ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Η μεγάλη απόδραση από το «Καραϊσκάκη»


Η μεγάλη απόδραση από το «Καραϊσκάκη»
Καταστρώνει το σχέδιο απόδρασης από το Καραϊσκάκη (με το τρίποντο της νίκης στην τσέπη) ο Μάκης Χάβος. Ο «προσωρινός» τεχνικός περιμένει την άφιξη των Ανίς Μπουσαϊντί και Ναμπίλ Ελ Ζαρ, η ετοιμότητα των οποίων θα κρίνει πολλά όσον αφορά την κατάρτιση της ενδεκάδας του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Τυνήσιος αμυντικός αγωνίστηκε για 90 λεπτά στον φιλικό αγώνα της χώρας του με την Μποτσουάνα, ενώ ενδιάμεσα είχε να ταξιδέψει αρκετές ώρες με το αεροπλάνο Από την στιγμή που δεν υπάρχει άλλο καθαρόαιμο δεξί μπακ στην ομάδα τότε ο Χάβος θα αναγκαστεί να κάνει αλχημείες για να καλυφθεί το κενό που θα δημιουργηθεί.

Τρεις από τους πέντε διεθνείς επέστρεψαν και έδωσαν κανονικά το ''παρών'' στην προπόνηση. Γιώργος Φωτάκης, Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ακολούθησαν ατομικό χαλαρό πρόγραμμα λόγω της συμμετοχής τους στους αγώνες των Εθνικών ομάδων των χωρών τους.

Στη σημερινή προπόνηση έλαβαν μέρος και δύο παίκτες της ομάδας των νέων του "Δικέφαλου", οι Ιντζίδης και Κάτσε, κάτι που αποτελεί επιβράβευση για τις πολύ καλές τους εμφανίσεις με την δεύτερη ομάδα του ΠΑΟΚ και έδωσαν το παρών στο πρόγραμμα της πρώτης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...