ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

«Αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης ο Σονγκ»

Ο  Αρσέν Βενγκέρ έπλεξε το εγκώμιο του μέσου του Άλεξ Σονγκ, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο έχει αλλάξει πολύ προς το καλύτερο από την μέρα που ήρθε στην Άρσεναλ.
Ο Άλεξ Σονγκ έχει σκοράρει τρείς φορές στα τρία τελευταία παιχνίδια της Άρσεναλ με Σαχτάρ, Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ. Μάλιστα στο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ το γκολ του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στους «κανονιέριδες».
Ο Αρσέν Βενγκέρ στάθηκε στην απόδοση του Καμερουνέζου αλλά και στην νοοτροπία του στο γήπεδο που έχει αλλάξει άρδην από τις πρώτες μέρες του στην Άρσεναλ.
Αρχικά τόνισε την αλλαγή του ρόλου του Σονγκ στο γήπεδο, ο οποίος αρχικά έπαιζε σαν σέντερ μπακ για να φτάσει πλέον να αγωνίζεται σαν μέσος με πολλές επιθετικές αρετές. «Θα φύγει από την Άρσεναλ σέντερ φορ» είπε αστειευόμενος ο Αλσατός.
Αυτή η αλλαγή ρόλου του Σονγκ οφείλεται στη σκληρή προπόνηση που κάνει πλέον και δεν έκανε παλαιότερα. Ο τεχνικός της Άρσεναλ σχολίασε πως ο Σονγκ πλέον δεν χρειάζεται να παίρνει ανάσες όταν κλέψει την μπάλα και έτσι δεν καθυστερεί να μπει στην αντίπαλη περιοχή προσφέροντας μια παραπάνω επιλογή στους συμπαίκτες του.
Τέλος ο Βενγκέρ είπε ότι ο Σονγκ αρέσκεται στο να βγαίνει μπροστά και η νέα του πιο αθλητική εμφάνιση του επιτρέπει να το κάνει. Read more!

«Δεν ασχολούμαστε με Ζοσέ»


Τα λεγόμενα του Ζοσέ Μουρίνιο για το ντέρμπι με την Μπαρτσελόνα στις 28 Νοεμβρίου δεν απασχολούν τον Λιονέλ Μέσι.
Ο Αργεντίνος σούπερ σταρ των «Μπλαουγκράνα» όπως αναφέρει ο ισπανικός Τύπος τόνισε στους συμπαίκτες του αναφορικά με τον Πορτογάλο τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης
«Δεν πρέπει να δίνουμε μεγάλη σημασία στο τι λέει ο Μουρίνιο. Προσπαθεί να μας εμπλέξει στα παιχνίδια του αλλά πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη δουλειά μας». Read more!

Έξι εβδομάδες εκτός ο Χεσούς Νάβας

Ο Χεσούς Νάβας μονομαχεί με τον Βέντερσον Ο Χεσούς Νάβας θα υποβληθεί σε επέμβαση στον αριστερό αστράγαλο, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της Σεβίλης, και θα απέχει από τους αγωνιστικούς χώρους για 6 εβδομάδες.

Ο 24χρονος μεσοεπιθετικός είχε αρχικά υποστεί ένα διάστρεμμα στον αριστερό αστράγαλο, αλλά στη σημερινή προπόνηση τραυματίστηκε εκ νέου και θα χρειαστεί να ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα.

Ο Νάβας, όμως, δεν είναι η μοναδική απώλεια για την Σεβίλη, η οποία βρίσκεται στην έβδομη θέση της βαθμολογίας στο ισπανικό πρωτάθλημα, καθώς τραυματίες είναι και οι Πάλοπ, Γκουαρέντε και Φάζιο.
Read more!

Νεκρός που... κινείται ο Μαντσίνι

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στην παρουσίαση του από τη Μάντσεστερ Σίτι Στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Σίτι επικρατεί αναταραχή και εικόνα αποσταθεροποίησης, ενώ το ζητούμενο είναι η αποπομπή του Ιταλού τεχνικού των "σίτιζενς", Ρομπέρτο Μαντσίνι. Η ένταση έχει φτάσει σε πολύ υψηλό επίπεδο μετά τη δεύτερη συνεχή ήττα στην Πρέμιερ Λιγκ και συνολικά τρίτη από την έναρξη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας "Sun" υπάρχει "μια πραγματική ανταρσία κατά του προπονητή", ο οποίος ήδη αποκαλείται "ο νεκρός που κινείται". Η αναφορά είναι σαφέστατη ως προς την επικείμενη απόλυση του Μαντσίνι, την οποία η εφημερίδα θεωρεί "αναπόφευκτη" αν είναι αληθινές οι φωνές που ακούγονται από τα αποδυτήρια της Σίτι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της "Sun".
Read more!

Χόρευε στην βροχή ο Μπελούσι!

Οι δύο εκπληκτικές ντρίμπλες του Μπελούσι στον αγώνα με την Ακαντέμικα προκάλεσαν τον θαυμασμό των Πορτογάλων, με τον άλλοτε άσο του Ολυμπιακού να «χορεύει» στην βροχή!
Ο αγωνιστικός χώρος του Σταδίου της Κοΐμπρα ήταν πολύ βαρύς λόγω της έντονης βροχόπτωσης, όμως αυτό δεν εμπόδισε τον Φερνάντο Μπελούσι να κάνει τα... δικά του! Ο άσος της Πόρτο ντρίμπλαρε υπέροχα δύο φορές τον αντίπαλο του και «χάζεψε» όλο το κόσμο, με τον εκφωνητή να βγάζει τα... σχετικά επιφωνήματα θαυμασμού!
Read more!

Συγγνώμη από Κασάνο αλλά…

Μετανιωμένος εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο «ιδιότροπος» Ιταλός επιθετικός της Σαμπτόρια, Αντόνιο Κασάνο, αλλά η διοίκηση των Γενοβέζων δεν είναι διατεθειμένη να ακούσει τίποτα.
Μια ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα και μετέφερε στο κοινό η «Repubblica» αναφέρει: «Δεν υπάρχει καμία αντίδραση από την πλευρά της ομάδας». Ο Κασάνο πρόκειται να ζητήσει να προπονείται με την ομάδα κανονικά, αλλά ακόμα τίποτα δεν έχει δει το φως της δημοσιότητας. Η «Ντόρια», εξετάζει το ενδεχόμενο να κάνει διακοπή συμβολαίου στον Κασάνο, αφού δεν παρεβρέθηκε σε σημαντική εκδήλωση της ομάδας μετά από πρόσκληση του προέδρου, Ρικάρντο Γκαρόνε.
Read more!

Το χρέος των 300δις και ο Γκέκας!

Mπορεί οι Γερμανοί να μην έχουν… χωνέψει ακόμα την βοήθεια της Ευρώπης στην Ελλάδα, ωστόσο έχουν και λένε κάποια καλά λόγια για ένα ελληνικό προϊόν, τον Φάνη Γκέκα! Το χρέος των 300δις και ο Γκέκας!
«Το χρέος της Ελλάδας ανέρχεται στα 300 δις, η Ευρώπη έδωσε βοήθημα 110 δις, όμως στη Γερμανία εκτός από την μεγάλη γκρίνια υπάρχει και κάτι ελληνικό για το οποίο χαιρόμαστε, τον Φάνη Γκέκα» ήταν το πρώτο σχόλιο των… φίλων Γερμανών, που μπορεί να γκρινιάζουν για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, ωστόσο αποθεώνουν τα γκολ του Γκέκα.
Η «Bild» αναφέρεται με κολακευτικά σχόλια στο πρόσωπο του Γκέκα, και τονίζει μεταξύ άλλων: «Μπορεί να μην έχει καμία σχέση με τη γερμανική γλώσσα μετά από παρουσία τεσσάρων ετών, μπορεί να χρειάζεται διερμηνέα για να μιλήσει στην τηλεόραση, ωστόσο είναι υπόδειγμα επαγγελματία και έχει εξαιρετικό ένστικτο για το γκολ».
Μάλιστα, φιλοξενούν και δηλώσεις του Σκίμπε, αλλά και του συμπαίκτη του, Κρις. «Δεν έχω ξαναδεί ποδοσφαιριστή με τέτοιο ένστικτο. Μπορεί να είναι κρυμμένος μέσα στο γήπεδο, ωστόσο από το πουθενά μπορεί να σου κάνει το γκολ» τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, ενώ ο Κρις σχολίασε:
«Είναι υπόδειγμα επαγγελματία, πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις του», με τους Γερμανούς να καταλήγουν για τον πρώτο σκόρερ της Μπουντεσλίγκα «Ζει ήρεμα μαζί με την σύζυγο του Βάσω και τα δίδυμα σε μια ενοικιαζόμενη μονοκατοικία». Read more!

Κοιτάζει μπροστά με μικρό οπλοστάσιο

Ο Μανόλο Χιμένεθ στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ Η ΑΕΚ δεν έχει την πολυτέλεια να σκεφτεί την ήττα από τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη, καθώς μπροστά της έχει ένα δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι για το Γιουρόπα Λιγκ. Ο Μανόλο Χιμένεθ προσπαθεί να βρει λύσεις, καθώς η λίστα με τους τραυματίες αντί να μικραίνει, συνεχώς μεγαλώνει.

