ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Αισιοδοξία για Νέρι, βλέπει Κέπα

Αισιοδοξία για Νέρι, βλέπει Κέπα
Σε καλό κλίμα έγινε το ραντεβού της διοίκησης του Άρη με τον αδερφό και μάνατζερ του Νέρι Καστίγιο, Άλεξ. Οι «κίτρινοι» προσφέρουν διετές συμβόλαιο έναντι συνολικά ενός εκατ. ευρώ στον Μεξικανό άσο, πρόταση που αποτελεί υπέρβαση για τα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ και θα τον καταστήσει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της ομάδας. 

Η πλευρά του ποδοσφαιριστή έδειξε καλή διάθεση, αλλά επιφυλάχθηκε να απαντήσει, αφού εκκρεμεί η λύση της συνεργασίας με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ. Όσο υψηλότερη αποζημίωση από την ουκρανική ομάδα εξασφαλίσει ο Καστίγιο για να λύσει το συμβόλαιό του που εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι, τόσο μεγαλύτερες υποχωρήσεις θα είναι σε θέση να κάνει για να υπογράψει στον Άρη. 

Προτάθηκε ο Κέπα 

Στον Άρη, που αναζητεί έναν επιθετικό περιοχής, προτάθηκε ο Κέπα και πιθανώς να εξεταστεί η περίπτωσή του. Ο 27χρονος επιθετικός αγωνίστηκε φέτος με την Ουέλβα στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας έχοντας 19 συμμετοχές και 2 γκολ. Ο Ισπανός φορ, που αναδείχθηκε από τις ακαδημίες της Σεβίλλης, δεν είχε την προσδοκώμενη εξέλιξη και δεν κατάφερε να ξεχωρίσει στην ομάδα της Ανδαλουσίας, τη Γουέστ Χαμ και τη Χετάφε, όπου έπαιξε. 

Ο Άρης, πάντως, έχει ήδη συμφωνήσει με την Αναγέννηση Επανομής για την απόκτηση του Θανάση Κανούλα. Ο 19χρονος επιθετικός διεκδικείτο και από την ΑΕΚ. 

Σαουθάμπτον για Βανγκέλι 

Μετά την Ανκαραγκουτσού και η Σαουθάμπτον φέρεται να εξετάζει την περίπτωση απόκτησης του Χρήστου Βανγκέλι. Η ομάδα που ανέβηκε στην Championship φέρεται να παρακολούθησε τον Αλβανό διεθνή μπακ στον αγώνα με τη Βοσνία. Πάντως μέχρι τώρα δεν υπάρχει πρόταση ή έστω κρούση από ομάδα του εξωτερικού για τον 26χρονο άσο.

Πηγή sport-fm Read more!

«Ομάδα που θα έχω πιθανότητες για βασικός»

«Ομάδα που θα έχω πιθανότητες για βασικός»Καμία επαφή με ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του δεν έχει κάνει ο Δημήτρης Κωνσταντόπουλος, όπως τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6. 

Ο πορτιέρο της Κέρκυρας αναφέρθηκε στο ντεμπούτο του με την Εθνική Ελλάδας κόντρα στη Μάλτα, αλλά και τις εντυπώσεις του από το φιλικό ματς με τον Ισημερινό στη Νέα Υόρκη. 

Αναλυτικά όσα είπε στους Γιάννη Θειακό και Σωτήρη Ταμπάκο ο 32χρονος τερματοφύλακας: 

Για την επόμενη μέρα της καριέρας του: 
«Προσωπικά δεν έχω μιλήσει με καμία ομάδα και δεν είναι σωστό αφού έχω συμβόλαιο και με την Κέρκυρα. Είναι καλό για κάθε ποδοσφαιριστή να κεντρίζει το ενδιαφέρον άλλων ομάδων. Ήμουν με την Εθνική και ήθελα να επικεντρωθώ στη δουλειά που είχαμε εκεί και από χτες που γύρισα θέλω να ξεκουραστώ και να δω το μέλλον μου. Θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και την ομάδα μου και θα δούμε τι θα γίνει». 

Για την ομάδα που προτιμά: 
«Δεν μπορεί κανένας να σου πει έλα και πάρε τη φανέλα σπίτι σου. Πρέπει να το κερδίσεις αυτό, ειδικά στις μεγάλες ομάδες. Θέλω να είμαι σε ομάδα που θα έχω πιθανότητες να διεκδικήσω τη θέση, αλλά και να υπάρχει ανταγωνισμός». 

Για το αν είχε τρακ στο ματς της Εθνικής με τη Μάλτα: 
«Δεν ήταν τρακ, αλλά ερχόμουν από κενό διάστημα ενός μηνός και 10 μέρες χωρίς προπόνηση. Μετά να βρεθείς να παίζεις ένα τέτοιο ματς με την Εθνική που είναι και ένα επίπεδο παραπάνω ήταν σαν απότομη αλλαγή και υπήρχαν περιπτώσεις που έγιναν λάθη, αν και γίνονται αυτά και …στις καλύτερες οικογένειες». 

Για το αν του είχε πει κάτι Σάντος: 
«Προπονούμαστε με τον προπονητή τερματοφυλάκων. Δεν ξέρω αν ήταν απόφαση τελευταίας στιγμής να χρησιμοποιηθώ εγώ. Προσπαθούσε να μας δώσει να καταλάβουμε όλη την εβδομάδα ποιος θα παίξει. Όταν βλέπεις την προπόνηση απ’έξω είναι διαφορετικά. Στα διπλά ήταν στην τύχη οι επιλογές και όχι ποιος ήταν βασικός και ποιος όχι». 

Για το φιλικό στη Νέα Υόρκη με τον Ισημερινό: 
«Ήταν τρομερή εμπειρία, Κάτι το διαφορετικό. Άλλος κόσμος. Και οι Έλληνες εκεί έχουν πάρει αυτήν την κουλτούρα. Το γήπεδο ήταν γεμάτο και το παιχνίδι σαν γιορτή. Υπήρχε ενθουσιασμός στον κόσμο κάθε φορά που είχαμε την μπάλα στα πόδια μας, γινόταν χαμός». 

