ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Νεϊμάρ από άλλον πλανήτη και Ρόνι για φίλημα

Νεϊμάρ από άλλον πλανήτη και Ρόνι για φίλημα (video)

Το λόγο για τον οποίο τον θέλει τόσο πολύ η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και τα μισά «μεγαθήρια» στην Ευρώπη έδειξε στην αναμέτρηση της Σάντος με τη Φλαμένγκο ο Νεϊμάρ.
 

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός σε ένα παιχνίδι που έληξε 4-5 (!) και είχε ως μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ροναλντίνιο, ο οποίος πέτυχε χατ-τρικ, πήρε την μπάλα λίγο μετά το κέντρο του γηπέδου, «μοίρασε σακούλες» σε όποιον βρέθηκε μπροστά του και πέτυχε το καλύτερο γκολ της αναμέτρησης. 



Πηγή sport-fm
Read more!

Σαν στο σπίτι του…

Σαν στο σπίτι του…

Όπως και το 2009 έτσι και τώρα ο ΠΑΟΚ έκανε, μέσα στη Νορβηγία, βήμα πρόκρισης καθώς επικράτησε 2-0 της Βαλερένγκα με πολύ όμορφο γκολ του Βιεϊρίνια στο 71’ και απευθείας φάουλ του Γκαρσία στο 90'. Η ομάδα του Μπόλονι απέδωσε, εξαιρετικό, για την εποχή ποδόσφαιρο και με κορυφαίους τον Πορτογάλο σκόρερ και τον Λαζάρ ξεκίνησε με το «δεξί» το ευρωπαϊκό του ταξίδι.
 


Πηγή sport-fm
Read more!

Η Μαρσέιγ το... γκολ-καπ!


Απίστευτο παιχνίδι στο σούπερ καπ της Γαλλίας, με την Μαρσέιγ να επικρατεί της Λιλ με 5-4, και ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ της δεύτερης στο 70'!
Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η σεζόν στη Γαλλία, καθώς όσοι βρέθηκαν στην Ταγγέρη του Μαρόκο, όπου διεξήχθη, χόρτασαν γκολ! Η νταμπλούχος Λιλ αντιμετώπιση την δευτεραθλήτρια Μαρσέιγ, με την ομάδα του Ντεσάμπ να κατακτά το τρόπαιο, παίρνοντας τη νίκη στα τελευταία λεπτά με 5-4!
Το σκορ άνοιξε ο Μπαλμόν μόλις στο 9' για την Λιλ, με την οποία αγωνίστηκαν οι νεοφερμένοι Ντιμίτρι Παγέ και Μπενουά Πεντρετί και ο Εντέν Αζάρ έκανε το 2-0 στο 57'. Ο Αντρέ Αγιού έβαλε ξανά στο παιχνίδι τους Μασσαλούς, με τους οποίους έκαναν το επίσημο ντεμπούτο τους οι Μορέλ, Αμαλφιτάνο και Αλού Ντιαρά, στο 71', όμως μόλις 1' αργότερα ο Μούσα Σόου άνοιξε... λογαριασμό για φέτος, έκανε το 3-1 και οι «λιλουά» έδειξαν να καθαρίζουν το παιχνίδι.
Στο 85' ο Μορέλ πέτυχε το παρθενικό γκολ με τους «Φωκαείς», ενώ στο 87' ο Ρεμί έφερε το παιχνίδι στα ίσα! Στο 90' ο Αντρέ Αγιού πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, για να δώσει για πρώτη φορά το προβάδισμα στην Μαρσέιγ με 4-3 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, ενώ στο 2' των καθυστερήσεων ο Μπάσα, που επίσης έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της Λιλ, η οποία από το 89' αγωνιζόταν με 10 παίκτες, καθώς ο Σετζού αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, ισοφάρισε σε 4-4!
Ο νεαρός Γκανέζος, που φάνηκε... φουριόζος από το τελείωμα της περασμένης σεζόν έκανε χατ τρικ στο 5' των καθυστερήσεων και διαμόρφωσε το τελικό 5-4 για τους Μασσαλούς και πάλι με πέναλτι! Καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν σίγουρα δε θα μπορούσε να ζητήσει κανείς!
Πηγή gazzetta
Read more!

Συνάντηση για τον Κόμπι Μπράιαντ

Η ημερομηνία δεν έχει οριστεί ακόμα, ωστόσο οι πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν ότι ίσως γίνει το ερχόμενο Σάββατο στις 30 Ιουλίου.

Ο Γενικός Διευθυντής της Μπεσίκτας, Σερέφ Γιαλτσίν ξεκαθαρίζει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά και τονίζει ότι οι πιθανότητες για να αγωνιστεί στην ομάδα ο σούπερ σταρ του ΝΒΑ είναι 50-50.

Η συνάντηση θα γίνει στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου θα βρίσκεται ο Γιαλτσίν για να παρακολουθήσει τον αγώνα ανάμεσα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Μπαρτσελόνα. Εκεί ίσως να βρίσκεται και ο Κόμπι Μπράιαντ καθώς τον αγώνα θα διοργανώσουν οι Τουρκικές Αερογραμμές που είναι και δικός του χορηγός.

"Δε νομίζω ότι τα χρήματα θα είναι πρόβλημα. Έχουμε βρει ήδη τέσσερις σπόνσορες γι' αυτόν, οπότε δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τον μισθό του. Θα κερδίσουμε πολλά από αυτή τη συνεργασία", τονίζει ο Γιαλτσίν από τη στιγμή που οι χορηγοί θα αναλάβουν να πληρώσουν σε μεγάλο βαθμό το μηνιαίο συμβόλαιο του Κόμπι Μπράιαντ.

