ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων

Άρχισε η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη, που θα γίνει μες στην επόμενη εβδομάδα.


Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει: «H ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα απέναντι στον ΗΡΑΚΛΗ που θα διεξαχθεί στο Γήπεδο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ την Τετάρτη 5/1/2011 και ώρα 19:30 για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της SUPER LEAGUE, ενημερώνει τους φίλους της ομάδος τα εξής:

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 15 €, 20 €, 25 €, 30 €, 35 €, 45 € & 100 € (VIP)

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του Γηπέδου Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17, την Πέμπτη και την Παρασκευή 30 και 31/12 καθώς και τη Δευτέρα και Τρίτη 3 και 4/01, με ώρες διάθεσης 10:00 - 18:00 αλλά και την Τετάρτη 5/01 από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Όσοι επιθυμούν VIP εισιτήριο, μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Διαχείρισης εισιτηρίων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο Γήπεδο Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (τηλεφωνικό κέντρο 210 4800901).

Επιπλέον, οι φίλαθλοι από επαρχία που επιθυμούν μεμονωμένα εισιτήρια, μπορούν να επικοινωνούν από το σταθερό τους τηλέφωνο, με το Γραφείο Εξυπηρέτησης Φιλάθλων Επαρχίας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στο 210 4800909.

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά. Κάθε φίλαθλος μπορεί να προμηθευτεί έως δύο (2) εισιτήρια με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.

Επίσης, εισιτήρια θα διατεθούν μέσω CITIBANK, την Πέμπτη, την Παρασκευή (30 & 31/12) και τη Δευτέρα (3/1), μεταξύ των ωρών 10:00 - 16:00, στο τηλ. 801 500 7777, με τηλεφωνική αγορά έως δύο (2) εισιτήρια για κάθε κάτοχο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ CITIBANK VISA.

Η παραλαβή των εισιτηρίων θα πραγματοποιηθεί από το εκδοτήριο που βρίσκεται έξω από τη Θύρα 5 του Γηπέδου Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ, με την επίδειξη Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, την Τρίτη από τις 10:00 - 18:00 και την Τετάρτη από τις 12:00 έως την έναρξη του αγώνα.

Σε περίπτωση που κάποιος φίλαθλος θέλει να παραλάβει εισιτήρια άλλου φιλάθλου που έχει κάνει αγορά μέσω της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Citibank VISA, θα πρέπει οπωσδήποτε να προσκομίσει αντίγραφο του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας του φιλάθλου του οποίου το εισιτήριο επιθυμεί να παραλάβει»

Πηγή gazzeta Read more!

Ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ο χορός των… ανακοινώσεων καλά κρατεί στον Παναθηναϊκό. Η «πράσινη» ΠΑΕ δίνει τη δική της απάντηση σε όσα είπαν πρώην στελέχη της ομάδας. «Δεν επιτρέπουμε όσα δηλώνονται από ανθρώπους που δεν εργάζονται πλέον στον Παναθηναϊκό να αποπροσανατολίζουν την προσπάθειά μας», αναφέρεται χαρακτηριστικά.
Ανακοίνωση-απάντηση της ΠΑΕ ΠαναθηναϊκόςΗ ανακοίνωση: 

«Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες διαδοχικών ανακοινώσεων και δημόσιων τοποθετήσεων που έχουν ως κοινό παρονομαστή την παρουσίαση, την ανάλυση, και την εξήγηση γεγονότων που έχουν ή δεν έχουν συμβεί, αντιπαραθέσεων που έχουν ή δεν έχουν υπάρξει και επιλογών που έχουν ή δεν έχουν γίνει κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Ασφαλώς και είναι δικαίωμα του καθενός να υπερασπίζεται τη δουλειά του και, παρά το γεγονός ότι προξενεί περιέργεια ο χρόνος που επιλέγεται για αυτές τις τοποθετήσεις, είναι σεβαστές οι απόψεις, οι κρίσεις και οι αποτιμήσεις ή οι απολογισμοί από πρώην στελέχη της ομάδας.

