ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Παρελθόν ο Γουίλκινς από Τσέλσι

Παρελθόν ο Γουίλκινς από Τσέλσι
Τη λήξη της συνεργασίας της με τον βοηθό προπονητή, Ρέι Γουίλκινς, ανακοίνωσε η Τσέλσι. Στον πρώην παίκτη της ομάδας δεν έγινε πρόταση για νέο συμβόλαιο και αποχωρεί από το κλαμπ.Ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Ρον Γκούρλεϊ, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, ευχαρίστησε τον Γουίλκινς για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχήθηκε καλή συνέχεια. Παρά το γεγονός αυτό, δεν έδωσε όμως κάποια εξήγηση για τους λόγους που οδήγησαν τη διοίκηση σε αυτή την απόφαση, ενώ σημειώνεται ότι δεν έχει γίνει γνωστό από ποιον και πότε θα αντικατασταθεί.
Read more!

Ετοιμος ο Σπυρόπουλος

Ο Σπυρόπουλος μαρκάρει τον Κατόνγκο Λύνονται σιγά-σιγά τα προβλήματα για το Νίκο Νιόπλια εν όψει του αγώνα με τη Λάρισα στο "Σπύρος Λούης" (13/11). Ο Νίκος Σπυρόπουλος έβγαλε όλο το πρόγραμμα χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση στα πλευρά (είχε τραυματιστεί στο ματς με τον Ατρόμητο) και, πλέον, ο διεθνής αριστερός μπακ είναι ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση με τους "βυσσινί".

Θεαματική βελτίωση παρουσίασε η κατάσταση της υγείας του Ζαν-Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος στον αγώνα με την Ρούμπιν Καζάν στη Ρωσία υπέστη θλάση στο δικέφαλο (2/11). Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός έβγαλε το μεγαλύτερο μέρος του σημερινού προγράμματος χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, γεγονός που σημαίνει ότι θα είναι έτοιμος για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με τον Ηρακλή.

Από τους "μόνιμους" τραυματίες, τον τελευταίο καιρό, ο Σωτήρης Νίνης έκανε θεραπεία, ενώ ο Σεμπάστιαν Λέτο προπονήθηκε ατομικά. Στόχος και των δύο είναι να προλάβουν αν όχι το παιχνίδι με τον "Γηραιό"¨, το μεγάλο ματς της 5ης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπαρτσελόνα στις 24 Νοεμβρίου.
Read more!

Μια παρτίδα αξίας …9 εκατ. Δολαρίων!

Μια παρτίδα αξίας …9 εκατ. Δολαρίων!
Να το! Είναι το στιγμιότυπο που περιμέναμε με αγωνία να δούμε! Το τελικό τραπέζι του WSOP Main Event 2010 έφτασε στο heads-up ανάμεσα στον Jonathan Duhamel και τον John Racener. Και εμείς έχουμε για σας την τελευταία στιγμή αυτού του heads up, το showdown που ανέδειξε τον πρωταθλητή Duhamel. Αν δεν το έχετε ήδη κάνει, διαβάστε τα χέρια που παίχτηκαν στο τελικό τραπέζι, όπως επίσης και άλλες μικρότερες ειδήσεις από τη μεγαλύτερη βραδιά του χρόνου!

Εμείς θα συνεχίσουμε να ψάχνουμε για video από το τελικό τραπέζι της μεγαλύτερης διοργάνωσης στον κόσμο του πόκερ, για τα μάτια σας μόνο!Άρθρο: PokerNostra.gr

Read more!

Κύκλοι και μάσκες!

Κύκλοι και μάσκες!

«Δεν μασάει ο Μαρινάκης»

Όπως έλεγαν κύκλοι της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ «η ενότητα της Σούπερ Λίγκας είναι πιο σημαντική από οποιαδήποτε αντιπαράθεση. Ο Ολυμπιακός την στηρίζει στην πράξη, ο Μαρινάκης ό,τι είχε να πει το είπε στη συνεδρίαση κοιτάζοντας τους πάντες στα μάτια, δεν μάσησε τα λόγια του, υπήρξε ομοφωνία σε όλες τις αποφάσεις.

Ο φίλαθλος κόσμος σιχάθηκε παρασκήνια και κλειστές πόρτες, θέλει ωραίο θέαμα, που προσφέρει ο Ολυμπιακός στους φιλάθλους όλης της χώρας, όπου κι αν παίζει, όπως αναγνωρίζεται απ' όλους».

Στο μεγάλο λιμάνι θεωρούν πως το βασικό ζητούμενο είναι να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο και να μην στέκονται όλοι σε παρασκηνιακές ενέργειες και όχι μόνο... Με άλλα λόγια υπάρχει η άποψη πως ο Μαρινάκης έπραξε το χρέος του ενώ τονίζεται με έμφαση πως υπήρξε ομοφωνία.

«Δώστε τα πρακτικά»

Στην θέση των… ερυθρόλευξων κύκλων άμεση ήταν η απάντηση του Παναθηναϊκού. Όχι μέσω διαρροών, αλλά με την μορφή επίσημης ανακοίνωσης. Χαρακτηριστικά η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ζητάει την παράδοση των πρακτικών «για να πέσουν μάσκες» (όπως τονίζεται). Αναλυτικά η ανακοίνωση του «τριφυλλιού» αναφέρει:

«Είναι απαράδεκτο, ο Πρόεδρος της Super League, κ. Μαρινάκης να κατηγορεί την ομάδα μας και τον Πρόεδρό μας (που δεν ήταν παρών στην προχθεσινή συνεδρίαση του ΔΣ της Super League) για ποινικά κολάσιμες πράξεις και στη συνέχεια να αρνείται να παραδόσει τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες της εν λόγω συνεδρίασης, προφασιζόμενος παιδαριώδεις δικαιολογίες όπως να περιμένουμε την απόφαση του επόμενου ΔΣ σε ένα μήνα.

Η λάσπη και οι συκοφαντίες δεν μπορεί να περιμένουν ένα μήνα κ. Μαρινάκη. Πρέπει να απαντηθούν τώρα. Οπότε και σας καλούμε να παραδόσετε χωρίς δικαιολογίες και καθυστερήσεις, όπως οφείλετε, τις μαγνητοφωνημένες συνομιλίες στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Όπως αναφέρουν «κύκλοι» του ΟΣΦΠ σήμερα, ο κ. Μαρινάκης, «ό, τι είχε να πει το είπε στη συνεδρίαση της Super League κοιτάζοντας τους πάντες στα μάτια και δεν μάσησε τα λόγια του».

Επειδή, κ. Μαρινάκη δεν μασάτε τα λόγια σας να μας παραδώσετε τις συνομιλίες για να πέσουν οι μάσκες και ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του γι’ αυτά που λέει κι αυτά που πράττει».

Read more!

Γνωρίστηκε με τους χορηγούς ο Βαλβέρδε

Γνωρίστηκε με τους χορηγούς ο Βαλβέρδε
Την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και τους παίκτες της ομάδας, είχαν οι εκπρόσωποι των χορηγών του συλλόγου, που βρέθηκαν στου Ρέντη για το ετήσιο Business Forum.

Τους εκπροσώπους των εταιριών-χορηγών καλωσόρισε στου Ρέντη ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, τονίζοντάς τους ότι ο πειραϊκός σύλλογος είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα και πως συνεργάζεται με τους κορυφαίους στον χώρο τους χορηγούς.

Πρόσθεσε ότι συμβολή τους σε όλα όσα βλέπουν τόσο στο Αθλητικό Κέντρο όσο και στην ομάδα, είναι καθοριστική και κατέληξε λέγοντας ότι η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ως κύριους στόχους, εκτός των αγωνιστικών επιδιώξεων της ομάδας, την καταπολέμηση της βίας και την ανάπτυξη μέσω της Ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι εκπρόσωποι των χορηγών είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συζήτησαν, ενώ δεν παρέλειψαν με την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους. Τέλος υπήρξε γεύμα στο εστιατόριο των προπονητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού.
Read more!

Δεκατετράχρονος Ινδός ύψους... 2,13μ.!

Ο Σατνάμ Σινγκ Μπαμάρα αποτελεί την ελπίδα της Ινδίας για να περάσει στο ΝΒΑ
Το ΝΒΑ έχει γραφεία στην Ινδία. Αλλά η Ινδία δεν έχει καταφέρει ποτέ να στείλει παίκτη στο ΝΒΑ, ούτε καν στο ντραφτ. Ο 14χρονος Σατνάμ Σινγκ Μπαμάρα των 213 εκατοστών ίσως αλλάξει τα πάντα.«Ο Σατνάμ μπορεί μία ημέρα να κάνει για την Ινδία ό,τι έκανε για την Κίνα ο Γιάο Μινγκ: να "φωτίσει" το μπάσκετ σ' όλη τη χώρα. Μπορεί να είναι το κάτι άλλο» είπε ο υπεύθυνος του ΝΒΑ στη χώρα, Τρόι Τζάστις, μιλώντας στο fanhouse.com.

Ο 14χρονος «γίγαντας» βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις Ηνωμένες Πολιτείες, παίρνοντας μέρος σε πρόγραμμα στη Φλόριντα για την ανάπτυξη του αθλήματος στην Ινδία. Το όνειρό του; Τι άλλο...

«Όταν έφυγα από το σπίτι, ο πατέρας μου μου είπε να δουλέψω σκληρά και να δοξάσω το όνομα της οικογενείας, του χωριού μου, της χώρας μου. Είναι περήφανος για μένα. Αγαπώ το μπάσκετ κι είμαι χαρούμενος που παίζω. Θέλω να γίνω καλύτερος. Ο πατέρας μου (σ.σ. 2.18μ.!) ήθελε να παίξει μπάσκετ, αλλά ο παππούς μου επέμενε πως δεν μπορούσε. Ήταν οικογένεια αγροτών. Είχε χωράφια να προσέξει. Δεν είχε ποτέ την ευκαιρία που έχω εγώ τώρα. Είναι περήφανος για μένα και θέλω να παίξω όσο πιο καλά μπορώ. Αυτός είναι ο στόχος μου τώρα. Πού θα με οδηγήσει, δεν ξέρω. Στο ΝΒΑ; Κάποια μέρα...» λέει ο ίδιος.
Read more!

Χαμόγελα με Λεοζίνιο

Χαμόγελα με Λεοζίνιο
Η επιστροφή του Λεοζίνιο στις προπονήσεις έφερε χαμόγελα στον Ντράγκαν Κοκότοβιτς στη σημερινή προπόνηση. Μοίρασαν εισιτήρια σε μαθητές οι παίκτες του Πανσερραϊκού. Με μία προπόνηση συνεχίστηκε η προετοιμασία του Πανσερραϊκού, που θα υποδεχτεί τον Ολυμπιακό Βόλου τη Δευτέρα. Σε αυτοί οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν πρόγραμμα ασκήσεων τακτικής τη στιγμή που ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς είδε τον Λεοζίνιο να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς, κάτι που του έφερε μεγάλη ικανοποίηση. Αντίθετα οι Τάντιτς και Παπάζογλου συνέχισαν τη θεραπεία τους.

