ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

«Μέσι, έλα στην Παλέρμο»


«Μέσι, έλα στην Παλέρμο»
Το όνομα του Χαβιέ Παστόρε συνδέεται το τελευταίο διάστημα με την Μπαρτσελόνα, όμως ο Αργεντινός άσος της Παλέρμο ήταν ξεκάθαρος σε ό,τι αφορά το μέλλον του.
Μετά τη νίκη της ομάδας του επί της Τζένοα ο Παστόρε δήλωσε: «Ξέρω ότι με θέλουν πολλές σημαντικές ομάδες, συμπεριλαμβανομένης και της Μπαρτσελόνα. Έχω μιλήσει πολλές φορές με τον Μέσι, αλλά θέλω να μείνω στην Παλέρμο. Θα του πω να έρθει αυτός εδώ!»! Read more!

«Πόρτα» Μπουφόν σε Μάντσεστερ

Ο Τζίτζι Μπουφόν δεν ασχολείται πλέον με τις φήμες για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους δήλωσε πως θα είναι έτοιμος τον Ιανουάριο.

«Πόρτα» Μπουφόν σε Μάντσεστερ
Ο Ιταλός πορτιέρο μίλησε στην Tuttosport, κλείνοντας τα αυτιά του για όλα όσα ακούγονται για την αγγλική ομάδα: «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ; Δεν ζω πλέον με αυτές τις φήμες. Όλοι μιλούν για αυτό εδώ και έξι χρόνια, αλλά τίποτα δεν έχει συμβεί. Μια νέα δυνατή Γιουβέντους γεννιέται και τα πράγματα πάνε ολοένα και καλύτερα. Είμαστε στο σωστό δρόμο. Πότε θα επιστρέψω; Όλα πάνε κατ' ευχήν και θα είμαι έτοιμος τον Ιανουάριο».
Read more!

"Καμπάνα" στον Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι Με ποινή αποκλεισμού τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε ο Μάριο Μπαλοτέλι της Μάντσεστερ Σίτι, για την αποβολή του στον χθεσινό αγώνα πρωταθλήματος της πρέμιερ λιγκ με τη Γουέστ Μπρομ.

Ο Ιταλός άσος υπήρξε ο σκόρερ και των δύο τερμάτων της ομάδας του στη νίκη των "σίτιζενς" με 2-0, αλλά αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Λι Πρόμπερτ, για φάουλ πάνω στο Γιουσούφ Μουλούμπου.

Όπως έγινε γνωστό, η Μάντσεστερ Σίτι θα ασκήσει έφεση για να μειωθεί η ποινή.
Read more!

Χωρίς ΜακΙντάιρ η Ουνικάχα Μάλαγα

Ο Λιν Γκριρ μαρκάρει τον Τερέλ ΜακΙντάιρ Η ατυχία του Τερέλ ΜακΙντάιρ συνεχίζεται, καθώς ο πόιντ γκαρντ της -αντιπάλου του Ολυμπιακού στον 2ο όμιλο της Ευρωλίγκας- Ουνικάχα Μάλαγα χτύπησε και πάλι στο δεξί πόδι και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για ένα διάστημα 3-6 εβδομάδων.

Ο ΜακΙντάιρ, ο οποίος έχει μέσο όρο 7,7 πόντους και 4 ασίστ σε 26 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα, τραυματίστηκε στη νίκη της Μάλαγα επί της Μανρέσα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Με την απουσία του ΜακΙντάιρ, ο Μπαρέρα, ο οποίος πρόσφατα επέστρεψε από τραυματισμό, καλείται να «σηκώσει» την ομάδα στις πλάτες του και να καλύψει επάξια την απουσία του έμπειρου γκαρντ.
Read more!

Μπάλακ: «Μπάγερν, Ρεάλ ή Γιουνάιτεντ για Μπάστιαν»


Μπάλακ: «Μπάγερν, Ρεάλ ή Γιουνάιτεντ για Μπάστιαν»
Ο Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ έχει αρχίσει να αποκτά ηγετική μορφή και στην Μπάγερν Μονάχου και στην εθνική Γερμανίας. Η απόδοσή του είναι σταθερά υψηλή και ο Μίκαελ Μπάλακ βλέποντας ότι ο συμπατριώτης του έχει 1,5 χρόνο ακόμη συμβόλαιο με την Μπάγερν, του προτείνει δύο λύσεις. Η μένει εκεί ή πάει σε μία εκ των Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που πιστεύει ότι θα του ταίριαζαν.

«Έχει πάρει ηγετικό ρόλο και τώρα βρίσκεται στη φάση που πρέπει να φτάσει στο ζενίθ της καριέρας του. Μόνο ο ίδιος ξέρει τι είναι πραγματικά το κατάλληλο για εκείνον. Δεν υπάρχουν πολλές πραγματικά κορυφαίες ομάδες και η Μπάγερν σίγουρα ανήκει σε αυτές. Από την άλλη όμως και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ ελκυστικές και θα ταίριαζε σίγουρα και στις δύο», τονίζει με την εμπειρία του ο Μπάλακ.
Read more!

"Τέλος" από την Τζένοα ο Γκασπερίνι

Ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι Ο Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι είναι ο πρώτος προπονητής, ο οποίος απολύθηκε από ομάδα της Serie A μετά την έναρξη της σεζόν. Ο 52χρονος τεχνικός είδε σήμερα την «πόρτα της εξόδου» από την ομάδα της Γένοβας, εξαιτίας του κακού ξεκινήματος της Τζένοα στο καμπιονάτο. «Ναι, απολύθηκα. Δεν το περίμενα» τόνισε χαρακτηριστικά στο ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων (ANSA) ο Γκασπερίνι, την ώρα που τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι οι διοικούντες τον σύλλογο θα αναθέσουν την τεχνική ηγεσία στον πρώην προπονητή της Λάτσιο, Νταβίντε Μπαλαρντίνι.

Ο Γκασπερίνι οδήγησε το 2007 την Τζένοα στην άνοδο στα «μεγάλα σαλόνια», ενώ από τότε η ομάδα τελείωνε τη χρονιά πάνω από τη μέση της βαθμολογίας, χάρη στο επιθετικό παιχνίδι της. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, πέρυσι ήταν ένας από τους υποψηφίους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας στη Γιουβέντους. Το καλοκαίρι ο ιδιοκτήτης της Τζένοα, Ενρίκο Πρετσιόζι, έκανε σημαντικές μεταγραφές, συμπεριλαμβανομένου του Λούκα Τόνι, σε μια προσπάθεια να εξασφαλίσει η ομάδα το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» και ίσως να κατακτήσει την τέταρτη θέση της κατάταξης στο πρωτάθλημα, η οποία οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Όμως, η ομάδα δυσκολεύεται να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα και έχει συγκεντρώσει μόλις ένδεκα βαθμούς στις πρώτες δέκα αγωνιστικές της Serie A. Χθες η Τζένοα ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από την Παλέρμο, που ήταν η τέταρτη σε πέντε αγώνες, με αποτέλεσμα να βρίσκεται στη 14η θέση της κατάταξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Φράνκο Κολόμπα αποπέμφθηκε από τον πάγκο της Μπολόνια, μια ημέρα πριν από την έναρξη της σεζόν, εξαιτίας των διαφωνιών του με τους νέους ιδιοκτήτες.
Read more!

«Πίστη στον Τόρες»

Ο Ντιρκ Κάιτ έπλεξε το εγκώμιο του Φερνάντο Τόρες μετά τα δύο γκολ που πέτυχε απέναντι στην Τσέλσι. Ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός τόνισε πως πάντα είχαν πίστη στον Ισπανό άσο.
«Πίστη στον Τόρες»
Ο διεθνής «οράνιε» παραδέχτηκε πως δεν είχε καμία αμφιβολία για τον Τόρες παρότι δεν σκόραρε: «Πάντα είχαμε πίστη στον Φερνάντο (Τόρες), δεν είχαμε καμία αμφιβολία για εκείνον. Βλέπετε την ομάδα πλέον να παίζει πολύ καλύτερα, όπως παίζει και ο Φερνάντο. Τελείωσε τις φάσεις των γκολ με καταπληκτικό τρόπο και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την απόδοση της ομάδας. Νομίζω παίξαμε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, και στο δεύτερο χρειάστηκε να αμυνθούμε περισσότερο. Ο Ρέινα είχε ακόμα ένα καλό παιχνίδι και κράτησε ανέπαφη την εστία μας». Read more!

Σπουδαίο "διπλό" του Ικαρου στο Μαρούσι

Φάση από τον αγώνα Μαρούσι - Ικαρος Την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα της Α1 Ανδρών πανηγύρισε την Δευτέρα ο Ικαρος Καλλιθέας στο κλειστό του Αγίου Θωμά. Το σύνολο του Αρη Λυκογιάννη επικράτησε 83-75 του Αμαρουσίου, στην αναμέτρηση με την οποία έκλεισε η «αυλαία» της 3ης αγωνιστικής, και υποχρέωσε την ομάδα του Βαγγέλη Αλεξανδρή στην πρώτη ήττα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Κορυφαίοι για τους νικητές ήταν οι Αμερικανοί ΜακΑλάρνεϊ, Τόμπσον με 19 και 18 πόντους, αντίστοιχα, ενώ από το Μαρούσι ξεχώρισαν Ουίντεν με 21 και Κόμματος με 16. Επηρεασμένος από τον τραυματισμό του, ο Γιάννης Γκαγκαλούδης έμεινε στους 2 πόντους σε 16 λεπτά συμμετοχής.



Το Μαρούσι μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και φρόντισε να αιφνιδιάσει τον Ικαρο, που βρέθηκε με το... καλημέρα στο -8 (10-2 στο 4ο λεπτό). Οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή, με καλή άμυνα και 4/8 τρίποντα στο πρώτο δεκάλεπτο, πήραν γρήγορα κεφάλι στο σκορ και με πρωταγωνιστές στην επίθεση τους Ουίντεν (9π.), Κόμματο (7π.) μπόρεσαν να ελέγξουν το παιχνίδι στο πρώτο πεντάλεπτο. Ωστόσο, ο Ικαρος αντέδρασε και, βασιζόμενος στους αιφνιφιασμούς του, πέτυχε επιμέρους σκορ 10-2 και ισοφάρισε σε 12-12.

Οι γηπεδούχοι είχαν την «απάντηση» (17-12), αλλά Τομπσον, Καλαμπόκης, Κάρολ και ΜακΑλάρνεϊ φρόντισαν να πετύχουν και πάλι την ισοφάριση με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου (20-20).

Στη δεύτερη περίοδο, ο Ικαρος έκλεισε τα επιθετικά ατού του Αμαρουσίου, που, εν αντιθέσει με το πρώτο δεκάλεπτο, δεν είχε την ίδια τύχη από τα 6.75 (1/5), και περίπου δύο λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου ξέφυγε με επτά πόντους (35-28). Ωστόσο, Κόμματος, Ουίντεν και Κογιαντίνοβιτς βρήκαν και πάλι ρυθμό στο τελευταίο λεπτό και με επιμέρους σκορ 8-1 πήραν το δρόμο προς τα αποδυτήρια με τον φωτεινό πίνακα να γράφει 36-36.

Στο ίδιο έργο θεατές και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τις δύο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ και καμία από τις δύο να μην μπορεί να πάρει διαφορά ασφαλείας. Ουέρτας και Ουίντεν έδιναν δυνατές μάχες για το Μαρούσι, τη στιγμή που οι Αμερικανοί Τόμπσον και ΜακΑλάρνεϊ κρατούσαν τον Ικαρο «ζωντανό».

