ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Πάει για αναβολή ο τελικός!

Πάει για αναβολή ο τελικός!
Στον αέρα είναι η διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου, καθώς το υπουργείο Παιδείας αδυνατεί να διαθέσει 3.000 εισιτήρια σε μαθητές. Νέα σύσκεψη την Τρίτη. Η ΓΓΑ διαμηνύει: «Με μαθητές ή αναβολή»!Όπως είχε αποφασίσει η Πολιτεία, διά του γγΑ Παναγιώτη Μπιτσαξή, ο τελικός της ερχόμενης Κυριακής στο κλειστό του Ελληνικού μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, για τον φόβο επεισοδίων θα γινόταν μόνο με την παρουσία μαθητών.

Ωστόσο το υπουργείο Παιδείας δήλωσε αδυναμία να διαθέσει τα εισιτήρια σε 3.000 μαθητές και πλέον ο τελικός είναι στον αέρα, καθώς κανείς δεν ξέρει πώς θα γίνει! Αξιοσημείωτο είναι ότι στη σύσκεψη της Παρασκευής ήταν εκπρόσωπος του υπουργείου Παιδείας και είπε πως συναινεί να γίνει ο τελικός με μαθητές και σήμερα εκδήλωσε αδυναμία και λόγω του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας!

Την Τρίτη θα γίνει νέα σύσκεψη για τον αγώνα, αλλά πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά και αποδεικνύεται η προχειρότητα με την οποία αποφασίζει η ηγεσία του αθλητισμού!

Εκπρόσωποι της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού ωστόσο, διαμηνύουν ότι ο τελικός θα γίνει μόνο με την παρουσία μαθητών. Σε αντίθετη περίπτωση, θα αναβληθεί.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ο Κοντοές είναι πονηρός...*ΒΙΝΤΕΟ*

Ο Κοντοές είναι πονηρός... (video)
Το... κουμπί του Ριέρα φαίνεται ότι βρήκε ο Κοντοές. Δύο λέξεις ήταν αρκετές για να τον εκνευρίσουν και να βγάλουν τον Ισπανό από τα ρούχα του, εξωθώντας τον σε μία ασυνήθιστη ενέργεια...Όπως φαίνεται και στο video, περνώντας πίσω από τον Ριέρα ο Κοντοές φαίνεται κάτι να του λέει. Το sportdog βρήκε τις δύο λέξεις που τον εξαγρίωσαν και έχουν να κάνουν με τον τίτλο του πρωταθλητή...


Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Δεν αντέχουν άλλο... κρύο ντους

Δεν αντέχουν άλλο... κρύο ντους
Φαίνεται πως αυτή η ΑΕΚ θα συνεχίσει να τρελαίνει τον κόσμο της. Έφτανε μία εμφάνιση με πειραματική ενδεκάδα να κάνει ξανά τον κόσμο της ομάδας να χαμογελάσει.
Περίπου είκοσι οπαδοί της Ένωσης βρέθηκαν στο αεροδρόμιο με τη λήξη της αναμέτρησης, προκειμένου να αποχαιρετίσουν τον Μανόλο Χιμένεθ και τους παίκτες του και να τους δηλώσουν την απόλυτη στήριξή τους εν όψει ΠΑΟΚ.

Το θέμα είναι ότι στην ΑΕΚ έχουν συνηθίσει τους οπαδούς σε κρύα ντους και μία ημέρα πριν ο κόσμος ήταν έτοιμος να φάει τους παίκτες στο αεροδρόμιο, οπότε καλά θα κάνουν να νικήσουν τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη για να σώσουν τη χρονιά, γιατί οι οπαδοί θα περιμένουν στη γωνία.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ντουντού ο... Γαύρος!

Ένα με τον κόσμο του Ολυμπιακού φαίνεται πως έχει γίνει ο Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος έχει μάθει... πολύ καλά το παρατσούκλι του Παναθηναϊκού, όπως αποδεικνύει και ο λογαριασμός του στο Twitter!
Ντουντού ο... Γαύρος!

O Bραζιλιάνος ανάρτησε μήνυμα στον λογαριασμό του στο Twitter, όπου ευχαρίστησε τον κόσμο του Ολυμπιακού για τη βοήθεια και την υπόστηριξή τους στο ματς με τον... Παναθηναϊκό!

«Είμαστε ακόμη 10 βαθμούς μπροστά. Χρειαζόμαστε κι άλλους όμως για να γίνουμε πρωταθλητές, που είναι και ο στόχος μας. Χθες χάσαμε μία μεγάλη ευκαιρία να βρεθούμε πιο κοντά στον τίτλο, αλλά αυτό δεν μας στενοχωρεί αφού η διαφορά μας είναι πάλι στους 10 βαθμούς. Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά μέχρι το τέλος της σεζόν. Την επόμενη Κυριακή θα έχουμε μια καλή ευκαιρία. Πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι. Πάμε, πάμε», σημείωσε μεταξύ άλλων ο Βραζιλιάνος μέσος στην σελίδα του στο twitter, πριν προσθέσει το... καλύτερο:

«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για όλη σας τη βοήθεια κόντρα στον ΒΑΖΕΛΟ. Θα είμαι ΘΡΥΛΟΣ παντού με πάθος».
Πηγή gazzeta Read more!

«Showman o Mαρινάκης»!

«Showman o Mαρινάκης»!
Η κόντρα των «αιωνίων» φαίνεται ότι θα κρατήσει αιώνια! Ο Τζόνι Βεκρής απάντησε στον Βαγγέλη Μαρινάκη λέγοντας ότι κάνει προσωπικό σόου!Στο περιθώριο της κοπής της πίτας των παλαιμάχων του «τριφυλλιού», το μέλος της διοικούσας επιτροπής του Παναθηναϊκού κ. Τζόνι Βεκρής απάντησε στα όσα είπε ο πρόεδρος του Ολυμπιακού και της Σούπερ Λίγκας Βαγγέλης Μαρινάκης τονίζοντας:

«Ο Παναθηναϊκός διαφημίζει το ελληνικό ποδόσφαιρο με έργα και ο Μαρινάκης το δυσφημεί με έργα. Εμείς προσπαθήσαμε να κρατήσουμε χαμηλούς τόνους, αλλά από ότι μαθαίνω υπάρχουν κάποιες διαρροές του σε ιστοσελίδες και από ότι φαίνεται ο κ. Μαρινάκης θέλει κάθε συγκέντρωση στα θεσμικά όργανα να εξελίσσεται σε προσωπικό σόου».


«Πιστεύω θα μείνει ο Σισέ»

Την πεποίθησή του πως ο Σισέ θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό εξέφρασε ο Αντώνης Αντωνιάδης στο περιθώριο της κοπής της πίτας των παλαιμάχων!

Παρότι ο Σισέ έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι το καλοκαίρι θα αποχωρήσει, εντούτοις ο Αντώνης Αντωνιάδης δεν έκρυψε την πεποίθησή του πως ο Γάλλος θα φοράει την φανέλα με το τριφύλλι και την επόμενη σεζόν! «Νομίζω ότι ο Σισέ δεν θα φύγει. Πιστεύω ότι θα παραμείνει στην ομάδα. Έχει αγαπηθεί από τον κόσμο, είναι ηγέτης και το έχει αποδείξει», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στη διοικητική πραγματικότητα. «Έχει ήδη χαθεί πολύς χρόνος και δεν πρέπει να χαθεί και άλλος. Πρέπει εδώ και τώρα να αρχίσει ο προγραμματισμός».

Ο Τάκης Οικονομόπουλος μίλησε για την εκδήλωση: «Η σημερινή μέρα είναι πολύ όμορφη. Περιμένουμε μία φορά το χρόνο να βρεθούμε όλοι μαζί, αν και κάνουμε και κάποιες άλλες εκδηλώσεις μέσα στη χρονιά».

Ο Τάκης Λουκανίδης αναφέρθηκε και στην παρουσία παλαιμάχων του Ολυμπιακού: «Χαίρομαι που βλέπω και παλιούς παίκτες του Παναθηναϊκού αλλά και του Ολυμπιακού. Και εμείς πηγαίνουμε όταν μας καλούνε γιατί είμαστε όλοι καλοί φίλοι».

Από τη μεριά του, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Ρισβάς, τόνισε: «Με αυτούς μεγάλωσα. Είναι άνθρωποι που μας συγκίνησαν και μας έκαναν περήφανους που είμαστε φίλοι του Παναθηναϊκού και του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Τι φρούτα βγάζει το Μπέρμιγχαμ;

Στον τελικό του Γουέμπλεϊ ανάμεσα στην Άρσεναλ και στην Μπέρμιγχαμ δεν υπήρχε μόνο θέαμα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στις κερκίδες. Μια φίλαθλος των νικητών έδειξε τα στήθη της!
Τι φρούτα βγάζει το Μπέρμιγχαμ; (photos)

Η χαρά της -αγνώστου μέχρι στιγμής ταυτότητας- φιλάθλου αμέσως μετά τη λήξη του τελικού του Κάρλινγκ Καπ ήταν πολύ μεγάλη και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει ούτε την... μπλούζα της. Η... πλούσια σε φυσικά προσόντα Αγγλίδα επεδείκνυε τα στήθη της σε όλο το γήπεδο και σε διάφορες πόζες, χωρίς να γνωρίζουμε αν είχε βάλει στοίχημα για τον τελικό νικητή.
Πηγή gazzeta Read more!

Κρόιφ: «Τρέχει πολύ η Ρεάλ και κουράζεται»

Η σωστή διαχείριση των αγώνων είναι η... αχίλλειος πτέρνα για τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τον Γιόχαν Κρόιφ. Τι είπε επίσης για την Μπαρτσελόνα.
Κρόιφ: «Τρέχει πολύ η Ρεάλ και κουράζεται»



Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» με τοποθέτησή του στην έκδοση El Periodico τόνισε για τη «βασίλισσα»:
«Το πρόβλημα με τη Ρεάλ δεν είναι το πρόγραμμα ή το ότι παίζει πριν ή μετά την Μπαρτσελόνα. Το πρόβλημα είναι ότι τρέχει περισσότερο από ό,τι πρέπει και εξαντλούνται οι παίκτες της. Η Μπαρτσελόνα κυριαρχεί και θέτει η ίδια τα όρια με την κατοχή της μπάλας, την ώρα που η Ρεάλ προσπαθεί να κερδίσει την μπάλα ακριβώς έξω από την περιοχή του αντιπάλου. Έτσι τρέχει πολύ περισσότερο και κουράζεται περισσότερο.
Ο Μουρίνιο έχει δίκιο εν μέρει για τα παράπονα που κάνει σχετικά με το πρόγραμμα», ενώ ανέφερε ακόμα ότι: «Τη μία εβδομάδα μπορεί να έχεις μια μέρα λιγότερη για ξεκούραση, την επόμενη όμως θα έχεις μια παραπάνω».
 Για την Μπαρτσελόνα είπε: «Γίνεται ισορροπημένη δουλειά, βασισμένη σε ένα συγκεκριμένο στιλ παιχνιδιού με μια αποφασισμένη φιλοσοφία. Αυτό δίνει περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη και για τίτλους στο τέλος μιας μεγάλης σεζόν».
Για το ματς των «μπλαουγκράνα» με την Άρσεναλ υπογράμμισε: «Ακόμα κι αν κάνεις, όπως η Άρσεναλ και η Ρεάλ Μαδρίτης, πολλές ευκαιρίες για να σκοράρεις, αν δεν τις ολοκληρώσεις τότε εξουθενώνεσαι κι αυτό είναι που θα εκμεταλλευτεί η Μπαρτσελόνα».
 Πηγή gazzeta
Read more!

