ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ναι στο Κάνσας!Στοίχημα!

104 ΚΑΝΣΑΣ-ΣΑΝ ΧΟΣΕ 1 1,95

Βασικό και μοναδικό σημείο μας για σήμερα είναι ο άσος του Κάνσας στο νέο του γήπεδο.Η απόδοση στον ΟΠΑΠ είναι στο 1,95 ενώ στο Ίντερνετ φτάνει μέχρι και το 2,20!Καληνύχτα αδέρφια καλή μας επιτυχία!! Read more!

«Φορλάν, Ρέγες, Ουιφαλούσι στη Γαλατά!»

«Ναι» σε πρόταση της Γαλατασαράι για τρεις παίκτες της είπε η Ατλέτικο Μαδρίτης σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρεται το ταξίδι για την Πόλη δεν αποκλείεται να κάνουν Φορλάν, Ρέγες.

Δεν πρόκειται απλά για σενάριο, αφού η Γαλατά στο site της (photogallery) έχει αναρτήσει το θέμα με τους τρεις παίκτες που αναμένεται να φορέσουν τη φανέλα της. Η είδηση βγήκε από τα τουρκικά Μέσα Ενημέρωσης, που ανέφεραν ότι οι Ροχιμπλάνκος είπαν το «ναι» προκειμένου η Γαλατά, που έχει πάρει την κάτω βόλτα, να κάνει το τριπλό εκκωφαντικό «μπαμ». Όπως προκύπτει, ο πρόεδρος του τουρκικού κλαμπ βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (16/06) στα γραφεία του «Βιθέντε Καλδερόν» για διαπραγματεύσεις με τον ομόλογό του της Ατλέτικο, Ενρίκε Θερέθο για τους Ντιέγκο Φορλάν, Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες και Τόμας Ουιφαλούσι.
Αν και όπως φαίνεται δεν έχει ακόμα επέλθει συμφωνία, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι οι διαπραγματεύσεις υπάρχουν και τα ονόματα των τριών έχουν πέσει στο τραπέζι, με την Γαλατασαράι να το ανακοινώνει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Η Ατλέτικο επιβεβαίωσε ότι υφίσταται πρόταση και σύμφωνα με κάποιες πηγές φτάνει τα 40 εκατ. ευρώ και για τους τρεις.

Πηγή gazzetta
Read more!

Όλα για τον Μπέλεκ

Εγκρίθηκε η απόκτηση του Στιβ Μπέλεκ από το συμβούλιο της ΑΕΚ και ο άνθρωπος της Ένωσης που βρίσκεται στην Ιταλία θα κάνει ότι μπορεί για να εξασφαλίσει την απόκτησή του.

Όπως γνωρίζετε, Αδαμίδης και Χιμένεθ συμφώνησαν να προχωρήσουν στην απόκτηση δύο ακόμη επιθετικών, και ο ένας εξ αυτών να είναι ο 18χρονος Μπέλεκ. Ο Ισπανός τεχνικός υπολογίζει πολύ στην απόκτηση του νεαρού Καμερουνέζου επιθετικού και θέλει σε συνδυασμό με τους Σιαλμά και Λυμπερόπουλο να έχει στα χέρια του τη λύση του ταλαντούχου παίκτη της Ουντινέζε .
Άνθρωπος της Ένωσης βρίσκεται εδώ και μερικές μέρες στην Ιταλία και προσπαθεί να πάρει την θετική απάντηση των Ιταλών, των οποίων η τελική απόφασή αναμένεται να παρθεί την επόμενη εβδομάδα. Οι «κιτρινόμαυροι» υπολογίζουν ότι θα μπορέσουν να αποκτήσουν τον παίκτη δανεικό για ένα χρόνο έναντι 100.000 ευρώ.
 Πηγή gazzetta
Read more!

«Διαφημιστικό κόλπο» λέει το Forbes!

Το έγκυρο ως προς τα οικονομικά θέματα Forbes ανατρέπει το ρεπορτάζ των τελευταίων ημερών για την πώληση του Παναθηναϊκού και το χαρακτηρίζει διαφημιστικό κόλπο!

