ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Κέρκυρα-Ολυμπιακός 0-2

Μόνο με αυτοκτονία θα χάσει ο Ολυμπιακός το 38ο! Πέρασε και από την κατακόκκινη Κέρκυρα (0-2) χάρη σε... Τσίγκα, Πάντελιτς (που οργίασε) και Μιραλάς και βρέθηκε ξανά στο +5!
Το χάνει… μόνο με αυτογκόλ! (video)


Πως ξεκίνησαν οι ομάδες
Ο Ολυμπιακός κατέβασε σχήμα 4-4-1-1. Βασικός γκολκίπερ ξεκίνησε ο Πάρντο. Τα δύο στόπερ ήταν οι Μέλμπεργκ και Α. Παπαδόπουλος. Δεξί μπακ ήταν ο Τοροσίδης και αριστερό ο Ραούλ Μπράβο. 
Αμυντικό χαφ ήταν ο Μοντέστο με τον Ιμπαγάσα να είναι μπροστά του στο κέντρο. Δεξί χαφ ξεκίνησε ο Μιραλάς και αριστερό ο Πάντελιτς. Κρυφός φορ ήταν ο Φουστέρ και μοναδικός προωθημένος ο Πάντελιτς.
Από την άλλη η Κέρκυρα άρχισε το ματς με 4-5-1. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Κωνσταντόπουλος. Τα δύο στόπερ ήταν οι Βενέτης, Μαϊστόροβιτς. 
Δεξί μπακ ήταν ο Μίχος και αριστερό ο Κοντοδήμος. Τα δύο αμυντικά χαφ ήταν οι Στολτίδης, Χαμπλ. Δεξιά στα χαφ ήταν ο Γκουστάβο και αριστερά ο Επστάιν. Ο Καλαντζής έπαιζε ρόλο κρυφού κυνηγού και μόνος του στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Τσίγκας.
Το πρώτο μέρος
Αρκετά δυνατά μπήκε η Κέρκυρα στο ματς –που έγινε υπό το βλέμμα του ομοσπονδιακού τεχνικού της Εθνικής Ελλάδας, Φερνάντο Σάντος- έχοντας μάλιστα δύο κεφαλιές, μία του Τσίγκα και μία του Καλαντζή στα δύο πρώτα λεπτά. Οι Φαίακες έδειξαν από την αρχή και διάθεση και μαχητικότητα, ζορίζοντας αισθητά τον Ολυμπιακό.
Ειδικά στο πρώτο δεκάλεπτο παρουσίασαν ένα πολύ καλό πρόσωπο σε αντίθεση με τους Πειραιώτες που δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό. Και στην συνέχεια του πρώτου μέρους όμως οι Φαίακες στέκονταν πολύ καλά με τον Ολυμπιακό να έχει προβλήματα και στην ανάπτυξή του είτε από το κέντρο είτε από τα άκρα αλλά και στο επιθετικό κομμάτι. 
Ο Βαλβέρδε βλέποντας τις δυσκολίες που υπήρχαν άλλαξε πλευρές στα χαφ με τον Μιραλάς να περνάει αριστερά και τον Ριέρα δεξιά προκειμένου να γίνει πιο καλή η κυκλοφορία της μπάλας. Στην συνέχεια πάντως οι δύο ακραίοι του Ολυμπιακού άλλαξαν εκ νέου πλευρές.
Άτυχος ο Βενέτης, ανέβηκε ο Ολυμπιακός
Ο Τάσος Βενέτης ήταν ο μεγάλος άτυχος για την Κέρκυρα στο πρώτο μέρος. Ο παίκτης της νησιώτικης ομάδας τραυματίστηκε και έτσι έγινε αναγκαστικά αλλαγή από τον Δημήτρη Ιωάννου στο 32ο λεπτό. Μάλιστα η πρώτη εκτίμηση για τον Βενέτη είναι θλάση στον δικέφαλο.
Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός άρχισε να ανεβάζει για τα καλά ρυθμούς. Στο 34ο λεπτό ο Φουστέρ αποπειράθηκε να σκοράρει με κεφαλιά αλλά δεν τα κατάφερε. 
Στο 38ο λεπτό ο Ριέρα έκανε ένα πολύ καλό σουτ στην γωνία με τον Κωνσταντόπουλο να πέφτει και διώχνει δύσκολα την μπάλα. Στο 42ο λεπτό ο Μοντέστο γύρισε την μπάλα στον Μιραλάς που όμως δεν σούταρε όπως έπρεπε με τον Κωνσταντόπουλο να λέει όχι. Γενικά πάντως οι Πειραιώτες δεν έκαναν ένα τόσο καλό πρώτο μέρος ενώ παρά τις ευκαιρίες που έκαναν προς το τέλος του δεν μπόρεσαν να προηγηθούν στο σκορ λόγω του για άλλη μία φορά πολύ καλού Κωνσταντόπουλου.
Δυνατά η Κέρκυρα
Η Κέρκυρα μπήκε και πάλι δυνατά στην επανάληψη με τον Τσίγκα να κάνει ένα καλό σουτ στο 47ολεπτό, που πέρασε άουτ. Στο 48ο λεπτό ο Καλαντζής έκανε μία προβολή που βγήκε ελάχιστα έξω.
Αυτογκόλ ο Τσίγκας και 0-1!
Στο 55ο λεπτό ο Ολυμπιακός μετά από ένα ολέθριο λάθος των Φαιάκων κατάφερε να σκοράρει, κάνοντας το 0-1. Ο Ιμπαγάσα έκανε το φάουλ ο Πάντελιτς πήδηξε για κεφαλιά μαζί με τον Τσίγκα και ο παίκτης της Κέρκυρας με… καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ στο παιχνίδι.
Δοκάρι ο Ριέρα, γκολ ο Μιραλάς
Δεν γκελάρω, δεν γκελάρω!
Στο 65ο λεπτό ο Ριέρα μετά από ασίστ του Ιμπαγάσα έκανε ένα σουτ που βρήκε στο δοκάρι. Ο Ισπανός χαφ είχε την ευκαιρία να… καθαρίσει το ματς αλλά δεν τα κατάφερε.
Στο 70ό λεπτό ο Πάντελιτς θα βγει μπροστά θα πασάρει την κατάλληλη στιγμή στον Μιραλάς. Ο Βέλγος δεν έχασε την ευκαιρία και με ωραίο σουτ έκανε το 0-2 για τον Ολυμπιακό. Την δεδομένη χρονική στιγμή έγινε ολοφάνερο πως η Κέρκυρα δεν μπορούσε να κάνει κάτι παραπάνω για να διεκδικήσει κάτι θετικό από το ματς. 


