ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Δουλειά στην τακτική

Δουλειά στην τακτική
Ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έκανε κάποια συγκεκριμένη δοκιμή την Πέμπτη ενόψει του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, προτιμώντας να δουλέψει στην τακτική. Δεν ανησυχούν στην ΠΑΕ για τις ανανεώσεις.Όλοι περίμεναν ότι την Πέμπτη, δύο μέρες πριν την αναμέτρηση με τους Θεσσαλονικείς, ο Ισπανός προπονητής θα έδειχνε ουσιαστικά τις σκέψεις του για το σύστημα και την 11άδα της Ένωσης αλλά τελικά δεν το έκανε... Στην αρχή της προπόνησης ο Χιμένεθ δούλεψε με τους πιτσιρικάδες πάνω στην τεχνική και στη συνέχεια με την υπόλοιπη ομάδα έκανε ασκήσεις τακτικής και μετάβασης από την επίθεση στην άμυνα και το αντίστροφο. Έτσι, είναι πάρα πολύ δύσκολο να υποθέσει κάποιος πώς θα παραταχθεί η ΑΕΚ το Σάββατο στην Τούμπα.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός, μάλιστα, αποφάσισε να μη μιλήσει στους παίκτες του, αρκούμενος στις παρατηρήσεις που τους έκανε κατά τη διάρκεια των ασκήσεων.

Δεν ανησυχούν και... περιμένουν
Σε ό,τι αφορά το θέμα της ανανέωσης των συμβολαίων των πρωτοκλασάτων παικτών, στην ΑΕΚ δεν εκφράζουν καμία ανησυχία για τον Ράφικ Τζιμπούρ και υπενθυμίζουν ότι έχουν ανακοινώσει από τον Σεπτέμβριο τη συμφωνία μαζί του, την οποία έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος σε δηλώσεις του. Το θέμα, βέβαια, είναι αυτή η συμφωνία να επισημοποιηθεί κάποια στιγμή και με την υπογραφή του νέου συμβολαίου...

Από εκεί και πέρα, εντός της επόμενης εβδομάδας αναμένεται νέα συνάντηση με τους μάνατζερ, Αργεντίνο κι Έλληνα, του Σκόκο με την ελπίδα να καλυφθεί η διαφορά ύψους 100.000 ευρώ που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πλευρές ενώ για τον Μπλάνκο, που το τελευταίο διάστημα ανεβαίνει και έχει αποδείξει τι μπορεί να προσφέρει στην ΑΕΚ και πόσο άψογος επαγγελματίας είναι, όλα παραμένουν ανοιχτά...

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ "ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ"
«Ο συνδυασμός «Νέα Προοπτική Γ.Αποστολάκης» μετά το ξαφνικό θάνατο του επικεφαλής μας Γιώργου Αποστολάκη συνήλθε σε ειδική συνεδρίαση όπως ο νόμος 3852/2010 ορίζει και αποφάσισε ομόφωνα και έθεσε ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου την χήρα του αποβιώσαντος Ευτυχία (Εφη) Αποστολάκη – Γαϊτανά και καλεί όλους τους πολίτες της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας να ψηφίσουν τον συνδυασμό της νίκης και της νέας προοπτικής».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...