ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Γκέκας: «Η πιο αυστηρή κριτική της γυναίκας μου»

Γκέκας: «Η πιο αυστηρή κριτική της γυναίκας μου»Ο Φάνης Γκέκας είναι «άσφαιρος» σε εννέα αγώνες στο δεύτερο γύρο της Bundesliga και η σκληρότερη κριτική που του ασκείται, περισσότερο ακόμη και από αυτή των ΜΜΕ, του προπονητή του ή των φιλάθλων της Άιντραχτ, είναι από τη σύζυγό του, Βάσω, όπως αποκάλυψε ο ίδιος μιλώντας στη «Bild».

«Η κριτική της είναι η πιο αυστηρή. Κάθε φορά που χάνω μια ευκαιρία με μαλώνει. Παρακολουθεί όλα τα παιχνίδια στην τηλεόραση και όταν παίζω άσχημα, μου το λέει ξεκάθαρα», δήλωσε ο 30χρονος επιθετικός της Άιντραχτ, που έχει μείνει στα 14 γκολ που σημείωσε στον πρώτο γύρο με συνέπεια η ομάδα του να κινδυνεύει πλέον με υποβιβασμό. «Το Σάββατο έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με τη Ζανκτ Πάουλι. Για μας υπάρχει ένα μόνο αποτέλεσμα, η νίκη. Τελεία και παύλα», δήλωσε.
Πηγή sport-fm
Read more!

«Οι άλλοι έκαναν χειρότερα επεισόδια»

«Οι άλλοι έκαναν χειρότερα επεισόδια»
Εκδικάστηκε από την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα εις βάρος της πρωτόδικης απόφασης να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός με μία αγωνιστική για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά και η αντέφεση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ που ζητούσε τη μείωση της ποινής για ηθικούς λόγους. 

Σημειώνεται πως ο Ολυμπιακός έχει εκτίσει ήδη την ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών (στο ματς με τον Εργοτέλη), αλλά ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας επιδιώκει να αυξηθεί η ποινή θεωρώντας πως τα επεισόδια κακώς χαρακτηρίστηκαν εκτεταμένα και ήταν ευρείας κλίμακας. Ο Ολυμπιακός, με τη σειρά του, αν κι έχει εκτίσει την ποινή του, κατέθεσε αντέφεση αφενός για ηθικούς λόγους και αφετέρου γιατί αν δικαιωθεί τα επεισόδια θα θεωρηθούν μεμονωμένα και δεν θα είναι υπότροπος για εκτεταμένα επεισόδια εφόσον συμβεί κάτι μεμπτό στο υπόλοιπο του φετινού πρωταθλήματος. 

«Το θέμα είναι ηθικής τάξεως. Η άποψη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα είναι εσφαλμένη, έχουν γίνει σοβαρότερα επεισόδια σε αγώνες του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και του Άρη», δήλωσε ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Ολυμπιακός» στη διαδικασία της εκδίκασης που δεν διήρκεσε περισσότερο από δέκα λεπτά. 

Όταν η έδρα ρώτησε τον εκπρόσωπο του Ολυμπιακού, Θ. Γιαννίκο, πότε θέλει να βγει η απόφαση, απάντησε: «Σήμερα», για να πάρει την απάντηση «… την πρώτη φορά δεν βιαζόσασταν τόσο». 

Η απόφαση αναμένεται πιθανότατα απόψε. Αν γίνει δεκτή η έφεση του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα και απορριφθεί αυτή του Ολυμπιακού, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να εκτίσουν τη δεύτερη αγωνιστική της ποινής όχι στο ερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή, αλλά στον αγώνα της 3ης Απριλίου απέναντι στην Καβάλα.

Πηγή sport-fm Read more!

Θα βάλει τέλος στην κατάρα;

Θα βάλει τέλος στην κατάρα;
Να υπερπηδήσει το απροσπέλαστο για την ίδια τα τελευταία έξι χρόνια «φράγμα» της φάσης των 16 του Champions League καλείται η Ρεάλ Μαδρίτης που φιλοξενεί τη Λιόν στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» στη ρεβάνς του 1-1. Σφραγίζει το εισιτήριο για τα προημιτελικά η Τσέλσι υποδεχόμενη την Κοπεγχάγη με προίκα το 2-0 της Δανίας. 


Ρεάλ Μαδρίτης-Λιόν (1-1) 

Τέλος σε μία αρνητική παράδοση που τη θέλει τα τελευταία έξι χρόνια να αποχαιρετά το Champions League στη φάση των «16» σκοπεύει να βάλει η Ρεάλ Μαδρίτης υποδεχόμενη τον κακό της δαίμονα, Λιόν, στη ρεβάνς του 1-1 στο «Ζερλάν». 

Η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο προέρχεται από νίκη με 2-0 επί της Έρκουλες με δύο γκολ του φορμαρισμένου και σκόρερ στο ματς του «Ζερλάν» απέναντι στην παλιά του ομάδα, Καρίμ Μπενζεμά. Παράλληλα οι Μαδριλένοι μείωσαν τη διαφορά από την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα στους πέντε βαθμούς δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην Primera Division. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει μετά από δέκα ημέρες τον Κριστιάνο Ρονάλντο, αλλά θα απουσιάσουν οι Κακά και Ιγκουαΐν. Στον αντίποδα, η Λιόν προέρχεται από εκτός έδρας νίκη επί της Σοσό (2-0) και βρίσκεται στο -4 από την πρωτοπόρο Λιλ στη Ligue 1. Ο Κλοντ Πιέλ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μισέλ Μπάστος και τον τραυματία Έντερσον. 

Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν για πρώτη φορά στη φάση των ομίλων της σεζόν 2005/06, με τη Λιόν να επικρατεί 3-0 στο «Ζερλάν» και τις δύο ομάδες να μένουν στο 1-1 στη Μαδρίτη, ενώ την επόμενη περίοδο στο ίδιο στάδιο του θεσμού η γαλλική ομάδα επικράτησε 2-0 στην έδρα της και η άτυπη ρεβάνς έληξε με 2-2. Πέρυσι η Λιόν νίκησε στον πρώτο αγώνα της φάσης των «16» και πέρασε στα προημιτελικά χάρη στο 1-1 του επαναληπτικού. Η Ρεάλ μετρά 7 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα ως γηπεδούχος απέναντι σε γαλλικές ομάδες, ενώ η Λιόν επί ισπανικού εδάφους έχει 1 νίκη, 3 ισοπαλίες και 4 ήττες. Η «βασίλισσα» έχει προκριθεί στις 19 από τις 20 περιπτώσεις που έχει πάρει ισοπαλία εκτός έδρας στο πρώτο παιχνίδι ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Όταν, δε, το σκορ ήταν 1-1, η Ρεάλ ουδέποτε αποκλείστηκε στη ρεβάνς. Αντίθετα, η Λιόν έχει αποκλειστεί και στις έξι φορές που ήρθε ισόπαλη στον πρώτο αγώνα ως γηπεδούχος, μάλιστα τις τέσσερις εξ αυτών με σκορ 1-1. 

Τέσσερις παίκτες της Ρεάλ είναι στο όριο των καρτών και συγκεκριμένα οι Κριστιάνο Ρονάλντο, Σέρχιο Ράμος, Άνχελ Ντι Μαρία και Ραούλ Αλμπιόλ. Από τη Λιόν κινδυνεύουν οι Ντέγιαν Λόβρεν και Ζερεμί Πιέ. 

Διαιτητής: Νταμίρ Σκόμινα (Σλοβενία) 
Γήπεδο: «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» 

Τσέλσι-Κοπεγχάγη (2-0) 

Τυπική διαδικασία μοιάζει ο επαναληπτικός του «Στάμφορντ Μπριτζ» ανάμεσα σε Τσέλσι και Κοπεγχάγη. Το 2-0 του πρώτου αγώνα υπέρ των «μπλε» χάρη στα τέρματα του Νικολάς Ανελκά δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για αμφιβολίες. 

Οι Λονδρέζοι, που βρίσκονται σε ανοδική πορεία, είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ελλείψει υποχρεώσεων για το Κύπελλο Αγγλίας. Η κατάκτηση του Champions League μοιάζει μονόδρομος προς την επιτυχία, αφού στις υπόλοιπες διοργανώσεις η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων. Ο Ιταλός τεχνικός δεν υπολογίζει στον Νταβίντ Λουίς, που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, ενώ πιθανώς να κάνει κάποιες αλλαγές, καθώς την Κυριακή ακολουθεί το ντέρμπι με τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Κοπεγχάγη καλπάζει δίχως αντίπαλο προς την κατάκτηση του τίτλου στη Δανία και προέρχεται από το εκτός έδρας 1-0 επί της Άαλμποργκ. Ο Στάλε Σολμπάκεν θα παρατάξει την ομάδα του δίχως τον τιμωρημένο Ζντένεκ Πόσπεχ, ενώ αμφίβολος είναι ο Μίκαελ Άντονσον. 

Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί στο δεύτερο γύρο του Κυπέλλου Κυπελλούχων της περιόδου 1998/99. Το ματς στο Λονδίνο είχε λήξει ισόπαλο 1-1, αλλά η Τσέλσι είχε επικρατήσει στον επαναληπτικό με 1-0. Οι «μπλε» δεν έχουν αναμετρηθεί άλλη φορά με ομάδα της Δανίας στην Ευρώπη, ενώ η Κοπεγχάγη μετρά δύο ήττες στις άλλες δύο επισκέψεις της στο Νησί. Οι Λονδρέζοι μετρούν έξι προκρίσεις στις ισάριθμες περιπτώσεις που έχουν επικρατήσει στον πρώτο αγώνα ευρωπαϊκής διοργάνωσης, ενώ η Κοπεγχάγη έχει αποκλειστεί στις επτά από τις οκτώ φορές που έχει χάσει το πρώτο ματς ως γηπεδούχος. 

Στο όριο των καρτών είναι για την Τσέλσι ο Τζον Όμπι Μίκελ και για την Κοπεγχάγη ο Ντάμε Εντόι. 

Διαιτητής: Σβέιν Όντβαρ Μόεν 
Γήπεδο: «Στάμφορντ Μπριτζ»

Πηγή sport-fm Read more!

«Όχι» της UEFA στα μηνύματα συμπαράστασης σε Αμπιντάλ

«Όχι» της UEFA στα μηνύματα συμπαράστασης σε Αμπιντάλ
Η τυπολατρία της UEFA δεν επέτρεψε στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λιόν να στείλουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης στον Ερίκ Αμπιντάλ. Οι διοικήσεις και οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων εξέφρασαν την επιθυμία να παρουσιαστούν οι 22 παίκτες με φανέλες που θα εξέφραζαν τη στήριξή τους στον Γάλλο αμυντικό της Μπαρτσελόνα, που διαγνώστηκε πως έχει όγκο στο ήπαρ και την Πέμπτη θα υποβληθεί σε επέμβαση. 

Ωστόσο, το σχετικό αίτημα που κατατέθηκε στην UEFA απορρίφθηκε, καθώς ενέμεινε στον κανονισμό που δεν επιτρέπει σε ποδοσφαιριστές να φέρουν μηνύματα ή σλόγκαν τα οποία δεν έχουν προεγκριθεί από την ίδια. 

Σημειώνεται πως ο Ερίκ Αμπιντάλ γεννήθηκε στη Λιόν, έκανε εκεί τα πρώτα του ποδοσφαιρική βήματα, ενώ αγωνίστηκε και στην πρώτη ομάδα της από το 2004 μέχρι το 2007. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό το πρόβλημα υγείας του 31χρονου παίκτη έστειλε στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα επιστολή με την οποία ευχόταν στον άτυχο άσο ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στα γήπεδα.

Πηγή sport-fm Read more!

Χαλπερίν: «Ποτέ τέτοια αυτοπεποίθηση»

Διαφορά αυτοπεποίθησης σε σχέση με τα προηγούμενα δύο χρόνια διακρίνει ο Γιοτάμ Χαλπερίν στον φετινό Ολυμπιακό και αυτό τον κάνει να αισιοδοξεί πως η ομάδα του όχι απλώς θα φτάσει ξανά στο φάιναλ φορ, αλλά αυτή τη φορά θα ανέβει και στην κορυφή της Ευρώπης. «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε σαν ομάδα κι έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Πάμε καλά, αλλά ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Τα κρίσιμα παιχνίδια είναι μπροστά μας», δήλωσε ο Ισραηλινός σούτινγκ γκαρντ εν όψει των αναμετρήσεων με τη Σιένα. 

Χαλπερίν: «Ποτέ τέτοια αυτοπεποίθηση»

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χαλπερίν στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας: 

Πώς αξιολογείς τη σεζόν του Ολυμπιακού ως τώρα; 

«Στην αρχή της περιόδου είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή μας. Χάσαμε κάποια παιχνίδια που δεν έπρεπε. Τώρα, όπως όλες οι ομάδες, είμαστε μαζί έξι μήνες και σταδιακά έχουμε βελτιωθεί. Ήμασταν πρώτοι στην πρώτη φάση των ομίλων και στο Top 16, ενώ είμαστε πρώτοι και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Με άλλα λόγια, μέχρι τώρα πάμε καλά. Όμως η κρίσιμη περίοδος και τα σημαντικά παιχνίδια είναι μπροστά μας κι ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα». 

Ποιες αλλαγές εντοπίζει σε σχέση με τις προηγούμενες δύο σεζόν, όταν ο Ολυμπιακός έφτασε στο φάιναλ φορ; 

«Έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση φέτος. Πέρυσι είχαμε εξίσου καλή ομάδα και σπουδαίους παίκτες. Είναι η τρίτη μου σεζόν στον Ολυμπιακό και για κάποιον λόγο αισθάνομαι ότι έχουμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τώρα. Σαν ομάδα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Όλες οι ομάδες έχουν ατομικό ταλέντο, αλλά στο τέλος η ομάδα είναι αυτή που νικά. Είναι πολύ σημαντικό ότι κάθε παίκτης είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι να το κάνουμε αυτό». 

Τι πιστεύεις για την αντίπαλό σας στα προημιτελικά, τη Σιένα; 

«Είναι μία ομάδα που πάντα παρουσιάζεται δυνατή στην Ευρώπη. Είναι πολύ καλά οργανωμένη, έχει έναν εξαιρετικό προπονητή που εργάζεται εκεί πολλά χρόνια, είναι μία έμπειρη ομάδα και αυτό την κάνει επικίνδυνη. Πιστεύω πως θα γίνει μία μακρά και ενδιαφέρουσα σειρά αγώνων. Η Σιένα είναι έξυπνος και επικίνδυνος αντίπαλος, συνεπώς εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί μπορούν να αλλάξουν το μομέντουμ ανά πάσα στιγμή». 

Αποτελεί έκπληξη για σένα ότι κατάφερε να φτάσει ως εδώ χωρίς τον καλύτερο παίκτη της, τον Μπο ΜακΚάλεμπ; 

«Συμμετείχαν σε έναν δύσκολο όμιλο με την Εφές Πίλσεν, τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Παρτιζάν, αλλά αν έπρεπε να επιλέξω ποιες ομάδες θα προκρίνονταν, θα έλεγα πως θα τα καταφέρει η Σιένα μαζί με τη Ρεάλ. Άρα δεν ήταν έκπληξη για μένα και αυτό γιατί η Σιένα ξέρει πώς να σταθεί στις κρίσιμες στιγμές. Πριν από τρία χρόνια, όταν έπαιζα στη Μακάμπι, τους αντιμετωπίσαμε στο φάιναλ φορ και μας δυσκόλεψαν πολύ. Κάποιοι παίκτες βρίσκονται ακόμη στην ομάδα, άρα δεν αποτελεί έκπληξη για μένα που βρίσκονται ξανά εδώ». 

Τι ξεχωρίζεις περισσότερο στη Σιένα; 

«Είναι μια σκληρή ομάδα και αυτό πηγάζει κυρίως από την άμυνά της. Οι τίτλοι κερδίζονται μέσα από την καλή άμυνα και η Σιένα είναι μία ομάδα που παίζει εξαιρετική άμυνα. Έχουν καλές αλληλοκαλύψεις και η άμυνά τους είναι το κλειδί. Κάνουν τα πράγματα που μετατρέπουν μια καλή ομάδα σε σπουδαία». 

Επίσης κέρδισαν τη Ρεάλ Μαδρίτης εκτός έδρας φέτος. 

«Αν και οι δύο ομάδες είχαν ήδη προκριθεί και δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξει η κατάταξή τους, κανένας δεν περίμενε πως θα κέρδιζε η Σιένα με διαφορά 18 πόντων και αυτό δείχνει το χαρακτήρα που έχει σαν ομάδα. Είναι μία ομάδα που είναι πάντα έτοιμη και ξέρει τι πρέπει να κάνει. Ανέκαθεν γνωρίζαμε πως η Σιένα είναι δυνατή στην έδρα της, αλλά έδειξαν χαρακτήρα και εκτός έδρας. Αυτό μας λέει πως κάθε παιχνίδι της σειράς στα προημιτελικά θα είναι δύσκολο». 