Στο 79ο λεπτό ο νεοεισελθείς Φετφατζίδης έκανε ένα καλό σουτ, που πέρασε λίγο άουτ. Η Κέρκυρα είχε όλο αυτό το διάστημα οπισθοχωρήσει για τα καλά και δεν είχε καμία λύση και… απάντηση στις κατά κύματα επιθέσεις του σαφώς ανώτερου της Ολυμπιακού, που θα μπορούσε κάλλιστα να είχε βάλει και άλλα γκολ.

Πηγή gazzeta,sport-fm
Read more!

Ο... ORIGINAL Χιμένεθ!

Ανάμεσα σε Μανόλο Χιμένεθ και ORIGINAL υπάρχει ήδη δέσιμο, όπως φάνηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο στις Σέρρες.
Ο... ORIGINAL Χιμένεθ!

Περίπου 100 άτομα από το τοπικό club της μεγαλύτερης οργάνωσης οπαδών της Ένωσης αποθέωσαν και τίμησαν τον Ισπανό προπονητή το Σάββατο κατά την άφιξη της αποστολής στην πόλη και την Κυριακή ο Χιμένεθ φορούσε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το φούτερ του συνδέσμου (φωτό), όπως είχε υποσχεθεί ότι θα κάνει!
Πηγή gazzeta Read more!

Σέρρες-ΑΕΚ 1-3 *ΒΙΝΤΕΟ*

Με τον Μπλάνκο να ανοίγει το σκορ στο 9' και τον κορυφαίο Λυμπερόπουλο να αναλαμβάνει δράση στη συνέχεια (38', 82' πεν.), η ΑΕΚ πέρασε εύκολα με 3-1 από τις Σέρρες.
«Φονικό» δίδυμο! (video)

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε την ΑΕΚ με σύστημα 4-2-3-1, έχοντας τους Σκόκο, Λυμπερόπουλο και Λαγό ως τριάδα πίσω από τον Μπλάνκο, ενώ στο κέντρο δίπλα στον Μάκο ήταν ο Γκερέιρο. Ο Βραζιλιάνος, πολιτογραφημένος Πολωνός, δικαίωσε τον προπονητή του για την εμπιστοσύνη που του έδειξε καθώς ήταν αυτός που έφτιαξε το 0-1 του Μπλάνκο, χωρίς βέβαια να παραγνωρίζει κανείς την εκπληκτική κίνηση και κεφαλιά που κάνει ο Αργεντινός, ο οποίος έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι κίνδυνος-θάνατος στην αντίπαλη περιοχή. 

Από τη στιγμή που το ματς πήγε καλά από την αρχή για την Ένωση, ήταν λίγο-πολύ δεδομένο ότι θα συνεχιζόταν έτσι. Οι Κιτρινόμαυροι, άλλωστε, έχουν αποδείξει ότι είναι ομάδα ψυχολογίας και κατάφεραν στη συνέχεια να ελέγξουν πλήρως το ματς. Ο Γκερέιρο βοηθούσε πολύ στο να κυκλοφορεί σωστά η μπάλα, οι Καράμπελας και Γεωργέας ανέβαιναν από τα άκρα, ο Λυμπερόπουλος είχε πολύ καλή συνεργασία με τον Μπλάνκο και στο 38' από τη σέντρα του Καράμπελα και το βολέ του Λύμπε, ήρθε και το 0-2. 

Επειδή ΑΕΚ χωρίς... αγωνία δεν γίνεται, στο 44' η άμυνα ξέχασε τον Γεωργιάδη που με εκπληκτικό γυριστό σουτ μείωσε σε 1-2, αλλά στην επανάληψη ο Πανσερραϊκός δεν κατάφερε να κυνηγήσει κάτι παραπάνω. Η Ένωση είχε αλληλοκάλυψη, διατηρούσε την μπάλα στην κατοχή της, την κυκλοφορούσε σωστά και ήταν συνεχώς απειλητική. Πέτυχε γκολ, με τον Λυμπερόπουλο, που ακυρώθηκε επειδή ο βοηθός είδε οφσάιντ, αλλά στο 82' κλείδωσε το ματς με το πέναλτι που κέρδισε ο Γεωργέας και μετέτρεψε σε γκολ ο Λυμπερόπουλος, για το 1-3. 






