ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Ο Κουφός τον έκανε να δει αστράκια *BINTEO*

Ο Κουφός τον έκανε να δει αστράκια
Η εμφάνιση του Κώστα Κουφού ήταν εκθαμβωτική στη νίκη των Νάγκετς επί των Ουόριορς με 134-111. Tόσο πολύ μάλιστα που οι συμπαίκτες του είδαν στην κυριολεξία αστράκια!

Βέβαια, για να γίνει αυτό χρειάστηκε και ο αγκώνας του διεθνούς Έλληνα σέντερ.

Ύστερα από ένα ωραίο καλάθι του Κουφού τρέχοντας προς τον πάγκο για το τάιμ άουτ, ο Έλληνας παίκτης έδωσε το χέρι σε συμπαίκτη του που έσπευσε να τον συγχαρεί, αλλά χωρίς να προσέξει του έδωσε και μια αγκωνιά!

Read more!

Πήραν πρωτάθλημα, αλλά δεν θα παίξουν Ευρώπη!

Πήραν πρωτάθλημα, αλλά δεν θα παίξουν Ευρώπη!
Μόλις δυο μέρες μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα με το εντυπωσιακό 3-0 εκτός έδρας επί του Ολυμπιακού, έγινε γνωστό μέσω εγγράφου από τη CEV, πως η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Παναθηναϊκού δεν θα αγωνιστεί του χρόνου στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. Αιτία, το γεγονός ότι την φετινή σεζόν η ομάδα απείχε λόγω οικονομικών προβλημάτων, με αποτέλεσμα τη διετή τιμωρία της. 

Με επίσημο έγγραφο από την ευρωπαϊκή ομοσπονδία του αθλήματος έγινε γνωστό ότι διατηρείται η ποινή που είχε επιβληθεί στις «πράσινες», δηλαδή πρόστιμο ύψους 7.000 ευρώ και δύο χρόνια χωρίς δικαίωμα συμμετοχής στα ευρωπαϊκά Κύπελλα. 

Αυτό σημαίνει -και εφόσον δεν προκύψουν προβλήματα με άλλους συλλόγους- πως Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα αγωνιστούν στο CEV Cup, ενώ Μαρκόπουλο και Ανατόλια στο Challenge Cup.

Πηγή sport-fm Read more!

«Σοκ» με Νάβας

«Σοκ» με Νάβας
Πολύ πιθανόν να μη ξαναδούμε τον Χέσους Νάβας να αγωνίζεται τη φετινή αγωνιστική περίοδο με τη φανέλα της Σεβίλλης. Ο διεθνής Ισπανός μέσος των δυο φορές κυπελλούχων UEFA έχει υποστεί κάταγμα κόπωσης στο αριστερό πόδι και οι ιατρικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για απουσία του από τους αγωνιστικούς χώρους για διάστημα ενός με ενάμιση μήνα. Οπότε, ο 26χρονος άσος θα χάσει όλα τα ματς που απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής Primera Division. 
Πηγή sport-fm Read more!

«Δένει» Σάαφ η Βέρντερ

«Δένει» Σάαφ η Βέρντερ
Την πρόθεση της διοίκησης της Βέρντερ Βρέμης να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον Τόμας Σάαφ εξέφρασε ο Κλάους Άλοφς. Παρά το γεγονός ότι ξ κραταιά ομάδα των προηγούμενων ετών φέτος είναι μόλις 13η και μόλις έξι βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας προτίθεται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον άνθρωπο που βρίσκεται στον πάγκο από το 1999. 

«Θέλουμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας. Σκεφτόμαστε πέρα από το 2012, όταν και λήγει το συμβόλαιό του. Ξέρω πως βρίσκεται στη λίστα αρκετών ομάδων, αλλά συνεργαζόμαστε εδώ και 12 χρόνια, ξέρουμε ο ένας τον άλλο πολύ καλά και είμαι ήρεμος», δήλωσε ο Άλοφς στην «Bild».

Πηγή sport-fm Read more!

Έλληνες αλλά ποιοί;

Έλληνες αλλά ποιοί;
Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που «καίει» αυτή τη στιγμή τον Ολυμπιακό και αποτελεί σαφώς την Νο 1 προτεραιότητα των «ερυθρολεύκων». 

