ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

«Να σκοράρω στο Μπερναμπέου»



Πεπεισμένος πως θα προσπαθήσει να σκοράρει και να βοηθήσει τη Μίλαν να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στη Ρεάλ, εμφανίστηκε ο Ρομπίνιο.

Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ μίλησε για το παιχνίδι με την πρώην ομάδα του στην έκδοση «Gazzetta dello Sport»:

«Θα ήθελα να σκοράρω σε ένα παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, την πρώην ομάδα μου», τόνισε ο 26χρονος παίκτης και πρόσθεσε, «δεν με πειράζει σε μερικά ματς να μην σκοράρω, εφόσον η ομάδα συνεχίζει να κερδίζει. Ελπίζω, λοιπόν, ότι δεν χρειάζεται να βάλω πολλά γκολ, αλλά να δίνω αρκετές ασίστ στους συμπαίκτες μου». Read more!

«Βλέπει» Σαμαρά η Τράμπζονσπορ

Στη μεταγραφική λίστα της Τράμπζονσπορ για τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου βρίσκεται ο Γιώργος Σαμαράς, σύμφωνα με τον Τύπο της Τουρκίας.


Ο Κρητικός στράικερ της Σέλτικ είναι στη λίστα της τουρκικής ομάδας, αλλά ο ίδιος δεν δείχνει διατεθειμένος να μεταβεί στη γειτονική χώρα και να αγωνιστεί εκεί. Ο Έλληνας φορ των Σκωτσέζων, άλλωστε, αρκετές φορές έχει σημειώσει πως είναι ευχαριστημένος που αγωνίζεται στο «νησί» και δεν επιθυμεί να αποχωρήσει.
Read more!

"Διπλό" του Εργοτέλη στη Νέα Σμύρνη

Μετά από δύο διαδοχικές ήττες, ο Εργοτέλης κατάφερε να επιστρέψει στις επιτυχίες επικρατώντας του Πανιωνίου με 1-0. Αυτή ήταν η πρώτη νίκη των Κρητικών στη Νέα Σμύρνη και την πέτυχε με το γκολ που σημείωσε ο Λεάλ πέντε λεπτά πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.
Read more!

Premier League Αποτελέσματα Σάββατο 16/10

Απρόσμενη "γκέλα" για την Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο "Ολντ Τράφορντ". Οι "κόκκινοι διάβολοι", αν και προηγήθηκαν με 2-0 δεν κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα τους και παραχώρησαν ισοπαλία 2-2 στην Γούστ Μπρομ. Στη 2η θέση "σκαρφάλωσε" η Αρσεναλ επικρατώντας 2-1 της Μπέρμιγχαμ, όπως και η Τότεναμ που έφυγε με το "διπλό" (1-2) στην έδρα της Φούλαμ.

Άρσεναλ-Μπέρμιγχαμ 2-1
(41' πεν. Νασρί, 47' Σαμάκ - 33' Ζίγκιτς)

Γουλβς-Γουέστ Χαμ 1-1
(10' Τζάρβις - 53' πεν. Νομπλ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Γουέστ Μπρομ 2-2
 (5' Τσικαρίτο, 25' Νάνι - 50' αυτ. Εβρά, 55' Τσόγι)

Μπόλτον-Στόουκ 2-1
 (22' Λι, 90' Κλάσνιτς - 48' Ντέλαπ)

Νιούκαστλ-Γουίγκαν 2-2
(72' Αμεόμπι, 88' Γουίλιαμσον - 22', 23' Ενζόγκμπια)
Φούλαμ-Τότεναμ 1-2
(30' Καμαρά - 31' Παβλιουτσένκο, 63' Χάντλστοουν) Read more!

Bundesliga Αποτελέσματα Σάββατο 16/10

Η 8η αγωνιστική έμελλε να είναι αυτή που θα φέρει την πρώτη βαθμολογική απώλεια στην Μάιντς. Το Αμβούργο με τέρμα του Γκερέρο στο 89' "πάγωσε" το "Μπρούχβεγκσταντιον" και παράλληλα επέτρεψε στη Ντόρτμουντ, να διατηρηθεί στην κορυφή μαζί-πλέον-με τη Μάιντς, έχοντας από 21 βαθμούς.