Η αναμέτρηση με την Αντερλεχτ που ακολουθεί είναι κρίσιμη για την Ενωση, καθώς σε περίπτωση ήττας, θα έχει μείνει πίσω στη διεκδίκηση της πρόκρισης στους "32" της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Η "Ενωση" χρειάζεται τη νίκη, ωστόσο ο Χιμένεθ θα πρέπει να "κατέβει" στη... μάχη με σχεδόν άδειο οπλοστάσιο.

Στη Νέα Σμύρνη ο Ισπανός τεχνικός είδε τον Ντιόπ και τον Δέλλα να αποχωρούν τραυματίες και μέσα στην ημέρα θα γίνει γνωστό αν θα μπορέσουν οι δύο να ενισχύσουν την ομάδα τους στον αγώνα της Πέμπτης. Ο πρώτος έχει υποστεί κάκωση στον αριστερό δικέφαλο και ο Ελληνας αμυντικός κάκωση στο δεξιό προσαγωγό.
Read more!

Ιμπαγάσα: "Θα το πάρουμε ..."

Ο Αριελ Ιμπαγάσα με τη φανέλα του Ολυμπιακού Τη σιγουριά του πως ο Ολυμπιακός θα καταφέρει στο τέλος να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, εξέφρασε ο Αριέλ Ιμπαγάσα με δηλώσεις του στην εφημερίδα "Πρωταθλητής". Ο Ισπανός αναφέρθηκε στο ντέρμπι των "αιωνίων", ενώ τόνισε πως δεν έχει φτάσει ακόμα στο μάξιμουμ της απόδοσης του.

Για την ήττα από τον Παναθηναϊκό: "Μπήκαμε δυνατά, πήραμε τον έλεγχο και κάναμε το παιχνίδι μας. Στα πρώτα σαρανταπέντε λεπτά δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα. Επιβάλλαμε το ρυθμό μας και ήμασταν τα αφεντικά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια αγωνιστική καθίζηση. Κάναμε λάθη τα οποία τα πληρώσαμε. Δεν θέλω να σχολιάσω τη διαιτησία".

Για το πρωτάθλημα: "Είμαστε στενοχωρημένοι γιατί θέλαμε πολύ αυτή τη νίκη για να την αφιερώσουμε στον κόσμο μας. Τους απογοητεύσαμε όμως να ξέρουν ότι στο τέλος θα χαμογελάσουμε εμείς. Δεν φοβόμαστε τίποτα. Το πρωτάθλημα θα το πάρουμε εμείς γιατί είμαστε η καλύτερη ομάδα. Ένα ατυχές αποτέλεσμα δεν μπορεί να χαλάσει την καλή εικόνα που έχουμε δείξει ως τώρα. Ο Ολυμπιακός μπορεί να παίξει ακόμα καλύτερη μπάλα και με μεγαλύτερη διάρκεια".

ΓΙα τον αγώνα με την Ηλιούπολη για το Κύπελλο: "Πρέπει να είμαστε σοβαροί για να κερδίσουμε και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα νέο σερί νικών όπως ακριβώς μετά την ήττα στην πρεμιέρα από τον Ηρακλή. Από εμάς εξαρτάται. Αν παίζουμε όπως παίξαμε στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει αντίπαλος που να μπορεί να μας κοντράρει. Αν παίξουμε όπως στο δεύτερο ημίχρονο θα έχουμε πρόβλημα".

Για την απόδοση του στο ντέρμπι: "Έπαιξα καλά αλλά τι να το κάνεις αφού χάσαμε. Δεν έχω πιάσει ακόμα το μάξιμουμ της απόδοσής μου".
Read more!

Κούγιας: "Απειλείται ο Δαλούκας"

Ο Αλέξης Κούγιας στον αγωνιστικό χώρο Για απειλές κατά της ζωής του Γιώργου Δαλούκα έκανε λόγο ο δικηγόρος του Θεσσαλού διαιτητή, Αλέξης Κούγιας. Ο συνήγορος του Βολιώτη ρέφερι απέστειλε δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ, σύμφωνα με το οποίο δύο άτομα που φορούσαν κράνη χτύπησαν το κουδούνι της οικίας του και εν συνεχεία απείλησαν τον ίδιο όσο και την οικογένειά του.

Κατά τον κ. Κούγια, πάντως, το συγκεκριμένο περιστατικό ήρθε να προστεθεί σε μια αλυσίδα γεγονότων εις βάρος του Δαλούκα, αφού ανάλογο συμβάν καταγράφηκε και πριν από λίγες ημέρες, συνοδευόμενο μάλιστα "...από εκτεταμένες φθορές στο αυτοκίνητό του".
Read more!

Τουρέ: "Είναι όλα ψέμματα"

Ο Κόλο Τουρέ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι Ο Κόλο Τουρέ αρνείται τα σενάρια που θέλουν τους ποδοσφαιριστές να μην επιθυμούν την παραμονή του Ρομπέρτο Μαντσίνι στον πάγκο της Μάντσεστερ Σίτι. Σύμφωνα με δημοσιεύματα που βρετανικού Τύπου οι ποδοσφαιριστές θεωρούν ακατάλληλο για τον πάγκο των "πολιτών" τον Ιταλό προπονητή, θεωρώντας τον μάλιστα υπεύθυνο για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας και τη θέση στην οποία βρίσκονται στη βαθμολογία (4η θέση, οκτώ βαθμούς μακριά από τη πρώτη Τσέλσι).

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής της Αρσεναλ προσπάθησε να ρίξει τους τόνους αναφέροντας ότι "όπως κάθε μεγάλη ομάδα έτσι και εμείς έχουμε τα προβλήματά μας", ενώ τα όποια προβλήματα υπάρχουν θα "πρέπει να λυθούν στα αποδυτήρια".

Τέλος, υπογράμμισε ότι "χρειάζεται περισσότερη υπευθυνότητα» εάν θέλουν φτάσουν σε κατάκτηση κάποιου τίτλου ενώ σχετικά με την κριτική που δέχεται αυτός και οι συμπαίκτες του είπε ότι «η κριτική είναι καλή γιατί σε κάνει να δουλεύεις σκληρότερα".
Read more!

«Έτσι θα πάρουμε τον τίτλο»!

 «Έτσι θα πάρουμε τον τίτλο»
Το επιθετικό ποδόσφαιρο και το ρίσκο που πήρε στο ντέρμπι πλήρωσε ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Ωστόσο, ο Ισπανός ξεκαθάρισε ότι με αυτό τον τρόπο ο Ολυμπιακός θα κατακτήσει τον τίτλο! «Είμαστε μια ομάδα που προσπαθεί πάντα να κερδίσει και αυτό μας υποχρεώνει να έχουμε έναν επιθετικό τρόπο παιχνιδιού και παράλληλα ένα καλό αμυντικό παιχνίδι. Αυτά δημιουργούν ρίσκο, το οποίο εμείς γνωρίζουμε ότι υπάρχει σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, αλλά αυτό είναι το αγωνιστικό μας στιλ και δεν θα το αλλάξουμε, καθώς αρέσει και στους φιλάθλους μας», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και στη συνέχεια τόνισε:

«Χάσαμε έναν αγώνα στις λεπτομέρειες, αλλά το σημαντικό είναι ότι εμείς μπήκαμε από το πρώτο λεπτό στο γήπεδο για να κερδίσουμε το παιχνίδι, χωρίς να μας ανησυχεί το περιβάλλον αλλά και ο αντίπαλος. Αυτός είναι ο τρόπος παιχνιδιού που έχουμε και με αυτόν τον τρόπο θα πάρουμε το πρωτάθλημα», τόνισε στη συνέχεια ο Βάσκος και αναφερόμενος στο Κύπελλο Ελλάδας, υποστήριξε:

«Το Κύπελλο είναι μια πρόκληση για την κάθε ομάδα και έχουμε δει να χάνουν σε αυτό και ομάδες της Super League. Από την πλευρά μας θα παίξουμε με τη μεγαλύτερη προσοχή και σοβαρότητα απέναντι στον αντίπαλό μας».
Read more!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΡΟΥΜΠΙΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ TOY ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΡΙΣΗΜΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΣΤΟ PROTATHLITESGR!

Νιόπλιας: «Πάμε για τη νίκη»

«Στόχος είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Το καλύτερο είναι η νίκη και το επόμενο η ισοπαλία. Θέλουμε να νικήσουμε αλλά δεν μπορούμε να επιτεθούμε χωρίς μυαλό», δήλωσε ο Κοζανίτης τεχνικός, ενώ για την αντίπαλο της ομάδας του ανέφερε: «Είναι καλή ομάδα αλλά πιστεύω ότι διψάει για την πρόκριση γιατί έχει χάσει το πρωτάθλημα. Παίζουν στην έδρα τους και είναι λογικό να επιτεθούν».
Στις επίμονες ερωτήσεις των Ρώσων δημοσιογράφων για το προφίλ της Ρούμπιν, απάντησε: «Δεν έχει να κρύψει κανείς κάτι. Όλα έχουν δυνατά και αδύνατα σημεία. Σημασία έχει σε τι μέρα θα βρεθείς. Τι θέλετε να ακούσετε; Ποιος είναι ο Μάρτινς, ο Κασάεφ και ο Κορνιλένκο; Η τεχνολογία σε φέρνει πιο κοντά. Κανείς δεν μπορεί να κρύψει κάτι. Είναι καλή ομάδα η Ρουμπίν. Ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο και όχι σε πρόσωπα. Είναι ομάδα».
Νιόπλιας: «Πάμε για τη νίκη»
Αναφορικά με τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς της ομάδας του και αν θα χρησιμοποιήσει ίδιο σύστημα με αυτό που χρησιμοποίησε απέναντι στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Είναι διαφορετικό παιχνίδι από αυτό με τον Ολυμπιακό άρα θα πρέπει να σχεδιάσουμε κάτι καινούριο. Αυτό είναι λογικό. Δεν έχει σημασία αν θα παίξεις με έναν μπροστά ή με τρεις στόπερ. Σε κάθε ομάδα υπάρχουν δυνατά και αδύνατα σημεία. Τα υπόλοιπα δεν χρειάζεται να τα πούμε τώρα».
Ο Νίκος Νιόπλιας δεν φάνηκε να ενοχλείται από το δριμύ ψύχος (η θερμοκρασία είναι στο μηδέν και σκοτεινιάζει από τις 15:00). «Έχει κρύο αλλά όχι χιόνια ή βροχή. Όλα τα άλλα μας φαίνονται φυσιολογικά», ανέφερε.