Ωστόσο, μετά από δύο ισόπαλα δεκάλεπτα ο Καλαμπόκης ήταν αυτός που με καλάθι και φάουλ στα 7΄΄ «έγραψε» το σκορ τρίτης περιόδου 58-55 υπέρ της ομάδας του Αρη Λυκογιάννη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Καράμπουλας έβαλε τέλος στα όνειρα του Αμαρουσίου για 3η διαδοχική νίκη, όταν έδωσε «αέρα» 10 πόντων στον Ικαρο (72-62 στο 36΄). Το Μαρούσι προσπάθησε με πρωταγωνιστή στην επίθεση τον Ουίντεν να ροκανίσει τη διαφορά, ο Αμερικανός φόργουορντ μείωσε σε 77-71, ο Χαριτόπουλος από τα 6.75 έγραψε το 77-74, αλλά μέχρι εκεί.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του Κράσιτς να κρατήσει τον Ικαρο σε τροχιά νίκης, όταν περίπου ένα λεπτό πριν τη λήξη έδωσε αέρα 5 πόντων στην ομάδα του (74-79), για να «γράψει» το σύνολο του Λυκογιάννη το τελικό 83-75 από τη γραμμή των ελευθέρων βολών.

Τα δεκάλεπτα: 20-20, 36-36, 55-58, 75-83
Διαιτητές: Πηλοϊδης, Καρακατσούνης, Παναγιώτου

ΜΑΡΟΥΣΙ (Βαγγέλης Αλεξανδρής): Μπόγιτς 10, Ολρεντ 5, Ουέρτας 3 (1), Χαριτόπουλος 11 (2), Γκαγκαλούδης 2, Ουίντεν 21 (4), Κογιαντίνοβιτς 7, Σιαμανδούρας, Κόμματος 16 (3), Σεφερίδης.
ΙΚΑΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (Αρης Λυκογιάννης): Αγαδάκος 3, Φαλέκας 5 (1), Καράμπουλας 10, Πολυταρχου, Τόμπσον 18, Καλαμπόκης 7, Καρολ 7, ΜακΑλάρνεϊ 19 (3), Κερασοβίτης, Κατούφας, Πετροδημόπουλος 4, Κράσιτς 10 (2).
Read more!

Ο Λάζαρος "ξεκλείδωσε" την άμυνα του Ατρόμητου

Τον άκουσε και τον… έσωσε


Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος πανηγυρίζει... Το παιχνίδι στο Περιστέρι ήταν εξαρχής από εκείνα που θεωρούνται επικίνδυνα για τον Παναθηναϊκό. Πράγματι οι "πράσινοι" δυσκολεύτηκαν πολύ απέναντι στον Ατρόμητο όμως τελικά βρήκαν τον τρόπο να "ξεκλειδώσουν" την άμυνά του και χάρη σε τέρμα του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου (71') πανηγύρισαν μια σημαντική νίκη (1-0), που τους επιτρέπει να παραμείνουν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή.

Τα πλάνα των προπονητών
Με σύστημα 4-4-2, που είχε αρκετές μετατροπές κατά την διάρκεια του αγώνα, παρέταξε τον Ατρόμητο, ο Γιώργος Δώνης έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Ανρί Καμαρά και τον Μάρεκ Σαγκανόφκσι, στήριγμα του. Πιο πίσω τους αγωνίστηκαν Νεμπεγλέρας και Σφακιανάκης ως αμυντικά χαφ, με τους Μπρίτο (δεξιά) και Τάτο (αριστερά) να δίνουν βοήθειες από τα άκρα της μεσαίας γραμμής. Στην άμυνα αγωνίστηκαν οι Ολιβέιρα, Νάστος, Μπαζίνσκι και Βινιάλ και κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Περιστερίου κάθισε ο Μιχαηλίδης.

Στην απέναντι πλευρά και με δεδομένες τις απουσίες των Νίνη, Λέτο και Μπουμσόνγκ, ο Νίκος Νιόπλιας παρέταξε στο γνώριμο σύστημά του (4-2-3-1), τους Σπυρόπουλο, Βύντρα, Καντέ και Κατσουράνη στην άμυνα με τους Ζιλμπέρτο Σίλβα και Σιμάο στην θέση των αμυντικών χαφ. Μπροστά τους ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, με τους Λουίς Γκαρσία και Γκοβού στα άκρα και τον Τζιμπρίλ Σισέ στην κορυφή της επίθεσης.

Καλύτερο ξεκίνημα οι γηπεδούχοι...
Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλύτερα το ματς, είχε τον πλήρη έλεγχο του παιχνδιού απέναντι στον χωρίς ρυθμό Παναθηναϊκό, ωστόσο, οι "πράσινοι" έφτασαν πρώτοι κοντά στο γκολ. Από ατομική προσπάθεια του Χριστοδουλόπουλου στο 20΄ και πάσα στον Λουίς Γκαρσία, το σουτ του Ισπανού βρήκε το σώμα του Νεμπεγλέρα και έφυγε κόρνερ. Ο Γκοβού εκτέλεσε και ο Σισέ με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα προς τα δίχτυα του Μιχαηλίδη, αλλά ο Μπρίτο "ως από μηχανής θεός" απέκρουσε πάνω στη γραμμή.
Ο Χριστοδουλόπουλος μόλις έχει σκοράρει εναντίον του Ατρόμητου
Ανέβηκε μετά το 20ο λεπτό ο Παναθηναϊκός
Μετά το 20' ο Παναθηναϊκός ανέβασε την απόδοσή του, αλλά σε ακόμη ένα παιχνίδι ήταν εμφανείς οι γνωστές αδυναμίες του: το πρόβλημα στην ανάπτυξη, ο αργός ρυθμός και η έλλειψη κίνησης των παικτών. Παρ΄ όλα αυτά οι "πράσινοι" δικαιούνταν, βάσει των ευκαιριών που έχασαν, ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο.

Στο 33' ο Γκοβού βρέθηκε στο ύψος της μικρής περιοχής και λίγο πλάγια δεξιά, έπιασε το δυνατό σουτ που ήταν απελπιστικά άστοχο. Πάλι ο Γάλλος ήταν ο μοιραίος παίκτης στο 42', όταν από γύρισμα του Βύντρα δεν μπόρεσε από πολύ κοντά να στείλει τη μπάλα με κεφαλιά στα δίχτυα του Μιχαηλίδη.

"Πράσινη" πρωτοβουλία στο δεύτερο μέρος
Με την έναρξη του δεύτερου μέρους ο Σισέ έχασε απίστευτη ευκαιρία από το ύψος του πέναλτι να σκοράρει (άουτ) μετά από βαθιά μπαλιά του Κατσουράνη. Νέα καλή στιγμή για τον Παναθηναϊκό στο 56', με τον Σισέ να πιάνει μόνος την κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μαρίνου, αλλά ο Μιχαηλίδης μπλόκαρε εύκολα. Μεγάλη ευκαιρία με τον Χριστοδουλόπουλο έχασε ο Παναθηναϊκός στο 59', όταν έπιασε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κι ανάγκασε τον Μιχαηλίδη να κάνει σπουδαία επέμβαση σε κόρνερ. Ο Λουίς Γκαρσία προσπάθησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση, αλλα και πάλι ο Μιχαηλίδης απέκρουσε σωτήρια.
Τον άκουσε και τον… έσωσε
Ο Καμαράς αστόχησε, ο Λάζαρος δεν... συγχώρεσε
Αφού στο 68' ο Καμαρά έχασε την πρώτη ευκαιρία για τους Περιστεριώτες, όταν πλάσαρε τον Τζόρβα χωρίς δύναμη και έδιωξε ο Καντέ, δύο λεπτά αργότερα η υπεροχή του Παναθηναϊκού καρποφόρησε. Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος όπως και με τον Ολυμπιακό ανέβασε αισθητά την απόδοσή του στο δεύτερο μέρος, με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έδωσε τη νίκη στο "τριφύλλι".
Καντέ: «Να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια»

Ικανοποιημένος μόνο από το αποτέλεσμα και την εμφάνιση της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο παρουσιάστηκε ο Σεντρίκ Καντέ μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι με 1-0.
Καντέ: «Να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια»
«Αρχίσαμε άσχημα, αλλά καταφέραμε να κερδίσουμε, έστω και με αυτόν τον τρόπο. Θα πρέπει όμως να παρουσιάζουμε καλύτερο πρόσωπο από την αρχή των αγώνων γιατί κόντρα σε μία πιο δυνατή ομάδα θα αντιμετωπίσουμε πρόβλημα. Πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη διάρκεια στην απόδοσή μας. Κρατάμε τη νίκη και πλέον κοιτάμε τον αγώνα του Σαββάτου με τη Λάρισα», δήλωσε ο αμυντικός από το Μάλι.

Read more!

Νίκη με ανατροπή

Ανατρεπτικό… τανγκό


Ο Μπλάνκο ήταν το πρόσωπο του αγώνα
Ο «Ζορό» φόρεσε τη… μάσκα του και στη Σούπερ Λίγκα! Ο Ίσμαελ Μπλάνκο σκόραρε για πρώτη φέτος στο πρωτάθλημα και η ΑΕΚ πήρε τη νίκη 3-1 επί του Εργοτέλη, στο ΟΑΚΑ.

«Σκούρα» τα βρήκαν οι παίκτες του Μανόλο Χιμένεθ, που βρέθηκαν πίσω στο σκορ με καταπληκτικό φάουλ του Φραγκουλάκη (33'). Κατάφεραν, όμως, να ισοφαρίσουν με τυχερό γκολ του Καφέ στο 44' και να πάρουν το προβάδισμα στο 55' με κεφαλιά του Αργεντινού.

Το… κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Έντερ στο 90'+3', διαμορφώνοντας το τελικό σκορ.

Έτσι, μετά το χατ τρικ στο Κύπελλο κόντρα στον Πανθρακικό και το γκολ την Πέμπτη απέναντι στην Άντερλεχτ, ο Ίσμαελ Μπλάνκο σκόραρε και στο ελληνικό πρωτάθλημα, την ώρα, μάλιστα, που ο Μανόλο Χιμένεθ ετοιμαζόταν να τον αντικαταστήσει με τον Έντερ και παρά το γεγονός ότι τον χρησιμοποίησε ως δεξιό μεσοεπιθετικό…
Ανατρεπτικό… τανγκό
Πως έπαιξαν

Σύστημα 4-2-3-1 χρησιμοποίησε ο Μανόλο Χιμένεθ. Κάτω από τα δοκάρια κάθισε ο Σάχα, ενώ στην τετράδα της άμυνας -από αριστερά προς τα δεξιά- ήταν οι Λαγός, Νασούτι, Δέλλας και Πατσατζόγλου. Τα δύο χαφ -πίσω από την μεσοεπιθετική τριάδα- ήταν οι Μάκος και Καφές, μπροστά τους αγωνίστηκαν, δεξιά(!) ο Μπλάνκο και αριστερά ο Λεονάρντο, με τον Γκερέιρο να συνδέει το κέντρο με την επίθεση, στην οποία ήταν ο Τζεμπούρ.

Από την άλλη, ο Νίκος Καραγεωργίου «κατέβασε» τους παίκτες του σε διάταξη 4-3-2-1. Κάτω από τα γκολπόστ ήταν ο Δασκαλάκης, αριστερός οπισθοφύλακας ο Βίσιο, δεξιός ο Γιαλούσης και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Σασιασβίλι και Αλεξόπουλος. Στα χαφ έπαιξαν οι Φραγκουλάκης, Ολίσε και Σαρρής, λίγο πιο μπροστά, δεξιά ο Λεάλ και αριστερά ο Ρομάνο, ενώ μοναδικός προωθημένος ήταν ο Μπούντιμιρ.

