ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

Θα δοκιμαστεί ομογενής στην ΑΕΚ

Θα δοκιμαστεί ομογενής στην ΑΕΚ
Στην Ελλάδα θα βρίσκεται την επόμενη βδομάδα ένας Ελληνοαμερικανός επιθετικός, ο Πίτερ Δάλογλου, προκειμένου να δοκιμαστεί από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.Ο Ελληνοαμερικανός επιθετικός από το πανεπιστήμιο του Delaware Valley αναμένεται να έρθει την προσεχή εβδομάδα στην Ελλάδα για να δοκιμαστεί από την «Ένωση».

«Η ΑΕΚ μου είχε πει να επιστρέψω (σ.σ. στην Ελλάδα) όταν γίνει καλά το πόδι μου. Παίζουν πολύ γρήγορα εκεί και παρά το γεγονός ότι δυσκολευόμουν λίγο, κατάφερα να ακολουθήσω το πρόγραμμά τους. Εμείς εδώ παίζουμε πολύ διαφορετικά, πιο δυνατά. Εκεί είναι πιο φινετσάτο το παιχνίδι» τόνισε ο Δάλογλου στην επίσημη ιστοσελίδα του πανεπιστημίου της Μινεσότα, με τον προπονητή του, Ντέιβ Κίρσχενμαν να συμπληρώνει:

«Είμαι αγχωμένος να δω πως θα τα πάει. Έχει μεγάλες δυνατότητες και ξέρω ότι έχει προπονηθεί πολύ σκληρά για αυτό. Η φυσική του θέση είναι στην κορυφή της επίθεσης, αλλά για εμάς έπαιζε παντού. Είναι αρκετά ευκίνητος και ξέρει πολύ καλά το άθλημα. Δεν είναι παίκτης που βασίζεται στη δύναμη. Είναι τεχνίτης και για τον λόγο αυτόν δε νομίζω ότι θα αποτελέσει πρόβλημα το ύψος του».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός Ελληνοαμερικανός είχε δοκιμαστεί και στον Παναθηναϊκό αλλά και στην ΑΕΚ κατά το παρελθόν, ένας τραυματισμός στο γόνατο όμως «χάλασε« την μεταγραφή του.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Αντίο» ανάλογο της αξίας του!

«Αντίο» ανάλογο της αξίας του!
Ο Αντώνης Νικοπολίδης ήταν ο φύλακας άγγελος του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη τα τελευταία έξι χρόνια και οι άνθρωποι του Ολυμπιακού σχεδιάζουν να τον αποχαιρετίσουν όπως πρέπει.

Σύμφωνα με κάποιες φωνές από την πλατεία Αλεξάνδρας, υπάρχει η σκέψη ο αρχηγός του Ολυμπιακού να αποχαιρετήσει την ενεργό δράση αγωνιζόμενος στο ματς – φιέστα της τελευταίας αγωνιστικής με τη Λάρισα και κληθεί να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού για μία τελευταία φορά στο ματς που θα κρίνει αν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να κάνει το 15 στα 15 για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Σε κάθε περίπτωση, ο 40χρονος τερματοφύλακας που έχει γίνει… συλλέκτης τίτλων (ανάμεσα σε αυτούς και το Euro 2004) αξίζει αν αποθεωθεί αγωνιζόμενος και να τερματίσει την τεράστια καριέρα του όπως του αρμόζει.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Καμπάνα» για Ρόμπεν

«Καμπάνα» για Ρόμπεν
Δύο αγωνιστικές τιμωρία θα δεχτεί ως τιμωρία για τη συμπεριφορά του απέναντι στον διαιτητή της αναμέτρησης Καϊζερσλάουτερν-Μπάγερν Μονάχου ο Άριεν Ρόμπεν, ο οποίος απολογήθηκε δημόσια μετά το τέλος του ματς.Ο Ολλανδός αστέρας των Βαυαρών αποβλήθηκε μετά τη λήξη της αναμέτρησης με την Καϊζερσλάουτερν (1-1), καθώς εξύβρισε τον διαιτητή Κνουτ Κίρχερ, λέγοντάς του σύμφωνα με την Βild, «τι είναι αυτά που σφυρίζεις, ρε μα...».

Στη συνέχεια πάντως, ο Ρόμπεν απολογήθηκε τόσο στον διαιτητή, όσο και προς τους φίλους της Μπάγερν, τονίζοντας:

«Ήταν ανεπίτρεπτο αυτό που έκανα. Ζητώ συγγνώμη από τους οπαδούς της Μπάγερν και τους συμπαίκτες μου. Τέτοια συμπεριφορά δεν ταιριάζει σε ένα γήπεδο. Ήμουν πολύ εκνευρισμένος με την απώλεια βαθμών και δεν συγκράτησα τα νεύρα μου. Ζήτησα συγγνώμη και από το διαιτητή».

Γι' αυτήν του την ενέργεια πάντως, ο Ρόμπεν κινδυνεύει και μάλλον θα τιμωρηθεί με ποινή δύο αγωνιστικών από τα γήπεδα της Bundesliga.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Δείτε πώς το... έκανε ο Σεσκ

Δείτε πώς το... έκανε ο Σεσκ (pic)
Ο Σεσκ Φάμπρεγας τράκαρε χθες συνθλίβοντας το αυτοκίνητό του αξίας 100.000 αγγλικών λιρών. Δείτε σε φωτογραφίες τη... νέα εμφάνιση της Mercedes SL55 AMG του Ισπανού μέσου της Άρσεναλ.
Read more!

Δίνει 30 εκατ. ευρώ για Νεϊμάρ η Γιούβε

Δίνει 30 εκατ. ευρώ για Νεϊμάρ η Γιούβε
Αποφασισμένη να εντάξει στο δυναμικό της το μεγάλο αστέρι της Βραζιλίας είναι η διοίκηση της Γιουβέντους και ετοιμάζει πρόταση της τάξης των 30 εκατ. ευρώ για τον Νεϊμάρ.Σύμφωνα με την Corriere dello Sport η «γηραιά κυρία» θέλει τον νεαρό άσο της Σάντος και ετοιμάζει από τώρα τις επόμενες κινήσεις της, καθώς ο Νεϊμάρ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών συλλόγων.

Η Μπαρτσελόνα και η Τσέλσι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον μεταξύ άλλων συλλόγων. Στη Γιουβέντους ξέρουν ότι οικονομικά δεν μπορούν να κοντράρουν τις δύο παραπάνω ομάδες, όμως ποντάρουν στην πώληση κάποιων παικτών προκειμένου να «χτυπήσουν» τον άσο της Σάντος.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Μαντσίνι: «Να κερδίσουμε τη Λίβερπουλ»

Μαντσίνι: «Να κερδίσουμε τη Λίβερπουλ»
Ο προπονητής των Πολιτών, Ρομπέρτο Μαντσίνι, έριξε το «μπαλάκι» στους παίκτες του και ζήτησε να αποδείξουν ότι μπορούν να κερδίσουν στην έδρα τους μία ομάδα όπως τη Λίβερπουλ.

Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι συγκρούονται στο Άνφιλντ, με τους φιλοξενούμενους να θέλουν την νίκη για να βρεθούν πιο κοντά στην τελευταία θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Μία θέση που «φλερτάρει» και η Τότετναμ. Η Σίτι έχει και τον ημιτελικό του κυπέλλου απέναντι στη Μάντσεστερ Γ. την επόμενη Κυριακή, όμως ο Ιταλός τεχνικός θέλει να αισθάνεται πιο σίγουρος με το «τρίποντο» απέναντι στην ομάδα του Νταγκλίς.

«Έχουμε ένα μεγάλο παιχνίδι απέναντι στη Γιουνάιτεντ, όμως δεν μπορούμε να έχουμε το μυαλό μας εκεί όταν έχουμε την πολύ σημαντική αναμέτρηση με τη Λίβερπουλ. Νομίζω ότι είμαστε σε πολύ καλή φόρμα και πρέπει να το αποδείξουμε στο Άνφιλντ.

Θα είναι δύσκολο, διότι η Λίβερπουλ είναι πολύ καλή ομάδα και ο Κένι Νταγκλίς κάνει πολύ καλή δουλειά, όμως εμείς πρέπει να δείξουμε ότι μπορούμε να πάρουμε αυτά τα παιχνίδια».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Ζωντανές Ίντερ και... Ρόμα! *ΒΙΝΤΕΟ*

Ζωντανές Ίντερ και... Ρόμα! (video)
Με το 2-0 επί της Κιέβο η Ίντερ πλησίασε ξανά στην κορυφή, ενώ η Ρόμα είναι στο -3 από την τετράδα με το 2-1 επί της Ουντινέζε, χάρη στον Τότι!Στον αγώνα με τον οποίο άνοιξε η αυλαία της 32ης αγωνιστικής του Campionato οι Νερατζούρι επηρεασμένοι από τις βαριές ήττες κόντρα σε Μίλαν και Σάλκε δεν μπόρεσαν να επιβάλουν από την αρχή τον ρυθμό τους και να καθαρίσουν σχετικά εύκολα το ματς. Η ομάδα του Λεονάρντο έχασε πολύ καλή ευκαιρία στο 16' με τον Πατζίνι και στη συνέχεια παραχώρησε γήπεδο στην Κιέβο, που έβγαινε μπροστά και έψαχνε το γκολ. Αυτή που το βρήκε, τελικά, ήταν η Ίντερ στο 66' με σουτ του Καμπιάσο από την καρδιά της περιοχής, για να έρθει το 2-0 στο 84' από τον Μαϊκόν με κοντινό πλασέ. Έτσι, οι Νερατζούρι πήγαν στο -2 από τη Μίλαν και στο +1 από τη Νάπολι, περιμένοντας τα κυριακάτικα Φιορεντίνα-Μίλαν και Μπολόνια-Νάπολι.

Στο άλλο ματς της ημέρας, στο «Φρίουλι», Ουντινέζε και Ρόμα αναμετρήθηκαν με έπαθλο τους τρεις βαθμούς που μετράνε για... περισσότερους εδώ που έφτασαν τα πράγματα, σε ό,τι αφορά τη μάχη για την έξοδο στο Champions League. Οι Τζιαλορόσι άνοιξαν το σκορ στο 57ο λεπτό με εκτέλεση πέναλτι του Τότι που έσκαψε την μπάλα, για να απαντήσουν οι γηπεδούχοι στο 88' με τον Ντι Νατάλε! Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων η Ουντινέζε νόμισε ότι πήρε τη νίκη, καθώς σε μια περιπετειώδη φάση ο Ασαμόα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο διαιτητής τον χρέωσε με επιθετικό φάουλ και στο 94' ήρθε το 1-2 με κοντινό σουτ του Τότι! Με αυτή τη νίκη η Ρόμα πλησίασε στο -3 την Ουντινέζε, που γνώρισε δεύτερη σερί ήττα, ενώ στη μάχη για το Champions League ξαναμπαίνει και η Γιουβέντους αν νικήσει την Κυριακή στο Τορίνο την Τζένοα.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ
Σάββατο (9/4)
Ίντερ-Κιέβο 2-0 (66' Καμπιάσο, 84' Μαϊκόν)
Ουντινέζε-Ρόμα 1-2 (88' Ντι Νατάλε-57' πέν.,92' Τότι)
Κυριακή (10/4)
Γιουβέντους-Τζένοα
Μπάρι-Κατάνια
Μπολόνια-Νάπολι
Κάλιαρι-Μπρέσια
Λάτσιο-Πάρμα
Παλέρμο-Τσεζένα
Σαμπντόρια-Λέτσε
Φιορεντίνα-Μίλαν

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (31 αγωνιστικές)
1. Μίλαν 65
2. Ίντερ 63*
3. Νάπολι 62
4. Ουντινέζε 56*
5. Λάτσιο 54
6. Ρόμα 53*
7. Γιουβέντους 48
8. Παλέρμο 43
9. Φιορεντίνα 42
10. Κάλιαρι 42
11. Μπολόνια 40
12. Τζένοα 39
13. Κιέβο 36*
14. Κατάνια 35
15. Σαμπντόρια 32
16. Πάρμα 32
17. Λέτσε 31
18. Τσεζένα 30
19. Μπρέσια 29
20. Μπάρι 20




* Ίντερ, Ρόμα, Ουντινέζε και Κιέβο έχουν ένα ματς περισσότερο.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ινιέστα: «Θα κερδίσουμε τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου»

Ινιέστα: «Θα κερδίσουμε τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου»
Ευχαριστημένος από την ομάδα του ο Αντρές Ινιέστα και τον τρόπο που αντέδρασαν και γύρισαν το ματς με την Αλμερία, διατηρώντας το +8 από τη Ρεάλ. Μίλησε για νίκη στο «κλάσικο» της επόμενης εβδομάδας.

«Έπρεπε να αντιδράσουμε πολύ γρήγορα, καθώς άρχισε να γίνεται πολύ δύσκολο (το ματς με την Αλμερία) και συνεχίσαμε να πιέζουμε με αποτέλεσμα να ανταμειφθούμε στο τέλος», τόνισε αρχικά ο Ινιέστα και πρόσθεσε:

«Συνεχίσαμε να προσπαθούμε μέχρι το τέλος και τελικά πήραμε τους τρεις βαθμούς. Έγινε πολύ δύσκολο όταν δεχτήκαμε το γκολ, αλλά στο τέλος κάναμε τη δουλειά μας σωστά».

Τώρα το σκηνικό μεταφέρεται στο Μπερναμπέου και το el clasico του επόμενου Σαββάτου όπου αναμετρώνται οι δύο ομάδες. Σχετικά με το ματς κόντρα στην Ρεάλ τόνισε: «Ποτέ δεν ξέρεις που θα καταλήξεις στο τέλος της σεζόν. Υπάρχει ακόμη αρκετός δρόμος, αλλά πρώτα πρέπει να κοιτάξουμε το ματς της Τετάρτης κόντρα στη Σαχτάρ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μετά από αυτό το ματς θα προετοιμαστούμε για να πάμε να κερδίσουμε στο Μπερναμπέου, αφού έτσι θα βρεθούμε σε πάρα πολύ καλή θέση».