Στο μεταξύ, παρά τις πολλές απουσίες και με χατ-τρικ του Γκόμεζ, η Μπάγερν Μονάχου νίκησε άνετα στο "Αλιάνζ Αρίνα" με σκορ 3-0 το Ανόβερο , η Ζανκτ Πάουλι επιβλήθηκε δύσκολα με 3-2 της Νυρεμβέργης, όπως και η Βέρντερ Βρέμης με 2-1 της Φράιμπουργκ ενώ η Σάλκε, με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να μένει στον πάγκο, παραχώρησε ισοπαλία 2-2 στη Στουργκάρδη.
  • Μπάγερν Μονάχου-Ανόβερο 3-0
    (21', 77', 90' Γκόμεζ)

    Σάλκε-Στουτγκάρδη 2-2
    (29' Εντού, 80' πεν. Χούντελααρ-15' Γκέμπχαρτ, 74' Χάρνικ)

  • Βέρντερ Βρέμης-Φράιμπουργκ 2-1
    (33' Χαντ, 73' Αλμέιδα-62' Σούστερ)

  • Μάιντς-Αμβούργο 0-1
    (89' Γκερέρο)

  • Ζανκτ Πάουλι-Νυρεμβέργη 3-2
    (45' Ασαμόα, 59' Έμπερς, 82' Μπρουνς-48' Εκίτσι, 62' Βολφ)
  • Read more!

    Μοράτι: «Ναι! Θέλω τον Μέσι»

     
    Αυτή τη φορά ο Μάσιμο Μοράτι… δεν έκανε πλάκα με τον πρόεδρο της Ίντερ να σημειώνει πως θέλει τον Λιονέλ Μέσι στην ομάδα του.


     Μοράτι: «Ναι! Θέλω τον Μέσι»Ο ισχυρός ιθύνοντας των «Νερατζούρι» μιλώντας στην έκδοση «Gazzetta dello Sport», σημείωσε για τον Αργεντίνο σούπερ σταρ
    «Να φέρουμε τον Μέσι στην Ιντερ; Λοιπόν, θα απαντήσω καταφατικά. Το ρωτάω κι εγώ αυτό στον εαυτό μου, το σκέφτομαι. Ο Λίο είναι ο πιο ισχυρός. Όταν μίλησα γι’ αυτό το θέμα τις προάλλες έκανα απλώς πλάκα, αλλά τώρα, θα δούμε».
    Παράλληλα, τα ιταλικά παρασκήνια θέλουν τον πρόεδρο της ομάδας του Μιλάνου να έχει ήδη συζητήσει με τον Χόρχε Μέσι, πατέρα του διεθνούς Αργεντινού μεσοεπιθετικού, και να υπάρχει συμφωνία σε περίπτωση που ο Λίο αποφασίσει να φύγει από τη «Μπάρτσα».
     
    Read more!

    Συνέντευξη Δομάζου

    Κύριε Δομάζο, θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για τα νυχτοπερπατήματα του Γκοβού και τα σχόλια που ακούγονται. Ποια είναι η γνώμη σας; "Θεωρώ υπερβολικά όλα όσα ακούστηκαν για τον Γκοβού και για το ξενύχτι του. Σύμφωνοι, ο παίκτης διασκέδασε σε μπαρ μέχρι τα ξημερώματα και ήπιε κάποια ποτά. Αλλά, αν το έκανε καθώς βρισκόταν σε άδεια, δεν καταλαβαίνω που υπάρχει πρόβλημα. Όλοι οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές και ειδικά παίκτες όπως είναι ο Γκοβού, ξέρουν πολύ καλά τι πρέπει να κάνουν, να πιουν, στα μέρη που θα πάνε να διασκεδάσουν και το ωράριο που θα ακολουθήσουν. Διότι, εφόσον μέσα στο γήπεδο είναι όπως πρέπει και δεν έχουν επηρεαστεί τότε δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Και φέτος, ο Γκοβού, μέχρι τώρα, είναι από τους καλύτερους παίκτες του Παναθηναϊκού. Πιστεύω ότι οι παίκτες είναι επαγγελματίες και ξέρουν καλά οι ίδιοι τι πρέπει να κάνουν".