Τα... 600 «ευχαριστώ» του Τότι

Τις 600 συμμετοχές στον αγώνα με την Πάρμα έφτασε ο Φραντσέσκο Τότι, ο οποίος αναφέρθηκε στο γεγονός μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του.
Τα... 600 «ευχαριστώ» του Τότι


«Εξακόσια ματς φορώντας το κόκκινο και το κίτρινο, 600 στιγμές όπου είχα την ευκαιρία και την τιμή να κατέβω στο γήπεδο φορώντας αυτά τα χρώματα. Το αισθάνομαι ως ένα σημαντικό στόχο γιατί η Ρόμα είναι κομμάτι μου. Αλλά θα ήθελα να γιορτάσω αυτό το γεγονός με έναν διαφορετικό τρόπο, με μια νίκη κόντρα στην Πάρμα.
Οι επόμενες εβδομάδες θα μας οδηγήσουν στην καρδιά της σεζόν, στο πιο καυτό κομμάτι, αυτό που θα καθορίσει την πορεία μας. Είναι καθήκον μας να αντιμετωπίσουμε όλα τα ματς που θα έρθουν, ένα προς ένα, με αυτοσυγκέντρωση, αφοσίωση και αυτοθυσία. Το χρωστάμε αυτό στη φανέλα και στους οπαδούς μας», τόνισε ο «Καπιτάνο».
Πηγή gazzeta
Read more!

Οι κουμπάροι στέλνουν μήνυμα!

Οι κουμπάροι στέλνουν μήνυμα!

Μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση έστειλαν Ομπράντοβιτς και Ίβκοβιτς μία εβδομάδα πριν από τον τελικό Κυπέλλου των δύο «αιωνίων», καθώς διασκέδασαν μαζί σε νυχτερινό κέντρο. Θα το ξανακάνουν άραγε την άλλη εβδομάδα;


Την Κυριακή γίνεται στο κλειστό του Ελληνικού ο τελικός Κυπέλλου στο μπάσκετ, Παναθηναϊκός -Ολυμπιακός και σταδιακά οι τόνοι θα ανεβαίνουν. Ωστόσο αυτό δεν λέει τίποτα στους δύο κουμπάρους, τον προπονητή του Παναθηναϊκού Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Βγήκαν μαζί χθες και διασκέδασαν πρώτο τραπέζι πίστα, στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και η Έλενα Παπαρίζου, χωρίς μάλιστα να επιθυμούν να το αποκρύψουν από κανέναν, στέλνοντας φυσικά μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν!


Μάλιστα έγινε και η σχετική πλάκα από τον Ρέμο... Πάντως όσο και καλές σχέσεις να έχουν, είναι σίγουρο ότι την ερχόμενη εβδομάδα δεν θα έχει κοινή έξοδο, καθώς μόνο ένας από τους δύο θα πανηγυρίζει!

Πηγή gazzeta Read more!

Πάει για «τριάρα» ο Ριέρα

Με ποινή τριών αγωνιστικών κινδυνεύει ο Άλμπερτ Ριέρα, λόγω της αποβολής του με απευθείας κόκκινη κάρτα κατά τη διάρκεια τηςαναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο. Στην περίπτωση αυτή, ο Ισπανός χαφ, ο οποίος παρουσιάστηκε μετανιωμένος, μετά τη λήξη του ματς, θα απουσιάσει συνολικά από τέσσερις αγώνες των «ερυθρολεύκων», αφού χρωστάει ήδη μία αγωνιστική.«Να προσφύγουμε κι εμείς σε FIFA και UEFA;» 
Πάει για «τριάρα» ο Ριέρα


Ο χαφ των Πειραιωτών πήγε να διαμαρτυρηθεί στον βοηθό στο 73’, για τον μη καταλογισμό γκολ σε μια κεφαλιά του Ντουντού και ο Κοντοές τον τράβηξε για να τον απομακρύνει. Ο Ριέρα κυνήγησε τον παίκτη του Πανιωνίου και τον κλώτσησε από πίσω, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον διαιτητή. Αν τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές ο Ισπανός, συνυπολογίζοντας και τη μία που έχει ήδη δηλωθεί να εκτίσει με τον Εργοτέλη, θα επιστρέψει την 29η αγωνιστική, στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. 

Η απουσία τους Ριέρα έρχεται να προστεθεί σε εκείνη του Βασίλη Τοροσίδη, ο οποίος έχει άλλες τέσσερις αγωνιστικές ποινή, λόγω της αποβολής του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στα προβλήματα τιμωριών προστέθηκε και ο τραυματισμός του Ραούλ Μπράβο, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι στον χθεσινό αγώνα με τον Πανιώνιο, με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για απουσία 3-4 εβδομάδων, λόγω θλάσης πρώτου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο. 

Τα καλά για τον Ερνέστο Βαλβέρδε ήρθαν από τον Μοϊσές Ουρτάδο, ο οποίος πήρε χρόνο συμμετοχής ύστερα από δύο μήνες και οκτώ ημέρες. Τελευταία εμφάνιση του Ισπανού μέσου ήταν στις 19 Δεκεμβρίου 2010, όταν είχε παίξει για 90 λεπτά στο εκτός έδρας ματς με τη Λάρισα. 

«Να προσφύγουμε κι εμείς σε FIFA και UEFA;» 

Αρνητική επίδραση είχαν στους διαιτητές όλα όσα συνέβησαν όλη την εβδομάδα, έλεγαν από το «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. Χαρακτηριστικά στάθηκαν στο γκολ του Πανιωνίου που φαίνεται να είναι οφσάιντ, αλλά και σε μία περίπτωση μη καταλογισμού πέναλτι στο ματς του Παναθηναϊκού από τον Γκοβού. «Αυτό που φοβόμασταν όλη την εβδομάδα, τελικά έγινε. Λίγο με τα γκαζάκια στα γραφεία της Λίγκας, λίγο με τις επιθέσεις στην ΕΠΟ, λίγο με τις προσφυγές στην ΟΥΕΦΑ και τη ΦΙΦΑ» τόνιζαν χαρακτηριστικά, συνεχίζοντας: «Χθες (σ.σ.: το Σάββατο) υπήρχε ένα καταφανέστατο πέναλτι στο ΟΑΚΑ που δεν δόθηκε στον Ατρόμητο και σήμερα (σ.σ.: χθες) το γκολ του Πανιωνίου είναι οφσάιντ. Δηλαδή, τι θα πρέπει να κάνουμε; Να προσφύγουμε κι εμείς σε FIFA και UEFA ή να βγούμε κι εμείς στους δρόμους; Και το Σάββατο και σήμερα (σ.σ.: χθες) υπήρξε αλλοίωση αποτελέσματος. Κι αν το δει κανείς συνολικά το πράγμα, είναι 3 βαθμοί αυτά τα δύο παιχνίδια (σ.σ.: δύο που έχασε ο Ολυμπιακός κι έναν που πήρε ο Παναθηναϊκός». 

Πηγή sport-fm Read more!

«Χρυσάφι» για Γκατούζο!

«Χρυσάφι» για Γκατούζο!Πρόταση συνεργασίας έναντι 10 εκατ. δολαρίων (!) φέρεται να έκανε η Ανζχί στον Τζενάρο Γκατούζο. Η ρωσική ομάδα, που πρόσφατα απέκτησε τον Ρομπέρτο Κάρλος προσφέροντάς του 5 εκατ. δολάρια ετησίως και έκανε πρόταση στον Ρονάλντο να αναβάλει το «αντίο» του στα γήπεδα έναντι 8 εκατ. δολαρίων, σύμφωνα με τον Τύπο της Ρωσίας προσέγγισε και τον μέσο της Μίλαν. 

Η Ανζχί, που τερμάτισε ενδέκατη στο ρωσικό πρωτάθλημα, χρηματοδοτείται από τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο Σουλεϊμάν Κερίμοφ. Ο 33χρονος Ιταλός άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2012 από τους «ροσονέρι».

Πηγή sport-fm Read more!

Τα είπαν για «Ζορό»

Επικοινωνία με τον μάνατζερ του Ίσμαελ Μπλάνκο, Γκουστάβο Οναϊντία, είχε ο Σταύρος Αδαμίδης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ συζήτησε με τον εκπρόσωπο του Αργεντινού επιθετικού και συμφώνησαν να τα πουν τις επόμενες ημέρες-ενδεχομένως και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα-για το συμβόλαιο του «Ζορό» που λήγει το καλοκαίρι. 
Τα είπαν για «Ζορό»


Η «Ένωση» προτίθεται να κάνει την τελευταία προσπάθεια να ανανεώσει τη συνεργασία της με τον πρώτο της σκόρερ την τελευταία τριετία. Πληροφορίες αναφέρουν πως θα ανεβάσει την προσφορά τις στις 600.000 ευρώ προβλέποντας και κάποια μπόνους. Μένει να φανεί αν ο Μπλάνκο, που δεν έχει κρύψει τη δυσαρέσκειά του για τις προτάσεις που του έχουν γίνει ως τώρα αλλά και την αναβλητικότητα της διοίκησης, μείνει ικανοποιημένος από αυτή την προσφορά. 

Πάντως από την 1η Ιανουαρίου έχει δικαίωμα να υπογράψει με την ομάδα της αρεσκείας του προκειμένου να μετακινηθεί σε αυτή ως ελεύθερος την 1η Ιουλίου.

Πηγή sport-fm Read more!

«Ο ΠΑΟ δυσφημεί το ποδόσφαιρο»

Επίθεση κατά του Παναθηναϊκού εξαπέλυσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός μιλώντας στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ είπε ότι οι πράσινοι δυσφημούν το ποδόσφαιρο ενώ δεν απέφυγε να ρίξει πυρά και στην ομοσπονδία για την ανακοίνωσή της για τους διαιτητές. 
«Ο ΠΑΟ δυσφημεί το ποδόσφαιρο»


Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός είναι η χειρότερη ομάδα στα επεισόδια και δυσφημεί το ποδόσφαιρο, ενώ πρόσθεσε: «Είναι δυσφήμιση για το ποδόσφαιρο να πηγαίνει ο Παναθηναϊκός στην UEFA. Ο λαός του Ολυμπιακού είναι τρεις φορές περισσότερος. Τι θέλετε να κάνω να τον βγάλω στον δρόμο;». 

Ο κ. Μαρινάκης –επίσης- υποστήριξε απευθυνόμενος στη ΕΠΟ ότι κακώς βγήκε η ανακοίνωση για τη διαιτησία, καθώς φοβίζουν τους διαιτητές με αποτέλεσμα να υπάρχουν διαιτησίες όπως του Τσινιάρη και του Παμπορίδη.

Πηγή sport-fm Read more!