Από κει και πέρα όμως υπάρχει και το θέμα της ενίσχυσης του ρόστερ. Οι πρωταθλητές έχουν ξεκαθαρίσει πως θα ήθελαν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και συμφωνώ απολύτως. 

Ο Ολυμπιακός χρειάζεται Έλληνες παίκτες, αλλά να αποκτηθούν κάποιοι Έλληνες ποδοσφαιριστές, απλά και μόνο για να υπάρχουν στο ρόστερ δεν θεωρώ πως έχει σημασία. Το σημαντικό είναι να αποκτηθούν ποδοσφαιριστές που μπορούν να προσφέρουν και δυστυχώς οι επιλογές είναι ελάχιστες. 

Καταρχήν πιστεύω πως πρέπει να επιστρέψει ο Μήτρογλου. Είναι «πολυτέλεια» για τους «ερυθρόλευκους» να δίνουν τον νεαρό επιθετικό δανεικό! 

Από κει και πέρα, από την ελληνική αγορά, αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να διακρίνω κάποια άλλη αξιόλογη λύση πλην του Τζαβέλλα. Ο συγκεκριμένος παίκτης δείχνει ότι μπορεί να «σταθεί» σε υψηλό επίπεδο και μπορεί να διεκδικήσει μια θέση στην ενδεκάδα. 

Από κει και πέρα όμως, δεν βλέπω τίποτα άλλο αξιόλογο. Παίκτες όπως οι νεαροί Γεωργιάδης και Ανάκογλου είναι λύσεις για το μέλλον και όχι για την επόμενη σεζόν. 

Ο Παπασταθόπουλος ή ο Μώρας είναι πολύ καλοί ποδοσφαιριστές, όμως αν σε κάποια θέση ο Ολυμπιακός ΔΕΝ χρειάζεται ενίσχυση, αυτή είναι η θέση του κεντρικού αμυντικού. 

Ο πρώτος Έλληνας που θα έπρεπε να έχει αποκτηθεί, κατά την άποψη μου είναι ο Σηφάκης. Ήταν λάθος που έφυγε και τώρα κοστίζει ένα σωρό λεφτά. 

Άλλοι Έλληνες παίκτες που θα μπορούσαν να σταθούν, είναι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό, οπότε πρόκειται και για δύσκολες και πολύ δαπανηρές λύσεις. 

Ο Ολυμπιακός λοιπόν χρειάζεται Έλληνες, αλλά δεν δείχνει εφικτό το να τους αποκτήσει. Ειδικά εκείνους που θα μπορούσαν, ρεαλιστικά, να βοηθήσουν την ομάδα. 

Πηγή sport-fm Read more!

Στην Αθήνα ο Ντουντού

Ελληνικά εδάφη θα… πατήσει και πάλι αύριο ο Ντουντού. Ο Βραζιλιάνος μέσος ο οποίος πλέον ανήκει στο ρόστερ της Ατλέτικο Μινέιρο θα επιστρέψει αύριο στην Ελλάδα. 
Στην Αθήνα ο Ντουντού


Ο πρώην –πλέον- άσος του Ολυμπιακού έρχεται στην Ελλάδα για να τακτοποιήσει κάποιες εκκρεμότητες, να πάρει τα πράγματά του από τη χώρα μας και μαζί με την οικογένειά του να ταξιδέψει στην Βραζιλία για μόνιμη εγκατάσταση. 

«Ήρθα στη Βραζιλία, μόνος με λίγα ρούχα για να υπογράψω και να περάσω από ιατρικές εξετάσεις. Αυτές τις ημέρες που θα βρεθώ στην Ελλάδα, θα πάρω όλα τα πράγματά μου και θα περάσω να αποχαιρετήσω ανθρώπους που ήμουν δίπλα τους από το 2008», τόνισε ο Ντουντού. 

«Όταν επιστρέψω στόχος μου είναι να προπονηθώ σκληρά για να είμαι σε πολύ καλή κατάσταση για την έναρξη του πρωταθλήματος, τον επόμενο μήνα», κατέληξε.

Πηγή sport-fm Read more!

Να ζήσει η «Κυρία»!

Όχι επειδή τίθεται θέμα (πλέον) αν θα επιβιώσει. 
Να ζήσει η «Κυρία»! (pics/videos)


Όσοι έχουν γεννηθεί μέσα στις δυσκολίες, άλλωστε, έχουν μάθει να μην τις φοβούνται. 

