ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Καβάνι… πενταετίας!

Η Νάπολι έχει πολύ υψηλές βλέψεις για τα επόμενα χρόνια και δεν τον κρύβει! Οι «παρτενομπέι» συμφώνησαν σε όλα με τον Έντισον Καβάνι, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιό του μέχρι το 2016!
Οι Ναπολιτάνοι κατέκτησαν την τρίτη θέση της βαθμολογίας και θα δώσουν το παρόν στους ομίλους του Champions League τη νέα σεζόν, με τις βλέψεις να φτάνουν ακόμη ψηλότερα για τα επόμενα χρόνια.
Ο Έντισον Καβάνι αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Παλέρμο με τη μορφή δανεισμού και η Νάπολι είναι αυτονόητο ότι θα προχωρήσει στην οψιόν αγοράς του πρώτου της σκόρερ, που ανέρχεται στα 16 εκατ. ευρώ. Η συμφωνία ανάμεσα στη Νάπολι και τον Ουρουγουανό επιθετικό, που έχει πετύχει 26 γκολ στη Σέριε Α, ήταν για υπογραφή τετραετούς συμβολαίου, όμως μετά τις εμφανίσεις του ο Καβάνι αξίωσε περισσότερα χρήματα.
Η αρχική αντίδραση του προέδρου των Ναπολιτάνων Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ήταν αρνητική, όμως οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και έφτασαν σε συμφωνία. Ο Καβάνι υπέγραψε την ανανέωση της συνεργασίας του με την ομάδα έως το καλοκαίρι του 2016, με την ετήσια αποζημίωσή του να αγγίζει τα 2 εκατ. ευρώ!
Read more!

«Επιστρέφει στη Ραπίντ ο Πάρντο»

«Επιστρέφει στη Ραπίντ ο Πάρντο»
Ο Ούρκο Πάρντο επιστρέφει στη Ραπίντ Βουκουρεστίου, όπως ενημέρωσε τους ανθρώπους της ομάδας μετά το «ναυάγιο» των επαφών του με τον Ολυμπιακό για την υπογραφή νέου συμβολαίου. Οι απαιτήσεις του Βελγοϊσπανού γκολκίπερ κρίθηκαν υπερβολικές και δεν θα ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς των δικαιωμάτων του (400.000 ευρώ). 

Ο πρόεδρος της ρουμανικής ομάδας, Ντίνου Γκεόργκε, δήλωσε-μάλλον δυσαρεστημένος από την εξέλιξη-στον Τύπο της χώρας: «Μέχρι τις 31 Μαΐου ο Ολυμπιακός έχει το δικαίωμα να αποκτήσει τα δικαιώματα του Πάρντο. Αν δεν τον θέλουν, θα επιστρέψει στην ομάδα μας και θα έχουμε τέσσερις γκολκίπερ στην ομάδα. Τον Πάρντο, τον Κόμαν, τον Μπορνέσκου και τον Στράτον», δήλωσε. 

Το συμβόλαιο του Πάρντο με τη Ραπίντ Βουκουρεστίου λήγει τον Ιούνιο του 2012 και προβλέπει 240.000 ευρώ.

Πηγή sport-fm Read more!

Τέβες: «Θέλω να φύγω»

Τέβες: «Θέλω να φύγω»
Η ώρα των αποφάσεων έφτασε και ο Κάρλος Τέβες μίλησε για το μέλλον του. «Θέλω να φύγω από τη Μάντσεστερ Σίτι», δήλωσε ο Αργεντινός επιθετικός σε Μέσα της πατρίδας του και αποκάλυψε ποια θα ήθελε να είναι η νέα του ομάδα. 

«Θέλω να φύγω από τη Μάντσεστερ Σίτι, αφού χρειάζομαι αλλαγή παραστάσεων. Έδωσα τα πάντα στην ομάδα και πήρα πίσω πολύ όμορφες στιγμές», δήλωσε ο Κάρλος Τέβες στο «Radio del Plata» και αποκάλυψε ότι δεν ξέρει αν θα είναι «παρών στο επόμενο Μουντιάλ». 