«Θα αυστηροποιήσουμε τις ποινές»

«Θα αυστηροποιήσουμε τις ποινές»
Την αυστηροποίηση των ποινών και την κωδικοποίηση της αθλητικής νομοθεσίας προανήγγειλε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος, ζητώντας τη συνδρομή της Πολιτείας. Παράλληλα εξήγγειλε τη χρησιμοποίηση πέντε διαιτητών στο θεσμό του Κυπέλλου από την επόμενη σεζόν. Αιχμές για τη Σούπερ Λίγκα. «Πρέπει να επανεξετάσει πώς λειτουργεί», ανέφερε. «Δεν είναι τιμωρός η UEFA», τόνισε για τη φημολογούμενη παρέμβαση Πλατινί. 

Εξερχόμενος από το ΔΣ της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας ανέφερε: «Σήμερα συνήλθε το ΔΣ της ΕΠΟ για όλα τα φαινόμενα της βίας. Οι πρώτες αποφάσεις που πήραμε είναι πως ενδεχομένως πρέπει να αυστηροποιηθούν ορισμένα άρθρα του πειθαρχικού κώδικα. Θα απαγορεύσουμε τη χρήση βεγγαλικών και φωτοβολίδων. Θέλουμε τη βοήθεια της Πολιτείας σε αυτά», τόνισε και πρόσθεσε: «Πρότασή μου ήταν να κωδικοποιηθεί η αθλητική νομοθεσία με απλό τρόπο, να μην υπάρχουν υπερκαλύψεις ποινών και διατάξεων και να διασφαλιστεί το ενιαίο των κρίσεων. Αν αυτό απαιτεί κατάργηση πειθαρχικών επιτροπών, μπορούμε να το κάνουμε ακόμη κι αυτό. Έχουμε πρόθεση να κάνουμε ορισμένα πράγματα. Έχουν γίνει πολλά βήματα. Τα εμπόδια για μένα δεν βρίσκονται στην ΕΠΟ, βρίσκονται αλλού». 

Παράλληλα αποκάλυψε πως «… είμαστε υπέρ και συζητήσαμε πιλοτικά του χρόνου να εφαρμόσουμε το σύστημα των πέντε διαιτητών στο θεσμό του Κυπέλλου από την επόμενη σεζόν. Θα δούμε από ποια φάση θα γίνει αυτό». 

Παράλληλα επιβεβαίωσε πως… άναψαν τα αίματα στη διάρκεια του ΔΣ. «Υπήρξαν κάποιες αντεγκλήσεις, αλλά νομίζω πως στο τέλος έφυγαν όλοι ήρεμοι», ενώ άφησε αιχμές για τη λειτουργία της Σούπερ Λίγκας. «Η Σούπερ Λίγκα πρέπει να επανεξετάσει πώς λειτουργεί», ανέφερε αφήνοντας να εννοηθεί πως μακροπρόθεσμα μπορεί να τεθεί ζήτημα εποπτείας της ΕΠΟ στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος. 

Τέλος, αναφορικά με τη φημολογούμενη παρέμβαση του προέδρου της UEFA, Μισέλ Πλατινί, στα του ελληνικού ποδοσφαίρου, είπε: «Ο κύριος Πλατινί δεν είναι τοποτηρητής των ελληνικών θεμάτων. Ό,τι συνδρομή μπορούμε να λάβουμε από το εξωτερικό, λόγω της εμπειρίας αυτών των ανθρώπων θα τη λάβουμε. Δεν είναι τιμωρός κανένας».

Πηγή sport-fm Read more!

Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Καζλάουσκας!

Ο Γιόνας Καζλάουσκας είναι ο νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελλάδας υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το 2013 με τους πρωταθλητές Ρωσίας, όπως επιβεβαιώθηκε και από τον πρόεδρο του συλλόγου, Αντρέι Βατούτιν. O 57χρονος κόουτς αντικαθιστά τον Ντιμίτρι Σακούλιν, ο οποίος είχε κληθεί ως υπηρεσιακός προπονητής μετά τη λύση του συμβολαίου του Ντούσκο Βουγιόσεβιτς. Η επίσημη παρουσίαση του Γιόνας Καζλάουσκας θα γίνει την Τρίτη.
Ανέλαβε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Καζλάουσκας!

«Ζυγίσαμε τα υπέρ και τα κατά για την πρόσληψη ενός προπονητή τώρα, δηλαδή 3,5 μήνες πριν την ολοκλήρωση της περιόδου. Τελικά αποφασίσαμε να προχωρήσουμε στην πρόσληψη προπονητή για να βελτιωθούμε εν όψει της τελικής ευθείας της σεζόν και να χτίσουμε μια νέα ομάδα. Ο κύριος Καζλάουσκας θα έχει αρκετό χρόνο στη διάθεσή του για να φέρει εις πέρας το έργο του», δήλωσε ο Αντρέι Βατούτιν και πρόσθεσε: «Ο κύριος Καζλάουσκας έχει μεγάλη εμπειρία και την ικανότητα να χρίζει μία ομάδα από την αρχή. Παράλληλα μιλά καλά αγγλικά και ρωσικά».
Πηγή sport-fm
Read more!

Ο Ετό και τα... καβούρια του

Ο Ετό και τα... καβούρια του
Η τσιγκουνιά τσέπες δεν κοιτά… Ακόμη και όταν πρόκειται για έναν από τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον Καμερουνέζο επιθετικό της Ίντερ, Σάμουελ Ετό.Ο υψηλά αμειβόμενος, λοιπόν, αστέρας του Καμπιονάτο έπεσε στα... πόδια αστυνομικού της Τροχαίας, για να γλιτώσει κλήση για την παράνομη στάθμευση του αυτοκινήτου του. Σημειωτέον πως δεν κλήθηκε να πληρώσει κανένα υπέρογκο ποσό, αλλά μόλις 280 κούνα (περίπου 37 ευρώ), τη στιγμή που κερδίζει εβδομαδιαίως 185.000 λίρες. Αν ο άνθρωπος έχει καβούρια... στην τσέπη, τι σημασία έχει αν είναι διάσημος ή όχι... Τελικά, δυστυχώς για τον Ετό, δεν τη γλίτωσε και αναγκάστηκε να βάλει το χέρι στην τσέπη και να πληρώσει το πρόστιμο.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Φόβος για Φαν Πέρσι

Φόβος για Φαν Πέρσι
Τον κίνδυνο να χάσει τη ρεβάνς της Άρσεναλ με την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» αντιμετωπίζει ο Ρόμπιν φαν Πέρσι, καθώς τραυματίστηκε στον τελικό του Κάρλινγκ Καπ με την Μπέρμιγχαμ.Ο Ολλανδός άσος τραυματίστηκε στο γόνατο στο 39' της αναμέτρησης και το μέγεθος της ζημιάς του αναμένεται να φανεί μέσα στις επόμενες μέρες. Δεν αποκλείεται, πάντως, να απουσιάσει από τον επαναληπτικό με την Μπαρτσελόνα για τους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Απειλεί με αποχώρηση ο Ντρογκμπά

Απειλεί με αποχώρηση ο Ντρογκμπά
Αποφασισμένος να ζητήσει μεταγραφή εφόσον δεν αγωνιστεί βασικός απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο Ντιντιέ Ντρογκμπά. Ο Ιβοριανός επιθετικός, από τη στιγμή που αποκτήθηκε ο Φερνάντο Τόρες, βρίσκεται στον πάγκο και ο ίδιος θα ζητήσει να αποχωρήσει από το Λονδίνο.Ο 32χρονος επιθετικός, ο οποίος αποκτήθηκε το 2004 από την Τσέλσι, γυαλίζει τον πάγκο από τη στιγμή που η Τσέλσι απέκτησε την τελευταία ημέρα των μεταγραφών τον Φερνάντο Τόρες. Ο ίδιος βλέποντας ότι οι «μπλε» στηρίζουν τον Ισπανό παρότι δεν έχει καταφέρει ακόμα να σκοράρει είναι αποφασισμένος να αποχωρήσει από το «Στάμφορντ Μπριτζ» εφόσον συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Ο Ντρογκμπά, μάλιστα, θα ζητήσει από τον προπονητή του Κάρλο Αντσελότι να τον χρησιμοποιήσει βασικό για το παιχνίδι της Τρίτης με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και αν κάτι δεν γίνει τότε αυτόματα θα απαιτήσει να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Άλλωστε η αγαπημένη του Μαρσέιγ τον περιμένει με ανοικτές αγκάλες η οποία ετοιμάζεται να κάνει την υπέρβαση και να καλύψει το μεγαλύτερο ποσό των εβδομαδιαίων αποδοχών του και να τον φέρει πίσω στο «Βελοντρόμ» μετά από επτά χρόνια.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Πωλείται ο Κακά!!!!!

Πωλείται ο Κακά
Ο Ρικάρντο Κακά δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα στη Ρεάλ και οι Μαδριλένοι περιμένουν προτάσεις για να πουλήσουν τον Βραζιλιάνο μέσο. Η υπομονή της «Βασίλισσας» τελείωσε στο παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λα Κορούνια.
Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα As, η Ρεάλ θέλει να γλιτώσει μερικά από τα 67 εκατομμύρια ευρώ που δαπάνησε για να τον πάρει από τη Μίλαν το 2009. Η βασική υποψήφια για να τον αποκτήσει είναι η Τσέλσι, καθώς αποτελεί διακαή πόθο του Κάρλο Αντσελότι. Ο προπονητής των Λονδρέζων γνωρίζει πολύ καλά τον Κακά από την κοινή τους θητεία στο Μιλάνο με τους «ροσονέρι».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Τούμπα» η Τούμπα!

«Τούμπα» η Τούμπα!
Ο ΠΑΟΚ έχασε στην Τούμπα από την Καβάλα, στην τέταρτη εφετινή εντός έδρας ήττα του. Το gazzetta.gr παρουσιάζει πώς ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε το αρνητικό ρεκόρ της ομάδας, με τέσσερις ήττες, που κρατούσε από το 2007-08.

Η ήττα από την Καβάλα χθες στην Τούμπα με 1-0 σηματοδότησε την τέταρτη φετινή εντός έδρας για τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά ηττήθηκε μία ακόμη φορά την τρέχουσα σεζόν στο σπίτι του, με τους Θεσσαλονικείς να έχουν απολέσει 14 βαθμούς συνολικά στην έδρα τους.

Το gazzetta.gr μπαίνει σε διαδικασία σύγκρισης όλων των αρνητικών αποτελεσμάτων της ομάδας του Μάκη Χάβου στο πρωτάθλημα και το συμπέρασμα που προκύπτει με απλά μαθηματικά είναι πως η φετινή χρονιά είναι σχεδόν ισόποση με αυτήν της σεζόν 2007-08 και στην τρέχουσα περίοδο έχουν χαθεί περισσότεροι συνολικά βαθμοί εντός Τούμπας σε σχέση με τις τελευταίες χρονιές.