Ούτε επειδή είναι ιδέα -και όπως είπε και ο Πατριάρχης «αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν».

Αλλά επειδή, σαν πραγματικά γοητευτική «Κυρία», η μεγαλύτερη του ελληνικού αθλητισμού -ακόμα και τη μέρα που συμπληρώνει 87 χρόνια ζωής- διατηρεί χιλιάδες «καψούρηδες» πίσω της! 

Χρόνια πολλά, ΑΕΚ… 

Γράφει ο Γιώργος Μαραθιανός 

Η σημερινή κατάσταση στην ΑΕΚ κάνει, λέει, τα γενέθλια θλιμμένα. Κάνει τα χαμόγελα δύσκολα. 

Αλήθεια, όμως, ποια δύσκολα μπορούν να τρομάξουν πραγματικά ομάδα, που το dna της… σκαρώθηκε σε ένα πατάρι καταστήματος αθλητικών ειδών στην Ομόνοια (εκείνο των αδελφών Ιωνά και Κωνσταντίνου Δημόπουλου). 

Που γεννήθηκε από μεράκι ανθρώπων διωγμένων -και από ανάγκη να θυμίζει μια πατρίδα που χάθηκε από το χάρτη, αλλά ποτέ από το μυαλό αυτών που αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν. 

Που η έδρα της -από δεντροφυτεμένη έκταση για να αθλούνται οι πρόσφυγες- μετατράπηκε με δική τους προσωπική εργασία σε γήπεδο. Και πού -από γήπεδο (και μάλιστα από τα πιο ζεστά στην Ελλάδα) μετατράπηκε με δική της… αυτοκτονία, σε μπάζα (το 2003). 

Κι αν οι τίτλοι (αλήθεια είναι ότι) πια της λείπουν, αλήθεια είναι επίσης ότι ποτέ δεν ήταν ο κύριος λόγος για να την… καψουρευτούν οι φίλοι της. Διότι, η ΑΕΚ, όντως, πάντα ήταν «φτωχότερη» σε διακρίσεις από άλλους μεγάλους αντιπάλους. Ακόμα κι εκείνοι, όμως, παραδέχονται ότι ήταν «πλουσιότερη» από… ΟΛΩΝ των ειδών τα συναισθήματα: 

Λατρεία για πρόσωπα που της άλλαξαν τη μοίρα (όπως ο Λουκάς Μπάρλος). Μίσος για πρόσωπα (όπως… ονόματα μη λέμε) που τη θυσίασαν στα προσωπικά τους συμφέροντα. Λατρεία και μίσος… μαζί για πρόσωπα που -άθελά τους ή όχι- τη δίχασαν (από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς μέχρι τον Ντέμη Νικολαΐδη). 

Και αγωνία… Αγωνία για το αν ο Μανωλάς θα προλάβει πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Ντέταρι και ο Καραγκιοζόπουλος θα τερματίσει μετά τα «πέτρινα χρόνια. Αγωνία για το αν οι διαδηλώσεις του 2004 θα τη σώσουν από την οικονομική καταστροφή. Αγωνία για το αν η «βασίλισσα» του μπάσκετ -που έφερε την πρώτη ευρωπαϊκή κούπα στην Ελλάδα- θα μείνει στην κατηγορία… 

Αλλά και τόσες χαρές… Από το πρώτο Κύπελλο του 1931 μέχρι το τελευταίο (επί Φερνάντο Σάντος). Από το πρώτο ντάμπλ του 1939 μέχρι το… τελευταίο (επί αείμνηστου Μπάρλου). Κι από τη «χρυσή» πορεία στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ (το ’76-’77) μέχρι τις «χρυσές» ισοπαλίες με τη Ρεάλ και τη νίκη επί της Μίλαν στο Champions League. 

Οι κούπες άλλες φορές έρχονταν (και μάλιστα σερί, όπως τη μεγάλη τριετία ‘92’-’94) κι άλλες φορές χάνονταν… στα χαρτιά. Άλλες φορές επιβράβευαν το μεγάλο θέαμα που προσέφερε (από τις εποχές του Νεστορίδη μέχρι εκείνες των Μαύρου-Παπαϊωάννου) και άλλες η απώλειά τους το έκανε να μοιάζει… ανεξήγητα λίγο (όπως η φοβερή ομάδα του ’95-’96). 