«Θα πάμε ψηλά την ΑΕΚ»

Σε πελάγη ευτυχίας έπλεε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Έντερ της ΑΕΚ. Ο Βραζιλιάνος, ο οποίος πέτυχε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ένωσης τόνισε πως με την δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, η ομάδα θα πάει ψηλά. Παράλληλα ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του για την στήριξη αμέσως μετά το παιχνίδι με την Άντερλεχτ.
«Θα πάμε ψηλά την ΑΕΚ»
«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό. Να ευχαριστήσω και τους συμπαίκτες μου γιατί μετά το παιχνίδι με την Άντερλεχτ μου έδειξαν εμπιστοσύνη. Είναι μια ευχάριστη στιγμή για μένα γιατί αυτό είναι το πρώτο μου γκολ με την ΑΕΚ», είπε αρχικά και συνέχισε: «Σίγουρα για κάθε παίκτη είναι σημαντικό να σκοράρει. Εμένα μου δίνει αυτοπεποίθηση. Θέλω να βελτιώνομαι. Ελπίζω μαζί με τους συμπαίκτες μου να πάμε πολύ ψηλά την ΑΕΚ».

Τέλος τόνισε: «Σήμερα δείξαμε ότι θέλουμε το πρωτάθλημα. Αυτός είναι ο στόχος. Κοιτάμε μόνο την δική μας δουλειά για να μπορέσουμε να φτάσουμε ψηλά στην βαθμολογία/ Δεν μας ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλες ομάδες». Read more!

Βρίσκει τον καλό του εαυτό...

Super, όχι μόνο στο Europa


Τσιρίλο και Γκαρσία πανηγυρίζουν... Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα έδωσε την Δευτέρα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Πάμπλο Γκαρσία στο 13ο λεπτό, επικράτησε της Καβάλας στο «Ανθή Καραγιάννη» με 1-0. Ακόμα μία διαδοχική επιτυχία για την ομάδα του Μάκη Χάβου, που ήταν καλύτερη και πιέστηκε μόνο προς το τέλος του αγώνα.

Οι παίκτες του Μάκη Χάβου μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, πήραν από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του αγώνα και έφτασαν στο γκολ σχετικά νωρίς. Ηταν το 13ο λεπτό, όταν ο Φωτάκης έστρωσε τη μπάλα στον Πάμπλο Γκαρσία, ο Ουρουγουανός έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Καρντόσο και ξεγέλασε τον Γκαλίνοβιτς, ο οποίος δεν μπόρεσε να αποτρέψει το 0-1.

Ο Κροάτης, πάντως, δήλωσε «παρών» όταν χρειάστηκε στη συνέχεια, αποκρούοντας το σουτ του Σαλπιγγίδη (16') και τη "βολίδα»"του Ελ Ζαρ (19'), κρατώντας έτσι ζωντανούς τους γηπεδούχους. Ο ρυθμός έπεσε στη συνέχεια και ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η μοναδική αξιόλογη φάση ήταν μία κεφαλιά «ψαράκι» του Φωτάκη στο 32', που πέρασε άουτ.
Super, όχι μόνο στο Europa
Η Καβάλα ισορρόπησε το ματς στο δεύτερο μέρος, αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Κρέσιτς, αφού είχε μόνο ένα σουτ του Ντιέ στο 50΄ που πέρασε ψηλά άουτ. Ο "Δικέφαλος" του Βορρά προσπάθησε κυρίως να διατηρήσει το προβάδισμα και δευτερευόντως να πετύχει ένα δεύτερο γκολ που θα του εξασφάλιζε τη νίκη. Ο Ελ Ζαρ στο 65' δοκίμασε και πάλι το πόδι του από μακρινή απόσταση, αλλά βρήκε ξανά σε ετοιμότητα τον Γκαλίνοβιτς.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι «αργοναύτες» πίεσαν, αλλά ο Ογκμπέτσε "νικήθηκε" στο 83' από τον Κρέσιτς και στο 89' ο ίδιος παίκτης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα ελάχιστα άουτ, στην καλύτερη στιγμή των γηπεδούχων στο παιχνίδι.

Ετσι λοιπόν, ο ΠΑΟΚ σημείωσε την δεύτερη εκτός έδρας φετινή του νίκη και ανέβηκε και άλλο βαθμολογικά ενώ η Καβάλα ηττήθηκε για δεύτερη φορά φέτος στο "Ανθή Καραγιάννη".
Xαβος: «Όχι δικό μου έργο, αλλά των παικτών»
Από υπηρεσιακός τείνει να γίνει με το σπαθί του μόνιμος κι έχει κερδίσει τους πάντες με τη συμπεριφορά του. Όμως ο Μάκης Χάβος αποποιείται τον τίτλο του αναμορφωτή του ΠΑΟΚ και θεωρεί πως οι συνεχείς νίκες είναι δουλειά των παικτών του.

«Δεν είναι έργο δικό μου. Είναι έργο των παικτών η βελτίωση της αγωνιστικής εικόνας», δήλωσε μετά τη νίκη με 1-0 στην Καβάλα, την πέμπτη συνεχή με τον ίδιο στο τιμόνι.
Χάβος: «Όχι δικό μου έργο, αλλά των παικτών»
«Πετύχαμε μία σπουδαία και σημαντική νίκη για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το παιχνίδι και θα μπορούσαμε να βάλουμε κι άλλο γκολ. Στο δεύτερο διαχειριστήκαμε το αποτέλεσμά μας και διατηρήσαμε το προβάδισμά μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την καλή δουλειά», πρόσθεσε ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά».

Πλέον η προσοχή στρέφεται στο ντέρμπι του Σαββάτου με την ΑΕΚ στην Τούμπα για τη δέκατη αγωνιστική. «Την σεβόμαστε την ΑΕΚ. Οι παίκτες ξέρουν τι πρέπει να κάνουν σε αυτά τα παιχνίδια και… φτιάχνονται από μόνοι τους», τόνισε ο Μάλης Χάβος.
Read more!

Αντεξε ο Αρης και πήρε το βαθμό...

Ταυλαρίδης και Κόκε σε φάση από τον αγώνα Αρης-Λάρισα Χωρίς νικητή τελείωσε το παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης", εκεί όπου ο Αρης αναδείχθηκε ισόπαλος με τη Λάρισα . Οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι και είχαν αρκετές ευκαιρίες για να κατακτήσουν το τρίποντο. Ο Λαζαρίδης (53') σκόραρε για δεύτερο σερί αγώνα, ενώ ο Μακίνουα στο 76' διαμόρφωσε το τελικό 1-1

Το σύνολο του Κούπερ "πατούσε" καλύτερα στα πρώτα λεπτά, ωστόσο αδυνατούσε να πραγματοποιήσει επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά από την εστία του Αμπάρη. Ο Γιάννης Παπακώστας είχε "φορτώσει" τη μεσαία του γραμμή και εμπόδισε την ομαλή κυκλοφορία της μπάλας από τους παίκτες του Αρη, οι οποίοι με μακρινές μπαλιές προσπαθούσαν να τροφοδοτήσουν τον Κόκε και τον Ρουίς.

Ανασταλτικά οι "βυσσινί" τα πήγαιναν καλά, όχι όμως και δημιουργικά, Ο Σίμιτς ήταν ο μόνος δραστήριος παίκτης για τους φιλοξενούμενους, ωστόσο μόνος δε γινόταν να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα. Το πρώτο ημίχρονο κύλησε με λιγοστές φάσεις και κάκιστο θέμα.

Στην επανάληψη η εικόνα διαφοροποιήθηκε και σε αυτό συνέβαλε η αγωνιστική άνοδος των παικτών της Λάρισας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 48' ο Ιγκλέσιας έχασε μοναδική ευκαιρία να βάλει την ομάδα του οδηγό στο σκορ. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Αρης στην πρώτη του αξιόλογη ευκαιρία στο παιχνίδι ευτύχησε να προηγηθεί στο 53' με τον Λαζαρίδη, ο οποίος σκόραρε για δεύτερη σερί αναμέτρηση.

Ο Παπακώστας έριξε ό,τι επιθετικό όπλο διέθετε στον πάγκο και οι ,κινήσεις του έφεραν αποτέλεσμα., καθώς στο 76' ο Μακίνουα με σουτ ισοφάρισε για λογαριασμό της Λάρισας. Στο 84' ο Τσεσνάουσκις στην πρώτη του επαφή με την μπάλα θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αλλά σημάδεψε τις διαφημιστικές πινακίδες. Στα εναπομείναντα λεπτά η Λάρισα άγγιξε το γκολ που θα τις χάριζε και τη νίκη, όμως, ο Κουζέν στο 87' έστειλε την μπάλα στο δεξί δοκάρι του Χουάνμα, ενώ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ο Μακίνουα αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας "σπατάλησε την ευκαιρία που του παρουσιάστηκε.
Κούπερ: «Ευχαριστημένοι από το βαθμό»
Κούπερ: «Ευχαριστημένοι από το βαθμό»
Απογοητευμένος από την εικόνα της ομάδας του και ευχαριστημένος με το βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στη Λάρισα (1-1) δήλωσε ο προπονητής του Άρη, Έκτορ Ραούλ Κούπερ.

«Ήταν ένα παιχνίδι αργό από την δική μας πλευρά. Υπάρχουν πολύ λίγα πράγματα να κρατήσεις. Μας στοίχισαν τα πάντα και θα πρέπει να πούμε ότι είμαστε ευχαριστημένοι από τον βαθμό . Δυσκολευτήκαμε και πρέπει να βελτιώσουμε πολύ την εικόνα μας για την συνέχεια. Είναι δύσκολο να έχει τρία συνεχόμενα παιχνίδια. Ούτε η φρεσκάδα μας έδωσε αποτέλεσμα. Υπάρχει μια εβδομάδα να δουλέψουμε και να βελτιώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα», δήλωσε ο Αργεντινός τεχνικός και πρόσθεσε:

«Πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έγινε την Πέμπτη και ό,τι στοίχισε για το παιχνίδι της Δευτέρας. Δεν είχε να κάνει με την εμφάνιση ενός ή δύο ποδοσφαιριστών αλλά γενικότερα της ομάδας. Η ομάδα μου ήταν βαριά, δυσκολευόταν σε όλες τις ενέργειες, να αμυνθεί σωστά, να γυρίσει σωστά… Ακόμα και στα στημένα είχαμε προβλήματα. Υπήρχε έλλειψη μαχητικότητας, όλοι οι ποδοσφαιριστές είχαν δυσκολίες. Πέρα από την εικόνα που είχε η ομάδα βρέθηκε μπροστά στο σκορ και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμά της».

Όσο για το πρόβλημα στο γκολ που ταλαιπωρεί την ομάδα του από την αρχή της σεζόν, ανέφερε: «Είναι ξεκάθαρο ότι μας λείπουν τα γκολ. Το μαρτυρά η στατιστική μας. Είχαμε τον τραυματισμό του Τσέζαρεκ, ενώ ο Λίμα χρειάζεται χρόνο προσαρμογής και δεν υπάρχουν επιλογές. Φαίνεται η επιβάρυνση στους δύο ποδοσφαιριστές που έπρεπε να αγωνιστούν σε όλα τα παιχνίδια».
Read more!

"Οχι" του Σούμποτιτς

Απάντησε αρνητικά ο Σούμποτιτς Ηρακλής και Σούμποτιτς δεν θα συνεργαστούν, τουλάχιστον για φέτος. Ο 54χρονος τεχνικός έδωσε αρνητική απάντηση στη διοίκηση του "Γηραιού", καθώς προσωπικοί λόγοι δεν του επέτρεψαν να πει το ναι στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. Πλέον, στον Ηρακλή ξεκινούν διαπραγματεύσεις με άλλους προπονητές για να βρουν τον αντικαταστάτη του Κώστα Πιλαφίδη.
Read more!