Αναλυτικά:

2010-11

Τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία

Χαμένοι βαθμοί: 14

19/09/2010 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός Β. 1 - 1

03/10/2010 ΠΑΟΚ-Άρης 0 - 1

28/11/2010 ΠΑΟΚ-Ατρόμητος Αθ. 0 - 1

06/02/2011 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0 – 1

27/2/2011 ΠΑΟΚ- Καβάλα 0-2


2009-10


Δύο ήττες και καμία ισοπαλία

Χαμένοι βαθμοί: 6

20/09/2009 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1 - 2

21/03/2010 ΠΑΟΚ-AEK 0 - 1

2008-09

Καμία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες

Χαμένοι βαθμοί: 4

14/09/2008 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 1 - 1

19/10/2008 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 0 - 0

07/12/2008 ΠΑΟΚ-Αστ. Τρίπολης 1 - 1

08/03/2009 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 0 - 0

2007-08

Τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες

Χαμένοι βαθμοί: 14

06/10/2007 ΠΑΟΚ-OΦΗ 2 - 2

13/01/2008 ΠΑΟΚ-Ξάνθη 0 - 1

27/01/2008 ΠΑΟΚ-Παναθηναικός 0 - 1

23/02/2008 ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 1 - 1

15/03/2008 ΠΑΟΚ-Aστέρας Τρ. 0 - 1

13/04/2008 ΠΑΟΚ-AEK 0 - 4


Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Γροθιά η ΑΕΚ»

«Γροθιά η ΑΕΚ»
Τον κόσμο της ΑΕΚ καλεί η διοίκηση εν όψει του ημιτελικού με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, μειώνοντας τις τιμές των εισιτηρίων. «Να γίνουμε μια γροθιά», αναφέρει χαρακτηριστικά μέσω ανακοίνωσης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ, σεβόμενη την ανιδιοτελή αγάπη των φιλάθλων για την ομάδα μας, μειώνει τις τιμές των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, στο πλαίσιο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδος.

Την Τετάρτη 2 Μαρτίου, κόσμος, προπονητής, παίκτες και διοίκηση πρέπει να γίνουμε μια γροθιά, όπως γίνονται πάντα οι Ενωσίτες όταν η Ιστορία το απαιτεί και να κάνουμε μαζί το πρώτο βήμα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Έτσι, η ΠΑΕ ΑΕΚ ορίζει τις τιμές των εισιτηρίων στις χαμηλότερες της δεκαετίας, 10, 15 και 20 ευρώ καθώς και είσοδο (πλην θ 29 και VIP) για όλα τα παιδιά έως 12 ετών, 5 & 7 ευρώ.

Μέρος των εσόδων θα δοθεί στα τμήματα της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ για τη στήριξή τους και την ενίσχυση της μεγάλης τους προσπάθειας.

Όλοι μαζί πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα μας και να δώσουμε, με αγνό φίλαθλο πνεύμα, ένα ηχηρό "παρών" σε αυτό το βήμα πρόκρισης για τον Τελικό της 30ής Απριλίου.

Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ… ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!

Σημεία πώλησης:

• aekshop 1: Κ. Βάρναλη 25 (Νέα Ερυθραία) τηλ. 210-6254002
• aekshop 2: Δεκελείας 146, Νέα Φιλαδέλφεια τηλ. 210-2525784
• aekshop 4: Λεωφόρος Θηβών 376, Αιγάλεω τηλ. 210-5317482
• aekshop 6: Ηλιουπόλεως 105, Δάφνη τηλ. 210-9735470

Από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου στις 12:00, εισιτήρια θα πωλούνται και από το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη»), ώρες 12:00-20:00.
Την Τρίτη 1 Μαρτίου το εκδοτήριο του ΟΑΚΑ (σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη») θα λειτουργήσει από τις 10:00 έως τις 17:00.

Την ημέρα του αγώνα η πώληση εισιτηρίων στα aekshops θα σταματήσει στις 15:00, ενώ τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:

• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» και Λ. Κύμης, από τις 13:00 έως και 20’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο μπάσκετ και εκδοτήριο θύρας 12, από τις 16:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα».

Πηγή gazzetta.gr


Read more!

Ζεσουάλδο εμπιστοσύνης

Ζεσουάλδο εμπιστοσύνης
Όπως έγραψε το gazzetta.gr από χθες, είναι πολύ πιθανή η παραμονή του Ζεσουάλδο Φερέιρα στον Παναθηναϊκό και του χρόνου. Θυμόμαστε, λοιπόν, τα έργα και τις ημέρες του Πορτογάλου στον Παναθηναϊκό.

Ο 64χρονος προπονητής έδειξε από τις πρώτες ώρες του στην Ελλάδα πως έχει τα... κότσια και το απέδειξε. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ανακοινώθηκε και επίσημα από τον Παναθηναϊκό στις 20 Νοεμβρίου του 2010, με την ανακοίνωση να κάνει λόγο για συμφωνία ενάμιση χρόνου: «Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον κ. Ζεσουάλντο Φερέιρα, ο οποίος αναλαμβάνει απο αύριο τα καθήκοντα του προπονητή της ομάδας. Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα έχει διάρκεια 1,5 έτους».

«Να ανταποδώσω την εμπιστοσύνη»

Ο Πορτογάλος τις πρώτες του δηλώσεις στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού τις έκανε ανήμερα του αγώνα με τον Ηρακλή και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του: «Είναι η πρώτη φορά που μιλάμε μαζί, είμαι πολύ χαρούμενος για το συμβόλαιο που υπέγραψα με το σύλλογο. Αποφάσισα να έρθω στον Παναθηναϊκό, είμαι ενθουσιασμένος για αυτό και το απόγευμα θα δω το παιχνίδι. Έχω έρθει με μεγάλη όρεξη για δουλειά, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου προκειμένου να βοηθήσω, γιατί αυτή η δουλειά είναι σημαντική για μένα. Ο σύλλογος μου έδειξε εμπιστοσύνη και θέλω να την ανταποδώσω και να πετύχω με την ομάδα».

Δεν φοβήθηκε στο ντεμπούτο

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα μπορούσε να μην κάνει ντεμπούτο απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, την Μπαρτσελόνα, αλλά δεν δίστασε και φόρεσε για πρώτη φορά την πράσινη φόρμα στις 24 Νοεμβρίου κόντρα στους Καταλανούς στο ΟΑΚΑ (0-3) για το Τσάμπιονς Λιγκ. Από τις πρώτες του μέρες ο Ίβηρας έδειξε πως δεν φοβάται τίποτα. Άλλωστε θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο τέσσερις μέρες αργότερα με την Κέρκυρα στο νησί.

Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, οι «πράσινοι» έχασαν και την τελευταία αγωνιστική των ομίλων στη Δανία από την Κοπεγχάγη με 3-1, κάνοντας μία από τις χειρότερες πορείες τους στην Ευρώπη.

«Βάπτισμα του πυρός» με νίκη

Στο «βάπτισμα πυρός» του στη Σούπερ Λιγκ πήρε το τρίποντο κόντρα στους Φαίακες με δύο γκολ του Τζιμπρίλ Σισέ. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν δέχτηκε γκολ και στα επόμενα δύο ματς πρωταθλήματος με Πανσερραϊκό (2-0) και Αστέρα στην Τρίπολη (0-0). Πάντως, το 2010 έκλεισε με ήττα στη Σούπερ Λιγκ από στον Ολυμπιακό Βόλου και νίκη με τα Τρίκαλα στο Κύπελλο (3-2).

Αποκλεισμός στο Κύπελλο

Το 2011 είχε απ' όλα για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Εντάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας, αλλά με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να γίνεται... πυροσβέστης σε τουλάχιστον τρεις περιπτώσεις. Αποκλεισμό στο Κύπελλο στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων από την ΑΕΚ, αλλά και την εμπιστοσύνη από οπαδούς και διοίκηση.

Φουριόζος το 2011

Ο Φερέιρα ξεκίνησε φουριόζος το νέο έτος με τρεις συνεχόμενες νίκες. Κόντρα στην Ξάνθη (εκτός 0-2), με τον Άρη (εντός 1-0) και την Καβάλα (εντός 4-2). Η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη, αλλά ο Πορτογάλος δούλεψε πολύ στις προπονήσεις κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τόσο των παικτών, όσο και της διοίκησης και των φιλάθλων.

Λάθη που του αναλογούν

Στο ξεκίνημα της καριέρας του στο «τριφύλλι», ο 64χρονος κόουτς χαρακτηρίστηκε ακόμα και... μάγειρας λόγω και των πολλών αλλαγών που έκανε στο πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ. Όμως παρά την πολύ σκληρή κριτική που δέχτηκε, φυσικά και κάποιες του αναλογούσαν, δεν το έβαλε κάτω καθώς μάθαινε από τα λάθη του.

Κέρδισε τα αποδυτήρια

Όσοι γνωρίζουν, πλέον, πολύ καλά τον Ζεσουάλδο Φερέιρα μιλούν για έναν άνθρωπο χαμηλών τόνων, ήρεμο και μεθοδικό, ο οποίος έχει κερδίσει τα αποδυτήρια των «πρασίνων». Ο Πορτογάλος έδειξε ότι είναι και... ψυχολόγος αφού έχει «φτιάξει» τους παίκτες του. Τους έχει κάνει να παίζουν και για αυτόν, ενώ συμμάζεψε κατά πολύ την αμυντική λειτουργία της ομάδας, Στα πλεονεκτήματα του κόουτς είναι πως παρά τις πολλές απουσίες που έχει σε κάθε παιχνίδι καταφέρνει και τα βγάζει πέρα με τις λύσεις που έχει στον πάγκο.

Ο άνθρωπος των ντέρμπι

Ο Φερέιρα είναι επίσης ο άνθρωπος των ντέρμπι, καθώς το μοναδικό που έχασε είναι αυτό με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη» με όλα όσα έγιναν, αλλά και αυτό του Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ, όπου ουσιαστικά χρησιμοποίησε τη δεύτερη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός με τον Ζεσουάλδο στον πάγκο του έγινε ξανά ομάδα με πλάνο, που ξέρει τι επιζητά στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε, αυτός είναι και ο λόγος που η πράσινη διοίκηση επιθυμεί να του ανανεώσει από τώρα το συμβόλαιο.

Χτίσιμο από την αρχή

Κάτι που επιθυμεί και ο Φερέιρα, καθώς έχει δηλώσει πως του χρόνου θα χτίσει αυτός την ομάδα και θα είναι πολύ καλύτερη από ό,τι τώρα. Αλλωστε δείγματα μέσα σε τρεισήμισι μήνες έχει δείξει και μάλιστα πολύ θετικά...

ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΖΕΣΟΥΑΛΔΟ ΦΕΡΕΪΡΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

ΗΜ/ΝΙΑ

ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

ΣΚΟΡ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

24/11/10

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα

0-3

Τσάμπιονς Λιγκ

28/11/10

Κέρκυρα - Παναθηναϊκός

0-2

Πρωτάθλημα

04/12/10

Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός

2-0

Πρωτάθλημα

07/12/10

Κοπεγχάγη - Παναθηναϊκός

3-1

Τσάμπιονς Λιγκ

12/12/10

Αστέρας Τρ. - Παναθηναϊκός

0-0

Πρωτάθλημα

18/12/10

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός Βόλου

0-1

Πρωτάθλημα

22/12/10

Παναθηναϊκός – Τρίκαλα

3-2

Κύπελλο

04/01/11

Ξάνθη - Παναθηναϊκός

0-2

Πρωτάθλημα

08/01/11

Παναθηναϊκός - Αρης

1-0

Πρωτάθλημα

16/01/11

Παναθηναϊκός - Καβάλα

4-2

Πρωτάθλημα

19/01/11

Παναθηναϊκός - AEK

0-2

Κύπελλο

23/01/11

Πανιώνιος – Παναθηναϊκός

1-1

Πρωτάθλημα

29/01/11

Παναθηναϊκός – Εργοτέλης

2-0

Πρωτάθλημα

02/02/11

AEK - Παναθηναϊκός

2-3

Κύπελλο

06/02/11

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

0-1

Πρωτάθλημα

13/02/11

Παναθηναϊκός - AEK

3-1

Πρωτάθλημα

19/02/11

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός

2-1

Πρωτάθλημα

26/02/11

Παναθηναϊκός - Ατρόμητος

1-1

Πρωτάθλημα

ΝΙΚΕΣ 10

ΙΣΟΠΑΛΙΑ 3

ΗΤΤΕΣ 5

ΓΚΟΛ 27-20


Πηγή gazzetta,gr
Read more!

Ριέρα: «Ζητώ συγγνώμη»

Ριέρα: «Ζητώ συγγνώμη» (video)
Ο Άλμπερτ Ριέρα εμφανίστηκε στενοχωρημένος μπροστά στις κάμερες και ζήτησε συγγνώμη για την ενέργειά του να χτυπήσει εκτός φάσης τον Κοντοέ! Τι είπε ο Ντουντού.

«Ζητώ συγγνώμη από την ομάδα μου, γιατί δεν συνηθίζω να χάνω τον έλεγχο. Λυπάμαι πολύ που άφησα την ομάδα με 10 παίκτες, δεν μου αρέσει να το κάνω αυτό, ούτε να γίνεται γενικά και υπόσχομαι να μην επαναληφθεί», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Δεν σκεφτόμαστε ποιος ακολουθεί ούτε τη διαφορά που υπάρχει. Εμείς πάμε παιχνίδι με παιχνίδι για τη νίκη, το αποδεικνύουν τα αποτελέσματα που έχουμε μόλις 3 ήττες και 1 ισοπαλία. Θέλουμε να σπάσουμε όλα τα ρεκόρ, έχουμε ένα πολύ ωραίο σερί εντός και θέλουμε να το συνεχίσουμε, να ξεπεράσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Ντουντού Σεαρένσε:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, ήρθαμε για τους τρεις βαθμούς για να μεγαλώσουμε τη διαφορά και να κάνουμε ένα ακόμη βήμα προς τον τίτλο, αλλά δεν καταφέραμε να τους κατακτήσουμε. Κοιτάζουμε ήδη το επόμενο παιχνίδι, αυτό με τον Εργοτέλη, και θέλουμε να πάρουμε τη νίκη».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Η Ίντερ... έρχεται!

Η Ίντερ... έρχεται! (video)
Με Σνάιντερ και Ετό η Ιντερ πέρασε από τη Γένοβα (2-0 τη Σαμπντόρια), μείωσε στο -2 και περιμένει το Μίλαν-Νάπολι! Απίστευτο 7-0 της Ουντινέζε μέσα στο Παλέρμο!Η αντεπίθεση της Ιντερ για να φτάσει στην κορυφή συνεχίστηκε και στην 27η αγωνιστική της Serie A, με το 1-0 επί της Σαμπντόρια εκτός έδρας. Οι Νερατζούρι δεν ήταν εντυπωσιακοί αλλά ήταν ουσιαστικοί και αφού απέφυγαν το να βρεθούν πίσω στο σκορ στις ευκαιρίες των γηπεδούχων στο πρώτο ημίχρονο, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Πόλι σε σουτ από το ύψος της περιοχής, πήραν τελικά το τρίποντο χάρη στην εκτέλεση φάουλ του Σνάιντερ στο 73ο λεπτό! Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού οι Γενοβέζοι δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και στο 94' ο Ετό με ωραία προσπάθεια και κοντινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Λεονάρντο ανέβηκε -προσωρινά ή όχι θα φανεί τη Δευτέρα- στη 2η θέση και στο -2 από τη Μίλαν, που θα κλείσει την αγωνιστική υποδεχόμενη την τρίτη Νάπολι, που είναι στο -3 από τους Ροσονέρι!

Μέρα ντροπής στο Παλέρμο!
Ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι πριν από μερικές εβδομάδες είχε προειδοποιήσει τον τεχνικό των Ροζανέρι. «Καταλαβαίνει ότι δεν γίνεται η ομάδα να δέχεται τρία γκολ». Όπως είναι εύκολα κατανοητό, ο πρόεδρος της Παλέρμο μετά το 0-7 από την Ουντινέζε δεν υπάρχει περίπτωση να κρατήσει τον Ντέλιο Ρόσι, ο οποίος αποτελεί μέρος της πιο μαύρης σελίδας στην ιστορία του κλαμπ. Η Παλέρμο είχε χάσει εντός έδρας τρεις φορές με 0-4, μία με 1-5 και μία με 2-6 και το 0-7 είναι το πιο βαρύ σκορ στη Σικελία.

Τρελή μπάλα για ακόμα μία φορά φέτος έπαιξε η Ουντινέζε, η οποία κάνει πορεία πρωταθλητισμού μέσα στο 2011, στο οποίο παραμένει αήττητη. Σάντσες και Ντι Νατάλε πέρασαν καλύτερα και από το να ήταν σε πάρτι, με τον πρώτο να πετυχαίνει τέσσερα γκολ και τον δεύτερο, μόνο... τρία. Χαρακτηριστικό του τι έγινε στο Λα Φαβορίτα είναι το ότι στο ημίχρονο το σκορ ήταν στο 0-5 και ο Μπατσίνοβιτς είχε αποβληθεί για τους γηπεδούχους! Στο δεύτερο μέρος οι Φριουλιάνι έβαλαν μόλις δύο γκολ στο πρώτο τέταρτο, με τον Ντι Νατάλε στο 60' να κάνει το 0-7 από τη βούλα του πέναλτι, το οποίο παραχώρησε, όπως και την αποβολή του, ο Ματέο Νταρμιάν. Δεδομένου του 7-0 και του ότι η Παλέρμο έπαιζε με εννιά, εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι από το 60' μέχρι το τέλος οι φιλοξενούμενοι, αν ήθελαν, θα έβαζαν και δεύτερο ψηφίο στο σκορ...

Η ομάδα του Φραντσέσκο Γκουιντολίν με αυτή τη νίκη βρέθηκε έναν πόντο πίσω από τη Λάτσιο, η οποία έχασε στην Κάλιαρι από το αυτογκόλ του Ντίας και αυτή τη στιγμή είναι το απόλυτο φαβορί για την έξοδο στο Champions League. Αντίθετα η Παλέρμο, που είχε κάνει σημαντικές νίκες μέσα στη σεζόν, έχει μείνει πλέον στο -8 από τον συγκεκριμένο στόχο. Χαρά στο άλλο μισό της Σικελίας, με την Κατάνια να κερδίζει 2-1 την Τζένοα και να κάνει βήμα παραμονής, με τον Αντούχαρ να αποκρούει πέναλτι και να χαρίζει τρίποντο. Μία από τα ίδια για τη Ρόμα παρά την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, καθώς παρουσίασε τα κλασικά συμπτώματα, αφού το 2-0 έγινε μέσα σε πέντε λεπτά 2-2 από την Πάρμα, με τον Αμάουρι απόλυτο ήρωα με δύο τεμάχια. Οξυγόνο για την Τσεζένα, 1-0 την Κιέβο στο 90', ισοπαλίες στα Μπάρι-Φιορεντίνα (1-1) και Μπρέσια-Λέτσε (2-2).

Συνοπτικά τα αποτελέσματα


Σάββατο (26/2)

Γιουβέντους-Μπολόνια 0-2
(49', 66' Ντι Βάιο)

Κυριακή (27/2)

Κατάνια-Τζένοα 2-1
(51' Μάξι Λόπες, Μπερχέσιο - 19' Φλόρο Φλόρες)

Ρόμα-Πάρμα 2-2
(19' πέν. Τότι, 36' Ζουάν - 74', 79' Αμάουρι)

Μπάρι-Φιορεντίνα 1-1
(87' Γκεζάλ - 21' Τζιλαρντίνο)

Μπρέσια-Λέτσε 2-2
(17', Καράτσιολο, 18' Τζόμπολι - 31' Κορβία, 70' Μουνάρι)

Κάλιαρι-Λάτσιο 1-0
(40' αυτ. Ντίας)

Τσεζένα-Κιέβο 1-0
(90' πέν. Χιμένες)

Παλέρμο-Ουντινέζε 0-7
(10', 41' 60' πέν. Ντι Νατάλε, 19', 28', 42' 48' Σάντσες)

Σαμπντόρια-Ίντερ 0-2
(73' Σνάιντερ, 94' Ετό)

Δευτέρα (28/02)

Μίλαν-Νάπολι

Η βαθμολογία
(27 αγώνες)

1. Μίλαν 55*
2. Ιντερ 53
3. Νάπολι 52*
4. Λάτσιο 48
5. Ουντινέζε 47
6. Ρόμα 43
7. Γιουβέντους 41
8. Παλέρμο 40
9. Κάλιαρι 38
10. Τζένοα 35
11. Μπολόνια 35
12. Φιορεντίνα 34
13. Σαμπντόρια 31
14. Κιέβο 31
15. Κατάνια 29
16. Πάρμα 28
17. Λέτσε 28
18. Τσεζένα 25
19. Μπρέσια 24
20. Μπάρι 16

Οι ομάδες με * έχουν ματς λιγότερο.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Συγχαρητήρια στους παίκτες»

«Συγχαρητήρια στους παίκτες»
Mε κολακευτικά λόγια για τους παίκτες του μίλησε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρδιόλα έπειτα από τη νίκη στη Μαγιόρκα με 3-0.«Ο καλύτερός μας παίκτης ήταν ο Κεϊτά. Είναι ένας πολύ δυνατός μέσος και τον χρειαζόμαστε πάρα πολύ. Είμαι χαρούμενος για αυτόν. Θα προτιμούσα να μην είχαμε τόσες πολλές απουσίες, αλλά αυτά συμβαίνουν. Αν δεν υπήρχαν τραυματισμοί θα είχαμε μόνο 11 παίκτες στο ρόστερ», τόνισε ο Ισπανός τεχνικός.

Πηγή gazzetta.gr Read more!

Στη δαγκάνα της αστυνομίας ο Κόουλ

Στη δαγκάνα της αστυνομίας ο Κόουλ
Μέχρι την αγγλική Αστυνομία αναμένεται να φτάσει το θέμα με τον πυροβολισμό του Άσλεϊ Κόουλ. Ο αμυντικός της Τσέλσι τραυμάτισε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας τον νεαρό φοιτητή Τομ Κάουαν με αεροβόλο όπλο.«Από τη στιγμή που δεν έγινε κάποια καταγγελία σε εμάς, μάθαμε το όλο θέμα από Μέσα Ενημέρωσης. Θα επικοινωνήσουμε με την ομάδα για να πληροφορηθούμε αν προκύπτει κάποια εγκληματική ενέργεια», τόνισε αξιωματούχος της αγγλικής Αστυνομίας, σύμφωνα με το Eurosport.