Για τον Τζορτζ Τζον: 
«Μίλησα με τον παιδί και φαίνεται προσγειωμένος, επαγγελματίας. Στην προπόνηση δεν τον είδαμε, αλλά από άποψη φυσικής κατάστασης είναι ψηλό παιδί και απ’ότι έχουμε μάθει, φέτος πάει πολύ καλά και αυτό είναι σημαντικό . Και από θέμα χαρακτήρα είναι πολύ καλό παιδί, ήσυχος και ήρεμος». 

Για το γήπεδο που έγινε το φιλικό ματς: 
«Ήταν φοβερά τα αποδυτήρια. Όλες οι εγκαταστάσεις απίστευτες, παρά το γεγονός ότι ήταν γήπεδο μπέιζμπολ Είναι όλα πιο μεγάλα στην Αμερική». 

Για το αν μετάνιωσε που επέστρεψε στην Ελλάδα: 
«Γύρισα και όλα πήγαν καλά και σε προσωπικό επίπεδο και για την ομάδα που ήρθα και κατά κάποιο τρόπο με έμαθε ο κόσμος μέσα από αυτήν τη χρονιά. Θα ήθελα να ήταν καλύτερα τα πράγματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μπορούμε να δουλέψουμε και να πάμε μπροστά στην Ελλάδα».

Πηγή sport-fm Read more!

Ιταλοί για Χριστοδουλόπουλο και Καραγκούνη

Ιταλοί για Χριστοδουλόπουλο και Καραγκούνη
Ενδιαφέρον των Τζένοα και Σιένα για την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αποκαλύπτει ιταλικό δημοσίευμα. 

Πιο συγκεκριμένα, το “violanews.com” αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι οι δύο ομάδες έχουν βάλει στο στόχαστρό τους τον μεσοεπιθετικό του Παναθηναϊκού, ο οποίος μάλιστα παραχωρείται από τους «πράσινους» αν ικανοποιηθούν οικονομικά. 

Στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται επίσης ότι έχει προταθεί στις Κάλιαρι, Σιένα και Μπολόνια, ο Θανάσης Καραγκούνης του Ατρομήτου, για τον οποίο ενδιαφέρονται και αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας. 

Πηγή sport-fm Read more!

Λεμονής: «Έχω κάνει πολλή υπομονή»

Λεμονής: «Έχω κάνει πολλή υπομονή»
Εγγυήσεις και αποφάσεις, εδώ και τώρα, ζητά για τον Πανιώνιο ο Τάκης Λεμονής. 

Ο 50χρονος προπονητής παραχώρησε συνέντευξη Τύπου και δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του για την έλλειψη οργάνωσης και το «σκοτάδι» στο οποίο βρίσκεται για θέματα που άπτονται του μέλλοντος της ομάδας. 

«Δεν έχω έρθει με σκοπό να πω πως φεύγω», ξεκαθάρισε αρχικά, αλλά επισήμανε πως «…έχω κάνει πολλή υπομονή. Πρέπει επιτέλους να γίνει κάτι»! 

Στη συνέχει είπε, εμφανώς εκνευρισμένος: «Από την τελευταία συνέντευξη Τύπου που είχα δώσει, δεν έχει αλλάξει τίποτα. Τα πράγματα που έχουν γίνει σε αυτό το διάστημα, που είναι πάρα πολύ μεγάλο, είναι μόνο η ανανέωση των συμβολαίων των Γιόνσον και Γουνδουλάκη, το κλείσιμο του προπονητικού κέντρου… και η αποχώρηση του Κοντοέ. Έχω θέσει προς τη διοίκηση τα εξής ερωτήματα: τι θα γίνει με το μπάτζετ, ποιοι παίκτες θα μείνουν και ποιοι όχι και πώς θα στελεχωθεί το τεχνικό τιμ. Ξέρω πως είναι… μετρημένα κουκιά το μπάτζετ. Ο κ. Τσολακάκης μού έκανε λεπτομερή ανάλυση. Ζήτησα από τη διοίκηση να είναι ειλικρινής, να μου πει αν μπορούμε να κάνουμε μία, δύο, τρεις ή και καμία μεταγραφή. Ουδέποτε είπα, όμως, πως μένω και χωρίς καμία μεταγραφή. Δεν δουλεύω άμισθος στον Πανιώνιο. Είμαι επαγγελματίας και σε δύσκολους καιρούς, έχω ένα καλό συμβόλαιο. Δεν το κρύβω αυτό, αλλά κάνω δουλειά! Θέλω να μου συμπεριφέρονται σαν επαγγελματία. Με τον κ. Βεντούρη έχω πολύ καλή σχέση, αλλά κάτι πρέπει να γίνει. Πρέπει να υπάρξει οργάνωση στην ομάδα. Έχω πρόβλημα με τη νοοτροπία, όχι με τα πρόσωπα». 

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να αντιμετωπίσουμε επαγγελματικά τα πράγματα και τώρα, μόνο έτσι δεν είναι. Έχω ζητήσει να φτιαχτούν κάποια πράγματα, όπως για παράδειγμα κάποια δοκάρια στο προπονητικό κέντρο που έχουν σπάσει, και δεν υπάρχουν άνθρωποι να το κάνουν. Αν δεν πουληθεί η ομάδα στους Κύπριους επενδυτές, μπορεί κάποιος να μου δώσει εγγυήσεις; Είναι κάτι που ρωτώ από το τέλος της περιόδου και απάντηση δεν έχω πάρει». 