Σπυρόπουλος: "Τα πάντα για τη νίκη"


Ο Νίκος Σπυρόπουλος ξεκαθάρισε ότι οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα ματώσουν για ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν.
Ποιον θεωρείς τον πιο επικίνδυνο παίκτη της Ρούμπιν;
«Όπως είπε και ο προπονητής μας και στο πρώτο παιχνίδι το δυνατό σημείο ότι αγωνίζεται ως ομάδα και να μην σταθούμε σε κάποιον παίκτη ιδιαίτερος. Έχει γίνει τόσο επιτυχημένη επειδή είναι καλή ομάδα»

Προέρχεστε από ένα ντέρμπι πόσο εύκολο είναι να είστε το ίδιο συγκεντρωμένοι στο κάθε ματς ξεχωριστά;
«Όταν αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό και σε τέτοιο επίπεδο πρέπει να μάθεις να ζεις με αυτό. Να κοιτάς το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί σε κάθε ματς ο Παναθηναϊκός διεκδικεί τη νίκη. Οπότε δεν πρέπει να τα ξεχωρίζεις γιατί πάμε για τη νίκη σε κάθε παιχνίδι».
Στην αρχή αναμενόταν να φτάσουν 1.500 οπαδοί του Παναθηναϊκού τώρα δεν θα είναι περισσότεροι από 200 θα σας επηρεάσει;
«Σίγουρα θα θέλαμε περισσότερος κόσμο γιατί μας βοηθάει πολύ. Αλλά όταν θα μπούμε μέσα δεν νομίζω ότι θα μας επηρεάσει που θα είναι λιγότεροι οι οπαδοί μας».
Η εμφάνιση σας στο δεύτερο ημίχρονο αποτελεί τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να παίξετε και κόντρα στη Ρούμπιν;
«Ναι κατά κάποιο τρόπο. Πρέπει να έχουμε το ίδιο πάθος και να το επιδεικνύουμε σε κάθε ματς. Η νίκη θα μας δώσει ώθηση για τη δύσκολη συνέχεια και ελπίζω αυτό να φανεί και στο παιχνίδι με τη Ρούμπιν».
Ήσουν μέλος της ομάδας που πριν από δύο χρόνια είχε βρεθεί στην ίδια θέση αλλά τελικά πήρε την πρόκριση. Τι λέτε μεταξύ σας οι παίκτες στα αποδυτήρια;
«Λέμε ότι σίγουρα είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο. Και πριν από δύο χρόνια ήμασταν στην ίδια θέση και τα καταφέραμε ελπίζουμε να γίνει κάτι ανάλογο και τώρα».
Έχετε φέρει μαζί σας ζεστά ρούχα;
«Ναι έχουμε και γάντια, και σκουφιά αλλά δεν κάνει και τόσο κρύο».
Οι μπουκ δίνουν φαβορί τη Ρούμπιν θα σας επηρεάσει αυτό;
«Όχι γιατί να μας επηρεάσει. Ας το παίξει στο στοίχημα άσο αν το θεωρείς και εσύ (γέλια)».
Read more!

Δυσκολεύει του Ντιόπ!

Δυσκολεύει του Ντιόπ
Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Πάπα Μπούμπα Ντιόπ για το παιχνίδι με την Αντερλεχτ, ενώ μεγάλη ανησυχία υπάρχει και για τον Δέλλα.Ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι δύο παίκτες που τραυματίστηκαν στο πρώτο ημίχρονο με τον Πανιώνιο. Ο Ντιόπ έχει περισσότερες πιθανότητες να απουσιάσει, ενώ η συμμετοχή του Δέλλα είναι στο 50-50.

Σε ότι αφορά στην προπόνηση, απών ήταν οΣταμάτης Καλαμιώτης, ο οποίος παρουσιάστηκε στις ένοπλες δυνάμεις. Ο Νάτσο Σκόκο και ο Σανέλ Γιάχιτς ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ ο Νίκος Γεωργέας και ο Νέιθαν Μπερνς συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα.
Read more!

«Καλύτερος ο Μέσι από Μαραντόνα!»

«Καλύτερος ο Μέσι από Μαραντόνα!»
Ο Τσάβι έπλεξε το εγκώμιο του Μέσι χαρακητρίζοντας τον Αργεντίνο σταρ της Μπαρτσελόνα ανώτερο από τον θρυλικό Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα.

Στα πλαίσια της απονομής της Χρυσής Μπάλα, ο πολυτιμότερος παίχτης του Euro 2008, Τσάβι, μίλησε στο «fifa.com» για τον σπουδαίο συμπαίχτη του: «Ο μόνος λόγος που κάποιος άλλος μπορεί να πάρει τη Χρυσή Μπάλα, είναι επειδή κατακτήσαμε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Παίχτες σαν τον Μέσι, βγαίνουν κάθε 50 χρόνια. Κατά τη γνώμη μου, ο Λίο είναι καλύτερος από τον Μαραντόνα. Θα είναι στην κορυφή για πολλά χρόνια ακόμα, κανείς δεν είναι σαν αυτόν».
Read more!

Στα... όπλα Μιραλάς και Πάντελιτς

Στα... όπλα Μιραλάς και Πάντελιτς
Κανονικά προπονήθηκαν στο ομαδικό πρόγραμμα της Δεύτερας οι Μάρκο Πάντελιτς και Κέβιν Μιραλάς, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους και τέθηκαν στη διάθεση του Βαλβέρδε ενόψει Ηλιούπολης. Στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε τέθηκαν οι Μάρκο Πάντελιτς και Κέβιν Μιραλάς, αφού στην προπόνηση της Δευτέρας δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και έδειξαν να αφήνουν πίσω τους τραυματισμούς που τους ταλαιπώρησαν.
Έτσι, ο τεχνικός των Πειραιωτών υπολογίζει κανονικά τους δύο άσους για το παιχνίδι της Τετάρτης στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο μεταξύ, ο Νίκος Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο. Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με την Ηλιούπολη, με την προπόνηση που θα γίνει αύριο στις 11:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
Read more!

«Καλώς ήρθατε σπίτι μου»

«Καλώς ήρθατε σπίτι μου»(photos)
Σισέ για πολιτική, Σισέ για ποδόσφαιρο, Σισέ για σεξ. Ο Γάλλος αποκαλύπτει σε συνέντευξη στι σπίτι του, ότι θα μπορούσε να φύγει το καλοκαίρι, όμως τα λεφτά δεν είναι το παν.
Ο ρόλος της εξέδρας είναι σημαντικός;

- Πολύ σημαντικός. Μπορεί να είσαι κουρασμένος ή πεσμένος ψυχολογικά και ο κόσμος να σε κάνει να νιώσεις ότι πρέπει να τα δώσεις όλα.

Πού διαφέρει ένας παθιασμένος φίλαθλος από έναν χούλιγκαν;

- Όταν χρησιμοποιεί βία ή ρατσισμό είναι χούλιγκαν. Όλα τα άλλα επιτρέπονται.

Ακόμα και να βρίζει την αντίπαλη ομάδα;

- Αν μέσα στο πάθος τους βρίσουν και τον αντίπαλο είναι λογικό. Όταν όμως αρχίζει η βία, τότε παύουμε να μιλάμε για ποδόσφαιρο. Εγώ δεν θεωρώ πως οι χούλιγκαν είναι φίλαθλοι. Δεν βλέπουν καν τον αγώνα.

Πόσο εύκολο είναι να αγαπήσεις μια ομάδα; Αρκεί ένα καλό συμβόλαιο ή υπάρχουν και άλλες προϋποθέσεις;

- Το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο συμβόλαια, λεφτά και δημοσιότητα. Θα μπορούσα να είχα φύγει το καλοκαίρι. Είχα πολλές προσφορές, αλλά έμεινα. Θα μπορούσα να είχα πάρει τα ίδια και αλλού, ίσως και περισσότερα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Σισέ στο http://www.protagon.gr/ και τον Σταύρο Θεοδωράκη.

Read more!

«Σόφο», o αγαπημένος της κερκίδας!

«Σόφο», o αγαπημένος της κερκίδας!
Ο «Big sofo» μπορεί να είναι νέος στην Μακάμπι Τελ Αβίβ, αλλά έχει προλάβει να γίνει ο αγαπημένος των φανατικών οπαδών της ομάδας, με τους ίδιους να του κάνουν μία τεράστια έκπληξη!Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, με το σεβασμό που δείχνει στην ισραηλινή ομάδα έχει προλάβει να κερδίσει την αγάπη όλων των φιλάθλων του συλλόγου. Οι φανατικοί της θύρας 7 του «Γιαντ Ελιάου», μάλιστα φρόντισαν να του δείξουν την αγάπη τους, με έναν πρωτότυπο τρόπο.