Εκείνο που δεν έμοιαζε ποτέ λίγο ήταν η περηφάνια. Εκείνη που φούσκωνε τα στήθη -όχι μόνο από αγωνιστικές επιστροφές (όπως το πρωτάθλημα στο μπάσκετ το 2002, μετά από 32 χρόνια), αλλά και από επιστροφές… στις ρίζες (όπως το ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη το 2004). 

Και εκείνη που χτύπησε… κόκκινο (όπως το αίμα που ακόμα χύνονταν στο βομβαρδισμένο Βελιγράδι, όταν ταξίδεψε για να απλώσει χέρι συμπαράστασης στους Σέρβους). 

Κι αν όλα αυτά δεν αρκούν για να κάνουν πιο χαμογελαστό το -μαύρο, όπως φαίνεται σήμερα- μέλλον, εκείνο (το… μέλλον) κάνει την αρχή και χαμογελάει πρώτο! 

 


Ημερομηνίες-Σταθμοί 

1930: Εγκαινιάζεται το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

8/11/1931: Πρώτος τίτλος στην ιστορία της, το Κύπελλο Ελλάδας έπειτα από ένα συγκλονιστικό τελικό (5-3 τον Άρη). 

 

28/5/1939: Γίνεται η πρώτη ομάδα που κατακτά το νταμπλ στην Ελλάδα. Η νίκη της με 2-1 επί του ΠΑΟΚ στον τελικό Κυπέλλου έρχεται να προστεθεί στο πρωτάθλημα. 

1957-58: Κατακτά το πρώτο της πρωτάθλημα στο μπάσκετ. 

23/6/1963: Σε μπαράζ για το πρωτάθλημα η ΑΕΚ μένει στην ισοπαλία (3-3 με Παναθηναϊκό) και κατακτά τον πιο... δραματικό τίτλο της ιστορίας της. 

1968: Γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που παίζει στα προημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης (αντίπαλος η δανική Ακαντέμισκ). 

4/4/1968: Κατακτά το Κύπελλο Κυπελλούχων στο μπάσκετ, νικώντας τη Σλάβια Πράγας μπροστά σε 80.000 και πλέον φιλάθλους στο «Καλλιμάρμαρο» -επίδοση που αποτελεί μέχρι και σήμερα παγκόσμιο ρεκόρ. 

 

1974: Ο Λουκάς Μπάρλος αναλαμβάνει την προεδρία της. Επί των ημερών του, η ΑΕΚ θα φέρει μεγάλους προπονητές (Φάντροκ), θα παίζει με μεγάλους παίκτες (Μαύρος, Παπαϊωάννου, Μπάγεβιτς, Νικολάου), θα κατακτήσει τίτλους και διακρίσεις στην Ευρώπη και θα δει να ολοκληρώνονται τα έργα στη Νέα Φιλαδέλφεια. 

 

16/3/77: Με δύο γκολ του Θωμά Μαύρου και ένα του Μίμη Παπαϊωάννου (3-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση) και τον Νίκο Χρηστίδη να μπαίνει αλλαγή πριν τα πέναλτι και να μετατρέπεται σε «ήρωα», η ΑΕΚ αποκλείει την ΚΠΡ και φτάνει τη μεγαλειώδη πορεία της μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. 

 

1977-78: Η ΑΕΚ κατακτά το δεύτερο νταμπλ της ιστορίας της. 

13/9/78: Η ευρύτερη ευρωπαϊκή νίκη της, το 6-1 επί της Πόρτο. 

 

1988: Αναλαμβάνει προπονητής ο Ντούσαν Μπάγεβιτς. Υπό την καθοδήγησή του, η ΑΕΚ επιστρέφει στους τίτλους (1989), κατακτά τέσσερα πρωταθλήματα συνολικά (μαζί με αυτά της τριετίας 1992-94), γίνεται η πρώτη ελληνική ομάδα που παίζει στο Champions League και παίζει ποδόσφαιρο που θαυμάζεται απ’ όλη την Ελλάδα. 