Όπως είναι γνωστό, η Μπαρτσελόνα είχε επικρατήσει 5-0 της «Βασίλισσας» στην πρώτη φετινή αναμέτρηση, τον Νοέμβριο, ενώ ο επαναληπτικός για το πρωτάθλημα θα γίνει στις 16 Απριλίου, ημέρα Σάββατο. Τέσσερις μέρες μετά, οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντίπαλες στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας. Τέλος, αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι πολύ πιθανό οι δύο ομάδες να «κονταροχτυπηθούν» και στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Νίκη με πολλαπλά οφέλη

 Νίκη με πολλαπλά οφέλη
Την νίκη που θα του δώσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ και συνάμα θα σπάσει την αρνητική παράδοση του ΠΑΟΚ στο «Καυταντζόλγειο» θέλει απόψε ο «Δικέφαλος» απέναντι στον Ηρακλή.

Η ομάδα του Μάκη Χάβου με θετικό αποτέλεσμα απόψε στο «Καυταντζόλγειο Στάδιο» εξασφαλίζει και επίσημα το εισιτήριο για τα προσεχή πλέι οφ. ‘Άπαντες στις τάξεις των «Ασπρόμαυρων» θέλουν τη νίκη απέναντι στον «Γηραιό» μιας και τα οφέλη από ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα είναι πολλά.

Στα αμιγώς αγωνιστικά ο Μάκης Χάβος ανακάτεψε την τράπουλα στη χθεσινή και τελευταία προπόνηση της ομάδας ωστόσο όπως όλα δείχνουν ο Έλληνας τεχνικός θα παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Χαλκιάς ενώ το καρέ της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Σνάουτσνερ, Μπαλάφα, Λίνο και Τσιρίλο.

Στα χαφ λογικά θα βρίσκεται ο Βιτόλο αντί του Αρίας και ο Φωτάκης αντί του Τσουκαλά ενώ μπροστά τους θα βρίσκεται ο Βλάνταν Ίβιτς σε ρόλο επιτελικού. Στο δεξί φτερό θα είναι ο Ελ Ζαρ και στα αριστερά ο Βιεϊρίνια με μοναδικό προωθημένο τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη.

Αναλυτικά, η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Χαλκιάς, Κρέσιτς, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μπαλάφας, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Τσουκαλάς, Φωτάκης, Αρίας, Τσιρίλο, Ελ Ζαρ, Ετό, Ίβιτς, Λίνο, Μουσλίμοβιτς, Πετρίσεβιτς, Σνάουτσνερ, Βιεϊρίνια και Βιτόλο.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Ακάθεκτος ο Γερμανός!

Ακάθεκτος ο Γερμανός!

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ πήρε και τη νίκη στον αγώνα της Μαλαισίας θέτοντας από νωρίς τις βάσεις για την κατάκτηση ενός ακόμα τίτλου. Δεύτερος ο Μπάτον. Ξανά στο βάθρο η Renault, με τον Νικ Χάιντφελντ.

Η καλή εκκίνηση, η σωστή στρατηγική από τη Red Bull και η φθορά των ελαστικών του Λιούις Χάμιλτον ήταν αρκετά για να δώσουν στον Σεμπάστιαν Φέτελ τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του για φέτος, που τον έβαλε από νωρίς σε θέση οδηγού στη βαθμολογία. Ο Γερμανός έδειξε να μην αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε με το σύστημα ανάκτησης της κινητικής ενέργειας.

Αυτό, άλλωστε, ήταν και η αιτία που ο Μαρκ Γουέμπερ έχασε αρκετές θέσεις στην εκκίνηση. Ωστόσο, ο Αυστραλός κατάφερε να τερματίσει στην τέταρτη θέση. Ανάμεσα στις δυο Red Bull μπήκαν... σφήνα οι Τζένσον Μπάτον και Νικ Χάιντφελντ. Ο πρώτος έκανε καλό αγώνα και κατάφερε να πάρει τους βαθμούς της δεύτερης θέσης, ενώ ο δεύτερος χάρισε τη δεύτερη σερί παρουσία στο βάθρο στη Renault.

Μπροστά από τον Χάμιλτον ακολούθησαν οι δυο Ferrari, με τους Φελίπε Μάσα και Φερνάντο Αλόνσο να προσπαθούν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα εντός πίστας. Βέβαια, ο τελευταίος θα μπορούσε να είχε τερματίσει σε υψηλότερη θέση, αλλά στην προσπάθειά του να προσπεράσει τον Χάμιλτον χτύπησε την μπροστινή του αεροτομή, με συνέπεια να μπει στα πιτς να την αλλάξει και να χάσει μερικές θέσεις.

Από εκεί και πέρα, οι Κομπαγιάσι, Σουμάχερ και Ντι Ρέστα συμπλήρωσαν την πρώτη δεκάδα. Τέλος, εκτός αγώνα έμειναν τόσο οι Ντ' Αμπρόσιο, Λιούτσι, Τρούλι, Πέρεζ, Μπαρικέλο, Καρθικέγιαν, Μαλντονάντο όσο και ο Βίταλι Πετρόφ. Ο Ρώσος όδευε προς την κατάκτηση της όγδοης θέσης, όμως τέσσερις γύρους πριν το πέσιμο της καρό σημαίας έχασε τον έλεγχο της Renault και ένας κραδασμός πάνω στο κερμπ είχε ως αποτέλεσμα να βγει το τιμόνι!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα

Φέτελ Red Bull 1:45.543
Μπάτον McLaren +3.2
Χάιντφελντ Renault +25.0
Γουέμπερ Red Bull +26.3
Μάσα Ferrari +36.9
Αλόνσο Ferrari +37.2
Χάμιλτον McLaren +49.9
Κομπαγιάσι Sauber +66.4
Σουμάχερ Mercedes GP +84.8
Ντι Ρέστα Force India +91.5
Σούτιλ Force India +1 γύρο
Ρόζμπεργκ Mercedes GP +1 γύρο
Μπουέμι Toro Rosso +1 γύρο
Αλγκουερσουάρι Toro Rosso +1 γύρο
Κοβαλάινεν Lotus +1 γύρο
Γκλοκ Virgin +2 γύροι

Εγκατέλειψαν

Πετρόφ Renault 52ο γύρο
Λιούτσι Hispania Racing 46ο γύρο
Ντ' Αμπρόσιο Virgin 42ο γύρο
Τρούλι Lotus 31ο γύρο
Πέρεζ Sauber 23ο γύρο
Μπαρικέλο Williams 22ο γύρο
Καρθικέγιαν Hispania Racing 9ο γύρο
Μαλντονάντο Williams 7ο γύρο

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Αιώνιο» ξύλο στη Λαμία!

«Αιώνιο» ξύλο στη Λαμία!
Σε ένα μπαρ της Λαμίας, το οποίο βρίσκεται στην οδό Καζούλη, στο κέντρο της πόλης, όπου φίλοι του Ολυμπιακού έκαναν πάρτι, λίγο μετά τα μεσάνυχτα έκαναν την εμφάνισή τους κάποιοι… ακάλεστοι φίλοι του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα η κατάσταση να πάρει άγρια τροπή.

Ευτυχώς ενημερώθηκε η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. όπου έσπευσε άμεσα στο σημείο και αποσόβησαν τα χειρότερα, αφού στη θέα των αστυνομικών οι… ακάλεστοι οπαδοί του Παναθηναϊκού τράπηκαν σε φυγή και σκορπίστηκαν στα γύρω στενά.

