’ Κόναν)

Φράιμπουργκ-Αμβούργο 1-0
(3’ Σισέ)

Σάλκε-Μπάγερν Μονάχου 19:30

Κυριακή 5/12

Λεβερκούζεν-Κολωνία 16:30
Νυρεμβέργη-Ντόρτμουντ 18:30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...