Ο Παναθηναϊκός όμως σήμερα βρίσκεται στη μέση μιας αγωνιστικής περιόδου και διεκδικεί τόσο το Πρωτάθλημα όσο και το Κύπελλο Ελλάδας. Με αυτό το γνώμονα και αυτή την προοπτική εργαζόμαστε όλοι στην ομάδα από το τεχνικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές μέχρι το σύνολο του στελεχιακού δυναμικού της ΠΑΕ. Αυτό σημαίνει πως δεν έχουμε ούτε την πρόθεση αλλά ούτε και το περιθώριο να κοιτάζουμε πίσω, ούτε να επιτρέπουμε όσα δηλώνονται από ανθρώπους που δεν εργάζονται πλέον στον Παναθηναϊκό να αποπροσανατολίζουν την προσπάθειά μας.

Από χθες η ομάδα έχει επιστρέψει στις προπονήσεις με συγκεκριμένο και αποκλειστικό στόχο τη σκληρή δουλειά για την επίτευξη των στόχων της. Ό, τι συμβαίνει έξω από το πλαίσιο αυτής της προοπτικής και αυτής της στοχοθεσίας μένει εκεί: δηλαδή έξω από τον Παναθηναϊκό
».

Πηγή sport-fm Read more!

Τσιρίλο: «Θέλω να κατακτήσουμε το Κύπελλο»

Τσιρίλο: «Θέλω να κατακτήσουμε το Κύπελλο»
Την επιθυμία του να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος με την φανέλα του ΠΑΟΚ εξέφρασε με δηλώσεις του ο Μπρούνο Τσιρίλο. 

Ο Ιταλός αμυντικός ευχήθηκε τα καλύτερα στην ομάδα του ενώ για την δύσκολη κλήρωση του Κυπέλλου που φέρνει αντίπαλο του «Δικεφάλου του βορρά» τον Ολυμπιακό υποστήριξε πως η ομάδα που θα προκριθεί θα είναι ο ΠΑΟΚ επειδή δεν φοβάται κανέναν. 

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπρούνο Τσιρίλο στο Sport 103 FM: 

«Ξεκουραστήκατε; Ήταν χρήσιμη αυτή η διακοπή;

Δεν ξεκουράστηκα και πολύ, είναι και το παιδί τώρα, όσοι έχουν παιδιά καταλαβαίνουν. Όλα βέβαια, είναι πολύ όμορφα, περάσαμε πολύ καλά και πέρασα πολλές ώρες με το παιδί μου κάτι που γνωρίζω πως δεν θα έχω συχνά την δυνατότητα να κάνω.

Πάντως πήρατε μία ανάσα από τα πολλά παιχνίδια.

Ξοδέψαμε πολύ ενέργεια και χρειαζόμασταν ξεκούραση γιατί φάνηκε πως είχαμε κουραστεί στο τελευταίο παιχνίδι. Γεμίσαμε τις μπαταρίες μας και εγώ και όλοι οι συμπαίκτες μου.

Για την κλήρωση στο κύπελλο;

Ξέρω για την κλήρωση, είναι δύσκολα παιχνίδια αλλά θέλουμε να πετύχουμε κάτι καλό στο κύπελλο. Ο ΠΑΟΚ δεν φοβάται κανένα και θα πάει μπροστά. Είναι καλό το ότι παίζουμε τη ρεβάνς στη Τούμπα.

Είναι ο πρώιμος τελικός του κυπέλλου;

Το όνειρό μου είναι να πάει ο ΠΑΟΚ στον τελικό και δεν με απασχολεί με ποιον θα παίξει. Εγώ θέλω να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Από εκεί και πέρα είναι σίγουρα δύο από τις καλύτερες ομάδες που συμμετέχουν στον θεσμό.

Τι θέλεις να θυμάσαι και τι θέλεις να ξεχάσεις;

Ήταν μια φανταστική σεζόν, κάναμε πολύ καλά πλέι οφ, προχωρήσαμε στο Γιουρόπα Λιγκ φτάσαμε στους 32 μετά από πολλά χρόνια. Δεν θέλω να ξεχάσω κάτι. Κάναμε συγκλονιστικά παιχνίδια, αλλά θα θυμάμαι σε όλη μου τη ζωή τα παιχνίδια με τη Βιγιαρεάλ και τη Δυναμό.

Εκείνο το γκολ που δεχτήκατε από τη Μπριζ;

Ναι θα ήθελα να ξεχάσω το τελευταίο λεπτό του αγώνα με την Μπριζ γιατί ήταν μία κακιά στιγμή, όμως ο αγώνας με τη Δυναμό έφερε μετά την ισορροπία.

