ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Πρόταση σε Βαλντέζ

Νεότερες πληροφορίες κάνουν λόγο για κρούση του Ολυμπιακού σε Χέρκουλες και Νέλσον Βαλντέζ, με τον παίκτη να καλύπτεται (αρχικά), αλλά να υπάρχει διαφορά με την ισπανική ομάδα.


Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Γαύρος, ο Ολυμπιακός έκανε την πρώτη ανεπίσημη κρούση στον Νέλσον Βαλντέζ, ο οποίος δεν φαίνεται –σε πρώτη φάση– να τα βρίσκει με τη Χέρκουλες, καθώς ζητάει αρκετά χρήματα και ο 28χρονος παίκτης αρέσει σε αρκετές ομάδες.
Από την άλλη, ο παίκτης έχει τονίσει ότι είναι θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό και η πρόταση των Ερυθρολεύκων είναι η καλύτερη που έχει μέχρι στιγμής στα χέρια του. Απομένει να δούμε το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού να γίνεται πιο επίσημο και να τα βρει με την ομάδα του.
Ο Παραγουανός επιθετικός, αν τελικά αποφασίσει να «ψηφίσει» Ολυμπιακό, αναμένεται να πιέσει την ομάδα του, με τη διοίκηση της οποίας δεν έχει πλέον και την καλύτερη σχέση αφού βρίσκονται σε δικαστική διαμάχη για οφειλές των δεδουλευμένων του, όπως και με τον μάνατζέρ του για οφειλές από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του περασμένου καλοκαιριού.
Πηγή gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...