Ο κ. Λεμονής ζήτησε ειλικρίνεια απέναντι στον ίδιο και τον κόσμο της ομάδας: «Μπορεί να έρθει να μου πει κάποιος ότι αν δεν πουληθεί η ομάδα θα μπορεί να προπονείται κανονικά; Θέλω να το ακούσω! Να κάτσουμε όλοι μαζί και να το πούμε στον κόσμο. Δεν λέω πως οι άνθρωποι έχουν λεφτά και δεν τα δίνουν, αλλά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Θα ζητήσω εγγυήσεις από τη διοίκηση για καλή λειτουργία της ομάδας και να δουλέψω με τον τρόπο που θέλω εγώ κι όχι κάποιοι άλλοι άνθρωποι. Έχω δώσει τις εξετάσεις μου και δεν έχω να αποδείξω τίποτα και σε κανέναν. Ελπίζω σε λίγες ημέρες να έχουν ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα. Ο κόσμος έχει κόσμο και ιστορία, αλλά πρέπει να το σεβαστούμε αυτό». 

Παράλληλα απάντησε και σε κάποιες επικρίσεις που δέχτηκε: «Είπαν ότι το προπονητικό κέντρο είναι ακριβό. Όταν ζητά κάτι ο προπονητής, αυτό πρέπει να γίνεται. Κι όχι να κάνουμε Δ.Σ. για 15.000 ευρώ διαφορά! Άκουσα να λένε ότι ο Λεμονής κάνει ακριβές μεταγραφές. Αν δεν ήμουν εγώ, δεν θα ερχόταν ο Μήτρογλου χωρίς ούτε ένα ευρώ και δεν θα έσωζε τον Πανιώνιο». 

«Υπάρχει διαφορά νοοτροπίας. Εγώ θα πω κάτι άλλο. Είχα προγραμματίσει να σας μιλήσω και σηκώθηκα και έφυγα από το γήπεδο. Ξέρετε το λόγο; Τελείωσε η πρώτη ομάδα τις προπονήσεις στις 21 Μαΐου. Από το Φεβρουάριο έχω ξεκινήσει τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας με την ομάδα νέων για να βλέπω τους νέους παίκτες γιατί έχουν ενδιαφέρον οι μικρές ηλικίες του Πανιωνίου. Έχουμε κάνει πέντε παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα και οκτώ φιλικά στα οποία έπαιξαν 10 παιδιά από τη δεύτερη ομάδα». 

«Αντί να φύγω κι εγώ στις 21/05 είπα ότι θα κάνω προπονήσεις στη δεύτερη ομάδα. Είδα παιδιά της ομάδας Κ17 και μου άρεσαν κάποια πράγματα. Προγραμμάτισα προπονήσεις και με αυτούς. Και φτάνουμε στο περιβόητο φιλικό με την Προοδευτική στις 27 Μαΐου. Επέλεξα μια 20άδα από 35 παιδιά που είχα δει, μικτή ομάδα από Κ20 και Κ17 συν τερματοφύλακες. Δυο ώρες πριν το παιχνίδι, ήρθε άνθρωπος της διοίκησης και μου ειπε ότι πρέπει να δοκιμάσω παίκτη μυστικών στοιχείων και προέλευσης». 

«Είπα ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί εγώ έχω επιλέξει από 35 άτομα και θέλω να δω τα παιδιά, να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι με το "θησαυρό" του Πανιωνίου που είναι οι μικροί. Ήρθε άνθρωπος της διοίκησης, να πει στον προπονητή του Πανιωνίου ότι δεν μπορεί να του πει το όνομα που θα δοκιμάσει. Αν είναι δυνατόν! Δεν μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό γιατί ανέλαβα την ευθύνη για την Κ20 και την Κ17. Αν νομίζουν ότι μπορούν να λειτουργήσουν έτσι, ότι θα μου φέρνουν παίκτη δύο ώρες πριν τον αγώνα επειδή τους είπε ένας μάνατζερ ότι είναι καλός, δεν μπορώ να δουλέψω έτσι. Είπα να κάνουμε φιλικό άλλη μέρα και ήθελαν τότε. Πήρα το αμάξι μου και έφυγα και ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά της Κ17». 

«Δε θέλω να θίξω κανέναν από τη διοίκηση και κανένα πρόσωπο αλλά αυτές οι νοοτροπίες με βρίσκουν κάθετα αντίθετο. Αντί να πουν ότι βρέθηκε ένας άνθρωπος να ασχοληθεί με τα παιδάκια, θέλουν να το παίξουν διοίκηση και παράγοντες. Αν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά τα πράγματα. Δυστυχώς αυτές οι νοοτροπίες υπάρχουν και αλλού και δυστυχώς εγώ είμαι κάθετα αντίθετος με αυτά τα πράγματα» 

«Δεν σημαίνει ότι με την πρώτη δυσκολία σηκωνόμαστε και φεύγουμε. Πρέπει να παλέψουμε. Ελπίζω ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην ομάδα. Νομίζω ότι αν έχουμε τη δυνατότητα να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα, είναι κρίμα να μην το δούμε σοβαρά. Θα ζητήσω εγγύηση από τη διοίκηση που υπάρχει ότι μπορεί να εξασφαλιστεί – δεν αναφέρομαι σε μεταγραφές – η καλή λειτουργία της ομάδας και ότι εγώ θα δουλέψω με τον τρόπο που ξέρω εγώ και όχι όπως θέλουν άλλοι» 

«Το χειρότερο από όλα είναι ότι όσα σας είπα μπορούν να αποδειχθούν και έχουν συμβεί. Υπάρχουν και γραπτά, γιατί ότι λέω το γράφω. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα δουλέψουμε όπως θέλω εγώ; Δεν είναι εγωιστικό. Προπονητής της ομάδας είμαι και θέλω να ξέρω πως θα λειτουργούμε, όπως είπα ότι δεν έχω λόγο για το τι θα γίνει στο ΔΣ για τις μετοχές». 

«Τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα δηλαδή; Θα καθόμαστε 10 άτομα και θα λέμε α, αυτός είναι καλός, α, ο άλλος είναι κακός; Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Εγώ ήρθα, έδειξα την δουλειά μου και από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε αν θα ακολουθήσει κανείς. Εγώ έχω ένα καλό συμβόλαιο και δεν ντρέπομαι να το πω, δεν ήρθα να κερδίσω την εύνοια του κόσμου, δεν πήγα στα κάγκελα στους πάνθηρες. Ξέρω ότι θα υπάρξουν δημοσιεύματα αύριο, δε με αφορά αν αυτοί θέλουν να παίζουν τη διοίκηση ανώνυμα με αυτό τον τρόπο». 

«Για εμένα όμως δεν είναι αυτός ο λόγος. Ο λόγος που θέλησα να πω αυτά τα πράγματα, είναι να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι σαν ομάδα και να δουλέψουμε όπως πρέπει. Βλέπω κάποια πράγματα και τρελαίνομαι. Από τις 21 Απριλίου ως τις 30 Μαΐου μας είχαν κόψει το σύστημα που έχουμε για να παρακολουθούμε παίκτες. Για όνομα του Θεού. Πρέπει να βγούμε και να πούμε την αλήθεια στον κόσμο. Να σεβαστούμε την ιστορία και τον κόσμο του Πανιωνίου, με πράξεις». 

«Δεν έχω ξαναδώσει τέτοια συνέντευξη στη ζωή μου ποτέ. Ήρθα προετοιμασμένος. Κάθε λέξη που έχω πει την αισθάνομαι. Δεν αισθάνομαι ούτε λάθος, ούτε τίποτα. Να με αντιμετωπίσουν σαν επαγγελματία προπονητή, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, να βγούμε να πούμε στον κόσμο τι συμβαίνει. Να είμαστε ενωμένοι και να μην προσπαθεί ο καθένας με δημοσιεύματα ανώνυμα να βγει λάδι». 

«Δε ζήτησα τρελά λεφτά σαν μπάτζετ, ζήτησα οργάνωση. Είναι εύκολο να γίνει αυτό αρκεί να πιστεύουμε στην οργάνωση και όχι στις αλχημείες. Με τις αλχημείες δεν γίνεται ποτέ τίποτα» 

«Υπάρχει διαφορά νοοτροπίας. Εγώ θα πω κάτι άλλο. Είχα προγραμματίσει να σας μιλήσω και σηκώθηκα και έφυγα από το γήπεδο. Ξέρετε το λόγο; Τελείωσε η πρώτη ομάδα τις προπονήσεις στις 21 Μαΐου. Από το Φεβρουάριο έχω ξεκινήσει τα παιχνίδια της πρώτης ομάδας με την ομάδα νέων για να βλέπω τους νέους παίκτες γιατί έχουν ενδιαφέρον οι μικρές ηλικίες του Πανιωνίου. Έχουμε κάνει πέντε παιχνίδια με την δεύτερη ομάδα και οκτώ φιλικά στα οποία έπαιξαν 10 παιδιά από τη δεύτερη ομάδα. Αντί να φύγω κι εγώ στις 21/05 είπα ότι θα κάνω προπονήσεις στη δεύτερη ομάδα. Είδα παιδιά της ομάδας Κ17 και μου άρεσαν κάποια πράγματα. Προγραμμάτισα προπονήσεις και με αυτούς. Και φτάνουμε στο περιβόητο φιλικό με την Προοδευτική στις 27 Μαΐου. Επέλεξα μια 20άδα από 35 παιδιά που είχα δει, μικτή ομάδα από Κ20 και Κ17 συν τερματοφύλακες. Δυο ώρες πριν το παιχνίδι, ήρθε άνθρωπος της διοίκησης και μου είπε ότι πρέπει να δοκιμάσω παίκτη μυστικών στοιχείων και προέλευσης. Είπα ότι δεν μπορεί να γίνει γιατί εγώ έχω επιλέξει από 35 άτομα και θέλω να δω τα παιδιά, να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι με το "θησαυρό" του Πανιωνίου που είναι οι μικροί. Ήρθε άνθρωπος της διοίκησης, να πει στον προπονητή του Πανιωνίου ότι δεν μπορεί να του πει το όνομα που θα δοκιμάσει. Αν είναι δυνατόν! Δεν μπορούσα να κάνω κάτι διαφορετικό γιατί ανέλαβα την ευθύνη για την Κ20 και την Κ17. Αν νομίζουν ότι μπορούν να λειτουργήσουν έτσι, ότι θα μου φέρνουν παίκτη δύο ώρες πριν τον αγώνα επειδή τους είπε ένας μάνατζερ ότι είναι καλός, δεν μπορώ να δουλέψω έτσι. Είπα να κάνουμε φιλικό άλλη μέρα και ήθελαν τότε. Πήρα το αμάξι μου και έφυγα και ζητώ συγγνώμη από τα παιδιά της Κ17». 

«Δε θέλω να θίξω κανέναν από τη διοίκηση και κανένα πρόσωπο αλλά αυτές οι νοοτροπίες με βρίσκουν κάθετα αντίθετο. Αντί να πουν ότι βρέθηκε ένας άνθρωπος να ασχοληθεί με τα παιδάκια, θέλουν να το παίξουν διοίκηση και παράγοντες. Αν είναι δυνατόν να γίνονται αυτά τα πράγματα. Δυστυχώς αυτές οι νοοτροπίες υπάρχουν και αλλού και δυστυχώς εγώ είμαι κάθετα αντίθετος με αυτά τα πράγματα. Δεν σημαίνει ότι με την πρώτη δυσκολία σηκωνόμαστε και φεύγουμε. Πρέπει να παλέψουμε. Ελπίζω ότι κάτι μπορεί να αλλάξει στην ομάδα. Νομίζω ότι αν έχουμε τη δυνατότητα να διασφαλίσουμε ότι η ομάδα μπορεί να λειτουργήσει χωρίς προβλήματα, είναι κρίμα να μην το δούμε σοβαρά. Θα ζητήσω εγγύηση από τη διοίκηση που υπάρχει ότι μπορεί να εξασφαλιστεί – δεν αναφέρομαι σε μεταγραφές – η καλή λειτουργία της ομάδας και ότι εγώ θα δουλέψω με τον τρόπο που ξέρω εγώ και όχι όπως θέλουν άλλοι» 

«Το χειρότερο από όλα είναι ότι όσα σας είπα μπορούν να αποδειχθούν και έχουν συμβεί. Υπάρχουν και γραπτά, γιατί ότι λέω το γράφω. Μπορούμε να διασφαλίσουμε ότι θα δουλέψουμε όπως θέλω εγώ; Δεν είναι εγωιστικό. Προπονητής της ομάδας είμαι και θέλω να ξέρω πως θα λειτουργούμε, όπως είπα ότι δεν έχω λόγο για το τι θα γίνει στο ΔΣ για τις μετοχές». 

