ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Τιμωρία εν όψει για Μουρίνιο-Πρεθιάδο

Συνεδρίασε την Πέμπτη η κρατική επιτροπή της Ισπανίας για την αντιμετώπιση της βίας και του ρατσισμού με ένα από τα μέλη της επιτροπής να ζητά την τιμωρία των Ζοσέ Μουρίνιο και Μανουέλ Πρεσιάδο για όσα έγιναν μεταξύ τους την προηγούμενη εβδομάδα.
Τιμωρία εν όψει για Μουρίνιο-Πρεθιάδο
«Οι επιθετικές δηλώσεις και των δυο προπονητών δημιούργησαν ένα εκρηκτικό κλίμα, το οποίο θα μπορούσε να οδηγήσει σε επεισόδια. Για το λόγο αυτό και για την αποφυγή παρόμοιων φαινομένων στο μέλλον, θα ζητήσουμε από την Ισπανική ομοσπονδία ποδοσφαίρου να τιμωρηθούν οι δύο προπονητές».

Η κόντρα των δύο ανδρών ξεκίνησε όταν ο Μουρίνιο κατηγόρησε την Σπόρτινγκ Χιχόν για μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα. Ο Πρεσιάδο δεν άφησε την προσβολή χωρίς απάντηση κάνοντας επικριτικά σχόλια για τον χαρακτήρα του Πορτογάλου.

Οι δυο προπονητές το τράβηξαν ακόμα περισσότερο μετά την αναμέτρηση Χιχόν-Ρεάλ που τέλειωσε με νίκη των Μαδριλένων. Ο «εκλεκτός» ευχήθηκε στην Χιχόν να πέσει στην δεύτερη κατηγορία, ενώ ο Πρεθιάδο απάντησε εκτοξεύοντας ένα μπουκάλι στο λεωφορείο της αποστολής των «μερένχες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...