Από την πλευρά τους οι Λονδρέζοι εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία αναφέρονται τα εξής: «Έχουμε ήδη ερευνήσει το θέμα και έχουμε προβεί στις ανάλογες ενέργειες. Δεν θα πούμε τίποτα περισσότερο επειδή είναι εσωτερικό ζήτημα της ομάδας».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Αλόνσο: «Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα»

Αλόνσο: «Δεν τελείωσε το πρωτάθλημα»
Πεπεισμένος πως παρά τη δυσκολία της κατάκτησης του πρωταθλήματος η Ρεάλ Μαδρίτης... δεν θα τα παρατήσει εμφανίστηκε ο άσος της «Βασίλισσας», Τσάμπι Αλόνσο.

«Δεν είναι εύκολο πλέον, αλλά το πρωτάθλημα δεν τελείωσε εδώ. Έχει πολλές αγωνιστικές ακόμα. Είναι κρίμα… Αφήσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς. Προσπαθήσαμε με όλους τους τρόπους. Δεν θα τα παρατήσουμε όμως, αυτό είναι το σίγουρο. Μέχρι τώρα έχουμε κερδίσει πάρα πολλά παιχνίδια και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Χάσαμε πολλές ευκαιρίες με τη Λα Κορούνια και χάσαμε δύο πολύτιμους βαθμούς. Δοκιμάσαμε να σκοράρουμε με όλους τους πιθανούς τρόπους και έτσι δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε κάποιον. Η ομάδα πάλεψε μέχρι το τέλος», τόνισε ο Ισπανός άσος.

Πηγή gazzetta.gr Read more!

Ευκαιρία να «σκοτώσει» τον ΠΑΟΚ!

Ευκαιρία να «σκοτώσει» τον ΠΑΟΚ!
Επιτέλους η ομάδα αγωνίστηκε μακριά από το ΟΑΚΑ, εκτός Αττικής και έτσι έφτασε σε μία ακόμη εύκολη νίκη στη διάρκεια του 2011. Ουσιαστικά πρόκειται για την 4η εκτός Αθηνών σερί νίκη της ΑΕΚ αυτή επί του Εργοτέλη (με σκορ 3-2) αφού είχαν προηγηθεί τα εύκολα και επιβλητικά «διπλά» σε Σέρρες, Τρίπολη και Ξάνθη…

Εννοείται πως έπειτα από αυτή τη νίκη κανείς δεν πείστηκε πως η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ μετατράπηκε σε ένα σούπερ – ντούπερ σύνολο που από δω και πέρα θα διασύρει τον οποιονδήποτε αντίπαλο στον αγωνιστικό χώρο. Αν υπάρξει κάποιος που θα υποστηρίξει κάτι τέτοιο θα προκαλέσει (και δικαιολογημένα) το γέλιο όλων των απλών ποδοσφαιρόφιλων και φυσικά κυρίως των φίλων της ΑΕΚ που γνωρίζουν πολύ καλά τα στάνταρ απόδοσης της ομάδας τους και το γεγονός ότι το κάθε παιχνίδι αναδεικνύει την ανισορροπία που χαρακτηρίζει το παιχνίδι της ομάδας.

Το θέμα είναι πως (ευτυχώς για την ΑΕΚ) το ρίσκο του Ανδαλουσιανού τεχνικού να παρατάξει μία ενδεκάδα εντελώς πειραματική και να αφήσει εκτός ματς παίκτες όπως είναι οι Μάκος, Σκόκο (λόγω τιμωρίας), Δέλλας και Λυμπερόπουλος (για να τους ξεκουράσει) δεν του γύρισε μπούμερανγκ.

Σε ό,τι αφορά τον «Τράι» και τον «Λύμπε» πρέπει να ομολογήσω πως η απόφαση του Χιμένεθ με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο μια και οι δυο ποδοσφαιριστές πρέπει να παίρνουν ανάσες. Το πιο σημαντικό είναι πως στο βαρύ τερέν του Παγκρήτιου εκτός από τον κίνδυνο τραυματισμού, υπήρχε και το ενδεχόμενο να μην μπορέσουν να αποδώσουν βάσει των ικανοτήτων – δυνατοτήτων τους και της αδιαμφισβήτητης ποιότητάς τους.

Η ΑΕΚ στο ματς με τον Εργοτέλη (για να είμαστε σωστοί και αντικειμενικοί) ήταν καλύτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κυρίως όταν στον αγωνιστικό χώρο έπαιζαν 11 εναντίον 11. Προσοχή: δεν κρίνω ως λανθασμένη την απόφαση του Κωνσταντινέα να αποβάλλει τον Κώστα Μανωλά με δυο κίτρινες αν και θα μπορούσε να του χαρίσει την δεύτερη κίτρινη που αντίκρισε στη φάση του πέναλτι.

Βέβαια πρέπει (για να μην είμαστε και μοιάσουμε ποτέ με τους άλλους που τα θέλουν όλα μονά – ζυγά, μονόζυγα) να θυμηθούμε ότι ο διαιτητής είχε κλείσει τα μάτια στο πρώτο μέρος σε μία κίτρινη στον 19χρονο Ελληνα στόπερ όταν πήγε δυνατά με τα δυο πόδια πάνω στην μπάλα (πρώτα) και μετά στον Ρομάνο (σύμφωνα με το γράμμα του νόμου είναι κάρτα)… Στην περίπτωση του Μανωλά θα πρέπει ο Μανόλο Χιμένεθ να επιβληθεί και να διορθώσει τα αρνητικά στοιχεία του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Ξέρει να διαχειρίζεται πιτσιρικάδες αν κρίνω από την εξέλιξη των Καπέλ, Ράμος και Χέσους Νάβας… Αρα θα πρέπει να «μαζέψει» τον 19χρονο Ελληνα αμυντικό και να τον βοηθήσει να γίνει ακόμη καλύτερος σαν παίκτης και σαν άνθρωπος. Οι προπονητές είναι και παιδαγωγοί. Μην περιμένει από άλλους και πιο παλιούς στο ποδοσφαιρικό τμήμα διότι οι συγκεκριμένοι είναι άσχετοι και επικίνδυνοι…

Για τον Ισμαελ Μπλάνκο νομίζω ότι συμφωνούμε οι περισσότεροι. Εφτασε τα 72 γκολ. Ο ίδιος ο παίκτης που κάποιοι θεωρούν «άμπαλο», άτεχνο, χωρίς τη δυνατότητα να κάνει ντρίμπλες και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Ο άνθρωπος απλά ματώνει τα αντίπαλα δίχτυα. Απλά πρέπει να τον χρησιμοποιούν εκεί που πρέπει, φορ κοντά στην αντίπαλη εστία και όχι δεξί – εξτρέμ. ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΔΕΞΙ – ΕΞΤΡΕΜ… ΔΕΝ ΤΟ ‘ΧΕΙ ΛΕΜΕ… Και τι του έταξε αυτού του παιδιού η διοίκηση της ΑΕΚ; Ο,τι θα του έκανε πρόταση στις προηγούμενες ημέρες, όχι σήμερα, ούτε αύριο, ούτε μεθαύριο! Και επέλεξε να τον κοροϊδέψει ξανά… Ελπίζω να τους προσφέρει μεγάλη διασκέδαση (σε όποιους) και να συνεχίσουν να τον κοροϊδεύουν. Αλλωστε η άποψη της συντριπτικής πλειονότητας των οπαδών – φίλων της ΑΕΚ δεν έχει (για κανένα θέμα) καμία απολύτως σημασία για τα «αφεντικά» της Ενωσης. Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύουν οι ίδιοι με αυτά που κάνουν… «Η ΑΕΚ θέλει καπετάνιους και όχι λοστρόμους», έγραφε το πανό και αμφιβάλλω αν κατάλαβαν κάποιοι σε ποιους ήταν αφιερωμένο…

Πρέπει να αναγνωρίσουμε την καλή μέρα του Γεωργέα στην Κρήτη. Και φαντάζομαι ότι όπως εγώ έτσι κι εσείς συγκινηθήκατε με το γκολ που σημείωσε (11 χρόνια μετά στο πρωτάθλημα) με τον Εργοτέλη και αποτελεί το 2ο για φέτος (ένα σε πρωτάθλημα και ένα σε Κύπελλο με την Λάρισα).

Επίσης οφείλουμε να εξάρουμε την ενέργεια του Μίτσελ στο γκολ που δημιούργησε στον Γεωργέα, αλλά να μην παραβλέψουμε την κίνηση, την ματιά και τη μεταβίβαση του Μπαχά στον Ισπανό μέσο που τον έβγαλε από το κέντρο μόνο του μέχρι την εστία του Δασκαλάκη…

Σε καλή μέρα ήταν (και) ο Νασούτι που σε δυο περιπτώσεις σταμάτησε σημαντικές επιθετικές προσπάθειες του αντιπάλου, ενώ τα ισπανικά ΜΜΕ θα πρέπει να το ψάξουν καλύτερα (πολύ καλύτερα) για το αν ο Ματέος είναι ο: «Πικέ της Μαδρίτης»! Ισως να εξελιχθεί αργότερα… Δεν το ξέρω και του το εύχομαι προσωπικά. Τούτη την περίοδο όμως δεν…

Τώρα η ΑΕΚ έχει τη δυνατότητα να «σκοτώσει» αγωνιστικά τον ΠΑΟΚ σε δυο ματς στο ΟΑΚΑ. Πρώτα για το Κύπελλο την Τετάρτη πετυχαίνοντας ένα σκορ ασφαλείας που θα την στέλνει στον τελικό από τώρα και χωρίς να περιμένει την ρεβάνς της Τούμπας και έπειτα την Κυριακή για το πρωτάθλημα να του στερήσει τη δυνατότητα να συμμετάσχει στα πλέι οφ. Εχει μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΚ και θα πρέπει να την εκμεταλλευτεί. Προτού αρχίσουν να με κράζουν οι ΠΑΟΚτσήδες, απλά να σημειώσω ότι δεν θεωρώ τραγική ομάδα τον ΠΑΟΚ, απλά σε κακό φεγγάρι λόγω του άδικου (από αγωνιστικής εικόνας) αποκλεισμού του από το Europa League. Εννοώ πως ο ΠΑΟΚ είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση όλος ο… οργανισμός!

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

ΤΣΣ-ΚΑβάλα και... έκτος!

ΤΣΣ-ΚΑβάλα και... έκτος! (video)
Ο ΠΑΟΚ έμεινε στην εμφάνιση της Μόσχας με την ΤΣΣΚΑ και ξέχασε να ασχοληθεί με το ματς κόντρα στην Καβάλα! Έχασε 2-0 και πλέον βρίσκεται έκτος στη βαθμολογία... και εκτός play off!

