ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Αισιοδοξία για Μανωλά

Με θετικά σχόλια και αισιοδοξία για συμφωνία έγινε δεκτή η στάση που κράτησε ο Κώστας Μανωλάς κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον Σταύρο Αδαμίδη, αναφορικά με το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του. Η «Ένωση» πρότεινε στον αμυντικό της, ο οποίος έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο, νέα συμφωνία μέχρι το 2014, με βελτιωμένους οικονομικούς όρους σε σχέση με τις 50.000 ευρώ που έπαιρνε στην αρχή. Η πρόταση ξεκινά από 230.000 ευρώ συν μπόνους τον πρώτο χρόνο, ενώ αυξάνεται κλιμακωτά και ξεπερνάει τις 300.000 ευρώ στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου. 

Επιθυμία των κυπελλούχων Ελλάδας είναι να πάρουν μια απάντηση εντός της ερχόμενης εβδομάδας, τονίζοντας: «Είναι μια εξαιρετική πρόταση και πρέπει να την αποδεχθεί. Εμείς του δείξαμε ότι θέλουμε να μείνει. Σειρά του να το δείξει κι αυτός». 

Πηγή sport-fm Read more!

«Κοιτάζει» Σισέ η Νιούκαστλ

«Κοιτάζει» Σισέ η Νιούκαστλ
Στη μεταγραφική λίστα του Άλαν Πάρντιου βρίσκεται ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα. 

Πιο συγκεκριμένα το “mercato365” τονίζει ότι ο προπονητής της Νιούκαστλ έχει πρώτο στόχο τον επιθετικό της Λοριάν, Κέβιν Γκαμεϊρό, αλλά η εμπλοκή της Παρί Σεν Ζερμέν και τα πολλά χρήματα που προσφέρει, δυσκολεύει την υπόθεση, με αποτέλεσμα ο Άγγλος κόουτς να έχει στρέψει την προσοχή του και στον αρχηγό του Παναθηναϊκού. 

Οι απαιτήσεις της Λοριάν για τον Γκαμεϊρό αγγίζουν τα 12.5 εκατομμύρια ευρώ, καταλήγει το δημοσίευμα, με τον τεχνικό των «καρακαξών» να κοιτάζει και άλλες περιπτώσεις, όπως τον Ζερβίνιο της Λιλ, αλλά και παίκτες χαμηλότερου κόστους, όπως ο Σισέ του Παναθηναϊκού και ο Ερντέν της Παρί Σεν Ζερμέν .

Πηγή sport-fm Read more!

Η Νέα Υόρκη σε «ερυθρόλευκο» φόντο! *ΒΙΝΤΕΟ*

Η Νέα Υόρκη σε «ερυθρόλευκο» φόντο!
Σε άκρως πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στη Νέα Υόρκη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης όπως είχε γίνει γνωστό δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην εκδήλωση, αλλά τους «ερυθρόλευκους» και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, τον εκπροσώπησε η σύζυγός του, Αθανασία Μαρινάκη. 

Η κα.Μαρινάκη παρέλαβε το βραβείο «Νικόλαος Γουλανδρής» από τον πρόεδρο του συνδέσμου, Θοδωρή Μενή, ευχαριστώντας όλους όσοι ήταν παρόντες στο εστιατόριο «Ραφήνα». 

Μάλιστα, ο πρόεδρος του συνδέσμου φέρεται να αναφέρθηκε στην υπόσχεση των 20 πρωταθλημάτων που έχει δώσει ο Βαγγέλη Μαρινάκης, απευθυνόμενος στην σύζυγό του. 

«Μένουν άλλα 19…», ήταν το σχόλιο του κου.Μενή. «Αν το έχει πει ο πρόεδρος, θα το κάνουμε», ήταν η απάντηση της κα.Αθανασίας Μαρινάκη. 

Παρούσες στην εκδήλωση ήταν και δύο κολυμβήτριες των «ερυθρολεύκων», Σκέλα και Χαλκίτη. 

Δείτε το βίντεο από την βράβευση της κα.Αθανασίας Μαρινάκη. 


Πηγή sport-fm Read more!

Ακολουθούν άλλοι τρεις…

Ακολουθούν άλλοι τρεις…
Μετά την απόκτηση των Μπουγαΐδη και Κοντοέ, αλλά και την προσεχή προσθήκη του Σιαλμά, στην ΑΕΚ στρέφουν την προσοχή τους στην ενίσχυση της αμυντικής και της επιθετικής γραμμής, ψάχνοντας δύο στόπερ και έναν επιθετικό περιοχής. Αισιοδοξία υπάρχει στις τάξεις της «Ένωσης» για συμφωνία με Μανωλά στην πρόταση ανανέωσης που του έκαναν. Αναμονή για Σάχα. 