Ιβκοβιτς: "Θέλει προσοχή η Σαρλερουά"

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Ντούσαν Ιβκοβιτς Τη δυσαρέσκειά του με την εμφάνιση της ομάδας στον αγώνα με τον Πανιώνιο, εξέφρασε στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με τη Σαρλερουά την Τετάρτη, ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντούσαν Ίβκοβιτς. «Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον επαγγελματισμό που έδειξαν,» είπε χαρακτηριστικά ο «σοφός» παρά τη νίκη με 77-70 στο κλειστό της οδού Αρτάκης. Επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Ζόραν Έρτσεγκ. Πυρετό ανέβασαν, αλλά και βήχα οι Μπουρούσης και Σπανούλης, κάτι που ανησυχεί τον Ιβκοβιτς, ο οποίος όπως εξήγησε υποφέρει και ο ίδιος από λαρυγγίτιδα. Πριν το παιχνίδι με τη Σαρλερουά, ο Ιβκοβιτς θα μιλήσει με κάθε παίκτη ξεχωριστά γιατί «θέλω να είναι όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένοι».

«Στρέφουμε την προσοχή μας στο ματς με τη Σαρλερουά. Καταφέραμε να ξεκουραστούμε κάπως, καθώς είχαμε ρεπό την Κυριακή. Η απόδοσή μας στη Νέα Σμύρνη ήταν ανησυχητική καθώς δεν αντιδράσαμε σωστά όπως είχαμε κάνει με την ΑΕΚ, τη Μάλαγα και τη Ρεάλ. Είχαμε κακή απόδοση όπως στη Γερμανία. Μιλήσαμε με τους παίκτες πριν την προπόνηση σήμερα και αναλύσαμε μετά τη Σαρλερουά».

Για τον μικρό χρόνο συμμετοχής που πήρε ο Μάρκο Κέσελ απέναντι στους «κυανέρυθρους», ο Ντούσαν Ίβκοβιτς σχολίασε: «Δεν είναι ακόμη σε καλή κατάσταση. Δεν είναι λογικό στα 17΄΄ να κάνει λάθος». Αναφερόμενος ξανά στον Τζαμόν Γκόρντον, όπως είχε κάνει και στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά τη νίκη επί του Πανιωνίου, ο Σέρβος προπονητής κατέθεσε: «Ήταν ο καλύτερος μας παίκτης στη Νέα Σμύρνη.» Ο Ιβκοβιτς μίλησε με καλά λόγια και για τον Μιχάλη Πελεκάνο: «Έχει ανεβασμένη απόδοση. Με τον Πανιώνιο έπαιξε για 4,5 λεπτά και ήταν πολύ καλός».

Αναλύοντας την επόμενη αντίπαλο, ο Ίβκοβιτς εξήγησε: «Είναι μία ομάδα με έμπειρους παίκτες και διαθέτει οχτώ Αμερικανούς. Πρέπει οπωσδήποτε να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το ματς και να έχουμε ισορροπημένες επιθέσεις στο γήπεδο, καλή κυκλοφορία της μπάλας, επιθετικό ριμπάουντ και γρήγορες επιστροφές στην άμυνα, ώστε να μην έχουμε προβλήματα στους αιφνιδιασμούς. Είναι μία ομάδα που παίρνει αρκετά επιθετικά ριμπάουντ, σουτάρει αρκετά τρίποντα και γενικά έχει καλά ποσοστά στο σκοράρισμα και αυτό φαίνεται από τα στατιστικά της. Στηρίζονται στα γκαρντ όπως ο Γκομί και ο Μάλετ. Πρέπει εμείς να ελέγξουμε τον ρυθμό του παιχνιδιού γιατί η Σαρλερουά τρέχει στο γήπεδο. Περισσότερο από τις Μάλαγα και Ρεάλ. Θέλει προσοχή».

Κλείνοντας, ο Ντούσαν Ίβκοβιτς κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όχι όπως απέναντι στη Μάλαγα που το παρόν έδωσαν περίπου 6 χιλιάδες φίλαθλοι: «Έχουμε τον καλύτερο κόσμο και το έχω πει. Θέλουμε τη βοήθεια τους τώρα, που η ομάδα προσπαθεί να στρώσει. Η αγάπη που θα μας δώσουν θα επιστραφεί στο μέλλον με καλά παιχνίδια».
Read more!

LIVE streaming ΑΕΚ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ


ΟΛΑ ΤΑ LINKS ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ONLINE ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ...
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ...
http://www.vipcanals.org/ch1.html

http://show-sports.com/

http://www.show-sports.net/

http://gizawya.info/

http://skandalistes.blogspot.com/2010/11/live-aek-ergotelis-live-streaming-1930.html Read more!

live streaming ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ


ΟΛΑ ΤΑ LINKS ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ONLINE ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΟ...
ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ


http://www.hwawshytv.info/

http://www.vipcanals.org/ch2.html

http://show-sports.com/channel2/

http://gizawya.info/ch2.htm

http://skysport1.info/ Read more!

Φεύγει από Κρίσταλ Πάλας ο Ντάβιντς!

Βραχύβια αποδείχτηκε η επάνοδος του Έντγκαρ Ντάβιντς στους αγωνιστικούς χώρους. Τρεις μήνες μετά τη συμφωνία του με την Κρίσταλ Πάλας, ο Ολλανδός μέσος ανακοίνωσε μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας πως αποχωρεί από την ομάδα της Championship, χωρίς να αναφέρει τους λόγους παρά μόνο πως η παραμονή του εκεί ήταν από τις καλύτερες εμπειρίες στην καριέρα του.
Φεύγει από Κρίσταλ Πάλας ο Ντάβιντς
Ο 37χρονος άσος, που πριν υπογράψει στην Κρίσταλ Πάλας ήταν ανενεργός για δύο χρόνια, πρόλαβε να παίξει σε επτά ματς. Το συμβόλαιό του έληγε στο τέλος της περιόδου, αλλά βάσει της συμφωνίας θα πληρωνόταν μόνο για τα παιχνίδια στα οποία συμμετείχε.

Ο Ντάβιντς έκανε σπουδαία καριέρα σε Άγιαξ, Μίλαν, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Τότεναμ, ενώ μετρούσε 74 συμμετοχές και 6 γκολ με την εθνική Ολλανδίας.

Read more!

Μάχη Ετό-Ντρογκμπά

Τις υποψηφιότητες για το βραβείο του καλύτερου Αφρικανού ποδοσφαιριστή της χρονιάς ανακοίνωσε η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ηπείρου. Ξεχωρίζουν τα ονόματα των Σαμουέλ Ετό, Ντιντίε Ντρογκμπά, Κέβιν Πρινς Μποατενγκ της Μίλαν και του Κεϊτά της Μπαρτσελόνα.
Μάχη Ετό-Ντρογκμπά
Ο Σαμουέλ Ετό που κατέκτησε το Τσάμπιονς Λιγκ με την Ίντερ, θέλει να πάρει το βραβείο για τέταρτη φορά στην καριέρα του και θα "κονταροχτυπηθεί" με τον επιθετικό της Τσέλσι, που είχε και αυτός μία εκπληκτική χρονιά με την ομάδα του.

Οι υποψηφιότητες:

Αχμέντ Χασάν (Αίγυπτος-Αλ Αχλί)

Αντρέ Αγέου (Γκάνα-Μαρσέιγ)
Κέβιν Πρινς Μπόατεγκ (Γκάνα-Μίλαν)

Ματζίντ Μπουγκέρα (Αλγερία-Ρέιντζερς)

Ντιντιέ Ντρογκμπά (Ακτή Ελεφαντοστού-Τσέλσι)

Σαμουέλ Ετό (Καμερούν-Ίντερ)

Μοχάμεντ Ναγκί (Αίγυπτος-Αλ Αχλί)

Ασαμόα Γκιάν (Γκάνα-Σάντερλαντ)

Σάλομον Καλού (Ακτή Ελεφαντοστού-Τσέλσι)

Σεϊντού Κεϊτά (Μάλι- Μπαρτσελόνα)


Read more!

Προς την έξοδο ο Κράνιτσαρ

Στη «σκιά» του τρομερού Μπέιλ
Το μέλλον του μακριά από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» σκέφτεται ο Νίκο Κράτσιναρ, αφού ο χρόνος συμμετοχής του φέτος στην Τότεναμ είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Ο αριστεροπόδαρος μέσος έχει την ατυχία να πέφτει πάνω στον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος πραγματοποιεί φοβερές εμφανίσεις, φράζοντάς του τον δρόμο για την ενδεκάδα.

Αφού λοιπόν επανέλαβε πως «είμαι χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την ομάδα», ξεκαθάρισε: «Προτεραιότητά μου είναι να παραμείνω στην Τότεναμ, αλλά κανείς δεν θέλει να αποτελεί ρεζέρβα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τότε θα πρέπει να βρεθεί μια λύση… Ζω και αναπνέω για το ποδόσφαιρο. Αν δεν υπάρχει ρόλος για εμένα στην ομάδα τότε θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

Σκασμένος από τις δυσκολίες που συναντά στην Τότεναμ ο 26χρονος άσος είναι ο Ζλάτκο Κράνιτσαρ. «Αν δεν ήταν φιλόδοξος δεν θα επέμενε. Θέλει να πετύχει και όχι να καθίσει πάνω στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του. Υπό αυτές τις συνθήκες όμως δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Θέλει να παραμείνει στο Λονδίνο, όμως θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Λίβερπουλ. Ίσως και της Serie A αν αποχωρούσε από την Αγγλία», είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου.
Read more!

Ο Παράσχος στο τιμόνι του Πανιωνίου

Ο Παράσχος με τη φόρμα του Πανιωνίου Ο Γιώργος Παράσχος είναι από σήμερα ο νέος τεχνικός του Πανιωνίου. Ο Μακεδόνας τεχνικός, ο οποίος το πρωί της Κυριακής αποτέλεσε παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Ξάνθης, συμφώνησε με την ομάδα της Νέας Σμύρνης για 1,5 χρόνο. Ουσιαστικά επιστρέφει στον Πανιώνιο, καθώς τον περασμένο Φεβρουάριο είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία του, αλλά τότε η συνεργασία ολοκληρώθηκε μετά από δύο μήνες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ΠΑΕ ανακοινώνει την πρόσληψη του κ. Γιώργου Παράσχου στη θέση του προπονητή της ομάδας. Ο κ. Παράσχος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 1,5 ετών με τον Πανιώνιο ΓΣΣ ΠΑΕ».
Read more!

«Συγχαρητήρια στην Red Bull»

Μπορεί οι άνθρωποι της McLaren να πανηγύριζαν στο γκραν πρι της Κορέας όταν οι Φέτελ και Γουέμπερ εγκατέλειψαν, αλλά αυτά είναι περασμένα ξεχασμένα. Το αφεντικό της Βρετανικής ομάδας, Μάρτιν Γουίτμαρς, αμέσως μετά το τέλος του βραζιλιάνικου γκραν πρι έσπευσε να δώσει τα συγχαρητήρια στον Κρίστιαν Χόρνερ για την κατάκτηση του τίτλου των Κατασκευαστών.
«Συγχαρητήρια στην Red Bull»
«Η μάχη για τους κατασκευαστές τελείωσε στο γκραν πρι της Βραζιλίας και νικητές ήταν η Red Bull. Μπορεί αυτό που είπα να έρχεται σε αντίθεση με τη φιλοσοφία της McLaren , η οποία είναι μόνο οι νίκες, αλλά είναι αναζωογονητικό να βλέπεις έναν καινούριο κατασκευαστή να παίρνει το πρωτάθλημα», τόνισε ο Γουίτμαρς, ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στους πιλότους του.