    Αναφορικά με την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Παναθηναϊκό και το γεγονός ότι το αποψινό ματς με τον ΠΑΟΚ θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, ποια είναι η άποψή σας; "Θεωρώ υπερβολική την τιμωρία του Παναθηναϊκού. Δεν είναι ωραίο για τους παίκτες να παίζουν μπροστά σε άδειες κερκίδες. Πιστεύω ότι η καλύτερη λύση ήταν να επιβληθεί κάποιο πρόστιμο. Έτσι και αλλιώς, θεωρώ ότι αυτές οι ποινές δεν βοηθούν στην καταπολέμηση της βίας, όπως έχει φανεί μέχρι τώρα. Στο μόνο πράγμα που κάνουν ζημιά είναι στο ποδόσφαιρο".

    Θα θέλαμε να μας κάνετε και το σχόλιό σας για τον Νίκο Νιόπλια και για το θέμα της παραίτησής του;
    "Πιστεύω ότι ο Νιόπλιας έκανε λάθος που δεν επέμεινε στην παραίτησή του. Διότι, όταν παραιτείσαι και μετά αλλάζεις την απόφασή σου για οποιοδήποτε λόγο, είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα σε 'φάνε'. Έπρεπε να επιμείνει στην παραίτησή του από την στιγμή που το ανακοίνωσε επίσημα στην συνέντευξη Τύπου. Πλέον, θα βρίσκεται σε διαρκή αμφισβήτηση και θα έχει μία μόνιμη πίεση και ένα μόνιμο άγχος". Read more!

    O Mοντέστο μιλά για όλα!

    - Υπάρχει κάποια λέξη στα ελληνικά που σε έκανε να κολλήσεις; "Τα συνηθισμένα: ‘Καλησπέρα', ‘Καλημέρα', ‘Τι κάνεις', ‘Ευχαριστώ'" (σ.σ.: τα είπε όλα στα ελληνικά) .

    - Υπάρχει κάποιος παίκτης στον Ολυμπιακό που σου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση; "Ιμπαγάσα (σ.σ.: χωρίς δισταγμό). Φοβερός τεχνίτης. Είμαστε μαζί στο ξενοδοχείο, τον βλέπω καθημερινά στις προπονήσεις. Διαθέτει φοβερή ακρίβεια στις πάσες και διαβάζει τέλεια το παιχνίδι. Είναι απόλαυση να τον παρακολουθείς. Παίζει με τη μία και κανείς δεν μπορεί να του πάρει την μπάλα. Οταν έχεις έναν τέτοιο συμπαίκτη, ξέρεις ότι θα πάρεις την μπάλα εκεί που θέλεις.
    Με ή χωρίς αυτόν δεν είναι το ίδιο. Κάθε μεγάλη ομάδα χρειάζεται έναν παίκτη που κάνει τη διαφορά. Στη Μίλαν, έχουν τον Πίρλο. Στην Μπαρτσελόνα τον Τσάβι. Στον Ολυμπιακό, έχουμε τον Ιμπαγάσα".

    - Και ο μικρός, ο Γιάννης Φετφατζίδης;
    "Διαθέτει μεγάλη ποιότητα, αλλά είναι ακόμα μικρός. Είναι μόλις η πρώτη του χρονιά με την επαγγελματική ομάδα και πρέπει να προστατευτεί. Δεν πρέπει να… καεί. Στη Μονακό είδα πολλούς νεαρούς παίκτες με μεγάλο ταλέντο, οι οποίοι ανέβηκαν γρήγορα και έπεσαν εξίσου γρήγορα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι τώρα μόλις ξεκίνησε. Πρέπει να προχωρήσει σιγά σιγά, να αγωνιστεί σε μεγάλα ματς. Πιστεύω ότι, αν είναι σοβαρός, όπως τώρα, σε δυο-τρία χρόνια θα ακούμε συνέχεια γι' αυτόν".
    -Εχεις επαφές με τους Γάλλους του Παναθηναϊκού; "Οχι. Είναι όλοι τους καλά παιδιά, γνωριζόμαστε, έχουμε παίξει αντίπαλοι. Περισσότερο με τον Γκοβού από ό,τι με τον Σισέ, καθώς ο Τζιμπρίλ έπαιζε πολλά χρόνια εκτός Γαλλίας. Το ίδιο ισχύει και με τον Μπουμσόνγκ. Πιο καλά ξέρω τον Καντέ, καθώς έπαιζε στη Νις, εγώ στη Μονακό και ήταν ντέρμπι το μεταξύ μας ματς".

