ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός κι άλλοι 14...

Οι δύο «αιώνιοι» θα μάθουν τους νέους αντιπάλους τους στις 4/1
Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός συνεχίζουν πρώτοι και ωραίοι στο ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας, εκεί όπου θα δώσουν το «παρών» πέντε ισπανικές ομάδες! Δείτε τις ομάδες της δεύτερης φάσης και τι... γλιτώνει ο καθένας.

Η πρώτη φάση της Ευρωλίγκας ολοκληρώθηκε και 16 ομάδες συνεχίζουν στο ΤΟΡ 16. Παναθηναϊκόςκι Ολυμπιακός βρίσκονται ανάμεσά τους, έχοντας και το «χαρτί» του πρώτου στους ομίλους τους. Αυτό σημαίνει πως αμφότεροι αποφεύγουν Μακάμπι Τελ Αβίβ και Σιένα κι εννοείται και τις ομάδες με τις οποίες αναμετρήθηκαν μέχρι στιγμής. Το ερωτηματικό είναι πώς θα μοιραστούν οι πέντε(!) ισπανικές ομάδες, που συνεχίζουν. Οι «πράσινοι» δεν μπορούν να ξαναπαίξουν με τη Βαλένθια, ούτε οι «ερυθρόλευκοι» με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι απομένουν Κάχα Λαμποράλ, Ουνικάχα και Μπαρτσελόνα για... κλήρο.

Η κλήρωση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι (2μ.μ.) της 4/1 στη Βαρκελώνη και μέχρι τότε άπαντες είναι αναγκασμένοι να... περιμένουν.

Tα γκρουπ δυναμικότητας του ΤΟΡ 16

Α' ΓΚΡΟΥΠ: Μακάμπι Τελ Αβίβ, Ολυμπιακός, Σιένα, Παναθηναϊκός
Β' ΓΚΡΟΥΠ: Κάχα Λαμποράλ, Ρεάλ Μαδρίτης, Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ, Ολίμπια Λιουμπλιάνα
Γ' ΓΚΡΟΥΠ: Ζαλγκίρις, Ουνικάχα, Μπαρτσελόνα, Εφές Πίλσεν
Δ' ΓΚΡΟΥΠ: Παρτιζάν, Ρόμα, Λιέτουβος Ρίτας, Βαλένθια

Χρήσιμες ημερομηνίες

ΤΟΡ 16: 19 Ιανουαρίου με 3 Mαρτίου
Playoffs: 22 Μαρτίου με 6 Απριλίου
Final Four: 6-8 Μαΐου στο Palau Sant Jordi της Βαρκελώνης


Πηγή gazzeta Read more!

«Μπράβο παιδιά, αυτοί είστε…»

«Μπράβο παιδιά, αυτοί είστε…»
Πολλές φορές σε ομιλίες του ο Σταύρος Αδαμίδης είχε τονίσει στους παίκτες ότι αξίζουν πολλά και ότι με τις κακές εμφανίσεις τους, αδικούν τους εαυτούς τους και κάνουν κακό στην ομάδα. Σήμερα ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ ήταν ικανοποιημένος για το 0-4 και μπήκε στα αποδυτήρια με τον Γιώργο Κωνσταντινίδη για να μοιράσει συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές. «Μπράβο παιδιά, αυτοί είστε…Δείξατε τι αξίζετε» είπε ο Αδαμίδης και ευχήθηκε καλές γιορτές σε όλους στην ομάδα ενόψει των Χριστουγέννων και της άδειας που έχουν. Ο Αδαμίδης είδε το ματς από την σουίτα μαζί με τον γενικό διευθυντή της ΠΑΕ Γιώργ Κωνσταντινίδη, τον Γενικό Γραμματέα της Ερασιτεχνικής Βασίλη Τόγελο και έναν φίλο του.
Πηγή aek365 Read more!

«Mόνο με τους όρους μας»

Θετική, σύμφωνα με τον Θανάση, η οικογένεια Γιαννακόπουλου να βγει μπροστά μόνο με τους δικούς της όρους. Αιχμές για Βγενόπουλο.


Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: 
 
«Άκουσα τον κύριο Πολέμη και είπε θετικά πράγματα. Ο Παναθηναϊκός για να διοικηθεί θέλει έξυπνες κινήσεις και να είναι συγκαταβατικός σε ορισμένες καταστάσεις. Είπαμε πως πρέπει να μπει υπηρεσιακός παράγοντας, αλλά εγώ δεν συμφωνώ. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Εχει ιστορία 100 χρόνων. Πρέπει να τον βοηθάμε ουσιαστικά. Δεν είναι σωστό ο υπηρεσιακός. Βγήκε η απόφαση παμψηφεί. Ξέρω πρόσωπα και πράγματα και δεν μπορώ να διανοηθώ πως θα αναλάβει ένας υπηρεσιακός παράγοντας, υπάρχει όμως μεταγραφική περίοδος και κάποιος έπρεπε να ηγηθεί. Ο Παναθηναϊκός είναι στο χέιλος του γκρεμού. Πρέπει να τον βγάλουμε από αυτή την κατάσταση, από το τέλμα. Πρωτόγνωρη κατάσταση. Το λέω με το χέρι στην καρδιά. Τον πονάω. Εχω δώσει την ζωή μου για αυτή την ομάδα. Είναι σε δύσκολη κατάσταση. Οι λεγόμενοι λεφτάδες πρέπει να βοηθήσουμε.
 
Ποια είναι η διαφορά από τον Ολυμπιακό; Μια νίκη και μια ισοπαλία. Το οικονομικό είναι το δύσκολο. Αλλοι βλέπουν τον Παναθηναϊκό διαφήμιση, άλλοι με την καρδιά τους και άλλοι δεν βάζουν το χέρι στην τσέπη. Μπράβο στον Πατέρα που είχε πει ότι δεν πρέπει να μείνει ακέφαλος ο Παναθηναϊκός. Ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους να μην αναλάβει. Χωρίς σύμπνοια και αγάπη, με το χέρι στην καρδιά, χωρίς αυτά δεν μπορείς να προχωρήσεις. Είτε τον παίρνουμε τον Παναθηναϊκό εμείς και κάνουμε ότι πιστεύουμε, είτε δεν τον παίρνουμε. Βάζουμε λεφτά στην ομάδα χωρίς να σκεφτόμαστε αν θα είναι ζημιογόνος ή όχι. Στο μπάσκετ 12-15 χρόνια μάς έχει στοιχίσει πάνω απο 200εκατ. Ξέρουμε πως τα χάνουμε, αλλά για την αγάπη μας τα βάζουμε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Για αυτό έχουμε αυτά τα αποτελέσματα. Πέντε ευρωπαϊκά και τόσα πρωταθλήματα».
Πηγή leoforos
Read more!

Ποτουρίδης: "Μου έχει προσφέρει πολλά ο Βαλβέρδε"


Αναλυτικά οι δηλώσεις του 18χρονου κεντρικού αμυντικού στον "Sentra 103.3";

Για το αν περίμενε την άμεση παρουσία στην ομάδα:


"Ήταν το όνειρό μου από μικρός να είμαι στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού. Πιστεύω ότι με τη δουλειά δικαιώθηκα. Δίνω καθημερινά το 100% για να δικαιώνω τον προπονητή μου. Η δουλειά δε σταματά εδώ. Δε σημαίνει ότι έκανα πέντε παιχνίδια και κάτι έγινε".

Για το πόσο δύσκολη είναι η καθιέρωση στην ηλικία του:

"Είναι πολύ δύσκολο να προσαρμοστείς σε αυτή την ομάδα, ο Ολυμπιακός κάθε χρονιά έχει πολλή πίεση από κόσμο, που ζητά πρωτάθλημα, Κύπελλο και στην Ευρώπη αν μετέχει να πάει καλά. Είναι μια βαριά φανέλα και πρέπει να είσαι πολύ δυνατός. Πιστεύω πως αν δουλεύεις σκληρά και δεν παίρνουν τα μυαλά σου αέρα μπορείς να φτάσεις ψηλά".

Για τους ποδοσφαιριστές-πρότυπο στην ομάδα:

"Κάθε μέρα στην προπόνηση είναι πολύ καλό αν είσαι προσγειωμένος. Παίρνεις πράγματα από αυτούς και μπορείς να τα βγάζεις στο παιχνίδι".