 

Πηγή sport-fm,gazzeta Read more!

Παναθηναϊκή μεταμόρφωση!

Metamorphosis. Λέξη Ελληνική
Η μεταμόρφωση είναι λέξη ελληνική και φαίνεται πως την σκέφτηκαν αρκετά την περίοδο των Χριστουγέννων οι Έλληνες παίκτες του «τριφυλλιού». 

Η φρεσκάδα που δείχνει στα δύο πρώτα παιχνίδια του έτους ο Παναθηναϊκός, οφείλεται κατά πολύ στην μετάλλαξη κάποιων Ελλήνων ποδοσφαιριστών που τόσο είχαν λείψει οι καλές τους εμφανίσεις στο τέλος της προηγούμενης σεζόν. 

Οι Σωτήρης Νίνης, Κώστας Κατσουράνης και Αλέξανδρος Τζόρβας, για δεύτερο συνεχές παιχνίδι φόρεσαν τα γιορτινά τους. Οι «τρεις καβαλιέρος», με τις ηγετικές εμφανίσεις που πραγματοποίησαν, οδήγησαν το τριφύλλι σε δεύτερη σερί νίκη και καλή εμφάνιση. Η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση της ομάδας ανέβηκαν, και το ζητούμενο τώρα είναι η διάρκεια. 

Ο Αλέξανδρος Τζόρβας το 2010 δέχτηκε αρκετές φορές το γιουχάισμα των οπαδών του Παναθηναϊκού. Έφτασε στο σημείο να «τρώει» φωτοβολίδες ακόμη και από τους οπαδούς της ομάδας του (στο παιχνίδι με τον Βόλο). Χωρίς αυτόν, ίσως οι δύο νίκες επί Ξάνθης και Άρη να μην έρχονταν ποτέ. Μετά την καταπληκτική επέμβαση στο σουτ του Σουάνη στην Ξάνθη, έκανε άλλες τρεις εξίσου δύσκολες αποκρούσεις στο παιχνίδι με τον Άρη. Στο 50ο λεπτό απέκρουσε το σουτ του Νέτο που ήταν μόνος του απέναντί του, στο 79ο μπλόκαρε(!!) την μπάλα στο εξαιρετικό φάουλ του Ρουίς και στο 91΄ επιβεβαίωσε τη …φόρμα του με το εκπληκτικό διώξιμο στο φαλτσαριστό σουτ του Χαβίτο. 

Ο Κώστας Κατσουράνης που το 2010 τα δημοσιεύματα τον ήθελαν πρώην ποδοσφαιριστή, ξαφνικά τρέχει σε όλο το μήκος και πλάτος του γηπέδου, αλλάζοντας μάλιστα και ρόλους. Κάτι, που δείχνει την πληθωρικότητά που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής. Στα Πηγάδια έπαιξε εσωτερικό χαφ μπροστά από τον μοναδικό κόφτη Ζιλμπέρτο, και μαζί με τον Νίνη ήταν οι συνδετικοί κρίκοι κέντρου και επίθεσης. Άλλωστε ο διεθνής μέσος έδωσε και τις δύο ασίστ για τα γκολ του Παναθηναϊκού στην Ξάνθη. Στην αναμέτρηση με τον Άρη, ο «Κατσού» ξεκίνησε ως εσωτερικό χαφ αλλά η αναγκαστική αλλαγή του Ζιλμπέρτο, του άλλαξε ρόλο. Έτσι σε όλο το δεύτερο ημίχρονο έπαιξε ως «σκούπα» μπροστά από τα στόπερ και με ένα αρκετά ώριμο παιχνίδι βοήθησε τους πράσινους να φτάσουν στη νίκη. 

Ο Σωτήρης Νίνης, τέλος, είναι μακράν ο πιο βελτιωμένος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού το 2011. Ο νεαρός άσσος δείχνει πλήρως αναγεννημένος και μάλιστα σε νέο ρόλο. Και στα δύο παιχνίδια ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον χρησιμοποίησε δίπλα στον Κατσουράνη ως εσωτερικό χαφ. Τρέχει, πασάρει, χρησιμοποιεί αρκετά το αριστερό του πόδι κερδίζοντας χώρο στη μεσαία γραμμή, σκοράρει και δείχνει μια ζωντάνια που είχε καιρό να «βγάλει» στο χορτάρι. Ο «μικρός» είναι ο κορυφαίος παίκτης του Παναθηναϊκού, σε στιγμή που το χρειάζονταν και η ομάδα, και ο ίδιος… 

Γκοβού ο πρώτος!

Επίσης,σίγουροι στον Παναθηναϊκό για την… ολική επαναφορά του Γκοβού, τον οποίο θεωρούν ως «την πρώτη μεταγραφή του Ιανουαρίου». Ο ρόλος του Ζεσουάλδο, ο Φρέιτας και η πίστη του «Σιντ».


Πηγή sport-fm,gazzeta Read more!