Οι δυνάμεις της αστυνομίας περιπολούσαν κατά τη διάρκεια της νύχτας για να μην υπάρξει νέα συμπλοκή και κινδυνέψουν οι πολίτες της περιοχής και οι περιουσίες τους, και έτσι δεν δημιουργήθηκαν νέα επεισόδια.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Ντέρμπι» στου Ρέντη

«Ντέρμπι» στου Ρέντη
Οι Έφηβοι των δύο «αιωνίων» διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στις εγκαταστάσεις του Ρέντη. Με 18άδα πηγαίνει ο Παναθηναϊκός, ενώ στον Ολυμπιακό ζητήθηκε να πάνε όλοι στο γήπεδο και θα ανακοινωθεί η αποστολή τελευταία στιγμή.

Το ντέρμπι των εφήβων δεν έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον, αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση εν όψει της τελικής φάσης του πρωταθλήματος. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 11:30 και στον Ολυμπιακό δεν υπολογίζονται οι τραυματίες Παπασάββας και Μπαντούνας.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Τερεζόπουλος, δεν ανακοίνωσε την αποστολή ζητώντας από όλους τους ποδοσφαιριστές να δώσουν το παρών. Οι διαθέσιμοι παίκτες είναι οι: Βλάχος, Χουτεσιώτης, Μουσκάι, Κατσιγιάνης, Σωτηράκος, Οικονομάκος, Παπαδιώτης, Π. Γεωργιάδης, Τζανετόπουλος, Γκούτσιος, Φουκαράς, Γιαννόπουλος, Κουκουράκης, Κρητικός, Λάβδας, Καρκασίνας, Κατσούλης, Αραμπατζής, Σούκιας, Πασαλίδης, Παρσόπουλος, Πουλάκης, Βέργος και Παιδάκης.

Στον Παναθηναϊκό τα πράγματα είναι διαφορετικά, αφού οι ετοιμοπόλεμοι παίκτες είναι 18 όλοι κι όλοι. Ο τεχνικός των «πράσινων» υπολογίζει στους Γκέκα, Αναγνωστόπουλο, Μέξη, Φαφούτη, Μυρθιανό, Ρισβάνης, Γκαμάλ, Βώσδου, Μιχαλόπουλο, Σταματάκη, Δώνη, Μαλντίν, Παρτάλη, Ντάγκρα, Μουζακίτη, Μαραθιανό, Θαναηλάκη και Γκιγκιζιάν.

Ερωτηματικό αποτελεί η περίπτωση του Ανδρεόπουλου, ο οποίος υπέφερε από γαστρεντερίτιδα τις προηγούμενες μέρες.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Κράζει» Τόρες και Ντρογκμπά ο Φαν Μπάστεν

«Κράζει» Τόρες και Ντρογκμπά ο Φαν Μπάστεν
Με τα χειρότερα λόγια μίλησε για τους Τόρες και Ντρογκμπά ο Μάρκο Φαν Μπάστεν. Ο Ολλανδός άλλοτε επιθετικός ανέφερε πως ο Ισπανός φορ δεν ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της νέας του ομάδας, ενώ ο Ιβοριανός επιθετικός βρίσκεται σε φθίνουσα πορεία.«Δεν κριτικάρω τον Τόρες και τον Ντρογκμπά επειδή ήμουν κι εγώ επιθετικός. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης ο Τόρες, αλλά η Τσέλσι πλήρωσε πολλά χρήματα για να τον αποκτήσει και δεν κάνει τη διαφορά μέχρι τώρα. Ο Ντρογκμπά από την άλλη μεριά έχει αφήσει τις καλές του μέρες στο παρελθόν» τόνισε ο Ολλανδός στην «Sunday Mirror» για να συμπληρώσει για τους Τέρι και Λάμπαρντ.

«Όλη η Τσέλσι είναι ο Τζον Τέρι και ο Φρανκ Λάμπαρντ. Είναι φανταστικοί παίκτες και κρατάνε όλη την άμυνα και το κέντρο».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Γιουνάιτεντ για Ντε Ρόσι, Σάντσες!

 Γιουνάιτεντ για Ντε Ρόσι, Σάντσες!
Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκονται οι Ντανιέλε Ντε Ρόσι της Ρόμα και Αλέξις Σάντσες της Ουντινέζε σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ.Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει «Sky Italia», στις εξέδρες του «Φρίουλι», για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ουντινέζε με τη Ρόμα βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου ο αρχισκάουτερ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μάρτιν Φέργκιουσον, προκειμένου να δει από κοντά των Ντε Ρόσι αλλά και των Σάντσες.

Παράλληλα, ο Φέργκιουσον «τσέκαρε» και τον τερματοφύλακα Σαμίρ Χαντάνοβιτς, αλλά και τον μέσο Μαουρίτσιο Ίσλα.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Κασίγιας: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

 Κασίγιας: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»
Πεπεισμένος πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι ακόμη στο κόλπο για την κατάκτηση της Πριμέρα Ντιβιζιόν, εμφανίστηκε ο τερματοφύλακας των Μαδριλένων, Ίκερ Κασίγιας.«Όσο το πρωτάθλημα συνεχίζεται και κατακτάμε πόντους τίποτα δεν έχει τελειώσει. Θα είναι δύσκολο να τα καταφέρουμε αλλά μπορεί να συμβεί. Ένα λάθος σε ένα παιχνίδι μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Πριν το ντέρμπι υπάρχει το παιχνίδι με την Τότεναμ. Φαίνεται πως έχουμε προκριθεί αλλά όλα μπορεί να συμβούν. Θα μιλήσουμε για την Μπαρτσελόνα μετά το παιχνίδι του Λονδίνου», τόνισε ο Ισπανός κίπερ.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Eυκαιρία στο... «νέο αίμα»

Eυκαιρία στο... «νέο αίμα»

Με τους Μέγερι, Φετφατζίδη, Ποτουρίδη και Λεάντρο να απαρτίζουν το «καρέ»... νέων που θα ξεκινήσουν βασικοί στο σημερινό ματς στο Περιστέρι, ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη απέναντι στον Ατρόμητο (19:00, NOVASPORTS HIGHLIGHTS).

Ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Περιστέρι σήμερα απέναντι στον Ατρόμητο για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε θέλει να πάρει ακόμη μία νίκη στο φετινό πρωτάθλημα, ώστε να κατακτήσει το πρωτάθλημα με τη μεγαλύτερη δυνατή διαφορά από τους αντιπάλους της.

Υπάρχει κίνητρο

Στο σημερινό ματς απέναντι στον Ατρόμητο οι Περιστεριώτες… καίγονται για βαθμούς, ωστόσο αυτό και μόνο το γεγονός αποτελεί κίνητρο για τον Ολυμπιακό. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα παρατάξει την ομάδα του με το καθιερωμένο 4-4-1-1, το οποίο θα έχει και… νέο αίμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Μέγιερι, ενώ η τετράδα της άμυνας θα απαρτίζεται από τους Τοροσίδη, Ποτουρίδη, Μέλμπεργκ και Χολέμπας.

