ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Η match money προτείνει

Και για αυτό το κουπόνι ο Φίλιππος Παναγιώτου μας δίνει τα στοιχηματικά του...φώτα



Αγγλία, πολυαγαπημένη, γουστάρουμε το ποδόσφαιρο σου (και άλλα όπως την μουσική σου ας πούμε, αλλά εντάξει γράφουμε για αθλητικό blog)! Ας δώσουμε καταρχήν την «μπόμπα» του κυπέλλου που λέγεται Λούτον, αν και με ξενερώνει το 5,50 του ΟΠΑΠ αφού στο εξωτερικό παίζεται και με 6,50.
Μην νομίζεται ότι το ματσάκι με τη Λούτον το δίνω αέρα και χωρίς λογική. Έχει πιο βαριά φανέλα από την Τσάρλτον και κατεβάζει λαό. Συγκεκριμένα θα έχει στο πλευρό της 3,500 οπαδούς της. Δεν λέω πως έχει καλύτερη ομάδα από την Τσάρλτον, αλλά η Λούτον είναι από τις ομάδες που θέλουν να αποδείξουν πολλά (επειδή έχουν ιστορία), γι’αυτό αξίζει ένα ρίσκο. Θα προτείνω και τη Γουίμπλεντον αν και εμένα το 2,60 του ΟΠΑΠ δεν με καλύπτει, αφού παίζεται στο 3,00 έξω.
Πάμε Πρέμιερ και θα ποντάρουμε στο διπλό της Μάνστεστερ Σίτι. Όλοι την ξέρουμε, αλλά έχω την αίσθηση πως θα τα καταφέρει κόντρα στην φορμαρισμένη Στόουκ.
Για Κόνφερενς με δύο ματς να έχουν αναβληθεί και άλλα, απλά να μην παίζονται. Θα ρισκάρουμε στο διπλό της Ίστμπουρν. Έχει καλύτερη ομάδα από τη Σάουθπορτ και μία από τις καλύτερες επιθέσεις στην κατηγορία. Αμυντικά είχε προβλήματα και δεχόταν άνετα γκολ, αλλά έκανε τις τελευταίες εβδομάδες κάποιες προσθήκες στην άμυνα και δείχνει καλύτερη.
Γράφω μόνο για Αγγλία αλλά είναι κάποιες περιπτώσεις που μπλέκω και με αλλά πρωταθλήματα. «El Classico», όλοι καταλάβατε γιατί μιλάμε. Μουρίνιο! Αυτός θα αποφασίσει τι θα γίνει, δεν το έχει πάρει ζεστά το θέμα, αλλά τον πιστεύω και τον γουστάρω! Ρεάλ Μαδρίτης λοιπόν…
Μην νομίζεται ότι ξεχάστηκα, Τότεναμ – Λίβερπουλ, αγαπάμε τον Γιώργο (αμέσως πάτε να παρεξηγήσετε) που έχει αυτό το όμορφο Blog και μου δίνει την ευκαιρία να γράφω, αλλά μέχρι εκεί. Ξέρω ότι την Κυριακή θα είναι χάλια και θα ξενερώσει επειδή η Λιβερπουλάρα θα πάρει διπλό. Περαστικά του.
 Είπα πολλά και αν γίνει η… στραβή, ποιος τον ακούει. Ό,τι γράψει, δεν ξεγράφει. Έτσι δεν λένε;

4 σχόλια:

  1. Kala giati perasate ti wimblendon twra? exei arxisei edo kai wra kai xanei 1-0. Kata ta alla wraio keimeno kai me epsises na peksw tin mpompa ths Luton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. file,twra perasame to keimeno kai isws to perasame arga.anyway kalh sou tuxh..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Paraligo filaraki kai tha kathotan i mpompa ths luton bravo pantos fanike oti htan kalo bet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...