Πάοκ-Αστέρας 1-0

Το 100ό γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στα… μεγάλα σαλόνια ήταν αρκετό για να δώσει στον ΠΑΟΚ τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και να τον διατηρήσει στην 3η θέση της Σούπερ Λίγκας!
«Φτερούγισε» με τον… κατοστάρη «Σάλπι» (video)


Στα πλάγια
Ο Μάκης Χάβος παρέταξε τον "Δικέφαλο" σε σχηματισμό 4-2-3-1 με τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια, τους Τσιρίλο και Σαβίνι στο κέντρο της άμυνας, τον Σνάουτσνερ δεξιά και τον Λίνο αριστερά της αμυντικής διάταξης. Γκαρσία και Τσουκαλάς θα πάρουν θέση στη μεσαία γραμμή, μπροστά τους θα βρίσκονται ο Φωτάκης στον άξονα, αριστερά ο Βιεϊρίνια, δεξιά ο Σαλπιγγίδης και στην κορυφή της επίθεσης ο Αθανασιάδης.

Οι «11» του Αστέρα
Ο Βαγγέλης Βλάχος με σχηματισμό 4-2-3-1 ξεκίνησε το παιχνίδι με τους Ντέγκρα κάτω από τα δοκάρια. Δεξί μπακ τον Φυτανίδη και αριστερό τον Ουριμπάρι. Κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Μπαρτολίνι και Ορόθκο. Οι Λαδάκης και Μπαστία οι δύο κόφτες. Μπροστά τους θα βρίσκονται δεξιά ο Καρέρα, αριστερά ο Ουντότζι και στον άξονα ο Φορτούνης. Στην κορυφή της επίθεσης ο Φρανκού.

Σε τρελά κέφια
Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και από τα πρώτα λεπτά πίεσε τον Ατρόμητο ψηλά προκειμένου να τον κλείσει στα καρέ του. Ο Δικέφαλος είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας και σωστές τοποθετήσεις. Ιδιαίτερα κινητικοί είναι οι Σαλπιγγίδης κα Βιερίνια. Στο 12’ ο ΠΑΟΚ απείλησε την εστία του Ντεγκρά με τον Βιερίνια. Ο Γκαρσία εκτέλεσε το κόρνερ ο Πορτογάλος με προβολή από κοντά να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Η δεύτερη τρία λεπτά αργότερα με τον ίδιο παίκτη να κάνει την ατομική προσπάθεια και το σουτ και την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

Επιθέσεις από αριστερά
Οι Αρκάδες βλέποντας την πίεση του ΠΑΟΚ μη έχοντας άλλη επιλογή προσπάθησαν με τις αντεπιθέσεις να φτάσουν στην εστία του Χαλκία. Μάλιστα στο 13ο λεπτό είχαμε μια  επικίνδυνη σέντρα από τον Ουριμπάρι με τον διεθνή τερματοφύλακα να διώχνει δύσκολα σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να μεταφέρουν το παιχνίδι τους από τα αριστερά καθώς έβλεπαν πως ο Σναόυτσνερ όταν ανέβαινε οι επιστροφές του ήταν ολίγον σε αργή κίνηση.

Έφτασε τα 100 γκολ ο «Σάλπι»
Την στιγμή που ο Αστέρας είχε μια καλή στιγμή στα καρέ του ΠΑΟΚ στο 31 με τον Μπαστία και τον Χαλκιά να διώχνει, Ο Δικέφαλος απάντησε με γκολ στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ο Γκαρσία εκτέλεσε το φάουλ και ο Σαλπιγγίδης με κεφαλιά-ψαράκι έστειλε την μπάλα αφού πρώτα έσκασε στο έδαφος πέρασε πάνω από τον Νέγκρα και κατέληξε στα δίχτυα. Από το γκολ το γκολ του «Σαλπι» ήταν το 100ο στο Πρωτάθλημα στα δίχτυα του Ντεγκρά.
Ανέβηκε ο Αστέρας
Αξίζει να αναφέρουμε πως οι άμυνα του Δικεφάλου έδειχνε μια αστάθεια φέρνοντας άγχος όχι μόνο μέσα στην ομάδα, αλλά και στον κόσμο.
Στο 44' ο Μπαστία δεν μπόρεσε να πιάσει όπως ήθελε το σουτ χάνοντας σημαντική ευκαιρία. Η μπάλα μετά το σουτ του Αργεντινού αμυντικού μέσου πήγε στον Φρανκού που ήταν σε θέση οφσάιντ. Οι Αρκάδες στα τελευταία 10 λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ισορρόπησαν το παιχνίδι και κέρδισαν το κέντρο με σχετική άνεση. Φτάνοντας πιο εύκολα στα καρέ του Χαλκιά.

Καταιγιστικός σε ευκαιρίες
Ο ΠΑΟΚ βγήκε στην επανάληψη σε τρελά κέφια. Έκλεισε τους χώρους ελαχιστοποίησε τα λάθη του και από το 53ο λεπτό είχε εγκατασταθεί στα καρέ του Ντεγκρά. Με λίγα λόγια ο Δικέφαλος έπαιζε μονότερμα τον Αστέρα με τον Βλάχο να μην μπορεί να καταλάβει τι έχει γίνει. Στο 53' Ο Αθανασιάδης μετά από σέντρα του Φωτάκη έστειλε με κεφαλιά την μπάλα στα χέρια του Ντεγκρά. Στο 55' είχαμε από τον Βιεϊρίνια το ανάποδο ψαλίδι στέλνοντας όμως την μπάλα στα χέρια του Ντεγκρά. Στο 62’ ο Γκαρσία που έχει αναλάβει όλα τα στημένα εκτελεί το φάουλ με τον Τσιρίλο να πιάνει το σουτ και τον Ντεγκρά να διώχνει εξαιρετικά.