Ο «Σόφο» κατά την είσοδο του στο γήπεδο, αντίκρισε ένα τεράστιο πανό γραμμένο στα ελληνικά! Ο Έλληνας παίκτης όταν το είδε, γύρισε προς του φιλάθλους και τους ευχαρίστησε «πιάνοντας» την καρδιά του.

Μάλιστα οι φίλοι της Μακάμπι επικοινώνησαν με τους φίλους του Ολυμπιακού, για να τους συμβουλέψουν τι να γράψουν.
Read more!

Γκρέι: «Εμπειρία το ντέρμπι με τον Άρη»

Γκρέι: «Εμπειρία το ντέρμπι με τον Άρη»
Να διπλασιάσουν τις νίκες τους στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θέλουν στον ΠΑΟΚ, καθώς μετά τον Ηρακλή, στοχεύουν να υποτάξουν και τον Άρη το προσεχές Σάββατο στο Αλεξάνδρειο...

Εννοείται πως αντιλαμβάνονται πως ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να το «πολεμήσουν». Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις του και ο πρωταγωνιστής της νίκης επί του Γηραιού, Τζάστιν Γκρέι.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ μίλησε στον Sport 103 FM για…

ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ: «Απολαμβάνω την σημερινή ημέρα μετά από την χθεσινή μας νίκη επί του Ηρακλή. Είναι καλό στο ξεκίνημα της σεζόν να κερδίζεις ένα τοπικό ντέρμπι όπως ήταν αυτό με τον Ηρακλή. Ήταν εξάλλου το πρώτο μας πραγματικό παιχνίδι μετά από την απεργία των Ελλήνων παικτών που είχε προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα. Ξέραμε ότι οι παίκτες του Ηρακλή θα έπαιζαν δυνατά και έπρεπε να παίξουμε και εμείς όπως και έγινε δείχνοντας ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Ειδικότερα δε στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ και καλή ομαδική άμυνα σε αντίθεση με ότι συνέβη μέχρι εκείνο το σημείο και ανοίξαμε την διαφορά φτάνοντάς την στο τέλος στους 19 πόντους».

ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ: «Ήταν κλειδί για μας δείχνοντας ότι δεν είμαστε μία ομάδα 3-4 παικτών. Ο Μιχάλης σουτάρει καλά την μπάλα στην προπόνηση και του έχω πει όταν είναι ελεύθερος να σουτάρει όπως και το έκανε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή. Έκανε καλή δουλειά και πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο για την ομάδα αλλά θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει εξίσου σκληρά».

ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ: «Όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά ήταν δύσκολο αφού έπρεπε να παίξουμε μόλις πέντε παίκτες σε όλο το παιχνίδι και όχι και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μας με τους οποίους είμαστε όλοι μαζί σαν μία οικογένεια από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Σεβαστήκαμε όμως την απόφαση των Ελλήνων παικτών με όλους όσους αγωνίστηκαν να δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και σε μία δύσκολη κατάσταση για μας. Ωστόσο στην συνέχεια φροντίσαμε να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι που ακολουθούσε με τον Ηρακλή και πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να το κερδίσουμε».

ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «Είναι πολύ σημαντικό που έμεινε ο Λάζαρος αφού είναι ο αρχηγός μας και ένας από τους ηγέτες μας. Τον χρειαζόμασταν. Ο Λάζαρος βοηθάει την ομάδα αλλά και τους συμπαίκτες του με την εμπειρία του. Δεν υπάρχει λόγος εξάλλου να γίνονται αλλαγές τόσο νωρίς στην ομάδα και είμαστε όλοι μας χαρούμενοι που συνεχίζουμε ως έχουμε. Όπως ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας».

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ: «Θα είναι ένα άλλο δύσκολο παιχνίδι σε ένα γεμάτο γήπεδο όπως με έχουν ενημερώσει. Θα είναι μία εμπειρία για μένα αλλά ανυπομονώ να το ζήσω. Είναι ένα παιχνίδι όμως. Για αυτό και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουμε σωστά την δουλειά μας δίνοντας το 100% των δυνάμεών μας για την νίκη».

Read more!

Το Σπλιτ στις… φλόγες!

Το Σπλιτ στις… φλόγες!
Νέα… Γένοβα ετοιμάζονται να κάνουν το Σπλιτ οι οπαδοί της Ζενίτ, αλλά και Σέρβοι που θα ταξιδέψουν στην Κροατία, για να βρεθούν δίπλα στους Ρώσους. Τρέχει για να προλάβει η αστυνομία της Κροατίας, αφού οι οπαδοί της Χάιντουκ ζητούν… εκδίκηση!
Στην Αγία Πετρούπολη οι οπαδοί της Χάιντουκ δέχθηκαν τη βίαιη επίθεση αυτών της Ζενίτ και δύο εβδομάδες αργότερα είναι έτοιμοι να… ανταποδώσουν τη «φιλοξενία». Ωστόσο, αυτό το πρόβλημα δεν είναι το μοναδικό για την αστυνομία της Κροατίας, αφού οι οπαδοί της Ζενίτ θα έχουν στο πλευρό τους και αρκετούς Σέρβους οπαδούς. «Θα πάμε μαζί με τα ορθόδοξα αδέρφια μας να… σβήσουμε τα φώτα στο Σπλιτ», τονίζουν σε φόρουμ Σέρβοι οπαδοί, και οι Κροάτες απαντούν: «Μπορεί Ρώσοι και Σέρβοι να είναι αρκετοί στην πόλη, ωστόσο δεν θα φύγουν ζωντανοί…»
Read more!

Ο απόλυτος κυρίαρχος

Ο απόλυτος κυρίαρχος
Τη μοναξιά της κορυφής στον Όμιλο του Βορρά της Football League 2 απολαμβάνει ο Εορδαϊκός , που επικράτησε της Νίκης Βόλου με 2-1.

Η ομάδα της Πτολεμαϊδας, άφησε πίσω της τον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και επανήλθε στις νικηφόρες εμφανίσεις στο παιχνίδι πρωταθλήματος, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής και μάλιστα απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο.

Σκόρερ: Κουρούπης (17’), Ταφαρλής (62’) – Μαϊστρέλλης (90+2 κεφ.).

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Λοντίγκιν, Τσανάκας, Δεληζήσης, Κουρούπης, Ριζούλης (63' Στεργιόπουλος), Τομαράς, Χιντζίδης, Μπανούσης (42' Ταφαρλής), Κουτσουρές, Προβίδας (74' Καραμπατζάκης), Μουδούρογλου.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Αρμάντο Μαρέντζι): Κόσογλου, Νάστος, Βλάχος (72' Μαλντονάτο), Καρακώστας, Παπαδήμας, Ντάνιτσιτς, Βακουφτσής (82' Σωτρίνης), Σαμαράς, Στουρνάρας (56' Γραμματικόπουλος), Πετράς, Μαϊστρέλλης.



Read more!

Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» η Λίβερπουλ

Ετοιμάζει διπλό «χτύπημα» η Λίβερπουλ
Φαίνεται πως οι δύσκολες εποχές στη Λίβερπουλ πέρασαν. Και αυτό γιατί οι νέοι ιδιοκτήτες είναι αποφασισμένοι να ενισχύσουν την ομάδα, με τον Ρόι Χόγκτσον να έχει ζητήσει ήδη την απόκτηση των Κράνιτσαρ και Πογκρέμπνιακ. Το καλοκαίρι η Λίβερπουλ ενισχύθηκε ελάχιστα, αφού οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες δεν είχαν την οικονομική δυνατότητα, ελέω και των τεράστιων χρεών που αντιμετώπιζαν. Με την αλλαγή ιδιοκτησίας, όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει και ήδη ο Ρόι Χόγκτσον έχει ξεκινήσει την αναζήτηση υποψηφίων στόχων.

Στη λίστα του Άγγλου τεχνικού βρίσκονται τα ονόματα των Νίκο Κράνιτσαρ και Πάβελ Πογκρέμπνιακ, για τους οποίους ετοιμάζονται προτάσεις τον Ιανουάριο.

Ο Κροάτης διεθνής έχει πέσει πάνω σε ένα καταπληκτικό Γκάρεθ Μπέιλ, με συνέπεια να μη βρίσκεται στις βασικές επιλογές του Χάρι Ρέντναπ, με τον ίδιο τον τεχνικό των «πετεινών» να ανοίγει τη πόρτα της εξόδου. «Μου αρέσει πολύ ο Κράνιτσαρ, αλλά πώς θα αγωνιστεί όταν ο Μπέιλ βρίσκεται σε τέτοια κατάσταση;»

Όπως αναφέρουν οι Times, η πρόταση των «reds» θα ανέρχεται στα εννιά εκατ. ευρώ για τον 26χρονο Κροάτη άσο. Εκτός από τον Κράνιτσαρ, η Λίβερπουλ ψάχνει για έναν επιθετικό που θα δίνει ανάσες στον Φερνάντο Τόρες.

