ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Ούτε ευρώ λιγότερο...

Ο Κέβιν Μιραλάς θα απουσιάσει από το ματς με την Ηλιούπολη Η διοίκηση της Σεντ Ετιέν δεν σκοπεύει να κάνει ούτε ένα ευρώ... σκόντο στον Ολυμπιακό για τον Κέβιν Μιραλάς. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά ο εκτελεστικός διευθυντής του γαλλικού συλλόγου, Ρολάν Ρεμεγιέρ, αν οι "ερυθρόλευκοι" προσφέρουν 2.499.000 ευρώ δεν θα αποκτήσουν τον Βέλγο επιθετικό!

"Συμφωνήσαμε σε κάτι. Η συμφωνία αυτή είναι επίσημη και καταχωρημένη στη FIFA. Υπάρχει ένα συγκεκριμένο ποσό. Είτε θα κάνουν χρήση της οψιόν πριν από τις 31 Ιανουαρίου, πληρώνοντας το ποσό που απαιτείται, είτε δεν θα αυξήσουν την προσφορά τους και θα λάβουμε τα μέτρα μας. Αλλά αν προσφέρουν 2 εκατομμύρια και 499 000 ευρώ θα πω όχι. Δεν τίθεται θέμα συζήτησης", τόνισε ρητά και κατηγορηματικά στο "leprogres.fr".

"Υπάρχουν δεσμεύσεις και από τις δύο πλευρές. Είναι 2,5 εκατομμύρια ευρώ, διαφορετικά δεν προχωράμε στη συμφωνία. Όταν συμφωνούμε σε κάτι δεν κάνουμε πίσω, έχει τελειώσει. Δεν υπάρχει περίπτωση να ξεπουλήσουμε... Ξέρουμε ότι όλα πάνε θαυμάσια για τον Κέβιν. Η μπάλα είναι στο δικό τους γήπεδο", συμπλήρωσε για να καταλήξει λέγοντας: "Μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου κανείς από τον Ολυμπιακό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...