 

 

 

 

 

 

7/4/1999: Σε μια απόφαση καρδιάς, η ΑΕΚ σπάει το εμπάργκο του ΝΑΤΟ και ταξιδεύει στην εμπόλεμη Γιουγκοσλαβία για φιλικό με την Παρτιζάν στο βομβαρδισμένο Βελιγράδι. 

 

11/4/2000: Η «βασίλισσα» επιστρέφει στο θρόνο! Δεύτερο Κύπελλο Κυπελλούχων στο μπάσκετ (Σαπόρτα Καπ) με νίκη επί της Κίντερ Μπολόνια. 

 

5/5/2002: Η μπασκετική ΑΕΚ γράφει ιστορία και στην Ελλάδα. Ολοκληρώνοντας επική ανατροπή από 0-2 στους τελικούς με τον Ολυμπιακό, η «Ένωση» στέφεται πρωταθλήτρια Ελλάδας στο ΟΑΚΑ. 

 

2/10/2002 - 22/10/2002: Η ΑΕΚ πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι στη «dream team» (τότε) Ρεάλ Μαδρίτης, αποσπώντας ισοπαλίες… σαν νίκες και στα δύο ματς των ομίλων του Champions League (3-3 και 2-2) 

 

 

2003: Ολοκληρώνεται το «έγκλημα» της κατεδάφισης του «Νίκος Γκούμας», χωρίς να έχει εξασφαλιστεί η ανέγερση του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. 

 

11/10/2004: Η ΑΕΚ επιστρέφει στις ρίζες της. Με αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων από την ίδρυσή της και έπειτα από πρωτοβουλία του προέδρου Ντέμη Νικολαΐδη, η «Ένωση» ταξιδεύει στην Κωνσταντινούπολη. 

 

 

21/11/06: Ο Ζούλιο Σέζαρ υπογράφει τη μεγάλη νίκη επί της Μίλαν (1-0) που μόνο εξαιτίας της… χαλαρότητας των Ιταλών στην τελευταία αγωνιστική με τη Λιλ δεν οδήγησε στην πρόκριση από τους ομίλους του Champions League. 

 

30/3/08: Η ΑΕΚ επικρατεί με 4-0 επί του Ολυμπιακού, τερματίζει έπειτα στο πρωτάθλημα με περισσότερες νίκες και καλύτερη άμυνα και επίθεση, αλλά ο τίτλος (μετά και την ένσταση των «ερυθρόλευκων» στην υπόθεση Βάλνερ) πάει στον Πειραιά. 

 

Οι τίτλοι της ΑΕΚ 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (27) 

11 πρωταθλήματα: 1939, 1940, 1963, 1968, 1971, 1978, 1979, 1989, 1992, 1993, 1994 

13 Κύπελλα: 1932, 1939, 1949, 1950, 1956, 1964, 1966, 1978, 1983, 1996, 1997, 2000, 2002 

1 Λιγκ Καπ: 1990 

2 Σούπερ Καπ: 1989, 1996 

ΜΠΑΣΚΕΤ (13) 

2 Κυπελλούχων Ευρώπης: 1968, 2000 

8 πρωταθλήματα: 1958, 1963, 1964, 1965, 1966, 1968, 1970, 2002 

3 Κύπελλα: 1981, 2000, 2001 

ΧΑΝΤΜΠΟΛ (1) 

1 Κύπελλο: 2009 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ 

Ημιτελικά: 1976-77 (ΟΥΕΦΑ) 
Προημιτελικά: 1968-69 (Πρωταθλητριών), 1996-97, 1997-98 (Κυπελλούχων) 

ΜΠΑΣΚΕΤ 

Τελικός Ευρωλίγκας: 1998



Πηγή sport-fm Read more!

Ένα Hyundai στον Σισέ…

Ένα Hyundai στον Σισέ…
Ο Τζιμπρίλ Σισέ αναδείχθηκε μέσω ψηφοφορίας «Man of the Season» με τον χορηγό της ομάδας ποδοσφαίρου, Hyundai, να τον βραβεύει κάνοντας του δώρο ένα αυτοκίνητο. 

Σε ειδική εκδήλωση ο Γάλλος παρέλαβε ένα Hyundai i30 από τον γενικό διευθυντή της εταιρείας. 