Στη Λάρισα πανηγύριζες έξαλλα το γκολ του Αθανασιάδη.

Ναι ο πανηγυρισμός μου στη Λάρισα ήταν ο καλύτερος, γιατί πιστεύω πως είναι ένας ποδοσφαιριστής που δεν έχει χάσει τον έλεγχο, είναι προσγειωμένος, ξέρει τι του γίνεται, έχει ποιότητα και μπορεί να πάει μπροστά.

Τι εύχεσαι για το 2011;

Για εμένα όλα είναι εντάξει, εύχομαι ο ΠΑΟΚ να συνεχίσει να πηγαίνει καλά. Να τα δώσουμε όλα για την ομάδα.» 

Πηγή sport-fm Read more!

Ενδιαφέρον της Μονακό για Μάρτινς

Ενδιαφέρον της Μονακό για Μάρτινς
Tον Ομπαφέμι Μάρτινς της Ρούμπιν Καζάν έχει βάλει στο «μάτι» η Μονακό. 

Ο γαλλικός σύλλογος, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Le Figaro», ενδιαφέρεται να εντάξει τον Νιγηριανό επιθετικό στο ρόστερ της μετά τις απογοητευτικές εμφανίσεις του Μποκανί στο Πριγκιπάτο. 

Ο 26χρονος πρώην επιθετικός της Ίντερ, μεταγράφηκε στην Ρουμπίν το καλοκαίρι από την Βόλφσμπουργκ, αλλά δεν έχει καταφέρει να προσαρμοστεί στον ρωσικό σύλλογο και είναι πολύ πιθανόν να αποχωρήσει την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. 

Αν η Μονακό θελήσει να αποκτήσει τον Μάρτινς, θα πρέπει να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς η Ρούμπιν είχε ξοδέψει ένα ποσό κοντά στα 10 εκατομμύρια ευρώ για την αγορά του. 

Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή εκπνέει το καλοκαίρι του 2013. 
Πηγή sport-fm
Read more!

«Χτυπάει» Μαρβό η Λίβερπουλ

Μια ανάσα από την απόκτηση του Σιλβέν Μαρβό είναι η Λίβερπουλ, όπως μαρτυρά και η παρουσία του νεαρού Γάλλου στις εξέδρες του «Άνφιλντ». Ο ποδοσφαιριστής της Ρεν βρέθηκε στην Αγγλία και παρακολούθησε τον αγώνα των «κόκκινων» κόντρα στη Γουλβς.
«Χτυπάει» Μαρβό η Λίβερπουλ
Ο 24χρονος, που αποτελεί προσωπική επιλογή του νέου διευθυντή ποδοσφαίρου της ομάδας Ντάμιεν Κόμολι, ήδη συγκρίνεται με τον Φλορέν Μαλουντά και μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής.
Πηγή sport-fm
Read more!

Συμφώνησαν για Μανιάτη

Οι Βαγγέλης Μαρινάκης και Γεράσιμος Βεντούρης τα... βρήκαν σε όλα στη συνάντηση που είχαν και ο Γιάννης Μανιάτης θα γίνει το καλοκαίρι... κάτοικος Πειραιά.
Συμφώνησαν για Μανιάτη
Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι από το καλοκαίρι του 2011, όπως προέκυψε από τη συνάντηση που είχαν Βαγγέλης Μαρινάκης και Γεράσιμος Βεντούρης. Οι ισχυροί άνδρες Ολυμπιακού και Πανιωνίου αντίστοιχα συμφώνησαν σε όλα σχετικά με την παραχώρηση του Γιάννη Μανιάτη. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι Πειραιώτες θα δώσουν τους Μονιάκη και Μήτρογλου ως ανταλλάγματα, αλλά και 400 με 500 χιλ. ευρώ.
Πηγή gazzeta Read more!

Σήμερα Έχουμε Ραδιοφωνική Εκπομπή!


Σήμερα οι PROTATHLITESGR έχουν εκπομπή!
Στις 19.30 στο http://protathlitesradio.listen2myradio.com/ θα είμαστε ζωντανά μαζί σας να συζητήσουμε για την αθλητική επικαιρότητα στην τελευταία εκπομπή του 2010!Σας περιμένουμε ΟΛΟΥΣ! Read more!