Στα χαφ θα βρίσκονται οι Λεάντρο και Ουρτάδο, ενώ θέση διεκδικεί και ο Γ. Παπαδόπουλος. Δεξί χαφ θα είναι ο Φετφατζίδης και αριστερό αντίστοιχα ο Ριέρα. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζιμπούρ, ενώ πίσω του σε ελεύθερο ρόλο θα βρίσκεται ο Φουστέρ.


Αναλυτικά η αποστολή της ομάδας:

Πάρντο, Μέγερι, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Μπράβο, Ουρτάδο, Λεάντρο, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Γ. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ, Μιραλάς, Τζιμπούρ και Τοροσίδης.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Φήμες για Φρίντελ στη Λίβερπουλ

Φήμες για Φρίντελ στη Λίβερπουλ
Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ βρίσκεται ο Μπραντ Φρίντελ. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της Αγγλίας, ο Αμερικανός πορτιέρο δεν αποκλείεται να επιστρέψει στο «Άνφιλντ» ύστερα από δώδεκα χρόνια.Ο Κένι Νταλγκλίς ψάχνει για τερματοφύλακα, αφού δεν είναι καθόλου σίγουρη η παραμονή του Πέπε Ρέινα, ο οποίος επιθυμεί να αγωνίζεται σε ομάδα που θα συμμετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Φρίντελ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, κάτι που σημαίνει ότι δεν χρειαστεί μεγάλο ποσό για την απόκτησή του.

Ο τερματοφύλακας των «χωριατών», ο οποίος ξεκίνησε την καριέρα του στην Αγγλία από τη Λίβερπουλ και έχει 259 εμφανίσεις στην Premier League, θα είναι 40 χρόνων την επόμενη σεζόν, αλλά αυτό δεν φαίνεται να απασχολεί τον Νταλγκλίς.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Προτιμούν Γιουνάιτεντ οι... Ζιντάν! *ΒΙΝΤΕΟ*

Προτιμούν Γιουνάιτεντ οι... Ζιντάν! (videos)
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ήταν η καλύτερη προοπτική για τον γιο του Ζινεντίν Ζιντάν, Έντσο σύμφωνα με τον παλαίμαχο σουπερστάρ, αφού ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές.Όπως τόνισε οικογενειακός φίλος της οικογένειας Ζιντάν στην «Sunday Mirror», ο άλλοτε σουπερστάρ του παγκοσμίου ποδοσφαίρου θέλει ο γιος του να αφήσει τα τμήματα υποδομής της Ρεάλ και να συνεχίσει στη Γιουνάιτεντ:

«Ο Ζινεντίν πιστεύει πως η καριέρα του γιου του θα είναι καλύτερη στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επειδή ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δίνει ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες. Ο Έντσο θεωρείται μελλοντικό αστέρι και αγωνίζεται όπως ο πατέρας του».

Δείτε τον Έντσο Ζιντάν στο video που ακολουθεί και βρείτε τις... ομοιότητες με τον «Ζιζού»!



Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Τέλος ο Φαν Γκάαλ

Τέλος ο Φαν Γκάαλ
Παρελθόν και με την βούλα αποτελεί από την Μπάγερν Μονάχου ο Λουίς Φαν Γκάαλ. Η διοίκηση των Βαυαραών συνεδρίασε έκτακτα την Κυριακή το πρωί και αποφάσισε την λύση της συνεργασίας με τον Ολλανδό τεχνικό.Ο πρόεδρος του συλλόγου, Ούλι Χένες, οι δύο διευθυντές Καρλ-Χάιντς Ρουμενίγκε και Καρλ Χόπφνερ, μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Κρίστιαν Νέρλινγκερ, ενημέρωσαν για την απόφασή τους τον 59χρονο προπονητή. Χρέη τεχνικού μέχρι νεωτέρας, πιθανότατα ως το τέλος της περιόδου, θα έχει πλέον ο μέχρι πρότινος βοηθός του απολυθέντος προπονητή, Άντρις Γιόνκερ, ενώ συνεργάτης του θα είναι ο Χέρμαν Γκέρλαντ.

Η Μπάγερν προέρχεται από την ισοπαλία με τη Νυρεμβέργη μία ισοπαλία που την έριξε στην τέταρτη θέση και κινδυνεύει άμεσα να μην αγωνιστεί την επόμενη σεζόν στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Λουίς Φαν Γκάαλ είχε αναλάβει το καλοκαίρι του 2009 και στην πρώτη του χρονιά είχε κατακτήσει το νταμπλ, ενώ είχε φτάσει μέχρι τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά φέτος τα πράγματα δεν πήγαιναν τόσο καλά με αποτυχίες παντού.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Φεύγει ο Ερνέστο, έρχεται ο Φλόρες!»

 «Φεύγει ο Ερνέστο, έρχεται ο Φλόρες!»
Σίγουρη θεωρεί την αποχώρηση του Ερνέστο Βαλβέρδε από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού βάσκικη ιστοσελίδα, ενώ στο ίδιο δημοσίευμα θεωρείται εξίσου βέβαιη η έλευση του Κίκε Φλόρες στον Πειραιά!Το σίριαλ που αφορά την παραμονή του Ερνέστο Βαλβέρδε στον Ολυμπιακό καλά... κρατεί, αφού βάσκικη ιστοσελίδα κάνει λόγο για βέβαιη αποχώρηση του «Τσινγκούρι» από τους Πειραιώτες, ενώ θεωρεί σίγουρη και την έλευση του Κίκε Φλόρες στο Λιμάνι!

Συγκεκριμένα, η real-sociedad.diariovasco.com σε δημοσίευμα που φέρει τον τίτλο «Οι τελευταίες μέρες του Κίκε στην Ατλέτικο», αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Ισπανός προπονητής διανύει τις τελευταίες του ημέρες στον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης, από την οποία θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς. Έτσι ο Φλόρες ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και μιλάει τόσο με τη Σεβίλλη όσο και με τον Ολυμπιακό. Εκεί προπονητής είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδε, αλλά δεν θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας».

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Παίζει» και ο Κετσπάγια!

«Παίζει» και ο Κετσπάγια!
Διοίκηση και κόσμος βλέπουν με πολύ καλό μάτι την προοπτική του Τιμούρ Κετσπάγια για αντικαταστάτη του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος εκτός συγκλονιστικού απροόπτου κουνάει... μαντίλι.

Ο Γεωργιανός κάνει πολύ καλή δουλειά στην Εθνική της χώρας του, και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Επίσης, στην ΑΕΚ θεωρούν ότι ο Κετσπάγια αγαπάει τη φανέλα της ομάδας την οποία τίμησε και ως ποδοσφαιριστής, και ως εκ τούτου τα χρήματα δεν θα είναι το μοναδικό κίνητρο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία.

Διαβάστε αναλυτικότερα το σχετικό ρεπορτάζ του Sportdog.gr

Read more!

«Γιατί όχι επιστροφή Σισέ;»

«Γιατί όχι επιστροφή Σισέ;»
Σύμφωνα με γαλλικά ΜΜΕ, ένας από τους πιθανούς στόχους της Μαρσέιγ για το προσεχές καλοκαίρι είναι ο άσος του Παναθηναϊκού Τζιμπρίλ Σισέ.