Η Καβάλα νίκησε τον ΠΑΟΚ για πρώτη φορά στην ιστορία της σε αγώνα που έγινε στην Τούμπα. Οι «Αργοναύτες» κάνοντας εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο πέτυχαν δύο γκολ με τους Νικουλάε και Ρίος, ενώ έχασαν ένα τσουβάλι ευκαιρίες για να συντρίψουν τον ΠΑΟΚ. Οι φίλαθλοι της Καβάλας φώναζαν «Καβάλα ζούμε, Ευρώπη να σε δούμε». Ενώ αυτή του ΠΑΟΚ «κάντε αποχή, κάντε αποχή, εσείς τα εκατομμύρια και εμείς στη φυλακή». Αυτό ήταν το πέμπτο παιχνίδι που ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να κερδίσει, έχοντας σημειώσει μόλις ένα γκολ.

Rotation από Χάβο

Ο Μάκης Χάβος παρακολούθησε το παιχνίδι από σουίτα του γηπέδου της Τούμπας και με γουόκι τόκι συνεννοούνταν με τον άμεσο συνεργάτη του, Μπάμπη Μιχαηλίδη. Το σχήμα που επέλεξε ήταν με δύο επιθετικούς, 4-4-2. Κάτω από τα δοκάρια ο Κρέσιτς, δεξιά στην άμυνα ο Έτο, αριστερά ο Σνάουτσνερ. Στο κέντρο της άμυνας ο Κοντρέρας με τον Μαλεζά. Κεντρικά χαφ Γκαρσία και Τσουκαλάς, δεξιά στην επίθεση ο Βιεϊρίνια, αριστερά ο Ελ Ζαρ και αιχμές του δόρατος ο Μουσλίμοβιτς με τον Σαλπιγγίδη.

Το βάρος στο κέντρο

Ο Κάσπερτσακ επέλεξε σχήμα με περισσότερους παίκτες στο κέντρο, 4-2-3-1. Ο Γκαλίνοβιτς ήταν κάτω από τα δοκάρια και οι Ντουγκλάο, Τόμασιτς στο κέντρο της άμυνας. Δεξιά ο Πέρτζελ και αριστερά ο Χργκόβιτς. Στον άξονα βρίσκονταν ο Ντιέ μαζί με τον Καρντόσο, ενώ στα άκρα ο Αμπντούν και ο Ονουάτσι, δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Ο Ρίος είχε ρόλο επιτελικού χαφ, ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρισκόταν ο Νικουλάε.

Οι κάρτες και τα λάθη

Όσο δεν υπήρχε διακοπή στην εξέλιξη του αγώνα, ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από την Καβάλα και προσπάθησε να αναπτυχθεί με την μπάλα κάτω και κυρίως από τα πλάγια με τους Ελ Ζαρ και Βιεϊρίνια. Οι φιλοξενούμενοι, που ήταν επιρρεπείς στα λάθη, προσπάθησαν με πρέσινγκ να δυσκολέψουν τη ζωή των ΠΑΟΚτσήδων, χωρίς βεβαίως πολύ μεγάλη επιτυχία.

Δεκάλεπτο-φωτιά

Ο Δικέφαλος, όσο περνούσε ο χρόνος, πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και δημιουργούσε ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Γκαλίνοβιτς. Οι Θεσσαλονικείς είχαν ένα εξαιρετικό δεκάλεπτο, όπου θα μπορούσαν σε δυο-τρεις περιπτώσεις να πετύχουν κάποιο γκολ. Στο 21' ο Βιεϊρίνια με εξαιρετική μπαλιά βρήκε τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος μέσα από την περιοχή σούταρε άσχημα, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Η δεύτερη στο 25ο λεπτό με τους «ασπρόμαυρους» να κρύβουν την μπάλα, η οποία έφτασε στον Μουσλίμοβιτς έπειτα από ωραίο συνδυασμό με τον Τσουκαλά, αλλά ο Βόσνιος έστειλε την μπάλα άουτ. Στο 29', καταγράφηκε ακόμα μία αξιόλογη προσπάθεια για τους γηπεδούχους, όταν ο Μουσλίμοβιτς έπιασε το δυνατό σουτ και ο Γκαλίνοβιτς απομάκρυνε με δυσκολία.

Πέναλτι που «έβγαζε μάτια»

Ο ΠΑΟΚ φωνάζει για τη φάση στο 22ο λεπτό όταν ο Ελ Ζαρ έφυγε στην επίθεση, τσίμπησε την μπάλα πριν από τον Γκαλίνοβιτς, με τον Κροάτη να τον ανατρέπει και τον διαιτητή να μη δίνει το πέναλτι. Ο πάγκος του Δικεφάλου έφτασε στον πρώτο επόπτη Γκάγκα για να διαμαρτυρηθεί. Όμως τόσο ο ίδιος όσο και ο Αθηναίος ρέφερι ήταν ανένδοτοι και υπέδειξαν να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ο ατίθασος Καρντόσο

Η ομάδα της Καβάλας για 33 ολόκληρα λεπτά είχε... φιλική συμμετοχή στο παιχνίδι. Όμως ένα επεισόδιο που θα συζητηθεί και ίσως φέρει και κάποια τιμωρία μεταξύ του Καρντόσο και του τεχνικού της ομάδας, αναστάτωσε τους «αργοναύτες». Ο Κάσπερτσακ αποφάσισε να αντικαταστήσει τον Αργεντινό, ωστόσο ο τελευταίος δεν συμφώνησε και άρχισε να τον... στολίζει. Οι συμπαίκτες του έτρεξαν να τον ηρεμήσουν, όμως αυτός το βιολί του. Μάλιστα όταν πέρασε στη θέση του ο Ντικρόκ, πήγε απευθείας στα αποδυτήρια δείχνοντας την αντίθεσή του στην αλλαγή.

Η Καβάλα το γκολ

Ο ΠΑΟΚ έδειχνε κυρίαρχος στο παιχνίδι και δημιούργησε ακόμα μία κλασική ευκαιρία στο 34', με τον Βιεϊρίνια να κάνει τη σέντρα και τον Σαλπιγγίδη για λίγο να μην μπορεί να πιάσει την κεφαλιά από πλεονεκτικότατη θέση. Όταν χάνεις τόσες ευκαιρίες και δεν μπορείς να σκοράρεις, τότε το πληρώνεις. Έτσι λοιπόν, ο άγραφος αυτός νόμος επικράτησε και στην Τούμπα, με την Καβάλα να ανοίγει το σκορ στο 37ο λεπτό. Οι «αργοναύτες» έφυγαν στον αιφνιδιασμό με τον Νικουλάε, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα του ΠΑΟΚ και με σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Κρέσιτς κάνοντας το 0-1.

Μέσα Ίβιτς, έξω ο Ελ Ζαρ

Ο Μάκης Χάβος αποφάσισε να αλλάξει το σχήμα σε 4-2-3-1 και να βγάλει από το παιχνίδι τον Ελ Ζαρ και να βάλει τον Ίβιτς. Αυτομάτως ο Σαλπιγγίδης πήγε δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης έμεινε ο Μουσλίμοβιτς.

Το... πάρτι του Αμπντούν

Ο Δικέφαλος του Βορρά εμφανίστηκε νωθρός στην επανάληψη και εγκλωβισμένος στο παιχνίδι της Καβάλας. Οι Θεσσαλονικείς δεν μπορούσαν να βρουν κενούς χώρους, με αποτέλεσμα να υπάρχει πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν την ευκαιρία να βγουν μπροστά και να δημιουργήσουν δύο ευκαιρίες μπροστά από τα καρέ του Κρέσιτς. H πρώτη στο 49', όταν ο Χργκόβιτς μπήκε από τα αριστερά και σέντραρε για τον Αμπντούν, αυτός έστρωσε στον Ρίος, αλλά το σουτ του τελευταίου κόντραρε στο πόδι του Τσουκαλά. Η δεύτερη έγινε στο 52' με την εκπληκτική προσπάθεια του Αμπντούν, ο οποίος πέρασε ταυτόχρονα δύο παίκτες του ΠΑΟΚ, έστρωσε την μπάλα στον Νικουλάε, όμως το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ.

Ο Ρίος το δεύτερο γκολ

Η Καβάλα έκανε ό,τι ήθελε τον ΠΑΟΚ και πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 60’. Ο Ονουάτσι γύρισε στον Ρίος, και αυτός με εξαιρετικό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Οι φίλαθλοι της Καβάλας ξέσπασαν και άρχισαν να φωνάζουν ρυθμικά «διπλό μέσα στην Τούμπα» αλλά και «κι άλλο γκολ, κι άλλο γκολ».

Αποδοκιμασίες

Η Τούμπα πάγωσε. Οι φίλαθλοι δεν είχαν και ιδιαίτερη διάθεση να φωνάξουν, καθώς έβλεπαν την ομάδα τους να μην μπορεί να σηκώσει κεφάλι. Ο ΠΑΟΚ έπαιζε άναρχα, με αποτέλεσμα να αρχίσουν τα πρώτα σφυρίγματα και οι πρώτες αποδοκιμασίες. Οι αλλαγές δεν βοήθησαν και τα προβλήματα ήταν ολοφάνερα. Δεν υπήρχε ψυχολογία, δεν υπήρχε διάθεση για ποδόσφαιρο. Οι φίλαθλοι του Δικεφάλου προέτρεπαν τους παίκτες να κάνουν αποχή φωνάζοντας το σύνθημα «Κάντε αποχή, κάντε αποχή, εσείς τα εκατομμύρια και εμείς στη φυλακή».

Γλίτωσε από συντριβή

Η Καβάλα συνέχισε να μονοπωλεί τον έλεγχο του ματς και να απειλεί διαρκώς την εστία του Κρέσιτς, ο οποίος γλίτωσε τον ΠΑΟΚ από συντριβή. Ο Γαλλοαλγερινός στο 70' έκανε ένα σόλο, γύρισε συρτά προς τον Ονουάτσι, αλλά πρόλαβε με τα πόδια ο Κρέσιτς. Στο 71' ο Αμπντούν και πάλι πέρασε τον Κοντρέρας, πάσαρε στον Νικουλάε, αλλά το σουτ του πέρασε μόλις άουτ. Η τρίτη μεγάλη ευκαιρία χάθηκε στο 76ο λεπτό, με τον Ονουάτσι να αναγκάζει τον Κρέσιτς να διώξει με δυσκολία.

MAN OF THE MATCH: Ο Τζαμέλ Αμπντούν ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Έκανε άνω κάτω τον ΠΑΟΚ, ενώ είχε συμμετοχή στα γκολ που πέτυχε η Καβάλα.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Βαρύς και ασήκωτος ο Οράσιο Καρντόσο, στο 33’... επαναστάτησε στην αλλαγή του. Ο Αργεντινός έδειξε για μία ακόμα φορά το κακό του πρόσωπο, «στολίζοντας» στη μητρική του γλώσσα τον Κάσπερτσακ.

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Ο Ντάριο Κρέσιτς ήταν από τους διακριθέντες. Ο Κροάτης έσωσε τον ΠΑΟΚ από βέβαιο διασυρμό.

Η ΓΚΑΦΑ: Οι αλλαγές που έγιναν δεν βοήθησαν τον ΠΑΟΚ να ανεβάσει απόδοση. Όπως επίσης και το γεγονός ότι παίκτες όπως ο Έτο δεν συνεισέφεραν. Αντίθετα προβλημάτισαν με την απόδοσή τους.

ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Ο Παππάς έκλεισε τα μάτια του στο 22ο λεπτό στο πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ. Ο Αθηναίος ρέφερι παρότι ήταν κοντά στις φάσεις, είχε πολλά ανάποδα σφυρίγματα.

ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA: Μόνο μία ισοπαλία μετρούσε η Καβάλα το 1977. Σήμερα όμως με ένα εκπληκτικό δεύτερο ημίχρονο σκόρπισε τον ΠΑΟΚ και έφερε γκρίνια στην Τούμπα. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος, ύστερα από αποχή ο Δικέφαλος γνωρίζει την ήττα. Πέρσι στο Κύπελλο από τον ΠΑΣ Γιάννινα και φέτος από την Καβάλα. Σίγουρα υπάρχει προβληματισμός έπειτα από την εκπληκτική εμφάνιση στην Ευρώπη.

ΠΑΟΚ: (Μιχαηλίδης Μ.) Κρέσιτς, Γκαρσία, Ελ Ζαρ(46’ Ίβιτς), Σαλπιγγίδης, Μουσλίμοβιτς, Μαλεζάς, Κοντρέρας, Βιερίνια, Σνάουτσνερ (65’Λίνο), Τσουκαλάς (65’ Αθανασιάδης), Έτο

Καβάλα: (Κάσπερτσακ) Γκαλίνοβιτς, Ντουγκλάο, Τόμασιτς, Πέρτζελ, Χργκόβιτς, Ντιέ, Καρντόσο (33’ Ντικρόκ), Αμπντούν, Ονουάτσι, Ρίος, Νικουλάε.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Πολυβόλα» ΠΑΣ και Τρίκαλα!

«Πολυβόλα» ΠΑΣ και Τρίκαλα!
Ο ΠΑΣ Γιάννινα διέλυσε τη Βέροια με 5-0 και διατήρησε τη διαφορά του από τον δεύτερο Παναιτωλικό στους 5 βαθμούς, ενώ τα Τρίκαλα, με κορυφαίο τον Πουρή, επικράτησαν με 4-0 του Πανθρακικού! Πολύ σημαντική νίκη για τον Ιωνικό (2-0 την Ηλιούπολη).Εκπληκτικός ΠΑΣ!

Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 12’, όταν ο Κώτσιος έστειλε την μπάλα στο δοκάρι του Καντιμοίρη και κατάφεραν να προηγηθούν στο 13’. Ο Τζάνης έβγαλε έξοχη πάσα στον Σιαλμά, ο οποίος με ωραίο συρτό σουτ άνοιξε το σκορ. Οι παίκτες του ΠΑΣ ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 59’, όταν και πάλι από ασίστ του Τζάνη ο Μπακαγιόκο με κεφαλιά από κοντά έδωσε πρόωρο τέλος στο παιχνίδι. Η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Καντιμοίρη για δεύτερη φορά στο 64’ έπειτα από προσπάθεια του Ανδράλα, ο Μπακαγιόκο έκανε το 3-0 στο 69’, ενώ οι Γιαννιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Ντε Βινσέντι στο 74’ και Σκούφαλη στο 81’.

Ο Πανθρακικός τις ευκαιρίες, τα Τρίκαλα τα γκολ!

Οι παίκτες του Πανθρακικού εμφανίστηκαν με πολύ επιθετικές διαθέσεις στα Τρίκαλα, ήταν εκείνοι που έχασαν τις κλασικότερες ευκαιρίες, όμως γνώρισαν την ήττα, καθώς ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Πουρής βρέθηκε σε εξαιρετική ημέρα. Οι Θεσσαλοί προηγήθηκαν στο 20’ κόντρα στη ροή του αγώνα, όταν ο Ουέλινγκτον εκτέλεσε απευθείας φάουλ, ο Ανδριόλας απέκρουσε προσωρινά, ο Μανουσάκης πήρε το ριμπάουντ και δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η εικόνα της αναμέτρησης δεν άλλαξε στη συνέχεια, οι φιλοξενούμενοι συνέχιζαν να χάνουν ευκαιρίες και η μπάλα τούς… τιμώρησε για δεύτερη φορά στο 58’, όταν ο Μίνγκας δέχθηκε τη μακρινή μπαλιά, μπήκε στην περιοχή και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Κοντογουλίδης στο 68’ έκανε το 3-0, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Σαρακατσάνος στο 82’.

Ανάσα για Ιωνικό!

Ο Ιωνικός πήρε μεγάλη νίκη στην Ηλιούπολη χάρη σε δύο τέρματα του Τομάς. Μέτριο το παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να έχουν ελάχιστες καλές στιγμές. Ο Τομάς άνοιξε το σκορ στο 63’ και ο ρυθμός ανέβηκε από εκείνο το σημείο, με τους γηπεδούχους να βγαίνουν μπροστά για την ισοφάριση και τους φιλοξενούμενους να βρίσκουν χώρους. Τελικά ο Ιωνικός πέτυχε και δεύτερο γκολ, πάλι με τον Τομάς, στο 86’ και πήρε πολύ μεγάλη νίκη στην προσπάθεια για σωτηρία.

Σκόρπισε τον Αγροτικό Αστέρα η Καλλιθέα!

Η Καλλιθέα έκανε… πάρτι στον Εύοσμο απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα, του οποίου επικράτησε με 4-1! Η ουραγός της κατηγορίας προηγήθηκε μόλις στο 11’ με σουτ του Πλατέλα, όμως ο Στεφανίδης έφερε το παιχνίδι στα ίσα στο 26’. Στο 52’ οι γηπεδούχοι έμειναν με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Παπαδόπουλου και ο Καλτσάς ανέλαβε την εκτέλεση του φάουλ. Η μπάλα κόντραρε στους αντίπαλους αμυντικούς και κατέληξε στα δίχτυα του Λαμπάκη. Στο 75’ ο Αγροτικός Αστέρας έμεινε μάλιστα και με 9 παίκτες, καθώς ο έτερος Παπαδόπουλος της ομάδας, ο Νίκος, δέχθηκε κόκκινη κάρτα και οι Θεσσαλονικείς παρέδωσαν τα όπλα… Στο 77’ ο Παπαναστασίου και στο 85’ ο Παραράς διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα.

Σημαντική νίκη ο Πιερικός

Στην Κατερίνη, οι γηπεδούχοι είχαν από το ξεκίνημα την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως δεν μπορούσαν να σπάσουν την αμυντική γραμμή των Καρδιτσιωτών. Έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 24’, όταν ο Κωνσταντινίδης έκανε το σουτ, ο Καρακώστας απέκρουσε, ο επερχόμενος Γκουγκουλιάς έκανε το πλασέ, όμως ο Κάρλος έδιωξε την τελευταία στιγμή. Έπρεπε να φτάσουμε στο 64’ για να καρποφορήσει η υπεροχή των γηπεδούχων με το σουτ του Γιαζιτζόγλου. Ο σκόρερ της αναμέτρησης είχε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα, όταν αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε. Ο Πιερικός πήρε σημαντική νίκη, ενώ από την άλλη οι φιλοξενούμενοι εδραιώνονται στην προτελευταία θέση, που οδηγεί στον απευθείας υποβιβασμό.

«Σούπα» στη Ρόδο

Μέτριο θέαμα παρακολούθησαν όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο στη Ρόδο. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ελάχιστες ευκαιρίες, με τους Ροδίτες να έχουν καλύτερα πατήματα στον αγωνιστικό χώρο. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι χάθηκε από τους γηπεδούχους, όταν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ζλάτκοβιτς απέτυχε να νικήσει τον Σωτηρίου από την άσπρη βούλα του πέναλτι, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 24ης αγωνιστικής

Σάββατο (26/02)

Δόξα Δράμας – Παναιτωλικός 0-1
(45' Μπαϊκαρά)

Κυριακή (27/02)

ΠΑΣ Γιάννινα – Βέροια 5-0
(13' Σιαλμάς, 59', 69' Μπακαγιόκο, 74' Ντε Βινσέντι, 81' Σκούφαλης)

Πιερικός – Αναγέννηση Καρδίτσας 1-0
(64' Γιαζιτζόγλου)

Αγροτικός Αστέρας – Καλλιθέα 1-4
(26' Στεφανίδης - 11' Πλατέλας, 51' Καλτσάς, 77' Παναστασίου, 85' Παραράς)

Τρίκαλα – Πανθρακικός 4-0
(21' Μανουσάκης, 58' Μίνγκας, 68' Κοντογουλίδης, 82' Σαρακατσάνος)

Ηλιούπολη – Ιωνικός 0-2
(63', 86' Τομάς)

Διαγόρας – Εθνικός 0-0

Δευτέρα (28/02)

Λεβαδειακός – ΟΦΗ (18:00)
Θρασύβουλος – Εθνικός Αστέρας (19:00)

Η βαθμολογία

1. ΠΑΣ Γιάννινα 57
2. Παναιτωλικός 52
3. ΟΦΗ 43*
4. Διαγόρας 43
5. Λεβαδειακός 41*
6. Τρίκαλα 40
7. Δόξα Δράμας 34
8. Εθνικός 30
9. Πανθρακικός 30
10. Πιερικός 28
11. Βέροια 28
12. Ηλιούπολη 28
13. Εθνικός Αστέρας 27*
14. Αγροτικός Αστέρας 26
15. Ιωνικός 25
16. Θρασύβουλος 23*
17. Αναγέννηση Καρδίτσας 20
18. Καλλιθέα 16

* Με παιχνίδι λιγότερο.

Επόμενη αγωνιστική

Παναιτωλικός – Βέροια
Εθνικός Αστέρας – Δόξα Δράμας
Αναγέννηση Καρδίτσας – ΠΑΣ Γιάννινα
ΟΦΗ – Θρασύβουλος
Καλλιθέα – Πιερικός
Πανθρακικός – Λεβαδειακός
Ιωνικός – Αγροτικός Αστέρας
Εθνικός – Τρίκαλα
Διαγόρας - Ηλιούπολη

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Η ώρα του Λουκά!

Η ώρα του Λουκά!
Μέσα στην εβδομάδα ο Λουκάς Βύντρα θα κληθεί από τη διοικούσα επιτροπή για να ανανεώσει το συμβόλαιό του και να παραμείνει για πάντα «πράσινος»!Ο Δημήτρης Γόντικας το είχε ξεκαθαρίσει στον Λουκά Βύντρα λίγες μέρες πριν από το ντέρμπι του Φαλήρου. «Θα σε καλέσουμε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, όλα θα πάνε καλά», ήταν το μήνυμα του προεδρεύοντα αντιπροέδρου στον διεθνή μπακ, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το προσεχές καλοκαίρι. Φυσικά, μετά τα όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκη» η όλη ιστορία πέρασε σε δεύτερη μοίρα, αλλά φυσικά και δεν ξεχάστηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοικούσα επιτροπή των «πρασίνων» θα καλέσει μέσα στην εβδομάδα τον Βύντρα, για να ανανεώσουν οι δύο πλευρές τη συνεργασία τους. Όπως έχουμε αναφέρει, η προσφορά του Παναθηναϊκού θα είναι περίπου στις 600.000 ευρώ ετησίως.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...