Έπεσε ο ρυθμός
Μετά το 75ο λεπτό ο ρυθμός κυρίως του ΠΑΟΚ έπεσε με τον Αστέρα να είναι λίγο καλός αλλά όχι επικίνδυνος προς την εστία του Χαλκιά. Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι την πρώτη τους καλή στιγμή της είχαν στο 84ο λεπτό. Ο Τσαμπούρης προσπάθησε να απειλήσει με μακρινό φάουλ αλλά η μπάλα κατέληξε εύκολα στα χέρια του έλληνα τερματοφύλακα.
Στο 90' είχαμε μια πολύ ωραία προσπάθεια από τον Τσουκαλά ο οποίος πήγε να...κρεμάσει τον Ντεγκρά που ωστόσο αντέδρασε εξαιρετικά και μπλόκαρε την μπάλα.
Πηγή gazzeta
Read more!

Νίνης: «Όλο και καλύτεροι»

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη, την αγωνιστική βελτίωση που δείχνει η ομάδα, τον νέο ρόλο που του έχει δώσει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα και τον Πορτογάλο τεχνικό, τον οποίο αποθέωσε, μίλησε στον Novasports FM μετά το τέλος του ματς με τους «κίτρινους» ο Σωτήρης Νίνης. Ο κορυφαίος παίκτης της Tριφυλλάρας στη χθεσινή αναμέτρηση και σκόρερ του μοναδικού τέρματος που έδωσε μια σημαντική νίκη στην προσπάθεια για διατήρηση των κεκτημένων τόνισε πως σε κάθε ματς η ομάδα θα είναι και καλύτερη. 
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίνη στον Novasports FM: 

-Για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Άρη: 
«Ήταν ένα θετικό αποτέλεσμα. Αξίζαμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε περισσότερες ευκαιρίες σε σύγκριση με το δεύτερο ημίχρονο. Κατά τη γνώμη μου εμείς θέλαμε περισσότερο το παιχνίδι και παίξαμε λίγο καλύτερο από τον Άρη, ο οποίος στάθηκε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο. Μας δυσκόλεψε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού, αλλά -γενικότερα- ήμασταν καλύτεροι και πήραμε δίκαια τη νίκη».

-Για τα σημάδια βελτίωσης που δείχνει ο Παναθηναϊκός: 
«Εμφανιζόμαστε καλύτεροι. Και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη SKODA Ξάνθη ήμασταν καλοί και με τον Άρη ήμασταν ακόμη καλύτεροι. Θέλουμε να συνεχίσουμε το ίδιο. Προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες. Αυτό το διάστημα μας βγαίνει. Είναι σημαντικό να έρθει το αποτέλεσμα, δίνει αυτοπεποίθηση».

-Για τον νέο ρόλο που του έχει δώσει στον αγωνιστικό χώρο ο Φερέιρα: 
«Είναι ένας νέος ρόλος σε εμένα που ο νέος προπονητής μου τον έχει δώσει. Δεν είναι εύκολο να μάθω τη θέση αυτή, αλλά προσπαθώ και με τη βοήθεια του προπονητή και των συμπαικτών μου».

-Για τη συνέχεια του πρωταθλήματος: 
«Θέλουμε να παίζουμε καλύτερα, να παίρνουμε τους βαθμούς γιατί θέλουμε να διατηρούμαστε κοντά στην κορυφή της βαθμολογίας. Είναι πλέον δύσκολα όλα τα παιχνίδια».

-Για τον Φερέιρα: 
«Η καλύτερη απάντηση για έναν προπονητή είναι μέσα από τα αποτελέσματα της ομάδας του. Κάνει πολύ καλή δουλειά».
Πηγή leoforos
Read more!

Διαψεύδει τα περί μεταγραφής ο Τόρες

Τις φήμες που τον θέλουν να αποχωρεί από τη Λίβερπουλ και να αναζητά αλλού την καριέρα του, διέψευσε κατηγορηματικά με τοποθέτησή του ο Φερνάντο Τόρες.
Διαψεύδει τα περί μεταγραφής ο Τόρες


Ο Ισπανός σουπερστάρ τόνισε πως δεν προτίθεται να αποχωρήσει και παράλληλα επισήμανε πως η ομάδα θα πρέπει να μείνει ενωμένη για να πετύχει τους στόχους της:
«Τώρα περισσότερο από ποτέ πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Θέλουμε να κερδίζουμε στους αγώνες για να βελτιώσουμε τη θέση μας στον βαθμολογικό πίνακα. Αυτός είναι ο σκοπός μας και απαιτώ την πλήρη υποστήριξη από τους φίλους μας για να το κάνουμε αυτό», είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το μυαλό μου είναι στη Λίβερπουλ και στο πώς θα τη βοηθήσω για να σώσουμε τη σεζόν. Είμαι επαγγελματίας και πάντα προσηλωμένος στα καθήκοντά μου. Δεν έχω σκεφτεί να φύγω, αν και αυτό είναι κάτι που εξαρτάται από τον σύλλογο».
Πηγή gazzeta
Read more!

Οπαδοί τραυμάτισαν τηλεοπτικό συνεργείο

Οπαδοί τραυμάτισαν τηλεοπτικό συνεργείο

Μια δημοσιογράφος, αλλά και δύο εικονολήπτες τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που ξέσπασαν στην Κύπρο μετά τον χθεσινό αγώνα μεταξύ της Ανόρθωσης και του ΑΠΟΕΛ στη Λάρνακα... Read more!

