ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Αποθέωση για Τόρες

Ο Φερνάντο Τόρες με δύο γκολ έδωσε τη νίκη στη Λίβερπουλ επί της Τσέλσι και ο προπονητής των «κόκκινων», Ρόι Χόγκντσον αποθέωσε τον Ισπανό επιθετικό για την εμφάνισή του.
Ο τεχνικός του συλλόγου του «Άνφιλντ» δεν μπορούσε παρά να πλέγει σε πελάγη ευτυχίας: «Ο Φερνάντο στο δεύτερο ημίχρονο κουράστηκε, αλλά έκανε ακόμα κούρσες οι οποίες δημιουργούσαν προβλήματα στους αμυντικούς της Τσέλσι. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς και θα ήταν για κάθε ομάδα. Δεν μπορείς να πετύχεις αν δεν διαθέτεις επιθετικούς που μπορούν να κάνουν τη δουλειά για την ομάδα. Ελπίζω στο τέλος της σεζόν να μπορεί να πει "παρότι δεν άρχισα καλά είχα μια καλή χρονιά" και να μπορεί να το αποδείξει έχοντας σκοράρει πολλά γκολ. Θέλει να πηγαίνει ο σύλλογος καλά και βλέπει ότι βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση. Δε μπορούσε να πει πολλά όσο υπήρχαν οι παλιοί ιδιοκτήτες, αλλά μετά την πώληση του συλλόγου πιστεύει ότι έχουμε λαμπρό μέλλον».
Αποθέωση για Τόρες
Ο Χόγκντσον αναφέρθηκε και στην κριτική που του έχει γίνει από τότε που πάτησε το πόδι του στο Μερσεϊσάιντ: «Από τη στιγμή που ήρθα εδώ δεν είχα καμία αμφιβολία για τις ικανότητές μου. Πρέπει να συνεχίζεις να εργάζεσαι και να δίνεις τις απαντήσεις σου. Δεν είμαστε κακή ομάδα και προσπαθούμε να γινόμαστε όλο και καλύτεροι».
«Δυνατοί με καθημερινή δουλειά»
Ο προπονητής της Λίβερπουλ στάθηκε και στον παράγοντα τύχη και... ατυχία: «Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί. Στο δεύτεροι ημίχρονο η Τσέλσι ανέβηκε, αλλά χάρη στον Ρέινα και το δοκάρι διατηρήσαμε ανέπαφη την εστία μας και είχαμε και κάποιες ευκαιρίες. Είμαι πολύ χαρούμενος από το αποτέλεσμα και τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα ανταποκρίθηκε στο γεγονός ότι χάσαμε Τζόνσον και Κυργιάκο πριν από το παιχνίδι. Ο κόσμος δεν κοιτάει το πώς παίζεις, αλλά μόνο τα αποτελέσματα. Δεν έχουμε αλλάξει πολλά στο παιχνίδι μας, αλλά ίσως γινόμαστε πιο δυνατοί και πιστεύουμε πιο πολύ στον εαυτό μας. Είναι ένα αποτέλεσμα που προέρχεται από την καθημερινή δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...