Άλλωστε, η ίδια εταιρεία που είναι συμφερόντων Παναγιώτη Δάβαρη, έκανε δώρο ένα αυτοκίνητο στον ερασιτέχνη, το οποίο θα κληρωθεί στην εκδήλωση-γιορτή που θα γίνει την Παρασκευή με την Άννα Βίσση για την ενίσχυση του συλλόγου. 

Ο Σισέ παρέλαβε το δώρο του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Μάνδρα Αττικής ενώ παραμένει άγνωστο πως θα καταφέρει να το χρησιμοποιήσει. Ο Γάλλος είναι συλλέκτης πανάκριβων πολυτελών αυτοκινήτων, τα οποία δεν χωράνε καλά-καλά στο γκαράζ του. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έχει κάποια στο σπίτι του, άλλα στην Παιανία και άλλα στο Λονδίνο, αφού διαθέτει ήδη δώδεκα. 

Πηγή sport-fm Read more!

Προπονήθηκε ο Γκαρσία

Καλά μαντάτα για τον Μάκη Χάβο από τη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ. Ο Γκαρσία γυμνάστηκε σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι που έδειξε ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες ημέρες. 
Προπονήθηκε ο Γκαρσία


Τις επόμενες ημέρες ο Ουρουγουανός άσος αναμένεται να γυμναστεί κανονικά στις προπονήσεις των επόμενων ημερών και έτσι να είναι σε θέση να ενισχύσει την ομάδα του στο τελευταίο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. 

Βέβαια, ενδέχεται ο Μάκης Χάβος να τον χρησιμοποιήσει για λίγο χρονικό διάστημα έτσι ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ στα πλέι-οφ, αποφεύγοντας κάθε πιθανότητα που υπήρχε για υποτροπή. 

Στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε και ο Κρέσιτς, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα στη γάμπα. 

Ατομικό ο Μαλεζάς Ο Στέλιος Μαλεζάς ακολούθησε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, ενώ θεραπεία έκαναν οι τραυματίες Μίρκο Σαβίνι και Λούσιο Φιλομένο. Απόντες ήταν οι νεαροί Λούκα Πετρίσεβιτς και Κώστας Σταφυλίδης, που είχαν υποχρεώσεις με τις εθνικές Νέων του Μαυροβουνίου και της Ελλάδας, αντίστοιχα.

Πηγή sport-fm Read more!

Να κάνει το πρώτο βήμα

Να κάνει το πρώτο βήμα
Όταν πριν δυο χρόνια ο Πανιώνιος έχανε στον τελικό του LEN TROPHY από τη Ζέγκεντ, όλοι περίμεναν το πότε οι «κυανέρυθροι» θα ξαναέφταναν στους δυο τελευταίους αγώνες της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη υποδέχονται, λοιπόν, στις 18:30 τη Σαβόνα, στον πρώτο τελικό της φετινής διοργάνωσης και θέλουν νίκη με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά, ενόψει της ρεβάνς στην Ιταλία. 

«Η Σαβόνα έχει στοιχεία μιας συγκροτημένης και καλής ομάδας. Το ρόστερ της διαθέτει ποιοτικούς Ιταλούς παίκτες, αλλά και ξένους, όπως ο Σμιθ και ο Γιάνοβιτς. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, οπότε οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για την κατάκτηση του τροπαίου. 

"Κλειδί" στην εξέλιξη του παιχνιδιού θα παίξει η άμυνα. Αν νικήσουμε με μία διαφορά ασφαλείας, θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να σηκώσουμε το Κύπελλο. Η Νέα Σμύρνη αποτελεί μια "καυτή" έδρα για τους αντιπάλους, οπότε η συμπαράσταση του κόσμου θα μας βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό», τόνισε ο Ανδρέας Μιράλης. 

Το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης αναμένεται να είναι κατάμεστο. 

Πηγή sport-fm Read more!

Βον Γουέιφερ, ένας μικρός Θεός! *ΒΙΝΤΕΟ*

Έλεος...
Σε μία αναμέτρηση πολλά μπορούν να γίνουν λάθος. Ο Βον Γουέιφερ τα έκανε όλα: Έχασε κάρφωμα στην παράταση, πανηγύρισε(!!!), «τράκαρε» με τον συμπαίκτη του Ζερμέιν Ο'Νιλ, που έκανε βήματα... Έλεος!Δείτε τον πρώην γκαρντ του Ολυμπιακού να «βοηθά» τους Σέλτικς χάσουν στην Ουάσινγκτον (95-94), στο video που ακολουθεί...



Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Φεύγει από το Μιλάνο ο "Πάπα"»

«Φεύγει από το Μιλάνο ο "Πάπα"»
Στην λίστα των... φευγάτων από την Μίλαν βρίσκεται ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος μαζί με τους Αμέλια και Γιανκουλόφσκι, όπως αναφέρει ιταλική ιστοσελίδα. «Ίσως η μεγαλύτερη απογοήτευση ο Έλληνας αμυντικός», τονίζεται σχετικά.Η αλήθεια είναι πως ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος δεν κέρδισε ποτέ την εμπιστοσύνη του Αλέγκρι, ο οποίος στα περισσότερα παιχνίδια που υπήρχε ανάγκη λόγω απουσίας του Νέστα ή του Σίλβα, προτιμούσε τον Γέπες και όχι τον Έλληνα αμυντικό. Το «calciomercato» αναφέρει πως παρά τις εξαιρετικές εμφανίσεις με την Τζένοα και με την Εθνική, ο Παπασταθόπουλος δεν μπόρεσε να σταθεί στην Μίλαν και να δικαιώσει τις προσδοκίες, χαρακτηρίζοντας μάλιστα τον διεθνή άσο ως πιθανότατα την μεγαλύτερη απογοήτευση του περασμένου καλοκαιριού.

Σύμφωνα, πάντα, με το ιταλικό δημοσίευμα, οι «ροσονέρι» έχουν τον Έλληνα άσο στην λίστα των παικτών προς αποχώρηση, μαζί με τον Γιανκουλόφσκι που ταλαιπωρείται από σοβαρό τραυματισμό και όπως όλα δείχνουν κλείνει τον κύκλο του στην ομάδα αλλά και μαζί με τον Αμέλια, ο οποίος αποκτήθηκε δανεικός από την Τζένοα αλλά ουδέποτε κατάφερε να υποσκελίσει τον εξαιρετικό φέτος Αμπιάτι.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

MVP (και) στις... ΗΠΑ ο Διαμαντίδης!

Κάνει τα πάντα και... συμφέρει!
Ο Ερίλντας Μπουντράιτις καλύπτει την Ευρωλίγκα για λογαριασμό του realgm.com και δε σκέφτηκε δεύτερη φορά για να αναδείξει πολυτιμότερο της χρονιάς τον Δημήτρη Διαμαντίδη του Παναθηναϊκού. Πενταδάτος ο Μάικ Μπατίστ.

MVP (και) στις... ΗΠΑ ο Διαμαντίδης!

Από Γιάννης Ράμμας | Τρίτη, 12 Απριλίου 2011 21:34
Bookmark and Share
Κάνει τα πάντα και... συμφέρει!
Κάνει τα πάντα και... συμφέρει!

Ο Ερίλντας Μπουντράιτις καλύπτει την Ευρωλίγκα για λογαριασμό του realgm.com και δε σκέφτηκε δεύτερη φορά για να αναδείξει πολυτιμότερο της χρονιάς τον Δημήτρη Διαμαντίδη του Παναθηναϊκού. Πενταδάτος ο Μάικ Μπατίστ.

Ο Λιθουανός ψήφισε τους καλύτερους της φετινής χρονιάς και στην κορυφή τοποθέτησε τον αρχηγό των «πράσινων». Την καλύτερη πεντάδα συμπληρώνουν ο επίσης «πράσινος» Μάικ Μπατίστ, ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα κι ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο της Κάχα Λαμποράλ.

Σπανούλης και Μπουρούσης έχουν, σύμφωνα με το realgm.com, θέση στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα (μαζί με τους Ρόκο-Λένι Ούκιτς της Φενέρ, Ιγκόρ Ρακότσεβιτς της Εφές και Μίρσα Τελέτοβιτς της Κάχα Λαμποράλ), ενώ για τη θέση του κορυφαίου προπονητή ο Ερίλντας Μπουντράιτις επέλεξε τον αναμορφωτή της Βαλένθια, Σβέτισλαβ Πέσιτς.

Πηγή gazzetta.gr


Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...