     Ο Ολυμπιακός με ποια ομάδα της χώρας σου μοιάζει; Με τη Μαρσέιγ; "Ακριβώς! Οπου και να πάτε στη Γαλλία, βλέπετε φαν της Μαρσέιγ. Ακόμα και στο Παρίσι, όπου εδρεύει ο μεγάλος αντίπαλος, η Παρί Σεν Ζερμέν, υπάρχουν οπαδοί της. Ο Ολυμπιακός είναι το ίδιο. Πάτε στην Ξάνθη, στις Σέρρες, παντού έχει κόσμο. Είναι η ομάδα του λαού. Οπως η Μαρσέιγ. Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη, μοιάζει με την Παρί". Read more!

    Νέα πρόταση σε Σκόκο

    Μετά τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (την επόμενη Κυριακή) θα υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της ανανέωσης του Νάτσο Σκόκο. Η διοίκηση και η πλευρά του παίκτη θα καθίσουν εκ νέου στο τραπέζι και θα συζητήσουν τους οικονομικούς όρους του συμβολαίου. Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Ώρας για Σπορ", ο πρόεδρος της Ένωσης, Σταύρος Αδαμίδης, έχει στα «σκαριά» την κατάθεση νέας βελτιωμένης πρότασης η οποία πλησιάζει πολύ στις οικονομικές αξιώσεις που είχε μέχρι ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός και στις οποίες παρουσιαζόταν μέχρι πρότινος αμετακίνητος. Σύμφωνα με το δημοσίευμα η πρόταση θα είναι της τάξης των 900.000 ευρώ όσον αφορά στις ετήσιες αποδοχές του, ήτοι κατά 200.000 ευρώ βελτιωμένη σε σχέση με την προηγούμενη πρόταση (700.000 ευρώ). Θυμίζουμε ότι ο Σκόκο ζητά 1 εκατ. ευρώ «καθαρές» αποδοχές.
    Read more!

    «Βιόλα» ο Μαρέσκα!

    Στην Φλωρεντία βρίσκεται αυτό τον καιρό ο Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος πραγματοποιεί προπονήσεις με την με τη δεύτερη ομάδα της Φιορεντίνα, ώστε να βρίσκεται σε ικανοποιητική φυσική κατάσταση όταν «μπει» η νέα μεταγραφική περίοδος.
    Από το ολότελα καλή και η... δεύτερη ομάδα της Φιορεντίνα για τον Έντσο Μαρέσκα, ο οποίος προπονείται με την δεύτερη ομάδα των «βιόλα» για να είναι σε καλή φυσική κατάσταση, ενόψει του Ιανουαρίου που θα ξεκινήσει η μεταγραφική περίοδος.

    Ο 30χρονος πρώην άσος του Ολυμπιακού που είχε αγωνιστεί στην ομάδα της Φλωρεντίας την σεζόν 2004/05, ξεκαθάρισε πάντως πως:

    «Επειδή κατοικώ στη Φλωρεντία ζήτησα από τη διοίκηση της Φιορεντίνα να προπονούμαι με την ομάδα και τους ευχαριστώ που με δέχτηκαν. Πάντως δεν έχουμε μιλήσει καθόλου για μελλοντική συνεργασία». Read more!

    Κοντά σε Τζιόλη η ΕΠΟ

    Το νοσοκομείο στο οποίο χειρουργήθηκε ο Αλέξανδρος Τζιόλης επισκέφθηκαν ο Σοφοκλής Πιλάβιος και ο Τάκης Φύσσας, προκειμένου να μάθουν την κατάσταση της υγείας του Έλληνα διεθνή μέσου.
    Ο μέσος της Σανταντέρ υποβλήθηκε σε επέμβαση στο πόδι την Παρασκευή, μετά το κάταγμα που υπέστη στο ματς της Εθνικής Ομάδας απέναντι στο Ισραήλ και ο πρόεδρος της ΕΠΟ μαζί με τον τιμ μάνατζερ της Ελλάδας τον επισκέφθηκαν στο «ΙΑΣΩ».