Ο παίκτης αυτός έχει βρεθεί και δεν είναι άλλος από τον Ρώσο διεθνή άσο της Στουτγκάρδης, Πάβελ Πογκρέμπνιακ, για τον οποίο ο Ρόι Χόγκτσον είναι διατεθειμένος να προσφέρει το ποσό των 15 εκατ. ευρώ για να τον φέρει στο «Άνφιλντ».
Read more!

Μπερντίεφ: «Μόνο νίκη»

Μπερντίεφ: «Μόνο νίκη»
Μονόδρομο χαρακτήρισε την νίκη στον αυριανό... τελικό με τον Παναθηναϊκό, ο τεχνικός της Ρουμπίν Καζάν, Κουρμπάν Μπερντίεφ. «Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για εμάς».

Αναλυτικά η συνέντευξη Τύπου του τεχνικού της Ρουμπίν Καζάν:

«Μετά την ισοπαλία στην Αθήνα, δεν μας κάνει κανένα άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης απέναντι στον Παναθηναϊκό. Στόχος μας ήταν μόνο η νίκη, αλλά ό,τι έγινε… έγινε σε εκείνο το ματς. Ο Παναθηναϊκός έδειξε κόντρα στον Ολυμπιακό ότι έχει καλό πάγκο και πως είναι δυνατή ομάδα. Θα είναι ένα δύσκολο ματς, αφού και ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο τη νίκη. Σε κανέναν από τους δύο δεν αρκεί η ισοπαλία», είπε αρχικά ο Μπερντίεφ και συνέχισε:

«Προερχόμαστε από καλές εμφανίσεις στο ρωσικό πρωτάθλημα, αλλά πιστεύω πως οι παίκτες μου είναι αρκετά έμπειροι για να προσαρμοστούν στα δεδομένα ενός αγώνα Champions League. Σίγουρα τα θετικά αποτελέσματα μάς έχουν βελτιώσει την ψυχολογία, αλλά σε έναν αγώνα Champions League μπαίνεις πάντα με το ίδιο πάθος, ανεξάρτητα από το τι έχει προηγηθεί στο πρωτάθλημα. Το Champions League είναι μια δύσκολη διοργάνωση. Είναι πιο δύσκολο να δημιουργήσεις ευκαιρίες, αλλά προσπαθούμε να ανεβάσουμε την απόδοσή μας και να έχουμε περισσότερο παραγωγική επίθεση».

Αλεξάντερ Ριαζάντσεφ: «Είμαστε καλά προετοιμασμένοι για τον αγώνα. Ο Παναθηναϊκός έχει πολύ δυνατή επίθεση και στόχος μας είναι από τη μια να μην τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν ευκαιρίες και από την άλλη να εκμεταλλευτούμε τις δικές μας. Δεν γνωρίζω αν θα αγωνιστώ. Θα μάθουμε αύριο ποιος θα αγωνιστεί, αλλά φυσικά θα το ήθελα».

Read more!

Εκτός για έξι μήνες ο Ολιτς

Ο Βιντάλ μαρκάρει τον όλιτς στον αγώνα της Λεβερκούζεν με τη Μπάγερν Περίπου έξι μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης, λόγω σοβαρού τραυματισμού στο γόνατο, θα παραμείνει ο Ίβιτσα Όλιτς. Ο διεθνής Κροάτης επιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, τραυματίστηκε στην προπόνηση και από την πλευρά των Βαυαρών εκφράζονται οι φόβοι ότι πρόκειται για κάτι ιδιαίτερα σοβαρό.

Μάλιστα ο Όλιτς θα ταξιδέψει στις ΗΠΑ προκειμένου να εξεταστεί από ειδικό -σε ανάλογους τραυματισμούς- γιατρό, ώστε να διαπιστωθεί ο ακριβής χρόνος απουσίας του από τα γήπεδα.

"Είμαι απογοητευμένος. Ήθελα η φετινή χρονιά να είναι δημιουργική για το μέλλον μου", είπε ο 31χρονος άσος, ο οποίος από το ξεκίνημα της σεζόν αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα τραυματισμών.
Read more!

Βιτόλο: «Να κερδίζουμε με την καρδιά»

Βιτόλο: «Να κερδίζουμε με την καρδιά»
Σύμφωνα με τον Βίκτορ Βιτόλο, αυτό που άλλαξε στην ομάδα και ήρθαν οι επιτυχίες, ήταν η ψυχολογία. Ο Ισπανός αμυντικός με δηλώσεις του αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά και σ’ αυτό που έρχεται, με τη Βιγιαρεάλ.
Ο Βιτόλο μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό sport 103 fm σχολίασε την αγωνιστική εικόνα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Ισπανός αμυντικός πιστεύει πως ο αγώνας με τη Βιγιαρεάλ είναι «κλειδί» για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ.
Read more!

«Φιλί ζωής στους ανύπαρκτους»

«Φιλί ζωής στους ανύπαρκτους»
Η μεγάλη επιστροφή του Ηρακλή Αντύπα είναι γεγονός! Ο εκ των κορυφαίων ρεπόρτερ του Ολυμπιακού από σήμερα μέσω του gazzetta.gr θα σας ενημερώνει για ότι συμβαίνει στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο!Το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό είχε τελειώσει. Οι «ερυθρόλευκοι» βρέθηκαν στο καναβάτσο και δεν μπορούσαν να χωνέψουν τον τρόπο με τον οποίο έφυγαν από το ΟΑΚΑ με σκυμμένο το κεφάλι.

Το ότι οι παίκτες του Ερνέστο Βαλβέρδε ήταν τσαντισμένοι, δεν χρειάζεται να σας το πούμε εμείς. Είναι αυτονόητο. Ο Ιμπαγάσα, καθόταν μόνος του και μονολογούσε, ο Μιραλάς δεν είχε όρεξη για πολλά.

Το κινητό του χτυπούσε συνεχώς, για να του πουν οι φίλοι του «μπράβο για το γκολ», αλλά αυτός έδινε σε όλους την ίδια απάντηση, λες και είχε βάλει τηλεφωνητή: «Ευχαριστώ, αλλά χάσαμε».

Ο Φετφατζίδης, ήταν διπλά στεναχωρημένος. Και για την ήττα, αλλά και γιατί δεν του βγήκε τίποτα στο ματς. Χαμόγελα φυσικά και δεν υπήρχαν. Αντιθέτως, οι παίκτες ήταν τσαντισμένοι.

Τα είχαν με τον εαυτό τους, καθώς «δώσαμε φιλί ζωής στους ανύπαρκτους», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στα αποδυτήρια. Οι Πειραιώτες ξέρουν, ότι αν είχαν μπει με την σοβαρότητα του πρώτου ημιχρόνου και στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης, τότε το ματς δεν θα γυρνούσε με τίποτα.

«Τους αναστήσαμε και τώρα βγάζουν γλώσσα», είπε μια παλιοσειρά της ομάδας και κάποιος άλλος θυμήθηκε την βαθμολογία: «Είμαστε ακόμα πρώτοι. Μην το ξεχνούν αυτό. Και θα μείνουμε στην κορυφή μέχρι τέλους». Οσον αφορά τον «αιώνιο αντίπαλο»; Ολοι οι «ερυθρόλευκοι» ξέρουν το τι πρέπει να κάνουν: «Αυτούς τους περιμένουμε στο δεύτερο γύρο, στο Καραϊσκάκη. Έχουμε πλέον χρωστούμενα».
Read more!

«Πράσινη» ενόχληση για τον «μάγκα»!

«Πράσινη» ενόχληση για τον «μάγκα»!
Μπορεί στον Παναθηναϊκό να πανηγυρίζουν για την νίκη του Σαββάτου, αλλά δεν ξεχνούν και σχολιάζουν με καυστικό τρόπο την «επίσκεψη Μαρινάκη» στο διαιτητικό καμαράκι του ΟΑΚΑ.
Το… ντου που έκανε ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού κ. Βαγγέλης Μαρινάκης το βράδυ του Σαββάτου λίγο μετά την λήξη του ντέρμπι στα αποδυτήρια των διαιτητών και η «φραστική επίθεση» σε Κάκο, Ακρίβο, αλλά και Βασσάρα δεν πέρασε ασχολίαστο από τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για πρωτοφανές γεγονός αφού επικαλούνται την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λίγκας και επισημαίνουν ότι ουδέποτε στο παρελθόν όσοι πέρασαν από την ίδια θέση (κ.κ Κόκκαλης, Βαρδινογιάννης, Πηλαδάκης, Θανόπουλος, Πατέρας) δεν επέδειξαν ανάλογη συμπεριφορά.

Δηλαδή δεν πήγαιναν στα αποδυτήρια των διαιτητών πριν, στην ανάπαυλα του ημιχρόνου ή μετά τη λήξη του αγώνα για να τους κριτικάρει ή να τους απαξιώσει. Μάλιστα… πράσινοι κύκλοι τόνιζαν πως «Αυτό που κάνει ο κ. Μαρινάκης με την ιδιότητα του προέδρου της Σούπερ Λιγκ δεν έχει προηγούμενο και δεν βοηθάει ούτε στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου, ούτε στην καταπολέμηση της βίας.

Ίσως τελικά όλοι οι προηγούμενοι πρόεδροι της Σούπερ Λιγκ με την αξιοπρεπή τους στάση να ήταν «φλώροι» και πρώτος «μάγκας» πρόεδρος να είναι ο κ. Μαρινάκης».
Read more!