Ποια πιστεύει ότι είναι η αδυναμία του:

"Μπορεί να είναι το ψηλό παιχνίδι, αλλά δε σημαίνει πως δεν πρέπει να βελτιώσω κι άλλα πράγματα. Είμαι ακόμη 18, έχω να δουλέψω στις προπονήσεις, αλλά πιστεύω πως ακόμη και 30 να είσαι κάποια πράγματα μπορείς να τα βελτιώνεις".

Αν θεωρεί πως ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή είναι φαβορί για τίτλο:

"Δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτα. Υπάρχει ένας ακόμη γύρος. Πιστεύω πως δίκαια είμαστε στην πρώτη θέση, μπορούσαμε να έχουμε και μεγαλύτερη διαφορά από τον δεύτερο. Η διακοπή θα μας κάνει και λίγο καλό, αλλά με το πού γυρίσουμε με σκυμμένο το κεφάλι πάλι δουλειά και πιστεύω πως στο τέλος θα κατακτήσουμε το νταμπλ".

Αν πιστεύει ότι σε κάποιο παιχνίδι αδικήθηκε ο Ολυμπιακός από το τελικό σκορ:

"Και με Παναθηναϊκό και με ΑΕΚ πιστεύω πως ήταν δικά μας παιχνίδια και νομίζω από δικά μας λάθη χάσαμε. Αλλά δεν σταματάμε εκεί, δεν κοιτάμε πού χάθηκαν τα δυο ντέρμπι, αλλά συνεχίσαμε με σκληρή δουλειά και γι’ αυτό είμαστε πέντε βαθμούς μπροστά".

Ποιος πιστεύει πως είναι ο ποδοσφαιριστής που κάνει τη διαφορά για Ολυμπιακό:

"Ο Αριελ Ιμπαγάσα είναι οργανωτής του παιχνιδιού, όλες οι πάσες, οι μπαλιές περνάνε από τα πόδια του. Κάνει το ποδόσφαιρο διαφορετικό, το κάνει απλό. Γι’ αυτό κάνει τη διαφορά και είναι ο καλύτερος παίκτης. Πιστεύω πως είναι ένα χρήσιμο εργαλείο".

Για τον Ερνέστο Βαλβέρδε:

"Είναι ένας πολύ καλός προπονητής, φέρνει πειθαρχία, είμαστε μια οικογένεια όλο το τιμ, όλοι οι ποδοσφαιριστές. Μου έχει προσφέρει πολλά, με καθοδηγεί στις προπονήσεις, με κρατάει και μετά για να μου δείξει πράγματα. Είναι ευχαριστημένος από ό,τι έχω ακούσει κι εγώ δουλεύω σκληρά για να τον δικαιώσω γιατί αυτός με κράτησε στον Ολυμπιακό".

Για τα όνειρά του:

"Αυτή τη στιγμή έχω πραγματοποιήσει το όνειρό μου να παίξω στον Ολυμπιακό. Δεν θέλω να ζητήσω πολλά, όσο πιο ψηλά μπορώ να φτάσω. Κάθε παίκτης θέλει μια μεγάλη μεταγραφή. Οπου φτάσω θα είναι καλό για μένα".

Πηγή sport24
Read more!

