ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 8 Νοεμβρίου 2010

Προς την έξοδο ο Κράνιτσαρ

Στη «σκιά» του τρομερού Μπέιλ
Το μέλλον του μακριά από το «Γουάιτ Χαρτ Λέιν» σκέφτεται ο Νίκο Κράτσιναρ, αφού ο χρόνος συμμετοχής του φέτος στην Τότεναμ είναι εξαιρετικά περιορισμένος. Ο αριστεροπόδαρος μέσος έχει την ατυχία να πέφτει πάνω στον Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος πραγματοποιεί φοβερές εμφανίσεις, φράζοντάς του τον δρόμο για την ενδεκάδα.

Αφού λοιπόν επανέλαβε πως «είμαι χαρούμενος που ανήκω σε αυτή την ομάδα», ξεκαθάρισε: «Προτεραιότητά μου είναι να παραμείνω στην Τότεναμ, αλλά κανείς δεν θέλει να αποτελεί ρεζέρβα. Αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση τότε θα πρέπει να βρεθεί μια λύση… Ζω και αναπνέω για το ποδόσφαιρο. Αν δεν υπάρχει ρόλος για εμένα στην ομάδα τότε θα πρέπει να αρχίσω να σκέφτομαι ποιο θα είναι το επόμενο βήμα στην καριέρα μου».

Σκασμένος από τις δυσκολίες που συναντά στην Τότεναμ ο 26χρονος άσος είναι ο Ζλάτκο Κράνιτσαρ. «Αν δεν ήταν φιλόδοξος δεν θα επέμενε. Θέλει να πετύχει και όχι να καθίσει πάνω στο πλουσιοπάροχο συμβόλαιό του. Υπό αυτές τις συνθήκες όμως δεν μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο. Θέλει να παραμείνει στο Λονδίνο, όμως θα τον ενδιέφερε η προοπτική της Λίβερπουλ. Ίσως και της Serie A αν αποχωρούσε από την Αγγλία», είπε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν τεχνικός της εθνικής ομάδας του Μαυροβουνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...