ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Live Streaming ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όπως αναφέρουν οι κάτωθι ιστοσελίδες, για τη σημερινή αναμέτρηση (19:30) AEK - Ολυμπιακός για την Σούπερ Λίγκα ,θα υπάρχει LIVE STREAMING από τα παρακάτω link :


http://www.fromsport.com/v-0/12/18/v-121995.html

http://www.vipfast.net/ch1.html

http://www.infosevenements.fr/

http://betorno.blogspot.com/

http://super-leaguenews.blogspot.com/p/live-streaming.html

http://www.vipcanals.org/ch3.html

http://www.firstrow.net/watch/39046/1/watch-aek-athens-vs-olympiacos-piraeus.html

http://liveole.tk/

http://www.atdhe.net/29358/watch-aek-athens-vs-olympiakos-piraeus

http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=96560&part=sports


http://livetv.ru/en/eventinfo/60414_aek_olympiacos/



** Το ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ GR δεν φέρει καμία ευθύνη για την μετάδοση των αγώνων και για αυτό που προβάλετε.Το blog μας δε κάνει stream, απλά σας γνωρίζει τα sites που κάνουν αναφορά στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Read more!

Εκτός αποστολής Λέτο και Γκοβού

Λέτο και Γκοβού στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Χωρίς τους θεωρητικά βασικούς ποδοσφαιριστές των δύο άκρων της μεσαίας γραμμής του, δηλαδή τους Γκοβού και Λέτο, θα αντιμετωπίσει την Κυριακή την Κέρκυρα ο Παναθηναϊκός. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα επέλεξε να αφήσει στην Αθήνα τους δύο παίκτες, αφού ο μεν Αργεντινός προέρχεται από τραυματισμό που σημαίνει ότι ελλοχεύει πάντοτε ο κίνδυνος της υποτροπής, ενώ ο Γάλλος "πληρώνει" τα πειθαρχικά παραπτώματά του, αν και έλαβε -για τελευταία φορά όπως ειπώθηκε- "άφεση" από τη διοίκηση.

Στη σημερινή προπόνηση, ο Πορτογάλος τεχνικός επέλεξε αρχικώς για τους παίκτες του ένα πρόγραμμα με ταχύτητες. Στη συνέχεια οι "πράσινοι" χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες των έξι ατόμων η κάθε μία και έπαιξαν δίτερμα εναλλάξ στο μισό γήπεδο, εκτέλεσαν ασκήσεις κατοχής της μπάλας και τελείωσαν με τακτική στις στημένες φάσεις. Ο Νίνης ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ενώ εκτός των προαναφερόμενων (Λέτο, Γκοβού, Νίνης) ο Φερέιρα δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για τον αγώνα με τους "Φαίακες" ούτε τους Ιωαννίδη, Μαυρία.
Read more!

Επίθεση Μουρίνιο σε Βενγκέρ


Επίθεση Μουρίνιο σε Βενγκέρ
Ο Αρσέν Βενγκέρ τόλμησε να δηλώσει πρόσφατα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να τιμωρηθεί για τις «περίεργες» κόκκινες που πήρε και άναψε άθελά του ένα ως γνωστόν εύφλεκτο φυτίλι. Ο Ζοσέ Μουρίνιο πήρε φωτιά μόλις πληροφορήθηκε τις δηλώσεις και εξαπέλυσε φραστική επίθεση στον Αλσατό τεχνικό για την πορεία της Άρσεναλ τα τελευταία χρόνια.

«Αντί να κάθεται και να μιλάει για τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Αρσέν Βενγκέρ ας ασχοληθεί με την Άρσεναλ. Να εξηγήσει στους φιλάθλους της ομάδας γιατί χάσανε 2-0 στο Τσάμπιονς Λιγκ από την Μπράγκα και γιατί από το 2005 δεν μπορεί να πάρει ούτε ένα έστω μικρό Κύπελλο», τόνισε σε έντονο ύφος ο Πορτογάλος προπονητής.

Για να προλάβει μάλιστα την ατάκα του Βενγκέρ, συνέχισε: «Και το θέμα με τα νεαρά ταλέντα και την απειρία έχει παλιώσει πια. Οι Σανιά, Κλισί, Γουόλκοτ, Φάμπρεγκας, Σονγκ, Νασρί, Φαν Πέρσι, Αρσάβιν δεν είναι πια παιδιά. Είναι πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές».
Read more!

Το Ντάλας σταματησε το σερί των Σπερς

Ακόμα ένα καλό παιχνίδι για τον Νοβίτσκι Τέλος στο σερί των 12 νικών των Σαν Αντόνιο Σπερς έβαλαν οι Ντάλας Μάβερικς κερδίζοντάς τους μέσα στην έδρα τους με 104-93. Δράστης του "φονικού" ήταν ο Ντιρκ Νοβίτσκι, ο οποίος είχε 26 πόντους, 8 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Στους Σπερς δεν έφτανε ο Μανού Τζινόμπιλι, ο οποίος πέτυχε 31 πόντους. Οι Τζαζ «υπέταξαν» στο Σολτ Λέικ τους Λέικερς με 102-96, αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 19 πόντους στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου. Κορυφαίος για τους νικητές ο Ντερόν Γουίλιαμς (29π. 12ασ.), που είχε άξιο συμπαραστάτη τον Αλ Τζέφερσον (20π.). Από τους πρωταθλητές ΝΒΑ, που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα μετά από πέντε διαδοχικές νίκες, ξεχώρισαν οι Κόμπε Μπράιαντ (31π.) Γκασόλ (21π., 11ρ.).
Read more!

Πουγιόλ: «Δεν με νοιάζει πώς θα παίξει η Ρεάλ»

Ο Κάρλες Πουγιόλ δεν ασχολείται με τον τρόπο που θα παραταχθεί η Ρεάλ Μαδρίτης απέναντι στην Μπαρτσελόνα τη Δευτέρα στο «Καμπ Νου» στο μεγάλο ντέρμπι της Primera Division.
Πουγιόλ: «Δεν με νοιάζει πώς θα παίξει η Ρεάλ»
Ερωτηματικό αποτελεί αν ο Ζοσέ Μουρίνιο θα επιλέξει μαζική άμυνα, όπως έκανε στον επαναληπτικό ημιτελικό με την Ίντερ ή θα προτιμήσει ένα επιθετικογενές σχήμα. Ο αρχηγός της «Μπάρτσα», ωστόσο, ξεκαθαρίζει: «Ένα ματς πρωταθλήματος διαφέρει από ένα νοκ άουτ παιχνίδι για το Champions League. Δεν ξέρω πώς θα παραταχθεί η Ρεάλ, αλλά αυτό που με ενδιαφέρει πρωτίστως είναι πώς θα παίξουμε εμείς. Δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας», τόνισε.

«Φτάνουμε σε αυτό το ντέρμπι σε καλή αγωνιστική κατάσταση, με αυτοπεποίθηση και λίγα προβλήματα τραυματισμών. Η Ρεάλ είναι πολύ δυνατή ομάδα, βελτιωμένη στην αμυντική της λειτουργία, με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά και μεγάλο βάθος στον πάγκο», πρόσθεσε ο αμυντικός των Καταλανών.

Όσο για το αν η παρουσία του Ζοσέ Μουρίνιο στον αντίπαλο πάγκο μεγαλώνει τη «δίψα» για νίκη, είπε: «Δεν χρειαζόμαστε έξτρα κίνητρο για ένα τέτοιο παιχνίδι. Πάντα είναι σημαντική μία νίκη απέναντι στη Ρεάλ. Δεν αντιμετωπίζουμε τον Μουρίνιο, αλλά τη Ρεάλ».