Ο Dj Τζιμπρίλ Σισέ στο Dream City

Ο Τζιμπρίλ Σισέ σκόραρε στη... διασκέδαση των θαμώνων του γνωστού αθηναϊκού κλαμπ Dream City, παίζοντας μουσική το βράδυ της Τετάρτης για περίπου δύο ώρες. 
Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποδεικνύει διαρκώς ότι είναι δεινός σκόρερ όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και στη μουσική... Ο Γάλλος επιθετικός διασκέδασε για περίπου δύο ώρες τους θαμώνες του γνωστού αθηναϊκού κλαμπ Dream City το βράδυ της Τετάρτης, αναλαμβάνοντας το ρόλο του Dj.
Αφορμή στάθηκε ένα μεγάλο πάρτι που διοργανώθηκε προς τιμήν του σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού στο Dream City από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας “Hype Means Nothing” Jephté Kyu Baloki, με τους δύο άνδρες να διατηρούν στενή συνεργασία. Η μεγάλη έκπληξη της βραδιάς ήταν η εμφάνιση του Τζιμπρίλ στα decks, στην οποία πραγματικά έκλεψε την παράσταση.
Ο Σισέ αφίχθη στο κλαμπ περίπου στις 12:30, συνοδευόμενος από τη συζυγό του Τζουντ και έγινε δεκτός από τον διοργανωτή του πάρτι, Τζέπτε. Περίπου στις 1:45, οι δύο άνδρες ανέβηκαν στην κονσόλα και για ένα δύωρο ενθουσίασαν τους θαμώνες. Γύρω στις 4:00, ο Τζιμπρίλ κατέβηκε και αποχώρησε με τη σύζυγο του.
O Γάλλος άσσος επιλέχθηκε για την προώθηση του T-Shirt όπως έχει γίνει στο παρελθόν και με τους: Britney Spears, Jordan, Kanye West, Jay Z, Barack Obama, Merlin Monroe, Will Smith, Brad Pitt, Beatles, Pharrel, Beyonce, C. Chaplin, Becham και άλλους ενώ αρκετοί φίλοι και συμπαίκτες του έσπευσαν για να γιορτάσουν μαζί του αυτή τη συνεργασία.
Πηγή Prasina nea
Read more!

Πηλαδάκης: "Τελικά φταίω εγώ"

Συγνώμη από τους φιλάθλους της ομάδας, ζήτησε με δήλωσή του ο Κώστας Πηλαδάκης. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, τόνισε επίσης, πως θα κάνει ότι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην επιστρέψει η ομάδα στην Β' Εθνική και ζήτησε από όλους να είναι ενωμένοι.



Αναλυτικά η δήλωση του Κώστα
 Πηλαδάκη:

"Όποιος κι αν φταίει, τελικά φταίω εγώ. Ανέλαβα την ομάδα στην Β’ Εθνική και θα κάνω ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην επιστρέψει εκεί. Τούτη την ώρα, το μόνο που νιώθω είναι η ανάγκη να ζητήσω συγνώμη από τους φιλάθλους μας που δεν σταμάτησαν ποτέ να στηρίζουν αυτήν την ομάδα. Όλοι εμείς που την αγαπάμε, ας παραμείνουμε ενωμένοι".
Πηγή sport24
Read more!