Τι σε διδάσκει η εμπειρία για μία σειρά που κρίνεται στις τρεις νίκες; 

«Το πλεονέκτημα έδρας μπορεί να είναι ατού, αλλά μπορεί να γίνει και μειονέκτημα. Τα δύο πρώτα παιχνίδια είναι πολύ σημαντικά και για τις δύο ομάδες. Αν παίξουμε επιθετικά και σκληρά για 80 λεπτά σε αυτά τα δύο ματς ως ομάδα, θα είναι πολύ σημαντικό για μας. Όπως είπα, η σειρά μπορεί να είναι μακρά. Η ομάδα που θα είναι πιο έτοιμη και θα έχει παίκτες που θα προσφέρουν στο παρκέ θα είναι και αυτή που θα κερδίσει».

Πηγή sport-fm Read more!

Αγωνία μέχρι τη σέντρα για Ρονάλντο

Αγωνία μέχρι τη σέντρα για Ρονάλντο
Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Κριστιάνο Ρονάλντο στην αποψινή επαναληπτική αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Λιόν για τους «16» του Champions League. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις το πρωί της Τετάρτης κι αυτές έδειξαν πως δεν έχει ξεπεράσει πλήρως τη θλάση που τον ταλαιπώρησε, συνεπώς υπάρχει κίνδυνος υποτροπής. 

Ο Ζοσέ Μουρίνιο θα αποφασίσει, σε συνεννόηση με το ιατρικό τιμ, δύο ώρες πριν τη σέντρα του αγώνα (το ματς αρχίζει στις 21:45) αν θα ρισκάρει τη συμμετοχή του Ρονάλντο ή θα προτιμήσει να τον έχει στον πάγκο για να τον χρησιμοποιήσει ανάλογα με την εξέλιξη του ματς. 

Η «βασίλισσα» μετά το 1-1 στη Γαλλία έχει τον πρώτο λόγο για να προκριθεί στα προημιτελικά μετά από έξι διαδοχικούς αποκλεισμούς στους «16» της διοργάνωσης.

Πηγή sport-fm Read more!

«Παιχνίδι» ΠΑΟΚ με Τζαμάλ

Για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Τζαμάλ Μαχάματ κάνει λόγο δημοσίευμα της πορτογαλικής «A’ Bola».
«Παιχνίδι» ΠΑΟΚ  με Τζαμάλ

Πρόκειται για τον 28χρονο από την Λιβύη μέσο της Μπέιρα Μαρ, που κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα και έχει στρέψει επάνω του το βλέμμα αρκετών ομάδων, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, η Κλουζ και η Μπράγκα.

Το ρεπορτάζ, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην προσπάθεια της διοίκησης της Μπέιρα Μαρ να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Τζαμάλ, παρά το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλος… ανταγωνισμός και ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους, μεγαλύτερου βεληνεκούς.

Σε ότι αφορά, την πλευρά του «δικεφάλου του Βορρά», δεν γίνεται κανένα σχόλιο για μεταγραφές γενικότερα, ειδικά από την στιγμή που είναι σε εξέλιξη η προσπάθεια για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ.
Πηγή sport-fm

Read more!

Ο μεγαλύτερος ευρω-θρίαμβος της ΑΕΚ

Μία αξέχαστη βραδιά για την ΑΕΚ. Σαν σήμερα, 16 Μαρτίου του 1977, η Ένωση έκανε την επική ανατροπή κόντρα στην ΚΠΡ, παίρνοντας την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου UEFA. Ήταν τότε που ο Νίκος Χρηστίδης είχε κατεβάσει τα ρολά στα χτυπήματα πέναλτι των Ίστοου και Γουέμπ, και παράλληλα με τα γκολ των Μαύρου και Παπαϊωάννου, έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλά. 
Ο μεγαλύτερος ευρω-θρίαμβος της ΑΕΚ


Με καθοδηγητή τον Φράντισεκ Φάντροκ, η ΑΕΚ είχε ξεπεράσει τα εμπόδια κορυφαίων ομάδων για να φτάσει τα προημιτελικά του θεσμού και να γίνει η πρώτη ελληνική ομάδα που το κάνει αυτό και στις τρεις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πρώτα ήταν η Ντιναμό Μόσχας, των επτά διεθνών, ύστερα Ντέρμπι Κάουντι που είχε κατακτήσει δύο πρωταθλήματα τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια και ο Ερυθρός Αστέρας, σταθερή δύναμη. 

Το βαρύ 3-0 του πρώτου ματς με την ΚΠΡ στο Λονδίνο, δεν έδινε πολλά περιθώρια στην ΑΕΚ να ονειρεύεται πρόκριση. Όμως ο κόσμος της, γέμισε το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, ελπίζοντας για το θαύμα. Και ο Θωμάς Μαύρος, μόλις στο 11’, σκόραρε και έκανε την αρχή. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής, στο δεύτερο μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 65’, έβαλε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα κάνοντας θρίλερ τον αγώνα. Θέμα χρόνου ήταν να μπει και το τρίτο και το έκανε ο Μίμης Παπαϊωάννου στο 81’, ισοφαρίζοντας το σκορ του πρώτου αγώνα. 

Η αναμέτρηση μπορεί να οδηγήθηκε στα πέναλτι αλλά ουσιαστικά κρίθηκε στην παράταση και μάλιστα στα τελευταία λεπτά. Η ΑΕΚ τότε ήταν στην ευχάριστη θέση να διαθέτει δύο πολύ καλούς τερματοφύλακες και τρία λεπτά πριν την λήξη, ο Φάντροκ «εμπνεύστηκε» να κάνει την αλλαγή που θα φέρει τα πάνω-κάτω. Ο Λάκης Στεργιούδας θα αντικατασταθεί από τον Νίκο Χρηστίδη που είναι άσος στις αποκρούσεις πέναλτι. 

Στην ρώσικη ρουλέτα των πέναλτι, στο τέταρτο πέναλτι ο Νικολούδης αστοχεί και η ώρα του Χρηστίδη έφτασε. Στο επόμενο πέναλτι, ο Ίστοου εκτελεί, ο γκολκίπερ των «κιτρινόμαυρων» πέφτει σωστά και αποκρούει. Το ίδιο έκανε και στο έβδομο πέναλτι των Άγγλων και έτσι γράφτηκε ο μεγαλύτερος ευρωπαϊκός θρίαμβος της Ένωσης. 

 

Πηγή sport-fm Read more!

Πρόβλημα με Ραούλ Μπράβο

Μειώνονται οι πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή του αγώνα του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη ο Ραούλ Μπράβο. 

Ο Ισπανός αμυντικός ανέβαζε συνεχώς ρυθμούς τις τελευταίες ημέρες και σήμερα αναμενόταν να ακολουθήσει ομαδικό πρόγραμμα. Αυτό έγινε εν μέρει καθώς σε ένα σημείο του προγράμματος αποχώρησε λόγω ενός προβλήματος. 
Πρόβλημα με Ραούλ Μπράβο


Ο Ραούλ Μπράβο ένιωσε ένα σφίξιμο στο πόδι με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από την προπόνηση. Αυτόματα, οι πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή μειώνονται. Κάτι τέτοιο θα εξαρτηθεί από την διάγνωση που θα κάνει το ιατρικό επιτελείο. 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν αποκάλυψε τα πλάνα του για την ενδεκάδα. Εκπλήξεις δεν αναμένονται στο βασικό σχήμα, αλλά δεν αποκλείεται ελλείψει του τιμωρημένου Τοροσίδη, αλλά και δεδομένης της μέτριας παρουσίας του Μανιάτη να προτιμηθεί ο Μοντέστο ως δεξί μπακ και να παίξει από την αρχή ως αμυντικό χαφ ο Μοϊσές Ουρτάδο.

Πηγή sport-fm Read more!

Καρέ… με Λέτο!

Κάποιος τον έχει… ματιάσει! 

Δεν εξηγείται αλλιώς. 
Καρέ… με Λέτο!


Μετά τους Σπυρόπουλο και Σαριέγκι που τραυματίστηκαν στον αγώνα με τον Ηρακλή και τον Καντέ, ο οποίος εγκατέλειψε με ενοχλήσεις στο θώρακα τη χθεσινή προπόνηση, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλδο Φερέιρα, είδε και τον Λέτο να μένει στα… πιτ, από τη σημερινή (16/3) προπόνηση, στην Παιανία. 

Ο Αργεντινός υπέστη ένα αιμάτωμα στον δεξιό τετρακέφαλο (από ένα χτύπημα στο δίτερμα) και εγκατέλειψε προληπτικά την προπόνηση, ωστόσο, δεδομένου ότι δεν μένουν πολλές μέρες μέχρι την αναμέτρηση με την Κέρκυρα, η συμμετοχή του Λέτο κρίνεται, προς το παρόν, τουλάχιστον, αμφίβολη. 

Από εκεί και πέρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Σαριέγκι, ο οποίος αναμένεται να «μπει» από αύριο, ενώ ο Καντέ ακολούθησε θεραπεία, μαζί με τον Σπυρόπουλο και είναι εξίσου αμφίβολος για το ματς της Κυριακής. 