Τέλος, για την απειλή που λέγεται Κριστιάνο Ρονάλντο ανέφερε: «Ο Ρονάλντο είναι ένας παίκτης που αποδίδει πολύ καλά, αλλά δεν πρέπει να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτόν. Υπάρχουν κι άλλοι εξαιρετικοί παίκτες στη Ρεάλ, όπως οι Ιγκουαΐν και Ντι Μαρία».

Read more!

Ο Πέκοβιτς χανόταν στην Αθήνα!

Ο Πέκοβιτς καρφώνσει στο καλάθι του Περιστερίου Ο Νίκολα Πέκοβιτς έβρισκε εύκολα το δρόμο προς το καλάθι όσο έπαιζε στον Παναθηναϊκό. Εκεί που δυσκολευόταν ήταν με τους δρόμους της Αθήνας. Στην Μινεσότα που πήγε ο Μαυροβούνιος σέντερ "βρήκε την υγειά του" στο θέμα αυτό. «Οι πόλεις στις ΗΠΑ είναι πολύ πιο εύκολες να τις μάθεις από ό,τι στην Ευρώπη. Εδώ υπάρχουν μεγάλοι δρόμοι και λεωφόροι, τα πράγματα είναι απλά. Στην Ελλάδα να δείτε. Είναι πολύ άσχημα! Ακόμη και με GPS, δεν μπορείς να βρεις όλους τους δρόμους. Κάποιοι δρόμοι είναι κι εγώ δεν ξέρω πόσων ετών. Δεν έχουν αλλάξει τίποτα", δήλωσε σε ιστοσελίδα της Μινεσότα ο σέντερ των Τίμπεργουλβς.

Ο Πέκοβιτς είναι δύο εβδομάδες εκτός δράσης λόγω ενός διαστρέμματος. «Δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο σοβαρός ο τραυματισμός. Είχα πάθει και στο παρελθόν διάστρεμμα, αλλά έμεινα εκτός προπονήσεων μόνο για 2-3 μέρες. Αυτή τη φορά, ωστόσο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά και αυτό είναι το μεγαλύτερο διάστημα που έχω μείνει εκτός παρκέ. Είναι παράξενο να παρακολουθείς τους συμπαίκτες σου και να μην μπορεί να βοηθήσεις" τόνισε.
Read more!

Τραγωδία στην πίστα του Ντουμπάι

Τραγικό θάνατο βρήκε ο Ελβετός αναβάτης Πασκάλ Γκροζάν, ηλικίας 39 ετών. Το περιστατικό συνέβη στην πίστα του Ντουμπάι λίγο μετά το τέλος κούρσας για το πρωτάθλημα Sportbike, στην οποία είχε επικρατήσει το θύμα. Αμέσως μετά, υπήρξε μια σύγκρουση με τη μηχανή του τρίτου, Τόνι Τζόρνταν.
Τραγωδία στην πίστα του Ντουμπάι
Ο Ελβετός οδηγήθηκε άμεσα σε νοσοκομείο, όπου και εξέπνευσε.

Μόλις τον περασμένο Απρίλιο στην ίδια πίστα είχε χάσει τη ζωή του ο Βέλγος οδηγός Κρίστοφερ Χίσετ.

Read more!

Στην κορυφή η Άρσεναλ

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται η Άρσεναλ καθώς έφυγε νικήτρια από το «Βίλα Παρκ» με σκορ 4-2 και επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τις ήττες με Τότεναμ και Μπράγκα. Αν Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν νικήσουν Νιουκάστλ και Μπλάκμπερν αντίστοιχα τότε οι Λονδρέζοι θα μειίνουν μόνοι πρώτοι. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ τήρησε την παράδοση που την ακολουθεί και έφυγε 12η συνεχόμενη φορά αήττητη από το γήπεδο της Άστον Βίλα.
Στην κορυφή η Άρσεναλ
Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν φουριόζοι στο ματς και έπαιζαν ουσιαστικά μονότερμα τους «χωριάτες» χωρίς όμως η καθολική τους υπεροχή στο γήπεδο να μετουσιώνεται σε γκολ. Ο Αρσάβιν όμως βρήκε τον τρόπο να «ματώσει» τα δίχτυα του Φρίντελ και να ανοίξει το σκορ στο 39’. Η Άρσεναλ ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με καταπληκτικό σουτ του Νασρί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Άστον Βίλα μείωσε νωρίς με πολύ ωραίο γκολ του Κλαρκ στο 52’ αλλά ο Σαμάκ έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του τέσσερα λεπτά αργότερα. Το ματς έγινε θρίλερ όταν για δεύτερη φορά «χτύπησε» ο Κλαρκ στο 71’ και μέχρι το τέλος τα νεύρα ήταν τεντωμένα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα όμως ο Γουίλσιρ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άστον Βίλα (Ζεράρ Ουγιέ): Φρίντελ, Λουκ Γιάνγκ, Νταν, Κόλινς, Γουόρνοκ, Άσλεϊ Γιάνγκ, Κλαρκ, Μπάναν (86’ Χερντ), Ντάουνινγκ, Πιρές (45’ Ντελφουνέσο), Κάριου (67’ Άιρλαντ)

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι, Σανιά, Σκιλασί, Κοσιελνί, Κλισί, Ροζίτσκι (93’ Τζουρού), Σονγκ, Γουίλσιρ, Νασρί (85’ Γκιμπς), Σαμάκ, Αρσάβιν (85’ Ντενίλσον) Read more!

Radio

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ.ΑΝΑΝΕΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ..
ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG..


Read more!

Live Radio

ΕΙΜΑΣΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΣΤΟΝ...ΑΕΡΑ!
ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΩΡΓΗΔΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑ 2ΩΡΟ ΜΕ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ!



ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ!! Read more!

Η match money προτείνει

Και για αυτό το κουπόνι ο Φίλιππος Παναγιώτου μας δίνει τα στοιχηματικά του...φώτα