Η αποχώρηση του Ίσμαελ Μπλάνκο, σε συνδυασμό με τη μέτρια παρουσία του Ναμπίλ Μπαχά έχουν θέσει ως πρώτη προτεραιότητα στην ΑΕΚ την απόκτηση ενός επιθετικού περιοχής. Πρώτος στόχος του «Δικεφάλου» είναι ο Κίνι, με τον οποίο θα ξεκινήσουν οι τελικές διαπραγματεύσεις μόλις ολοκληρώσει της αγωνιστικές του υποχρεώσεις με την Αλκορκόν, για το πρωτάθλημα της Segunda Division, που τελειώνει σήμερα. Ο Ισπανός στράικερ αποτελεί προσωπική επιλογή του Μανόλο Χιμένεθ και πρόκειται για μια οικονομική περίπτωση, αφού οι απολαβές του δεν ξεπερνούν τις 200.000 ευρώ. 

Από την άλλη πλευρά, για την αμυντική γραμμή, πρώτοι στόχοι είναι οι Χουάν Κάλα και Χοσέ Μπερνάντο της Σεβίλλης, με την οποία διατηρεί άριστες σχέσεις ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων», αλλά και οι 500.000 που λαμβάνει ετησίως ο πρώτος και το γεγονός ότι ο δεύτερος «ανέβηκε» στην πρώτη ομάδα αποτελούν ανασταλτικούς παράγοντες. 

Πηγή sport-fm Read more!

Να πιάσει κορυφή

Να πιάσει κορυφή
Με μοναδικό στόχο τη νίκη, για να περάσει και πάλι στην πρώτη θέση του έκτου προκριματικού ομίλου του Euro 2012, μετά τη νίκη της Κροατίας με σκορ 2-1 επί της Γεωργίας που την άφησε δεύτερη, υποδέχεται σήμερα (21:30, MEGA/NovaΣΠΟΡ FM 94.6) η Εθνική Ελλάδος την Μάλτα. 

Το τελευταίο, θεωρητικά, εύκολο παιχνίδι δίνει σήμερα η Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Μάλτα στο Καραϊσκάκη, αφού στα εναπομείναντα τέσσερα ματς έχει τρεις «εξόδους» και στη μοναδική εντός έδρας αναμέτρησή της υποδέχεται την Κροατία. Ο Φερνάντο Σάντος επέστησε την προσοχή στους ποδοσφαιριστές τους, να μην πάρουν αψήφιστα το παιχνίδι, αφού κινδυνεύουν να πάθουν τα ίδια με τον αγώνα στη Βαλέτα, όπου το χρειάστηκε το γκολ του Βασίλη Τοροσίδη στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για να πάρουν τη νίκη. 

Με «τρίποντο» το βράδυ, η ελληνική ομάδα ξαναπερνάει στην πρώτη θέση του ομίλου και αποκτά προβάδισμα και πάλι στην κατάληψη του απευθείας εισιτηρίου για τα τελικά της διοργάνωσης που θα γίνουν το επόμενο καλοκαίρι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Οι τρεις βαθμοί είναι εξαιρετικά σημαντικοί, αφού τα ματς που ακολουθούν για τον όμιλο είναι με Λετονία, Ισραήλ, και Γεωργία εκτός και με Κροατία εντός έδρας, με όλες τις ομάδες να κυνηγούν την κορυφή, πλην της πρώτης, γεγονός που καταδεικνύει τη δυσκολία του προγράμματος. 

Με «όπλο» την ταχύτητα 

Τα όσα «τράβηξε» η ομάδα του στον πρώτο αγώνα στη Βαλέτα, θέλει να αποφύγει ο Φερνάντο Σάντος και για το λόγο αυτό αναμένεται να παρατάξει την Εθνική με τρεις επιθετικούς που βασικό τους προσόν είναι η ταχύτητα, ώστε να προβληματίσει όσο το δυνατόν περισσότερο τα αργά σέντερ μπακ των Μαλτέζων. 
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα παρατάξει όπως όλα δείχνουν, στο αγαπημένο του 4-3-3, τον Κοτσόλη κάτω από τα δοκάρια, με τους Τοροσίδη, Κυριάκο Παπαδόπουλο, Μόρα και Σπυρόπουλο αμυντική τετράδα μπροστά του. Αμυντικό χαφ θα παίξει ο Τζιόλης, ενώ οι Καραγκούνης και Κατσουράνης θα είναι οι δημιουργοί στον χώρο του κέντρου. Επιθετική «αιχμή» θα αγωνιστεί ο Σαλπιγγίδης, έχοντας τη βοήθεια των Φετφατζίδη αριστερά και Νίνη δεξιά. 

Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τις υπηρεσίες του Αβραάμ Παπαδόπουλου, ο οποίος είναι τραυματίας, όπως και των Σωκράτη Παπασταθόπουλου και Γιώργου Τζαβέλλα, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Δεν υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό»

Τη δημιουργία μιας ανταγωνιστής ομάδας, με στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου και της συμμετοχής στα πλέι οφ, υποσχέθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής του Άρη, Γιάννης Κόντης. 
«Δεν υπάρχει πρόταση από τον Ολυμπιακό»


Σε συνέντευξή του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, αναφέρθηκε στο περιβόητο θέμα των φακέλων και το αίτημα κάποια ομάδων να ανοίξουν, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει για πώληση του Σηφάκη εφόσον προκύψει μια συμφέρουσα πρόταση, διαψεύδοντας ωστόσο ότι υπάρχει τέτοια από τον Ολυμπιακό. 



Αναλυτικά, τα όσα είπε στο «Αθλητικό Metropolis»: 

Για την απόφαση της ΕΠΟ να αναστείλει όλες τις δραστηριότητές της: «Θέλω πρώτα να καταλάβω την απόφαση όπως ακριβώς είναι. Από ότι έχω καταλάβει θα γίνει μια κουβέντα για να υπάρξει συναίνεση, αλλά νομίζω πως το πρόβλημα δεν είναι στις κουβέντες, αλλά στις πράξεις. Όλοι ξέρουν ότι το πρόβλημα είναι αλλού στην Ελλάδα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ από όσο ξέρω έχει την πρόθεση να αλλάξουν πράγματα, άλλωστε ποιος θέλει να τον βρίζουν νυχθημερόν;» 

Για το αίτημα κάποιων ομάδων να ανοίξουν οι φάκελοι: «Σε όλους σίγουρα περνάει από το μυαλό να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι, αλλά υπάρχουν πολλές παρανοήσεις. Αυτό που θέλω να πω είναι πως η FIFA και η UEFA δεν θέλουν να δώσουν τη δυνατότητα σε κανέναν να αμφισβητήσουν την κυριαρχία τους και σε περίπτωση που ορισμένες χώρες ενεργούν αυτόκλητα, τότε αποβάλλουν από τις διοργανώσεις τους, όλες τις ομάδες. Μπορεί αυτό να φαίνεται σαν απειλή, αλλά είναι πραγματικότητα. Υπάρχουν υπογραφές για τη μη προσφυγή σε πολιτικά δικαστήρια. 

Αν θες να συμμετάσχεις σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις, δεν επιτρέπονται τέτοιες προσφυγές. Δεν μπορείς να ελέγχεις το ποδόσφαιρο είτε μιλάμε για ομοσπονδίες, είτε για εμπλεκόμενους ανθρώπους. Προσωπικά ήμουν παρών όταν εκλήθη η Ελλάδα στο τελευταίο Μουντιάλ της Γερμανίας, όπου είδα να συζητείται ο νόμος του κ. Ορφανού, ο οποίος μάλιστα πετάχτηκε στα σκουπίδια, γιατί κρίθηκε απαράδεκτη προσέγγιση. Σε κάθε ομοσπονδία υπάρχουν επιτροπές, δεν μπορεί να είναι ο κάθε κ. Πιλάβιος από πίσω για να στοχεύει ομάδες και να επηρεάζει επιτροπές. 

Όποιος έχει έννομο συμφέρον, μπορεί να ζητήσει από την UEFA να εξεταστεί ξανά ο φάκελος του. Όταν κάποιος αμφισβητεί την εξέταση του φακέλου του, μπορεί να αποταθεί στην UEFA. Προσωπικά συμφωνώ να ανοίξουν όλοι οι φάκελοι στην UEFA. Τονίζω ότι δεν γίνεται να ανοίξουν στην Ελλάδα, απαγορεύεται να συμβεί αυτό!» 