Απομακρύνεται η Διπλή Ανάπλαση 

Ο δήμαρχος Αθηνών, Γιώργος Καμίνης, δήλωσε χθες, ενώπιον της Επιτροπής Περιβάλλοντος της Βουλής, ότι δεν υπάρχει επενδυτικό σχέδιο για το γήπεδο στο Βοτανικό. 

Αναλυτικά, είπε: «Η σύμβαση καταγγέλθηκε. Ο δήμος έχει δανειστεί από την Εθνική Τράπεζα 20 εκ. ευρώ, έχει αγοράσει γη, αλλά η επένδυση αυτή είναι στον αέρα. Σύντομα θα πάμε στο χώρο του Βοτανικού για να έχουμε μια εικόνα της κατάστασης. Το πρόβλημα δεν είναι η τροπολογία του ΥΠΕΚΑ, η οποία έχει προσαρμοστεί στην απόφαση του ΣτΕ και αναμένεται να κατατεθεί το επόμενο χρονικό διάστημα, αλλά στο γεγονός ότι ο δήμος ενεπλάκη στην υπόθεση γιατί υπήρχε ένα επιχειρηματικό πλάνο από την πλευρά του Παναθηναϊκού και το οποίο αφορούσε στις εμπορικές χρήσεις».

Πηγή sport-fm Read more!

Kουράγιο Αμπιντάλ!

Εγχείρηση για όγκο ο Αμπιντάλ!
Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε ότι βρέθηκε όγκος στο συκώτι του Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος θα υποβληθεί σε εγχείρηση την ερχόμενη Παρασκευή (18/03).Η ισπανική ομάδα δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση του Γάλλου αμυντικού, παρά μόνο ανακοίνωσε ότι βρέθηκε όγκος στο συκώτι του, ο οποίος θα αφαιρεθεί χειρουργικά την ερχόμενη Παρασκευή (18/03). Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι η Μπαρτσελόνα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της και μετά από απαίτηση του Αμπιντάλ ζητά διακριτικότητα από όλους...

''Εμείς από την μεριά μας να ευχηθούμε κουράγιο και δύναμη στο Αμπιντάλ και να επιστρέψει το συντομότερο στους αγωνιστικούς χώρους!''
Read more!

«Κιτρινόμαυρη» υποδοχή!

«Κιτρινόμαυρη» υποδοχή!
Η ΑΕΚ βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης στη Θεσσαλονίκη και φίλοι της ομάδας υποδέχτηκαν την αποστολή ζητώντας από τους «κιτρινόμαυρους» την πρόκριση στο ματς της Τετάρτης (16/03) με τον ΠΑΟΚ.Λίγα λεπτά μετά την άφιξη της αποστολής σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, 20 φίλοι της ομάδας υποδέχτηκαν τους παίκτες της ΑΕΚ και ζήτησαν την πρόκριση, ενώ τους εμψύχωσαν για τη δύσκολη «δουλειά» που έχουν στην Τούμπα. Μάλιστα, υπήρξαν και αρκετά παιδιά που πήραν αυτόγραφα και έβγαλαν φωτογραφίες.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Ο Μάριτς είναι εδώ!

Επιστρέφει...
Ο Παναθηναϊκός ευελπιστούσε για την επιστροφή του Άλεκς Μάριτς στην προσεχή αναμέτρηση με τον Άρη (18/3) και φαίνεται να πέφτει διάνα, αφού ο Σέρβος σέντερ πήρε μέρος στο προπονητικό διπλό.O Kώστας Καϊμακόγλου πήγε στο ΟΑΚΑ με γλυκά λόγω των 28ων γενεθλίων, αλλά η παρουσία του Άλεκς Μάριτς στο προπονητικό διπλό άφησε καλύτερη γεύση στους ανθρώπους του «τριφυλλιού». Για πρώτη φορά έπειτα την περασμένη εβδομάδα, οπότε και επέστρεψε στις προπονήσεις της ομάδος, ο 26χρονος δεν έπαιρνε μέρος σε ό,τι είχε να κάνει με σωματική επαφή, αλλά σήμερα έγινε κι αυτό, κάτι που τον φέρνει μία «ανάσα» από την επιστροφή του στη δράση, πολύ πιθανό την Παρασκευή στο Αλεξάνδρειο απέναντι στους «κίτρινους».

Τα νέα δε θα μπορούσαν να είναι πιο ευχάριστο για τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς και τους συνεργάτες του, αφού μετά τον Άρη ακολουθεί η σειρά των πλέι οφ με την Μπαρτσελόνα (σ.σ. 22/3 το πρώτο τζάμπολ).

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Επιστροφή με... 15άρα!

Επιστροφή με... 15άρα!
Ο Ίβκοβιτς θέλησε να σταματήσει την αγωνιστική απραξία των παικτών του και στο φιλικό με τον Πανιώνιο είδε τους «ερυθρόλευκους» να νικούν εύκολα (90-58), με κορυφαίους τον Νεστέροβιτς και τον Μπουρούση, που... γύρισε κεφάτος!Ο Γιάννης Μπουρούσης επέστρεψε –έστω και σε φιλικό παιχνίδι- μετά από περίπου ένα μήνα αποχής και τα πήγε πολύ καλά πετυχαίνοντας 15 πόντους με 2 τρίποντα. Πρώτος σκόρερ των Πειραιωτών ήταν ο Ράσο Νεστέροβιτς (16 π.) που συνεχίζει σε υψηλούς ρυθμούς απόδοσης.

Πολύ καλός ήταν και ο Θοδωρής Παπαλουκάς που επέστρεψε από το διάστρεμμα που τον είχε αφήσει εκτός προπονήσεων για μια εβδομάδα. Αντιθέτως, δεν πήρε χρόνο συμμετοχής ο Μάρκο Κέσελ που συμμετείχε στο ζέσταμα και έπειτα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Εκτός αγώνα από πλευράς Ολυμπιακού έμειναν επίσης, οι Νίλσεν και Γκόρντον που ταλαιπωρούνται από ίωση.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν είχε στη διάθεσή του τους Παραγυιό και Τσιάρα λόγω τραυματισμών και τον Σαρικόπουλο εξαιτίας της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί.

Τα δεκάλεπτα: 26-14, 48-30, 68-42, 90-58
Ολυμπιακός (Ίβκοβιτς): Τεόντοσιτς 9(1), Χαλπερίν 2, Μπουρούσης 15(2), Μαυροκεφαλίδης 9, Παπανικολάου 2, Σπανούλης 9, Παπαλουκάς 11(1), Νεστέροβιτς 16, Έρτσεγκ 5, Πελεκάνος 7(1), Κατσίβελης, Γλυνιαδάκης 4
Πανιώνιος (Μπαρτζώκας): Γιάνκοβιτς 2, Μπάρλος 7, Μπατής 8, Άντερσον 7(1), Κοβίλ 13, Ιωάννου 2, Άλεξιτς 14, Καββαδάς 4, Αθανασούλας 1, Γιαννόπουλος, Αθηναίου

Ενδιαφέρον για Σιένα

Πολύ έντονο είναι το ενδιαφέρον των φιλάθλων του Ολυμπιακού για τα ματς των playoffs με τη Σιένα, καθώς την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας από τα γραφεία ο συνολικός αριθμός των εισιτηρίων που πουλήθηκαν (μαζί και αυτά από το ίντερνετ) έφθασε τα 1.000.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

«Παίζεις και εσύ»

«Παίζεις και εσύ»
Τη μισή χρονιά παίζει η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Λιόν την Τετάρτη (16/03) στο Champions League. Κασίγιας, Ράμος, Κριστιάνο και Μπενζεμά ζήτησαν από τους οπαδούς να είναι ο 12ος παίκτης!Μετά το 1-1 του «Ζερλάν» οι Μερένχες θέλουν να σπάσουν την κατάρα που τους κρατάει έξι σερί χρόνια έξω από τους «8» του Champions League. «Πρέπει να δείξουμε στον κόσμο ότι το Μπερναμπέου θα μας βοηθήσει να αποκλείσουμε τη Λιόν. Αν παίξουμε με 12 παίκτες θα είναι πιο εύκολο, οι οπαδοί μάς δίνουν μεγάλη δύναμη», είπε ο Μουρίνιο και τα τέσσερα αστέρια των Blancos έκαναν έκκληση στον κόσμο.
Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Η Ίντερ... νέος Άγιαξ;

Η Ίντερ... νέος Άγιαξ;
Μόνο μία ομάδα στην ιστορία του Champions League κατάφερε να προκριθεί ύστερα από εντός έδρας ήττα στο πρώτο παιχνίδι, ο Άγιαξ του 1996 απέναντι στον Παναθηναϊκό. Η Ίντερ θέλει να γίνει η δεύτερη!Είκοσι χρόνια κλείνει σε λίγο καιρό το Champions League και μόνο μία ομάδα έχει καταφέρει να προκριθεί έπειτα από εντός έδρας ήττα στο πρώτο παιχνίδι! Αυτή ήταν ο Άγιαξ το 1996 απέναντι στον Παναθηναϊκό, όταν και ο Βαζέχα είχε δώσει την επική νίκη με 1-0 στο Άμστερνταμ, όμως στη ρεβάνς του ΟΑΚΑ οι Ολλανδοί κέρδισαν με 3-0 και πέρασαν στον τελικό.