Όσο για την προσφορά της Μπεσίκτας που όμοια της δεν έχει στα χέρια του ο Μπράιαντ, επισημαίνει: "Η αλήθεια είναι ότι ο Κόμπι (σ.σ. Μπράιαντ) θέλει το χρόνο του για να σκεφτεί την προσφορά μας. Ωστόσο πιστεύω ότι τελικά θα τη δεχτεί".

Πηγή sport24
Read more!

Υπέγραψε Σίτι ο Αγκουέρο

Το βράδυ της Τετάρτης ο Σέρχιο Αγκουέρο υπέγραψε 5ατές συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι, έτσι ολοκληρώθηκε η σπουδαιότερη και ακριβότερη μεταγραφή του καλοκαιριού.

Ο 23άχρονος Αργεντινός επιθετικός το πρωί της Τετάρτης έφτασε στην Αγγλία, πέρασε επιτυχημένα ιατρικές εξετάσεις για τους "πολίτες" και υπέγραψε.

Η ομάδα του Μάντσεστερ πλήρωσε 45.000.000 ευρώ στην Ατλέτικο Μαδρίτης, καλύπτοντας την ρήτρα του διεθνή άσου, ο οποίος είχε εκφράσει εδώ και μήνες την επιθυμία του να φύγει από τους "ροχιμπλάνκος".

"Είμαι ήδη παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτόν τον σύλλογο και αυτήν την πόλη. Σας ευχαριστώ όλους για την υποδοχή", έγραψε ο νεαρός στον λογαριασμό του στο Twitter.

Πηγή sport24
Read more!

Στοίχημα για... Εuropa!



142 ΑΕ ΚΙΤΙΟΝ-ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ 1 2,25
143 ΑΛΑΝΙΑ-ΑΚΤΟΜΠΕ Χ2 2,43
144 ΒΕΝΤΠΙΛΤΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ 2 1,75

145 ΚΑΡΠΑΤΙ-ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ Χ2 2,81
160 ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠ-ΛΕΓΚΙΑ 1 1,60
163 ΠΑΚΣ-ΧΑΡΤΣ 2 2,25
Read more!

Ανάγκη ήταν;

Ένα λεπτό έμενε για να πάρει ο Παναθηναϊκός την εκτός έδρας νίκη κόντρα στην Οντένσε που θα τον έφερνε μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League και -παράλληλα- θα ήταν το καλύτερο δώρο στοΓιώργο Καραγκούνη, που συμπλήρωσε 100 ευρωπαϊκές συμμετοχές. Η κεφαλιά του Ρεγκίνιουσεν στο 89’ ήρθε σαν απάντηση στο γκολ του Λέτο στο 47’ και διαμόρφωσε το τελικό 1-1 που πάντως, διατηρεί το «τριφύλλι» στη θέση του οδηγού. 
Ανάγκη ήταν;

Κορυφαίοι για τον Παναθηναϊκό, που με εξαίρεση το πρώτο και το τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, ήταν αρκετά καλός και σαφέστατα βελτιωμένος σε σχέση με τα φιλικά, οι Κατσουράνης, Λέτο και Μπουμσόνγκ. Την ευκαιρία να γίνει ο ήρωας της βραδιάς έχασε ο Κουΐνσι που στις καθυστερήσεις δεν μπόρεσε να νικήσει τον Δανό γκολκίπερ και να χαρίσει τη νίκη στην ομάδα του. 

Στις 2 Αυγούστου η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ. 

Πηγή sport-fm
Read more!

Πάτησε Ζέεφελντ o Άρης



Στο Ζέεφελντ της Αυστρίας βρίσκεται πλέον η αποστολή του Άρη για το τρίτο μέρος της προετοιμασίας της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Ο Σάκης Τσιώλης με τους συνεργάτες και τους ποδοσφαιριστές του πρόκειται να πιάσουνε από αύριο το πρωί δουλειά έχοντας μπροστά τους ένα δεκαήμερο με τρία φιλικά παιχνίδια.

Αυτά με τον ΠΑΣ Γιάννενα την Κυριακή (31/07), την Ένωση Παραλιμνίου την Τρίτη (02/08) και την Αλ Χιλάλ την Πέμπτη (04/08), όπως οριστικοποιήθηκε σήμερα το πρόγραμμά, πριν την μετάβαση στην Ιταλία για αυτά με τις Λάτσιο (07/08) και Κάλιαρι (09/08).


Πηγή sport24
Read more!

ΑΕΚ - Καραμπούκσπορ 0-0

Ίδιο πρόσωπο με αρκετή πίεση για την ΑΕΚ στο φιλικό με την Καραμπούκ που έμεινε ισόπαλη χωρίς σκορ. Πρώτη για τον Γκούντγιονσεν. Έχασε αρκετές ευκαιρίες ο δικέφαλος.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ παρέμεινε πιστή στις οδηγίες του και συνέχισε το ασφυκτικό πρέσινγκ στον αντίπαλο από το πρώτο λεπτό, δημιουργώντας αρκετά προβλήματα.

Τέσσερα τετ α τετ έχασε η Ένωση με τους Λυμπερόπουλο, Γκούντγιονσεν, Κάρλος, Μπελέκ να βρίσκουν μπροστά τους έναν εξαιρετικό Τόμιτς, αλλά να μην κάνουν και την καλύτερη εκτέλεση τους.

Πηγή sport24
Read more!

Νέο Αποκλειστικό!


Σύμφωνα με νέες αποκλειστικές πληροφορίες του blog μας, ο Ατρομήτος είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο μπαμ με την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου!! Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...