Τα όσα είπε ο Τέβες σε ραδιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του αναμένεται να κινήσουν εξελίξεις στα μεταγραφικά ζητήματα της Σίτι, καθώς ο Ρομπέρτο Μαντσίνι υπολόγιζε στον 27χρονο επιθετικό. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αργεντινός άσος εκφράζει την επιθυμία του να αποχωρήσει από τους «πολίτες», αφού και τον περασμένο Δεκέμβριο ζήτησε από τη διοίκηση της ομάδας να παραχωρηθεί. 

Όσο για το ποια θα ήθελε να είναι η νέα του ομάδα, ο Τέβες «ψήφισε» Μπόκα Τζούνιορς: «Το να γυρίσω στην πατρίδα μου και να αγωνιστώ στην Μπόκα θα ήταν υπέροχο αλλά είναι και πολύ δύσκολο. Αν θέλουμε να μιλήσουμε σοβαρά, τα οικονομικά ζητήματα είναι εμπόδιο στην επιστροφή μου εκεί». 

Πηγή sport-fm Read more!

Κεραυνός στο Ντάλας!

Η Θάντερ επικράτησε των Μάβερικς με 106-100 στο Ντάλας κι έκλεψε το πλεονέκτημα έδρας των Τεξανών ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη σειρά των τελικών της Δύσης, που πλέον μεταφέρεται για δύο παιχνίδια στην Οκλαχόμα, αρχής γενομένης από αυτό που θα γίνει τα ξημερώματα της Κυριακής. 
Κεραυνός στο Ντάλας!


Ο Κέβιν Ντουράντ με 24 και ο Τζέιμς Χάρντεν με 23 πόντους ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της νίκης των φιλοξενούμενων, που κατάφεραν να προηγηθούν με +10 στα 3:15 πριν το τέλος. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι πέτυχε 16 από τους 29 πόντους του στην τέταρτη περίοδο, αλλά οι «Μαβς» δεν κατάφεραν να πλησιάσουν περισσότερο από το -4, έχασαν για πρώτη φορά μετά από έξι νίκες στα play-offs εντός έδρας και τώρα καλούνται να κερδίσουν τουλάχιστον μία φορά στο «σπίτι» της Θάντερ. 

Δωδεκάλεπτα: 31-26, 55-59, 74-76, 100-106. 

Μάβερικς: Νοβίτσκι 29 (5 ριμπ., 5 ασίστ), Τσάντλερ 15 (13 ριμπ.), Κιντ 13 (7 ασίστ, 5 ριμπ., 5 κλεψ.), Μπαρέα 11, Μάριον 9 (8 ριμπ.), Στογιάκοβιτς 8, Τέρι 8, Στίβενσον 5, Χέιγουντ 2, Μαϊνμί. 

Θάντερ: Ντουράντ 24, Χάρντεν 23 (7 ριμπ.), Γουέστμπρουκ 18, Μέινορ 13, Κουκ 8, Κόλισον 6 (7 ριμπ.), Ιμπάκα 6 (6 ριμπ.), Σεφολόσα 4, Πέρκινς 4, Μοχάμεντ. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Χρυσάφι» οι Πολίτες για Ινιέστα

Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να καταβάλλει 65 εκ. ευρώ στη Μπαρτσελόνα για τον Αντρές Ινιέστα.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας «Sport», οι Πολίτες είναι αποφασισμένοι να πάρουν στο «Σίτι» τον Αντρές Ινιέστα, του οποίου το όνομα έχει ακουστεί αρκετές φορές για Αγγλικούς συλλόγους.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι ο Καταλανός ποδοσφαιριστής είναι διακαής πόθος του Ιταλού προπονητή της Μάντσεστερ Σίτι, και πιο συγκεκριμένα πως: «ονειρεύεται να έχει στην ομάδα του τον Ινιέστα, τον δεύτερο καλύτερο ποδοσφαιριστή του κόσμου σύμφωνα με την κατάταξη της «Χρυσής Μπάλας», πίσω από το συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα, Λιονέλ Μέσι».
Το ποσό που φέρεται να είναι έτοιμη να διαθέσει (65 εκ. ευρώ) πλησιάζει στην ποδοσφαιρική αξία του διεθνούς ποδοσφαιριστή (60 εκ. ευρώ).
 Πηγή gazzetta
Read more!

Διαψεύδει η Σίτι για Ρονάλντο

Διαψεύδει η Σίτι για Ρονάλντο
Άμεση ήταν η απάντηση της Μάντσεστερ Σίτι στις φήμες που τη θέλουν να καταθέτει πρόταση στη Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Οι «πολίτες» ξεκαθάρισαν ότι δεν ενδιαφέρονται για τον Πορτογάλο και πως όλα τα μεταγραφικά σενάρια είναι αβάσιμα. 

Τόσο τα αγγλικά Μέσα, όσο και ο ισπανικός Τύπος έκαναν λόγο για δεδομένη πώληση του Πορτογάλου άσου το ερχόμενο καλοκαίρι, καθώς οι σχέσεις του με το Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι οι καλύτερες. Η Σίτι φάνταζε ως ο επόμενος σταθμός του Ρονάλντο, κάτι που όμως η ίδια η ομάδα διαψεύδει. 

Η διοίκηση των «πολιτών» ξεκαθάρισε, το πρωί της Παρασκευής, πως η Σίτι δεν ενδιαφέρεται για τον παίκτη. «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο Ρονάλντο είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, αλλά δεν είναι μέσα στους στόχους μας», δήλωσαν οι ιθύνοντες της ομάδας στο «SkySports» και συνέχισαν χαρακτηρίζοντας τα όσα γράφονται αβάσιμα. 

Τι προηγήθηκε 

Έτοιμη να παραχωρήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο έναντι 150 εκατ. λιρών είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τα αγγλικά και ισπανικά Μέσα. Οι «μερένχες» σκέφτονται σοβαρά να βάλουν πωλητήριο στον Πορτογάλο άσο, ειδικά μετά το ρήγμα στις σχέσεις του με το Ζοσέ Μουρίνιο. 

Όπως αναφέρουν οι «As» και «Daily Mail», οι δύο άντρες είχαν έντονη λογομαχία στο προπονητικό κέντρο των Μαδριλένων, κάτι που προκάλεσε την έντονη δυσαρέσκεια της διοίκησης. Ο Φλορεντίνο Πέρεθ φέρεται διατεθειμένος να παραχωρήσει τον Πορτογάλο μεσοεπιθετικό, αλλά μόνο εάν το ποσό αγγίζει τα 150 εκατ. λίρες. 

Η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται να είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά στον «CR7», καθώς ο Σεΐχης Μανσούρ μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις των Ισπανών, αλλά και του ίδιου του ποδοσφαιριστή. Ο Ρονάλντο αμείβεται με 200 χιλ. λίρες την εβδομάδα, ενώ ο ατζέντης του παίκτη έχει αποκαλύψει ότι το επόμενο συμβόλαιό του θα είναι υψηλότερο κατά, τουλάχιστον, 100 χιλιάδες. 

Σύμφωνα, με τον αγγλικό Τύπο, η Ρεάλ δεν θα έλεγε «όχι» και σε μικρότερη προσφορά, μόνο στην περίπτωση που μέσα σε αυτή θα περιλαμβάνονταν και ο Κάρλος Τέβες, ως ένα από τα ανταλλάγματα για την πώληση του Ρονάλντο. 