«Μπάστιαν, δεν θα πας πουθενά»

Ο Ούλι Χένες δήλωσε πως δεν έχει σκοπό να αφήσει τον Σβαινστάιγκερ να πάει πουθενά, και πως θα γίνει ό,τι περνάει από το χέρι της διοίκησης ώστε να ικανοποιηθούν τα αιτήματα του Γερμανού.
Ο Ούλι Χένες ήταν κάθετος. «Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι δεν είναι εύκολο να πάρεις παίκτες από την Μπάγερν», είπε ο πρόεδρος των Βαυαρών.
Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι ο Σβαινστάιγκερ είναι πολύτιμος και η διοίκηση είναι διατεθειμένη να προσφέρει στον Γερμανό σούπερ σταρ ότι ζητήσει για το νέο συμβόλαιο, ώστε να τον κρατήσει.
Μια τακτική που σίγουρα θα ξενίσει πολλούς ευρωπαϊκούς συλλόγους που προσπαθούν να κάνουν περικοπές από παντού.
Ωστόσο στην Μπάγερν δεν δείχνουν να είναι φειδωλοί με τα χρήματα και επιβραβεύουν τους παίκτες τους όχι μόνο χρηματικά αλλά και ηθικά.
Δεν είναι και λίγο πράγμα να λες σε ένα παίκτη ότι είναι τόσο σημαντικός για σένα που θα του δώσεις ότι ζητήσει…
Read more!

«Δεν λες όχι στη Γιουνάιτεντ»

Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ φέρεται να έχει μπει ο Μάρεκ Χάμσικ, με τον Σλοβάκο μέσο της Νάπολι να δηλώνει κολακευμένος από το ενδιαφέρον των «κόκκινων διαβόλων».
Οι εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Μάρεκ Χάμσικ με τη φανέλα της Νάπολι έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών μεγάλων συλλόγων της Ευρώπης. Σύμφωνα με τους Ιταλούς, μία από τις ομάδες που γλυκοκοιτάνε τον 23χρονο μέσο είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον ίδιο να δηλώνει πως δεν έχει κάποια επαφή με την ομάδα του σερ Αλεξ Φέργκιουσον, αλλά εάν υπάρξει κάτι δύσκολα θα μπορέσει να πει όχι.
«Κολακεύομαι όταν ακούω κάτι τέτοιο, αλλά δεν έχω καμία επαφή με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Εάν υπάρξει κάτι θα είναι σίγουρα δύσκολο να πεις όχι σε μια τέτοια ομάδα», είπε χαρακτηριστικά ο Χάμσικ που φέτος έχει οχτώ συμμετοχές και τρία γκολ στο πρωτάθλημα της Ιταλίας με τη φανέλα των «παρτενοπέι». Read more!

Στην εθνική Αλγερίας ο Τζεμπούρ

Στην εθνική Αλγερίας ο Τζεμπούρ
Ο Ραφίκ Τζεμπούρ κλήθηκε στην εθνική Αλγερίας για το διεθνές φιλικό με το Λουξεμβούργο στις 17 Νοεμβρίου.
Για τον επιθετικό της ΑΕΚ, προηγείται το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα και ακολουθεί το επίσης εκτός έδρας ματς με αντίπαλο την Καβάλα.
Η σχετική ανακοίνωση:
«Στην εθνική ομάδα της Αλγερίας κλήθηκε ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ θα αγωνιστεί στη φιλική αναμέτρηση με το Λουξεμβούργο, η οποία θα γίνει στην πρωτεύουσα της ευρωπαϊκής χώρας, στις 17 Νοεμβρίου».
Read more!

«Δεν βλέπω τον Φέργκιουσον να φεύγει σύντομα»

«Δεν βλέπω τον Φέργκιουσον να φεύγει σύντομα»
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε δηλώσεις για τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον που τον εκτιμάει ιδιαίτερα, όπως φαίνεται και από τις δηλώσεις του ότι μόνο κάποιος ιδιαίτερος προπονητής μπορεί να πάρει τη θέση του.
Οι οπαδοί της Γιουνάιτεντ τον θέλουν για αντικαταστάτη του Φέργκιουσον, όταν αυτός αποφασίσει να σταματήσει. Ο Μουρίνιο με τις δηλώσεις του έδειξε ότι κάτι τέτοιο δεν είναι… σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αν και δεν θεωρεί ότι ο Φέργκιουσον έχει σκοπό να αποχωρήσει σύντομα από την ενεργό δράση.
Ο Special One είπε ούτε λίγο ούτε πολύ ότι δύο είναι οι πάγκοι στην Ευρώπη με ειδικό βάρος: αυτός της Ρεάλ και αυτός της Μάντσεστερ. Επομένως ο άνθρωπος που θα πάρει τη θέση του Φέργκιουσον, σύμφωνα με τον Μουρίνιο θα πρέπει να είναι «Special», υπονοώντας ότι ίσως τα σενάρια να ισχύουν και όταν φύγει από τη Ρεάλ να ανηφορήσει για Μάντσεστερ.
Τέλος, είπε ότι δεν μπορεί να φανταστεί το ποδόσφαιρο χωρίς τον Σερ Άλεξ και δεν τον βλέπει να αποχωρεί σύντομα, γιατί έχει ακόμη δίψα για τίτλους. Read more!

«Άψογο το γκολ του Μιραλάς»

«Άψογο το γκολ του Μιραλάς»
Την έκπληξη του Ιγκόρ Γκλούσεβιτς προκάλεσε η εμφάνιση και το γκολ του Κέβιν Μιραλάς στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο σκάουτερ της Λίβερπουλ στην εφημερίδα «Πρωταθλητής».

«Ήταν σίγουρα ένα άψογο τέρμα από όλες τις απόψεις. Από την αρχή της προσπάθειας μέχρι το γκολ», τόνισε ο άνθρωπος της αγγλικής ομάδας και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη θέση που θα έπρεπε να αγωνίζεται ο Βέλγος:

«Αυτό είναι ένα θέμα του προπονητή. Με βάση τα όσα βλέπω πάντως αγωνίστηκε πολύ καλά στην θέση του σέντερ φορ. Είναι πολύ ποιοτικός ο Κέβιν».
Read more!

Καντέ: "Η τελευταία μας ευκαιρία"

O Καντέ στην προπόνηση του Παναθηναϊκού Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας για τη Ρωσία, όπου την Τρίτη το απόγευμα θα αντιμετωπίσει τη Ρουμπίν Καζάν για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Καντέ λίγο πριν ανέβει στο αεροπλάνο, τόνισε πως αυτό το παιχνίδι είναι η τελευταία ευκαιρία της ομάδας του...

"Αυτό το ματς αποτελεί την τελευταία μας ευκαιρία στο θεσμό. Πρέπει κόντρα στην Ρούμπιν να τα δώσουμε όλα και να νικήσουμε οπωσδήποτε, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Μετά ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στην Αθήνα, που θα κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα και να πάμε μετά στην Κοπεγχάγη να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση", είπε αρχικά ο Γάλλος, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νίκη επί του Ολυμπιακού. "Η νίκη επί του Ολυμπιακού μας δίνει αυτοπεποίθηση, είναι ότι καλύτερο στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ώστε να πάμε στο Καζάν για το θετικό αποτέλεσμα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια διαφορετική διοργάνωση και αυτό το ματς αποτελεί την τελευταία μας ευκαιρία στον θεσμό'.

Ο Νίκος Νιόπλιας πήρε μαζί του στη Ρωσία 19 ποδοσφαιριστές. Συγκεκριμένα την αποστολή αποτελούν οι: Τζόρβας, Καρνέζης, Φερνάντες, Σαριέγκι, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Μαυρίας , Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Πλεσί, Λουίς Γκαρσία, Γκοβού, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Σισέ.
Read more!

Δεν βγήκε ντέρμπι στη φάση των "16"

Δεν έβγαλε ντέρμπι η κλήρωση... Η κληρωτίδα δεν είχε κέφια τη Δευτέρα και δεν έβγαλε κάποιο μεγάλο ντέρμπι για τη φάση των "16" του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο κάτοχος Παναθηναϊκός έχει εύκολο έργο κόντρα στα Τρίκαλα, ενώ Ολυμπιακός (ή Ηλιούπολη) και ΑΕΚ θα δοκιμαστούν στις έδρες των Αστέρα Τρίπολης και Λάρισα, αντίστοιχα.

Τα παιχνίδια είναι μονά και σε περίπτωση ισοπαλίας θα διεξαχθεί επαναληπτικός στην έδρα του φιλοξενούμενου. Οι πιθανές ημερομηνίες για πραγματοποιηθούν οι αγώνες είναι 22/12 και 5/1.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα
Ολυμπιακός Βόλου-Πανσερραϊκός
Ηρακλής-Κέρκυρα
Παναθηναϊκός-Τρίκαλα
Εθνικός Αστέρας-Διαγόρας
Ατρόμητος-Καβάλα
Λάρισα-ΑΕΚ
Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός ή Ηλιούπολη
Read more!

Ο... μετριόφρων Νάνι!

Την πεποίθηση του πως είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και αγωνίζεται σε μία από τις κορυφαίες ομάδες, εξέφρασε ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νάνι.
Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής των «Κόκκινων Διαβόλων» σημείωσε αναφορικά με τον ίδιο αλλά και την ομάδα του, την οποία και χαρακτήρισε ως την κορυφαία ομάδα του πλανήτη:

«Σαν παίκτης προσπαθώ να γίνομαι όσο το δυνατό πιο ολοκληρωμένος. Αυτή τη στιγμή θεωρώ πως είμαι ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο. Αγωνίζομαι για τη καλύτερη ομάδα στο κόσμο και αποτελώ ένα σημαντικό κομμάτι του τρόπου που αγωνίζεται, πετυχαίνοντας ή δημιουργώντας γκολ. Το όμορφο ποδόσφαιρο αρέσει στο καθένα και βοηθάει και εμένα να βελτιώνω τη παρουσία μου». Read more!