Ο Μάικ Οζανιάν αναλύει τα δεδομένα της «πράσινης» υπόθεσης και διαψεύδει πως υπήρξε επαφή με τον Σαλβατόρε Γκαλιατότο για την ανεύρευση αγοραστή. Αναφέρει δε πως ό,τι έχει ειπωθεί τα τελευταία 24ωρα δεν είναι παρά ένα διαφημιστικό κόλπο από πλευράς Παύλου Γιαννακόπουλου για να... ξεφορτωθεί την ομάδα, που ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα!
Αναλυτικά το δημοσίευμα:
«Προφανώς τα χρέη του ελληνικού κράτους και η δημόσια αναταραχή που υπάρχει για τα προτεινόμενα μέτρα έχουν εξελιχθεί σε τόσο σοβαρό θέμα που ο Παναθηναϊκός, η πιο διάσημη ομάδα της χώρας, είναι προς πώληση.
Υπάρχουν εκτεταμένες αναφορές στις ελληνικές εφημερίδες ότι ο ιδιοκτήτης της ομάδας μπάσκετ, ο Παύλος Γιαννακόπουλος, "πέταξε" στην Νέα Υόρκη για να μιλήσει με κορυφαίο αθλητικό τραπεζίτη για την συμφωνία. Όμως το ρεπορτάζ του The Hoop λέει ότι αυτό είναι απλά ένα διαφημιστικό κόλπο του Γιαννακόπουλου για να παρακινήσει την προσφορά προς την ομάδα.
Το πρόβλημα είναι ότι έχω επιβεβαιώσει πως ο Γκαλατιότο ή κάποιος από την εταιρία δεν έχει συναντηθεί με κανέναν από την ομάδα. Επιπλέον, ο Παναθηναϊκός χάνει ένα σωρό χρήματα. Φαίνεται πως ο Γιαννακόπουλος δεν θα μπορέσει να ξεφορτωθεί την γεμάτη οικονομικά προβλήματα ομάδα όσο συνεχίζεται η κρίση στην Ελλάδα».

Πηγή gazzetta
Read more!

Περιμένουν να ρίξει τις απαιτήσεις...

Η οικονομική διαφορά που προκύπτει ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βαλενσιέν για τον Κάρλος Σάντσες υποχρεώνει τους Πειραιώτες να μπουν σε ένα... μπαράζ σκληρών διαπραγματεύσεων σε μία προσπάθεια να ρίξουν τις απαιτήσεις της γαλλικής ομάδας, που ζητά τουλάχιστον 3 εκατ. ευρώ.

Ο Ολυμπιακός δίνει 2,5 με 2,6 εκατ. ευρώ για τον Κάρλος Σάντσες όμως η Βαλενσιέν δεν είναι διατεθειμένη να δεχθεί λιγότερα από 3 εκατ. ευρώ. Έτσι οι πρωταθλητές Ελλάδας θα αποπειραθούν να κάνουν τον γαλλικό σύλλογο να ρίξει τις οικονομικές του αξιώσεις για να γίνουν έτσι επαφές σε άλλη βάση.
Ο Σάντσες συνεχίζει να θέλει πολύ να παίξει στον Ολυμπιακό. Όμως η Βαλενσιέν δεν θα πει το... ναι εφόσον δεν ικανοποιηθεί στον οικονομικό τομέα. Στο λιμάνι πάντως έλεγαν ότι ναι μεν επιζητούν την απόκτηση του Σάντσες και πως θα προσπαθήσουν πολύ να τον κάνουν δικό τους, όμως διευκρίνιζαν πως δεν θα κάνουν οικονομικούς παραλογισμούς για τον αποκτήσουν.

Πηγή gazzetta
Read more!

Τέλος τα... sota, ανανέωσε ο Sotis!

Toν είχαν «τελειωμένο» και τα σενάρια τον έστελαν... στις μισές ομάδες της Ευρώπης! Τελικά ο Σωτήρης Κυργιάκος θα παραμείνει κάτοικος Λίβερπουλ και την επόμενη σεζόν, καθώς όπως αναφέρει η Daily Mail το συμβόλαιό του ανανεώθηκε μέχρι το καλοκαίρι του 2012!