Αγγλία, πολυαγαπημένη, γουστάρουμε το ποδόσφαιρο σου (και άλλα όπως την μουσική σου ας πούμε, αλλά εντάξει γράφουμε για αθλητικό blog)! Ας δώσουμε καταρχήν την «μπόμπα» του κυπέλλου που λέγεται Λούτον, αν και με ξενερώνει το 5,50 του ΟΠΑΠ αφού στο εξωτερικό παίζεται και με 6,50.
Μην νομίζεται ότι το ματσάκι με τη Λούτον το δίνω αέρα και χωρίς λογική. Έχει πιο βαριά φανέλα από την Τσάρλτον και κατεβάζει λαό. Συγκεκριμένα θα έχει στο πλευρό της 3,500 οπαδούς της. Δεν λέω πως έχει καλύτερη ομάδα από την Τσάρλτον, αλλά η Λούτον είναι από τις ομάδες που θέλουν να αποδείξουν πολλά (επειδή έχουν ιστορία), γι’αυτό αξίζει ένα ρίσκο. Θα προτείνω και τη Γουίμπλεντον αν και εμένα το 2,60 του ΟΠΑΠ δεν με καλύπτει, αφού παίζεται στο 3,00 έξω.
Πάμε Πρέμιερ και θα ποντάρουμε στο διπλό της Μάνστεστερ Σίτι. Όλοι την ξέρουμε, αλλά έχω την αίσθηση πως θα τα καταφέρει κόντρα στην φορμαρισμένη Στόουκ.
Για Κόνφερενς με δύο ματς να έχουν αναβληθεί και άλλα, απλά να μην παίζονται. Θα ρισκάρουμε στο διπλό της Ίστμπουρν. Έχει καλύτερη ομάδα από τη Σάουθπορτ και μία από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία. Αμυντικά είχε προβλήματα και δεχόταν άνετα γκολ, αλλά έκανε τις τελευταίες εβδομάδες κάποιες προσθήκες στην άμυνα και δείχνει καλύτερη.
Γράφω μόνο για Αγγλία αλλά είναι κάποιες περιπτώσεις που μπλέκω και με αλλά πρωταθλήματα. «El Classico», όλοι καταλάβατε γιατί μιλάμε. Μουρίνιο! Αυτός θα αποφασίσει τι θα γίνει, δεν το έχει πάρει ζεστά το θέμα, αλλά τον πιστεύω και τον γουστάρω! Ρεάλ Μαδρίτης λοιπόν…
Μην νομίζεται ότι ξεχάστηκα, Τότεναμ – Λίβερπουλ, αγαπάμε τον Γιώργο (αμέσως πάτε να παρεξηγήσετε) που έχει αυτό το όμορφο Blog και μου δίνει την ευκαιρία να γράφω, αλλά μέχρι εκεί. Ξέρω ότι την Κυριακή θα είναι χάλια και θα ξενερώσει επειδή η Λιβερπουλάρα θα πάρει διπλό. Περαστικά του.
 Είπα πολλά και αν γίνει η… στραβή, ποιος τον ακούει. Ό,τι γράψει, δεν ξεγράφει. Έτσι δεν λένε;
Read more!

Αυτοί σημάδεψαν τα ντέρμπι!

Αυτοί σημάδεψαν τα ντέρμπι!
Στον πυρετό του αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ζει η Ελλάδα. Το gazzetta.gr παρουσιάζει δέκα πρόσωπα που δεν είναι εν ενεργεία και έχουν σημαδέψει τα μεταξύ τους ντέρμπι.
Ντούσαν Μπάγεβιτς: Βιβλία θα μπορούσαν να γραφτούν για τη σχέση της ΑΕΚ με τον Μπάγεβιτς και το πέρασμά του στον Ολυμπιακό το 1996. Ο Σέρβος τεχνικός αγαπήθηκε σαν μεγαλύτερος από τον Θεό στην Φιλαδέλφεια, η οποία από παράδεισος γινόταν κόλαση όταν εκείνος επέστρεφε. Χαρτονομίσματα με το πρόσωπό του, συνθήματα και πόλεμος ακολούθησαν τον Ντούσκο όταν βρισκόταν μπροστά στο κοινό της Ενωσης. Τα ντέρμπι των 90's έχουν την δική του σφραγίδα, σε όποιο πάγκο και αν βρισκόταν.

Ριβάλντο: Πέρασε τρία εξαιρετικά χρόνια στον Ολυμπιακό κατακώντας νταμπλ και σκοράρονας με κάθε τρόπο σε Ελλάδα και Ευρώπη. Παρά το γεγονός αυτό, ο Ριβάλντο δεν χώρισε με τον καλύτερο τρόπο με τους Ερυθρόλευκους και μεταγράφηκε αμέσως μετά στην ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος πήρε την εκδίκησή του στο 4-0 της Ενωσης επί των Πειραιωτών την σεζόν 2007-08 με τα τέσσερα δάχτυλα που έδειχνε προς κάθε κατεύθυνση για πολύ καιρό να έχουν γίνει σήμα κατατεθέν του.

Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς: Του πήγαινε πολύ η ΑΕΚ. Ο Σέρβος άσος του Ολυμπιακού σπάνια έχανε την ευκαιρία να σκοράρει σε βάρος της Ενωσης, καθώς ταλαιπώρησε ουκ ολίγες φορές παίκτες των Κιτρινόμαυρων ενώ σκόραρε κατά ριπάς αποτελώντας διαχρονικά πονοκέφαλο για τον εκάστωτε προπονητή.

Ντέμης Νικολαΐδης: Μεγάλη ήταν η πώρωση του Νικολαΐδη στους αγώνες με τον Ολυμπιακό. Ο Ντεμίνιο έβγαζε όλο το πάθος του σε αυτά τα ματς, έδινε το 200% και σκόραρε σχεδόν πάντα. Ο επιθετικός του Δικεφάλου έχει πανηγυρίσει νίκες με δικά του γκολ σε Νέα Φιλαδέλφεια, ΟΑΚΑ και Καραϊσκάκη δημιουργώντας παράδοση με τους Ερυθρόλευκους.

Δημήτρης Ποντίκης: Σε λίγες μέρες θα συμπληρωθούν δέκα χρόνια. Σε αγώνα της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό στο κύπελλο στις
10 Ιανουαρίου του 2001 ο διαιτητής Ποντίκης απέβαλλε στην ίδια φάση Ζήκο και Νικολαΐδη, με την Νέα Φιλαδέλφεια να παίρνει φωτιά. Βροχή από πέτρες έπεσε προς τον ρέφερι του ματς, ενώ χρειάστηκαν οι ασπίδες τον αστυνομικών δυνάμεων για να αποχωρήσει από το γήπεδο.

Θωμάς Μαύρος: Θρύλος του ελληνικού ποδοσφαίρου και της ΑΕΚ. Ο Θωμάς Μαύρος είναι ο επιθετικός που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ σε αγώνα της Ενωσης με τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα, με τον αριθμό 8 να μην έχει ξεπεραστεί μέχρι τις μέρες μας από κανέναν!

Σωκράτης Κόκκαλης: Ο επί σειρά ετών πρόεδρος του Ολυμπιακού ήταν ο άνθρωπος με τον οποίο τα είχαν πάντα οι οπαδοί της ΑΕΚ, οι οποίοι τον θερούσαν υπεύθυνο και για το θέμα της αποχώρησης του Μπάγεβιτς το 1996 αλλά και για το πρωτάθλημα του 2008. Ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών δεν συνήθιζε να πηγαίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια για να παρακολουθήσει αγώνες. Τη μία φορά που το έκανε, έπεσαν πυροβολισμοί.

Αλέξης Αλεξανδρής: Ο,τι καλύτερο από τις δύο ομάδες έχει πάρει ο Αλέξης Αλεξανδρής, ο οποίος κατέκτησε συνολικά δέκα κούπες! Βρέθηκε στην χρυσή τριετία της ΑΕΚ, η οποία κατέκτησε σερί πρωταθλήματα, ενώ επίσης ήταν μέλος της ομάδας του Ολυμπιακού που πνηγύρισε επτά διαδοχικούς τίτλους.

Ντανιέλ Μπατίστα: Ενας από τους αρκετούς παίκτες που έχουν φορέσει τη φανέλα της ΑΕΚ αλλά και του Ολυμπιακού είναι ο Ντανιέλ Μπατίστα. Ο επιθετικός από το Πράσινο Ακρωτήρι όμως, είναι ο μοναδικός που έχει σκοράρει και με τις δύο ομάδες σε μεταξύ τους ντέρμπι. Από το 1989 μέχρι το 1992 έπαιξε στον Δικέφαλο και στη συνέχεια μεταγράφηκε στους Πειραιώτες. Το 1995 επέστρεψε στην ΑΕΚ και έπαιξε άλλα τέσσερα χρόνια.

Κύρος Βασσάρας: Ο Ελληνας (πρώην) διαιτητής είναι μία φιγούρα που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στους αγώνες της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια. Δεν ήταν λίγες οι φορές που ο Κύρος Βασσάρας τραβούσε πάνω του τα βλέμματα, ενώ πολλές φορές άφηνε αμφότερες τις ομάδες δυσαρεστημένες.