«Τι θα κάνουμε από εδώ και πέρα δηλαδή; Θα καθόμαστε 10 άτομα και θα λέμε α, αυτός είναι καλός, α, ο άλλος είναι κακός; Πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε. Εγώ ήρθα, έδειξα την δουλειά μου και από εκεί και πέρα πρέπει να δούμε αν θα ακολουθήσει κανείς. Εγώ έχω ένα καλό συμβόλαιο και δεν ντρέπομαι να το πω, δεν ήρθα να κερδίσω την εύνοια του κόσμου, δεν πήγα στα κάγκελα στους πάνθηρες. Ξέρω ότι θα υπάρξουν δημοσιεύματα αύριο, δε με αφορά αν αυτοί θέλουν να παίζουν τη διοίκηση ανώνυμα με αυτό τον τρόπο». 

«Για εμένα όμως δεν είναι αυτός ο λόγος. Ο λόγος που θέλησα να πω αυτά τα πράγματα, είναι να δούμε αν μπορούμε να κάνουμε κάτι σαν ομάδα και να δουλέψουμε όπως πρέπει. Βλέπω κάποια πράγματα και τρελαίνομαι. Από τις 21 Απριλίου ως τις 30 Μαΐου μας είχαν κόψει το σύστημα που έχουμε για να παρακολουθούμε παίκτες. Για όνομα του Θεού. Πρέπει να βγούμε και να πούμε την αλήθεια στον κόσμο. Να σεβαστούμε την ιστορία και τον κόσμο του Πανιωνίου, με πράξεις». 

«Δεν έχω ξαναδώσει τέτοια συνέντευξη στη ζωή μου ποτέ. Ήρθα προετοιμασμένος. Κάθε λέξη που έχω πει την αισθάνομαι. Δεν αισθάνομαι ούτε λάθος, ούτε τίποτα. Να με αντιμετωπίσουν σαν επαγγελματία προπονητή, τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω. Αν δεν αλλάξουν τα πράγματα, να βγούμε να πούμε στον κόσμο τι συμβαίνει. Να είμαστε ενωμένοι και να μην προσπαθεί ο καθένας με δημοσιεύματα ανώνυμα να βγει λάδι». 

«Δε ζήτησα τρελά λεφτά σαν μπάτζετ, ζήτησα οργάνωση. Είναι εύκολο να γίνει αυτό αρκεί να πιστεύουμε στην οργάνωση και όχι στις αλχημείες. Με τις αλχημείες δεν γίνεται ποτέ τίποτα»

Πηγή sport-fm Read more!

«Δεν είναι μόνο η ΑΕΚ»

Ο Κίνι αποκάλυψε πως είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την ΑΕΚ, αλλά η Ενωση δεν... παίζει μόνη της για την απόκτηση του καθώς υπάρχουν και άλλες μνηστήρες.
Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα «Εξέδρα»:
«Ο μάνατζέρ μου έχει ανοιχτή επικοινωνία με την ΑΕΚ. Μέχρι εκεί όμως, καθώς πρόταση συγκεκριμένη στα χέρια μου δεν έχω. Οταν αυτή θα υπάρξει, τότε θα μπορώ να ξέρω και τι θα αποφασίσω. Προς το παρόν, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι με ενδιαφέρει πολύ η προοπτική να παίξω σε αυτήν την τόσο σπουδαία ομάδα και πόσο μάλλον στο Europa League».
Για τις ενδεχόμενες επιλογές του: «Η ΑΕΚ δεν είναι η μοναδική που με θέλει. Εχουν γίνει επαφές με μία ομάδα από την Ισπανία, με μία από την Τουρκία και με ακόμα μία από την Ελλάδα, την οποία για ευνόητους λόγους δεν μπορώ να αναφέρω.
Εφόσον η ΑΕΚ μού έδινε κάτι συγκεκριμένο που θα ήθελα, τότε δεν θα το σκεφτόμουν δεύτερη φορά. Ωστόσο, όπως έχουν τα πράγματα αυτήν τη στιγμή έχω θέσει στον εαυτό μου χρονικό όριο δύο εβδομάδων, ώστε να αξιολογήσω καλύτερα τα δεδομένα. Αυτά που έχω και αυτά που ενδεχομένως να προκύψουν στην πορεία».
Πηγή gazzetta
Read more!

Ντρογκμπά-Ιμπραΐμοβιτς ονειρεύεται ο Αλέγκρι

Ντρογκμπά-Ιμπραΐμοβιτς ονειρεύεται ο Αλέγκρι
Μετά τις Λε Μαν, Γκινγκάμπ, Μαρσέιγ και Τσέλσι, ο Ντιντιέ Ντρογκμπά είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του στη Μίλαν, σύμφωνα με τα ιταλικά δημοσιεύματα. 

Ο Ιβοριανός επιθετικός αποτελεί διακαή πόθο του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ο οποίος θέλει να τον βάλει με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην κορυφή της επίθεση των «ροσονέρι», όπως τονίζει η “Gazzetta dello Sport”. 

Ο 33χρονος στράικερ έχει έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους «μπλε», αν και η ενδεχόμενη πρόσληψη του Γκους Χίντινκ, μπορεί να τον κρατήσει στο «Στάμφορντ Μπριτζ». 