Έτσι, οι δυο ποδοσφαιριστές επισκέφθηκαν κάποια σχολεία μαζί με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ, Χρήστο Μέγκλα, και τον επρόσωπο του δήμου Σερρών στο διοικητικό συμβούλιο, Γιώργο Γούνα, και μοίρασαν 400 εισιτήρια σε μαθητές για τον αγώνα με το θεσσαλικό σύλλογο, καθώς και αυτόγρραφα, ενώ έβγαλαν και φωτογραφίες. Βέβαια, σε όλα τα σχολεία έγιναν ομιλίες για την εξάλειψη της βίας από τα γήπεδα. Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι οι μαθητές τραγούδησαν και τον ύμνο της ομάδας.
Read more!

Επιβεβαίωση για Μόρα

Επιβεβαίωση για Μόρα
O μάνατζερ του Βαγγέλη Μόρα, Γιώργος Καζιάνης, με τις σημερινές του τοποθετήσεις επιβεβαίωσε το προ 2 ημερών ρεπορτάζ του gazzetta.gr για τον Έλληνα διεθνή άσο. To gazzetta.gr είχε γράψει εδώ και 2 μέρες ότι οι Μπάρι και Τσεζένα θέλουν να εντάξουν τον Βαγγέλη Μόρα στο έμψυχο δυναμικό τους. Σήμερα ο εκπρόσωπος του παίκτη, Γιώργος Καζιάνης στις δηλώσεις του επισήμανε πως η πλευρά του ποδοσφαιριστή έχει ήδη έρθει σε επαφή με τις δύο συγκεκριμένες ομάδες, επιβεβαιώνοντας έτσι το πλήρως το ρεπορτάζ αυτό.
Read more!

Ξανά για Μπέβερλι οι Μπουλς

Ο Πάτρικ Μπέβερλι εξακολουθεί να «φλερτάρει» με την επιστροφή στο ΝΒΑ
Οι Μπουλς αποφάσισαν πριν από λίγες ημέρες να μη δώσουν συμβόλαιο στον Πάτρικ Μπέβερλι, αλλά ο Αμερικανός γκαρντ προπονήθηκε με την ομάδα και το όνομά του ίσως βρεθεί εν τέλει στο ρόστερ. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού βρέθηκε πολύ κοντά στο να αγωνίζεται φέτος με τους Χιτ των Γουέιντ, Τζέιμς και Μπος, αλλά η διοίκηση της ομάδος του Μαϊάμι τον «έκοψε» λίγο πριν από το πρώτο τζάμπολ της νέας χρονιάς. Οι Μπουλς έδειξαν να ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, ωστόσο, γρήγορα άλλαξαν γνώμη και τον «προσπέρασαν». Η περίπτωσή του, πάντως, ξαναπήρε νέα τροπή, αφού οι «Ταύροι» τον κάλεσαν και προπονήθηκε μαζί τους.

Παρέα με τον Μπέβερλι ήταν κι ο πρώην παίκτης των Τζαζ Σουντιάτα Γκέινς. Παραμένει, όμως, άγνωστο σε ποιον θα προσφέρουν μία εκ των δύο κενών θέσεων στο ρόστερ τους ή ακόμη αν θα συνεχίσουν ως έχουν, προκειμένου να παραμείνουν ευέλικτοι στην πιθανότητα ανταλλαγής.
Read more!

«Θα κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα»

«Θα κερδίσουμε την Μπαρτσελόνα»
Δεν έχει σημασία το πότε θα γίνει το clasico ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Μεσούτ Οζίλ ο οποίος έκανε σαφές ότι: «Το σημαντικό είναι ότι θα κερδίσουμε τον αγώνα». «Ξέρω ότι το ματς με την Μπαρτσελόνα θα γίνει Δευτέρα, όμως δεν έχει σημασία αυτό. Το σημαντικό είναι ότι θα νικήσουμε τον αγώνα, θα νικήσουμε την Μπαρτσελόνα» είπε αρχικά ο Γερμανός με τουρκικές ρίζες.

«Η ομάδα μου έχει πολλές ικανότητες. Είμαστε νεανικό σύνολο με μεγάλη ποιότητα και έχουμε πολύ καλή σχέση μεταξύ μας. Παρότι έχουν υπάρξει ματς στα οποία δεν παίξαμε καλά, έχουμε κρατήσει τα θετικά» πρόσθεσε ο πρώην άσος της Βέρντερ Βρέμης.

Ο Οζίλ κατέληξε: «Κάθε παίκτης σε αυτή την ομάδα θέλει να αποδείξει κάτι στην Ρεάλ Μαδρίτης και κάθε ματς είναι σημαντικό. Είμαι πολύ ικανοποιημένος που παίζω σε αυτή την ομάδα. Η στήριξη που λαμβάνω είναι φανταστική. Προσπαθώ να δίνω το 100% σε κάθε ματς και να βοηθάω την ομάδα αφού οι οπαδοί μας είναι φοβεροί».
Read more!

Δουλειά στην τακτική

Δουλειά στην τακτική
Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη δοκιμή την Πέμπτη ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, προτιμώντας να δουλέψει στην τακτική. Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ για τις ανανεώσεις.Όλοι περίμεναν ότι την Πέμπτη, δύο μέρες πριν την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς, ο Ισπανός προπονητής θα έδειχνε ουσιαστικά τις σκέψεις του για το σύστημα και την 11άδα της Ένωσης αλλά τελικά δεν το έκανε... Στην αρχή της προπόνησης ο Χιμένεθ δούλεψε με τους πιτσιρικάδες πάνω στην τεχνική και στη συνέχεια με την υπόλοιπη ομάδα έκανε ασκήσεις τακτικής και μετάβασης από την επίθεση στην άμυνα και το αντίστροφο. Έτσι, είναι πάρα πολύ δύσκολο να υποθέσει κάποιος πώς θα παραταχθεί η ΑΕΚ το Σάββατο στην Τούμπα.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός, μάλιστα, αποφάσισε να μη μιλήσει στους παίκτες του, αρκούμενος στις παρατηρήσεις που τους έκανε κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Δεν ανησυχούν και... περιμένουν
Σε ό,τι αφορά το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων των πρωτοκλασάτων παικτών, στην ΑΕΚ δεν εκφράζουν καμία ανησυχία για τον Ράφικ Τζιμπούρ και υπενθυμίζουν ότι έχουν ανακοινώσει από τον Σεπτέμβριο τη συμφωνία μαζί του, την οποία έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος σε δηλώσεις του. Το θέμα, βέβαια, είναι αυτή η συμφωνία να επισημοποιηθεί κάποια στιγμή και με την υπογραφή του νέου συμβολαίου...

Από εκεί και πέρα, εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται νέα συνάντηση με τους μάνατζερ, Αργεντίνο κι Έλληνα, του Σκόκο με την ελπίδα να καλυφθεί η διαφορά ύψους 100.000 ευρώ που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές ενώ για τον Μπλάνκο, που το τελευταίο διάστημα ανεβαίνει και έχει αποδείξει τι μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ και πόσο άψογος επαγγελματίας είναι, όλα παραμένουν ανοιχτά...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ"
«Ο συνδυασμός «Νέα Προοπτική Γ.Αποστολάκης» μετά το ξαφνικό θάνατο του επικεφαλής μας Γιώργου Αποστολάκη συνήλθε σε ειδική συνεδρίαση όπως ο νόμος 3852/2010 ορίζει και αποφάσισε ομόφωνα και έθεσε ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου την χήρα του αποβιώσαντος Ευτυχία (Εφη) Αποστολάκη – Γαϊτανά και καλεί όλους τους πολίτες της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας να ψηφίσουν τον συνδυασμό της νίκης και της νέας προοπτικής».
Read more!

"Πράσινο" θέμα με Ντιαρά !

 
Το όνομα του Μαχαμαμτού Ντιαρά της Ρεάλ Μαδρίτης φέρνει στο μεταγραφικό προσκήνιο του Παναθηναϊκού, πρωτοσέλιδο αθλητικής εφημερίδας.
Ο Παναθηναϊκός είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί για την απόκτηση ενός μέσου στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου και ήδη αρκετά ονόματα παικτών που αγωνίζονται στη θέση του box to box έχουν κάνει την εμφάνισή του.

Από την ελληνική αγορά ο Νίκος Νιόπλιας φαίνεται να ξεχωρίζει την περίπτωση του Μπερνάρντ Κουμορτζί του Πανιωνίου, όμως οι υπερβολικές απαιτήσεις των "κυανέρυθρων" δυσκολεύουν την κατάσταση.

Οι πράσινοι πάντως, διερευνούν και το ενδεχόμενο να αποκτήσουν ένα μεγάλο όνομα ως δανεικό από κάποιο κορυφαίο σύλλογο. Σε αυτό το πλαίσιο, η "Εξέδρα" κάνει λόγο για ενδιαφέρον του Τριφυλλιού για τον Μαχαμαντού Ντιαρά της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο 29χρονος παίκτης από το Μάλι δεν υπολογίζεται από τον Μουρίνιο και έχει μόλις μία ολιγόλεπτη συμμετοχή στη φετινή Πριμέρα Ντιβιζιόν, αφού ο συνεπώνυμος Λασανά και ο Σάμι Κεντίρα, του έχουν φράξει τον δρόμο προς την ενδεκάδα.

 Το μεγαλύτερο συν όμως στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι πως πρόκειται για ένα παίκτη που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του από τον ΟΦΗ, όπου είχε συμπαίκτη τον νυν προπονητή του Παναθηναϊκού, Νίκο Νιόπλια.

Επιπλέον οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με το σύλλογο της Μαδρίτης και δεν αποκλείεται να γίνει μια διερευνητική επαφή για τον παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ντιαρά έχει φτιάξει το όνομά του στη Λιόν, όντας βασικό γρανάζι της ομάδας σε 4 διαδοχικούς τίτλους (2002-2006) και ανάγκασε τη "βασίλισσα" να δαπανήσει το ποσό των 26 εκατομμυρίων ευρώ για να τον πάρει στο Μπερναμπέου.

Η καριέρα του:

ΣεζόνΟμάδαΣυμ.Γκολ
1998-1999ΟΦΗ
21
2
1999-2002Φίτεσε
65
9
2002-2006Λιόν
123
6
2006-σήμεραΡεάλ Μ.
88
3
Read more!