Η Ρεάλ είχε δαπανήσει 80 εκατ. λίρες για να αποκτήσει το Ρονάλντο από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και ο πρόεδρος των Μαδριλένων είχε τονίσει στο παρελθόν ότι η τιμή πώλησης του ποδοσφαιριστή θα κυμαίνεται κοντά στο διπλάσιο από την τιμή αγοράς. 


Πηγή sport-fm

Read more!

Σούπερ πρόταση σε Μπλάνκο

Πρόταση από Ντουμπάι και Τουρκία έχει στα χέρια του ο Μπλάνκο, με πολύ καλές απολαβές, αλλά δεν βιάζεται να αποφασίσει και παράλληλα αναζητά σε Γερμανία, Μεξικό και Ρωσία για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.


Στην Τουρκία αναφέρουν ότι τα έχουν βρει με τον Μπλάνκο και στην Εσκισεχίρσπορ λένε ότι ο παίκτης θα κλείσει στην ομάδα τους. Ο Αργεντινός όμως δεν βιάζεται και με τον ατζέντη του εξετάζουν περιπτώσεις από Γερμανία, Ρωσία και Μεξικό.
Παρά ταύτα, οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για πρόταση από το Ντουμπάι, η οποία είναι και η καλύτερη που έχει στα χέρια του μέχρι στιγμής. Πρόκειται για την Αλ Νασρ και του προσφέρει πάνω από ένα εκατ. ευρώ ετησίως.
Πάντως, ο Μπλάνκο πριν πάρει την τελική του απόφαση, θα το σκεφτεί καλά και θα εξετάσει όλες τις περιπτώσεις.

Πηγή gazzetta
Read more!

«Δεν φεύγω από τον ΠΑΟΚ»

«Δεν φεύγω από τον ΠΑΟΚ»
Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια περί επιστροφής του στη Σερβία για να φορέσει τη φανέλα της Παρτιζάν ο Βλάνταν Ίβιτς. Ο 34χρονος μεσοεπιθετικός μιλώντας σε μέσα της πατρίδας του, επανέλαβε την πίστη του στην ομάδα. « 

«Πρώτη φορά ακούω για ενδιαφέρον της Παρτιζάν. Γνωρίζω μόνο πως υπήρχε ενδιαφέρον από το Βελιγράδι. Δεν έχω πρόθεση να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Έχω συμβόλαιο με την ομάδα για ακόμη ένα χρόνο και θα μείνω στη Θεσσαλονίκη. Για μετά δεν ξέρω», ανέφερε αρχικά ο 34χρονος Σέρβος και συνέχισε: 

«Βασικά, δεν θέλω να γυρίσω στο σέρβικο πρωτάθλημα. Δεν έχω πρόθεση να επιστρέψω στην ομάδα, όσο και αν την αγαπάω. Για μένα, η σεζόν έχει τελειώσει, λόγω μιας ατυχίας που είχα. Ακολουθώ θεραπεία, αντί να αγωνίζομαι, ωστόσο βρίσκομαι σε διακοπές». 

Πηγή sport-fm Read more!

Πρόταση σε Βαλντέζ

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για κρούση του Ολυμπιακού σε Χέρκουλες και Νέλσον Βαλντέζ, με τον παίκτη να καλύπτεται (αρχικά), αλλά να υπάρχει διαφορά με την ισπανική ομάδα.


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Γαύρος, ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη ανεπίσημη κρούση στον Νέλσον Βαλντέζ, ο οποίος δεν φαίνεται –σε πρώτη φάση– να τα βρίσκει με τη Χέρκουλες, καθώς ζητάει αρκετά χρήματα και ο 28χρονος παίκτης αρέσει σε αρκετές ομάδες.
Από την άλλη, ο παίκτης έχει τονίσει ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και η πρόταση των Ερυθρολεύκων είναι η καλύτερη που έχει μέχρι στιγμής στα χέρια του. Απομένει να δούμε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να γίνεται πιο επίσημο και να τα βρει με την ομάδα του.
Ο Παραγουανός επιθετικός, αν τελικά αποφασίσει να «ψηφίσει» Ολυμπιακό, αναμένεται να πιέσει την ομάδα του, με τη διοίκηση της οποίας δεν έχει πλέον και την καλύτερη σχέση αφού βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για οφειλές των δεδουλευμένων του, όπως και με τον μάνατζέρ του για οφειλές από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του περασμένου καλοκαιριού.
Πηγή gazzetta
Read more!

