ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Γκρέι: «Εμπειρία το ντέρμπι με τον Άρη»

Γκρέι: «Εμπειρία το ντέρμπι με τον Άρη»
Να διπλασιάσουν τις νίκες τους στα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης θέλουν στον ΠΑΟΚ, καθώς μετά τον Ηρακλή, στοχεύουν να υποτάξουν και τον Άρη το προσεχές Σάββατο στο Αλεξάνδρειο...

Εννοείται πως αντιλαμβάνονται πως ο βαθμός δυσκολίας είναι μεγαλύτερος, ωστόσο είναι αποφασισμένοι να το «πολεμήσουν». Αυτό επεσήμανε με δηλώσεις του και ο πρωταγωνιστής της νίκης επί του Γηραιού, Τζάστιν Γκρέι.

Ο Αμερικανός πλέι μέικερ μίλησε στον Sport 103 FM για…

ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ: «Απολαμβάνω την σημερινή ημέρα μετά από την χθεσινή μας νίκη επί του Ηρακλή. Είναι καλό στο ξεκίνημα της σεζόν να κερδίζεις ένα τοπικό ντέρμπι όπως ήταν αυτό με τον Ηρακλή. Ήταν εξάλλου το πρώτο μας πραγματικό παιχνίδι μετά από την απεργία των Ελλήνων παικτών που είχε προηγηθεί την περασμένη εβδομάδα. Ξέραμε ότι οι παίκτες του Ηρακλή θα έπαιζαν δυνατά και έπρεπε να παίξουμε και εμείς όπως και έγινε δείχνοντας ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Ειδικότερα δε στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε πολύ και καλή ομαδική άμυνα σε αντίθεση με ότι συνέβη μέχρι εκείνο το σημείο και ανοίξαμε την διαφορά φτάνοντάς την στο τέλος στους 19 πόντους».

ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΙΔΗ: «Ήταν κλειδί για μας δείχνοντας ότι δεν είμαστε μία ομάδα 3-4 παικτών. Ο Μιχάλης σουτάρει καλά την μπάλα στην προπόνηση και του έχω πει όταν είναι ελεύθερος να σουτάρει όπως και το έκανε στο χθεσινό παιχνίδι με τον Ηρακλή. Έκανε καλή δουλειά και πρόκειται για ένα μεγάλο ταλέντο για την ομάδα αλλά θα πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει εξίσου σκληρά».

ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟ: «Όχι μόνο σωματικά αλλά και πνευματικά ήταν δύσκολο αφού έπρεπε να παίξουμε μόλις πέντε παίκτες σε όλο το παιχνίδι και όχι και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μας με τους οποίους είμαστε όλοι μαζί σαν μία οικογένεια από το ξεκίνημα της προετοιμασίας. Σεβαστήκαμε όμως την απόφαση των Ελλήνων παικτών με όλους όσους αγωνίστηκαν να δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι σε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και σε μία δύσκολη κατάσταση για μας. Ωστόσο στην συνέχεια φροντίσαμε να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι που ακολουθούσε με τον Ηρακλή και πετύχαμε τον στόχο μας που ήταν να το κερδίσουμε».

ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ: «Είναι πολύ σημαντικό που έμεινε ο Λάζαρος αφού είναι ο αρχηγός μας και ένας από τους ηγέτες μας. Τον χρειαζόμασταν. Ο Λάζαρος βοηθάει την ομάδα αλλά και τους συμπαίκτες του με την εμπειρία του. Δεν υπάρχει λόγος εξάλλου να γίνονται αλλαγές τόσο νωρίς στην ομάδα και είμαστε όλοι μας χαρούμενοι που συνεχίζουμε ως έχουμε. Όπως ξεκινήσαμε την προετοιμασία μας».

ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ: «Θα είναι ένα άλλο δύσκολο παιχνίδι σε ένα γεμάτο γήπεδο όπως με έχουν ενημερώσει. Θα είναι μία εμπειρία για μένα αλλά ανυπομονώ να το ζήσω. Είναι ένα παιχνίδι όμως. Για αυτό και θα πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι στην δουλειά μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να κάνουμε σωστά την δουλειά μας δίνοντας το 100% των δυνάμεών μας για την νίκη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...