Πηγή sport-fm Read more!

Αυτούς θέλει ο Μανόλο

Αυτούς θέλει ο Μανόλο
Έτοιμη τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που επιθυμεί να φέρει στην ΑΕΚ και ανταποκρίνονται στα οικονομικά δεδομένα της ΠΑΕ έχει ο Μανόλο Χιμένεθ. Ο Ανδαλουσιανός τεχνικός αναμένεται την Πέμπτη στην Αθήνα και θα έχει ραντεβού με τον Σταύρο Αδαμίδη για να τεθούν επί τάπητος όλα τα ζητήματα του ρόστερ, από τις εκκαθαρίσεις μέχρι και τις μεταγραφές. Προτεραιότητα είναι η απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών και δύο επιθετικών, αλλά δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλες προσθήκες. 

Όπως αναμένεται, ο Μανόλο Χιμένεθ θα χρησιμοποιήσει τις διασυνδέσεις του στη Σεβίλλη και την Ισπανία γενικότερα, για να φέρει παίκτες είτε με χαμηλό κόστος είτε με τη μορφή δανεισμού. 

Για τη θέση του Νάτσο Σκόκο, ο 47χρονος προπονητής έχει στα υπόψη του δύο δικά του παιδιά, τον Χοσέ Κάρλος και τον Λαουτάρο Ακόστα, που ανήκουν στη Σεβίλλη. Ο 24χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός μπορεί να αγωνιστεί σε όλες τις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ και το κασέ του δεν ξεπερνά τις 300.000 ευρώ. Δεν φαίνεται να υπολογίζεται από τη Σεβίλλη, η οποία στο δεύτερο μισό της σεζόν τον δάνεισε στην Καρταχένα, με την οποία είχε 12 συμμετοχές στη δεύτερη κατηγορία. Η άλλη επιλογή είναι ο Λαουτάρο Ακόστα, ο 23χρονος Αργεντινός που φέτος είχε 10 συμμετοχές στην Primera Division, αλλά έχει υψηλότερες απολαβές (450.000 ευρώ). 

Όσο για τον σέντερ φορ, τον αντικαταστάτη του Ίσμαελ Μπλάνκο ουσιαστικά, ο Κίνι είναι ο εκλεκτός του Μανόλο Χιμένεθ. Ο 30χρονος φορ είχε 22 γκολ στη δεύτερη κατηγορία με την Αλκορκόν, που δεσμεύει με το συμβόλαιο αλλά δεν έχει υψηλές απαιτήσεις. Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει επίσημη πρόταση και με 200.000 ευρώ το χρόνο για διετές συμβόλαιο εκτιμάται πως θα αποκτηθεί. Εναλλακτική λύση αποτελεί ο Ρόδρι, που μένει ελεύθερος από τη Σεβίλλη, έχει αντίστοιχο κασέ με του Κίνι, αλλά ο 21χρονος Ισπανός φορ προτιμά να μείνει στην Ισπανία και έχει αρκετούς μνηστήρες. 

Για το κέντρο της άμυνας, διακαής πόθος του Χιμένεθ είναι ο Χουάν Κάλα. Ο 21χρονος αμυντικός είχε 25 συμμετοχές και 4 γκολ στη δεύτερη κατηγορία με τη φανέλα της Καρταχένα, αλλά ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα παραμείνει στη Σεβίλλη, όπου και ανήκει, ή θα δοθεί δανεικός. Το κασέ του είναι στις 300.000 ευρώ. Καλή λύση είναι και ο Αμπραάμ Παθ, ο 32χρονος στόπερ που έμεινε ελεύθερος από την Έρκουλες, αλλά έχει μεγάλο κασέ (σχεδόν 500.000 ευρώ). Στα υπόψη είναι και ο 21χρονος Κολομβιανός με ισπανικό διαβατήριο Χοσέ Μπερνάρντο, που ανήκει στη Σεβίλλη και οι απολαβές του είναι κάτι λιγότερο από 200.000 ευρώ. 

Πωλητήριο σε Μανωλά; 

Δυσαρεστημένη φέρεται η διοίκηση της ΑΕΚ από τη στάση του Κώστα Μανωλά. Στον νεαρό αμυντικό προτάθηκε τριετές συμβόλαιο έναντι 800.000 ευρώ για τρία χρόνια, αλλά εκείνος ζητεί 400.000 ευρώ ετησίως και 1,2 εκατ. ευρώ για τριετές συμβόλαιο. Οι απαιτήσεις του 20χρονου άσου κρίθηκαν υπερβολικές και είναι πολύ πιθανό, από τη στιγμή που το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2012, να τεθεί προς πώληση για να μη χαθεί κι αυτός χωρίς να μπουν χρήματα στα ταμεία. 

Τα λένε για Γεωργιάδη 

Συνάντηση με τον Πέτρο Θεοδωρίδη για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη θα έχει ο Σταύρος Αδαμίδης. Θα γίνει επίσημη πρόταση στον Πανσερραϊκό, στην οποία πέρα από χρήματα ίσως περιλαμβάνονται και δανεικοί (π.χ. Αργυρίου), ενώ δεν αποκλείεται να συζητηθεί και το ενδεχόμενο απόκτησης του Δημήτρη Ανάκογλου, που επίσης αρέσει στην ΑΕΚ αν και δεν επείγεται για ενίσχυση στο κέντρο. 

Πλησιάζει σε Ομόνοια ο Γιάχιτς 

Πρόταση για τριετές συμβόλαιο στον Σανέλ Γιάχιτς με κλιμακωτές αποδοχές (230, 260 και 260 χιλ. ευρώ το χρόνο) έκανε η Ομόνοια. Η ΑΕΚ δέχεται να αφήσει ελεύθερο τον Βόσνιο μεσοαμυντικό και του προσφέρει 150.000 ευρώ σαν αποζημίωση, ενώ εκείνος αξιώνει 200.000 ευρώ. Σημειώνεται πως το συμβόλαιο του διεθνούς άσου προβλέπει 300.000 ευρώ για την επόμενη και 400.000 ευρώ για τη μεθεπόμενη σεζόν.