Όπως αναφέρει η έκδοση le10sport.com, μεταξύ των πιθανών στόχων της γαλλικής ομάδας, βρίσκεται ο Γάλλος σουπερστάρ του Παναθηναικού αλλά και οι Μίροσλαβ Κλόζε, Νταβίντ Τρεζεγκέ, Γιόχαν Ελμάντερ, Αντόνιο ντι Νατάλε και Ντιέγκο Φορλάν.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το κείμενο για τον Σισέ:

«Γιατί να μη φανταστούμε την επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ; Τον χειμώνα η Μπορντό θα μπορούσε να τον αποκτήσει με 10-15 εκατ. ευρώ πρόταση. Γιατί να μην το κάνει η Μαρσέιγ; Με 50 γκολ σε δύο σεζόν, η ικανότητα του Σισέ να σκοράρει έχει αποδειχθεί και γνωρίζει την πίεση της Μαρσέιγ. Το σκέφτεστε;»

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Ο... προτελευταίος χορός!

Ο... προτελευταίος χορός!

Με τον πρωταθλητή γνωστό, το ενδιαφέρον στην 29η αγωνιστική στρέφεται στην πρώτη και... τελευταία πεντάδα! Ξεχωρίζει το ματς Άρη-Ολυμπιακού Βόλου και οι μάχες των μικρών-μεγάλων που θα κρίνουν τον υποβιβασμό!

ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β.

Μια αγωνιστική πριν το τέλος, θέλουν και οι δύο να πατήσουν το κουμπάκι της… ευρωπαϊκής εκτόξευσης! Με την Καβάλα να είναι τυπικά, αλλά όχι και ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της πέμπτης θέσης, ο Άρης είναι το τελευταίο εμπόδιο του Ολυμπιακού Βόλου προς την απόλυτη επιτυχία. Μόνο που χάρη στα τελευταία αποτελέσματα, οι κιτρινόμαυροι παίζουν τις δικές τους ελπίδες για να επιστρέψουν εκεί όπου φέτος έκαναν εντυπωσιακή πορεία. Το παιχνίδι είναι το πιο ενδιαφέρον της αγωνιστικής κι εκείνο όπου συγκεντρώνεται το περισσότερο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

STATUS: On-off!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 19:00 (NS7)
ΜΕΡΟΣ: «Κλεάνθης Βικελίδης»
GROUP: Σερβίρεται… παγωμένη!

Η ζωή έχει πάντα τον τρόπο της! Μπορεί ο Άρης και ο Ολυμπιακός Βόλου να μην προσωποποιούνται, ωστόσο δεν γίνεται να μην γίνει ξεχωριστή αναφορά στους δύο ανθρώπους γύρω από τους οποίους στρέφεται το παιχνίδι της Κυριακής. Ο Σάκης Τσιώλης, που μέχρι πριν από μερικές εβδομάδες βρισκόταν στον πάγκο του Ολυμπιακού Βόλου κι έχει τεράστιο μερίδιο στην εκπληκτική πορεία των φιλοξενούμενων εναντίον του Αχιλλέα Μπέου. Οι σχέσεις των δύο αντρών είναι στο χειρότερο σημείο από την ημέρα που χώρισαν οι δρόμοι τους και όποιος κερδίσει θα έχει κεράσει… το πρώτο κρύο πιάτο!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Κάκος, Τάτσης, Μπιτσίδης
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Οι Καστίγιο και Φατί είναι τιμωρημένοι, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κόκε. Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Ζαραδούκα, Ζέλεσι, Ντολεζάι και Σανκαρέ.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Όταν τελειώσει η σεζόν, ίσως και οι δύο να είναι επιτυχημένοι. Μέχρι τότε, όμως, ο Ολυμπιακός έχει σίγουρη την επιτυχία και ο Ατρόμητος πολεμάει για να μην είναι φιναλίστ… Β’ Εθνικής! Η ομάδα του Περιστερίου είναι εκείνη που έχει το άγχος, αλλά και το κίνητρο στην αναμέτρηση της Κυριακής, αφού βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ψάχνει βαθμούς που θα της επιτρέψουν να πάει στον τελικό του κυπέλλου ως ομάδα της Super League!

STATUS: Τα πάνω-κάτω!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 19:00 (Nova Highlights)
ΜΕΡΟΣ: Δ.Σ. Περιστερίου
GROUP: «Χ»αμένη υπόθεση!

Τα δεδομένα δεν είναι ενθαρρυντικά και τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τον Ατρόμητο. Η ομάδα του Περιστερίου μετράει μια νίκη και μια ισοπαλία απέναντι στον Ολυμπιακό, από τον οποίο έχει ηττηθεί στις υπόλοιπες 22 αναμετρήσεις τους. Οι συνεχόμενες νίκες των ερυθρολεύκων εντός ή εκτός έδρας είναι έξι, ενώ το επιπλέον κακό νέο για τον Ατρόμητο είναι πως έχει να κερδίσει από τον Ιανουάριο. Μέσα στον πρώτο μήνα του χρόνου κατάφερε να σημειώσει τρεις νίκες κι έκτοτε μετράει εννέα παιχνίδια χωρίς να πάρει… τρίποντο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Παμπορίδης, Ακρίβος, Σωτηρόπουλος
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Οι Ολιβέιρα και Σαρμιέντο θα εκτίσουν την ποινή τους κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά επιστρέφει ο Μιχαηλίδης. Ιμπαγάσα και Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι εκτός λόγω τιμωρίας, ο Ζαϊρί είναι τραυματίας, ενώ ο Ντουντού έφυγε.

ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ

Φαινομενικά, πρόκειται για ένα ντέρμπι γοήτρου. Μόνο σε τρελά σενάρια μπορεί ο ΠΑΟΚ να μείνει εκτός πλέι οφ και ο Ηρακλής να μπλέξει σε περιπέτειες υποβιβασμού. Επειδή, όμως, εκτός από τον φόβο και τα κομπιουτεράκια φυλούν τα έρμα, οι δύο ομάδες θέλουν τουλάχιστον έναν βαθμό για να μπορούν την τελευταία αγωνιστική να είναι εντελώς αδιάφορες. Ο γηπεδούχος για να μην κινδυνεύει να υποβιβαστεί και ο ΠΑΟΚ για να μη δώσει την ελπίδα σε κάποιον από τους διώκτες του να τον πετάξει εκτός πεντάδας και να επωφεληθεί τη χαλαρότητά του.

STATUS: Σε… γόητρο να βρισκόμαστε
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 19:00 (NS1&HD)
ΜΕΡΟΣ: Καυταντζόγλειο
GROUP: Κρατάει χρόνια αυτή η… κολόνια!

Είναι το άρωμα της παράδοσης. Κάθε χρόνο το γράφουμε και κάθε χρόνο διατηρείται. Η δύναμη της έδρας στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι πολύ ισχυρή και παρότι ο ΠΑΟΚ έχει τα τελευταία χρόνια πολύ καλύτερη ομάδα από τον Ηρακλή, στο Καυταντζόγλειο έχει… στάση. Ο Ηρακλής βρίσκει τον τρόπο να παίρνει βαθμό ή βαθμούς κι έχει να χάσει στην έδρα του από το 1998 και το εντυπωσιακό 3-2 του ΠΑΟΚ. Οι τελευταίες δύο αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο Καυταντζόγλειο έχουν λήξει ισόπαλες με 1-1.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Μάνταλος, Πάνου, Φαντόπουλος
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Ο Μάρα και ο Παπαστεριανός δεν θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Παράσχου λόγω τιμωρίας, ενώ επιστρέφει ο Γιάκομπ. Τιμωρημένος είναι ο Πάμπλο Κοντρέρας και εκτός λόγω τραυματισμού ο Μαλεζάς και ο Σαβινί.