Την Παρασκευή βραβεύεται ο Μιραλάς

Ο Κέβιν Μιραλάς βραβεύεται την προσεχή Παρασκεύη (11:30) από τον Νίκο Τσιαντάκη, διότι βγήκε MVP της 9ης αγωνιστικής.
Την Παρασκευή βραβεύεται ο Μιραλάς


Η απόδοση του Κέβιν Μιραλάς στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο το περασμένο Σάββατο στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν εκπληκτική και απολύτως φυσιολογικά ανακηρύχτηκε MVP της 9ης αγωνιστικής στην Super League. Η βράβευση του 23χρονου Βέλγου ποδοσφαιριστή θα πραγματοποιεί την προσεχή Παρασκευή στις 11:30 και τον παίκτη του Ολυμπιακού θα τιμήσει στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντην μια παλιά δόξα της ομάδας, ο Νίκος Τσιαντάκης.

Αυτή λογικά δεν θα είναι η τελευταία φορά που θα λάβει το συγκεκριμένο βραβείο ο παικταράς του Θρύλου, που βγάζει μάτια την φετινή περίοδο με την ερυθρόλευκη φανέλα. Με πέντε γκολ έχει ήδη δείξει δείγματα της τεράστιας κλάσης του, ευρισκόμενος αυτή την περίοδο σε εκπληκτική κατάσταση. Αν μη τι άλλο, άπαντες στο λιμάνι ευελπιστούν ότι θα συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς και θα πετύχει και άλλα τέρματα στα επερχόμενα ματς της ομάδας του. Read more!

Ο ηγέτης Αβραάμ!

Ο ηγέτης Αβραάμ!
Την επιθυμία του να μείνει πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό και να εξελιχθεί σε «σημαία» του συλλόγου εξέφρασε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της ομάδας του. Για τον Βαγγέλη Μαρινάκη: «Ο Μαρινάκης μας έκανε να νιώθουμε ασφάλεια. Αυτό που μας είπε είναι ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα μας, θα έχουμε ότι χρειαζόμαστε και να κοιτάμε μόνο τους αγώνες. Αγαπάει την ομάδα και αυτό το βλέπουν όλοι, ακόμα και οι νέοι ποδοσφαιριστές της ομάδας».

Για την κατάκτηση του «νταμπλ» που αποτελεί μονόδρομο: «Ούτε πέρυσι είχαμε δικαιολόγίες. Βάζουμε τον εαυτό μας πάνω από την ομάδα και λέμε ότι είμαστε οι πρώτοι υπεύθυνοι. Εγώ πάντως σκέφτομαι το τώρα, δεν σκέφτομαι τους επόμενους μήνες. Αν η ομάδα είναι τώρα όπως πρέπει δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα μας».

Για το αν ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί του φετινού πρωταθλήματος: «Δεν είναι μόνο οι εμφανίσεις. Είναι θετικό ότι η ομάδα άρχισε να δείχνει ένα καλό πρόσωπο. Δημιουργούμε ευκαιρίες και παίρνουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε, εκτός από το πρώτο παιχνίδι που δεν είμασταν αυτοί που έπρεπε. Πρέπει να έχουμε διάρκεια. Αν είμαστε υγιείς και τα δίνουμε όλα δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Για τη φετινή χρονιά που ξεκίνησε λίγο... περίεργα: «Είναι αρνητικό ότι ο Ολυμπιακός δεν συμμετέχει στην Ευρώπη αλλα αυτό πλέον έχει περάσει. Δεν πρέπει να κοιτάμε πίσω. Πρέπει να μαθαίνουμε από τα λάθη του παρλεθόντος».

Για αυτά που άλλαξε ο Βαλβέρδε σε σχέση με τον Λίνεν: «Δεν τον έζησα πολύ τον κύριο Λίνεν γιατί έλειπα από την προετοιμασία. Ο κύριος Βαλβέρδε κερδίζει τον σεβασμό όλων. Είναι πολύ καλός άνθρωπος και εξαιρετικός προπονητής. Παίρνει πάντοτε από τον ποδοσφαιριστή αυτό που θέλει».

Για τον Παναθηναϊκό: «Δεν κοιτάζω τον Παναθηναϊκό ή τις άλλες ομάδες παρά μόνο τη δική μου. Μας ενδιαφέρει το δικό μας σύνολο. Να παίζουμε όπως θέλουμε και να φτάσουμε στον στόχο μας».

Για τα ντέρμπι που ακολουθούν με Άρη και Παναθηναϊκό: «Είναι σημαντικά παιχνίδια και τα δύο. Ξέρουμε ότι σε αυτά τα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό χρειάζεται πάθος και ψυχή. Θα το κοιτάξουμε όμως την επόμενη βδομάδα. Τώρα έχουμε τον Άρη.

Για τον Γιάννη Φετφατζίδη: «Όταν τον πρωτοείδα, είπα ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής με απίστευτο ταλέντο, καλός χειριστής και γρήγορος. Δεν έχω ξαναδεί τέτοια στοιχεία σε άλλο Έλληνα ποδοσφαιριστή».

Για τον Βασίλη Τοροσίδη: «Είναι από τους πιο σημαντικούς στον Ολυμπιακό και στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι ο πιο πλήρης Έλληνας ποδοσφαιριστής αυτή την στιγμή.

Για τον Αριέλ Ιμπαγάσα: «Πραγματικά ένας σπουδαίος παίκτης, ένας τεράστιος παίκτης που μπορεί να κάνει την διαφορά μόνος του».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του: «Με καλή διάθεση και υπομονή όλα θα γίνουν. Αυτό είναι θέμα της διοίκησης. Δεν έχει γίνει καμιά επαφή ακόμα».

Για το ενδεχόμενο μεταγραφής του: «Αυτή τη στιγμή με απασχολεί μόνο ο Ολυμπιακός. Καλύπτει όλες τις φιλοδοξίες μου και πιστεύω ότι εδώ μπορώ να πετύχω πολλά πράγματα. Είμαι απόλυτα προσγειωμένος».

Για το αν θέλει να τον θυμούνται οι επόμενες γενιές ως αρχηγό του Ολυμπιακού: «Θα ήμουν χαρούμενος αν με θυμούνται ως «σημαία», είναι πραγματικό όνειρο. Ο Ολυμπιακός είναι τεράστιος σύλλογος και αυτό θα ήταν ιδανικό»

ΑΒΡΑΑΜ ΣΑΝ ΝΑ ΛΕΜΕ ΑΛΕΞΑΚΗΣ!!

Read more!

Επιβεβαίωσε ο Κερζάκοφ

Η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται για τον Αλεξάντρ Κερζάκοφ, κάτι που επιβεβαίωσε ο Ρώσος επιθετικός της Ζενίτ. Ομως, ο διεθνής άσος φαίνεται να προτιμά την Αγία Πετρούπολη.
Επιβεβαίωσε ο Κερζάκοφ
Ο Κερζάκοφ αποκάλυψε πως οι «κόκκινοι» προσέγγισαν τον μάνατζέρ του: «Η αγγλική ομάδα προσέγγισε τον ατζέντη μου, αλλά εγώ δεν έδωσα καμία απάντηση. Έχω άλλα πράγματα να σκεφτώ και είμαι χαρούμενος στη Ρωσία. Η ομάδα μου είναι πρώτη στο πρωτάθλημα και πάντα ήθελα να παίξω γι’ αυτήν. Οι ομάδες για τις οποίες θα έφευγα είναι μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού και αυτό γιατί η Ζενίτ παίζει όμορφο, μοντέρνο ποδόσφαιρο και σαν σύλλογος αναπτύσσεται γρήγορα. Επιπλέον είμαι εδώ, σπίτι μου». Read more!

«Τα έχουμε πει για Τζιμπούρ…»


Η ΑΕΚ δεν παίρνει θέση για το θέμα με τον Γαλλοαλγερινό και... υπενθυμίζει την ανακοίνωση του Σεπτεμβρίου.

Το έχουν τονίσει πολλάκις στην ΑΕΚ, και δη ο πρόεδρός της Σταύρος Αδαμίδης, ότι το θέμα της ανανέωσης του Ράφικ Τζιμπούρ είναι καθαρά τυπικό. Η αλήθεια είναι ότι από την ημέρα που ανακοινώθηκε επίσημα ότι ο Τζιμπούρ συμφώνησε (προφορικά με την ΑΕΚ) τον Σεπτέμβρη (7/9 συγκεκριμένα) μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει καμία άλλη εξέλιξη, η οποία θα ήταν και η τελική. Δηλαδή να πέσουν οι υπογραφές και ο παίκτης να ανανεώσει μέχρι το 2013 όπως έχει συμφωνήσει. Τόσο λοιπόν ο Αδαμίδης, όσο και ο ίδιος ο παίκτης έχουν τονίσει σε επίσημες και ανεπίσημες τοποθετήσεις τους ότι το θέμα είναι τυπικό και πως ο λόγος τους είναι συμβόλαιο. Από την ΑΕΚ σήμερα δεν λένε τίποτα σχετικά με αυτό το θέμα. Απλώς αναφέρουν ότι έχει υπάρξει επίσημη ενημέρωση τον Σεπτέμβρη για συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Κι αν λοιπόν, με γνώμονα την τελευταία ανακοίνωση, με τον Τζιμπούρ είναι τυπικό το θέμα, ανοικτά παραμένουν τα μέτωπα Σκόκο και Μπλάνκο... Θυμίζουμε ότι ο Σταύρος Αδαμίδης είχε εκφράσει πριν μία εβδομάδα στο τραπέζι που παρέθεσε στους δημοσιογράφους την αισιοδοξία του ότι τελικά ο Σκόκο θα μείνει, ενώ για τον Μπλάνκο άφησε τα πάντα ανοιχτά. Ο χρόνος πάντως τρέχει, πιέζει και οι υποθέσεις των συμβολαίων έχουν κουράσει... Read more!

Χωρίς Ντρου τελικώς

Ο Ντρου Νίκολας παραμένει off
Ο Ντρου Νίκολας δεν πρόλαβε τελικά να αποθεραπευτεί από το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε και χάνει την αποψινή αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Εφές Πίλσεν (9.45μ.μ., ΝΕΤ). Ο Αμερικανός γκαρντ είχε τραυματιστεί στην αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδος με την Ολίμπια στη Λιουμπλιάνα. Το διάστρεμμα τον άφησε εκτός μάχης με το Περιστέρι το Σάββατο, αλλά μη έχοντας καταφέρει έκτοτε να προπονηθεί σχεδόν καθόλου θα δει από μακριά και την αποψινή κρίσιμη συνάντηση με την τούρκικη ομάδα για την 4η αγωνιστική του δ' ομίλου της Ευρωλίγκα.

Τη θέση του στη 12άδα πήρε ο 16χρονος Γιάννης Καραμαλέγκος. Read more!