Για την οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει ο Άρης: «Παρακολουθούμε ότι υποστηρίζεται παντού η τακτική μείωσης συμβολαίων, κάτι που ακολουθείται και από τις ομάδες του κέντρου. Για παράδειγμα κάτι τέτοιο είδαμε και από την ΑΕΚ με την περίπτωση του Μπουγαϊδη που θεωρήθηκε εξαιρετική μεταγραφή. Το συμβόλαιο του έληξε και θεώρησε καλό να πάει στην ΑΕΚ. Προσωπικά θέλω να στηλιτεύσω τη συμπεριφορά του μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Ο παίκτης μας είπε πως αν τα βρείτε με τον εκπρόσωπο μου, εγώ θέλω να μείνω και την επόμενη μέρα τον είδαμε στις εφημερίδες με τη φανέλα της ΑΕΚ». 

Για τη μεταγραφική πολιτική του Άρη: «Θα προσπαθήσουμε με κάθε τρόπο να βοηθήσουμε τα παιδιά της ομάδας Νέων που φέτος πήγαν εξαιρετικά. Δεν μπορείς σίγουρα αυτόματα να βάλεις 7-8 παιδιά να παίξουν στην πρώτη ομάδα, όμως κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή μας, θέλουμε επιτέλους να τους δούμε να παίζουν, όχι απλά να συμμετέχουν στις προπονήσεις. Ο Άρης θα επιμείνει στην απόκτηση καλών ποδοσφαιριστών μέσα στα πλαίσια οικονομικής εξυγίανσης. Πρέπει όμως πρώτα να δούμε αυτούς που υπάρχουν στην ομάδα και μετά να εξετάσουμε αυτούς που είναι να αποκτηθούν». 

Για τους στόχους της επόμενης χρονιάς: «Ο Άρης δεν μπορεί να έχει άλλο στόχο πέραν του να πρωταγωνιστεί. Στόχος μας είναι ασφαλώς η κατάκτηση του Κυπέλλου, η συμμετοχή στα πλέι-οφ και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο μπορούμε να διεκδικήσουμε. Είναι πολύ δύσκολο πέραν των δύο κάποιος να μπορέσει να πάρει το πρωτάθλημα, όποιος δεν το βλέπει, μάλλον έχει πρόβλημα. Όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και για άλλους λόγους.

Η φετινή σεζόν κρίνεται ως αποτυχία για τον Άρη. Και πως θα μπορούσε να μην κρίνεται έτσι όταν η ομάδα απέτυχε να βγει στην Ευρώπη; Η ομάδα φορτώθηκε με αρκετά παιχνίδια στην Ευρώπη και από τη στιγμή που μείναμε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων για 2-3 βαθμούς, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι με λίγη περισσότερη προσοχή, θα μπορούσαμε να τους έχουμε πάρει». 

Για τις πιθανότητες να αποχωρήσει ο Σηφάκης: «Δεν υπάρχει καμία απολύτως πρόταση από κανέναν Ολυμπιακό. Αν υπάρξει πρόταση που συμφέρει το σύλλογο, τότε σίγουρα θα τη συζητήσουμε».

Πηγή sport-fm Read more!

«Ο Σισέ συμφώνησε με τη Γαλατά»!

«Ο Σισέ συμφώνησε με τη Γαλατά»!
Ένα βήμα παραπέρα πήγε τη φημολογία περί ενδιαφέροντος της Γαλατασαράι για τον Τζιμπρίλ Σισέ, δημοσίευμα στην Τουρκία. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «haber24.com», ο τουρκικός σύλλογος τα έχει βρει σε όλα με τον Γάλλο επιθετικό και μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξει -όπως αναφέρει- και επίσημη ανακοίνωση. 

Όπως τονίζεται στο δημοσίευμα (που κάνει αναφορά, μάλιστα και στα επιτεύγματα του Σισέ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού), η Γαλατά κατέληξε τελικά στη δική του περίπτωση, λόγω του υψηλού κόστους που θα είχε η μεταγραφή του Ντιντιέ Ντρογκμπά. 

Πάντως, σε κάθε περίπτωση (ακόμα και σ’ εκείνη που το δημοσίευμα αποδειχθεί αξιόπιστο και ο Γάλλος, αντίθετα με όσα διαρρέονται από το περιβάλλον του, ενδιαφέρεται ν’ αφήσει τον Παναθηναϊκό για ένα πρωτάθλημα όπως το τουρκικό), είναι δεδομένο πως θα πρέπει να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις 6-7 εκατ. ευρώ που έχουν οι «πράσινοι» για να τον παραχωρήσουν.

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...