ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Βράζει" η Λίβερπουλ με Καπέλο

Φάμπιο Καπέλο Ο τραυματισμός του Στίβεν Τζέραρντ στον φιλικό αγώνα των "λιονταριών" με τη Γαλλία εξόργισε τους ιθύνοντες της Λίβερπουλ, οι οποίοι κατηγορούν τον Φάμπιο Καπέλο. Συγκεκριμένα, η αγγλική ομάδα πιστεύει πως ο Ιταλός oμοσπονδιακός τεχνικός δεν προστάτεψε τον παίκτη και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιδεινωθεί ο τραυματισμός του.

Ο Τζέραρντ τραυματίστηκε πέντε λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης και οι "κόκκινοι" τονίζουν πως κακώς ο τεχνικός της Αγγλίας χρησιμοποίησε σε ολόκληρη τη διάρκεια του αγώνα τον παίκτη τους.

Χαρακτηριστικά, ο Ντάρεν Μπέργκες, υπεύθυνος φυσικής κατάστασης της Λίβερπουλ τόνισε: "Απίστευτο αυτό που έκαναν. Αθέτησαν τη συμφωνία, λειτούργησαν ερασιτεχνικά και τώρα χάνουμε τον Τζέραρντ".

Από την πλευρά του, ο Φάμπιο Καπέλο τόνισε: "Συζητήσαμε πριν το ματς και μου είπε ότι θα παίξει για 60 λεπτά. Τραυματίστηκε όμως ο Γκάρεθ Μπάρι και δεν μπορούσα να τον βγάλω. Αν ήταν εύκολο, οι παίκτες θα έπαιζαν όσο ώρα συμφωνούσαμε με τους συλλόγους αλλά καμιά φορά αυτό δεν γίνεται".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...