Η Ίντερ καλείται να γίνει η δεύτερη ομάδα που θα πετύχει κάτι ανάλογο. Και μάλιστα, η αναμέτρηση με την Μπάγερν το βράδυ της Τρίτης (15/03) έχει άλλα δύο κοινά με το ζευγάρι του Παναθηναϊκού με τον Άγιαξ. Οι Ολλανδοί είχαν στον πάγκο τον Φαν Γκάαλ που τώρα βρίσκεται στην Μπάγερν και που θα έχει στόχο όχι την ανατροπή όπως τότε στο ΟΑΚΑ, αλλά τη διαφύλαξη του 1-0 του Μιλάνου. Επίσης, ο Άγιαξ ήταν κάτοχος του Champions League, κάτι που ισχύει τώρα με την Ίντερ.

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Κούγιας: «Απειλούν τη ζωή μου»

Κούγιας: «Απειλούν τη ζωή μου»
Aπειλές δέχεται για τη ζωή του ο Αλέξης Κούγιας, από ανθρώπους που έχουν σχέση με τον Αχιλλέα Μπέο. Επίσης ζήτησε από παράγοντα του ποδοσφαίρου να αποκαλύψει το περιεχόμενο της τρίτης κασέτας.

Νέα στοιχεία φωτιά έρχονται στη δημοσιότητα για την περιεχόμενο της τρίτης κασέτας στην οποία φέρεται να υπάρχει διάλογος δύο παραγόντων ομάδων και ενός παράγοντα ομοσπονδίας για τους υπόπτους αγώνες Άρη - Παναθηναϊκού και Μακάμπι - Ολυμπιακού, με αναφορές σε συγκεκριμένο διαιτητή.

Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας που παρέδωσε τις δύο πρώτες κασέτες στον εισαγγελέα, μιλώντας στο MEGA, αποκάλυψε ότι συγκεκριμένος άνθρωπος έχει στην κατοχή του την τρίτη κασέτα και μάλιστα του την έβαλε και την άκουσε ολόκληρη. Μάλιστα λέει ότι το περιστατικό προηγήθηκε της ταχυδρομικής αποστολής στον ίδιο των άλλων δύο κασετών. «Θέλω να κάνω μια δημόσια εκκληση στον άνθρωπο αυτόν, ο οποίος τα Χριστούγεννα του 2010 με κάλεσε στο γραφείο του και μου ζήτησε να ακούσω την 1η κασέτα για τη βρομερή αυτή υπόθεση. Εχει χρέος απέναντι στο σύνολο του Ελληνικού λαού να αποκαλύψει μέσω της παραδόσεως έστω και ανώνυμα,αυτής της κασέτας ή της απομαγνητοφώνησης σε CD τι ακριβώς έχει συμβεί».

Επίσης ισχυρίστηκε στο MEGA, ότι δέχεται απειλές. «Από χθες το βράδυ άρχισα να δέχομαι ανώνυμα απειλητικά τηλεφωνήματα,αρχίζουν να απειλούν την ζωή της οικογένειάς μου. Δεν φοβάμαι,δεν μ'ενδιαφέρει, δεν είμαι ήρωας αλλά να γνωριζουν αυτοί οι κακοποιοί που μαζί με τον Μπέο έχουν κάνει αυτό το κακό ότι αν πειράξουν έστω και μια τρίχα από τα μαλλιά μου, από πίσω θα κρύβεται ο Μπέος και οι κακοποιοί του».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Ο Άγιαξ στην Ελλάδα!

Ο Άγιαξ στην Ελλάδα!
Για πρώτη φορά ο Άγιαξ κάνει άνοιγμα εκτός Ολλανδίας στην Ευρώπη και η Ελλάδα είναι η χώρα που για τα επόμενα πέντε χρόνια θα φιλοξενήσει ακαδημίες του. To gazzetta.gr βρέθηκε στο Άμστερνταμ και σας παρουσιάζει το πλάνο!

Η συμφωνία ολοκληρώθηκε και η «Ajax Hellas Youth Academy» είναι έτοιμη να μεταφέρει τη φιλοσοφία και την κουλτούρα του «Αίαντα».

Η... ασίστ του Άγιαξ δόθηκε το βράδυ της Δευτέρας σε μια λαμπρή τελετή στο Άμστερνταμ και η «Ajax Hellas Youth Academy» είναι έτοιμη για γκολ πενταετίας. Για πρώτη φορά στην Ευρώπη ο «Άιαντας» αποφασίζει να μοιραστεί τα μυστικά του, την ποδοσφαιρική του κουλτούρα, φιλοσοφία και να στείλει μήνυμα για το πώς πρέπει να διδάσκεται το ποδόσφαιρο.

Το έδαφος πρόσφορο, οι συνθήκες το απαιτούσαν και η κρίση δεν δείχνει ικανή να χαλάσει ένα φιλόδοξο πλάνο, για το οποίο οι Ολλανδοί μελέτησαν καλά και έδωσαν ιδιαίτερο βάρος.

Μάρκο φαν Μπάστεν, Πάτρικ Κλάιφερτ, Γουέσλι Σνάιντερ, Ράφαελ Φαν ντερ Φάαρτ, Κλάρενς Ζέεντορφ, Ντένις Μπέργκαμπ, είναι κάποια από τα... λιγοστά ονόματα που βγήκαν από τις ακαδημίες του Άγιαξ και η «Ajax Hellas Youth Academy» φιλοδοξεί να... συνεχίσει το γαϊτανάκι με σημαντικούς Έλληνες ποδοσφαιριστές.

Η φιλοσοφία, η κουλτούρα, αλλά και πράγματα που κάνουν τους Ολλανδούς κορυφαίους στο είδος τους, θα μεταδίδονται στην Ελλάδα και η εταιρεία «Greek All Star Consultancy» είναι έτοιμη για την υπέρβαση!

Παράγοντες του Άγιαξ, διευθυντές ακαδημιών έδωσαν το «παρών» στη χθεσινή εκδήλωση για την επισημοποίηση της συμφωνίας και ο πρόεδρος της εταιρείας, Γιώργος Καζιάνης, εμφανίστηκε αισιόδοξος για τη... στροφή του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Η βάση θα είναι στην Κέρκυρα, αλλά ακαδημίες θα υπάρχουν σε 15 μέρη της Ελλάδας, αλλά και στην Κύπρο. Στην εκδήλωση έδωσαν το «παρών» ο υπεύθυνος ακαδημιών του Άγιαξ, Εντ φαν Σάικ, ο διευθυντής των ακαδημιών, Γιαν Όλντε Ρίκερινγκ και ο τεχνικός διευθυντής της «Ajax Hellas Youth Academy», Ιωάννης Κωτσής.

Καζιάνης: «Ταλέντο υπάρχει, όχι υποδομές»

«Έχουμε ταλέντα στην Ελλάδα, αλλά μας λείπουν οι υποδομές για να τα προπονήσουμε με τον σωστό τρόπο. Για αυτό ακριβώς τον λόγο η συνεργασία με τον Άγιαξ είναι τόσο σημαντική για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ο Άγιαξ είναι παγκοσμίως γνωστός για τις ξεχωριστές ακαδημίες του. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με τον Άγιαξ, για να μπορέσουμε να έχουμε και εμείς τη δική μας ακαδημία.

Η επόμενη γενιά των Ελλήνων ποδοσφαιριστών και προπονητών θα μπορέσει να δημιουργήσει μια στροφή στο ελληνικό ποδόσφαιρο, χάρη στη μοναδική προπόνηση του Άγιαξ. Η ελληνική προέλευση του ονόματος του Άγιαξ και οι Έλληνες που έπαιξαν με τη φανέλα του Άγιαξ στο παρελθόν, δημιούργησαν ένα φυσικό δέσιμο ανάμεσα στον Άγιαξ και την Ελλάδα. Η «Ajax Hellas Youth Academy» θα αυξήσει τη δημοφιλία του Άγιαξ στην Ελλάδα» ήταν το σχόλιο του προέδρου της εταιρείας, Γιώργου Καζιάνη.