Οι φήμες που ήθελαν τον διεθνή αμυντικό με το... ένα πόδι έξω από το «Άνφιλντ» αποδείχθηκαν... σότα! Η Daily Mail αποκαλύπτει ότι ο Σωτήρης Κυργιάκος ανανέωσε τη συνεργασία του με τη Λίβερπουλ για ακόμη έναν χρόνο.
Ο Έλληνας άσος είχε υπογράψει διετές συμβόλαιο το 2009 με τους «κόκκινους», το οποίο θα ανανεωνόταν σε περίπτωση που έπιανε έναν συγκεκριμένο αριθμό παιχνιδιών. Ο Κυργιάκος τα κατάφερε και θα είναι κάτοικος Αγγλίας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, καθώς μέχρι στιγμής το όνομά του δε βρίσκεται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες.
Πηγή gazzetta
Read more!

Ρωμαϊκό... μπάσιμο για Σισέ!

Οι Ιταλοί επιμένουν ότι η Λάτσιο είναι κοντά στο να αποκτήσει τον Τζιμπρίλ Σισέ ενώ δεδομένα υπάρχει επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές! Καθοριστικές οι επόμενες ώρες.

Όπου υπάρχει... καπνός υπάρχει και φωτιά. Κάτι ανάλογο ισχύει και στα ρεπορτάζ των Ιταλών που κάνουν λόγο για «παιχνίδι» της Λάτσιο με τον Τζιμπρίλ Σισέ. Το απόγευμα της Πέμπτης, ρεπορτάζ από την γειτονική χώρα ανέφεραν ότι «οι επόμενες ώρες μοιάζουν να είναι κρίσιμες για το μέλλον του Γάλλου επιθετικού Τζιμπρίλ Σισέ. Αυτή την ώρα ο Βιντζέντζο Μοραμπίτο είναι σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Φίλιπ Πιολά, για να τον πείσει να δεχτεί να πάει στην Λάτσιο. Ο Σισέ έχει ανακοινώσει ήδη της αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό και η Λάτσιο θα πληρώσει ένα ποσό κοντά στα 6 εκ. ευρώ».
Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει όντως επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές. Εκείνη του ιταλικού συλλογού και του Γάλλου σούπερ σταρ του «τριφυλλιού». Δεν τα έχουν βρει ακόμη αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να γίνει αν ανέβουν οι Ιταλοί οικονομικά ως προς την προσφορά προς τον Σισέ. Φυσικά, αυτή την στιγμή δεν έχει γίνει επίσημη πρόταση στον Παναθηναϊκό και οι συζητήσεις γίνονται μόνο με την πλευρά του διεθνή επιθετικού.
Είναι εύκολα αντιληπτό ότι οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες για το μέλλον του Σισέ και το «φλερτ» με την Λάτσιο, η οποία φέρεται διατεθειμένη να ικανοποιήσει και τους «πράσινους» για να προχωρήσει η μεταγραφή.
Aνακοινώθηκε ο Γκάμπριελ
Από κει και πέρα, το απόγευμα της Πέμπτης ανακοινώθηκε και επίσημα αυτό που ήταν γνώστο εδώ και μήνα. Ότι ο Γκάμπριελ θα συνεχίσει την καριέρα στην Γκρέμιο. Αναλυτικά η «πράσινη» ανακοίνωση:
H ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Γκάμπριελ στη Γκρέμιο. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του. 
Πηγή gazzetta
Read more!

«Χέρεθ για Κάλα, Ματέος για ΑΕΚ»!

Σε ισπανικό ρυθμό κινούνται κυρίως τα μεταγραφικά της ΑΕΚ, με δημοσιεύματα για τη Χέρεθ και τον Κάλα, όπως και για... παραμονή Ματέος!
Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ξεκαθαρίσει στη Σεβίλλη ότι θέλει να πάρει στην Ένωση τον Κάλα με τη μορφή δανεισμού και μια τέτοια προοπτική αρέσει πολύ και στον ίδιο τον παίκτη. Προς το παρόν, όμως, τίποτα δεν είναι δεδομένο και αυτό αποδεικνύεται και από τα δημοσιεύματα στην Ισπανία, που θέλουν την Χέρεθ -ομάδα της Segunda Division- να έχει μιλήσει με τον μάνατζερ του παίκτη. Παράλληλα, ως ενδιαφερόμενες φέρονται και άλλες ομάδες, όπως οι Μούρθια και Ερκουλες.

