ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Με Γκαλίτσιο & Μοδέστο

Με άμυνα ανάγκης θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή (19:30, NET) στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Με Γκαλίτσιο & Μοδέστο
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα στερηθεί, λόγω τραυματισμών τις υπηρεσίες δύο υπερπολύτιμων μονάδων της "οπισθοφυλακής", όπως οι Βασίλης Τοροσίδης και Όλοφ Μέλμπεργκ. Αντικαταστάτες τους στο αρχικό σχήμα θα είναι οι Γιώργος Γκαλίτσιος και Φρανσουά Μοδέστο, οι οποίοι θα κληθούν να καλύψουν με τον καλύτερο τρόπο το κενό των προαναφερθέντων.

Ο Γάλλος πρόκειται για μία έτοιμη λύση, καθώς είχε αγωνιστεί και στην Κρήτη με τον Εργοτέλη. Δείχνει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και το μόνο που μένει να κάνει είναι να αντεπεξέλθει σε μία ακόμη αποστολή που θα του ανατεθεί από τον 46χρονο τεχνικό των ερυθρολεύκων.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον Γιώργο Γκαλίτσιο, ο νεαρός Λαρισαίος θα έχει την ευκαιρία κόντρα στον ΠΑΟΚ να αποδείξει στον προπονητή του πως αξίζει περισσότερα χρόνο συμμετοχής στο μέλλον.

Με δεδομένο ότι ο "Τόρο", λόγω θλάσης θα απουσιάσει για σχεδόν δεκαπέντε μέρες θα έχει την δυνατότητα σε στα ματς που ακολουθούν να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Βάσκου, ο οποίος μέχρι στιγμής δεν δείχνει να τον πολύ πιστεύει.

Στο... χέρι του Γκαλίτσιου, είναι λοιπόν να επανέλθει δυναμικά με μία καλή εμφάνιση και να "σβήσει" τις φήμες που τον θέλουν τον Γενάρη να αποχωρεί από την ομάδα του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...