ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Γνωρίστηκε με τους χορηγούς ο Βαλβέρδε

Γνωρίστηκε με τους χορηγούς ο Βαλβέρδε
Την δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά τον προπονητή του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε αλλά και τους παίκτες της ομάδας, είχαν οι εκπρόσωποι των χορηγών του συλλόγου, που βρέθηκαν στου Ρέντη για το ετήσιο Business Forum.

Τους εκπροσώπους των εταιριών-χορηγών καλωσόρισε στου Ρέντη ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, τονίζοντάς τους ότι ο πειραϊκός σύλλογος είναι ο κορυφαίος στην Ελλάδα και πως συνεργάζεται με τους κορυφαίους στον χώρο τους χορηγούς.

Πρόσθεσε ότι συμβολή τους σε όλα όσα βλέπουν τόσο στο Αθλητικό Κέντρο όσο και στην ομάδα, είναι καθοριστική και κατέληξε λέγοντας ότι η διοίκηση της ΠΑΕ έχει ως κύριους στόχους, εκτός των αγωνιστικών επιδιώξεων της ομάδας, την καταπολέμηση της βίας και την ανάπτυξη μέσω της Ακαδημίας ποδοσφαίρου.

Μετά το τέλος της προπόνησης οι εκπρόσωποι των χορηγών είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον προπονητή της ομάδας, Ερνέστο Βαλβέρδε και τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους συζήτησαν, ενώ δεν παρέλειψαν με την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφα και να βγάλουν φωτογραφίες μαζί τους. Τέλος υπήρξε γεύμα στο εστιατόριο των προπονητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...