Αύριο θα γίνει το Μονακό-Μπορντό

Την Τρίτη θα διεξαχθεί τελικά ο αγώνας ανάμεσα στην Μονακό και την Μπορντό, όπως έγινε γνωστό από την γαλλική λίγκα.
Αύριο θα γίνει το Μονακό-Μπορντό
Το παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να γίνει την Κυριακή στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του Σαμπιονά, όμως η σφοδρή κακοκαιρία δεν επέτρεψε να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Για τον ίδιο λόγο αναβλήθηκε και η αναμέτρηση Μαρσέιγ - Ρεν, όμως ακόμα δεν έχει οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής.
Read more!

Τσάβι: «Θα υποφέρω στη Μαδρίτη»

Δύσκολο θα είναι το έργο του Τσάβι Ερνάντες στον αγώνα (29/11) της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως δήλωσε ο ίδιος στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA. Ο Ισπανός μέσος δεν θα μπορέσει να κάνει ό,τι θέλει, «επειδή πρέπει οι συμπαίκτες μου να ανοίγουν χώρους. Πρέπει να δημιουργούν κενά στο χώρο της μεσαίας γραμμής, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή κίνηση».
Τσάβι: «Θα υποφέρω στη Μαδρίτη»
Στη συνέχεια, ο διεθνής άσος τόνισε: «Εξαρτώμαι από τους συμπαίκτες μου. Δεν θα ήμουν τίποτα χωρίς εκείνους. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει σπουδαίους παίκτες, αλλά εγώ θα υποφέρω εκεί».

Στη συνέχεια, ο αναφέρθηκε στα φαβορί του για τη «Χρυσή Μπάλα», για την οποία είναι φαβορί εκείνος και ο Ινιέστα: «Είναι ο ιδανικός παρτενέρ, ένα φαινόμενο. Πάντως, ο Λιονέλ Μέσι είναι ο καλύτερος στον κόσμο χωρίς αμφιβολία. Είναι ένας παίκτης που βγαίνει κάθε πενήντα χρόνια. Είναι ένα βήμα μπροστά από τον Ρονάλντο». Read more!

Παίζει κόντρα στη Ρεάλ ο Ρέγιες

Έτοιμος για τον κυριακάτικο αγώνα της Ατλέτικο Μαδρίτης στην έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ο Χοσέ Αντόνιο Ρέγιες, όπως διέγνωσε το ιατρικό επιτελείο των «ροχιμπλάνκος».
Παίζει κόντρα στη Ρεάλ ο Ρέγιες
Ο Ισπανός τραυματίστηκε στο χθεσινό παιχνίδι με την Αλμερία και οι γιατροί διέγνωσαν ότι έχει υποστεί έναν μυϊκό τραυματισμό, ο οποίος τον αναγκάζει να απουσιάσει από το παιχνίδι (04/11, 20:00) με τη Ρόζενμποργκ στη Νορβηγία.

Παρόλα αυτά, ο πρώην παίκτης της Ρεάλ αναμένεται να τεθεί στη διάθεση του Κίκε Φλόρες για το τοπικό ντέρμπι στο Μπερναμπέου.
Read more!

Προπονητής και επενδυτής στο μυαλό του Ζαγοράκη

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ, Θοδωρής Ζαγοράκης Δεν είναι μόνο το θέμα του προπονητή που σκέφτεται αυτές τις ημέρες ο Θοδωρής Ζαγοράκης, καθώς προέκυψε και ενδιαφέρον ενός επιχειρηματία από το Κατάρ, ο οποίος ενδιαφέρεται να επενδύσει στον ΠΑΟΚ. Το όνομα του ανθρώπου που δείχνει, τουλάχιστον, διάθεση να ρίξει χρήματα στην ΠΑΕ, είναι Οτάι Αλίς Σαμαρί Φάις.

Ο 37χρονος επιχειρηματίας έχει παντρευτεί Ελληνίδα και μένει μόνιμα στη χώρα μας, ενώ πηγαίνει στο γήπεδο της Τούμπας και σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΟΚ. Ο Οτάι Αλίς Σαμαρί Φάις έχει γνωριστεί με τον Ζαγοράκη, και έχει δείξει διάθεση να επενδύσει στο "δικέφαλο", ωστόσο την τελική απόφαση θα την πάρει ο πατέρας του.

Για ό,τι αφορά το θέμα του προπονητή, όσο ο Μάκης Χάβος οδηγεί τον ΠΑΟΚ σε νίκες, τότε δύσκολα θα δούμε κάποιον άλλον στον πάγκο της ομάδας. Ο νεαρός τεχνικός πανηγύρισε και στην Κρήτη το τρίποντο και όπως όλα δείχνουν θα συνεχίσει μπροστά από το τιμόνι και για τα επόμενα δύο παιχνίδια (Βιγιαρεάλ και Καβάλα) του "δικέφαλου".
Read more!

Ισοφαρίστηκε η Ατλέτικο Μαδρίτης

Απογοήτευση για την Ατλέτικο Ισόπαλες 1-1 ήρθαν στη Μαδρίτη η Ατλέτικο και η Αλμερία, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος. Η αντίπαλος του Αρη στο Γιουρόπα Λιγκ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα απέναντι στην Αλμερία και παρά το γεγονός ότι στο 33' το "Βιθέντε Καλντερόν" πήρε... φωτιά με το τέρμα του Αγουέρο, δώδεκα λεπτά αργότερα οι ελπίδες για «τρίποντο» απομακρύνθηκαν με τον Πιάτι να βρίσκει δίχτυα και να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1.
Read more!

Κοντρέρας: "Ευχάριστο να σκοράρεις..."

Ο Πάμπλο Κοντρέρας πανηγυρίζει τη νίκη στην Κρήτη Ο Πάμπλο Κοντρέρας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "SuperLeague Experts", του Novasports2, με παρουσιαστή τον Δημήτρη Παπανικολάου. Ο Χιλιανός αμυντικός του ΠΑΟΚ που βρισκόταν στο στούντιο της Θεσσαλονίκης με τον Δημήτρη Κανελλάκη, τόνισε ότι είναι πάντα ευχάριστο να σκοράρεις και να κερδίζει η ομάδα σου.

Αναλυτικά:
- Για τον αν θυμάται τα γκολ που είχε πετύχει πριν το παιχνίδι με τον Εργοτέλη: " Είμαι πολύ χαρούμενος για το γκολ που σημείωσα και για τη νίκη που πήρε η ομάδα μου. Είναι πάντα ευχάριστο να πετυχαίνεις γκολ και να κερδίζει η ομάδα σου".

- Για το πως έζησε αυτή την εβδομάδα με δύο νίκες στα τελευταία λεπτά: "Είναι ευχάριστο να κερδίζεις, περάσαμε δύσκολη κατάσταση γιατί έπρεπε να τα κερδίσουμε αυτά τα ματς, ελπίζω να μας βοηθήσουν για το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ".

- Για το αν ο ΠΑΟΚ βγαίνει από την κρίση μετά τις τελευταίες νίκες: "Δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε πάντα στην καλύτερη κατάσταση. Η δουλειά βοηθάει πολύ τους ποδοσφαιριστές. Με τη βοήθεια του κόσμου καταφέραμε να βγάλουμε ένα σημαντικό κομμάτι αγώνων, ειδικά στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτή την εβδομάδα πετύχαμε σημαντικά αποτελέσματα".

- Για τον Μάκη Χάβο: "Είναι πολύ δύσκολο σε λίγο καιρό να έχουμε αλλάξει τρεις προπονητές. Όπως και ο προηγούμενος έτσι και ο τωρινός προπονητής δουλεύουν πολύ σκληρά. Δυστυχώς ο Δερμιτζάκης δεν είχε τα αποτελέσματα που ήθελε. Με τον Χάβο δουλέψαμε πάρα πολύ για να βρούμε αυτά τα αποτελέσματα".

- Για τις τρεις αλλαγές προπονητή σε τέσσερις μήνες: "Είναι πολύ μπερδεμένη η κατάσταση με τόσες αλλαγές προπονητών. Μια ομάδα σημαντική σαν τον ΠΑΟΚ ζει από τα θετικά αποτελέσματα και όταν αυτά δεν έρχονται είναι λογικό να αλλάζει ο προπονητής".

- Για το αν επηρεάστηκε από τη φυγή του Σάντος: "Είχα συνηθίσει να δουλεύω με τον Φερνάντο Σάντος. Για διαφορετικούς λόγους επέλεξε να μη συνεχίσει στον ΠΑΟΚ. Πρέπει να βρούμε κάποιες λύσεις για να συνεχίσουμε στη νοοτροπία του Πορτογάλου. Δεν μπορέσαμε να βρούμε μια λύση για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας".

- Για το αν ο Γιάννης Μανιάτης, του Πανιωνίου μπορεί να παίξει στην Ισπανία: " Χρειάζεται επιμονή και υπομονή. Έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι και πιστεύω ότι έχει την ποιότητα σαν ποδοσφαιριστής να προχωρήσει".

