ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Θέλει ο «Τόρο», θέλει και ο Μόρας…

Την επιθυμία του Βασίλη Τοροσίδη να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μόρα να επαναπατριστεί, ίσως και για χάρη των «ερυθρολεύκων» που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του, επιβεβαίωσε ο μάνατζερ των δύο διεθνών, Γιώργος Καζιάνης, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Βασίλης θέλει να μείνει…»

Για την περίπτωση του Βασίλη Τοροσίδη τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο πολυσύνθετος άσος θέλει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, αλλά περιμένει την κατάλληλα πρόταση για την επέκταση του συμβολαίου του, το οποίο λήγει το 2013.

«Ο Βασίλης έδειξε έμπρακτα την επιθυμία να παραμείνει στον Ολυμπιακό στην προηγούμενη συμφωνία. Μπορούσε να είχε εκμεταλλευτεί τη συγκυρία και να φύγει. Όμως ήθελε να παραμείνει, συμφωνήσαμε και βάλαμε μία ρήτρα ύψους 7 εκατ. ευρώ. Όταν μια ομάδα θέλει έναν ποδοσφαιριστή, πρέπει να τον πληρώσει. Είχαμε προτάσεις για τον παίκτη, αλλά όχι που να καλύπτουν τη ρήτρα», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ο Βασίλης είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος στον Ολυμπιακό και θέλει να παραμείνει. Επιθυμία μας είναι να υπογράψει ένα νέο συμβόλαιο. Σύντομα θα συναντηθούμε με τη διοίκηση για την ανανέωση της συνεργασίας».
Θέλει ο «Τόρο», θέλει και ο Μόρας…
«Υπάρχει ενδιαφέρον για Μόρα»

Ο Βαγγέλης Μόρας μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Μπολόνια και δεν έχει κρύψει την επιθυμία να επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Έχουμε ραντεβού με τη διοίκηση της Μπολόνια για να δούμε τι θα κάνουμε με τον Βαγγέλη. Ήδη έχουμε μιλήσει με την Τσεζένα και το Μπάρι, αλλά δεν πιστεύω πως η Μπολόνια είναι διατεθειμένη να πουλήσει τον παίκτη σε ομάδα με ίδιους στόχους, δηλαδή την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Βαγγέλης θα είναι ελεύθερος το καλοκαίρι και από την 1η Φεβρουαρίου μπορεί να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει. Πιστεύω πως θα προκύψει ενδιαφέρον και από άλλους συλλόγους στην Ιταλία. Αυτή τη στιγμή δεν είναι στα πλάνα του κύριου Μαλεζάνι. Η ίδια η Μπολόνια προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την περίσταση και να βάλει κάποια χρήματα στα ταμεία της. Αν δεν πωληθεί, θα παραμείνει μέχρι τη λήξη του συμβολαίου του και θα αποχωρήσει», τόνισε ο Γιώργος Καζιάνης.

Όσο για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και το ενδεχόμενο επαναπατρισμού είπε: «Και βέβαια υπάρχει η επιθυμία να επιστρέψει. Από τον Ολυμπιακό υπάρχει ενδιαφέρον, αλλά είναι φιλολογικό. Έχουμε κάνει κάποιες κουβέντες, δεν έχουμε μπει όμως σε λεπτομέρειες και σε νούμερα. Δεν ξέρω αν ο κύριος Βαλβέρδε έχει δει τον παίκτη. Από τον Ολυμπιακό είχαν πει πως θέλουν να επενδύσουν σε Έλληνες παίκτες και ο Βαγγέλης είναι σε πολύ καλή ηλικία και είναι διεθνής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...