«Κορυφαίος όλων ο Σερ»

 «Κορυφαίος όλων ο Σερ»
Με κολακευτικά λόγια για τον πρώην προπονητή του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, αναφέρθηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, χαρακτηρίζοντας τον Σκωτσέζο ως τον κορυφαίο προπονητή στον κόσμο.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ μίλησε στην εφημερίδα Metrο, σημειώνοντας για τον πρώην τεχνικό του αλλά και τον Ζοσέ Μουρίνιο:
«Σε μερικά πράγματα είναι ίδιοι. Αμφότεροι έχουν τεράστια εμπειρία κι έχουν κερδίσει ό,τι τίτλο υπάρχει στο ποδόσφαιρο. Η μόνη διαφορά που έρχεται στο μυαλό μου είναι ότι ο ένας είναι μεγαλύτερος σε ηλικία από τον άλλο. Μου άρεσε να δουλεύω με τον σερ Άλεξ. Τα πήγαμε πραγματικά καλά και σήμερα είναι φίλος μου. Όσο με αφορά, ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο».

Για του Μουρίνιο επισήμανε: «Υπάρχει μεγαλύτερη πειθαρχία. Ο Μουρίνιο ρύθμισε τον τρόπο με τον οποίο παίζουμε. Είναι ένας φανταστικός προπονητής και οι τίτλοι που έχει κερδίσει αποδεικνύουν την αξία του». Read more!

Στις 6 Δεκέμβριου κόντρα στον Γκαλέτι

Ορίστηκε για τις 6 Δεκεμβρίου η δικάσιμος της υπόθεσης διακοπής συμβολαίου του Λουτσιάνο Γκαλέτι με τον Ολυμπιακό.
Στις 6 Δεκέμβριου κόντρα στον Γκαλέτι
Δεν αποφεύγουν τελικά την δικαστική διαμάχη ο Ολυμπιακός με τον Λουτσιάνο Γκαλέτι, από την ώρα που η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν έκανε πίσω στην υπόθεση της διακοπής του συμβολαίου. Στις 6 Δεκεμβρίου θα γίνει η δικάσιμος, καθώς η διοίκηση πίεσε τα αρμόδια όργανα της Super League και ορίστηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία, στην οποία οι Πειραιώτες θα βρεθούν στο δικαστήριο απέναντι από τον επί τρία χρόνια ποδοσφαιριστή τους.

Η πλευρά της ομάδας αναμένεται να ζητήσει να βγει άκυρο το συμβόλαιο του παίκτη από τον περασμένο Γενάρη λόγω του προβλήματος υγείας του και αυτή την στιγμή τα στοιχεία είναι με το μέρος του Ολυμπιακού, που δεν θέλησε να προσφύγει στην FIFA. Ο Γκαλέτι παραμένει αδιάλλακτος παρά τις κατά καιρούς δηλώσεις του για την αγάπη του στην ομάδα και τον κόσμο της, επομένως αυτή είναι η φυσιολογική εξέλιξη των πραγμάτων. Read more!

«Γλυκοκοιτάζει» Αφελάι η Μπαρτσελόνα

«Γλυκοκοιτάζει» Αφελάι η Μπαρτσελόνα
«Θα ήμουν ευτυχισμένος αν θα είχα την ευκαιρία να αγωνιστώ δίπλα στον Τσάβι και τον Ινιέστα».

Σε αυτή την αποκάλυψη προέβη στις αρχές της εβδομάδας ο Ιμπραίμ Αφελάι της Αϊντχόφεν και αν ευσταθούν τα δημοσιεύματα από την Ολλανδία, τότε είναι πολύ πιθανό ο 24χρονος διεθνής να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Το εβδομαδιαίο περιοδικό «Voetball International», το οποίο είναι καλά πληροφορημένο για μεταγραφικά σενάρια που αφορούν την Αϊντχόφεν, αναφέρει ότι ήδη άνθρωποι της ισπανικής ομάδας, έχουν πλησιάσει τους ομολόγους τους της Αϊντχόφεν για να συζητήσουν το ενδεχόμενο μεταγραφής του Αφελάι κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η Μπαρτσελόνα θέλει να έχει επιπλέον εναλλακτικές λύσεις στην μεσαία της γραμμή, και ο αθλητικός διευθυντής της ομάδας, Άντονι Θουμπιθαρέτα, θεωρεί το νεαρό μέσο εξαιρετική περίπτωση για τους «μπλαουγκράνα».

Το συμβόλαιο του Αφελάι εκπνέει το ερχόμενο καλοκαίρι και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής, δείχνει απρόθυμος να το ανανεώσει. Γι΄αυτό το λόγο οι διοικούντες την ολλανδική ομάδα είναι έτοιμη να αποδεχτούν πρόταση για τον παίκτη, γύρω στα 4-5 εκατομμύρια ευρώ.

Για τον 24χρονο ποδοσφαιριστή- που την φετινή περίοδο έχει πετύχει 6 γκολ σε 13 αγωνιστικές- έχουν ενδιαφερθεί και η Ατλέτικο Μαδρίτης, Ίντερ και Γιουβέντους, οι δηλώσεις όμως του ίδιου του ποδοσφαιριστή, δείχνουν ότι το μέλλον του είναι στην Βαρκελώνη.
Read more!

Χωρίς Πάτο και Ιντζάγκι κόντρα στην Ιντερ

Ο Πάτο άνοιξε λογαριασμό κόντρα στη Λέτσε Με "λαβωμένη" επίθεση θα παραταχθεί την Κυριακή η Μίλαν απέναντι στην Ίντερ, στο ντέρμπι του Μιλάνου. Οι Αλεχάντρε Πάτο και Φίλιπο Ιντζάγκι δεν περιλαμβάνονται στο αγωνιστικό πλάνο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, καθώς αμφότεροι τραυματίστηκαν στην αναμέτρηση με την Παλέρμο.

Η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου των "ροσονέρι" για τον Πάτο κάνει λόγο για μια "ύποπτη διάταση που εκτείνεται ως το πίσω μέρος του αριστερού μηρού". Όπως εκτιμάται, ο τραυματισμός δεν φαίνεται σοβαρός, αλλά θα πρέπει να αξιολογηθεί λεπτομερέστερα, γι' αυτό και έχει προγραμματιστεί μαγνητική τομογραφία του ποδοσφαιριστή για αύριο.

Όσον αφορά τον Ιντζάγκι, που ταλαιπωρείται από διάστρεμμα στο αριστερό πόδι, και αυτός θα υποβληθεί αύριο σε αναλυτικότερες εξετάσεις.
Read more!

Θέλει εισιτήρια στο "Γ. Καραϊσκάκης" ο ΠΑΟΚ

Μερικοί από τους Ελληνες φορολογούμενους... Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πορεία ανάκαμψης. Μπροστά του ο "δικέφαλος" του Βορρά έχει δύο εξαιρετικά δύσκολα ματς. Τα ντέρμπι με την ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό. Οι "ασπρόμαυροι" με την "Ένωση", θα έχουν τον κόσμο στο πλευρό τους, αφού το ματς γίνεται στην Τούμπα και θέλουν να τον έχουν και στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Για αυτό το λόγο η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, απέστειλε στους "ερυθρόλευκους" έγγραφο με το οποίο ζητά εισιτήρια για τον αγώνα της 11ης αγωνιστικής της Super League.

O ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για να βρεθούν οπαδοί του στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", ωστόσο, το να συμβεί κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο, αν όχι απίθανο, αφού οι δύο ομάδες δεν συνεργάζονται τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον τομέα...
Read more!

Στις 29 Νοεμβρίου το «el classico»

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία του του αιώνιου ντέρμπι μεταξύ της Μπαρτσελόνα και της Ρεάλ. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου και ώρα 22:00 στο «Καμπ Νόου».

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία αποφάσισε τη συγκεκριμένη ημέρα, αφού μία ημέρα πριν υπάρχουν οι εκλογές για τη Βουλή της Καταλονίας. Επίσης οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των δύο ομάδων (οι «μπλαουγκράνα» αντιμετωπίζουν στις 24/11 τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και η Ρεάλ Μαδρίτης μία μέρα νωρίτερα τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ). Read more!

Σισέ: "Ευχαριστώ και ανταποδίδω με γκολ"

Ο Σισέ στην έκθεση Novasports Show and Fashion Ο Τζιμπρίλ Σισέ παραχώρησε συνέντευξη στην ιστοσελίδα της UEFA. Σε αυτή του την εξομολόγηση, επανέλαβε ότι είναι ευγνώμων προς τον Παναθηναϊκό για την ευκαιρία που του πρόσφερε ώστε να δώσει νέα πνοή στην καριέρα του και να επιστρέψει στην εθνική Γαλλίας...

"Είμαι πολύ δεμένος με τον Παναθηναϊκό γιατί μου έδωσε όλα τα υλικά για να πετύχω τις φιλοδοξίες μου για αυτό και έκανα τατουάζ με το τριφύλλι. Ήθελα να είμαι μέρος της εθνικής Γαλλίας στο Μουντιάλ και τα κατάφερα. Ευχαριστώ τον Παναθηναϊκό γιατί μου έδωσε την ευκαιρία, την εμπιστοσύνη και ό,τι άλλο χρειαζόμουν για να με βοηθήσουν να πετύχω. Αυτός είναι ο δικός μου τρόπος για να πω ευχαριστώ", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γάλλος φορ των "πρασίνων".

Στη συνέχεια ο Σισέ αναφέρθηκε και στη λατρεία που του δείχνουν με κάθε ευκαιρία οι οπαδοί της ομάδας του: "Ο κόσμος του Παναθηναϊκού λατρεύει το ποδόσφαιρο και θέλει η ομάδα του να κερδίζει συνέχεια. Ποτέ δεν είχα ζήσει κάτι τέτοιο πριν έρθω εδώ. Ήμουν, ωστόσο, τυχερός που αγωνίστηκα σε ομάδες με φοβερούς φιλάθλους, όπως η Μαρσέιγ, η Λίβερπουλ, ακόμη και η Οσέρ σε μικρότερο βαθμό. Και στη Σάντερλαντ δεν ήταν άσχημα τα πράγματα, αλλά εδώ τα πράγματα είναι ξεχωριστά. Είναι ένα θέαμα που πρέπει να δεις".

Επίσης αναφέρθηκε και στην υπόθεση πρόκριση στους "16" του Champions League: "Κάναμε μόνοι μας δύσκολα τα πράγματα για μας, αλλά θα πρέπει να προσπαθήσουμε γιατί θέλουμε πολύ να προκριθούμε στην επόμενη φάση...".
Read more!

«Η Σίτι ήθελε ισοπαλία»

Επικριτικός αναφορικά με τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκε η Μάντσεστερ Σίτι απέναντι στη Γιουνάιτεντ εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας της δεύτερης, Έντβιν φαν ντερ Σαρ.

«Η Σίτι ήθελε ισοπαλία»
«Η Σίτι δεν επιτέθηκε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με τους παίκτες της να μη αφήνουν τις θέσεις τους στον αγωνιστικό χώρο» τόνισε ο Ολλανδός τερματοφύλακας, προσθέτοντας «έδειχναν πως ήταν ευχαριστημένοι με τον έναν βαθμό, ενώ εμείς από την πλευρά μας είχαμε παραταχθεί μόνο για τη νίκη», σημείωσε ο Ολλανδός τερματοφύλακας.
Read more!

