ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Aήττητος με ΑΕΚ ο Βαλβέρδε

Aήττητος με ΑΕΚ ο Βαλβέρδε

Το αήττητο στα ντέρμπι πρωταθλήματος και Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ έχει να επιδείξει ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βαλβέρδε.


Εξαιρετική είναι η παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Ερνέστο Βαλβέρδε από τις μέχρι τώρα αναμετρήσεις του απέναντι στην ΑΕΚ.Ο Βάσκος τεχνικός του Ολυμπιακού μετράει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με την «Ένωση» από την πρώτη του θητεία στον πάγκο της πειραϊκής ομάδας και είναι στο χέρι του το Σάββατο το βράδυ στο ΟΑΚΑ να κάνει το δικό του «καρέ» κόντρα στους «κιτρινόμαυρους».

Συγκεκριμένα, στις 5 Οκτωβρίου του 2008 ο Ολυμπιακός υπό τις οδηγίες του Βάσκου κέρδισε την ΑΕΚ μ 2-0 στο Καραϊσκάκη χάρη σε τέρματα των Ντάρκο Κοβάσεβιτς (63’0 και Ντιόγκο (66’), ενώ την 1η Φεβρουαρίου του 2009 στο ντέρμπι του δευτέρου γύρου, ήταν η σειρά του Λουτσιάνο Γκαλέτι να χαρίσει το «τρίποντο» στους «ερυθρόλευκους».

Οι νίκες του Βαλβέρδε επί του «Δικεφάλου έγιναν τρεις στον ανεπανάληπτο και συγκλονιστικό τελικό Κυπέλλου της 2ας Μαϊου του 2009 στο ΟΑΚΑ.Εκεί, όπου ο Ολυμπιακός κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι με 15-14 (3-3 κ.α. και 4-4 παράταση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...