ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

"Φιλική" νίκη της Εθνικής Ελπίδων

Γιάννου και Ταχτσίδης πανηγυρίζουν το γκολ του πρώτου Με 1-0 επικράτησε η Εθνική Ελπίδων στη φιλική αναμέτρηση που είχε κόντρα στη Νορβηγία στο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Γιάννου στο 36'.

Λίγες φάσεις είχε το πρώτο ημίχρονο με την κατοχή της μπάλας να την έχει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας. Από το δεύτερο κιόλας λεπτό η Ελληνική ομάδα έχασε μια σημαντική ευκαιρία όταν οι Ταχτσίδης και Ανάκογλου δεν κατάφεραν να σκοράρουν από κοντινή απόσταση. Ωστόσο στο 36' ο Γιάννου με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Λαγού, άνοιξε το σκορ και έβαλε την Εθνική μας οδηγό στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 58ο λεπτό το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα άγγιξε το 2-0, όταν ο Ταχτσίδης έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε την ώρα που ο τερματοφύλακας βρισκόταν έξω από την εστία του, όμως, ο γκολκίπερ αντέδρασε γρήγορα και μπλόκαρε την μπάλα.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Γκέντσογλου έκλεψε την μπάλα, βγήκε στην αντεπίθεση, έδωσε πάσα στον Καρέλη αλλά μάταιη για ακόμη μια φορά η προσπάθεια της Εθνικής μας αφού η μπάλα βγήκε άουτ. Στη συνέχεια στην αντεπίθεση βγήκε ο Παληγεώργος που τροφοδότησε τον Χρυσοφάκη, ο τελευταίος έσκαψε την μπάλα η οποία πέρασε ξυστά από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο τέλος μια μόνο καλή φάση έκαναν οι φιλοξενούμενοι με τον Σίνγκ αλλά δίχως αποτέλεσμα αφού δεν κατάφερε να νικήσει τον Λοντίγκιν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Σταύρος Τριτσώνης.

ΕΛΛΑΔΑ: Λάμπρου (46' Λοντίγκιν), Λαγός (76' Λαμπρόπουλος), Σκόνδρας, Παπαδόπουλος, Μανωλάς (46' Κατσικάς), Γκέντσογλου, Χρυσοφάκης, Ανάκογλου (69' Παληγεώργος), Γιάννου (59' Καρέλης), Ταχτσίδης (59' Φορτούνης), Καραγκούνης (46' Σοϊλέδης)

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Εστμπε (46' Στούμπχαου), Νούρι (46' Χέντενσταντ), Νόρντβεϊτ, Στράντμπεργκ (46' Μπέργκε), Νίλσεν, Χένρικσεν, Εϊκρεμ (60' Ιμπραχίμ), Σινγκ, Γιόχανσεν (46' Ελαμπντελαουί), Μπέρβεν (76' Στοκέλιεν), Καστράτι (17' Κόνραντσεν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...