Έσπασε τα... κοντέρ ο Σοφοκλής


Με εκπληκτική εμφάνιση από τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη (23π. με 8/10 δίποντα, 7/8 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 3 κλεψίματα σε 22') η Μακάμπι νίκησε στην Πολωνία την Πρόκομ με 83-72 για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Στα άλλα παιχνίδια του Α' Ομίλου, η Κίμκι κέρδισε στην παράταση 93-89 τη Ζαλγκίρις, ενώ η Κάχα Λαμποράλ υπέταξε 87-71 την Παρτιζάν και από κει που ήταν να αποκλειστεί τερμάτισε δεύτερη καθώς υπερτερούσε στην ισοβαθμία με Ζαλγκίρις και Παρτιζ
άν!
Για τον όμιλο του Ολυμπιακού, η Ρεάλ "πάτησε" τη Σαρλερουά με 94-45, ενώ η Μάλαγα δείχνοντας ότι δεν είναι καλά, έχασε στο γήπεδό της απ' τη Μπάμπεργκ με 70-72 (δεν έπαιξε καθόλου ο Πρίντεζης). Στον Γ' Όμιλο, η Λιέτουβος πήρε αυτό που ήθελε στο Ζάγκρεμπ (94-77 την Τσιμπόνα) και σε συνδυασμό με την ήττα της Σολέ στην Τουρκία (93-61 η Φενέρ) πέρασε στην επόμενη φάση! Η Μπαρτσελόνα κέρδισε 73-72 τη Σιένα, αλλά η Φενέρ παρέμεινε δεύτερη.
ΠΡΟΚΟΜ - ΜΑΚΑΜΠΙ 72-83
Τα δεκάλεπτα: 11-25, 29-52, 57-67, 72-83
ΠΡΟΚΟΜ (Πατσέσας): Γκάιντενς, Γιούινγκ 2, Βιντένοφ 20, Ουίλκς 7, Κοστρέφσκι 4, Γιάγκλα 13, Λαπέτα 5, Σζότκα 11, Βάρντα 4, Μπαρέλ, Χρίτσανιουκ 6
ΜΑΚΑΜΠΙ (Μπλατ): Πάργκο 4, Χέντριξ 7, Μπλούθενταλ 12, Πνίνι 6, Μπερστάιν 4, Έιντσον 13, Μάτσβαν 8, Πέρκινς 6, Σχορτσιανίτης 23.
ΚΙΜΚΙ - ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ 93-89παρ.Τα δεκάλεπτα: 22-23, 42-48, 61-63, 81-81 (κ.α.) 93-89.
KIMKI (Μελεστσένκο): Λάνγκφορντ 35, Εζέ 2, Λόντσαρ 13, Ζεβροσένκο 2, Λόπεθ 14, Πανίν 2, Μόνια 10, Κελάτι 7, Πλάνινιτς 8.
ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ (Γκρίγκας): Πότσιους 13, Καλνιέτις 24, Ντελινινκάιτις 8, Κλιμαβίτσιους 4, Γιανκούνας 9, Μπέγκιτς 3, Κουζμίνσκας 2, Σαλένγκα 9, Μίλακνις 5, Ουότσον 4, Κόλινς 8, Σαμχάν.
ΡΕΑΛ-ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ 94-45Τα δεκάλεπτα: 29-16, 46-29, 68-41, 94-45.
ΡΕΑΛ (Μεσίνα): Τόμιτς 7, Πριτζιόνι 6, Αρτεάγκα 2, Σουάρεθ 5, Μίροτιτς 19, Ροντρίγκεθ 12, Βελίτσκοβιτς 5, Γκαρμπαχόσα 9, Βιδάλ 1, Φίσερ 12, Γιουλ 8, Τάκερ 8
ΣΑΡΛΕΡΟΥΑ (Μπότζι): Γκομί 5, Μπρόιλς 12, Χάμιλτον 2, Ράιτ 2, Γκριν 7, Ρίντικ, Μάλετ 6, Ιαρόντσεβιτς, Μπέγκιν 2, Σαντιάγκο 9.
ΜΑΛΑΓΑ - ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ 70-72Τα δεκάλεπτα: 26-16, 40-32, 53-43, 70-72.
ΜΑΛΑΓΑ (Ρενέσες): Ροντρίγκεθ 9, Φρέιρε 4, Χιμένεθ, Τρίπκοβιτς 8, Μπλάκνεϊ 4, Ρούμπιο 8, Λίμα 2, Φρίλαντ 10, Μακ Ιντάιρ 5, Άρτσιμπαλντ 15, Μπλάνκο 5.
ΜΠΑΜΠΕΡΓΚ (Φλέμινγκ): Γκόλντσμπερι 5, Τέρι 9, Σουπούτ 12, Τάντα 2, Στάκεϊ 5, Νέουμαν, Πλις 8, Ρόμπερτς 12, Τζέικομπσεν, Γκαβέλ 13, Χάινς 6.
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ - ΣΟΛΕ 93-61Τα δεκάλεπτα: 16-16, 38-30, 59-43, 93-61.
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Σπάχια): Ούκιτς 7, Τουρκσάν 10, Ονάν 8, Γκριρ 5, Λαβρίνοβιτς 18, Πεκέρ 13, Σαβάς 8, Κίνσεϊ 9, Μουτάφ, Τόμας, Μέι 4, Πρέλντζιτς 11.
ΣΟΛΕ (Κουντέρ): Ρόμπινσον 5, Βεμπόμπ 4, Μέχια 17, Μαρκίς 7, Λεονάρντ 2, Φάλκερ 7, Αβντάλοβιτς 4, Νέλσον 9, Ντιαρά 6.
ΤΣΙΜΠΟΝΑ - ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ 77-94Τα δεκάλεπτα: 20-21, 37-44, 64-67, 77-94.
ΤΣΙΜΠΟΝΑ (Ραντούλοβιτς): Στίπτσεβιτς 12, Μπογκντάνοβιτς 28, Μπρνας, Λάλιτς 10, Ζούμπσιτς 17, Κρστάνοβιτς, Βράγκοβιτς 2, Βρμπαντς 8.
ΛΙΕΤΟΥΒΟΣ (Τριφούνοβιτς): Μπαμπράουσκας 11, Σίκσνιους, Μπιέλιτσα 6, Γκετσεβίτσιους 10, Μπουτερλεβίτσιους, Βαλαντσιούνας, Νιούλεϊ 4, Γιασικεβίτσιους 13, Ναλγκά 8, Ελ-Αμίν 20, Μπαϊράμοβιτς 22.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΣΙΕΝΑ        73-72
Τα δεκάλεπτα: 13-17, 31-37, 56-55, 73-72
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πασκουάλ): Σάδα 4, Ρούμπιο 8, Λάκοβιτς, Ναβάρο 8, Πέροβιτς 8, Βάσκεθ 13, Ιγκλές, Εντόνγκ 6, Μόρις 7, Λόρμπεκ 7, Γκριμάου 12.
ΣΙΕΝΑ (Πιανιτζιάνι): ΜακΚάλεμπ 20, Ζήσης 9, Χέρστον 8, Καραρέτο 3, Ράκοβιτς 10, Λαβρίνοβιτς 6, Ρες, Μικελόρι, Στόουνρουκ, Αραντόρι 7, Μος 9.
Πηγή Novasports
Read more!