«Ευγνώμων στην ΑΕΚ»

«Ευγνώμων στην ΑΕΚ»
Ευχαριστώ στην ΑΕΚ που του έδωσε την ευκαιρία να πάρει έναν τίτλο εκτός Ισπανίας, είπε ο Μανόλο Χιμένεθ, μέσω άρθρου που έγραψε στην ιστοσελίδα της “As”. 

Ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» χαρακτήρισε ιστορική στιγμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ αναφέρθηκε στις επιτυχίες της εθνικής ομάδας της Ισπανίας, αλλά και σε αυτές των συμπατριωτών του, μακριά από την χώρα τους. 

Αναλυτικά το κείμενο που έγραψε το τεχνικός της ”Ένωσης”: 

«Η κατάκτηση του Κυπέλλου στην Ελλάδα με την ΑΕΚ μου άφησε ένα περίεργο συναίσθημα. Είμαι πολύ χαρούμενος, φυσικά, και έχω την ευχαρίστηση ενός μετανάστη που κάνει σπουδαία πράγματα μακριά από την πατρίδα του, την Ισπανία. Καταλαβαίνω τη σημασία αυτού του τίτλου στην Ελλάδα και είμαι πολύ περήφανος που πήρα μέρος σε κάτι ιστορικό. Όπως έκανα και πέρσι με τη Σεβίλλη… Το συναίσθημα ήταν περίεργο επειδή είχα όλους τους δικούς μου εδώ. Φανταζόμουν ότι θα νοσταλγούσα την πατρίδα μου. Αλλά έχω μια εικόνα στο μυαλό μου που δεν θα ξεχάσω, όλη την εθνική Ισπανίας να ποζάρει με το τρόπαιο και την ισπανική σημαία. Ήταν εντυπωσιακό και περισσότεροι άνθρωποι μας πλησιάζουν στην Αθήνα. Είμαι ευγνώμων σε αυτήν την ομάδα, που μου έδωσε την ευκαιρία να προπονώ εδώ.

Ωστόσο, το επίτευγμα δεν είναι μόνο δικό μου (ή μας). Είναι ένα θρίαμβος της δουλειάς που κάναμε. Ένας θρίαμβος των Ισπανών, όπως εγώ, οι οποίοι αποφάσισαν να δοκιμάσουν την τύχη τους στο εξωτερικό. Είμαι περήφανος που βλέπω ότι τα καταφέρνουν άλλοι διεθνείς παίκτες εκτός Ισπανίας. Δείτε τον Σίλβα κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας, τον Γκούτι να σηκώνει το Κύπελλο Τουρκίας. Χωρίς να ξεχνώ άλλους ανώνυμους παίκτες που κάνουν φαινομενική δουλειά μακριά από την πατρίδα. Διότι οι κατακτήσεις του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Euro αύξησαν την αξία μας στο πέραν από τα σύνορά μας. Το να είσαι Ισπανός, στον κόσμο του ποδοσφαίρου είναι, για πολλά χρόνια, συνώνυμο της επιτυχίας. Είμαστε σε άνοδο και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε για να διατηρήσουμε το καλό παιχνίδι και τα αποτελέσματα
». 


Πηγή sport-fm

Read more!

Θετικός για Τότεναμ ο Αντεμπαγιόρ

Θετικός στο ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Τότεναμ παρουσιάζεταιο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ.