Ο πρόεδρος της «Greek All Star Consultancy» στάθηκε στην οικονομική κρίση και στο αν ευνοεί τη δημιουργία νέων ποδοσφαιριστών επισημαίνοντας: «Βεβαίως και επηρεάζει, διότι σήμερα το ελληνικό και ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν διαθέτει τα χρήματα για την αγορά παικτών όπως παλιά. Άρα δημιουργείται η ανάγκη δημιουργίας νέων αθλητών, διά μέσου της σωστής εκπαίδευσης των ακαδημιών, πόσο μάλλον όταν αυτή η ακαδημία είναι η κορυφαία στον κόσμο».

Στο νησί των Φαιάκων!

H βάση θα είναι η Κέρκυρα, ωστόσο οι φιλοδοξίες είναι πολλές, κάτι που τόνισε και ο Γιώργος Καζιάνης: «Στόχος μας είναι να έχουμε ακαδημίες σε όλη την Ελλάδα και φυσικά στην Κύπρο, αλλά για να επιτευχθεί ο σκοπός μας θα πρέπει να αρχίσει από τη βάση. Η βάση μας είναι το νησί της Κέρκυρας. Οι εγκαταστάσεις μας στην Κέρκυρα είναι το σπίτι του "Αίαντα", όπου κάθε σχολή πρόκειται να φιλοξενηθεί για την ετήσια αποτίμηση και κατά τη διάρκεια σημαντικών διεθνών τουρνουά.

Εμείς θα ξεκινήσουμε από την Αθήνα και θα πάμε βήμα-βήμα στην επέκτασή μας μέχρι να φτάσουμε εκεί που θέλουμε για το δίκτυο δεδομένων μας, από 15 ακαδημίες στην Ελλάδα και την Κύπρο».

«Άμεση επαφή και σεβασμός»

Ένα μεγαλόπνοο σχέδιο απαιτεί συγκέντρωση και σωστές κινήσεις. ο Άγιαξ θα παρακολουθεί στενά, κάτι που αποτελεί και εγγύηση για αυτό το άνοιγμα στην Ελλάδα. Αυτό άλλωστε τόνισε και ο υπεύθυνος ακαδημιών της ομάδας, Έντι φαν Σάικ, αλλά και ο τεχνικός διευθυντής της «Ajax Hellas Youth Academy», Ιωάννης Κωτσής.

Μάλιστα, ο τελευταίος στάθηκε και στις προϋποθέσεις που πρέπει να πληρούν οι εκπαιδευτές προπονητές: «Οπωσδήποτε, αυτό είναι κάτι απαραίτητο και το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει δυο τομείς α) τους Έλληνες προπονητές που θα δουλεύουν σε καθημερινή βάση το πρόγραμμα προπόνησης.

β) Ο τεχνικός διευθυντής της AJAX HELLAS YOUTH ACADEMY, ο οποίος θα παρακολουθεί τις συνεργαζόμενες ακαδημίες και θα είναι σε άμεση επαφή και συνεργασία με τον υπεύθυνο του Ajax Academy τηρώντας το training manual που έχει οριστεί» και κατέληξε για την προτεραιότητα των ακαδημιών:«Ο βασικός κανόνας για έναν παίκτη δεν είναι απλά να μάθει να έχει τη σωστή θέση στο γήπεδο, αλλά να μπορεί να αναπτύξει το αίσθημα της ομαδικότητας. Αυτά τα πράγματα μπορούν και πρέπει να διδαχθούν σε νεαρή ηλικία. Ο τρόπος που το παιδί σέβεται τον προπονητή του, ο τρόπος που σέβεται τους συμπαίκτες του και ειδικότερα, ο τρόπος που σέβεται τη φύση του αθλήματος είναι κομμάτι της φιλοσοφίας του Άγιαξ και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι της εκπαίδευσης στις Ακαδημίες AJAX HELLAS».

Ο Έντι φαν Σάικ από την πλευρά του τόνισε: «Θα φέρνουμε τους Έλληνες προπονητές στο Άμστερνταμ τακτικά για τα επόμενα χρόνια και επίσης θα πάμε στην Ελλάδα να τους στηρίξουμε στη δουλειά που θα κάνουν στην ακαδημία.

Ευτυχώς υπάρχουν πολλές πληροφορίες διαθέσιμες για τη μοναδική προπόνηση του Άγιαξ. Η διαδικτυακή ακαδημία του Άγιαξ είναι μια πλούσια πηγή με υλικό για δουλειά και τα DVD με τους δικούς μας τρόπους προπόνησης μπορούν να βοηθήσουν τους Έλληνες προπονητές».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

«Όλα μπορούν να λυθούν»

«Όλα μπορούν να λυθούν»
Την πίστη του ότι η επόμενη μέρα θα είναι καλύτερη στον Παναθηναϊκό και θα βγει από την κρίση, εξέφρασε με δηλώσεις του ο προεδρεύων αντιπρόεδρος της ΠΑΕ κ. Δημήτρης Γόντικας!

Παράλληλα τόνισε πως το θέμα Σισέ απασχολεί τους πάντες στο «τριφύλλι», αλλά το θέμα της παραμονής του θα κριθεί μετά το τέλος της σεζόν.

«Η πρόθεσή του να αποχωρήσει μας έχει κοινοποιηθεί μέσω των ΜΜΕ και άλλων τρόπων... Όλα όμως έχουν να κάνουν με το τι θα κάνει ο Παναθηναϊκός την επόμενη ημέρα. Μία ευρύτερη πορεία εξορθολογισμού των δαπανών είναι αδύνατο να μη γίνει. Κάθε μεγάλος σύλλογος κάνει τις επιλογές του. Μπορεί να πει ότι θα έχω 2-3 μεγάλα συμβόλαια. Οι αρμόδιοι ας δούνε ποιοι αθλητές είναι απαραίτητοι στην ομάδα», τόνισε ο Γόντικας για την υπόθεση του Γάλλου.

Από κει και πέρα, σχετικά με τα σενάρια των ημερών ανέφερε: «Δεν συμμερίζομαι την καταστροφολογία. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλογους. Αν δείτε ποιοι είναι στη διοίκησή του, μπορείτε να καταλάβετε πως όλα μπορούν να λυθούν. Πρέπει όμως να καταλάβουμε τα μηνύματα από την παγκόσμια αγορά. Πρέπει να συμμαζευτούμε. Δεν πρέπει να είμαστε απλωμένοι στο οικονομικό κομμάτι. Η πολυμετοχικότητα σταματάει όταν πωλούνται ή μεταβιβάζονται μετοχές. Κάτι τέτοιο δεν το έχω ακούσει. Εντάσεις υπάρχουν παντού και θα υπάρχουν πάντα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι όσοι ενδιαφέρονται και ασχολούνται δεν θέλουν τη βελτίωση του συλλόγου».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για το αν ο Νικόλας Πατέρας έχει ρίξει «μαύρη πέτρα» πίσω του ή έστω κι αν δεν… φαίνεται είναι ενεργός στα θέματα της ΠΑΕ, για να απαντήσει ως εξής: «Έχουμε μιλήσει αρκετές φορές για πολλά θέματα. Δεν υπάρχει θέμα μαύρης... πέτρας»!

Τέλος σχετικά με τη μήνυση του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Τζιμπρίλ Σισέ, αρκέστηκε να πει: «Είναι νομικό τέχνασμα... Είναι δυνατόν να κάνει μήνυση ο Μαρινάκης στον Σισέ; Στη δικιά μου αντίληψη δεν έχει υποπέσει κάτι επιλήψιμο».

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γόντικας είπε για:

-την αποχή του Παναθηναϊκού από την συνεδρίαση της Σούπερ Λίγκας:

«Κρίναμε ότι αυτή τη στιγμή δεν ήταν δόκιμο για μας να παραστούμε. Το πρόβλημα μας δεν ήταν ο θεσμός καθώς η Σούπερ Λίγκα έχει δουλέψει στο παρελθόν καλά και αυτό δεν μπορούμε να το παραβλέψουμε. Ωστόσο πιθανόν να υπάρχει πρόβλημα με την στελέχωσή της, είναι δηλαδή θέμα προσώπων και όχι θεσμών»

-το αν ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να απουσιάζει μέχρι να υπάρξει αλλαγή προέδρου:

«Δεν το ξέρουμε. Δεν αφορά μόνο ένα πρόσωπο αλλά γενικά στην στελέχωση. Σκόπιμα αφήσαμε να περάσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα από τα συμβάντα στο Καραϊσκάκη για να μην συνδέεται με αγανάκτηση και πικρία από μέρους μας».

-την πρόταση που κατέθεσε ο Παναθηναϊκός σχετικά με την Σούπερ Λίγκα:

«Στόχος μας είναι να θέσουμε τις βάσεις για την δημιουργία ενός πλαισίου πάνω στο οποίο θα στηριχθούν οι αλλαγές. Θεωρούμε ότι μπορεί να συνεχίσει η Σούπερ Λίγκα να λειτουργεί γιατί έχει πετύχει πράγματα στο παρελθόν. Αλλά είναι απαραίτητη η συγκρότηση δύο ομάδων εργασίας που θα συμμετέχουν και αθλητές και η Πολιτεία ώστε να έχουμε πορίσματα μέχρι τις 31 Μαΐου. Δεν είναι δυνατόν πλέον να εθελοτυφλούμε και να μην συμβάλουμε στην αλλαγή του ποδοσφαίρου».