«Ο Τζένσον έχασε την ευκαιρία να διατηρήσει τον τίτλο του, αλλά είναι σημαντικός για την ομάδα και έκανε μια καλή αρχή με τη Mercedes. O Λιουίς είναι ακόμη στο κυνήγι του τίτλου και παρά τις δυσκολίες θα δώσει τα πάντα στο Άμπου Ντάμπι για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα», συμπλήρωσε το αφεντικό της McLaren. Read more!

«Έχω και άλλα να δείξω...»


Ο Κέβιν Μιραλάς ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό την ίδια μέρα (18/6) που η ΠΑΕ πέρασε στα χέρια του Βαγγέλη Μαρινάκη. Έστω και μια μέρα νωρίτερα να γινόταν η αλλαγή στο ιδιοκτησιακό, είναι πολύ πιθανό ο δανεισμός του Κέβιν Μιραλάς να έμενε στα χαρτιά…

Ο Βέλγος άσος αποδεικνύεται λίρα εκατό και όσο περνάει ο καιρός, το ποσό των 2,5 εκατ. ευρώ που χρειάζεται για να αποκτηθεί από τη Σεντ Ετιέν φαντάζει όλο και μικρό μπροστά στην αξία του 23χρονου μεσοεπιθετικού. «Έχω και άλλα να δείξω…», υπόσχεται ο ίδιος στους συμπαίκτες του.

Συγκριτικά με την περσινή σεζόν, αλλά και γενικά, οι «ερυθρόλευκοι» είναι αρκετά πιο παραγωγικοί στην επίθεση, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στις επιδόσεις του Μιραλάς στον τομέα του σκοραρίσματος. Με τα δύο γκολ που πέτυχε κόντρα στον Πανιώνιο, έφτασε τα πέντε στο πρωτάθλημα. Τέσσερα έχει πετύχει ο Άλμπερτ Ριέρα, τρία ο Βασίλης Τοροσίδης και άλλα τόσα ο Μάρκο Πάντελιτς.
Read more!

Η ώρα της Γιουνάιτεντ

Σε ρυθμούς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κινούνται όλη στη Σίτι αφού πρόκειται για το μεγάλο ντέρμπι της πόλης. Ο Κόλο Τουρέ περιμένει με ανυπομονησία την στιγμή της έναρξης του αγώνα.
Η ώρα της ΓιουνάιτεντΟ αμυντικός από την Ακτή Ελεφαντοστού τόνισε πως η νίκη επί της Γουέστ Μπρομ τους έδωσε καλή ψυχολογία: «Ηταν πολύ σημαντικό ότι κερδίσαμε τη Γουέστ Μπρομ γιατί πρόκειται για μια δύσκολη ομάδα. Η νίκη αυτή μας έκανε χαρούμενους και μας δίνει καλή ψυχολογία για το ντέρμπι της Τετάρτης. Αξίζαμε τη νίκη και ήταν ένα πολύ καλό Σαββατοκύριακο, αφού αρκετές ομάδες έχασαν βαθμούς. Τώρα επικεντρονόμαστε στο ματς με τη Γιουνάιτεντ, το οποίο είναι πολύ σημαντικό για εμάς. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά στόχος μας είναι η νίκη». Read more!

Αποθέωση για Τόρες

Ο Φερνάντο Τόρες με δύο γκολ έδωσε τη νίκη στη Λίβερπουλ επί της Τσέλσι και ο προπονητής των «κόκκινων», Ρόι Χόγκντσον αποθέωσε τον Ισπανό επιθετικό για την εμφάνισή του.
Ο τεχνικός του συλλόγου του «Άνφιλντ» δεν μπορούσε παρά να πλέγει σε πελάγη ευτυχίας: «Ο Φερνάντο στο δεύτερο ημίχρονο κουράστηκε, αλλά έκανε ακόμα κούρσες οι οποίες δημιουργούσαν προβλήματα στους αμυντικούς της Τσέλσι. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και θα ήταν για κάθε ομάδα. Δεν μπορείς να πετύχεις αν δεν διαθέτεις επιθετικούς που μπορούν να κάνουν τη δουλειά για την ομάδα. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να μπορεί να πει "παρότι δεν άρχισα καλά είχα μια καλή χρονιά" και να μπορεί να το αποδείξει έχοντας σκοράρει πολλά γκολ. Θέλει να πηγαίνει ο σύλλογος καλά και βλέπει ότι βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Δε μπορούσε να πει πολλά όσο υπήρχαν οι παλιοί ιδιοκτήτες, αλλά μετά την πώληση του συλλόγου πιστεύει ότι έχουμε λαμπρό μέλλον».
Αποθέωση για Τόρες
Ο Χόγκντσον αναφέρθηκε και στην κριτική που του έχει γίνει από τότε που πάτησε το πόδι του στο Μερσεϊσάιντ: «Από τη στιγμή που ήρθα εδώ δεν είχα καμία αμφιβολία για τις ικανότητές μου. Πρέπει να συνεχίζεις να εργάζεσαι και να δίνεις τις απαντήσεις σου. Δεν είμαστε κακή ομάδα και προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».
«Δυνατοί με καθημερινή δουλειά»
Ο προπονητής της Λίβερπουλ στάθηκε και στον παράγοντα τύχη και... ατυχία: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Στο δεύτεροι ημίχρονο η Τσέλσι ανέβηκε, αλλά χάρη στον Ρέινα και το δοκάρι διατηρήσαμε ανέπαφη την εστία μας και είχαμε και κάποιες ευκαιρίες. Είμαι πολύ χαρούμενος από το αποτέλεσμα και τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα ανταποκρίθηκε στο γεγονός ότι χάσαμε Τζόνσον και Κυργιάκο πριν από το παιχνίδι. Ο κόσμος δεν κοιτάει το πώς παίζεις, αλλά μόνο τα αποτελέσματα. Δεν έχουμε αλλάξει πολλά στο παιχνίδι μας, αλλά ίσως γινόμαστε πιο δυνατοί και πιστεύουμε πιο πολύ στον εαυτό μας. Είναι ένα αποτέλεσμα που προέρχεται από την καθημερινή δουλειά». Read more!

Γι' αυτό τον λένε Χουλκ!

Ζιβανίλντο Βιέιρα ντε Σόουζα είναι το πλήρες όνομά του, αλλά στον ποδοσφαιρικό κόσμο κάνει καριέρα ως Χουλκ. Η ταχύτητα και η δύναμή του, σε συνδυασμό με την κόμη του και τα χαρακτηριστικά στο πρόσωπό του θυμίζουν το γνωστό κόμικ της «Marvel» και η μόνη διαφορά τους φαίνεται πως είναι στο... χρώμα.

Ο 24χρονος Βραζιλιάνος, που τα λαγωνικά της Πόρτο εντόπισαν στο πρωτάθλημα Ιαπωνίας, πέτυχε δύο γκολ και δημιούργησε ένα ακόμη στο θρίαμβο με 5-0 επί της Μπενφίκα.


Γι' αυτό τον λένε Χουλκ (video)
Read more!

Αλόνσο: «Ας συνεχίσουν έτσι»

Το φετινό πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 φτάνει στο τέλος του και ο τίτλος του πρωταθλητή ακόμη είναι ανοικτός με τρεις πιλότους (Αλόνσο, Γουέμπερ και Φέτελ) να τον διεκδικούν. Ωστόσο, ο Αλόνσο πρότεινε στους «κόκκινους ταύρους» να διατηρήσουν τη στρατηγική της ισότητας και στον τελευταίο αγώνα της σεζόν, στην πίστα του Άμπου Ντάμπι.
Αλόνσο: «Ας συνεχίσουν έτσι»
«Η Red Bull ξόδεψε τρεις μήνες μιλώντας για ισότητα, συνεπώς πρέπει να συνεχίσουν με την ίδια φιλοσοφία», τόνισε ο Αλόνσο, ο οποίος πηγαίνει στο Άμπου Ντάμπι με πλεονέκτημα.

Η Red Bull από την αρχή του πρωταθλήματος δήλωνε πως και οι δύο πιλότοι έχουν ίσες ευκαιρίες και πως η νίκη είναι στο χέρι τους. Ωστόσο, η εν λόγω τακτική οδήγησε τους Γουέμπερ και Φέτελ στη δεύτερη και τρίτη θέση, αντίστοιχα, την ώρα που ο Αλόνσο έχει τις περισσότερες πιθανότητες για να κατακτήσει τον τρίτο του τίτλο, ακόμη και με 1-2 της Red Bull και νικητή τον Σεμπάστιαν Φέτελ. Read more!

Χωρίς Νάνι στο ντέρμπι

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν μπορεί να υπολογίζει για το ντέρμπι με τη Σίτι στις υπηρεσίες του Πορτογάλου μέσου Νάνι. Ο διεθνής άσος δεν αγωνίστηκε και κόντρα στη Γουλβς για να είναι έτοιμος, αλλά...
Χωρίς Νάνι στο ντέρμπι
Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον επιβεβαίωσε τα νέα του ιατρικού δελτίου: «Ο Νάνι δεν θα μας βοηθήσει, αλλά ο Μπερμπάτοφ θα επιστρέψει τη Δευτέρα στις προπονήσεις. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα, αφού μετά τη Σίτι αντιμετωπίζουμε Τσέλσι και Άρσεναλ». Read more!

Στην Αρμίνια ο Λίνεν !

Στην Αρμίνια ο Λίνεν
Την τεχνική ηγεσία της Αρμίνια του Μπίλεφελντ ανέλαβε και επίσημα από σήμερα ο πρώην προπονητής των Πανιώνιου και Ολυμπιακού,Έβαλντ Λίνεν.

Η Αρμίνια υποβιβάστηκε στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, ενώ πλέον βρίσκεται σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση, μια και είναι τελευταία στην κατηγορία, έχοντας ως συγκομιδή τέσσερις βαθμούς σε 11 αγώνες.

Ο 56χρονος τεχνικός αντικατέστησε τον αποχωρήσαντα Κρίστιαν Τσίγκε και τη Δευτέρα θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη Τύπου.

«Ο νέος τύπος προπονητή θα είναι διαφορετικός από τον Κρίστιαν Τσίγκε. Θέλουμε μια αλλαγή, τη χρειαζόμαστε και θα την έχουμε», σημείωσε για τον Γερμανό τεχνικό ο οικονομικός διευθυντής της Αρμίνια, Ραλφ Σνιτζμάιερ. Read more!

Άγνοια από Ντομίνγκεζ

Δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας As έκανε λόγο για ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Αλεχάντρο Νταμιέν Ντομίνγκεζ της Βαλένθια. Όμως, ο μάνατζερ του παίκτη, Χόρχε Τσιτερσπίλερ, δήλωσε άγνοια για το θέμα.
O Αργεντινός μεσοεπιθετικός ανήκει από το καλοκαίρι στις «νυχτερίδες», όταν και πήρε μεταγραφή από τη Ρουμπίν Καζάν, αλλά έχει μόλις έξι συμμετοχές. Ο εκπρόσωπός του Χόρχε Τσιτερσπίλερ μιλώντας στην Εξέδρα, ανέφερε πως δεν γνωρίζει κάτι: «Δεν ξέρω κάτι. Ο “Τσόρι” περνάει υπέροχα στη Βαλένθια. Δεν έχουμε μιλήσει με κανέναν. Ο παίκτης είναι ήρεμος, σκέφτεται την ομάδα του και θα αποφασίσουμε τον Ιανουάριο».

Άγνοια από Ντομίνγκεζ
Read more!

Γιούβε για Φορλάν !