Ζήτησε... συγγνώμη το MEGA

«Άνθρακας» ο... θησαυρός
Το MEGA άναψε «φωτιές» με τη χθεσινή αποκάλυψή του για τη φοροδιαφυγή της ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό με τα μη θεωρημένα από την Εφορία εισιτήρια, ωστόσο σήμερα πήρε πίσω το... λάθος του.

Το MEGAλο κανάλι στο βραδινό δελτίο ειδήσεων διόρθωσε την παρατυπία κι έβαλε τέλος στην αναστάτωση περί φοροδιαφυγής που προκάλεσε σε πολλές ομάδες της Superleague με χθεσινό ρεπορτάζ του, που μόνο τέτοιο δεν αποδείχθηκε.
Πηγή gazzeta Read more!

Μπουρούσης: «Καλύτεροι στο TOP16»

Η απόδοση του Ολυμπιακού απέναντι στη Ρόμα δεν άφησε ευχαριστημένο τον Γιάννη Μπουρούση, που εξήγησε ότι πρέπει να εμφανιστούν καλύτεροι στο TOP16 οι «ερυθρόλευκοι». Κέσελ: «Πετύχαμε τον στόχο μας».
Μπουρούσης: «Καλύτεροι στο TOP16»
Ο Καρδιτσιώτης σέντερ του Ολυμπιακού τόνισε μετά το παιχνίδι με τους Ρωμαίους πως «θέλαμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που δεν είχε άγχος. Ίσως μας επηρέασε η κούραση από τις προπονήσεις. Κερδίσαμε, αλλά πρέπει να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο στο TOP16. Θέλουμε πολύ δουλειά από εδώ και πέρα».

Πηγή gazzeta Read more!

Γιουνάιτεντ – Μπάρτσα το 2011

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπαρτσελόνα ετοιμάζονται να αναμετρηθούν το καλοκαίρι του 2011 σε φιλικό προετοιμασίας για τη σεζόν 2011/12, σε μια άτυπη ρεβάνς του τελικού του 2009.



Γιουνάιτεντ – Μπάρτσα το 2011
Η Μπαρτσελόνα δεν αφήνει στην τύχη τίποτα και για αυτό είναι τόσο επιτυχημένη. Έτσι λοιπόν έχει ήδη ανακοινώσει τη λίστα των φιλικών που θα παίξει στην προετοιμασία του καλοκαιριού. Στο πλάνο υπάρχει και μια επιστροφή στις ΗΠΑ οπού θα αντιμετωπίσουν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 30 Ιουλίου.
Βέβαια μέχρι τότε δεν είναι απίθανο να συναντηθούν ξανά στο Τσάμπιονς Λιγκ καθώς και οι δυο συνεχίζουν στη φάση των 16.
Εκτός από τη Γιουνάιτεντ η Μπαρτσελόνα στην Αμερική θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν και την Αμέρικα του Μεξικό.
Πηγή gazzeta
Read more!