Πηγή sport-fm Read more!

Θέλει Ούκρα ο Φερέιρα

Θέλει Ούκρα ο Φερέιρα
Τον επιθετικό της Πόρτο, Αντρέ Φιλίπε Άλβες Μοντέιρο ή απλά Ούκρα έχει βάλει στο στόχαστρό του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού ζήτησε πληροφορίες για τα δεδομένα απόκτησης του 23χρονου επιθετικού, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός στην Μπράγκα και έχει συμφωνία μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. 

Τρόπο για να «σπάσει» τον δανεισμό του Ούκρα στην Μπράγκα και να μπορέσει να τον φέρει στην Ελλάδα ψάχνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα με τους ανθρώπους της Πόρτο. Ο συμπατριώτης του φορ, ο οποίος αγωνίζεται ως περιφερειακός με την ίδια ευχέρεια και στα δύο άκρα, θεωρείται από τα ανερχόμενα ταλέντα του πορτογαλικού ποδοσφαίρου, ενώ είναι διεθνής με τις Κ-23 και Κ-21. Στην Μπράγκα είχε φέτος 21 συμμετοχές και δύο γκολ, με τον Φερέιρα να έχει εξαιρετική άποψη για αυτόν. Ωστόσο ο προπονητής των «πρασίνων» έχει στα υπ’οψιν του και τον Μαριάνο Γκονσάλες, ο οποίος είναι 30 χρονών, γεγονός που φέρνει ενδοιασμούς. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Ήθελε Ολυμπιακό»

«Ήθελε Ολυμπιακό»
Την ευχαρίστηση του Φράνκο Κοστάντσο για τη συμφωνία του με τον Ολυμπιακό, ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα εξέφρασε ο Χόρχε Σιτερσπίλερ, στηSportday. Ο μάνατζερ του Αργεντινού τερματοφύλακα επιβεβαίωσε τα γραφόμενα του πελάτη του, ότι θα υπογράψει σήμερα συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους». 

«Ο Φράνκο είναι πολύ ευχαριστημένος γιατί έγινε αυτό που ήθελε. Όλα έχουν ολοκληρωθεί και θα έρθει αύριο (σ.σ.: σήμερα) για να υπογράψει. Ο Φράνκο προτιμούσε τον Ολυμπιακό από οποιαδήποτε άλλη ομάδα του έκανε πρόταση. Τους λόγους θα τους εξηγήσει ο ίδιος» τόνισε στη Sportday ο Σιτερσπίλερ. Ο 31χρονος πορτιέρο αναμένεται να αφιχθεί στις 13:25. Στις 15:00 θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. 

Ανακοινώνει Μαρκάνο, παλεύει για Σάντσες, Βαλντές 

Μετά την απόκτηση του βασικού τερματοφύλακα, σε πρώτο πλάνο μπαίνει η μεταγραφή του κεντρικού μέσου και του αριστερού μπακ, με τους Κάρλος Σάντσες και Ιβάν Μαρκάνο να είναι οι πρώτοι στόχοι. Ο Ισπανός αμυντικός είναι κλεισμένος και, όπως διέρρεε από το στρατόπεδο των Πειραιωτών, θα ανακοινωθεί τη Δευτέρα. Βέβαια σε περίπτωση που αποκτηθεί και ένας εκ των Ντελ Γκρόσο ή Πούντιλ δεν, τότε ο Μαρκάνο θα υπολογίζεται περισσότερο ως σέντερ μπακ. 

Στη μεσαία γραμμή τα πράγματα είναι λίγο πιο περίπλοκα. Η αλλαγή προπονητή στην Βαλενσιέν δεν φαίνεται να επηρεάζει την αποχώρηση του Κάρλος Σάντσες, ο οποίος ωστόσο θέλει πρώτα να τελειώσει το Κόπα Αμέρικα, όπου συμμετέχει με την εθνική ομάδα της χώρας του και μετά να αποφασίσει. Ο 25χρονος χαφ είναι προσωπική επιλογή του Ερνέστο Βαλβέρδε, αν και οι Γάλλοι ζητούν 4 εκατομμύρια ευρώ περίπου, με τους πρωταθλητές Ελλάδας να δίνουν 2.5-2.8 εκατομμύρια ευρώ. 

Σε δεύτερο πλάνο υπάρχει η απόκτηση ενός επιθετικού, αφού για να αποκτηθεί παίκτης θα πρέπει πρώτα να πουληθεί κάποιος ή να παραχωρηθεί δανεικός. Ο Νέλσον Βαλντές είναι ψηλά στην «ερυθρόλευκη» λίστα, αν και για τον Παραγουανό επιθετικό ενδιαφέρονται Παρί Σεν Ζερμέν, Ρεν και Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Πηγή sport-fm Read more!

Φθηνά τα «πράσινα» διαρκείας

Η εποχή της οικονομικής κρίσης αλλά και η μείωση του μπάτζετ αφού οι μεταγραφές δεν θα είναι… αεροδρομίου την φετινή χρονιά, αναγκάζουν την διοίκηση του Παναθηναϊκού να προχωρήσει σε σημαντικότατες μειώσεις στις τιμές των εισιτηρίων διαρκείας. 
Φθηνά τα «πράσινα» διαρκείαςΜέχρι και 30% θα φτάνει η έκπτωση. «Αιώνια πιστός» θα είναι το μότο του εισιτηρίου. 

Η κίνηση αυτή αναμένονταν, αφού σε συνάντηση που είχε πριν από ένα μήνα περίπου ο Δημήτρης Γόντικας με τους οργανωμένους, είχε υποσχεθεί αυτή την έκπτωση και τους την είχε αναγγείλει. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ: 

Ξεκινάει από την Παρασκευή 10/6 η διάθεση των Καρτών Διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ για την αγωνιστική περίοδο 2011-2012. 