Ο Ντιέγκο Φορλάν βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Γιουβέντους και η ιταλική ομάδα είναι έτοιμη να κάνει επίσημη κρούση για την απόκτηση του επιθετικού της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Σύμφωνα με το «Rai», η «Μεγάλη Κυρία» επιθυμεί διακαώς να ολοκληρώσει το μεγάλο deal με τον Ουρουγουανό φορ. Ο γενικός διευθυντής της Γιουβέντους, Μπέπε Μαρότα θα πάει στην ισπανική πρωτεύουσα να μιλήσει με τους «ροχιμπλάνκος», με την ελπίδα να «αρπάξει» τον Φορλάν πριν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου.
Read more!

Νίκες για Σέλτικς και Λέικερς

Αλεν, Πιρς και Γκαρνέτ πανηγυρίζουν Με πρωταγωνιστές τους Οντομ και Γκασόλ που πέτυχαν 21 και 20 πόντους, αντίστοιχα, οι Λος Αντζελες Λέικερς επικράτησαν 121-96 των Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς και παραμένουν αήττητοι στο ΝΒΑ. Ακόμη, οι Σέλτικς νίκησαν εκτός έδρας τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με κορυφαίους τους Αλέν (19π) και Πιρς (17π), ενώ από τους γηπεδούχους διακρίθηκε ο Ντουράντ με 34 πόντους.

Νέα Υόρκη-Φιλαδέλφεια 96-106
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ: Γκαλινάρι 15, Στούνταμαϊρ 21, Μοζγκόβ 9, Φέλτον 7, Φιλντς 8, Ντάγκλας 17, Τσάντλερ 11, Ουόκερ, Τουριάφ 5, Ράντολφ 3
ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ: Μπραντ 20, Νοσιόνι 11, Χόουζ 6, Χόλιντεϊ 19, Τέρνερ 14, Γιάνγκ 2, Ουίλιαμς 19, Καπόνο, Μικς 5, Σπέιτς 4, Μπάτι 6

Ατλάντα-Φοίνιξ 114-118
ΑΤΛΑΝΤΑ: Σμιθ 19, Χόρφορντ 30, Κόλινς, Τζόνσον 34, Μπίμπι 12, Τζαμάλ Κρόφορντ 11, Τιγκ 4, Πατσούλια, Πάουελ 4, Τζόρνταν Κρόφορντ
ΦΟΙΝΙΞ: Χιλ 14, Τούρκογλου 11, Λόπες 7, Ρίτσαρντσον 21, Νας 19, Φράι 8, Ουόρικ 6, Ντάντλι 15, Ντράγκιτς 6, Τσίλντρες 11


Ντιτρόιτ-Γκόλντεν Στέιτ 102-97
ΒΤΙΤΡΟΪΤ: Πρινς 14, Ντέι 9, Ουάλας, Χάμιλτον 27, Στάκι 21, Βιγιανουέβα 16, Μπάινουμ, Γκόρντον 7, Μονρό 7, ΜακΓκρέιντι 1
ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΣΤΕΪΤ: Ντ. Ράιτ 19, Λι 11, Μπιέντρινς 6, Έλις 24, Κάρι 10, Ραντμάνοβιτς 7, Ουίλιαμς 12, Κάρνι 6, Μπ. Ράιτ 2, Μπελ

Χιούστον-Μινεσότα 120-94
ΧΙΟΥΣΤΟΝ: Μπατίερ 12, Σκόλα 24, Μινγκ 13, Μάρτιν 21, Σμιθ 7, Χιλ 14, Λι 7, Μίλερ, Χέιζ 7, Μπάντινγκερ 9, Τζέφρις, Τέιλορ 6
ΜΙΝΕΣΟΤΑ: Μπίσλι 15, Λαβ 16, Μίλιτσιτς 7, Τζόνσον 4, Ρίντνορ 2, Μπρούερ 10, Πέκοβιτς 12, Έλινγκτον 7, Τόλιβερ 4, Τέλφερ 7, Κουφός 3, Άγκερ 7

Οκλαχόμα-Βοστόνη 83-92
ΟΚΛΑΧΟΜΑ: Ντουράντ 34, Ιμπάκα 8, Κρστιτς 13, Σεφολόσα, Ουέστμπρουκ 16, Χάρντεν 6, Όλντριχ, Μέινορ 6, Κουκ
ΒΟΣΤΟΝΗ: Πιρς 17, Γκαρνέτ 8, Ζ. Ο'Νιλ 5, Άλεν 19, Ρόντο 10, Ντέιβις 8, Ντάνιελς 7, Ερντέν 9, Ρόμπινσον 9, Ουέιφερ

ΛΑ Λέικερς-Πόρτλαντ 121-96
ΛΑ ΛΕΪΚΕΡΣ: Αρτέστ 11, Όντομ 21, Γκασόλ 20, Μπράιαντ 12, Φίσερ 12, Μπλέικ 5, Κάρακτερ 6, Μπράουν 15, Μπαρνς 13, Ράτλιφ, Ουόλτον, Βούγιατσιτς 6
ΜΠΛΕΪΖΕΡΣ: Μπατούμ 17, Όλντριτζ 8, Κάμπι 1, Ρόι 8, Μίλερ 20, Κάνινγκχαμ 9, Μάθιους 4, Τζόνσον 12, Φερνάντεθ 13, Μαρκς 4, Μπάμπιτ
Read more!

Χαμόγελα για τον Μιραλάς, αγωνία για Ιμπαγάσα

Ο Αριελ Ιμπαγάσα με τη φανέλα του Ολυμπιακού Ολοι στον Ολυμπιακό χορεύουν στο ρυθμό που δίνει ο Κέβιν Μιραλάς, ωστόσο ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανησυχεί για τον Αριέλ Ιμπαγάσα. Μπορεί ο Βέλγος άσος να συγκεντρώνει πάνω του τα βλέμματα όλων με τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις, όμως ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται τον Αργεντινό, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει τα δύο ντέρμπι με τους "δικέφαλους".

Οι αρχικές εκτιμήσεις του ιατρικού τιμ της ομάδας έκαναν λόγο για απουσία του Ιμπαγάσα για περίπου δύο βδομάδες. Δηλαδή έδιναν ελπίδες να μπορέσει ο έμπειρος αμυντικός να αγωνιστεί απέναντι στον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Σύμφωνα με την πορεία της αποθεραπείας του, ο Ιμπαγάσα κινδυνεύει να χάσει και τον αγώνα απέναντι στην ΑΕΚ στο "Σπύρος Λούης", κάτι που δεν αρέζει στον Βαλβέρδε, καθώς πάνω στον Αργεντινό έχει "χτιστεί" το παιχνίδι των "ερυθρόλευκων".

Ο Ιμπαγάσα συνεχίζει να πονάει και να μην μπορεί να πατήσει καλά το πόδι του, κάτι που έκανε το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, να ελαφρύνει ακόμα περισσότερο το πρόγραμμα προπονήσεις για τον Αργεντινό.
Read more!

Νοσταλγία για Ρόμενταλ

Μπορεί στον Ολυμπιακό να μην έχει καταφέρει να προσφέρει τα προσδοκώμενα και να βρίσκεται σχεδόν μόνιμα στον πάγκο, αλλά στον Άγιαξ η απουσία του είναι αισθητή. Μετά τη χθεσινή εντός έδρας ήττα-σοκ από τη Ντεν Χάαγκ, ο προπονητής του «Αίαντα», Μάρτιν Γιολ, νοστάλγησε τον Δανό εξτρέμ.
Νοσταλγία για Ρόμενταλ
«Πέρυσι σε τέτοιες καταστάσεις μπορούσα να χρησιμοποιήσω τον Ρόμενταλ. Τώρα δεν έχω καθόλου ακραίους παίκτες», δήλωσε ο Ολλανδός τεχνικός για τον 32χρονο άσο που το καλοκαίρι προτίμησε την πολύ καλύτερη πρόταση του Ολυμπιακού από ένα νέο συμβόλαιο με τον Άγιαξ.

Read more!

Μόνο νίκη στο Περιστέρι...

Ο Νίκος Νιόπλιας στον πάγκο... Ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Περιστερίου, απέναντι σε έναν αντίπαλο που παλεύει μέχρι το τέλος. Οι "πράσινοι" αν θέλουν να μην πάει χαμένη η νίκη στο ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας, θα πρέπει να κατακτήσουν το τρίποντο που θα τους φέρει και πάλι σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό. Σε κάθε άλλη περίπτωση οι "ερυθρόλευκοι" θα έχουν καταφέρει να "χτίσουν" ξανά μία διαφορά ασφαλείας και θα έχουν το πάνω χέρι για την υπόθεση τίτλος.

Ο Νίκος Νιόπλιας θα τοποθετήσει τον Κατσουράνη στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Γκοβού θα αγωνιστεί στο δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής, αντί του Μαρίνου, ο οποίος επιστρέφει στο Περιστέρι, αλλά αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Ατρομήτου. Συγκεκριμένα η ενδεκάδα που θα παρατάξει ο τεχνικός των πρωταθλητών θα αποτελείται από τους, Τζόρβα, Βύντρα, Κατσουράνη, Καντέ, Σπυρόπουλο, Σιμάο, Ζιλμπέρτο Σίλβα, Γκοβού, Χριστοδουλόπουλο, Λουίς Γκαρσία και Σισέ.
Read more!

«O Γκέκας έκανε... γύρο τον Τζέκο»

Η «Bild» είχε χαρακτηρίσει τον αγώνα του Σαββάτου μεταξύ Άιντραχτ και Βόλφσμπουργκ ως μάχη μεταξύ των δύο «πολυβόλων» της Bundesliga.
«O Γκέκας έκανε... γύρο τον Τζέκο»
Όμως ενώ ο Φάνης Γκέκας πυροβόλησε δύο φορές οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 3-1 και φτάνοντας τα 11 γκολ σε ισάριθμες αγωνιστικές, το αντίπαλο δέος, ο Έντιν Τζέκο των «λύκων», έμεινε άσφαιρος και στα 7 τέρματα.

Έτσι η γερμανική εφημερίδα αναφέρει στο φύλλο της Δευτέρας πως «... ο Γκέκας έκανε... γύρο τον επιθετικό της Βόλφσμπουργκ».

Read more!

"Φρεσκάρει" την ενδεκάδα ο Κούπερ

Με τέρμα του Χαβίτο ο Αρης έφυγε νικητής από την Τούμπα... Ο Αρης υποδέχεται τη Λάρισα με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει ξανά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ και κόντρα στους "βυσσινί", αναμένεται να ανακατέψει την τράπουλα, έτσι ώστε να παρουσιάσει μία "φρέσκια" ομάδα, η οποία θα μπορέσει να φτάσει στην κατάκτηση των τριών βαθμών.

Η Λάρισα προέρχεται από νίκη απέναντι στην Ξάνθη και θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα, γι αυτό και ο τεχνικός του Αρη ζήτησε από τους παίκτες του να είναι προσεχτικοί και συγκεντρωμένοι.

Ο Βαγγέλη θα πάρει τη θέση του Μίσελ στο αριστερό άκρο της άμυνας, ο Νέτο θα επανέλθει στα δεξιά ενώ Ναφτί και Πρίττας αναμένεται να είναι τα δύο αμυντικά. Αυτές θα είναι και οι αλλαγές που θα πραγματοποιήσει στην ενδεκάδα ο Κούπερ. Οι υπόλοιποι επτά θα είναι οι Σηφάκης, Ρονάλντι, Λαζαρίδης, Κόκε Χαβίτο, Κάλβο και Ρουίς.
Read more!

