ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

«Αποτέλεσμα σκληρής προπόνησης ο Σονγκ»

Ο  Αρσέν Βενγκέρ έπλεξε το εγκώμιο του μέσου του Άλεξ Σονγκ, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο έχει αλλάξει πολύ προς το καλύτερο από την μέρα που ήρθε στην Άρσεναλ.
Ο Άλεξ Σονγκ έχει σκοράρει τρείς φορές στα τρία τελευταία παιχνίδια της Άρσεναλ με Σαχτάρ, Μάντσεστερ Σίτι και Γουέστ Χαμ. Μάλιστα στο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ το γκολ του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ήταν αυτό που έδωσε τη νίκη στους «κανονιέριδες».
Ο Αρσέν Βενγκέρ στάθηκε στην απόδοση του Καμερουνέζου αλλά και στην νοοτροπία του στο γήπεδο που έχει αλλάξει άρδην από τις πρώτες μέρες του στην Άρσεναλ.
Αρχικά τόνισε την αλλαγή του ρόλου του Σονγκ στο γήπεδο, ο οποίος αρχικά έπαιζε σαν σέντερ μπακ για να φτάσει πλέον να αγωνίζεται σαν μέσος με πολλές επιθετικές αρετές. «Θα φύγει από την Άρσεναλ σέντερ φορ» είπε αστειευόμενος ο Αλσατός.
Αυτή η αλλαγή ρόλου του Σονγκ οφείλεται στη σκληρή προπόνηση που κάνει πλέον και δεν έκανε παλαιότερα. Ο τεχνικός της Άρσεναλ σχολίασε πως ο Σονγκ πλέον δεν χρειάζεται να παίρνει ανάσες όταν κλέψει την μπάλα και έτσι δεν καθυστερεί να μπει στην αντίπαλη περιοχή προσφέροντας μια παραπάνω επιλογή στους συμπαίκτες του.
Τέλος ο Βενγκέρ είπε ότι ο Σονγκ αρέσκεται στο να βγαίνει μπροστά και η νέα του πιο αθλητική εμφάνιση του επιτρέπει να το κάνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...