Read more!

Γήπεδο και μετοχές

Γήπεδο και μετοχές
Συνάντηση κορυφής έγινε στον Παναθηναϊκό, μεταξύ Πατέρα, Βγενόπουλου και Βαρδινογιάννη. Συζήτησαν το γηπεδικό και τη μεταβίβαση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Οι τρεις ενημερώθηκαν από τον Πρόεδρο της «ΓΗΠΕΛ» Βαγγέλη Σαμαρά για τα τελευταία δεδομένα στην ανέγερση του νέου γηπέδου στον Βοτανικό, με την κυβέρνηση να έχει προκυρήξει ανοιχτή διαβούλευση για το θέμα, έως τα μέσα Δεκεμβρίου. Επίσης, συζητήθηκε το θέμα της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Από την ΠΑΕ διαψεύστηκε το δημοσίευμα που ήθελε το έλλειμμα να φτάνει τα 90 εκατομμύρια ευρώ, καθώς τονίζεται ότι δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα ο έλεγχος από την εταιρεία και το νούμερο που κυκλοφόρησε είναι λογιστικό και δεν έχει σχέση με έλλειμμα στον προυπολογισμό της ΠΑΕ!

Πρώτος από τα γραφεία του Πατέρα απόχωρησε ο Τζίγγερ, ενώ στη συνέχεια έφυγε κι ο Ανδρέας Βγενόπουλος χωρίς να προβούν σε δηλώσεις. Οι εκπρόσωποι του Τύπου πάντως ενημερώθηκαν από τον διευθυντή του γραφείου του Νικόλα Πατέρα, Στέφανο Ησαΐα, που υπογράμμισε όσον αφορά στο γηπεδικό ότι ο ΠΑΟ εμμένει στις θέσεις του κι αναλόγως θα πράξει, ενώ δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να γίνει νέα σύμβαση με τον Δήμο.
Read more!

Η μεγάλη συγγνώμη του Ρούνεϊ

Η μεγάλη συγγνώμη του Ρούνεϊ

Χρειάστηκε να περάσει ένας μήνας μετά την προτροπή του σερ Άλεξ Φέργκιουσον για να το πάρει απόφαση ο Γουέιν Ρούνεϊ και να ζητήσει συγγνώμη από τους φίλους της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» είχε πει στον παίκτη του από τις 22 Οκτωβρίου να πει μια συγγνώμη στους οπαδούς προκειμένου να σταματήσει η κόντρα τους. Παρά το γεγονός ότι ο 25χρονος επιθετικός έδωσε δύο συνεντεύξεις στην τηλεόραση από τότε, δεν έκανε πράξη την εντολή του προπονητή του.

«Νιώθω σαν να έχω απολογηθεί ήδη στον κόσμο, αλλά ο καθένας θεωρεί ότι δεν έχω κάνει κάτι τέτοιο. Αν συμβαίνει αυτό τότε ζητώ συγγνώμη από τη δική μου πλευρά», δήλωσε ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Read more!

Η ενδεκάδα της νίκης

Η ενδεκάδα της νίκης

Ο Βαλβέρδε σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Ουρτάδο στόπερ και τον Ιμπαγάσα στον άξονα.

Οι απουσίες πολλές. Το ίδιο και ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα. Ο Ολυμπιακός ωστόσο, δεν καταλαβαίνει ούτε από έδρες, ούτε από προβλήματα. Οποιος και αν αγωνιστεί, από την στιγμή που θα φορέσει την ερυθρόλευκη φανέλα, είναι υποχρεωμένος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πάρει η ομάδα τη νίκη. Αύριο στο ΟΑΚΑ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ και θέλει τη νίκη για να στείλει μήνυμα σε όλους τους διώκτες του. Σε όλους τους μνηστήρες του τίτλου…

Η προετοιμασία των Πειραιωτών ολοκληρώθηκε σήμερα και ο Ερνέστο Βαλβέρδε προσανατολίζεται στο να παρατάξει τον Ολυμπιακό με τον Ιμπαγάσα βασικό και τον Ουρτάδο στην άμυνα. Όχι ότι δεν έμεινε ικανοποιημένος από τον Ποτουρίδη, αλλά επειδή το ματς είναι ντέρμπι, προτιμά έναν σαφώς πιο έμπειρο ποδοσφαιριστή από το νεαρό στόπερ. Εχουμε και λέμε. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Πάρντο. Δεξί μπακ θα είναι ο Μοντέστο και αριστερό ο Χολέμπας. Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, με τον Ουρτάδο θα είναι το κεντρικό δίδυμο και στον άξονα θα χρησιμοποιηθούν οι Ιμπαγάσα και Ντουντού. Δεξί χαφ θα παίξει ο Ρόμενταλ, αριστερό ο Ριέρα και στην… μέση ο Φουστέρ. Στην επίθεση θα αγωνιστεί ο Μιραλάς.

Στην διάθεση του Βαλβέρδε βρίσκονται και οι Πάντελιτς (θα μείνει στον πάγκο και ανάλογα με την εξέλιξη του ματς, θα αποφασίσει ο Βαλβέρδε αν θα τον χρησιμοποιήσει), Ποτουρίδης, Γ. Παπαδόπουλος, Φετφατζίδης, Μήτρογλου, Νέμεθ και Νικοπολίδης. Από την 18άδα που επέλεξε ο Βάσκος τεχνικός, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι αποφάσισε να έχει πολλές λύσεις στην επίθεση.

* Ο Μέλμπεργκ ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και το ευχάριστο είναι ότι δεν ένιωσε ενοχλήσεις. Ο Τοροσίδης ανέβασε ρυθμούς, ενώ ο Γκαλίτσιος συνέχισε την θεραπεία του και το ίδιο συνέβη και με τον Μπράβο. Εκτός αποστολής έμεινε ο Ζαϊρί.

Read more!

«Θυμήθηκαν τον Φίγκο οι Καταλανοί»

«Θυμήθηκαν τον Φίγκο οι Καταλανοί»

Τη δυσκολία του clasico στην έδρα της Μπαρτσελόνα και στην ατμόσφαιρα που θα συναντήσει η Ρεάλ στάθηκε στο άρθρο του ο διευθυντής της εφημερίδας, As, Αλφρέδο Πελάνιο.

Πρώτα αναφέρθηκε στην υπόθεση με τις κάρτες που δέχθηκαν οι παίκτες της Ρεάλ στο Αμστερνταμ κόντρα στον Αγιαξ και το ενδεχόμενο τιμωρίας. «Ηταν αυτό που φοβόμουν και το είχα γράψει το ίδιο βράδυ. Είναι πολύ συνηθισμένη τακτική και τιμωρείται σε σπάνιες περιπτώσεις. Θεωρώ ότι είναι τουλάχιστον, υποκρισία».

Ο Ρελάνιο συνέχισε μιλώντας για «ενταντίωση» στην Ρεάλ. «Αυτό ζητήθηκε να γίνει, επειδή είναι η Ρεάλ Μαδρίτης. Αυτή η ηθικολογία υπάρχει επειδή είναι το μεγαλύτερο κλαμπ του 20ου αιώνα και έχει κερδίσει την μεγαλύτερη αναγνώριση. Τώρα έχουμε και τον καλύτερο προπονητή που θα μπορούσα να ονειρευτώ. Παρόλα αυτά υπάρχουν πολλοί πουτον περιμένουν για το πρώτο αρνητικό αποτέλεσμα, όπως και την ομάδα».