Τα τελευταία χρόνια οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού έχουν αγκαλιάσει με πρωτοφανή τρόπο την Oμάδα πραγματοποιώντας αλλεπάλληλα ρεκόρ στη διάθεση Kαρτών Διαρκείας δηλώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο «Αιώνια Πιστοί» στην Ομάδα. Αποκορύφωμα υπήρξε η περσινή αγωνιστική περίοδος κατά την οποία ο αριθμός των Καρτών Διαρκείας που διατέθηκαν ξεπέρασε τις 30.000, νούμερο αναμφίβολα ασύλληπτο για τα δεδομένα του ελληνικού αθλητισμού. 

Αυτή η στήριξη μας υποχρεώνει να πούμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σ’ όλους όσους στάθηκαν δίπλα στην Ομάδα και τη στήριξαν ηθικά αλλά και οικονομικά όλα αυτά τα χρόνια παρά τη δεδομένα δύσκολη οικονομική συγκυρία. Μας δείχνει παράλληλα και το δρόμο για την πολιτική που οφείλουμε να ακολουθήσουμε εν όψει της έναρξης της διάθεσης των Καρτών Διαρκείας της περιόδου 2011-12. 

* Παγώνουμε τις αρχικές τιμές 
Αντιλαμβανόμαστε την ιδιαίτερα δυσμενή οικονομική συνθήκη και «παγώνουμε» τις αρχικές τιμές όλων των κατηγοριών Καρτών Διαρκείας. 

* Μεγαλύτερη έκπτωση Ανανέωσης 
Αναγνωρίζουμε έμπρακτα την προσφορά και τη στήριξη των παλιών κατόχων και προσφέρουμε στους κατόχους Καρτών Διαρκείας της περιόδου 2010-11 τη δυνατότητα να ανανεώσουν τις Κάρτες τους, με ακόμη μεγαλύτερη έκπτωση σε σχέση με πέρυσι, διατηρώντας την ίδια θέση: 
o 15%, στις θύρες 9 και 29 και 
o 25%, σε όλες τις υπόλοιπες θύρες 
Στη Θύρα Επισήμων η φετινή έκπτωση ανανέωσης φτάνει έως 10%, αξιοποιώντας την πρόσθετη έκπτωση για online ανανεώσεις. 

* Ηλεκτρονική Ανανέωση με πρόσθετη έκπτωση 
Δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους τους κατόχους Βασικής και Χρυσής Κάρτας της περσινής σεζόν να ανανεώσουν την κάρτα τους με τον πλέον εύκολο και γρήγορο τρόπο, ηλεκτρονικά, μέσω του www.paotickets.gr από οποιοδήποτε σημείο, 24 ώρες το 24ωρο 7 ημέρες την εβδομάδα με το κίνητρο της επιπλέον έκπτωσης 5%. 

* Loyal Fans 
Τιμάμε ξεχωριστά τους φιλάθλους με διαχρονική παρουσία στο πλευρό του Παναθηναϊκού. Δημιουργούμε την ειδική κατηγορία των Loyal Fans (στην οποία εντάσσονται όλοι οι κάτοχοι Καρτών Διαρκείας που έχουν συνεχόμενα Κάρτα Διαρκείας από το 2006 μέχρι και την προηγούμενη σεζόν), στους οποίους προσφέρουμε μια σειρά από ειδικά προνόμια πέραν της έκπτωσης ανανέωσης! 

* «Άνοιγμα» στους νέους 
Διευρύνουμε το όριο ηλικίας για τη νεανική έκπτωση από τα 24 στα 26 χρόνια προκειμένου ακόμα περισσότεροι νέοι φίλοι της ομάδας να μπορούν να βρεθούν στο πλευρό του Παναθηναϊκού με ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους. 

* Σεβόμαστε την άποψή των φιλάθλων 
Μεταφέρουμε την οικογενειακή Θύρα από τη Θ. 31 στη Θ. 23 για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων. Η απόφαση αυτή λήφθηκε έπειτα από τη σύμφωνη γνώμη της μεγάλης πλειοψηφίας των περσινών κατόχων Κάρτας στην ίδια Θύρα, των οποίων η άποψη ζητήθηκε μέσα από διαδικασία που διενέργησε η ΠΑΕ το τελευταίο διάστημα. 


Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ χρειάζεται περισσότερο από ποτέ τη στήριξη των φιλάθλων της καθώς η δική τους συμβολή μέσω της αγοράς Κάρτας Διαρκείας είναι κομβικής σημασίας για την ανάπτυξη και τη δυναμική της Ομάδας. Για το λόγο αυτό έχει προσαρμόσει ανάλογα την τιμολογιακή της πολιτική, η οποία όπως συνοψίζεται παραπάνω δίνει τη δυνατότητα στους φίλους της ομάδας να την στηρίξουν με τη μικρότερη δυνατή οικονομική επιβάρυνση. Τονίζουμε ενδεικτικά ότι η φθηνότερη Βασική Κάρτα για την περίοδο 2011-12 ξεκινά από τα €178! 

Η διάθεση Καρτών Διαρκείας της περιόδου 2011-12 ξεκινά αύριο, 10 Ιουνίου και μέχρι τις 20 Ιουλίου θα αφορά αποκλειστικά τους κατόχους Καρτών Διαρκείας της περιόδου 2010-11. Μέχρι τις 20 Ιουνίου οι ανανεώσεις θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά, ενώ από εκείνη την ημέρα και έπειτα οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού θα μπορούν να ανανεώνουν τις κάρτες τους και από τα Σημεία Διάθεσης. Στις 22 Ιουλίου η διαδικασία θα «ανοίξει» και για τις νέες αγορές, ενώ η διάθεση Καρτών Διαρκείας θα ολοκληρωθεί στις 9 Σεπτεμβρίου. 

Πηγή sport-fm Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...