ΚΑΒΑΛΑ-SKODA ΞΑΝΘΗ

… και το πριμ της πρώτης επαρχιακής ομάδας θα λέγαμε, αλλά αυτό φαίνεται να το προλαβαίνει ο Ολυμπιακός Βόλου! Η Καβάλα διατηρεί μαθηματικές ελπίδες για είσοδο στα πλέι οφ, ωστόσο μετά την αλλαγή προπονητή έχει χάσει και τα δύο παιχνίδια που έχει δώσει και παράλληλα έχασε και το προβάδισμα που είχε για να βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα. Η Ξάνθη κερδίζει μαζί με τον Εργοτέλη τον τίτλο της πιο αδιάφορης ομάδα στις τελευταίες αγωνιστικές και το επιβεβαίωσε την προηγούμενη εβδομάδα στον Βόλο.

STATUS: Για την τιμή των όπλων!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 19:00 (NS3)
ΜΕΡΟΣ: «Ανθή Καραγιάννη»
GROUP: Συγνώμη, φταίω μάτια μου!

Ας ξεκινήσουμε με μια απαραίτητη διευκρίνιση: Ο Γιάννης Μαντζουράκης φέτος δεν διετέλεσε προπονητής της Ξάνθης!! Κι αφού το ξεκαθαρίσαμε, περνάμε στο λαϊκό… πρόγραμμα του αγώνα, με τον Χρήστο Πανόπουλο να προσπαθεί να αλλάξει τις ισορροπίες στο αγωνιστικό τμήμα της ακριτικής ομάδας με τη δημόσια δήλωση-απολογία του για την εμφάνιση της προηγούμενης Κυριακής. Στην Καβάλα, αντιθέτως, ουδείς απολογείται για την κατρακύλα των προηγούμενων αγωνιστικών, ωστόσο κάποια στιγμή είναι λογικό να ρεφάρουν οι «αργοναύτες».

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Αμπαρκιόλης, Μποζατζίδης, Φωσκόλου
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Ο Χργκόβιτς είναι τιμωρημένος για την Καβάλα. Βάλλας, Βασιλακάκης, Κιντάνα, Κομεσίδης, Μπόατενγκ και Σουάνης θα εκτίσουν την ποινή τους, ενώ Τζάκι και Γκσπούρνινγκ είναι τραυματίες.

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Η κόντρα ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Κρήτη στον περισσότερο κόσμο αυτή την εποχή δίνει ιδέες για Πασχαλινή απόδραση. Οι γηπεδούχοι, όμως, δεν βλέπουν τόσο ανάλαφρα τον αγώνα, αφού είναι άμεσα εμπλεκόμενοι στα σενάρια υποβιβασμού και αν δεν καταφέρουν να κερδίσουν τον Εργοτέλη, τότε θα χρειάζονται στο φινάλε του πρωταθλήματος αποτέλεσμα στην Τούμπα για να μπορέσουν να μείνουν στην μεγάλη κατηγορία. Όλα αυτά ουδόλως απασχολούν την ομάδα της Κρήτης που είναι αδιάφορη βαθμολογικά, όμως απέδειξε την προηγούμενη αγωνιστική πως αυτό δεν επηρεάζει την απόδοσή του.

STATUS: Θα σπάσω… στάμνες!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 19:00 (-)
ΜΕΡΟΣ: ΕΑΚ Κέρκυρας
GROUP: Τι μου θύμισες!!

Καλά λένε πως μόνο βουνό με βουνό δεν σμίγει! Στις 29 Απριλίου του 2007 ήταν η τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες. Ο αδιάφορος Εργοτέλης είχε 36 βαθμούς και αντιμετώπιζε την Κέρκυρα που είχε 31 και ήταν δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τους γηπεδούχους να καίγονται για νίκη και τους φιλοξενούμενους αδιάφορους. Το αποτέλεσμα? Με τον εντυπωσιακό 5-1 κέρδισαν οι Φαίακες, αλλά δεν ήταν αρκετό. Στο φινάλε της σεζόν και παρά την ισοπαλία που είχαν αποσπάσει από τον Παναθηναϊκό, υποβιβάστηκαν στη Β’ Εθνική με 35 βαθμούς σε τριπλή ισοβαθμία με Ηρακλή και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Σιδηρόπουλος, Τρύφων, Καρσιώτης
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Ο Γκουστάβο δεν είναι στη διάθεση του Μπόζινταρ Μπάντοβιτς λόγω τιμωρίας. Οι Βερπακόφσκις, Ρομάνο και Ρουμπάκης είναι τιμωρημένοι.

ΛΑΡΙΣΑ-ΑΕΚ

Στο φινάλε της αγωνιστικής εκείνη η ελπίδα που πάντα πεθαίνει τελευταία θα είναι κατά πάσα πιθανότητα νεκρή. Ακόμα κι αν η Λάρισα κατορθώσει να κερδίσει την ΑΕΚ – η οποία παίζει για την κατάταξη στα πλέι οφ – τα υπόλοιπα αποτελέσματα αρκούν για να την έχουν στείλει στη Β’ Εθνική. Η θεσσαλική ομάδα χρειάζεται περισσότερα θαύματα κι από εκείνα της Μ. Εβδομάδας για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία και παρότι το Πάσχα πλησιάζει δύσκολα θα τα δει να συμβαίνουν. Ιδίως, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

STATUS: Ημέρα θλίψης!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 19:00 (NS6)
ΜΕΡΟΣ: AEL FC Arena
GROUP: Κοστίζει το αγροτικό!

Το αποτέλεσμα του αγώνα θα κρίνει πολλά για τις δύο ομάδες. Έστω και σε ψυχολογικό επίπεδο, αφού αγωνιστικά είναι λίγο αργά για να ανατραπούν τα πράγματα. Το θετικό για τους παίκτες της ΑΕΚ είναι πως δεν χρειάζεται να ανησυχούν για την επιστροφή τους στην Αθήνα μετά το τέλος του αγώνα και ανεξάρτητα με την έκβασή του. Τα αγροτικά ΤΑΞΙ κοστίζουν περισσότερο και λογικά δεν θα μπουν σε τέτοια έξοδα οι οπαδοί της ΑΕΚ, τέτοιες εποχές που ζούμε. Σε πρώτη φάση, λοιπόν, το πούλμαν είναι σίγουρο και οι ποδοσφαιριστές του δικεφάλου, μπορούν να… κοιμούνται ήσυχοι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Τσινιάρης, Αλεξέας, Κωσταράς
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Θα εκτίσουν την ποινή τους οι Αμπουμπακάρι και Ταλ, ενώ ο Σίμιτς τραυματίστηκε και δεν είναι στη διάθεση του Νίκου Κωστένογλου. Οι Σκόκο, Ματέος, Δέλλας και Καφές δεν είναι στη διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ λόγω τραυματισμού.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρίσκεται πλέον σχεδόν δύο μήνες μακριά από τον Παναθηναϊκό. Όσο και η τελευταία φορά που οι πράσινοι απέδειξαν ότι είχαν τα κότσια να πάρουν το πρωτάθλημα. Έκτοτε και με μοναδική εξαίρεση το ματς στο Καυταντζόγλειο είναι ένα περιφερόμενος θίασος που ψάχνει κίνητρο για να παρουσιάσει κάτι στους θεατές του. Μια αγωνιστική μετά την πιο… άσχημη ήττα της χρονιάς, οι πράσινοι θέλουν να ρεφάρουν κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης που παίζει την παραμονή του και θα τα παίξει όλα για όλα στο ΟΑΚΑ.