Χρυσάφι για το... πρωτάθλημα


Ένα παραπάνω κίνητρο έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού για να επιστρέψουν στην κορυφή της Super League.
Μετά από την συνάντηση που σας αποκάλυψε οΕρυθρός Κατάσκοπος του RedPlanet.gr την Παρασκευή (κάντε κλικ εδώ) των αρχηγών του Θρύλου, Αντώνη Νικοπολίδη και Βασίλη Τοροσίδη με τον Ευάγγελο Μαρινάκη, αποφασίστηκε ποιο θα είναι το πριμ σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Οι τρεις άνδρες συμφώνησαν να πάρει ο κάθε παίκτης 60 ευρώ, ανά λεπτό συμμετοχής, όσα δηλαδή προβλέπονταν και την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, λόγω του αυξημένου συντελεστή εφορίας συμφώνησαν οι δύο πλευρές να καλύψουν την διαφορά με τους ποδοσφαιριστές να πάρουν κάποια χρήματα λιγότερα. 

Πηγή red planet
Read more!

Ύμνοι Μανθάνο για Κανουτέ

 Ύμνοι Μανθάνο για Κανουτέ
Το εγκώμιο του Φρεντερίκ Κανουτέ έπλεξε με δηλώσεις του ο προπονητής της Σεβίλης, Γκρεγκόριο Μανθάνο.


Η νίκη της ομάδας του στο «Ανοέτα» επί της Σοσιεδάδ με 3-2 άφησε ικανοποιημένο τον τεχνικό της Σεβίλης, ο οποίος είδε τον Κανουτέ να βρίσκει για μία ακόμη φορά δίχτυα:
«Ο Κανουτέ ήταν εξαιρετικός. Έχει πάρα πολλές ικανότητες, τις οποίες όταν βγάζει στον αγωνιστικό χώρο σε εκπλήσσουν. Είναι πολύ μεγάλος πάικτης και μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα».
Πηγή gazzeta
Read more!

Βούρος: Να είστε σίγουροι ότι θα φτιάξουμε το γήπεδο


Ο Γιάννης Βούρος όλο αυτό το διάστημα που η ΑΕΚ έχει αρχίσει να ελπίζει για την κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε στην κοπή της πίτας των οπαδών της ΑΕΚ και έδωσε εξηγήσει πάνω στο θέμα καθησυχάζοντας αρκετά τους «κιτρινόμαυρους» που κατά τη διάρκεια της ομιλίας του επιζητούσαν έντονα την κατασκευή γηπέδου με το εμφατικό σύνθημα Γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια».
Βούρος: Να είστε σίγουροι ότι θα φτιάξουμε το γήπεδο
«Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά. Οι μέρες που περνάμε είναι αρκετά δύσκολες σε όλους τους τομείς. Είναι σημαντικό λοιπόν να γίνονται συλλογικές προσπάθειες για να βλέπουμε αποτελέσματα. Όσο πιο πολύ πιέσουμε πάνω στο θέμα του γηπέδου νομίζω ότι θα έχουμε αποτελέσματα. Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου το πολύ στα μέσα Φεβρουαρίου θα έχουμε σημαντικές εξελίξεις πάνω στο θέμα. Αυτά τα 8 χρόνια ακούγονται αρκετά και για αυτό είναι λογικό ο κόσμος να μην είναι αρκετά αισιόδοξος και είναι λογικό να υπάρχει αμφιβολία πάνω στο θέμα. Μας πονάει που η ΑΕΚ δεν έχει το σπίτι της. Αυτό εδώ το γήπεδο είναι κομμάτι της ψυχής μας, έχουμε κάθε λόγο να θέλουμε να γίνει εδώ το γήπεδο. Όχι όμως για ψηφοθηρικούς λόγους αυτό πρέπει να το τονίσω. Σε λίγες μέρες θα γίνει μια σημαντική συνάντηση για την εξέλιξη του θέματος και το σημαντικό είναι να υπάρξει μια διατύπωση νομική η οποία να μην έχει κανένα ψεγάδι, ώστε έτσι να μην δοθεί η δυνατότητα στο ΣτΕ για κάποια προσφυγή. Αν αποδειχθεί ότι η περιοχή χωρίς την ΑΕΚ έχει μαραζώσει τότε είναι σίγουρο ότι θα τον σκεφτούν αλλιώς. Να είστε σίγουροι ότι με αρκετή πίεση και από την πλευρά σας θα πετύχουμε. Άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι η αιτία που η ΑΕΚ δεν έχει καλή πορεία τα τελευταία χρόνια είναι ότι δεν έχει το δικό της σπίτι. Αν είχε τη δύναμη της έδρας θα έκανε τόσα χρόνια να πάρει πρωτάθλημα; Θα έχανε στα χαρτιά από τον Ολυμπιακό, ή θα έκανε ποτέ ισοπαλία με Κέρκυρα; Όχι βέβαια. Για αυτό θα πρέπει να επιστρέψει σπίτι της».
Πηγή aek365
Read more!

«Δεν νομίζω να υπογράψει ο Μπέκαμ»

 «Δεν νομίζω να υπογράψει ο Μπέκαμ»
Δύσκολο έως και απίθανο θεωρεί ο Χάρι Ρεντναπ το ενδεχόμενο να υπογράψει συμβόλαιο με την Τότεναμ ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.