Απασχολούν την ΑΕΚ οι Μόρας και Μανιάτης

Οι δηλώσεις του μάνατζερ του κεντρικού αμυντικού, αλλά και η καλή γνώμη που έχουν στην ΑΕΚ για τον αρχηγό του Νέου Πανιωνίου δεν «κλείνουν» τις υποθέσεις.

Απασχολούν οι Μόρας, Μανιάτης
Την αποχώρησή του από τη Μπολόνια έχει ως δεδομένη ο Βαγγέλης Μόρας. Το καλοκαίρι το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται, δεν πρόκειται να ανανεωθεί, ωστόσο είναι πολύ πιθανό από το Γενάρη να πει «αντίο» στη νυν ομάδα του. Το θέμα Μόρα απασχόλησε έντονα την ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι, ωστόσο παρά τα όσα λεγόντουσαν από τη διοίκηση η απόκτησή του ήταν... μακριά. Δεν αποκλείεται όμως οι ΑΕΚ και Μόρας να έρθουν... κοντά αυτή τη μεταγραφική περίοδο. Οι χθεσινές δηλώσεις του μάνατζερ του παίκτη Γιώργου Καζιάνη, κάνοντας λόγο για «ενδιαφέρον της ΑΕΚ (αλλά και των Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού» δεν περνούν ασχολίαστες. Είναι χαρακτηριστικό ότι στο σημερινό Τύπο, και δη στην Εξέδρα, τονίζεται ότι ο Καζιάνης ταξίδεψε στη Ιταλία προκειμένου να συζητήσει το μέλλον του Μόρα στο Καμπιονάτο. Φέρεται ωστόσο να επισήμανε ότι έχει πρόταση στα χέρια του από ελληνική ομάδα, χωρίς να τίθεται θέμα για τον Ολυμπιακό ή για τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά την περίπτωση του Γιάννη Μανιάτη, η ΑΕΚ δεν έχει «κάψει» το θέμα παρά το γεγονός ότι ο Νέος Πανιώνιος ξεκαθάρισε ότι δεν παραχωρείται. Παρακολουθούν την υπόθεση και δεν αποκλείεται να κινηθούν. Read more!

Κροατικά σενάρια για Κούπερ

Στην κορυφή της λίστας για την τεχνική ηγεσία της Χάιντουκ Σπλιτ βρίσκεται σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Κροατίας ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ, χωρίς φυσικά να υπάρχει διάθεση του Άρη να αφήσει τον Αργεντινό τεχνικό!

Κροατικά σενάρια για Κούπερ

Ο Αργεντινός τεχνικός του Άρη όπως αναφέρει η έκδοση «slobodnadalmacija.hr» βρίσκεται στην κορυφή της προτίμησης των διοικούντων τη Χάιντουκ. Συγκεκριμένα στο ρεπορτάζ αναφέρεται επί του θέματος:
«Ο Κούπερ είναι ο ιδανικός γιατί είναι ο μόνος που μπορεί να επιβάλλει πειθαρχία στα αποδυτήρια της ομάδας, αν και οι ομάδες του δεν παίζουν ελκυστικό ποδόσφαιρο».
Παράλληλα, στο εν λόγω δημοσίευμα επισημαίνεται πως ο Λατίνος τεχνικός του Άρη, προτάθηκε στην ομάδα της Κροατίας χωρίς ωστόσο να δίνονται περισσότερες πληροφορίες. Read more!

Κίνηση-ματ από Μαρινάκη για Μιραλάς

O Ευάγγελος Μαρινάκης πλήρωσε τα χρωστούμενα στον πατέρα του Μιραλάς και τον μάνατζερ του παίκτη (200.000 ευρώ και 30.000 ευρώ αντίστοιχα), κάνοντας μια σημαντική κίνηση για την παραμονή του Βέλγου στο λιμάνι.
Ένα από τα θέματα που "καίνε" αυτή την περίοδο τον Ολυμπιακό, είναι και του Κέβιν Μιραλάς. Όσο ο Βέλγος επιθετικός κάνει τέτοιες εμφανίσεις και η υπόθεση της παραμονής του βρίσκεται ακόμα στον αέρα, τόσο θα παραμένει ψηλά στην "ημερίσια διάταξη" της ερυθρόλευκης καθημερινότητας. Όμως, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός είπε να κάνει μια κίνηση-ματ και να φέρει την υπόθεση στα δικά του μέτρα, όπως άλλωστε συνηθίζει να κάνει με οτιδήποτε καταπιάνεται.
Κίνηση-ματ από Μαρινάκη για Μιραλάς
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Πρωταθλητής", ο 43χρονος εφοπλιστής τακτοποίησε τις οικονομικές εκκρεμότητες προς τον ποδοσφαιριστή και τον εκπρόσωπό του, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να στείλει μήνυμα στον Κριστόφ Ενροτέ (υιός του Ροζέρ) ότι προτίθεται να κρατήσει τον Μιραλάς στο λιμάνι και συνάμα να "κονιορτοποιήσει" το όποιο επιχείρημά του για δήθεν αφερεγγυότητα της διοίκησης του Ολυμπιακού. Αν μη τι άλλο, εφόσον ισχύει στο ακέραιο το ρεπορτάζ, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών έχει πλέον το πάνω χέρι στην υπόθεση, με δεδομένη την επιθυμία του ίδιου του παίκτη να μείνει στην χώρα μας και τον πολυπρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Ευάγγελος Μαρινάκης έδωσε στον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Βρέντζο, την εντολή να καταθέσει 200.000 ευρώ στον λογαριασμό του πατέρα του ποδοσφαιριστή και άλλες 30.000 ευρώ σε αυτόν του μάνατζερ. Έτσι, λοιπόν, όταν ο Ενροτέ έρθει στο Φάληρο για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, πιθανότατα το θέμα θα μπει στην τελική του ευθεία, προκειμένου ο Μιραλάς να παραμείνει για μια τετραετία στον Ολυμπιακό. Επιπλέον, η κίνηση αυτή έδωσε χρόνο στους Πειραιώτες να μπορούν να "τρενάρουν" την υπόθεση ως τις 31 Ιανουαρίου με μεγαλύτερη ευκολία, αν και στόχος της διοίκησης είναι να τελειώνει γρήγορα το θέμα, δένοντας τον 23χρονο άσο με πολυετές συμβόλαιο έναντι παχυλής ετήσιας αμοιβής (κοντά στο 1 εκ. ευρώ).

Τέλος, όσον αφορά το θέμα της ρήτρας, που φτάνει τα 2,5 εκ. ευρώ, η σκέψη της διοίκησης είναι να δώσει μπροστά ένα πολύ μεγάλο ποσό, ώστε να κατεβάσει την τελική τιμή και να αποκτήσει τον παίκτη πιο φτηνά. Τα προβλήματα της Σεντ Ετιέν είναι γνωστά, οι "στεφανουά" έχουν μεγάλη ανάγκη από ρευστό και ίσως συναινέσουν σε κάτι τέτοιο. Βέβαια, τίποτα δεν είναι σίγουρο, όμως η διοίκηση του Ολυμπιακό θα κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση. Όπως και να 'χει, ο Μαρινάκης έκανε το πρώτο βήμα και πλέον αναμένονται και τα επόμενα. Read more!

Πρόταση (;) για τον Τζόρβα

Ο Αλεξανδρος Τζόρβας κάτω από την εστία Εντονότατη είναι πλέον η φημολογία που θέλει τον Αλέξη Τζόρβα να βρίσκεται στο στόχαστρο ομάδας του εξωτερικού (και πιο συγκεκριμένα του ιταλικού πρωταθλήματος). Για τον Έλληνα διεθνή γκολκίπερ μάλιστα φημολογείται ότι ίσως και τον Ιανουάριο να υπάρξει πρόταση απόκτησής του.

Στο "στρατόπεδο" του "τριφυλλιού" δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Τζόρβα, φτάνει να ικανοποιηθούν οικονομικά. Εξάλλου τόσο ο Ντάνιελ Φερνάντεζ, όσο και ο Ορέστης Καρνέζης θεωρούνται ικανοί για να υπερασπιστούν την εστία των "πρασίνων", χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αν πωληθεί ο Τζόρβας, δεν θα υπάρξει κίνηση αντικατάστασής του.
Read more!

«Ο Φέτελ μπορεί να βοηθήσει»

Αν κάποιος από τους δύο πιλότους της Red Bull έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει τον Παγκόσμιο τίτλο, αυτός είναι ο Μαρκ Γουέμπερ, καθώς χρειάζεται τη νίκη στο Άμπου Ντάμπι και την τρίτη θέση του Φερνάντο Αλόνσο. Σενάριο που μπορεί να πραγματοποιηθεί αν ο Σεμπάστιαν Φέτελ μπει ανάμεσα στους δύο πιλότους. Αυτό σκέφτεται και ο Γουέμπερ, τονίζοντας πως αν κάποιος μπορεί να αποφασίσει αυτός είναι ο Φέτελ.
«Ο Φέτελ μπορεί να βοηθήσει»
Μάλιστα, όταν ο Αυστραλός ρωτήθηκε αν ο Φέτελ τον βοηθήσει για να κατακτήσει τον τίτλο εκείνος απάντησε,

«Είναι μια ερώτηση που πρέπει να κάνετε στον Φέτελ. Τι θα κάνει εξαρτάται από το πώς ο αγώνας θα εξελιχθεί και υπάρχουν πολλά σενάρια. Μπορώ να κερδίσω το πρωτάθλημα τερματίζοντας στην πέμπτη θέση, αλλά μπορώ να το χάσω κερδίζοντας τον αγώνα. Θα δούμε πως τα πράγματα θα πάνε», ήταν τα λόγια του Γουέμπερ, ο οποίος επιβεβαίωσε πως θα βρίσκεται στα γκριντ και την επόμενη σεζόν, ενώ αναμένει ότι και του χρόνου θα έχει ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Read more!

Ήττα για Τορόντο, "φτωχός" ο Κλέιζα

Ο Λίνας Κλέιζα έμεινε μόλις στους τέσσερις πόντους στην 7η φετινη ήττα των Ράπτορς στο ΝΒΑ, αυτή την φορά από τους Μπόμπκατς με 96-101.
Ήττα για Τορόντο, "φτωχός" ο Κλέιζα
Κάπως αλλιώς περίμενε το νέο του ξεκίνημα στο ΝΒΑ ο Λίνας Κλέιζα, συνεχίζοντας αυτός και η ομάδα του τις "χαμηλές πτήσεις" στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Τορόντο Ράπτορς γνώρισαν την 7η ήττα τους σε οκτώ αγώνες, με τον Λιθουανό πρώην άσο του Ολυμπιακού να ολοκληρώνει τον αγώνα με τους Σάρλοτ Μπόμπκατς (96-101 το τελικό σκορ) με μόλις τέσσερις πόντους σε 17 λεπτά και 14 δευτερόλεπτα συμμετοχής στο παρκέ.

