ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Κλίμα αισιοδοξίας...

Ο Νάτσο Σκόκο πανηγυρίζει...... Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας ολοκληρώθηκε την Πέμπτη το απόγευμα η συνάντηση μεταξύ του Σταύρου Αδαμίδη και των μάνατζερ του Νάτσο Σκόκο, Φαμπιάν Σολντίνι και Παύλου Διαννή. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ συζήτησε για ακόμη μία φορά με τους ατζέντηδες του "υδραυλικού" για την ανανέωση του συμβολαίου του παίκτη που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Φυσικά δεν μπορούμε να μιλάμε ακόμα για οριστική συμφωνία ωστόσο όπως διαρρέει από τους κύκλους της "κιτρινόμαυρης" ΠΑΕ η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία πως το σίριαλ με την ανανέωση του συμβολαίου του Αργεντίνου μεσοεπιθετικού με την Ενωση θα έχει αίσιο τέλος.

Στο μεταξύ, ευχάριστα ήταν τα νέα και για τον Τραϊνό Δέλλα, που τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και όπως και ο Κώστας Μανωλάς θα δώσει κανονικά το "παρών" στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το φύλλο αγώνος που συνέταξε ο Τάσος Κάκος μετά το τέλος του αγώνα με τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε ότι ο "Κολοσσός" δεν επέστρεψε το μπουκάλι που του πέταξε οπαδός στο κεφάλι, αλλά το άφησε πίσω από τον πάγκο της ΑΕΚ. Ετσι τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική και θα την εκτίσει στην αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής απέναντι στην Καβάλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...