Ο Τογκολέζος επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης που αγωνίζεται στην ισπανική ομάδα με την μορφή δανεισμού από την Σίτι, μίλησε για τα σενάρια επιστροφης του στην Πρέμιερ Λιγκ για την Τότεναμ και τόνισε χαρακτηριστικά:
«Δεν τα πήρα στα σοβαρά τα συνθήματα. Μπορεί να τα είπαν επειδή απλά ήμουν αντίπαλος και προσπαθούσα να σκοράρω. Τη μία μέρα παίζεις εδώ και την άλλη παίζει αλλού. Δεν το έχω πάρει στραβά το όλο θέμα. Θα μπορούσα άνετα να υπογράψω και να αγωνιστώ στην Τότεναμ. Αν τους βοηθούσα να πετύχουν τους στόχους τους, τότε ίσως να τους άρεσε να παίξω εκεί».

Πηγή gazzetta
Read more!

Βρύζας, με φαβορί τον Βέλιτς


Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται ακόμα στην αναζήτηση τεχνικού διευθυντή, με τον Γιάσμινκο Βέλιτς να είναι το φαβορί, αλλά στο «τριφύλλι» υπήρξαν επαφές και με τον Ζήση Βρύζα.




Μετά την αποχώρηση του Κάρλος Φρέιτας, οι «πράσινοι» έχουν μείνει χωρίς τεχνικό διευθυντή, και στη λίστα των υποψηφίων είναι και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Άλλωστε, έχει επιτυχίες ως τεχνικός διευθυντής του «δικεφάλου» και έχει γίνει ήδη επαφή με τον Δημήτρη Γόντικα, όπως αναφέρει αθλητική εφημερίδα.
Πάντως, ο Γιάσμινκο Βέλιτς παραμένει το φαβορί για την ανάληψη του πόστου ως αντι-Φρέιτας, αλλά τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Πηγή gazzetta
Read more!

Μένει Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας!

Μένει Σούπερ Λίγκα ο Αστέρας!
Το σκεπτικό της απόφασης της Σούπερ Λίγκας για τον υποβιβασμό του Ηρακλή, λυτρώνει τον Αστέρα Τρίπολης. Η γνωστοποίηση ότι, βάσει αυτού, ο "Γηραιός" καταλαμβάνει την 16η και τελευταία θέση της βαθμολογίας, σημαίνει ότι οι Αρκάδες ανεβαίνουν στην 13η και αυτόματα παραμένουν στην κατηγορία. Κατήφεια στους Θεσσαλονικείς που έχουν πάντως το δικαίωμα να καταθέσουν έφεση. 

Μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης, η Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας είχε κάνει γνωστή την απόφαση επιβολής στον Ηρακλή της ποινής απευθείας υποβιβασμού για δυσφήμιση του αθλήματος, λόγω της πλαστής ασφαλιστικής ενημερότητας. Αυτό που έμενε να ανακοινωθεί ήταν ποιά θέση θα καταλάβει. 

Ο Αστέρας Τρίπολης ζητούσε να καταλάβει ο «Γηραιός» την τελευταία θέση και να υποβιβαστεί μαζί με Λάρισα και Πανσερραϊκό, πράγμα που -κατά τους Αρκάδες- θα σήμανε και την δική τους παραμονή στην κατηγορία! Η γνωστοποίηση του σκεπτικού της απόφασης λύτρωσε τον Αστέρα καθώς, μέσα σε αυτό, ξεκαθαρίζεται ότι ο Ηρακλής παίρνει την 16η θέση. 

Παράλληλα, ανακοινώθηκε ότι στον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιάννη Τάκη επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 40 χιλιάδων ευρώ και απαγόρεση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα χρόνο. 

Η διοίκηση του Ηρακλή είναι δεδομένο ότι θα κάνει έφεση αν και οι πιθανότητες που έχει να δικαιωθεί είναι ελάχιστες. 

Διαβάστε εδώ το σκεπτικό της απόφασης.



Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...