Ο Άγγλος τεχνικός των «Σπιρουνιών» τόνισε πως υπάρχουν πολλοί σκόπελοι που θα πρέπει να ξεπεραστούν για να λάβει χώρα το γεγονός αυτό:
«Δεν νομίζω τελικά ότι θα γίνει η μεταγραφή. Είναι υπερβολικά περίπλοκη περίπτωση με όλες τις δικλείδες για την ασφάλεια του παίκτη που έχει προσθέσει η αμερικανική ομάδα» είπε αρχικά ο προπονητής των Λονδρέζων, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε λακωνικά για το γεγονός πως ο «Μπεκς» προπονείται με τη βρετανική ομάδα:«Αυτό δεν έχει καμία σημασία».
Πηγή gazzeta
Read more!

Σούπερ Λίγκα... made in England!

Σούπερ Λίγκα... made in England!
Εμείς τους ζηλεύουμε. Αυτοί όμως τι ζήλεψαν από μας; Με πέναλτι μαϊμού και αποβολή μια από τα ίδια το Μάντσεστερ Γιουν.-Λίβερπουλ (1-0, Γκιγκς) περισσότερο με ματς της Σούπερ Λιγκ έμοιαζε παρά με ντέρμπι της Αγγλίας!


Πηγή gazzeta


Read more!

«Καλύτερος παίχτης στην Iστορία ο Κριστιάνο!»

Ο Χόρχε Μέντες, μάνατζερ στο επάγγελμα, σε συνέντευξή του σε ισπανικά Μέσα τόνισε πως ο πελάτης του, Κριστιάνο Ρονάλντο, είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί ποτέ στα γήπεδα.
«Καλύτερος παίχτης στην Iστορία ο Κριστιάνο!»

Ο μάνατζερ που έχει κάνει την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, αυτή του «CR7» από τη Μάντσεστερ στη Ρεάλ Μαδρίτης και έχει στη λίστα των πελατών του και τον Ζοζέ Μουρίνιο, δήλωσε στην Expresso πως τα χαρακτηριστικά του Ρονάλντο τον κάνουν καλύτερο παίχτη και από τον Πελέ και τον Μαραντόνα, αλλά και τον τωρινό του «ανταγωνιστή» Λίο Μέσι: «Νόμιζω πως η ταχυτήτά του, η τεχνική του και η δύναμη που έχει στον αέρα, καθιστούν τον Κριστιάνο τον καλύτερο παίχτη στην Ιστορία. Όλοι θα συμφωνήσουν μαζί μου με τον καιρό». Για τον Μέσι, ο Μέντες τόνισε: «Ο Μέσι δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Η δύναμη θέλησης, χαρακτήρα και ποιότητας, τον χαρακτηρίζουν. Βέβαια, δουλεύει και με έναν πολύ καλό προπονητή».
Πηγή gazzeta Read more!

«Δύσκολο του Πολέμη»

«Δεν είμαι αισιόδοξος για αυτό το ενδεχόμενο. Υπάρχουν μερικές πιθανότητες, αλλά το βλέπω δύσκολο», ήταν η τοποθέτηση του Γόντικα σε ερώτηση για το αν θα αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο Αδαμάντιος Πολέμης.
Για την εκδήλωση του Πανάθα: «Καταρχήν θα ήθελα να καλωσορίσουμε τους φίλους μας. Κυρίως τους νεότερους που βρίσκονται εδώ σήμερα και να τους ευχαριστήσουμε».
Για τα αγωνιστικά: «Κάναμε μια καλή αρχή στο 2011 και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Πρέπει να επικεντρωθούμε στο αγωνιστικό και τα υπόλοιπα θα λυθούν, αλλά με κόμβο αυτό (σ.σ. εννοεί το αγωνιστικό). Αυτό είναι πολύ σημαντικό.Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, μετά το ματς με την Καβάλα θα τους έχουμε και πάλι δίπλα μας και ελπίζουμε από δω και πέρα να κοιτάμε μόνο μπροστά».
Πηγή leoforos
Read more!

Ίβκοβιτς: "Το ευκολότερο ματς με ΠΑΟ"


Στην συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα με την Καβάλα, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς τόνισε πως στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός ήταν πιο ισορροπημένος εν αντιθέσει με το δεύτερο, ενώ μίλησε και για τους Παναγιώτη Βασιλόπουλο, Βασίλη, Σπανούλη, Παναθηναϊκό και για το αν θα επιστρέψει ο Ματ Νίλσεν στην Α1.
Αρχικά, ο 67χρονος προπονητής των Πειραιωτών σχολίασε: "Δεν είχαμε την απαραίτητη συγκέντρωση για 40 λεπτά και αυτό δεν μου άρεσε. Στην Τρίτη περίοδο χαλαρώσαμε πολύ και χάσαμε στο επί μέρους σκορ. Δεν καταλαβαίνω πολύ το παιχνίδι που παίξαμε. Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι μας ήταν ισορροπημένο. Στο δεύτερο όχι. Κάναμε πολλά τρίποντα και δεν ακουμπήσαμε τη μπάλα κοντά στο καλάθι".

Για τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο και την επιστροφή του, είπε: "Είχαμε την ευκαιρία να δώσουμε αγωνιστικά λεπτά στον Βασιλόπουλο που δούλεψε σκληρά σε αυτό το διάστημα. Η ομάδα χαλάρωσε όταν μπήκε, αλλά ο ίδιος ήταν πολύ καλός. Έδωσε πολλή ενέργεια στην ομάδα. Πιστεύω ότι θα είναι έτοιμος και θα παίξει περισσότερο στο Top 16 της Ευρωλίγκα".