Στον Πανθρακικό ο Μπουτζίκος

Στην απόκτηση του Δημήτρη Μπουτζίκου προχώρησε ο Πανθρακικός. Ο 21χρονος ποδοσφαιριστής υπέγραψε για 1,5 χρόνο και είναι ιδιαίτερα ικανοποιημένος απ’ αυτή την μετακίνηση. 
Στον Πανθρακικό ο ΜπουτζίκοςΟ Μπουτζίκος σε ηλικία 17 ετών είχε υπογράψει συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό, στους πράσινους έμεινε για δύο χρόνια κι έπειτα πήγε στην Κέρκυρα για ακόμη δύο. 

Ο ποδοσφαιριστής μετά την συμφωνία με τον Πανθρακικό δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Πανθρακικού που από την πρώτη στιγμή με προσέγγισαν επαγγελματικά και θα προσπαθήσω να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Ανυπομονώ να συνεργαστώ με τον προπονητή της ομάδας Εμίλιο Φερέρα αλλά και τους νέους συμπαίχτες μου. Πιστεύω θα προσαρμοστώ εύκολα και θα συμβάλλω με την παρουσία μου στην επίτευξη των στόχων που έχει θέσει η Διοίκηση".

Πηγή sport-fm Read more!

H απόλυτη ενδεκάδα για το 2010!


Αυτή είναι η κορυφαία 11αδα όπως την επιλέξατε:


Τερματοφύλακας:
Σηφάκης (ΑΡΗΣ)

Αμυντικοί:
Τοροσίδης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
Μέλμπεργκ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
Τζαβέλλας (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ)
Α. Παπαδόπουλος (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Μέσοι:
Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ)
Ιμπαγάσα (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)
Σκόκο (ΑΕΚ)
Φετφατζίδης (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Επιθετικοί:
Σισέ (ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)
Μιραλάς (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ)

Προπονητής:
Ερνέστο Βαλβέρδε (Ολυμπιακός)

Αναλυτικά σε κάθε θέση:


Τερματοφύλακες:

Σηφάκης 6899 37%
Κωνσταντόπουλος 4062 21.8%
Κρέσιτς 3546 19%
Νικοπολίδης 2087 11.2%
Τζόρβας 1258 6.7%
Ιτάνζ 503 2.7%
Γιακούποβιτς 293 1.6%

Αμυντικοί:

Τοροσίδης 12963 69.5%
Μέλμπεργκ 11162 59.9%
Τζαβέλλας 7960 42.7%
Α.Παπαδόπουλος 6719 36%
Κοντρέρας 5964 32%
Ντουγκλάο 5900 31.6%
Μανωλάς 4410 23.6%
Μανιάτης 3551 19%
Βύντρα 2628 14.1%
Λίνο 2626 14.1%
Λαζαρίδης 2337 12.5%
Νέτο 2185 11.7%
Μπουμσόνγκ 2009 10.8%
Βανγκέλι 1534 8.2%
Σπυρόπουλος 1206 6.5%
Παπάζογλου 1054 5.7%
Σαριέγκι 381 2%

Μέσοι:

Βιεϊρίνια 13949 74.8%
Ιμπαγάσα 9438 50.6%
Σκόκο 9108 48.8%
Φετφατζίδης 5880 31.5%
Βιτόλο 5623 30.2%
Γκαρσία 5270 28.3%
Ριέρα 3769 20.2%
Ντουντού 2362 12.7%
Κουμορτζί 2334 12.5%
Λετο 2302 12.3%
Χριστοδουλόπουλος 2104 11.3%
Νίνης 1916 10.3%
Ζιλμπέρτο Σίλβα 1914 10.3%
Πρίττας 1725 9.3%
Σολτάνι 1593 8.5%
Αμπντούν 1561 8.4%
Ντιέ 1246 6.7%
Λεάλ 1133 6.1%
Γεωργιάδης 823 4.4%
Σίντνεϊ Γκοβού 367 2%
Ρομάνο 172 0.9%

Επιθετικοί:

Σισέ 15095 80.9%
Μιραλάς 13027 69.9%
Ονουάτσι 2675 14.3%
Τζιμπούρ 2491 13.4%
Μουσλίμοβιτς 1447 7.8%
Μπλάνκο 1323 7.1%
Κάμπορα 1236 6.6%

Προπονητές:

Βαλβέρδε 6048 32.4%
Σάντος 5437 29.2%
Κούπερ 5135 27.5%
Χιμένεθ 874 4.7%
Νιόπλιας 795 4.3%
Μπάγεβιτς 220 1.2%
Οκούκα 139 0.7%

Πηγή sport24

Read more!

