ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Καλό Πάσχα και καλή ανάσταση!!Κοντά σας και πάλι την Τρίτη 26/04

Read more!

Απίστευτο!Το κύπελλο της Ρεάλ κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου τους!! *ΒΙΝΤΕΟ*




Αποθέωση... μόνο η λέξη αυτή μπορεί να χαρακτηρίσει την θερμή υποδοχή που επιφύλαξαν οι οπαδοί της Ρεάλ Μαδρίτης στους κυπελλούχους.

Δεκάδες χιλιάδες οπαδοί της «βασίλισσας»υποδέχτηκαν θερμά τους κυπελλούχους που επέστρεψαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα στη Μαδρίτη με πτήση τσάρτερ, ενώ το γλέντι και οι πανηγυρισμοί κράτησαν μέχρι τις πρωινές ώρες. με κεντρικό πρόσωπο των πανηγυρισμών τον Ίκερ Κασίγιας.

Ωστόσο την ώρα που οι παίκτες της Ρεάλ βρίσκονταν στην οροφή του πούλμαν και έδειχναν το τρόπαιο στους φιλάθλους, μια απρόσεκτη κίνηση του Σέρχιο Ράμος είχε ως αποτέλεσμα το τρόπαιο του «Copa del Rey» να βρεθεί κάτω από τις ρόδες του λεωφορείου που τους μετέφερε…

Ο Ισπανός διεθνής, ενώ βρισκόταν στην κορυφή του λεωφορείου και πανηγύριζε με τους συμπαίχτες του την κατάκτηση του κυπέλλου Ισπανίας, μετά τη επικράτηση με 1 – 0 επί των Μπλαουγκράνα έχασε την ισορροπία του, με αποτέλεσμα να ρίξει το κύπελλο στο δρόμο. Λίγο λοιπόν το ύψος, λίγο το βάρος του πούλμαν, το οποίο πέρασε κυριολεκτικά από πάνω του, προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο τρόπαιο, τις οποίες θα πρέπει να αποκαταστήσουν οι «μερένχες». Αυτό, όμως, φαίνεται πως είναι το τελευταίο που τους ενοχλεί.

Οι Μαδριλένοι, αντιμετώπισαν με έκπληξη και χιούμορ το συγκεκριμένο περιστατικό και συνέχισαν να πανηγυρίζουν μαζί με τους οπαδούς τους την κατάκτηση του τροπαίου.

Η πτώση της κούπας!


Πηγή aggelioforos.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...