ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

«Όχι» του Ντάνι Άλβες στη πρόταση ανανέωσης

Αρνητική ήταν η απάντηση του Ντάνι Άλβες, χθες αργά το βράδυ, στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με δημοσίευμα της “El Mundo Deportivo”. Η διαφορά μεταξύ των δύο πλευρών είναι μεγάλη, καθώς ο μάνατζερ του παίκτη, Χοακίν Μακανάς, ζητά κοντά στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ περισσότερο το χρόνο, απ’ ό,τι του προσφέρει ο σύλλογος της Καταλονίας.
«Όχι» του Ντάνι Άλβες στη πρόταση ανανέωσης
Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου δεξιού μπακ λήγει στις 30 Ιουνίου του 2012 και αυτό σημαίνει αυτόματα ότι από τον Ιανουάριο του ίδιου χρόνου μπορεί ελεύθερα να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα επιθυμεί. Με την άρνηση της ανανέωσης φουντώνουν και τα σενάρια που θέλουν την Τσέλσι και τη Μάντσεστερ Σίτι να είναι «προ των πυλών».

Από την πλευρά της η Μπαρτσελόνα χαρακτηρίζει την προσφορά προς τον παίκτη δίκαιη, θεωρώντας πως είναι ανάλογη με αυτές που έγιναν σε Τσάβι, Ινιέστα και Βίγια. Η ανησυχία πλέον στην ομάδα της Βαρκελώνης είναι έντονη, καθώς ο Ντάνι Άλβες είναι από τα σημαντικά στελέχη, αλλά –όπως λένε- οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν μπορούν να ανεβάσουν αρκετά την προσφορά τους για να μην χαλάσουν τις ισορροπίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...