Στην τρίτη παράγραφο του άρθρου του την Παρασκευή (26/11), ο διευθυντής της As μίλησε κυρίως για την ατμόσφαιρα του μεγάλου αγώνα. «Ολα αυτά ενόψει clasico, το οποίο στην Μπαρτσελόνα θέλουν να είναι όσο το δυνατόν πιο 'ήσυχο'. Το παιχνίδι κόντρα στην Μπάρτσα είναι πολύ δύσκολο από πλευράς έντασης αλλά και επειδή θα γίνει σε εχθρική ατμόσφαιρα. Η Ρεάλ είναι έτοιμη, ειδικά αφού δείξαμε ότι μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολές καταστάσεις, όπως με ό,τι έγινε με την Χιχόν. Τις τελευταίες μέρες οι Καταλανοί επανέφεραν όσα είχαν γίνει με τον Φίγκο εκείνο το βράδυ, με το κεφάλι από το γουρούνι και τα κόρνερ που δεν μπορούσαν να εκτελεστούν. Ο Γκουαρδιόλα πάντως έχει πρόθεση να χαλαρώσει τους τόνους. Πρώτα θα δει αν μπορεί να είναι τυχερός και δεύτερον τις κινήσεις του Μουρίνιο»
Read more!

«Μπουρδέλο η Ρεάλ προ Μουρίνιο»

«Μπουρδέλο η Ρεάλ προ Μουρίνιο»
Τα είπε χύμα, όπως τα λέει πάντα. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα τόνισε ενόψει clasico ότι η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν «μπουρδέλο» πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία ο Ζοζέ Μουρίνιο.
Τρεις μέρες πριν το clasico ο θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου αποκάλυψε ότι παρακολουθεί όλα τα ματς των Μερένχες και εξύμνησε την προσωπικότητα και τη δουλειά του Πορτογάλου προπονητή: «Πλέον η Ρεάλ παίζει όπως θέλει ο Μουρίνιο και όπως θέλει ο κόσμος». Το τηλεοπτικό δίκτυο SIC Noticias ετοιμάζει tribute για τα δέκα χρόνια καριέρας του Special One και ο Μαραντόνα παραχώρησε δηλώσεις στις οποίες εξέφρασε την άποψη ότι Μουρίνιο ήρθε «σε ένα κλαμπ που πριν ήταν μπουρδέλο».

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Αργεντινής μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ικανότητα του Μουρίνιο να λειτουργεί κάτω από την πίεση που υπάρχει σε ένα σύλλογο όπως η Ρεάλ Μαδρίτης. «Μου αρέσει πολύ ο τρόπος με τον οποίο κάνει την προετοιμασία ο Μουρίνιο. Το πως διαχειρίζεται τους παίκτες και την ομάδα». Για τον ίδιο λόγο, εκτός από τον Μαραντόνα συνεντεύξεις παραχώρησαν οι πρώην παίκτες του Πορτογάλου, Φρανκ Λάμπαρντ, Ντιντιέ Ντρογκμπά, Τζον Τέρι (Τσέλσι) και Βίκτορ Μπαΐα, Νούνο Μανίς και Κοστίνια (Πόρτο).
Read more!

Ο Ομπάμα υπέρ και... κατά Χιτ!

Ο Μπάρακ Ομπάμα μίλησε και για μπάσκετ στην εκπομπή της Μπάρμπαρα Γουόλτερς

Οι Χιτ πάνε αντιστρόφως ανάλογα απ' ό,τι θα περίμεναν οι περισσότεροι και κανονικά βάσει... ευχών των εχθρών τους. Ο Μπάρακ Ομπάμα περιμένει ανάκαμψη με την πάροδο του χρόνου, αφού για την ώρα δεν παίζουν ως ομάδα.

«Χρειάζεται χρόνο μία ομάδα να "δεθεί". Δεν υπάρχει "εγώ" μέσα σε μία ομάδα. Όσο καλός παίκτης κι αν είναι κάποιος, όσοι καλοί παίκτες κι αν υπάρχουν σε μία ομάδα, αν δεν έχουν παίξει μαζί πιο πριν, δε θα είναι τόσο καλοί όσο μία ομάδα που είναι καιρό μαζί» είπε στην εκπομπή της Μπάρμπαρα Γουόλτερς στο ABC ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, που είναι δηλωμένος φίλος των Μπουλς.

Μέχρι στιγμής η παρέα των Γουέιντ, Τζέιμς και Μπος τον δικαιώνει πλήρως, βρισκόμενη στο 8-7!

Read more!

Μέγα θέμα με Δαλούκα!

Μέγα θέμα με Δαλούκα!
Τι κρύβεται πίσω από την «ουσιώδη παράβαση» που επικαλείται η ΕΠΟ ως αιτία της διαγραφής Δαλούκα; Σε ποια μεγάλη ΠΑΕ ετοιμάζεται να εργαστεί; Το gazzetta.gr αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες!

Το… μαϊμουδένιο πέναλτι που σφύριξε ο Θεσσαλός διαιτητής υπέρ του Παναθηναϊκού στο ματς με τον Άρη ήταν η αρχή του τέλους για τον ίδιο. Ακολούθησαν σωρεία ανακοινώσεων από εμπλεκόμενες ομάδες, φορείς καθώς και τον ίδιο τον διαιτητή. Ωστόσο, η φράση περί «ουσιώδους παράβασης» που χρησιμοποιεί στην ανακοίνωσή της η ομοσπονδία προκειμένου να αιτιολογήσει την διαγραφή του, παραπέμπει σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Διότι κανένας διαιτητής ποτέ στο παρελθόν δεν καρατομήθηκε για ένα πέναλτι, όσο αδικαιολόγητα κι αν σφύριξε την εσχάτη των ποδοσφαιρικών ποινών.

Είναι σαφές ότι προκύπτει τεράστιο ενδιαφέρον για τον λόγο που οδήγησε την ΕΠΟ στη σύνταξη και την ανακοίνωση της επιστολής κι όχι τόσο αυτή καθαυτή στην διαγραφή του διαιτητή που έτσι κι αλλιώς είχε αποδείξει πολλάκις την διαιτητική ανεπάρκειά του…

Είναι η επιστολή του Δαλούκα προς την ΕΠΟ με την οποία καταφερόταν εναντίον του Βαγγέλη ΜαρινάκηΕίναι η απόφαση του Δαλούκα να κινηθεί νομικά εναντίον του προέδρου της Super League; Μήπως υπάρχει κάτι ακόμα πιο σοβαρό που δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας; Μόνο η ΕΠΟ ξέρει τις επίσημες απαντήσεις και σίγουρα οφείλει να ρίξει φως ώστε τίποτα να μην μένει αναπάντητο στον ήδη… θεοσκότεινο χώρο του ποδοσφαίρου.

Το gazzetta.gr όμως, ως όφειλε, έψαξε κάθε σπιθαμή της υπόθεσης και βγάζει στη φόρα όσα πληροφορήθηκε και διασταύρωσε από έγκυρες πηγές.

Η επικοινωνία Δαλούκα-Πιλάβιου

Όλα ξεκίνησαν λίγες μέρες μετά το πέναλτι στο Βικελίδης. Ο Δαλούκας μετά από επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Σοφοκλή Πιλάβιο, κι ενώ έχει μεσολαβήσει η ανακοίνωση οικειοθελούς αποχώρησής του, ενημερώνει ότι θα αποστείλει επιστολή προς το ΔΣ της ομοσπονδίας. Λίγες μέρες μετά, στο τέλος του μήνα, ο Δαλούκας τίθεται εκτός διεθνών διαιτητών μετά από εισήγηση της αρμόδιας επιτροπής!