STATUS: Επαγγελματίες ερασιτέχνες!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 19:00 (NS4)
ΜΕΡΟΣ: ΟΑΚΑ
GROUP: Κακός μπελάς!

Δε συνηθίζεται τέτοια παράδοση, γι’ αυτό και είναι αξιοσημείωτη. Ο Παναθηναϊκός έχει κερδίσει μόλις δύο φορές σε εφτά παιχνίδια τον Αστέρα Τρίπολης, με την ισοπαλία να είναι το συνηθέστερο αποτέλεσμα ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι φιλοξενούμενοι, μάλιστα, μετρούν δύο σερί ισοπαλίες στο Ολυμπιακό Στάδιο με το ίδιο σκορ (σ.σ. 1-1), ενώ και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Τρίπολη κατάφεραν να κάνουν ζημιά στο τριφύλλι, αποσπώντας λευκή ισοπαλία. Με τη διαφορά πως τότε προπονητής ήταν ο Βαγγέλης Βλάχος και όχι ο Παύλος Δερμιτζάκης.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Θάνος, Ευθυμιάδης, Γούκος
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Ο Σεντρίκ Καντέ θα εκτίσει την ποινή του κόντρα στον Αστέρα και θα απουσιάζουν οι Πετρόπουλος και Σπυρόπουλος λόγω τραυματισμού. Οι Αργυρόπουλος, Ουριμπαρί, Πουλίδο, Φορτούνης και Φράνκο είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Ορόθκο θα απουσιάζει λόγω τραυματισμού.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Το σενάριο να μην μείνει στην κατηγορία ο Πανιώνιος φαντάζει τόσο πιθανό, όσο και να μην υπάρχουν κάποια στιγμή παράπονα για τη διαιτησία στην Super League. Οι κυανέρυθροι χρειάζονται μαθηματικά έναν βαθμό για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους, όμως με τόσα που έχουν κατορθώσει στον δεύτερο γύρο, είναι απίθανο να μην τον πάρουν απέναντι στον ουραγό Πανσερραϊκό. Η ομάδα των Σερρών δεν παραδίνεται αμαχητί, όμως δεν έγινε ξαφνικά υπερομάδα επειδή κέρδισε τον Παναθηναϊκό.

STATUS: Ένα και φύγαμε!
ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ: Κυριακή, 19:00 (-)
ΜΕΡΟΣ: Νέας Σμύρνης
GROUP: Μόνο στο γήπεδο!

Άντε και στα βραδινά στιγμιότυπα των καναλιών. Ο αγώνας του Πανιωνίου με τον Πανσερραϊκό είναι ο δεύτερος μαζί με εκείνον της Κέρκυρας με τον Εργοτέλη που δεν θα μεταδοθούν τηλεοπτικά, γι’ αυτό και μπορεί να έχει περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Εξάλλου, οι παίκτες των κυανέρυθρων έκαναν κάλεσμα για να γιορτάσουν όλοι μαζί την παραμονή, κάτι που στο ξεκίνημα του χρόνου φάνταζε εξαιρετικά δύσκολο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΦΙΛΩΝ: Γιάχος, Γκάγκας, Γουργιώτης
ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ: Εκτός αγώνα λόγω τιμωρίας είναι οι Κοντοές, Μάχο και Όμο για τον Πανιώνιο. Δεν προέκυψαν προβλήματα για τον Πανσερραϊκό.

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα!»

«Αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα!»

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 βόλεϊ και όπως τόνισε στο gazzetta.gr ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης, μίλησε για τον χαρακτήρα των παικτών του αλλά και τον στόχο που είναι να κάνουν ξανά περήφανο τον κόσμο των Πειραιωτών!

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον «αρχιτέκτονα» των «ερυθρόλευκων» θριάμβων στο βόλεϊ, τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Καλμαζίδη, όπου ο ίδιος τόνισε πως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι λόγω εμπειρίας ο Ηρακλής, οι παίκτες του όμως θα τα δώσουν όλα για να κάνουν ξανά περήφανο τον κόσμο του συλλόγου!

- Κύριε Καλμαζίδη αρχικά συγχαρητήρια για τις νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του πρωταθλήματος. Η ομάδα σας βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ με 0 - 2 σετ, γύρισε όμως ξανά το παιχνίδι. Μάλλον πάει... γούρι η συγκεκριμένη τακτική...

- Γούρι (γέλια), όχι δεν το επιδιώκουμε. Θα έλεγα ότι δείχνουμε χαρακτήρα σε κάθε παιχνίδι και μπορούμε να γυρνάμε το εις βάρος μας σκορ. Συγκεκριμένα στο παιχνίδι του Σαββάτου δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, δεν μπήκαμε από νωρίς στο κλίμα του παιχνιδιού, όμως καταφέραμε να πανηγυρίσουμε ξανά στο τέλος.
Στο προηγούμενο ματς πάντως είχαμε μπει καλά στο ματς, ήμασταν άτυχοι όμως βρεθήκαμε επίσης πίσω με 0 - 2 αλλά καταφέραμε να πάρουμε και πάλι τη νίκη.

- Ο Ολυμπιακός μετρά 9 συνεχόμενες νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στους «Αιωνίους» και υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα;

- Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Έχουμε την ικανότητα να αντιδρούμε στο εις βάρος μας σκορ, η δυναμική που δίνει αυτός ο σύλλογος δίνει φτερά στα πόδια και στα χέρια των παικτών μου, ενώ και οι ίδιοι είναι πολύ ταλαντούχοι. Βέβαια, η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί, έχουμε τα κρίσιμα παιχνίδια με τον Ηρακλή και θέλουμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος.

- Πλέον, η προσοχή σας στρέφεται στον Ηρακλή. Τι θα προσέξει ο Ολυμπιακός σε αυτά τα ματς;

- Έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι για μένα ο Ηρακλής είναι η καλύτερη και η πιο ολοκληρωμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ διαθέτει έμπειρο ρόστερ. Αυτό καθιστά τον Ηρακλή ως φαβορί, βέβαια στον αθλητισμό όλα αλλάζουν και αυτό φάνηκε και στο μεταξύ μας ματς στο Κύπελλο, όπου κερδίσαμε. Εμείς συνεχίζουμε την σκληρή μας προσπάθεια και πάμε να κάνουμε περήφανο για ακόμα μια φορά τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...