ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

«Αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα!»

«Αυτή η ομάδα έχει χαρακτήρα!»

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στους τελικούς της Α1 βόλεϊ και όπως τόνισε στο gazzetta.gr ο τεχνικός της ομάδας, Γιάννης Καλμαζίδης, μίλησε για τον χαρακτήρα των παικτών του αλλά και τον στόχο που είναι να κάνουν ξανά περήφανο τον κόσμο των Πειραιωτών!

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον «αρχιτέκτονα» των «ερυθρόλευκων» θριάμβων στο βόλεϊ, τον προπονητή του Ολυμπιακού, Γιάννη Καλμαζίδη, όπου ο ίδιος τόνισε πως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος είναι λόγω εμπειρίας ο Ηρακλής, οι παίκτες του όμως θα τα δώσουν όλα για να κάνουν ξανά περήφανο τον κόσμο του συλλόγου!

- Κύριε Καλμαζίδη αρχικά συγχαρητήρια για τις νίκες κόντρα στον Παναθηναϊκό αλλά και την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό του πρωταθλήματος. Η ομάδα σας βρέθηκε ξανά πίσω στο σκορ με 0 - 2 σετ, γύρισε όμως ξανά το παιχνίδι. Μάλλον πάει... γούρι η συγκεκριμένη τακτική...

- Γούρι (γέλια), όχι δεν το επιδιώκουμε. Θα έλεγα ότι δείχνουμε χαρακτήρα σε κάθε παιχνίδι και μπορούμε να γυρνάμε το εις βάρος μας σκορ. Συγκεκριμένα στο παιχνίδι του Σαββάτου δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά, δεν μπήκαμε από νωρίς στο κλίμα του παιχνιδιού, όμως καταφέραμε να πανηγυρίσουμε ξανά στο τέλος.
Στο προηγούμενο ματς πάντως είχαμε μπει καλά στο ματς, ήμασταν άτυχοι όμως βρεθήκαμε επίσης πίσω με 0 - 2 αλλά καταφέραμε να πάρουμε και πάλι τη νίκη.

- Ο Ολυμπιακός μετρά 9 συνεχόμενες νίκες απέναντι στον Παναθηναϊκό. Ποια είναι η διαφορά ανάμεσα στους «Αιωνίους» και υπάρχει αυτό το αποτέλεσμα;

- Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Έχουμε την ικανότητα να αντιδρούμε στο εις βάρος μας σκορ, η δυναμική που δίνει αυτός ο σύλλογος δίνει φτερά στα πόδια και στα χέρια των παικτών μου, ενώ και οι ίδιοι είναι πολύ ταλαντούχοι. Βέβαια, η προσπάθεια πρέπει να συνεχιστεί, έχουμε τα κρίσιμα παιχνίδια με τον Ηρακλή και θέλουμε να πανηγυρίσουμε στο τέλος.

- Πλέον, η προσοχή σας στρέφεται στον Ηρακλή. Τι θα προσέξει ο Ολυμπιακός σε αυτά τα ματς;

- Έχω δηλώσει και στο παρελθόν ότι για μένα ο Ηρακλής είναι η καλύτερη και η πιο ολοκληρωμένη ομάδα στο πρωτάθλημα, ενώ διαθέτει έμπειρο ρόστερ. Αυτό καθιστά τον Ηρακλή ως φαβορί, βέβαια στον αθλητισμό όλα αλλάζουν και αυτό φάνηκε και στο μεταξύ μας ματς στο Κύπελλο, όπου κερδίσαμε. Εμείς συνεχίζουμε την σκληρή μας προσπάθεια και πάμε να κάνουμε περήφανο για ακόμα μια φορά τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Πηγή gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...