Προσπάθησε για Μπέκαμ η Τότεναμ

Προσπάθησε για Μπέκαμ η Τότεναμ
Η αποκάλυψη του Ντέιβιντ Μπέκαμ πως σε πιθανό του επαναπατρισμό θα αγωνιστεί μόνο για τη Γιουνάιτεντ, ήταν αποτρεπτικό γεγονός προκειμένου να τον αποκτήσει η Τότεναμ.


Οι «Πετεινοί» της Πρέμιερ Λιγκ έκαναν προσπάθεια να αποκτήσουν τον Άγγλο σουπερστάρ των Λος Άντζελες Γκάλαξι σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η έκδοση Daily Express, ωστόσο ο 35χρονος άσος φαίνεται πως δεν... ψήνεται γι' αυτή την προοπτική. Παράλληλα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, εκτός από την ομάδα του Ρέντναπ, και οι Μπλάκμπερν, Γουέστ Χαμ και Έβερτον ήθελαν να τον αποκτήσουν, με τον «Μπεκς» ωστόσο να δηλώνει εμμέσως πλην σαφώς... πιστός «κόκκινος διάβολος».
 Πηγή gazzeta
Read more!

Τα «λένε» Μαρινάκης-Βαλβέρδε

Τα «λένε» Μαρινάκης-Βαλβέρδε
Το ραντεβού μεταξύ Βαγγέλη Μαρινάκη και Ερνέστο Βαλβέρδε, από το οποίο θα προκύψουν οι κινήσεις του Ολυμπιακού στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου γίνεται αυτή στιγμή. 

Οι δύο άνδρες θα καταλήξουν στους παίκτες με τους οποίους θα ενισχυθούν οι «ερυθρόλευκοι», ενώ θα αναφερθούν και στον καλοκαιρινό σχεδιασμό. 

Για αύριο είναι προγραμματισμένη η γενική συνέλευση του Διοικητικού Συμβουλίου, όταν και θα γίνει η αλλαγή στην προεδρία της ομάδας. Ο Σωκράτης Κόκκαλης θα παραιτηθεί και θα αναλάβει ο Βεγγέλης Μαρινάκης. 


Πηγή sport-fm Read more!

Ασταμάτητο Μαϊάμι


Με 45 πόντους του Ντουέιν Γουέιντ το Μαϊάμι νίκησε 125-119 τους Χιούστον Ρόκετς κι έφτασε τις 10 συνεχείς εκτός έδρας νίκες. Ο Γουέιντ είχε 10/10 βολές, 16/21 δίποντα, 1/3 τρίποντα και ... βοηθούς τους Κρις Μπος (21 πόντους),  Λεμπρόν Τζέιμς (20 πόντους, 9 ασίστ και 6 ριμπάουντ).
Οι Λέικερς επικράτησαν των Χόρνετς στη Νέα Ορλεάνη με 103-88 βάζοντας τέλος στο σερί τριών ηττών. Διπλή ζημιά για τους Σέλτικς στο Ντιτρόιτ, όπου έκτός από το ματς έχασαν και τον Κέβιν Γκαρνέτ που τραυματίστηκε στην πρώτη περίοδο.

Ο Βινς Κάρτερ στο ντεμπούτο του με τους Σανς είδε την ομάδα του να χάνει με 123-110 στην Αριζόνα από τους Σίξερς.
 Οι Νάγκετς χωρίς τους τραυματίες Αλ Χάρινγκτον, Νενέ Ιλάριο, Κένιον Μάρτιν, αλλά και τον Καρμέλο Άντονι που θρηνεί για το θάνατο της αδερφής του, πέρασε από τη Μινεσότα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στα ματς του ΝΒΑ
Ατλάντα Χοκς-Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς 103-93
Σμιθ 22 (10 ριμπ.), Χόρφορντ 21 (15 ριμπ.), Τζόνσον 16, Μπίμπι 15, Πατσούλια 11-Ράιτ 32 (11 ριμπ.), Λι 14, Έλις 12, Άμουντσον 10.