Στη θέση του μάλιστα, μπαίνει ως νέος διεθνής διαιτητής, ο Σιδηρόπουλος, ο οποίος θα σφυρίξει και το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Λεπτομέρεια: Ο Σιδηρόπουλος δεν είχε συμπληρώσει τα δυό χρόνια στη Super League που απαιτεί η FIFA.

Ακολουθεί η επιστολή του Δαλούκα προς τα μέλη της ΚΕΔ. Σε αυτή ο Θεσσαλός διαιτητής προσπαθεί να εξηγήσει ότι κατασυκοφαντήθηκε από μέλη της ΕΠΟ, εννοώντας προφανώς τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Μαρινάκη. Από την άλλη, ο Δαλούκας αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή ότι «υπάρχουν χειρότεροι διαιτητές από μένα και έχουν κάνει χειρότερα λάθη αλλά δεν είχαν αυτή την αντιμετώπιση».

Ο Πιλάβιος σε εκείνο το ΔΣ απαγορεύει να διαβαστεί η επιστολή και ουσιαστικά το μπαλάκι περνάει στα χέρια της Νομικής Υπηρεσίας. Σύμφωνα με αυτή, ο Δαλούκας ως κατώτερος υποπίπτει σε σφάλμα χαρακτηρίζοντας τον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Μαρινάκη αλλά και γράφοντας ότι υπάρχουν χειρότεροι διαιτητές από εκείνον. Όλα αυτά βεβαίως, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας είναι… νομικά πατήματα.

Κι έτσι, η Νομική Υπηρεσία επικαλούμενη την «απρεπή συμπεριφορά κατά μέλους του ΔΣ» αποφάσισε να τον διαγράψει. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ αναφέρει επιγραμματικά τα εξής: "Υστερα από εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας, αποφασίστηκε να ανακληθεί το διοριστήριο του κ. Δαλούκα, λόγω ουσιώδους παράβασης, και να παραπεμφθεί ο κ. Δαλούκας στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΚΕΔ".

Οι πραγματικοί λόγοι πάντως, κι όχι τα νομικά τρικ δεν αποκλείεται να κρύβονται κάπου αλλού. Σε σημεία ή γεγονότα που δεν αφορούν το πέναλτι και την επιστολή. Στην ΕΠΟ πάντως γνωρίζουν καλύτερα και σίγουρα οφείλουν να δώσουν τις απαντήσεις στο πλαίσιο της εξυγίανσης που υποσχέθηκαν…

Διαγραφή και θέση σε μεγάλη ΠΑΕ!

Τι θα γίνει τώρα; Μέσω της παραπομπής του στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΚΕΔ, ο Δαλούκας λογικά θα διαγραφεί διά παντός από τους πίνακες και όπως λέγεται το πιθανότερο είναι πως θα διαγραφεί και από τα μητρώα της Ένωσης Θεσσαλίας. Αυτό θα του αφαιρέσει τη δυνατότητα να επανέλθει όχι μόνο ως διαιτητής αλλά και ως παρατηρητής!
Κι επειδή ο ίδιος μάλλον έχει αντιληφθεί το τέλος του από τη διαιτησία, τον περασμένο μήνα βρέθηκε στο εξωτερικό… Εκεί που όπως φαίνεται έκανε τα πρώτα βήματα για τη νέα καριέρα που θα ακολουθήσει. Και που, όπως λένε οι πληροφορίες του gazzetta, θα αφορά θέση σε επιτελικό πόστο μεγάλης ελληνικής ΠΑΕ!

Read more!

Σενάριο για Φαραώ

Σενάριο για... Φαραώ!
Τις προσπάθειες για απόκτηση του Μοχάμεντ Νάγκι, εντείνουν στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» θα στείλουν άνθρωπό τους στην Αίγυπτο προκειμένου να αρχίσουν οι επαφές με την Αλ Αχλί.
Read more!

Το BLOG μας παίζει Στοίχημα!

Καλημέρα αδέρφια..

Σάββατο λοιπόν σήμερα και το κουπόνι παρουσιάζει ένα ενδιαφέρον..
Για πάμε να δούμε..

Αρχή λοιπόν με το Καϊζερσλάουτεν-Σάλκε.Οι γηπεδούχοι προέρχονται από μια μεγάλη νίκη κόντρα στην Νυρεμβέργη(1-3) το προηγούμενο Σάββατο.Από την άλλη, η Σάλκε φαίνεται ότι έχει βάλει για τα καλά το νερό στο αυλάκι (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ).Διανύει μια περίοδο φόρμας και πιστεύω πως εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει αυτό το .. ζωτικής σημασίας διπλό.

Παραμένουμε στην Γερμανία και πάμε στον αγώνα Αμβούργο-Στουτγκάρδη.Μιλάμε για δύο καλές ομάδες της κατηγορίας οι οποίες όμως δεν κάνουν ιδιαίτερα καλή πορεία.Ειδικά η Στουτγκάρδη είναι πολύ κακή και το σοβαρό Αμβούργο μπορεί να το χτυπήσει το ματς.


Και πάμε στην Αγγλία, στον αγώνα της Έβερτον με την Γουεστ Μπρομ.Η Έβερτον δίχνει να βρίσκει τα πατήματά της σιγά σιγά και ο άσος μέσα στο "Goodison Park" μοιάζει μονόδρομος.

240 ΑΜΒΟΥΡΓΟ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ ΑΣΟΣ 1.90
242 ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΝ-ΣΑΛΚΕ ΔΙΠΛΟ 2.10
247 ΕΒΕΡΤΟΝ-ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ ΑΣΟΣ 1.45

Αυτά τα τρία λοιπόν για τα παιχνίδια που είναι νωρίς.Τα λέμε αργότερα και από το Radio για τα υπόλοιπα ματς.
Χαίρεται.. Read more!

Χωρίς Τσαρτσαρή, αλλά με... video

Ο Κώστας Τσαρτσαρής «κληρονόμησε» ένα ελαφρύ διάστρεμμα από την αναμέτρηση με τη Βαλένθια
Ο Κώστας Τσαρτσαρής «κληρονόμησε» ένα ελαφρύ διάστρεμμα από την αναμέτρηση με τη Βαλένθια κι απείχε από το σημερινό πρόγραμμα του Παναθηναϊκού, το οποίο ήταν... πλούσιο σε video.
Ο διεθνής φόργουορντ των «πράσινων» υποχρεώθηκε να μείνει εκτός, λόγω του χθεσινού τραυματισμού του, κάνοντας... παρέα στον Άλεκς Μάριτς, που υπεβλήθη προσφάτως σε επέμβαση στο δεξί αγκώνα του.

Η προετοιμασία εν όψει Αμαρουσίου στο ΟΑΚΑ (28/11, 5μ.μ.) άρχισε με επί μία ώρα ανάλυση των λαθών απέναντι στην ισπανική ομάδα. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς τόνισε και στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου πως κάποια πράγματα δεν πήγαν βάσει σχεδιού και αργά το απόγευμα είχε την ευκαιρία να δείξει επί της οθόνης στους παίκτες του περί τίνος μιλούσε.
Read more!

Aήττητος με ΑΕΚ ο Βαλβέρδε

Aήττητος με ΑΕΚ ο Βαλβέρδε

Το αήττητο στα ντέρμπι πρωταθλήματος και Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ έχει να επιδείξει ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε.


