ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Δηλώσεις Ελλήνων Παικτών

Φωτάκης: «Έχουμε πολύ ταλέντο»

Ικανοποιημένος για την επανεμφάνισή του με την φανέλα της Εθνικής ομάδας εμφανίστηκε ο
Γιώργος Φωτάκης αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αυστρία. Ο μέσος του ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν δημιουργός του πρώτου τέρματος και σκόρερ του δεύτερου αναφέρθηκε στην ποιότητα που υπάρχει στην ομάδα.
Φωτάκης: «Έχουμε πολύ ταλέντο»
«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα. Είναι μεγάλη τιμή και όποτε μου δίνεται η δυνατότητα θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό», είπε αρχικά και συνέχισε: «Ήταν δυνατό τεστ δεν μετράει το σκορ. Έχουμε περιθώρια βελτίωσης. Είμαστε πολλά καινούργια παιχνίδια ,έχουμε ταλέντο και ποιότητα και μπορούμε να βοηθήσουμε την Εθνική ομάδα».

Γεωργιάδης: «Ευχαριστώ τα παιδιά»


Γεωργιάδης: «Ευχαριστώ τα παιδιά»
Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Γεωργιάδης, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την φανέλα της Εθνικής ομάδας. Ο νεαρός άσος ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για την βοήθεία τους, ενώ τόνισε πως η συγκεκριμένη ομάδα έχει πολύ μέλλον.

«Είναι μια πολύ μεγάλη εμπειρία για μένα. Μπορεί να έπαιξα λίγο αλλά είμαι πολύ χαρούμενος και για το ντεμπούτο μου και για τη νίκη της ομάδας. Σίγουρα έχει πάρα πολύ μέλλον. Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου για την συμπεριφορά τους και για το γεγονός πως με έβαλαν αμέσως στο κλίμα. Είναι μια οικογένεια και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο», ήταν τα λόγια του 23χρονου παίκτη του Πανσερραϊκού.


Σαμαράς: «Είναι δίκαιος ο Σάντος»

Το εγκώμιο του Φερνάντο Σάντος έπλεξε μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Αυστρία ο Γιώργος Σαμαράς. Ο σκόρερ του πρώτου τέρματος και δημιουργός του δεύτερου τόνισε πως παρόλο που η ομάδα έχει πολλά νέα πρόσωπα δεν έχει αλλάξει τίποτα στα αποδυτήρια και η χημεία παραμένει.
«Πάνω από όλα είναι η νίκη. Ήταν πολύ σημαντική. Πιεστήκαμε λίγο στην αρχή γιατί οι Αυστριακοί μπήκαν δυνατά. Όσο περνούσε η ώρα καταφέραμε και ισορροπήσαμε το παιχνίδι και κάναμε κάποιες ευκαιρίες», είπε αρχικά.
Σαμαράς: «Είναι δίκαιος ο Σάντος»
Αναφερόμενος στα νέα πρόσωπα, τόνισε: «Μέχρι στιγμής ο κ. Σάντος έχει δείξει πως εμπιστεύεται τα νέα παιδιά και είναι δίκαιος. Όποιος παίζει καλά στην ομάδα του θα έχει και ανοιχτή την πόρτα για την Εθνική. Όλα είναι πολύ καλά και συνεχίζουμε. Αν και έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά δεν έχει χαθεί η χημεία και η ισορροπία μέσα στα αποδυτήρια».
Για την πολύ καλή παρουσία που είχε, αλλά και για την θέση που θέλει να παίζει, τόνισε: «Σαν ομάδα ήμασταν καλοί και έτσι και εγώ έκανα κάποιες καλές ενέργειες. Με τον Γιώργο βρεθήκαμε πολύ καλά και είχαμε καλά αποτελέσματα. Σχετικά με εμένα με ενδιαφέρει να παίζω και όχι η θέση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...