- Για το καλύτερο γκολ και τον MVP της αγωνιστικής: " Το καλύτερο γκολ το πέτυχε ο Λεοζίνιο, ενώ ο καλύτερος παίκτης ήταν ο Κανόμπιο. Με τον παίκτη της Λάρισας ήμασταν συμπαίκτες στη Θέλτα. Ήρθε με κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, έχει να δώσει ακόμη πολλά".

- Για το αν έχει αλλάξει η ατμόσφαιρα στα αποδυτήρια μετά τα τελευταία ματς: " Στα αποδυτήρια δεν είχε χαλάσει ποτέ, απλά τα αποτελέσματα δεν μας βοήθησαν. Είμαστε χαρούμενοι με τον Χάβο, εμείς δουλεύουμε για να τον βοηθήσουμε".

- Για το αν έπαιξε ρόλο ότι βρήκε αργά τη φόρμα του η παρουσία του στο Μουντιάλ: " Σε υψηλότερο επίπεδο προσπαθούμε να παίξουμε καλύτερα και το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο. Δεν μπορεί κάποιος να είναι όλη τη χρονιά καλά".

- Για την περιπέτεια των μεταλλωρύχων στη Χιλή: " Την παρακολουθούσα από τη στιγμή που εγκλωβίστηκαν. Αισθάνομαι πολύ περήφανος που είναι πατριώτες μου και το κουράγιο που δείξανε περνώντας αυτές τις τραγικές καταστάσεις. Αυτές είναι προσωπικές στιγμές, πολύ δύσκολες στιγμές και όχι αυτό που λέμε εμείς δύσκολο στο ποδόσφαιρο. Μπορούμε να δείξουμε και στο ποδόσφαιρο ότι έχουν δείξει αυτοί οι άνθρωποι. Το κουράγιο και την επιμονή για τη ζωή".

- Για το αν πρέπει να ασχολούνται τόσο πολύ με τη διαιτησία: "Δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Εμείς οι ποδοσφαιριστές πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά και να μην ασχολούμαστε καθόλου".

- Για το καλό πρόσωπο που δείχνει ο ΠΑΟΚ στο Γιουρόπα Λιγκ, σε αντίθεση με το Ελληνικό πρωτάθλημα: "Έχουμε μεγαλύτερο χρόνο να προετοιμαστούμε, πρέπει να αντιδράσουμε και στο ελληνικό πρωτάθλημα. Δε διαχωρίζουμε παιχνίδια, απλά εμείς συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά".

- Για τις πιθανότητες να περάσει στην επόμενη φάση: "Έχουμε δείξει καλή εικόνα και πιστεύουμε στο παιχνίδι της Πέμπτης (4/11) να κάνουμε το πρώτο βήμα. Αν στην έδρα μας κερδίσουμε τα δύο παιχνίδια, είναι πολύ πιθανόν να περάσουμε στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ".

- Για την ενδεκάδα της αγωνιστικής: "Για να βρίσκονται στην καλύτερη ενδεκάδα, σίγουρα θα έχουν δώσει κάτι παραπάνω από τους υπόλοιπους παίκτες και βοήθησαν περισσότερο τις ομάδες τους. Για να αντιμετωπίσεις τον Σισέ πρέπει σίγουρα να είσαι πολύ συγκεντρωμένος και να έχεις το μυαλό σου μόνο στον αντίπαλο. Υπάρχουν καλοί παίκτες στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά εγώ κάνω τα πάντα για να τους σταματήσω".

- Για το παιχνίδι με την Καβάλα: "Είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι. Πρέπει να δούμε πως θα μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε την Καβάλα. Εμείς πρέπει να μη δεχθούμε εύκολο γκολ και ο προπονητής να διαβάσει καλά τον αντίπαλο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και θα δώσουμε στους οπαδούς τις χαρές που πήρε και την περσινή σεζόν".
Read more!

Υγιεινός περίπατος...

Πανηγυρισμοί στον Ολυμπιακό μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ Η ΑΕΚ πλήρωσε τη... νύφη για την αναπάντεχη ήττα του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα από την Μπάμπεργκ και στο άδειο ΣΕΦ, λόγω της τιμωρίας των «ερυθρολεύκων», το σύνολο του Ντούσαν Ιβκοβιτς έδωσε ρεσιτάλ. Ο Ολυμπιακός συνέτριψε 82-50 την Ενωση, στη 2η αγωνιστική της Α1, έκανε το «2 στα 2» και υποχρέωσε το σύνολο του Μηνά Γκέκου στην πρώτη ήττα του στο πρωτάθλημα.

Ένας σαρωτικός Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην ΑΕΚ, που έδειχνε αποσυντονισμένη, απέναντι στην καλά οργανωμένη «ερυθρόλευκη» άμυνα. Με την Ενωση να «μετράει» μόλις 1/7 τρίποντα μέχρι το ημίχρονο και να έχει υποπέσει σε 15 λάθη, το σύνολο του Ιβκοβιτς ξεσπάθωσε και με αιχμή του δόρατος την φροντ λάιν (Μπουρούσης 9π., Νεστέροβιτς 8π., Νίλσεν 10π., Παπανικολάου 8π.) φρόντισε από τα πρώτα λεπτά να μετατρέψει το παιχνίδι σε... προπόνηση.

Οι «ερυθρόλευκοι» έτρεξαν στο παρκέ και με διαδοχικούς αιφνιδιασμούς, 11 κλεψίματα, 17 ασίστ και απόλυτη κυριαρχία στα ριμπάουντ πήραν το δρόμο προς τα αποδυτήρια στο ημίχρονο στο +29 (50-21). Μάλιστα, η ασφικτική άμυνα του Ολυμπιακού περιόρισε την ΑΕΚ σε 10 και 11 πόντους στο πρώτο και δεύτερο ημίχρονο αντίστοιχα, ενώ στο 16' η διαφορά πήρε τη μέγιστη τιμή της όταν ο Μπουρούσης από τα 6.75 έγραψε το 44-12 (+32).

Στο ίδιο έργο θεατές στο τρίτο δεκάλεπτο, με την ΑΕΚ να μην μπορεί να συνέλθει από το αγωνιστικό «μένος» του Ολυμπιακού. Μπουρούσης και Νίλσεν συνέχισαν να κάνουν ό,τι θέλουν κάτω από το αντίπαλο καλάθι και οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς να ιδρώσουν μπήκαν στην τελευταία περίοδο στο +36 (69-33). Στον... επίλογο ο Ιβκοβιτς χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεσή του, εκτός του Μαυροκεφαλίδη που προφυλάχθηκε, και ο Ολυμπιακός, πάρά το γεγονός ότι κατέβασε ταχύτητα, έφτασε σε μία άνετη νίκη με 82-50.

Τα δεκάλεπτα: 29-10, 50-21, 69-33, 82-50
Διαιτητές: Πηλοϊδης-Μάνος-Θεονάς

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ντούσαν Ιβκοβιτς): Παπαλουκάς 9, Νεστέροβιτς 10, Γκόρντον, Σπανούλης 6, Μπουρούσης 15 (1), Πελεκάνος 7 (1), Γλυνιαδάκης 6, Νίλσεν 14, Παπανικολάου 10 (11ρ.), Τεόντοστις 5 (1), Κατσιβελης
ΑΕΚ (Μηνάς Γκέκος): Καστλ 11 (1), Κοχαντάρεβιτς 8, Νικολαϊδης 7 (1), Παπανικολάου 2, Μακ 4, Δορκοφίκης 12, Καλλινικίδης, Σανον 2, Γκράντι 4, Μελς
Read more!

Πήρε φόρα το Μαϊάμι


Πήρε φόρα το Μαϊάμι
Την τρίτη συνεχή του νίκη σημείωσε το Μαϊάμι. Με όπλο την άμυνα πέρασε με 101-78 από το Νιού Τζέρσεϊ απέναντι στους Νετς, που γνώρισαν την πρώτη τους ήττα. Η σούπερ τριάδα της Χιτ άρχισε να ρολάρει, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να έχει 20 πόντους, 7 ριμπάουντ και ισάριθμες ασίστ, τον Ντουέιν Ουέιντ να ακολουθεί με 17 πόντους, 7 ασίστ και 6 ριμπάουντ και τον Κρις Μπος να προσθέτει 18 πόντους με 8/10 δίποντα.

Οι δύο τελευταίοι δεν αγωνίστηκαν καθόλου στην τέταρτη περίοδο, ενώ ο «βασιλιάς» έπαιξε ελάχιστα. Αξίζει να σημειωθεί πως οι «Big Three» είχαν 41 πόντους στο πρώτο ημίχρονο, έναν λιγότερο από όλους τους παίκτες των Νετς.

Νετς (2-1): Λόπεζ 20, Φέιβορς 13 (13 ριμπ.), Χάρις 13 (6 ασίστ), Ουίλιαμς 11, Χάμφρις 6, Φάρμαρ 5, Μόροου 5, Πετρό 2, Γκρέιαμ 2, Τζέιμς 1.

Χιτ (3-1): Τζέιμς 20 (7 ριμπ. 7 ασίστ), Μπος 18, Ουέιντ 17 (7 ασίστ, 6 ριμπ.), Αρόγιο 12, Χάουζ 11, Ιλγκάουσκας 10, Χάσλεμ 6 (7 ριμπ.), Τζόουνς 6, Άντονι 1 (4 τάπες).

Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...