Εν συνεχεία, είπε για τον Τεόντοσιτς ότι "το παιχνίδι του Μίλος με το ντέρμπι δεν έχει καμία σχέση. Σίγουρα μπορεί να παίξει καλύτερα", ενώ τόνισε για το παιχνίδι της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ: "Θα ετοιμάσω τους παίκτες να παίξουν ένα εύκολο παιχνίδι. Είναι το ευκολότερο παιχνίδι μέχρι τώρα για τον Ολυμπιακό. Θα είμαστε πλήρεις. Ο Παναθηναϊκός έχει το πλεονέκτημα έδρας και το άγχος. Αν παίζαμε στο ΣΕΦ θα ήταν διαφορετικά. Δεν έχω σκεφτεί καθόλου τον Παναθηναϊκό. Αύριο θα γίνει η πρώτη προπόνηση εν όψει ντέρμπι".

Το ματς αυτό θα είναι πολύ ιδιαίτερο για τον Βασίλη Σπανούλη και ο Ντούντα δήλωσε: "Ο Σπανούλης ξέρει γιατί άλλαξε ομάδα και θα είναι το πρώτο του ντέρμπι εναντίον της προηγούμενης ομάδας του. Μπορώ να ετοιμάσω τον παίκτη ψυχολογικά".

Όσο για το αν θα επιστρέψει ο Νίλσεν στην Α1, ανέφερε: "Ο Νίλσεν θα μας βοηθήσει πολύ μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν ξέρω αν θα παίξει στο ντέρμπι".

Πηγή red planet
Read more!

Μείωσε στον πόντο και περιμένει…

Μια προσωπική ενέργεια του Μπαϊκαρά και ένα ωραίο γκολ ήταν αυτό που έλυσε τον «γόρδιο δεσμό» στην εστία του Μαράμα, ο οποίος μέχρι το 59’ έμοιαζε ανίκητος. Οι γηπεδούχοι, στο τελευταίο παιχνίδι του Γιάννη Νταλακούρα, έχασαν πολλές με αρνητικό πρωταγωνιστή τον Θεοδωρίδη, ο οποίος στο 9’ έχασε πέναλτι, ενώ στο 35’ είχε δοκάρι. Ο έμπειρος μέσος, πήρε το αίμα του πίσω και με εκπληκτικό σουτ στο 81’ και διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων. 
Μείωσε στον πόντο και περιμένει…Κοντά στο γκολ έφτασαν και οι φιλοξενούμενοι όμως το σουτ του Δημήτρη στο 71’ κατέληψε στο οριζόντιο δοκάρι. Ο ίδιος παίκτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Πλέον τα «καναρίνια» μείωσαν στον έναν βαθμό από τον ΠΑΣ και περιμένουν στραβοπάτημα των Ηπειρωτών την Δευτέρα με τον ΟΦΗ. 

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε και στην Φυλή. Η Καλλιθέα προηγήθηκε 0-2 στο πρώτο ημίχρονο με τέρματα των Καραδήμου και Μαρουκάκη, ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν χάρη σε γκολ των Κατσίκη και Ζαχαρόπουλου με πέναλτι. Η ολική ανατροπή έγινε στο 89’ με γκολ του Μουστόγιαννη. 

Σπουδαία νίκη έκανε ο Εθνικός στον Εύοσμο, κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα. Ο Περέιρα, ο οποίος μετά από καιρό ξεκίνησε στο αρχικό σχήμα πέτυχε το γκολ μόλις στο 8’ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. 

Παράλληλα ανατροπή έκανε ο Λεβαδειακός, ο οποίος αν και στο πρώτο ημίχρονο βρισκόταν πίσω στο σκορ απο τον Ιωνικό, χάρη σε τέρμα του Ντε Φαρία στην εκπνοή του ημιχρόνου, ανέτρεψε το σκορ χάρη σε γκολ των Μπάρκογλου (46’) με πέναλτι και Ντιμπαλά (64’). 

Στα Τρίκαλα η ομάδα του Γιώργου Βαζάκα, επικράτησε 1-0 χάρη σε τέρμα του Κοντογουλίδη στο 85’. Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής ολοκληρώνεται με τις αναμετρήσεις Πιερικός – Πανθρακικός (18:00) και το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ (19:00). 

Η (17η) αγωνιστική: 

Κυριακή 9/1: 

Αγροτικός Αστέρας – Εθνικός 0-1 
(8’ Περέιρα πεν.) 

Δόξα Δράμας – Αναγέννηση Καρδίτσας 4-0 
(21’ Ρούτσης, 63’, 84’ Μαρκόφσκι, 73’ Καρακώστας) 

Λεβαδειακός – Ιωνικός 2-1 
(46’ Μπάρκογλου πεν., 64’ Ντιμπαλά - 45’ Ντε Φαρία) 

Παναιτωλικός – Ηλιούπολη 2-0 
(59’ Μπαϊκαρά, 84’ Θεοδωρίδης) 

Θρασύβουλος – Καλλιθέα 3-2 
(58’ Κατσίκης, 61’ Ζαχαρόπουλος πεν., 89’ Μουστόγιαννης - 3’ Καραδήμος, 26’ Μαρουκάκης) 

Τρίκαλα – Διαγόρας 1-0 
(85' Κοντογουλίδης) 

Βέροια – Εθνικός Αστέρας 2-0 
(50’, 76’ Καλογέρης) 



Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...