Μόρας: "Μίλησα με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό"

Ο Βαγγέλης Μόρας με τη φανέλα της Μπολόνια Ο Βαγγέλης Μόρας δεν κρύφτηκε πίσω από τα λόγια και σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα "Goal" τόνισε πως το Δεκέμβριο θα ψάξει ομάδα για να φύγει από την Μπολόνια, ενώ τόνισε πως το καλοκαίρι εκτός από την ΑΕΚ είχε μιλήσει τόσο με τον Ολυμπιακό, όσο και με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μόρα:

- Τι γίνεται με σένα; Γιατί δεν σε βλέπουμε στα παιχνίδια με την Μπολόνια;

"Να περάσει αυτό το δίμηνο και μετά θέλω να φύγω για να βρω την ψυχική μου ηρεμία".

- Υπάρχει κάτι στα υπ' όψιν;

"Υπάρχει δεν υπάρχει, θα ψάξω να βρω. Να καθίσω να κάνω τι; Με κρατήσανε εδώ για ποιο λόγο; Τους έφερα πρόταση το καλοκαίρι και δεν με αφήσανε να φύγω και τώρα με κρατήσανε εδώ για να μην παίξω καθόλου;".

- Τελειώνει το συμβόλαιο

"Τελειώνει το καλοκαίρι, αλλά θα κοιτάξω να φύγω τον Δεκέμβριο".

- Για ποιο λόγο δεν παίζεις, σου έχουν πει;

"Οχι. Τι και κυρίως γιατί να σου πούνε; Και από τη μεριά μου δεν μπήκα καν στη διαδικασία".

- Γιατί έχω την εντύπωση ότι η Μπολόνια σου έδωσε την εθνική και ότι η εθνική σου πήρε τη θέση σου στην Μπολόνια;

"Ελα ντε. Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω ούτε και εγώ. Το πιστεύεις;".

- Εχεις και εσύ αυτήν την αίσθηση;

"Εννοείται. Εδώ ερχόμουν να παίξω με την Ελλάδα και έχανα τη φανέλα του βασικού στην Μπολόνια".

- Ηταν το θέμα των τραυματισμών σου; Της φυσικής κατάστασης;

"Οχι, ποιας φυσικής κατάστασης; Στο τέλος ποιος έπαιξε πάλι; Οταν ήρθαν τα δύσκολα, εγώ έπαιξα πάλι".

- Υπήρξε πάντως δημόσια τοποθέτηση ότι σου έλεγαν πέρυσι το φθινόπωρο να μην παίζεις και τα δύο παιχνίδια όταν υπήρχε διπλή ελληνική κλήση.

"Ναι, τότε με το πρόβλημα με το γόνατο. Η δικαιολογία ήταν ότι είχα κάνει χειρουργείο στο γόνατο και δεν ήμουν έτοιμος να παίξω στην Εθνική".

- Τους ενοχλούσε δηλαδή που πήγαινες στην Εθνική;

"Δεν μπορούσαν να πούνε ότι μας ενοχλεί που πας, αλλά κατά βάθος Στην αρχή ειδικά της σεζόν, τότε αυτό έδειχναν σε εμένα. Οταν κάποιος φεύγει για να παίξει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του και επιστρέφοντας βρίσκεται από το γήπεδο στον πάγκο, τι άλλο μπορεί να σημαίνει; Εντάξει, είχα πέρυσι κάποιους τραυματισμούς τόσο με την Ελλάδα όσο και με την Μπολόνια, αλλά τούτο δεν μου λέει τίποτα. Αυτό, όμως, που με πείραξε είναι το φετινό ειδικά. Πας Μουντιάλ, γυρίζεις και δεν σε υπολογίζει κανένας. Μιλάμε όταν ήταν ακόμη ο Κολόμπα (σ.σ. ο Ιταλός τεχνικός απολύθηκε παραμονές της έναρξης του φετινού Καμπιονάτο και αντικαταστάθηκε από τον Μαλεζάνι). Γι' αυτό και εγώ τρεις ημέρες πριν από την πρεμιέρα με την Ιντερ ζήτησα να φύγω".

- Τι έγινε τότε;

"Εγινε κατανοητό σε μένα ότι δεν εντάσσομαι στα βασικά πλάνα της ομάδας".

- Γεγονός που δεν άλλαξε ούτε με τον Μαλεζάνι...

"Από την αρχή εγώ το ήξερα ότι όποιος και να έρθει το ίδιο πράγμα θα είναι. Διαφορετικά γιατί να θέλω να φύγω;".

- Οι δικές μου πληροφορίες από την Ιταλία λένε ότι ο αντικαταστάτης σου Ανχελ Μπρίτος πωλείται και ότι παίζοντας μεγαλώνει το ποσό που απαιτεί η Μπολόνια.

"Αν είναι έτσι όπως τα λες, τότε καλύτερα για μένα. Ευκαιρία να αποχωρήσω το συντομότερο δυνατό".

- Ζήτησες, λοιπόν, να φύγεις. Με την πρόταση της ΑΕΚ τι έγινε; Εδώ η πληροφόρηση έλεγε ότι εσύ συμφώνησες με την ΑΕΚ, αλλά οι απαιτήσεις της Μπολόνια ήταν μεγάλες.

"Οχι. Είπα ότι θα δω ποιες είναι οι προτάσεις τις οποίες έχω και ποια είναι η καλύτερη και θα αποφασίσω για μένα. Αυτό είχα δηλώσει και να μην κοροϊδεύουμε τον κόσμο γιατί έγραφαν συνέχεια ''έρχεται, έρχεται, έρχεται. Τα έχει βρει σε όλα''. Υπήρξε μια πρόταση, από εκεί και πέρα δεν είχαμε έρθει ποτέ σε συμφωνία. Η πρόταση, δε, έγινε πριν ακόμη μιλήσω εγώ με την Μπολόνια για το τι θα κάνουμε, τι ζητάνε ή οτιδήποτε. Αλλά δεν είχα απαντήσει ποτέ σε κανέναν, δεν είχα πει ναι έρχομαι ή ότι έχω συμφωνήσει. Η μόνη ομάδα με την οποία είχα συμφωνήσει σε όλα ήταν η Τσεζένα. Εστω και αν χάλασε την τελευταία ημέρα".

- Γιατί χάλασε;

"Από την Μπολόνια μας έβαλαν στη διαδικασία να μιλήσουμε, αλλά ο πρόεδρος αποφάσισε να με κρατήσει".

- Τελικά η ΑΕΚ σε διαπραγματεύτηκε με την Μπολόνια;

"Αυτό δεν το ξέρω εγώ καθόλου, σε τι συζητήσεις ήρθε η ΑΕΚ με την Μπολόνια. Από την Μπολόνια, πάντως, δεν βγήκε κάτι επίσημο για την ΑΕΚ. Εγώ σου λέω τη δική μου πλευρά".

- Οτι εσύ δεν συμφώνησες με την ΑΕΚ...

"Δεν είχα πει ότι είχα φέρει αντίρρηση στην πρόταση που για τα οικονομικά δεδομένα της ΑΕΚ ήταν τιμητική. Είχα πει να δω πώς είναι η κατάσταση της Μπολόνια, τι ζητάει η Μπολόνια, τι σκέφτεται για μένα η Μπολόνια και μετά να αποφασίσω. Αν δεν με παίρνει, τότε θα πάρω την πρόταση της ΑΕΚ στα χέρια μου και θα συζητήσω. Αν είναι καλή ή όχι θα αποφάσιζα εκείνη τη στιγμή".

- Αλλά δεν έφτασες καν σε αυτή τη διαδικασία, να αποφασίσεις για την πρόταση της ΑΕΚ.

"Οχι, όχι, δεν είχα αποφασίσει για τίποτα, γιατί δεν μου μεταφέρθηκε και τίποτα από την πλευρά της Μπολόνια και γιατί και τα λεφτά που ζητούσε ήταν πάρα πολλά, οπότε δεν νομίζω να έμπαινε και η ΑΕΚ σε διαδικασία να συζητήσει για κάτι τέτοιο".

- Με τον Ολυμπιακό τι ισχύει; Ο Μαρινάκης φέρεται να σας είπε να περιμένετε, με το θέμα να επανέρχεται την προηγούμενη εβδομάδα στον Τύπο.

"Με τον Ολυμπιακό είχα συζητήσεις το καλοκαίρι. Οπως και με τον Παναθηναϊκό. Ημασταν σε συνομιλίες. Τώρα αν αυτές θα ανοίξουν εκ νέου τον Δεκέμβριο και με τι περιεχόμενο, για τον Ιανουάριο δηλαδή ή για το επόμενο καλοκαίρι όπως είχε γραφτεί, εδώ είμαστε να δούμε. Εκείνο που γνωρίζω σίγουρα είναι ότι στην τελευταία μεταγραφική περίοδο υπήρχαν για μένα προτάσεις από ιταλικές ομάδες, τις οποίες απέρριψε η Μπολόνια. Ακόμη και της Τσεζένα που πραγματικά ήταν πολύ καλή οικονομικά (σ.σ. 1 εκατ. ευρώ όσα ζητούσε η Μπολόνια), αλλά ο πρόεδρος ήρθε και μου είπε πριν από το ματς με την Ιντερ ότι εσύ μένεις εδώ και θα σου το ανανεώσω εγώ το συμβόλαιο".

- Δεν προχώρησε, αλλά αν το κάνει τώρα;

"Το να ανανεώσω ένα συμβόλαιο με την Μπολόνια δεν μου λέει τίποτα. Ανανεώνω. Αλλά αν βλέπω ότι εξακολουθώ να μην παίζω, θα κοιτάξω και τότε να φύγω. Δανεικός σε μια άλλη ομάδα. Είναι λογική οποιουδήποτε ποδοσφαιριστή. Μέσα σε δύο μήνες χρονικά μετά το Μουντιάλ κατάφερα να χάσω τη θέση μου στην Εθνική και τη θέση μου στην Μπολόνια. Είναι κάτι το οποίο δεν μου αρέσει. Είναι κάτι στο οποίο δεν είμαι συνηθισμένος, δεν το έχω ξαναπεράσει. Δεν το δέχομαι".

- Από την ΑΕΚ έφυγε ο Μπάγεβιτς. Σε περίπτωση που έχεις εκ νέου κρούση αλλάζει κάτι;

"Δεν νομίζω ότι αν θα γύριζα ποτέ στην ΑΕΚ -ακόμη και το καλοκαίρι που υπήρχε το θέμα- θα το έκανα μόνο για τον κύριο Μπάγεβιτς. Ο προπονητής ξέρουμε ότι τη μία είναι, την άλλη δεν είναι. Οπότε δεν μπορείς να σκέφτεσαι ότι πάω μόνο γιατί είναι ο προπονητής εκεί. Σίγουρα θα ήταν θετικό για μένα το να ξαναδούλευα με τον κύριο Μπάγεβιτς, οπότε από αυτήν την άποψη σου δίνει περισσότερη χαρά το να επιστρέψεις. Από εκεί και πέρα, όμως, έχω πει ποια είναι η σχέση μου με την ομάδα της ΑΕΚ. Εχω περάσει τέσσερα χρόνια καταπληκτικά, οπότε δεν νομίζω ότι ο κύριος λόγος για να γύριζα θα ήταν ο προπονητής".

-Με την Εθνική τώρα τι γίνεται; Ησουν στην τελευταία προεπιλογή, κόπηκες. Εχεις μιλήσει καθόλου με τον Σάντος;

"Υπήρξε μόνο μια επικοινωνία τον Αύγουστο. Από εκεί και πέρα ο καθένας κάνει τις επιλογές του, εγώ δεν μπορώ να κάνω τίποτα και ούτε χρειάζεται να πω κάτι για αυτά που πιστεύω εγώ για μένα. Εφόσον ο λόγος είναι ότι όταν δεν αγωνίζονται οι παίκτες στις ομάδες τους δεν πρόκειται να τους παίρνει, δεκτός και κατανοητός, οπότε στόχος μου είναι να βρω μια ομάδα να παίζω, ώστε να πείσω τον προπονητή ότι μπορώ να επιστρέψω".