Πρόκριση για «Αίαντα»

Πρόκριση για «Αίαντα»
Στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ολλανδίας προκρίθηκε ο Άγιαξ, αφού κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Άλκμααρ. Ο «Αίαντας» επικράτησε με σκορ 1-0, με τον Σουλεϊμάνι στο 42’ να νικά με εξαιρετική ατομική προσπάθεια τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, όμως η αποβολή του Βέρνμπλουμ στο 70’, έβαλε οριστικά τέλος στις ελπίδες τους.
Πηγή sport-fm

Read more!

O κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να κάνει τη διαφορά...

O κόσμος του Ολυμπιακού μπορεί να κάνει τη διαφορά...
Οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν το μυαλό τους στα Χριστούγεννα – όπως παραδέχθηκε και ο Ντούσαν Ιβκοβιτς – γι αυτό και θα θετικά μηνύματα από το τέλος της πρώτης φάσης δεν είχαν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι. Σε κανένα από τα 10 ματς οι ερυθρόλευκοι δεν έπεισαν με την απόδοσή τους, έστω κι αν υπήρχαν διαστήματα που έπαιξαν καλό μπάσκετ. 

Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο του Σπύρου Καβαλιεράτου στοwww.superbasket.gr



Πηγή sport-fm Read more!

Γεωρ-Yeah, AEK!

Έτσι, μάλιστα! 

Μπορεί να χρειάστηκαν υποδοχές, πρόστιμα και κατσάδες, αλλά η ΑΕΚ φώναξε «παρούσα» όταν η πλάτη ακούμπησε στον τοίχο! 

Με σημαιοφόρο τον εκπληκτικό Γεωργέα (που ήρθε από το πουθενά και πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της) και παραστάτες τους Μπλάνκο, Τζεμπούρ και Μανωλά, η «Ένωση» έκανε παρέλαση (4-0) στο «AEL FC ARENA» και προκρίθηκε άνετα στους «8» του Κυπέλλου ΟΠΑΠ! 

Λίγο πριν το 90' έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια ο διαιτητής, λόγω ρίψεων φωτοβολίδων προς την πλευρά του Σάχα. 

Πώς έπαιξε 

Στροφή στο 4-2-3-1 και… επιστροφή του Νίκου Γεωργέα επεφύλασσε το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ. Ο Μανόλο Χιμένεθ χρησιμοποίησε τον Καλαματιανό για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στην Ελλάδα, αφού -λόγω του τραυματισμού του- εκείνος είχε αγωνιστεί τελευταία φορά στον επαναληπτικό με τη Νταντί για το Europa League. 

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Σάχα (που επέτρεψε αντί του Αραμπατζή) και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας και Γεωργέας. Στα χαφ βρέθηκαν οι Μάκος-Καφές, στην τριάδα μπροστά τους οι Σκόκο (αριστερά), Λυμπερόπουλος (κέντρο), Μπερνς (δεξιά) και προωθημένος ο Μπλάνκο. 

 
Ζόρι… θαυματουργό! 

Κι ο άγιος φοβέρα θέλει. Δεν θα… μασούσαν οι παίκτες της ΑΕΚ; Με συναίσθηση της κρισιμότητας του αγώνα και νωπό το ξεκαθάρισμα (από κόσμο, διοίκηση και Χιμένεθ) ότι είναι η τελευταία τους ευκαιρία, οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν με -ασυνήθιστη για τα φετινά τους στάνταρ- σοβαρότητα. Παρόλο, λοιπόν, που έδιναν φανερά προτεραιότητα στην άμυνα, έψαχναν παράλληλα και… «ό,τι ήθελε προκύψει» μπροστά. 

Και τελικά (το έκανε ο Σκόκο και) προέκυψε! Ο Αργεντινός, πρώτα δημιούργησε την καλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου (την ξόδεψε με κακή κεφαλιά ο Μπερνς) και στη συνέχεια -με το εξαιρετικό αριστερό σουτ που κατέληξε στο δοκάρι- επέτρεψε στον Μπλάνκο (από οριακή θέση οφσάιντ) να βάλει μπροστά την «Ένωση». 
Γεωρ-Yeah, AEK!Με… παιδιά απ’ την Καλαμάτα ειν’ ωραία! 