Ο 25χρονος άσος είχε γενικότερα μια "φτωχή" παρουσία, καθώς δεν κατάφερε να μαζέψει ούτε ένα ριμπάουντ, είχε μόλις μια ασίστ, κανένα κλέψιμο, περιμένοντας τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα του Καναδά από τους Μπαρνιάνι (23π.) και Γουίμς (20π.) να βγάλουν τα "κάστανα από την φωτιά". Πριν το παιχνίδι, Ράπτορς και Μπόμπατς είχαν το ίδιο ρεκόρ, με το συγκρότημα από την Σάρλοτ να σημειώνει την δεύτερη νίκη της.

Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη ήττα για το Τορόντο, που βρίσκεται στην τελευταία θέση της Atlantic στην ανατολική περιφέρεια, ενώ η Σάρλοτ παρέμεινε επίσης στον "πάτο" της Southeast. Άπαντες περιμένουν την ανάκαμψη του Κλέιζα, για τον οποίον οι Ράπτορς σπατάλησαν 20 εκ. δολάρια το περασμένο καλοκαίρι, αρπάζοντάς τον από τον Ολυμπιακό, ο οποίος δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τον κρατήσει βάσει του όρου του συμβολαίου να μπορεί να επιστρέψει στο ΝΒΑ ως τις 15 Ιουλίου.

Read more!

Η Λάτσιο για Γκέντσογλου


Το ενδιαφέρον ιταλικών ομάδων για τον Σάββα Γκέντσογλου καθημερινά δεν γίνεται απλά πιο... έντονο, αλλά πληθαίνει. Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα εκτός από τη Τζένοα και η Λάτσιο παρακολουθεί στενά τον διεθνή με την Ελπίδων μέσο της ΑΕΚ.

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά οι "λατσιάλι", έχουν παρακολουθήσει τον Γκέντσογλου τόσο σε παιχνίδια της ΑΕΚ όσο και στη αναμέτρηση που είχε δώσει με την Εθνική Ελπίδων στην Τσεχία.
Read more!

Θέλει ο «Τόρο», θέλει και ο Μόρας…

Την επιθυμία του Βασίλη Τοροσίδη να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μόρα να επαναπατριστεί, ίσως και για χάρη των «ερυθρολεύκων» που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, επιβεβαίωσε ο μάνατζερ των δύο διεθνών, Γιώργος Καζιάνης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Βασίλης θέλει να μείνει…»

Για την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο πολυσύνθετος άσος θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αλλά περιμένει την κατάλληλα πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2013.

«Ο Βασίλης έδειξε έμπρακτα την επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακό στην προηγούμενη συμφωνία. Μπορούσε να είχε εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να φύγει. Όμως ήθελε να παραμείνει, συμφωνήσαμε και βάλαμε μία ρήτρα ύψους 7 εκατ. ευρώ. Όταν μια ομάδα θέλει έναν ποδοσφαιριστή, πρέπει να τον πληρώσει. Είχαμε προτάσεις για τον παίκτη, αλλά όχι που να καλύπτουν τη ρήτρα», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ο Βασίλης είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και θέλει να παραμείνει. Επιθυμία μας είναι να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο. Σύντομα θα συναντηθούμε με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας».
Θέλει ο «Τόρο», θέλει και ο Μόρας…
«Υπάρχει ενδιαφέρον για Μόρα»

Ο Βαγγέλης Μόρας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπολόνια και δεν έχει κρύψει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Έχουμε ραντεβού με τη διοίκηση της Μπολόνια για να δούμε τι θα κάνουμε με τον Βαγγέλη. Ήδη έχουμε μιλήσει με την Τσεζένα και το Μπάρι, αλλά δεν πιστεύω πως η Μπολόνια είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον παίκτη σε ομάδα με ίδιους στόχους, δηλαδή την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Βαγγέλης θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι και από την 1η Φεβρουαρίου μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει. Πιστεύω πως θα προκύψει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους στην Ιταλία. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στα πλάνα του κύριου Μαλεζάνι. Η ίδια η Μπολόνια προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την περίσταση και να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της. Αν δεν πωληθεί, θα παραμείνει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του και θα αποχωρήσει», τόνισε ο Γιώργος Καζιάνης.

Όσο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και το ενδεχόμενο επαναπατρισμού είπε: «Και βέβαια υπάρχει η επιθυμία να επιστρέψει. Από τον Ολυμπιακό υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά είναι φιλολογικό. Έχουμε κάνει κάποιες κουβέντες, δεν έχουμε μπει όμως σε λεπτομέρειες και σε νούμερα. Δεν ξέρω αν ο κύριος Βαλβέρδε έχει δει τον παίκτη. Από τον Ολυμπιακό είχαν πει πως θέλουν να επενδύσουν σε Έλληνες παίκτες και ο Βαγγέλης είναι σε πολύ καλή ηλικία και είναι διεθνής».

Read more!

Πάει για Ροτέν ο Ηρακλής!

Ο Ροτέν της Παρί πανηγυρίζει Πολύ κοντά στην απόκτηση του Ζερόμ Ροτέν βρίσκεται ο Ηρακλής! Σύμφωνα με πληροφορίες ο 32χρονος Γάλλος αριστερός εξτρέμ, αναμένεται να αποτελέσει την πρώτη μεταγραφή του "γηραιού" για τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα όπως έχει κυκλοφορήσει δεν αποκλείεται ακόμα και απόψε να υπάρξει η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον πρώην παίκτη της Μονακό, της Παρί Σεν Ζερμέν, της Ρέιντζερς και της Ανκαραγκουτσού.

Επόμενος στο στόχαστρο, της ομάδας της Θεσσαλονίκης, είναι είναι ο Ζοέλ Επαλέ. Ο Καμερουνέζος μεσοεπιθετικός, που στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα του Ηρακλή, θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα και η περίπτωσή του δεν αφήνει αδιάφορους τους "κυανόλευκους".
Read more!

«Πόρτα» στη Σίτι o Kράστιτς


«Πόρτα» στη Σίτι για τη Γιούβε
Την ικανοποίησή του για την επιλογή του να συνεχίσει την καριέρα του στη Γιουβέντους και όχι στη Μάντσεστερ Σίτι, εξέφρασε ο Μίλος Κράσιτς.

Ο Σέρβος άσος σημείωσε αναφορικά με το ενδιαφέρον της αγγλικής ομάδας για τον ίδιο:

«Τόσο η Μάντσεστερ Σίτι όσο και η Φενέρμπαχτσε μού είχαν κάνει προτάσεις, αλλά τις απέρριψα και τις δύο. Απο την πρώτη στιγμή το δικό μου όνειρο ήταν να φορέσω τη φανέλα της Γιουβέντους, της μεγαλύτερης ιταλικής ομάδας. Θέλω να ευχαριστήσω το περιβάλλον που με έχει βοηθήσει αρκετά μέχρι τώρα.

Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό για το τι πρέπει να κάνουμε και να πάμε καλά. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Να έρθουμε κοντά στο στιλ του προπονητή μας, του Ντελ Νέρι. Μέχρι τώρα έχω βάλει κάποια γκολ, αλλά θέλω κι άλλα». Read more!

Πρόβλημα με Λεονάρντο

Ο Λεονάρντο άνοιξε το σκορ στο φιλικό με τη Σίδνεϊ Ο Μανόλο Χιμένεθ πάνω που είπε ότι σιγά σιγά θα έχει ολοένα και περισσότερους παίκτες στη διάθεσή του (αφού οι Λυμπερόπουλος, Μπερνς, Μανωλάς, Γιάχιτς και Γεωργέας, προπονούνται πλέον κανονικά), είδε τον Λεονάρντο να αποχωρεί με μυικό πρόβλημα (σ. σ. μυϊκό σπασμό οσφυικής χώρας) από την προπόνηση της Πέμπτης.

Η κατάσταση του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού θα εκτιμηθεί εκ νέου από το ιατρικό επιτελείο στην προπόνηση της Παρασκευής, ωστόσο είναι γεγονός πως η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ, είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Οριστικά εκτός "μάχης" της αναμέτρησης για τη 10η αγωνιστική, είναι οι Νάτσο Σκόκο και Πάπα Μπούμπα Ντιόπ...
Read more!

Η ευκαιρία της Ντόρτμουντ

Το σήμα της Μπουντσελίγκα Εντός έδρας αποστολή περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής για την πρωτοπόρο της μουντεσλίγκα, καθώς η Ντόρτμουντ θα φιλοξενήσει το Αμβούργο και με βάση την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων στην παρούσα φάση, είναι το φαβορί για την νίκη που θα την διατηρήσει επικεφαλής στην βαθμολογία.

Παράλληλα, η Μάιντς θα υποδεχθεί το Ανόβερο και είναι σε θέση να πάρει τους τρεις βαθμούς, ενώ η Μπάγερν Μονάχου είναι το φαβορί υποδεχόμενη την Νυρεμβέργη.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Παρασκευή 12 Νοεμβρίου
Ντόρτμουντ-Αμβούργο

Σάββατο 13 Νοεμβρίου
Καϊζερσλάουτερν-Στουτγκάρδη
Κολονία-Γκλάντμπαχ
Ζανκτ Πάουλι-Λεβερκούζεν
Βόλφσμπουργκ-Σάλκε
Βέρντερ Βρέμης-Αϊντραχτ Φρανκφούρτης
Μάιντς-Ανόβερο

Κυριακή 14 Νοεμβρίου
Χοφενχάιμ-Φράιμπουργκ
Μπάγερν Μονάχου-Νυρεμβέργη
Read more!

Στα «δίχτυα» του Μανόλο

Τους Αρμεντέρος, Κουέστα, αλλά και Μοσκέρα κοιτάει ο Μανόλο Χιμένεθ σύμφωνα με δημοσιεύματα.
Στα «δίχτυα» του Μανόλο
Παίκτες που θα δώσουν στην ΑΕΚ το κάτι παραπάνω έχει στα υπόψη του ο Μανόλο Χιμένεθ και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα στα «δίχτυα» του Ισπανού είναι οι Εμιλιάνο Αρμεντέρος, Χοσέ ντε λα Κουέστα και Ακιβάλντο Μοσκέρα. Οι συγκεκριμένοι παίκτες είναι προοπτικές που ενδεχομένως απασχολήσουν και τον Γενάρη την ΑΕΚ, ωστόσο οι περιπτώσεις του δείχνουν περισσότερο εφικτές το καλοκαίρι.