- Αυτό σου το είπε στην επικοινωνία που είχατε;

"Οχι, δεν μου είπε ότι δεν σε καλώ για αυτόν το λόγο. Μου είπε απλά ότι υπολογίζομαι, μιλήσαμε λίγο γιατί τον γνωρίζω άλλωστε τον κύριο Σάντος. Απλώς απάντησα σύμφωνα με τις δηλώσεις που έχει κάνει ο ίδιος ο προπονητής, ότι θα παίρνει τους πιο φορμαρισμένους παίκτες. Η λογική του είναι αυτή, είναι δεκτή. Αυτά είναι τα πιστεύω του οπότε βαδίζω και εγώ πάνω στα πιστεύω που έχει ο προπονητής. Μετά αν με καλέσει ή όχι είναι δικό του θέμα, όχι δικό μου".

- Ολες αυτές τις τελευταίες μαζικές αποχωρήσεις στην Εθνική εσύ πώς τις είδες;

"Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του. Το τι προβλήματα μπορεί να έχει ένας ποδοσφαιριστής με κάποιον άλλον ποδοσφαιριστή είναι καθαρά δικό του θέμα. Ο καθένας αντιδράει κατά συνείδηση. Αυτό που λέω πάντα είναι ότι κοιτάω να είμαι εγώ καλά, να κάνω αυτό που πρέπει ούτως ώστε όποτε κληθώ να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Τώρα όλες αυτές οι αποφάσεις που πήραν τα παιδιά είναι δικές τους και δεν θα τους κρίνω εγώ".

- Φάνηκε, πάντως, παράξενο ότι δεν υπήρξε επίσημη αιτιολόγηση, ενώ δεν ενημερώθηκε προσωπικά ούτε και ο Σάντος...

"Αν έχουν κάποιο πρόβλημα ή δεν επιθυμούσαν να είναι στην Εθνική και ήθελαν με αυτόν τον τρόπο να το δείξουν, το έκαναν έτσι. Το δέχομαι γιατί δεν δύναμαι να ξέρω τι μπορεί να σκέφτεται ο καθένας ή τι προβλήματα μπορεί να είχε ο οποιοσδήποτε για να πάρει αυτές τις αποφάσεις. Είμαι μαζί τους και δεν είμαι. Εκαστος αποφασίζει και πράττει με τον τρόπο που αισθάνεται. Δεν είμαι ούτε με τον έναν ούτε με τον άλλον".

- Δημιουργήθηκε, όμως, έτσι και μια τεράστια παραφιλολογία.

"Δεν θα έπρεπε να ασχοληθούμε τόσο πολύ. Βλέπουμε ότι η Εθνική πηγαίνει καλά, δεν έχει επηρεαστεί από αυτά, οπότε ας το αφήσουμε να περάσει. Και στο μέλλον να ευχόμαστε να μην υπάρξουν ξανά τέτοια προβλήματα, αν είναι προβλήματα".

- Παρακολούθησες τα τελευταία παιχνίδια; Με τη Λετονία κατεβάσαμε μια από τις πιο νεανικές ομάδες στην ιστορία μας.

"Είναι πάρα πολύ καλό αυτό. Από την άλλη μακάρι να στηρίζονται έτσι οι ποδοσφαιριστές και από τις ομάδες τους και όχι μόνο από την Εθνική. Το παν είναι οι ομάδες τους. Εμφανίζονται ξαφνικά παίκτες καλοί και μετά χάνονται λόγω του ότι οι ομάδες τους δεν πιστεύουν σε αυτούς. Και η Ελλάδα διαθέτει ταλέντα".

- Με τον Σάντος έχουμε δει και νέα πρόσωπα στην Εθνική και αυτό έρχεται σε αντίθεση με τον προκάτοχό του Ρεχάγκελ, για τον οποίο υπήρχαν διαμαρτυρίες, από τον κόσμο και τον Τύπο, ότι είχε κάνει την Εθνική τσιφλίκι συγκεκριμένων.

"Ο κόσμος πάντα περιμένει στη γωνία για να πει κάτι κακό για τον προπονητή ή τον παίκτη. Αυτά που κατάφερε ο κύριος Ρεχάγκελ δεν πιστεύω να τα πετύχει κανείς άλλος. Αυτήν τη φιλοσοφία είχε, αυτή στήριζε και αυτή μας έφερε την επιτυχία. Οπότε να μην είμαστε και εμείς τόσο κριτικοί απέναντι σε αυτόν τον άνθρωπο. Τα δικά του πιστεύω έχει και ο κύριος Σάντος, επομένως ας σταθούμε στο έργο το οποίο παρουσιάζει ο καθένας αν είναι επιτυχημένο ή όχι".

- Πόσο καιρό πιστεύεις ότι θα χρειαστεί μια ιταλική ομάδα για να ενδιαφερθεί για τον Φετφατζίδη;

"Σύμφωνα με τις ελληνικές εφημερίδες και από αυτά που έχουν γραφτεί ενδιαφέρονται όλοι. Για την Ελλάδα ήδη έχουν ενδιαφερθεί. Ολοι βλέπουν ότι αυτό το παιδί έχει πραγματικά ταλέντο. Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά οι μεταγραφές δεν γίνονται από τη μια ημέρα στην άλλη. Γράφονται για Ελληνες παίκτες και μεγάλες ομάδες. Αν μια μεγάλη ομάδα σε θέλει, θα έρθει και θα σε πάρει. Και θα έχει μάθει τα πάντα για σένα και θα σε έχει παρακολουθήσει και πολύ καιρό".

- Μπορεί να παίξει στο Καμπιονάτο;

"Την τέχνη την κατέχει, το έχουμε δει όλοι. Σαν πρωτάθλημα είναι πολύ δύσκολο, αλλά δεν είναι ότι δεν έχει την ικανότητα να πετύχει. Από εκεί και πέρα αυτό που είπα, πιστεύω ότι το τιμ του Βαλβέρδε ξέρει πώς θα τον αξιοποιήσει".

- Με αφορμή τον Φετφατζίδη, βλέπουμε ότι στην Ελλάδα έχουν γίνει μόδα οι ρήτρες. Πόσο βοηθούν τους ποδοσφαιριστές;

"Ο ίδιος παίκτης, στην Ιταλία χαρακτηριστικά, αν ήταν Βραζιλιάνος θα μπορούσε να φτάσει τις υψηλές τιμές που βάζουν οι ελληνικοί σύλλογοι. Ενας Ελληνας δύσκολο. Μια ρήτρα μπορεί να καταστρέψει έναν ποδοσφαιριστή, αν ο πρόεδρος ή οι ομάδες δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τέτοια ποσά είναι απαγορευτικά. Τώρα πια χρήματα δίνονται μόνο για ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αλλιώς όλοι ψάχνουν για ελεύθερους".

- Και μιας ο λόγος για ταλαντούχους παίκτες, οι Ιταλοί έδιναν τον Τοροσίδη στην Μπολόνια το καλοκαίρι...

"Ξέρω ότι υπήρξε ενδιαφέρον, γιατί με πήραν και μένα τηλέφωνο από την ομάδα να με ρωτήσουν για τον παίκτη, ποιος ήταν ο μάνατζέρ του. Για την Μπολόνια είναι δύσκολο να αγοράσει τόσο ακριβό ποδοσφαιριστή".

- Πέρα από σένα και ένας άλλος Ελληνας τα περνάει δύσκολα στην Ιταλία. Ο Παπασταθόπουλος.

"Είναι φυσιολογικό. Δεν ήταν τυχερός στο παιχνίδι με την Τσεζένα. Αυτό που έχει καταφέρει, όμως, είναι πολύ μεγάλο και του αξίζουν συγχαρητήρια. Θέλω να πιστεύω ότι ξέρουν τι κάνουν στην ομάδα της Μίλαν, τι παίκτη πήραν και δεν θα τον καταδικάσουν έτσι".

- Εσύ, ο Σωκράτης, ο Χετεμάι και από το περασμένο καλοκαίρι οι Κονέ και Ταχτσίδης στη Serie A. Σύμπτωση ότι προέρχονται όλοι από την ΑΕΚ;

"Εχω μιλήσει και με τον Κονέ και με τον Χετεμάι. Στην ΑΕΚ ξέρουν να εντοπίζουν ταλέντα, αλλά μετά υπάρχει απ' ό,τι φαίνεται πρόβλημα στη διαχείριση του υλικού".
Read more!

Για το "διπλό" στην Καβάλα

Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν το γκολ του Σαλπιγγίδη Με τον Μάκη Χάβο στο τιμόνι του ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει και βρίσκει το παλιό καλό του εαυτό και αυτόν θέλει να φανερώσει τη Δευτέρα στο "Ανθή Καραγιάννη". Η... διψασμένη Καβάλα μόνο εύκολος αντίπαλος δεν είναι και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά στο δικέφαλο, ο οποίος σε αυτό το γήπεδο έχει να γευτεί τη νίκη από το 1997.

Ο Χάβος δεν πρόκειται να προβεί σε μεγάλες αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα που παρέταξε απέναντι στη Βιγιαρεάλ την Πέμπτη. Ο Σνάουτσνερ θα πάρει τη θέση του Σακελλαρίου στο αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ ο Ελ Ζαρ θα αντικαταστήσει τον τραυματία Ιβιτς.

Συγκεκριμένα η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ θα είναι: Κρέσιτς, Μπουσαϊντί, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Πάμπλο Γκαρσία, Βιτόλο, Φωτάκης, Βιεϊρίνια, Ελα Ζαρ και Σαλπιγγίδης.
Read more!

Με Καντέ στο Περιστέρι

Με τον Σεντρίκ Καντέ κανονικά στην αποστολή θα πάει ο Παναθηναϊκός στην αναμέτρηση της Δευτέρας στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο, για την 9η αγωνιστική της Superleague. Ο Νίκος Νιόπλιας άφησε εκτός για ακόμα μία αναμέτρηση τους Σεϊταρίδη και Φερνάντες, ενώ Νίνης, Λέτο, Μπουμσόνγκ και Μαυρίας επίσης δεν θα δώσουν το «παρών» στο εκτός έδρας ματς των δυτικών προαστίων.
Με Καντέ στο Περιστέρι
Αναλυτικά η 19μελής αποστολή που επέλεξε ο Κοζανίτης τεχνικός: Τζόρβας, Καρνέζης, Καντέ, Σαριέγκι, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Κατσουράνης, Πλεσί, Καραγκούνης, Σιμάο, Ζιλμπέρτο, Δημούτσος, Χριστοδουλόπουλος, Λουίς Γκαρσία, Σισέ, Πετρόπουλος, Γκοβού. Read more!

Χωρίς νικητή το ντέρμπι των Βρυξελλών

Δεν ανέδειξε νικητή το μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής στο Βέλγιο, καθώς Άντερλεχτ και Κλαμπ Μπριζ ήρθαν ισόπαλες 2-2 σε ένα… χορταστικό παιχνίδι.
Χωρίς νικητή το ντέρμπι των Βρυξελλών
Απόλυτα μοιρασμένο το παιχνίδι με την φιλοξενούμενη να αιφνιδιάζει και να προηγείται 2-0 με γκολ των Νταλμά και Γκεράερτς και την ομάδα του Γιάκομπς να ισοφαρίζει μέσα σε δύο λεπτά με τους Γιουχάζ και Λουκάκου.

Η Άντερλεχτ έχασε την ευκαιρία να πιάσει στην κορυφή την Γκενκ και παρέμεινε στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ η Μπριζ- που δεν κερδίζει εδώ και μια 12ετία στις Βρυξέλλες- έπεσε στην ένατη θέση, έχοντας 21 βαθμούς. Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...