Την ίδια ώρα, πάντως, υπάρχουν ρεπορτάζ στον ισπανικό Τύπο και για τον Νταβίντ Ματέος, που αγωνίστηκε στην ΑΕΚ το τελευταίο εξάμηνο. Ο υψηλόσωμος κεντρικός αμυντικός θα δοθεί και τη νέα σεζόν δανεικός για να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, μετά από απόφαση του Ζοσέ Μουρίνιο, με την μαδριλένικη AS να υποστηρίζει ότι είναι αρκετά πιθανό ο Ματέος να είναι παίκτης της ΑΕΚ και για το 2011-12!

Πηγή gazzetta
Read more!

Το πείσμα του προέδρου!


Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έκανε αγωνιστικό και οικονομικό απολογισμό της χρονιάς και ο Κώστας Βασιλόπουλος αναλύει στο blog του στο gazzetta.gr την επόμενη ημέρα στον ΠΑΟΚ!

Το κλασικό ΠΑΟΚτσήδικο σύνθημα «όσο με πληγώνεις τόσο με πωρώνεις» βρίσκει τέλεια εφαρμογή στον Θόδωρο Ζαγοράκη. 
 
Αυτό συμπέρανα ακούγοντας προσεκτικά τη συνέντευξη Τύπου που παρέθεσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αισθάνεται πληγωμένος από κακόβουλα σχόλια και κακόπιστη κριτική (σύνηθες φαινόμενο στη Θεσσαλονίκη), αλλά παραμένει άσβεστη μέσα του η φλόγα να οδηγήσει την ομάδα σε ακόμα υψηλότερα σκαλοπάτια του ελληνικού και ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. 
 
«Τα θέλει και τα παθαίνει» θα μου πείτε, με δεδομένο ότι εξακολουθεί να παραμένει στη θέση του προέδρου. Και μένει σε πείσμα όσων πίστευαν (ή περίμεναν) ότι αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει κουρασμένος –ψυχολογικά κυρίως– από τις αφόρητες πιέσεις που ασκούνται σε όποιον ασκεί καθήκοντα προέδρου στον ΠΑΟΚ. 
 
Πιστεύω ότι με οδηγό το πείσμα του ο Ζαγοράκης θα συνεχίσει να μάχεται για τη δημιουργία μιας ομάδας που θα κάνει περήφανο τον ίδιο αλλά και τους φιλάθλους του Δικεφάλου. 
 
Δεν σκοπεύω να σταθώ στις απαντήσεις που έδωσε. Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενες οι τοποθετήσεις τους. Είδηση δεν θα προέκυπτε και δεν προέκυψε. Εξαίρεση θα μπορούσα να χαρακτηρίσω την αποκάλυψη για την πρόσφατη επικοινωνία του με τον Ζήση Βρύζα. Η ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας τους είναι σημαντική εξέλιξη, αν και ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ απέφυγε να αποκαλύψει και το περιεχόμενο των συζητήσεών τους. 
 
Ο Ζαγοράκης –για να επιστρέψουμε στο βασικό μας θέμα– αντλεί δύναμη από το πείσμα του για τη δημιουργία ενός ΠΑΟΚ που θα πρωταγωνιστεί. Συνεχίζει να έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του και τους συνεργάτες του και παρά την οικονομική στενότητα της ΠΑΕ έχει όραμα για το μέλλον. 
 
Εμφανίστηκε πιο ώριμος από ποτέ, αποδεχόμενος ότι έγιναν λάθη στο παρελθόν που θα αποφευχθούν στο μέλλον. Η παραδοχή λαθών σε διάφορα θέματα αποδεικνύει ότι τα παθήματα γίνεται μαθήματα κι αυτό αργά ή γρήγορα θα έχει ευεργετικά οφέλη τόσο στη λειτουργία της ΠΑΕ, όσο και στα αποτελέσματα του ποδοσφαιρικού τμήματος. 
 
Το αν και πόσο έπεισε τους φιλάθλους του Δικεφάλου –που ήταν και το ζητούμενο– με όσα είπε ο Θόδωρος Ζαγοράκης θα φανεί από τη συνολική διάθεση εισιτηρίων διαρκείας. 
 