Σάρλοτ Μπόμπκατς-Κλίβελαντ Καβαλίερς 101-92
Τζάκσον 38, Όγκουστιν 28, Ουάλας 9 (10 ριμπ.), Μοχάμεντ 8, Ντιαό 7-Σέσιονς 22, Τζέιμισον 18, Χίκσον 12, Γκίμπσον 11, Βαρεζάο 9 (10 ριμπ., 5 τάπες), Πάρκερ 9.

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Ιντιάνα Πέισερς 104-90
Γιανγκ 25, Μπλάτσε 22 (11 ριμπ.), ΜακΓκι 16 (10 ριμπ.), Μάρτιν 11, Γουόλ 10 (12 ασίστ), Λιούις 10-Ντανλίβι 20, Γκρέιντζερ 15, ΜακΡόμπερτς 13, Κόλισον 9.

Ντιτρόιτ Πίστονς-Μπόστον Σέλτικς 104-92
ΜακΓκρέιντι 21, Πρινς 18, Βιλανουέβα 14, Γκόρντον 12, Ντέι 12-Πιρς 33, Άλεν 12, Ντέιβις 12, Ρόμπινσον 8, Ντάνιελς 8, Ζ. Ο' Νιλ 7.

Μινεσότα Τίμπεργουλβς-Ντένβερ Νάγκετς 113-119
Μπίσλεϊ 33, Λοβ 26 (14 ριμπ.), Ρίντναουρ 20, Ουέμπστερ 17, Τζόνσον 10-Μπίλαπς 36, Λόσον 19, Αφλάλο 17, Άντερσεν 11, Μπάλκμαν 10.

Νιου Ορλίνς Χόρνετς-Λος Άντζελες Λέικερς 88-103
Πολ 20, Μπελινέλι 15, Τζακ 12, Οκαφόρ 10, Γουέστ 8-Όντομ 24, Μπράιαντ 20, Μπάινουμ 18, Γκασόλ 11 (12 ριμπ.), Φίσερ 9.

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ-Νιου Τζέρσεϊ Νετς 114-93
Ντουράντ 27, Γουέστμπρουκ 17, Χάρντεν 11, Κρστιτς 10, Κόλισον 10, Ιμπάκα 9, Γκριν 9-Λόπεζ 19, Χάρις 19, Άουτλο 12, Βούγιατσιτς 11, Φέιβορς 8.

Χιούστον Ρόκετς-Μαϊάμι Χιτ 1119-125
Σκόλα 22, Μάρτιν 21, Μπρουκς 20, Χέιζ 13, Λόουρι 11, Μπάντιντζερ 11-Γουέιντ 45, Μπος 21, Τζέιμς 20, Αρόγιο 11.

Φίνιξ Σανς-Φιλαδέλφεια 76ερς 110-123
Νας 23 (15 ασίστ), Κάρτερ 18, Χιλ 17, Πιετρούς 15, Γκορτάτ 13-Χόλιντεϊ 25, Τέρνερ 23, Νοτσιόνι 22 (12 ριμπ.), Μπραντ 16, Γιανγκ 15, Χόουζ 10 (11 ριμπ.), Ουίλιαμς 10.

Σακραμέντο Κινγκς-Μέμφις Γκρίζλις 100-98
Ούντριχ 24, Έβανς 21, Κάζινς 21 (16 ριμπ.), Γκαρσία 9, Κάσπι 9-Ράντολφ 35 (17 ριμπ.), Γκέι 16, Γκασόλ 11, Άλεν 10, Μέιο 10.

Λος Άντζελες Κλίπερς-Γιούτα Τζαζ 95-103
Γκρίφιν 30 (12 ριμπ.), Γκόρντον 19, Τζόρνταν 14, Αμίνου 13-Τζέφερσον 31 (10 ριμπ.), Χέιγουορντ 17, Ουίλιαμς 16, Οκούρ 13, Μίλσαπ 12. 

Πηγή Novasports Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...