ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Στην κορυφή η Άρσεναλ

Στην κορυφή της βαθμολογίας της Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται η Άρσεναλ καθώς έφυγε νικήτρια από το «Βίλα Παρκ» με σκορ 4-2 και επέστρεψε στις νίκες ύστερα από τις ήττες με Τότεναμ και Μπράγκα. Αν Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν νικήσουν Νιουκάστλ και Μπλάκμπερν αντίστοιχα τότε οι Λονδρέζοι θα μειίνουν μόνοι πρώτοι. Η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ τήρησε την παράδοση που την ακολουθεί και έφυγε 12η συνεχόμενη φορά αήττητη από το γήπεδο της Άστον Βίλα.
Στην κορυφή η Άρσεναλ
Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν φουριόζοι στο ματς και έπαιζαν ουσιαστικά μονότερμα τους «χωριάτες» χωρίς όμως η καθολική τους υπεροχή στο γήπεδο να μετουσιώνεται σε γκολ. Ο Αρσάβιν όμως βρήκε τον τρόπο να «ματώσει» τα δίχτυα του Φρίντελ και να ανοίξει το σκορ στο 39’. Η Άρσεναλ ευτύχησε να πετύχει και δεύτερο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με καταπληκτικό σουτ του Νασρί.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Άστον Βίλα μείωσε νωρίς με πολύ ωραίο γκολ του Κλαρκ στο 52’ αλλά ο Σαμάκ έδωσε και πάλι προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του τέσσερα λεπτά αργότερα. Το ματς έγινε θρίλερ όταν για δεύτερη φορά «χτύπησε» ο Κλαρκ στο 71’ και μέχρι το τέλος τα νεύρα ήταν τεντωμένα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα όμως ο Γουίλσιρ διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Άστον Βίλα (Ζεράρ Ουγιέ): Φρίντελ, Λουκ Γιάνγκ, Νταν, Κόλινς, Γουόρνοκ, Άσλεϊ Γιάνγκ, Κλαρκ, Μπάναν (86’ Χερντ), Ντάουνινγκ, Πιρές (45’ Ντελφουνέσο), Κάριου (67’ Άιρλαντ)

Άρσεναλ (Αρσέν Βενγκέρ): Φαμπιάνσκι, Σανιά, Σκιλασί, Κοσιελνί, Κλισί, Ροζίτσκι (93’ Τζουρού), Σονγκ, Γουίλσιρ, Νασρί (85’ Γκιμπς), Σαμάκ, Αρσάβιν (85’ Ντενίλσον)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...