-την πρόταση σχετικά με τα ΜΜΕ:

«Εμείς λέμε στην πρόταση, με την σύμπραξη Πολιτείας-ΕΣΗΕΑ, να υπάρχει ένας φορέας και να παρεμβαίνει όταν υπάρχει εμπρηστικό δημοσίευμα. Να υπάρχει κάποιος να κάνει ένα συμμάζεμα και να λέει “κύριοι το όριο είναι εδώ”. Δεν είναι δυνατόν να φτιάχνουμε ένα πολεμικό περιβάλλον και μετά να περιμένουμε ότι οι άλλοι θα συμπεριφερθούν ως άγγελοι».

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

Βολιώτες vs Μπέος!

Βολιώτες vs Μπέος!
Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου τα… έχουν με τον Αχιλλέα Μπέο για πολλούς και διάφορους λόγους και αν δεν έρθει και η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου θα… ανοίξουν πόλεμο κατά του προέδρου τους.Οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου τα… έχουν με τον Αχιλλέα Μπέο για πολλούς και διάφορους λόγους και αν δεν έρθει και η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου θα… ανοίξουν πόλεμο κατά του προέδρου τους.Πριν από λίγα χρόνια ο Αχιλλέας Μπέος πήρε τον Ολυμπιακό Βόλου, τον ανέβασε στην πρώτη κατηγορία και μάλιστα πρωταγωνιστή σε αυτή, καθώς βρίσκεται στη θέση να μάχεται για την είσοδο στα πλέι οφ. Καλά όλα αυτά, όμως κάποιες καταστάσεις μέσα στην ομάδα και πράξεις από τον ισχυρό άνδρα των Θεσσαλών έχουν κάνει τους Βολιώτες οπαδούς να δυσανασχετούν.

Έτσι, αν δεν έρθει και η πρόκριση αύριο στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον Ατρόμητο, δεν αποκλείεται να ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και να… ξεσπάσει πόλεμος ανάμεσα στις δυο πλευρές. Διαβάστε περισσότερα στο sportdog.
Read more!

Και στο τέλος κερδίζει η... Ίντερ!

Και στο τέλος κερδίζει η... Ίντερ!
Οι Γερμανοί έχουν συνηθίσει τις ανατροπές, η Ίντερ όμως τους πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα! Οι Νερατζούρι γύρισαν ένα χαμένο παιχνίδι στο τέλος, κέρδισαν με 3-2 και πέρασαν στα προημιτελικά του Champions League! Πρόκριση και η Γιουνάιτεντ, 2-1 τη Μαρσέιγ.Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σαμουέλ Ετό, ο οποίος πέτυχε το πρώτο γκολ και σέρβιρε τα άλλα δύο, η Ίντερ έκανε απίστευτη και ολική ανατροπή κόντρα στην Μπάγερν και την πέταξε έξω από τους «8« του Champions League. Αυτή είναι μόλις η δεύτερη φορά στην ιστορία των νοκ άουτ αγώνων της διοργάνωσης που ομάδα που έχει χάσει εντός έδρας στο πρώτο σκέλος, ανατρέπει την εις βάρος της κατάσταση και προκρίνεται. Η άλλη ήταν την σεζόν 1995-96 όταν ο Παναθηναϊκός νίκησε στους «4» τον Αγιαξ στην Ολλανδία (0-1), όμως στην ρεβάνς ηττήθηκε με 0-3. Οι Νερατζούρι, που πέρυσι πήραν τον τίτλο κόντρα στους Βαυαρούς στον τελικό, είναι η μοναδική ιταλική που δεν είπε arrivederci στις διεθνείς διοργανώσεις ενώ παράλληλα στέρησε από τους Γερμανούς τη δυνατότητα να έχουν δύο εκπροσώπους στους «8» μετά από εννιά χρόνια. Μετά το πρωτάθλημα και το κύπελλο, η Μπάγερν είπε «αντίο» στο τελευταίο τρόπαιο που διεκδικούσε, ενώ από την άλλοι οι παίκτες του Λεονάρντο μπορούν ακόμα να ονειρεύονται...

Οι συνθέσεις

Μπάγερν Μονάχου (Λουίς φαν Γκάαλ): Κραφτ, Λαμ, Πράνιτς, Μπρένο, Φαν Μπούιτεν (70' Μπαντστούμπερ), Σβαϊνστάιγκερ, Λουίζ Γκουστάβο, Ριμπερί, Ρόμπεν (68' Αλτιντοπ), Μίλερ, Γκόμες.

Ίντερ (Λεονάρντο): Σέζαρ, Κίβου (86' Ναγκατόμο), Μαϊκόν, Ρανόκια, Λούσιο, Μότα, Καμπιάσο, Στάνκοβιτς (51' Κουτίνιο), Σνάιντερ, Πάντεφ, Ετό.

Διαιτητής: Πέδρο Προένσα (Πορτογαλία)


Μεξικάνικη πρόκριση!
Πέμπτη σερί χρονιά που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στα προημιτελικά του Champions League, με τους Άγγλους να έχουν σε μεγάλη μέρα τον Τσιτσαρίτο. Ο Μεξικάνος πέτυχε και τα δύο γκολ στο 2-1 και έτσι η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ξεπέρασε το εμπόδιο των πρωταθλητών Γαλλίας.

Με το καλημέρα του αγώνα, ο Τσιτσαρίτο άνοιξε το σκορ όταν μετά από γύρισμα του Ρούνεϊ έστειλε την μπάλα στην κενή εστία του Μανταντά. Οι Γάλλοι προσπάθησαν να απαντήσουν στο 9’ αλλά ο Ζινιάκ έχασε τεράστια ευκαιρία όταν απέναντι από τον Φαν Ντερ Σαρ έστειλε την μπάλα απελπιστικά άουτ. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, ωστόσο δεν φόρτσαραν ιδιαίτερα. Κάποια λάθη της γαλλικής άμυνας έφεραν σε θέση βολής τους Τσιτσαρίτο και Ρούνεϊ, όμως η Μάντσεστερ δεν κατάφερε να πάρει προβάδισμα δύο τερμάτων.

Από το 25’ και μετά, η Μαρσέιγ ανέβασε ρυθμούς και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου είχε δύο σπουδαίες ευκαιρίες για να πετύχει το πολυπόθητο εκτός έδρας γκολ! Η κεφαλιά, όμως, του Ντιαβαρά στο 36’ και το σουτ του Ρεμί στο 42’ έφυγαν ελάχιστα άουτ από την εστία του Φαν Ντερ Σαρ, ο οποίος ενδιάμεσα είχε αποκρούσει δύσκολα ένα μακρινό σουτ του Σεϊρού.

Οι φάσεις έλειψαν από το δεύτερο ημίχρονο, με την Γιουνάιτεντ πάντως να έχει τον έλεγχο και να μην απειλείται ιδιαίτερα. Όσο, όμως, το παιχνίδι ήταν στο 1-0, όλα ήταν ανοικτά. Το σουτ του Σεϊρού στο 74’ μέσα από την περιοχή κατέληξε στην αγκαλιά του Φαν Ντερ Σαρ, ήταν όμως ένα καμπανάκι το οποίο οι Άγγλοι το άκουσαν! Και αυτό γιατί στο επόμενο λεπτό ήρθε το 2-0 με σκόρερ τον Τσιτσαρίτο, σε μία φάση πανομοιότυπη με το πρώτο γκολ. Ο Βαλένσια έκανε την παράλληλη σέντρα από τα δεξιά και ο Μεξικανός από κοντά έφερε την Γιουνάιτεντ μια ανάσα από τους «8».

Οι Γάλλοι, πάντως, δεν παράτησαν το παιχνίδι και πίεσαν μήπως και καταφέρουν το… ακατόρθωτο. Στο 82’, ο Μπράουν με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και το 2-1 έβαλε ξανά την Μαρσέιγ στο παιχνίδι. Οι πρωταθλητές Γαλλίας πάλεψαν μέχρι τέλους, όμως η Γιουνάιτεντ κράτησε και πέρασε στην επόμενη φάση.

Οι συνθέσεις:
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σερ Άλεξ Φέργκιουσον): Φαν Ντερ Σαρ, Εβρά, Μπράουν, Σμάλινγκ, Ο'Σέι (37' Ράφαελ, 70' Φάμπιο), Κάρικ, Φλέτσερ, Νάνι (62' Βαλένσια), Γκιγκς, Ρούνεϊ, Τσιτσαρίτο

Μαρσέιγ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Μανταντά, Ταϊβό, Χάιντζε, Ντιαβαρά, Φανί, Σεϊρού, Λούτσο, Μπιά (80' Τζ. Αγιού), Αγιού, Ζινιάκ (69' Βαλμπιενά), Ρεμί

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Μήνυση κατά... πάντων!

