ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

Να κάνει το πρώτο βήμα

Να κάνει το πρώτο βήμα
Όταν πριν δυο χρόνια ο Πανιώνιος έχανε στον τελικό του LEN TROPHY από τη Ζέγκεντ, όλοι περίμεναν το πότε οι «κυανέρυθροι» θα ξαναέφταναν στους δυο τελευταίους αγώνες της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. 

Οι παίκτες του Μάκη Βολτυράκη υποδέχονται, λοιπόν, στις 18:30 τη Σαβόνα, στον πρώτο τελικό της φετινής διοργάνωσης και θέλουν νίκη με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά, ενόψει της ρεβάνς στην Ιταλία. 

«Η Σαβόνα έχει στοιχεία μιας συγκροτημένης και καλής ομάδας. Το ρόστερ της διαθέτει ποιοτικούς Ιταλούς παίκτες, αλλά και ξένους, όπως ο Σμιθ και ο Γιάνοβιτς. Θεωρώ ότι και οι δύο ομάδες βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο, οπότε οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για την κατάκτηση του τροπαίου. 

"Κλειδί" στην εξέλιξη του παιχνιδιού θα παίξει η άμυνα. Αν νικήσουμε με μία διαφορά ασφαλείας, θα έχουμε μεγάλες πιθανότητες να σηκώσουμε το Κύπελλο. Η Νέα Σμύρνη αποτελεί μια "καυτή" έδρα για τους αντιπάλους, οπότε η συμπαράσταση του κόσμου θα μας βοηθήσει σε σημαντικό βαθμό», τόνισε ο Ανδρέας Μιράλης. 

Το κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης αναμένεται να είναι κατάμεστο. 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...