Η πρώτη περίπτωση λοιπόν είναι αυτή του Εμιλιάνο Αρμεντέρος. Πρόκειται για Αργεντίνο είναι 24 χρονών αγωνίζεται στον άξονα και στο αριστερό άκρο και ανήκει στη Σεβίλλη (4 συμμετοχές - 1 γκολ). Από το 2007 που μεταγράφηκε από την Ιντεπεντιέντε (54 ματς, έξι γκολ) στους Ανδαλουσιάνους αγωνίζεται συνέχεια ως δανεικός σε Σεβίγια Ατλέτικο, Χέρεθ και φέτος Ράγιο Βαγεκάνο (11 ματς, με πέντε γκολ ως τώρα). Το συμβόλαιό του με τη Σεβίλλη ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2012 και δεν υπάρχει προοπτική παραμονής του στην ομάδα. Η Ράγιο δεν διατηρεί οψιόν απόκτησής του (η Σεβίλλη έχει ρήτρα 15 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιό του!) και θα εξεταστεί το ενδεχόμενο παραχώρησής του, είτε με μεταγραφή είτε με προοπτική συνιδιοκτησίας (ακόμα και με δανεισμό).

Η δεύτερη περίπτωση είναι ο κεντρικός Χοσέ ντε λα Κουέστα. Είναι επίσης 27 χρονών και κατάγεται από την Κολομβία. Αγωνίζεται στην Ισπανία από το 2003, κάνοντας μακρά πορεία στην Κάντιθ (83 ματς με έξι γκολ). Το καλοκαίρι μετακινήθηκε στην Αλμπαθέτε, με την οποία έχει 11 ματς. Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και είναι μια περίπτωση που ταιριάζει στα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ. Εχει μικρό συμβόλαιο και μπορεί να αποτελέσει μια από τις βασικές επιλογές.
Η τρίτη περίπτωση είναι ο Ακιβάλντο Μοσκέρα που αγωνιζόταν στη Σεβίλλη όσο ήταν προπονητής εκεί ο Χιμένεθ. Αγωνίζεται ως στόπερ και αμυντικός μέσος αλλά έχει συμβόλαιο με την Αμέρικα του Μεξικού ως το 2012. Μάλιστα, τέθηκε και αντίπαλος της ΑΕΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Έχει κάνει καλές σεζόν που κλήθηκε ξανά στην εθνική της χώρας του. Read more!

Χωρίς Μιλίτο η Μπαρτσελόνα για έξι εβδομάδες

Ο Γκάμπριελ Μιλίτο με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα... Χωρίς τον Γκαμπριέλ Μιλίτο θα αγωνίζεται η Μπαρτσελόνα τις επόμενες έξι εβδομάδες, όπως ανακοίνωσε το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου. Ο 30χρονος Αργεντινός αμυντικός των "αζουλγκράνα" υπέστη τράβηγμα στον αριστερό μηρό, στο παιχνίδι του Κόπα Ντελ Ρέι κόντρα στην Θέουτα και θα μείνει εκτός δράσης για το συγκεκριμένο διάστημα.
Read more!

Μπέρνι ο τρομερός!

Μπέρνι ο τρομερός!
Με ένα επιμέρους 26-9 στο δεύτερο δεκάλεπτο η Ουνικάχα Μάλαγα «καθάρισε» την υπόθεση νίκη κόντρα στην Βίρτους Ρόμα με το εντυπωσιακό 104-83.
Oι Ανδαλουσιάνοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Μπέρνι Ροντρίγκεθ, ο οποίος πέτυχε νταμπλ-νταμπλ με 24 πόντους και 10 ασίστ, αλλά και άξιο συμπαραστάτη του τον Ούρος Τρίπκοβιτς (21 π.).

Εξαιρετικά σε σχέση με τον χρόνο συμμετοχής του τα πήγε και ο δικός μας, Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος είχε πέντε πόντους (2/4 διπ., 2/2 β.), ισάριθμα ριμπάουντ και μία τάπα έπειτα από δέκα λεπτά αγώνα.
Τα δεκάλεπτα: 17-16, 43-25, 70-53, 104-83
ΜΑΛΑΓΑ (Ρενέσες): Ροντρίγκεθ 24(6/9 τριπ.-10 ασ.), Φρέιρε 6, Πρίντεζης 5, Μπαρέρα 4, Χιμένεθ 8(2), Τρίπκοβιτς 21, Ρούμπιο 2, Φρίλαντ 12, Άρτσιμπαλτ 12, Μπλάνκο 10.
ΡΟΜΑ (Μπονιτσιόλι): Τζιακέτι 20(1), Σμιθ 2, Ουάσινγκτον 15, Βιτάλι 11(1), Κροζαριόλ 7, Τραορέ 4, Ντατόμ 2, Ντζέροβιτς 10(1), Ντάσιτς 10, Χέιτβελτ 2.
Read more!

Ματιές Άρη στην Ισπανία

Ματιές Άρη στην Ισπανία
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Marca», ο Άρης παρακολουθεί τον Σάμουελ Τολεδάνο Γκαρσία της Ουνιόν Αντάρβε. Στην ΠΑΕ για την ώρα δεν θέλουν να πουν κάτι για το συγκεκριμένο θέμα που προέκυψε από την Ισπανία.Στη σημερινή (10/11) έκδοση της έντυπης Marca υπάρχει εκτενές ρεπορτάζ για την περίπτωση του Τολεδάνο. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα, οι «κίτρινοι» παρακολουθούν εδώ και αρκετό καιρό τον νεαρό δεξιό μέσο της Ουνιόν Αντάρβε και έχουν καταλήξει ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που αξίζει τον κόπο να ασχοληθούν μαζί του. Το δημοσίευμα κάνει λόγο για άνθρωπο που ενεργεί για λογαριασμό του Άρη και «σαρώνει» την Ισπανία για ανεύρεση ταλέντων, στοιχείο που αν μη τι άλλο μπορεί να χαρακτηριστεί μόνο ως θετικό στην οργάνωση του συλλόγου.Οι Ισπανοί αναφέρουν ότι πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ταλέντα της Μαδρίτης, τον οποίο μάλιστα έχουν τσεκάρει αρκετές ομάδες από υψηλότερες κατηγορίες. Από την περασμένη σεζόν η Μπαρτσελόνα και η Βιγιαρεάλ τον έχουν στα υπόψη τους. Η μεγάλη του ταχύτητα, με ή χωρίς την μπάλα, το ένστικτο του γκολ που διαθέτει και η δύναμή του στο ψηλό παιχνίδι ανάμεσα στα άλλα χαρακτηριστικά, είναι «κλειδιά» για τον βάλει ο Άρης στη λίστα με τους παίκτες για το μέλλον, καθώς η ομάδα πιστεύει ότι η φυσική του δύναμη και γενικά τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν τέλεια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
Read more!

Το Εδιμβούργο είναι εδώ!

Το Εδιμβούργο είναι εδώ!
Ήττες σοκ υπέστησαν οι μεγάλες του Σκωτσέζικου πρωταθλήματος, Σέλτικ και Ρέιντζερς από τις «δεύτερες» δυνάμεις της πόλης του Εδιμβούργου Χαρτς και Χιμπέρνιαν αντίστοιχα.
Το να χάνει μια εκ των δυνάμεων του λεγόμενου old firm, Σέλτικ ή Ρέιντζερς είναι κάτι που έτσι και αλλιώς δεν συμβαίνει συχνά, αλλά το να χάνουν και οι δυο στην ίδια αγωνιστική είναι τουλάχιστον σπάνιο.
Οι ομάδες του Εδιμβούργου όμως κατάφεραν σημαντικές νίκες οι Χαρτς με τη Σέλτικ με 2-0 και η Χιμπέρνιαν σόκαρε τους Ρέιντζερς με 3-0 μέσα στην Γλασκώβη.
Βέβαια αυτές οι νίκες δεν έφεραν τα πάνω κάτω στο πρωτάθλημα καθώς η διαφορά μεταξύ των δυο πρώτων παραμένει στον ένα βαθμό ενώ οι «Καρδιές» απέχουν στους έντεκα βαθμούς από τους πρώτους Ρέιντζερς, αλλά παλεύουν για την έξοδο τους στην Ευρώπη. Η Χιμπέρνιαν από την άλλη με την νίκη αυτή έφτασε δυο βαθμούς πάνω από την τελευταία Χάμιλτον.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα:
Χαρτς – Σέλτικ 2-0
(27’ Μπλακ, 58’ Τέμπλετον)
Ντάντι Γιουνάιτεντ – Σεντ Μίρεν 1-2
(86’ Μπουάμπεν – 41’, 65’ Χίγκτον)
Κιλμάρνοκ – Χάμιλτον 3-0
(34’ Χάμιλτον, 46’, 52’ Σάμον)
Μάδεργουελ – Σεντ Τζόουνστοουν 4-0
(12’,24’, 45’ Μπλάκμαν, 90’ Σάτον)
Ρέιντζερς – Χιμπέρνιαν 0-3
(6’ Μίλερ, 16’ Ράνκιν, 84’ Ντίκοου)
Η βαθμολογία μετά από 12 αγωνιστικές
Ρέιντζερς 31
Σέλτικ 30
Μάδεργουελ 22
Χαρτς 20
Ινβέρνες 18
Νταντί Γιουνάιτεντ 17
Κιλμάρνοκ 16
Χιμπέρνιαν 11
Σεντ Μίρεν 11
Σεντ Τζόουνστοουν 11
Αμπερντίν 10
Χάμιλτον 9
Read more!

Ο Τζέραρντ σχεδίασε μόνος του τα παπούτσια του! *ΒΙΝΤΕΟ*

Ο Τζέραρντ σχεδίασε τα παπούτσια του! (video)
Ο Στίβεν Τζέραρντ σχεδίασε μόνος του τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και δείχνει σε όλους μας πόσο απλή είναι η διαδικασία αυτή.
Τα μοναδικά παπούτσια του ηγέτη της Λίβερπουλ είναι σχεδιασμένα από τον ίδιο, με το δικό του ποδοσφαιρικό και… στιλιστικό γούστο!
Ο διεθνής Άγγλος μέσος τονίζει στο σχετικό βίντεο: «Διάλεξα να έχουν τα παπούτσια χρυσή φτέρνα, επειδή νιώθω ότι το χρυσό είναι το χρώμα του νικητή. Έβαλα κόκκινες λεπτομέρειες για να κρατήσω ένα δέσιμο με τη φανέλα της Liverpool, έραψα επίσης το όνομά μου και το αγαπημένο μου νούμερο 8, ενώ στη φτέρνα έβαλα το έμβλημα του συλλόγου».
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η νέα δυνατότητα δίνεται στον καθένα -επαγγελματία ποδοσφαιριστή ή απλό φίλαθλο- από τη συγκεκριμένη αθλητική εταιρεία।
Δείτε τον!
http://www.youtube.com/watch?v=weUF_cET5Jo&feature=player_embedded Read more!