Μήνυση κατά... πάντων!
Μήνυση κατά του Τζιμπρίλ Σισέ και του... gazzetta, δύο ακόμα οπαδικών ιστοσελίδων και αρκετών δημοσιογράφων υπέβαλε το πρωί ο Βαγγέλης Μαρινάκης για όσα γράφτηκαν μετά το ντέρμπι του Καραϊσκάκη.Η σκληρή κριτική έπεσε βαριά στον πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και αποφάσισε να κινηθεί νομικά εναντίον όσων τόλμησαν να έχουν αντίθετη άποψη από τη δική του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης υπέβαλε μήνυση κατά του Σισέ (για το γνωστό επεισόδιο που είχαν στα αποδυτήρια) και στη συνέχεια κατά του gazzetta.gr. Μάλιστα, εκτός από εμάς συμπεριέλαβε και μία ιστοσελίδα πράσινων αποχρώσεων και μία ερυθρόλευκων. Το Leoforos.gr με την κατηγορία της συκοφαντικής δυσφήμησης και το katimagiko.gr για ένα video στο γήπεδο που τον δείχνει στη σουίτα να παρακολουθεί με αγωνία το παιχνίδι δίπλα στον γιο του! Εκτός των ιστοσελίδων, μηνύσεις κατατέθηκαν και προσωπικά σε συντάκτες, με τον αριθμό να παραμένει άγνωστος...

Πηγή gazzetta.gr
Read more!

Τα… πιπεράτα μιας μήνυσης

Τα… πιπεράτα μιας μήνυσης
Πριν από μερικές ημέρες ο Τζιμπρίλ Σισέ μήνυσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Το πρωί της Τρίτης έγινε το αντίστροφο και το gazzetta.gr σας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ τα σημαντικότερα σημεία της αναφοράς του προέδρου του Ολυμπιακού προς τον Γάλλο φορ!

Αρχικά στη μήνυσή του ο κ. Μαρινάκης παραθέτει αυτή του Τζιμπρίλ Σισέ, την οποία χαρακτηρίζει ψευδή και ανυπόστατη καθώς τονίζει πως αποτελεί «πράξη που θίγει βαρύτατα την τιμή και την υπόληψη μου και αποσκοπεί στην κατασυκοφάντησή μου».

Στη συνέχεια το αφεντικό του Ολυμπιακού αναφέρει ψευδή και όλα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και του καταμαρτυρεί ο Σισέ ότι έγιναν μέσα στα αποδυτήρια και την αίθουσα Τύπου. Συγκεκριμένα το κομμάτι της μήνυσης του Μαρινάκη προς τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος επισημαίνει: «… αναφέρει ότι δήθεν προσήλθα στον χώρο που βρισκόταν ο εγκαλούμενος και με «επιθετικό ύφος με ρώτησε (ήτοι εγώ) στην Αγγλική γλώσσα για ποιόν λόγο ευρισκόμουν (ήτοι ο εγκαλούμενος) στον συγκεκριμένο χώρο», ότι δήθεν του ανέφερα στην Αγγλική γλώσσα με άκρως ειρωνικό και περιπαικτικό ύφος «Μπορεί να με κερδίσεις την επόμενη φορά», ότι δήθεν είχα «φραστικό επεισόδιο και με τους συναδέρφους μου (ήτοι του μηνυόμενου) Αλέξη Τζόρβα και Σωτήρη Νίνη», ότι δήθεν εξύβρισα τον μηνυόμενο λέγοντας του «Ναι θα το απολαύσω γιατί σήμερα σε γάμησα», ότι δήθεν «…ψευδή, υβριστικά, συκοφαντικά και μειωτικά για την προσωπικότητά μου, προκειμένου να βλάψει την τιμή και την υπόληψή μου ως ανθρώπου, ως επαγγελματία αθλητή και κυρίως ως οικογενειάρχη, ανέφερε (ήτοι εγώ): …«Όταν είδα τον κύριο Σισέ στα αποδυτήρια δεν τον είδα να υποφέρει αλλά να λέει ότι θα φύγει από την Ελλάδα.

Αν θέλει να φύγει χωρίς φούστες και μπλούζες μπορεί να το κάνει. Όλα τα άλλα είναι μικρότητες»…», ότι δήθεν δεν έλαβα κανένα από τα προστατευτικά μέτρα για την σωματική ακεραιότητα του μηνυόμενου και των συμπαικτών μου, γεγονότα τα οποία είναι απολύτως ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά διά εμέ, θίγουν βαθύτατα την τιμή και την υπόληψή μου ως άτομο και ως επαγγελματία, προσβάλλουν δε το όνομα, τη φήμη και το κύρος το οποίο απολαμβάνει η ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία, της οποίας έχω την τιμή να είμαι Πρόεδρος».

Τα… βιδώματα!

Σχετικά με τους… πιπεράτους διαλόγους που υπήρξαν στην αίθουσα τύπου όταν έκανε δηλώσεις ο Σισέ, ο Μαρινάκης τόνισε πως επειδή αναγνωρίζει ότι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής του έτεινε το χέρι λέγοντας ότι θα τα ξαναπούν του χρόνου.

Η συνέχεια στην μηνυτήρια αναφορά για το συγκεκριμένο κομμάτι έχει ως εξής: «Όμως, ο μηνυόμενος, όλως αδικαιολογήτως και απροκλήτως, στην εν λόγω κίνηση μου απάντησε με την έκφραση "I am leaving because you screw me", η οποία κατά λέξη μεταφράζεται ως «Φεύγω γιατί με βίδωσες», και μόνο σε ένα δεύτερο μεταφορικό επίπεδο μπορεί να την εκλάβει κανείς ως υβριστική.

Άλλωστε, η συγκεκριμένη έκφραση "screw" αποτελεί μια από τις πλέον συνηθισμένες εκφράσεις στην αγγλική γλώσσα, την οποία είχε μάλιστα ξαναχρησιμοποιήσει ο μηνυόμενος πριν μερικές μέρες, όταν κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου ανέφερε "Today I feel that they screw me" (ήτοι «…σήμερα νοιώθω ότι με βίδωσαν») (σχετ. 14). Σε απάντησή του, χρησιμοποιώντας ακριβώς την προηγούμενη δική του έκφραση, του ανέφερα επί λέξει "If you think I screw you, you said that I screw you", το οποίο μεταφράζεται κατά λέξη στην φράση «Αν πιστεύεις ότι σε βίδωσα, εσύ είπες ότι σε βίδωσα».

Συνεπώς, είναι απολύτως ψευδής και συκοφαντικός δι΄ εμέ ο ισχυρισμός του μηνυόμενου ότι δήθεν του απάντησα «Ναι θα το απολαύσω γιατί σήμερα σε γάμησα», καθώς επιχείρησε στο κείμενο της επίδικης μήνυσης-έγκλησης του να παρερμηνεύσει και να αντιστρέψει το νόημα της έκφρασης μου, η οποία όπως προαναφέρθη αποτελεί επανάληψη της δικής του φράσης, δίνοντας την ένα άλλο υβριστικό περιεχόμενο, προκειμένου να στοιχειοθετήσει την τέλεση από εμέ της αξιόποινης πράξης της εξύβρισης».

Οι αντεγκλήσεις και οι οπαδοί

Τέλος όσο αφορά το θέμα της εισόδου των οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, ο Μαρινάκης επαναλαμβάνει ότι μπήκαν μεμονωμένα για να πανηγυρίσουν την νίκη της ομάδας τους, ενώ κάνει λόγω και για συμμετοχή των παικτών του Παναθηναϊκού στις αντεγκλήσεις παρά την προσπάθεια των ανθρώπων του Ολυμπιακού για να μην συμβεί το παραμικρό, ενώ τονίζεται πως κανείς από τους οπαδούς δεν εισέβαλλε στα αποδυτήρια!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης μήνυσε το gazzetta.gr δεν πρόκειται στο ελάχιστο να αλλάξει την συμπεριφορά της ιστοσελίδας μας προς τον ίδιο. Γι’ αυτό όπως την περασμένη εβδομάδα πρώτοι διαβάσατε εδώ την μήνυση του Σισέ προς τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» έτσι και σήμερα πρώτοι διαβάζετε την μήνυση του Μαρινάκη προς τον διεθνή επιθετικό του Παναθηναϊκού! Συνεχίζουμε το ίδιο αποκαλυπτικά, το ίδιο μαχητικά και το ίδιο αμερόληπτα!

Πηγή gazzetta.gr

Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...