Αν το γκολ του Μπλάνκο (που ήταν από τα ευκολότερα στην καριέρα του) πανηγυρίστηκε δεόντως, το ΠΡΩΤΟ σε μια άλλη καριέρα ήταν εκείνο που έσυρε για τα καλά τον (καλαματιανό) χορό! Η… μεσσηνιακή συνεργασία Λυμπερόπουλου-Γεωργέα γέννησε το παρθενικό γκολ του «Φούλη» και απέδειξε ότι η ΑΕΚ δεν γινόταν να μη νικήσει απόψε. 

Αφού, λοιπόν, ο Μπλάζεκ το… επιβεβαίωσε (σημαδεύοντας τα πουλιά από κοντά), ήρθε ο -νεοεισελθών- Τζεμπούρ να το «σφραγίσει» οριστικά. Έπειτα ο Μανωλάς -εκτός του ονόματος του στον πίνακα των σκόρερ- έβαλε και κάποιους από τους εξαγριωμένους φίλους της Λάρισας στο γήπεδο και κάπως έτσι (με την εσπευσμένη λήξη από τον διαιτητή) φάνηκε ο μοναδικός τρόπος που θα μπορούσε να σταματήσει απόψε η ΑΕΚ. 

Δείτε το φιλμ του αγώνα 

 

ΛΑΡΙΣΑ (Γιερν Άντερσεν): Αμπάρης, Ταυλαρίδης, Κουζέν, Μετίν (63' Μακίνουα), Βελάσκο (72' Βενετίδης), Κολοβέτσιος, Κανόμπιο, Πούρι (46' Σίμιτς), Ιγκλεσιας, Κατσιαρός, Μπλάζεκ 

Στον πάγκο έμειναν οι: Βιέρα, Νταμπίζας, Γκέρεμι, Βούζας 

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Μανωλάς, Δέλλας, Γεωργέας, Μάκος, Καφές, Σκόκο, Λυμπερόπουλος (73' Ντιόπ), Μπερνς (86' Λεονάρντο), Μπλάνκο (68' Τζεμπούρ) 

Στον πάγκο έμειναν οι: Αραμπατζής, Γκερέιρο, Γιάχιτς, Καλαμιώτης 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος (Αχαΐας) 
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Γούκος (Ηπείρου) 

ΓΗΠΕΔΟ: «AEL FC ARENA» 

 

 



Πηγή sport-fm Read more!

Λόπες: «Με κολακεύουν οι αναφορές για Ολυμπιακό»

Λόπες: «Με κολακεύουν οι αναφορές για Ολυμπιακό»
Κολακευμένος από το φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δήλωσε ότι είναι ο Άλεξ Λόπες. Ο 22χρονος μέσος της Θέλτα μίλησε στην «Atlantico Diario» και τόνισε πως θέλησε να παραμείνει στην ομάδα, όμως αν έρθει μια πρόταση για αυτόν ίσως αλλάξουν τα πράγματα. 

«Είναι πολύ κολακευτικό ένας σύλλογος όπως είναι ο Ολυμπιακός να φέρεται ότι ενδιαφέρεται για την απόκτησή μου. Αυτό σημαίνει ότι κάνω καλά τη δουλειά μου. Για την ώρα δεν είναι τίποτε παραπάνω από απλές φήμες, όμως σε όλους μας αρέσει να ακούγεται το όνομά μας για κάποιες καλές ομάδες. Σε βοηθάει να συνεχίζεις την σκληρή δουλειά, αφού αντιλαμβάνεσαι πως βαδίζεις σε καλό δρόμο. Δεν θέλω να φύγω από τη Θέλτα, γιατί εδώ είμαι πολύ καλά. Όμως, αν γίνει μία πρόταση, ξεκάθαρα η ομάδα θα κρίνουν τι είναι καλύτερο για το σύλλογο και για μένα και σίγουρα θα το εκτιμήσω», τόνισε ο ποδοσφαιριστής 

Το δημοσίευμα καταλήγει με τη διαπίστωση ότι ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς τον έχει παρακολουθήσει αγωνιζόμενο.



Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...