Εξαιρετική είναι η παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του απέναντι στην ΑΕΚ.Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με την «Ένωση» από την πρώτη του θητεία στον πάγκο της πειραϊκής ομάδας και είναι στο χέρι του το Σάββατο το βράδυ στο ΟΑΚΑ να κάνει το δικό του «καρέ» κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Συγκεκριμένα, στις 5 Οκτωβρίου του 2008 ο Ολυμπιακός υπό τις οδηγίες του Βάσκου κέρδισε την ΑΕΚ μ 2-0 στο Καραϊσκάκη χάρη σε τέρματα των Ντάρκο Κοβάσεβιτς (63’0 και Ντιόγκο (66’), ενώ την 1η Φεβρουαρίου του 2009 στο ντέρμπι του δευτέρου γύρου, ήταν η σειρά του Λουτσιάνο Γκαλέτι να χαρίσει το «τρίποντο» στους «ερυθρόλευκους».

Οι νίκες του Βαλβέρδε επί του «Δικεφάλου έγιναν τρεις στον ανεπανάληπτο και συγκλονιστικό τελικό Κυπέλλου της 2ας Μαϊου του 2009 στο ΟΑΚΑ.Εκεί, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι με 15-14 (3-3 κ.α. και 4-4 παράταση)
Read more!

Κοντρέρας: «Δεν αφήνω τον ΠΑΟΚ»

Ο Πάμπλο Κοντρέρας με τοποθετήσεις του σε ιστοσελίδα της Χιλής διευκρίνισε πως δεν προτίθεται να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Στην ιστοσελίδα Cooperativa.cl της Χιλής μίλησε ο Πάμπλο Κοντρέρας, αναφορικά με το ενδεχόμενο της επιστροφής του στην Χιλή. Ο ίδιος τόνισε πως
«ανυπομονώ να επιστρέψω στην Χιλή. Είχα πάντα καλές σχέσεις με τους ανθρώπους που εργάζονται στην Κόλο Κόλο. Υπήρξε το ενδεχόμενο να πάρω μεταγραφή εκεί, αλλά είπα ότι είναι ένα εξαιρετικά περίπλοκο ζήτημα, καθώς το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι σε εξέλιξη και εγώ έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ μέχρι το 2012».

Για τον Κοντρέρας δεν είναι «μόνο το οικονομικό. Είναι ένα περίπλοκο ζήτημα. Στον ΠΑΟΚ έχουμε γίνει πολύ καλύτεροι τον τελευταίο μήνα. Το τεχνικό τιμ της ομάδας αλλά και οι άνθρωποί της είναι ευχαριστημένοι με την απόδοσή μου. Επίσης είμαι αρχηγός του συλλόγου, κάτι που σημαίνει πολλά και νομίζω πως την δεδομένη χρονική στιγμή πρέπει να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ».

Read more!

Ψυχωμένοι για τη νίκη!

Ψυχωμένοι για τη νίκη!

Το 3 στα 3 για την τρέχουσα εβδομάδα αποτελεί μονόδρομο για τους παίκτες του Ολυμπιακού, που είναι ψυχωμένοι και αποφασισμένοι για όλα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στις τάξεις των παικτών του Ολυμπιακού επικρατεί αποφασιστικότητα και πάθος για την δύσκολη αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Όπως έλεγαν μεταξύ τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας η νίκη είναι απαραίτητη για δύο λόγους: ο πρώτος είναι ο βαθμολογικός, καθότι ένα νέο... τρίποντο θα δώσει τους Πειραιώτες περαιτέρω διαφορά από τον Παναθηναϊκό και ο δεύτερος ψυχολογικός διότι με ένα 3 στα 3 μέσα σε μία εβδομάδα οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε θα βλέπουν με άλλο... μάτι την συνέχεια του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.

Στο μεγάλο λιμάνι άπαντες εμφανίζονται βέβαιοι για τις αγωνιστικές δυνατότητες της ομάδας. Όλοι πιστεύουν σε αυτό το... διπλό και θεωρούν πως έχουν όλα τα φόντα να το κατακτήσουν.
Read more!

Ισπανικές... σειρήνες για Σαμαρά

Ισπανικές... σειρήνες για Σαμαρά

Μία ακόμη ομάδα προστέθηκε στην λίστα εκείνων που ενδιαφέρονται για τον Έλληνα διεθνή άσο, Γιώργο Σαμαρά. Πρόκειται για την Χέρκουλες.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ η Χέρκουλες παρακολουθεί στενά τον διεθνή φορ της Σέλτικ, Γιώργο Σαμαρά. Όπως φαίνεται τον ισπανικό σύλλογο τον απασχολεί έντονα η περίπτωση του Έλληνα άσου, για τον οποίο έχει ήδη γραφτεί πως θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της η Λίβερπουλ.
Read more!

Μάιντζ... ξανά!

Μάιντζ... ξανά!



Από τις 2 Οκτωβρίου είχε να κερδίσει εντός έδρας η Μάιντζ, με το αρνητικό σερί να λαμβάνει τέλος στον αγώνα απέναντι στη Νυρεμβέργη (3-0).

Η ομάδα του Τούχελ μετρούσε τρεις σερί ήττες στο γήπεδο της, όμως απέναντι στη Νυρεμβέργη επέστρεψε στις επιτυχίες και πλησίασε την Ντόρτμουντ στους τέσσερις βαθμούς. Στο 27' ο Σούρλε άνοιξε το σκορ με προβολή από την μικρή περιοχή, ενώ στο 54' ο Νοβέσκι έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων. Το 3-0 για την Μάιντζ έγραψε στο 86' ο Αλάγκουι με ωραία λόμπα έπειτα από αντεπίθεση. Για τη Νυρεμβέργη, αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική ήττα και μάλιστα, όπως και στις άλλες δύο, έτσι και τώρα, η ομάδα του Χέκινγκ δέχτηκε από τρία γκολ.

Παρασκευή (26/11)
Μάιντς-Νυρεμβέργη 3-0 (27' Σούρλε, 54' Νοβέσκι, 86' Αλάγκουι)

Σάββατο (27/11)
Μπάγερν Μονάχου-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
Αμβούργο-Στουτγκάρδη
Χοφενχάιμ-Λεβερκούζεν
Ανόβερο-Φράιμπουργκ
Καϊζερσλάουτερν-Σάλκε
Ντόρτμουντ-Γκλάντμπαχ

Κυριακή (28/11)
Βέρντερ Βρέμης-Ζανκτ Πάουλι
Κολονία-Βόλφσμπουργκ


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 13 αγώνες)

Ντόρτμουντ 34
Μάιντς 30 *
Λεβερκούζεν 25
Ανόβερο 22
Φράιμπουργκ 21
Χοφενχάιμ 21
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης 20
Μπάγερν Μονάχου 20
Νυρεμβέργη 18 *
Αμβούργο 18
Βέρντερ Βρέμης 15
Βόλφσμπουργκ 15
Καϊζερσλάουτερν 14
Ζανκτ Πάουλι 14
Σάλκε 13
Στουτγκάρδη 11
Κολονία 11
Γκλάντμπαχ 10

* Με παιχνίδι περισσότερο

Read more!

Θέλει σωστό μπάσκετ ο Νεστέροβιτς

Ο Ράσο Νεστέροβιτς δεν βοήθησε τον Ολυμπιακό να αποφύγει την ήττα στη Μαδρίτη

Παρά την ήττα στη Μαδρίτη ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι πρώτος στο β' όμιλο της Ευρωλίγκα. Όπως επισήμανε, όμως, ο Ράσο Νεστέροβιτς, η εμφάνιση ήταν αυτή που «πόνεσε».