Όποιον πάρει ο... Μιραλάς

Όποιον πάρει ο... Μιραλάς
Είναι εδώ και καιρό το πρόσωπο της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας, είναι Βέλγος, δανεικός στον Ολυμπιακό από τη Σεντ Ετιέν, είναι σε φόρμα, έχει στείλει στον πάγκο Πάντελιτς και Μήτρογλου, σκοράρει γκολάρες, ο λόγος για τον Κέβιν Μιραλάς. Τον τελευταίο μήνα απασχολεί ιδιαίτερα τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αφού θέλουν να το κρατήσουν στο λιμάνι μετά τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποιεί και τα πολύ θεαματικά γκολ που έχει σημειώσει μέχρι στιγμής και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να ταλαιπωρεί τις αντίπαλες άμυνες - κι αν όντως το κάνει τότε, όποιον πάρει ο... Μιραλάς!
Read more!

Στον αέρα με τον διακανονισμό

Στον αέρα με τον διακανονισμό
Αρνητικοί στον νέο διακανονισμό δείχνουν οι παίκτες του Παναθηναϊκού, όπως γράφει το Leoforos.gr. Πλέον όλα είναι στον αέρα και την Παρασκευή θα υπάρξουν εξελίξεις…
Μπορεί η ομάδα του Παναθηναϊκού να πηγαίνει από νίκη σε νίκη και να είναι στην κορυφή, όμως το μέλλον της παραμένει αβέβαιο. Μετά τη σημερινή συνεδρίαση του Δ.Σ, πάρθηκε η απόφαση να φτιαχτεί ένας ακόμα διακανονισμός με στόχο να ξεχρεωθούν οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο μέχρι και το Φεβρουάριο.
Διαβάστε περισσότερα στο Leoforos.gr, καθώς και τις δηλώσεις Λιακόπουλου που τόνισε την αισιοδοξία του για την θετική εξέλιξη στο θέμα του Ερασιτέχνη.
Read more!

Ο Θρύλος ζει, ο ΠΑΟ κορυφή

Ο Θρύλος ζει, ο ΠΑΟ κορυφή
Ο Ολυμπιακός σημείωσε την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα κόντρα στην Κηφισιά με 3-0, ενώ ο Παναθηναϊκός διατηρήθηκε στην κορυφή μετά το 3-0 επί του Επίκουρου. Προληπτικές προσαγωγές στα βόρεια προάστια!Έσπασε το ρόδι

Χρειάστηκε να περάσουν τέσσερις αγωνιστικές για να φωνάξουν όλοι στον Ολυμπιακό «επιτέλους μια νίκη». Οι Πρωταθλητές Ελλάδας έκαναν… σεφτέ στο νέο πρωτάθλημα πανηγυρίζοντας το πρώτο τους θετικό αποτέλεσμα και τρεις «καθαρούς» βαθμούς. Η Κηφισιά δεν αποδείχθηκε αντίπαλος που θα μπορέσει να κάνει τη ζημιά, όπως συνέβη με τον Εθνικό και τον ΠΑΟΚ στις δύο πρώτες αγωνιστικές και οι ερυθρόλευκοι μπορούν πλέον μετά το τελικό 3-0 να προχωρήσουν με καλύτερη ψυχολογία στη διεκδίκηση του τίτλου.

Προσαγωγές για τον... φόβο των Ιουδαίων!

Η... σύναξη οπαδών του Παναθηναϊκού στην Κηφισιά (την ώρα που αγωνίζονταν εκεί ο Ολυμπιακός χωρίς πάντως παρουσία φίλων του), ήταν η αιτία που η αστυνομία προχώρησε προληπτικά σε 22 προσαγωγές, προλαβαίνοντας τυχόν επεισόδια. Οι αστυνομικές δυνάμεις εγκαίρως παρατήρησαν κινητικότητα και φρόντισαν να... αποσωβήσουν τυχόν χειρότερες καταστάσεις.

Τα σετ: 22-25, 18-25, 19-25
ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Δρίκος): Νικολάκης 3, Καλαϊτσίδης 5 (4/5 επ., 1 μπλοκ), Ντάνγκουμπιτς 6 (4/7 επ., 2 άσοι), Ιωάννου 11 (10/14 επ., 62% υπ. - 57% άριστες), Νανγκά 10 (8/26 επ., 1 άσο), Σάκι 7 (6/16 επ., 67% υπ. - 57% άριστες), Ταμπουρατζής -λ 56% υπ. - 33% άριστες) / Καρακίτσος, Παπαγγελόπουλος Μπέλλος 1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γκουλινέλι): Ντεσπέιν 14 (12/20 επ., 2 μπλοκ, 56% υπ. - 44% άριστες), Ζέκοφ, Κραλ 3 (2/4 επ., 1 μπλοκ), Ανδρεάδης 5 (4/6 επ., 1 μπλοκ), Τζούριτς 17 (13/21 επ., 2 μπλοκ, 2 άσοι), Γιαμπλόνσκι 11 (7/10 επ., 3 μπλοκ, 1 άσο, 46% υπ. - 23% άριστες), Κουζούνης -λ 50% υπ. - 32% άριστες) / Φράγκος 1.Κράτησε χαρακτήρα και πρωτιά

Τις τελευταίες μέρες το κλίμα ήταν ιδιαίτερα εκρηκτικό στις τάξεις του Παναθηναϊκού. Άπαντες όμως στην ομάδα φάνηκαν συνεπείς και όχι απλά επαγγελματίες, παρά τις όποιες αδικίες προς το πρόσωπό τους. Ακόμη κι αν ο Επίκουρος δεν ήταν από τους αντιπάλους «φόβητρο» οι «πράσινοι» κατέβηκαν στο γήπεδο, αγωνίστηκαν για τη φανέλα και με 3-0 κόντρα στη νεοφώτιστη ομάδα του Κώστα Χαριτωνίδη παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας, χωρίς απώλειες.

Τα σετ: 25-22, 25-14, 25-21ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Καζάζης): Πετρέας 5 (5/8 επ.), Καστάρ 11 (10/16 επ., 38% υπ. - 25% άριστες), Γιορντάνοφ 16 (15/25 επ., 1 μπλοκ), Ψάρρας 4, Πανταλέων 5 (3/6 επ.,1 μπλοκ), Λάππας 11 (8/11 επ., 3 μπλοκ, 50% υπ. - 31% άριστες), Παπαδημητρίου -λ (64% υπ. - 21% άριστες)/ Κόβατς, Μηνούδης.
ΕΠΙΚΟΥΡΟΣ ISS (Χαριτωνίδης): Χαριτωνίδης, Κρουζάγεφ 16 (13/23 επ., 3 μπλοκ), Γκιρτζίκης 3 (3/6), Μορέλο 7 (7/15 επ., 53% υπ. - 29% άριστες), Κυριακίδης 7 (6/12 επ., 40% υπ. - 10% άριστες), Ντίαζ 2 (1/6 επ., 1 μπλοκ), Βλασακίδης -λ 53% υπ. - 29% άριστες / Ντίνας 2, Αγγελής, Βοϊνέα 1
Read more!

Σοκ για Άντερλεχτ και Μπριζ!

Διπλό σοκ για τις αντιπάλους!
Σοκ για Άντερλεχτ και Μπριζ, αφού στη φάση των «16» γνώρισαν τον αποκλεισμό και πλέον επικεντρώνονται μόνο σε πρωτάθλημα, αφού και στην Ευρώπη η κατάσταση είναι δύσκολη… Το κύπελλο ήταν στους βασικούς στόχους των δυο ομάδων, όμως πλέον αποτελεί μια… ανάμνηση, αφού τόσο η Άντερλεχτ όσο και η Μπριζ αποκλείστηκαν από τη φάση των «16» και πλέον στρέφουν το βλέμμα τους στο πρωτάθληαμ, ενώ και οι συνθήκες πρόκρισης στο Γιουρόπα Λιγκ είναι αρκετά δύσκολες.
Η αντίπαλος της ΑΕΚ, απέδειξε για ακόμα μια φορά την αστάθειά της και ηττήθηκε εκτός έδρας 1-0 από τη Βέστερλο, με τέρμα που πέτυχε ο Ενρίκε στο 46’.

Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ, μπορεί να προηγήθηκε με τον Κουεμάχα στο 46’, ωστόσο ένα μπλακ άουτ διαρκείας των τελευταίων λεπτών έφερε τη Γκέρμιναλ στους «8» με τους Νεγκράο (90’ πεν), Κούστοβιτς (90’+2’) επικράτησε 2-1.

Read more!

Mπούντιμιρ: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο»

Mπούντιμιρ: «Θα παλέψουμε για το καλύτερο»
Ο επιθετικός του Εργοτέλη Μάριο Μπούντιμιρ και σκόρερ του αντίστοιχου περυσινού αγώνα του Παγκρήτιου με δηλώσεις του στο katimagiko.gr αναφέρθηκε στις ιδιαιτερότητες του σαββατιάτικου αγώνα με τον Ολυμπιακό.
Το σύνθημα για επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα έπειτα από τρεις συνεχόμενες ήττες έδωσε ο Μάριο Μπούντιμιρ. Ο Κροάτης επιθετικός του Εργοτέλη σε συνέντευξή του στο katimagiko.gr στάθηκε στην κρισμότητα του αγώνα με τους «ερυθρόλευκους», ενώ τόνισε ότι το γεγονός ότι η ομάδα του δεν φτάνει σε επιτυχίες παρά το γεγονός ότι παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, οφείλεται ως ένα βαθμό και στην ψυχολογία.

«Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος και το έργο μας προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Από την πλευρά μας προσπαθούμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε στα προηγούμενα παιχνίδια, ώστε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι και θα παλέψουμε για ένα θετικό αποτέλεσμα.Προερχόμαστε από τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα και αυτό μας έχει πειράξει, από τη στιγμή που παλεύουμε τα παιχνίδια.
Η αίσθησή μου είναι ότι εφόσον δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο έχουμε όλες τις δυνατότητες να κτυπήσουμε το ματς και να πάρουμε τη νίκη ή τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας», ισχυρίστηκε μεταξύ άλλων.
Read more!

«Gay, βγείτε από τις ντουλάπες»

«Gay, βγείτε από τις ντουλάπες»
Προέτρεψε τους ομοφυλόφιλους να σταματήσουν να κρύβονται, αφού «πλέον δεν υπάρχουν ταμπού». Ο λόγος για τον επιθετικό της Μπάγερν Μονάχου, Μάριο Γκόμες. Ο Γερμανός με ισπανικές ρίζες στράικερ, σε συνέντευξη που φιλοξενείται στο περιοδικό Bunte, εξέφρασε την άποψη ότι «η ομοφυλοφιλία δεν είναι ένα θέμα που αποτελεί ταμπού». Ο άσος της Μπάγερν Μονάχου έδωσε τη συμβουλή του στους ποδοσφαιριστές που... έχουν κρυφτεί στην ντουλάπα, να απελευθερωθούν. «Στη Γερμανία έχουμε τον υπουργό Εξωτερικών (Γκούιντο Βεστερβέλε) και τον δήμαρχο του Βερολίνου (Κλάους Βόβαραϊτ) οι οποίοι είναι gay, οπότε οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές μπορούν να παραδεχθούν ότι είναι», ήταν τα λόγια του 25χρονου!
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...