Αυτό είναι για μένα προσωπικά το κριτήριο. Ο τελικός αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας που θα διατεθούν από την ΠΑΕ θα μας δώσει το δικαίωμα να απαντήσουμε στο αν και κατά πόσον ο κόσμος συνεχίζει να περιβάλλει με εμπιστοσύνη τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να στηρίζει το όραμά του για την ομάδα. 
 
 
Σ. Σ. 1 «Μέχρι πότε σκοπεύετε να μείνετε στον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ;» Ένα από τα ερωτήματα που δεν τέθηκαν στον πρόεδρο του Δικεφάλου. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να ακούσουμε την απάντηση του Ζαγοράκη. Να καταλάβουμε πώς σκέφτεται και τι σκοπεύει να κάνει τα επόμενα χρόνια. Εκτιμώ ότι η απάντηση θα έβγαζε είδηση. Μια εκτίμηση προσωπική είναι. Τίποτε περισσότερο. 
 
Σ. Σ. 2 Μετά τα όσα είπε ο Ζαγοράκης για το θέμα του νέου γηπέδου και τον αργό ρυθμό του Α. Σ. ΠΑΟΚ στο συγκεκριμένο θέμα, μάλλον θα περιμένουμε πολλά χρόνια για να δούμε τα εγκαίνια της νέας Τούμπας. Δυστυχώς. 
 
Σ. Σ. 3 Εντυπωσιάστηκα από την πίστη του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον Μπόλονι. Τον παρομοίασε με τον Σάντος. Έναν προπονητή που τον ήξερε σε αντίθεση με τον Ρουμάνο που τον γνώρισε μια μέρα πριν υπογράψουν τα συμβόλαια συνεργασίας. Μακάρι να δικαιωθεί. Ο ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από σταθερότητα στον πάγκο του. 

Πηγή gazzetta
Read more!

Ετοιμάζει ταξίδι η Γαλατά!

Ο Όλοφ Μέλμπεργκ έπεισε τον Φατίχ Τερίμ και ο Τούρκος τεχνικός τον έχει… ήδη στα πλάνα του. Ταξίδι στην Αθήνα για τον Σουηδό αμυντικό του Ολυμπιακού αποκαλύπτουν οι Τούρκοι. 
Μετά τον Ρόμενταλ και την Κοπεγχάγη, ακόμα μια ομάδα φέρεται να είναι έτοιμη να κάνει κρούση για παίκτη του Ολυμπιακού. Ο τεχνικός της Γαλατασαράι, Φατίχ Τερίμ εισηγήθηκε στη διοίκηση την απόκτηση του Σουηδού αμυντικού και σύμφωνα με πληροφορίες των Τούρκων είναι πιθανό να έρθει στην Αθήνα είτε ο μάνατζερ του παίκτη είτε μέλος της διοίκησης για απευθείας επαφές. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι θετικοί στο να τον παραχωρήσουν, αρκεί η πρόταση να τους καλύπτει!
Πηγή gazzetta
Read more!

Οι 300(000) του Νοβίτσκι *ΒΙΝΤΕΟ*

Το πάρτι για την κατάκτηση του πρωταθλήματος κορυφώθηκε στο Ντάλας με 300.000 «καλεσμένους», που γέμισαν τους δρόμους για χάρη του Ντιρκ Νοβίτσκι και της παρέας του.

Η παρέλαση των Μάβερικς σε μία διαδρομή περίπου 3χλμ. μέχρι το American Airlines Center (AAC) θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήνη των φετινών πρωταθλητών του ΝΒΑ, αλλά και στων 300.000 φίλων τους που αψήφησαν την υψηλή θερμοκρασία (32°C) και κατέκλυσαν από νωρίς τους δρόμους του Ντάλας και γιόρτασαν μαζί τους.
Στο... τέρμα υπήρχε ακόμη ένα πάρτι με περίπου 10.000 κατόχους διαρκείας να βρίσκονται στo AAC, οι οποίοι μέχρι να φτάσει η αποστολή ζητωκραύγαζαν σε κάθε πλάνο ενός Μάβερικ στο jumbotron του γηπέδου.
«Είναι απίστευτο. Είμαστε στην κορυφή του κόσμου και είναι απίστευτο συναίσθημα. Περίμενα 13 χρόνια αυτή τη στιγμή. Είναι απίστευτο και το απολαμβάνουμε» είπε με το πούρο του πρωταθλητή στο στόμα ο MVP των τελικών κι ηγέτης των Τεξανών, Ντιρκ Νοβίτσκι.