«Ξέραμε πόσο σημαντικό ήταν το ματς, αλλά δεν κάναμε το παραμικρό για να αποδείξουμε ότι μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη. Παίξαμε ένα άσχημο παιχνίδι. Δεν μπορώ να καταλάβω τι δεν πήγε καλά. Πρέπει να δούμε στο βίντεο τι δεν πήγε καλά και να καταλήξουμε στα λάθη μας. Σίγουρα η άμυνά μας κι ο τρόπος στην επικοινωνία που είχαμε ήταν το βασικό μας λάθος. Η Ρεάλ με την άμυνά της μας αποσυντόνισε σε κάποια επιθετικά μας συστήματα. Κανένας αντίπαλος δεν είναι εύκολος. Κάθε ματς έχει τις ιδιαιτερότητές του. Πρέπει κι απ' αυτό το παιχνίδι να βγάλουμε συμπεράσματα και να βελτιωθούμε. Δεν γίνεται αλλιώς. Η σεζόν είναι μεγάλη» είπε ο Σλοβένος σέντερ (10π., 4ρ. χθες), για να συνεχίσει:

«Δεν ξέρω ποιο είναι το πραγματικό πλεονέκτημα της πρωτιάς στην κανονική περίοδο, γιατί είναι η πρώτη φορά που παίζω στη Ευρωλίγκα. Ωστόσο, μάλλον είναι σημαντικό να έρθεις πρώτος. Πιο σημαντικό, πάντως, είναι να παίζεις σωστό μπάσκετ».

Την Κυριακή οι «ερυθρόλευκοι» θα βρίσκονται, όπως και στον προημιτελικό κυπέλλου, στη Λαμία για να αντιμετωπίσουν τον Πανελλήνιο, ενώ ακολουθεί στο ΣΕΦ η Μπάμπεργκ, η οποία τους είχε κάνει τη ζημιά στον πρώτο γύρο στη Γερμανία. Ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Σπερς το 2005 τόνισε πως όλα τα αποτέλεσματα εξαρτώνται από την εμφάνιση του ίδιου και των συμπαικτών του, αρκεί να μη βοηθούν στη δημιουργία εκπλήξεων: «Πρώτα από όλα πρέπει να συγκεντρωθούμε γιατί έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας. Με τον Πανελλήνιο εκτός έδρας και τη Μπάμπεργκ στο ΣΕΦ για την Ευρωλίγκα, την οποία δεν πρόκειται να υποτιμήσουμε, καθώς έχει αποδείξει ότι είναι καλή ομάδα. Η Ευρωλίγκα είναι περίεργη μέχρι στιγμής, αφού κάθε αγωνιστική έχουμε εκπλήξεις».

Read more!

Μένει ο Γκοβού!

Μένει ο Γκοβού!

Ο Σίντνεϊ Γκοβού ζήτησε μια τελευταία ευκαιρία, ο ατζέντης του, Τζον Μπικό βρήκε σημείο επαφής με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και ο Γάλλος επιθετικός παραμένει στην Παιανία.


Μια ακόμη ευκαιρία, και συγκεκριμένα την τελευταία, δίνει ο Παναθηναϊκός στον Σίντνεϊ Γκοβού! Μετά το σημερινό ραντεβού του Τζον Μπικό με τους ανθρώπους του «τριφυλλιού» και την απολογητική στάση των Γάλλων, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να προσπαθήσουν να κερδίσουν το στοίχημα της μεταμόρφωσης του διεθνή επιθετικού που έχει απασχολήσει μόνο για τα ξενύχτια και την κατάχρηση αλκοόλ. Έτσι, ο «Σιντ» αναμένεται να είναι κανονικά στην διάθεση του Ζεσουάλδο, ο οποίος με την προσωπικότητα και τον τρόπο του θα είναι το μεγάλο «όπλο» των νταμπλούχων για την αναγέννηση του 31χρονου φορ. Φυσικά, σημαντικό ρόλο στην διαπραγμάτευση έπαιξε η υποχώρηση της πλευράς Γκοβού στην πρόταση του Παναθηναϊκού να αλλάξει το συμβόλαιο του Γάλλου, ώστε να είναι διασφαλισμένος σε περίπτωση που πάρει ξανά τον... λάθος δρόμο και υποπέσει σε νέα πειθαρχικά παραπτώματα.

Read more!

Η... ευθύνη του Μουρίνιο!

Η... ευθύνη του Μουρίνιο!

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα πάρει μέρος στο πρώτο του clasico και τόνισε πως η Ρεάλ έχει την ευθύνη ώστε να προσφέρει στον κόσμο ένα μεγάλο ματς

«Είναι ευθύνη μας να δημιουργήσουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι. Πρέπει να προσφέρουμε στον κόσμο ένα σούπερ clasico», τόνισε ο Πορτογάλος που στη συνέχεια ρωτήθηκε για το πως θα αντιδράσει η Ρεάλ η οποία έχει πολλούς παίκτες που θα αντιμετωπίσουν για πρώτη φορά την Μπαρτσελόνα σε clasico (Οζίλ, Κεντίρα, Ντι Μαρία):

«Δεν ξέρεις ποτέ πως μπορεί να αντιδράσει η ομάδα. Από φυσική κατάσταση, είμαστε εξαιρετικά και ξέρουμε τι να κάνουμε. Αλλά αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που έχει δουλέψει πολύ καιρό μαζί ενώ εμείς είμαστε μαζί μόνο για λίγους μήνες. Ομως πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για κάθε ενδεχόμενο», κατέληξε ο προπονητής των Μαδριλένων.

Read more!

Ραντεβού Μαρινάκη-Βαλβέρδε

Ραντεβού Μαρινάκη-Βαλβέρδε

Την κρισιμότητα του σαββατιάτικου ματς με την ΑΕΚ σε συνδυασμό με το γεγονός πως η μεταγραφική περίοδος του χειμώνα ολοένα και πλησιάζει, οδήγησαν τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη να βρεθεί στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, μαζί με τον Β' αντιπρόεδρο και στενό του συνεργάτη, Σωκράτη Κομινάκη, βρέθηκαν στην προπόνηση της ομάδας και συνομίλησαν για περίπου ένα τέταρτο με τον τεχνικό της, Ερνέστο Βαλβέρδε. Είναι αυτονόητο πως το ακριβές περιεχόμενο της συζήτησης αυτής είναι δύσκολο να βγει προς τα έξω, ωστόσο πηγές του συλλόγου ανέφεραν ότι στο ραντεβού συζητήθηκε αφενός η αγωνιστική κατάσταση της ομάδας με τον Μαρινάκη να εκφράζει την ικανοποίησή του για την εικόνα των ερυθρόλευκων στα ματς με ΠΑΟΚ και Εργοτέλη ενώ φυσικά έγινε και κουβέντα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Το ζητούμενο σε αυτό το ματς είναι φυσικά η νίκη, κάτι το οποίο θέλει τόσο η διοίκηση όσο και το τεχνικό τιμ. Από εκεί και πέρα κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν πως σε αυτό το ραντεβού έγινε και μία πρώτη κουβέντα αναφορικά με την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, δηλαδή ότι ρώτησαν οι Μαρινάκης, Κομινάκης τον Βαλβέρδε για το αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση και σε ποιές θέσεις. Φυσικά ξεκαθάρισαν πως ότι τους πει είναι διατεθειμένοι να το κάνουν πράξη.
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...