Πηγή gazzetta
Read more!

«Δεν αξίζει 40 εκατ. ο Σεσκ»

Στην Μπαρτσελόνα δεν θα τρελαθούν με την περίπτωση του Σεσκ Φάμπρεγας σύμφωνα με τον Σάντρο Ροσέλ. Ο πρόεδρος των Μπαλουγκράνα τόνισε ότι ο Καταλανός μέσος δεν αξίζει 40 εκατ. ευρώ.
Ούτε για τον Φάμπρεγας, αλλά ούτε για κανέναν άλλον παίκτη στο μεταγραφικό παζάρι δεν πρόκειται να τρελαθούν στην Μπαρτσελόνα. Οι ερωτήσεις στον Ροσέλ για τον Σεσκ κατά τη διάρκεια συνέντυξης Τύπου, έδιναν και έπαιρναν, ενώ ο πρόεδρος της Μπάρτσα δήλωσε ότι «δεν έχει ιδέα» για το τι θα γίνει για τους Αλέξις Σάντσες της Ουντινέζε και Τζουζέπε Ρόσι της Βιγιαρεάλ. Ο Ροσέλ εξήγησε ότι η αξία του άσου της Αρσεναλ είναι κατά πολύ μικρότερη από τα 40 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίοι οι Μπλαουγκράνα είχαν προσφέρει στους Gunners πέρυσι το καλοκαίρι για να γίνει η μεταγραφή, όμως εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

«Ποια είναι τα δεδομένα για την μεταγραφή; Πρέπει να δούμε. Πρέπει να μάθουμε τον μισθό του αλλά και ποια θα είναι η διάρκεια του συμβολαίου, όλα έχουν σχέση. Ομως αφού τον προηγούμενο χρόνο προσφέραμε 40 εκατ. ευρώ, αξία του φέτος είναι μικρότερη» ήταν τα λόγια του ισχυρού άνδρα των πρωταθλητών Ευρώπης. «Θέλει να έρθει στην Μπαρτσελόνα, όπως και η πλειοψηφία των παικτών στον κόσμο» πρόσθεσε για τον Φάμπρεγας και κατέληξε: «Δεν ξέρω τι θα γίνει με τον Σεσκ, όμως δεν πρόκειται να τρελαθούμε».
Πηγή gazzetta
Read more!

Ετοιμη για Γκάγο η Λίβερπουλ

Να δώσει κοντά στα 12 εκατ. ευρώ στην Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Φερνάντο Γκάγο σκέφτεται η Λίβερπουλ. Επαφή του μάνατζερ με τον πρόεδρο των Reds.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Star, ο Αργεντινός κεντρικός μέσος είναι από τους πρώτους στόχους του Κένι Νταλγκλίς για ενίσχυση της μεσαίας γραμμής και ο μάνατζερ του Γκάγο, Μαρσέλο Λομπίγια, βλέπει θετικά την περίπτωση μετακόμισης του πελάτη του στο «Ανλφιλντ» και μάλιστα είχε συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Ντάμιεν Κόμολι. «Ο Γκάγο χρειάζεται να παίζει και η Λίβερπουλ θα ήταν ένα ιδανικό κλαμπ. Ο Φερνάντο θέλει να παίξει ξανά και να επιστρέψει στο υψηλότερο επίπεδο και αυτό δεν είναι δυνατό να γίνει στην Ρεάλ Μαδρίτης» είπε ο Λομπίγια.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι ο 25χρονος μέσος θα αποτελέσει τέλειο αντικαταστάτη του Χαβιέ Μασεράνο για το κέντρο και μαζί με τον Χέντερσον θα φτιάξουν έναν νέο κορμό στην ομάδα μετά την αποχώρηση των Τζο Κόουλ, Μάξι Ροντρίγκες και Κρίστιαν Πόουλσεν.
Πηγή gazzetta
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...