    Μάλιστα, ο Σοφοκλής Πιλάβιος επικοινώνησε με τον ισπανικό σύλλογο του 25χρονου άσου ζητώντας να τον στηρίξουν όλοι σε αυτή την δύσκολη φάση της καριέρας του. Read more!

    «Ετοιμο σε 1,5 χρόνο»

    Η ΑΕΚ δεν θέλει να χάνει χρόνο στο θέμα της Νέας Φιλαδέλφειας. Θέλει άμεσα να γνωρίζει αν μπορεί να κατασκευάσει εκεί το μεγάλο έργο με τα δύο γήπεδα (ποδοσφαιρικό 30.000 θέσεων και κλειστό μπάσκετ 5.000 θέσεων), τα εμπορικά και το πάρκινγκ 800-1.000 θέσεων. Πήγε στην Νομαρχία, θα πάει τώρα και στην Πολιτεία και εντός του 2010 θα γνωρίζει οριστικά αν το όνειρο της επιστροφής στο «σπίτι» γίνει (επιτέλους) πραγματικότητα.
    Όταν η ΑΕΚ πάρει το «ΟΚ» από την Πολιτεία και τους αρμόδιους φορείς για να γίνει το έργο, θα μιλήσει με συγκεκριμένα στοιχεία για την χρηματοδότηση του. Ο Σταύρος Αδαμίδης ήδη έχει επαφές με τράπεζες του εξωτερικού με το κόστος του έργου να φτάνει τα 80-100 εκατ.ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις. Αν δεν καταφέρει να πάρει το ποσό από μία τράπεζα θα αναζητήσει και άλλες λύσεις, ενώ η παρουσία του Πέτρου Παππά ίσως παίξει καταλυτικό ρόλο στην χρηματοδότηση. Read more!

    Λίνο: «Θα γυρίσω πιο δυνατός»

    Ανυπόμονος για την επιστροφή του στις υποχρεώσεις του "Δικεφάλου" είναι ο Βραζιλιάνος, ο οποίος δουλεύει εντατικά το πρόγραμμα αποκατάστασής του, μετά την επέμβαση που έκανε.

    «Αισθάνομαι καλά, γιατί μετά την επέμβαση δεν πονάω. Είναι πολύ σημαντικό να ξεπεράσω πλήρως το πρόβλημα και να επανέλθω πιο δυνατός. Θα γυρίσω πιο δυνατός στον ΠΑΟΚ για να προσφέρω. Αυτή είναι η επιθυμία μου», ανέφερε χαρακτηριστικά στα «ΣΠΟΡ του Βορρά» ο Βραζιλιάνος άσος του «Δικεφάλου» του βορρά, Λίνο, που βρίσκεται εκτός δράσης λόγω τραυματισμού.
    Read more!

    Ρέινα: “Άκρως σημαντικό το derby”

    Με τις εξελίξεις στα διοικητικά της Liverpool να…τρέχουν και την αγωνία για το μέλλον του συλλόγου να εκφράζεται από κάθε φίλο των Reds, η ομάδα του Roy Hodgson προετοιμάζεται για την αναμέτρηση απέναντι στην Everton, με την βαθμολογική θέση να χρίζει άμεσης βελτίωσης.

    Τόσο η Liverpool όσο και η Everton βρίσκονται στο όριο της ζώνης του υποβιβασμού, ένα στοιχείο που καθιστά τη νίκη επιτακτική, κάτι που αναγνωρίζει και ο Pepe Reina, ο οποίος δεν δίστασε να δηλώσει πως πρέπει η πλευρά του να φθάσει στους τρεις βαθμούς πάση θυσία, αφού περαιτέρω περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν.

    “Αυτό είναι το κρισιμότερο παιχνίδι από την ανάγκη αποκόμισης βαθμών και για τις δύο ομάδες. Αμφότερες οι πλευρές είναι σε κακή βαθμολογική θέση και η νίκη είναι αυτή που αποζητάμε απελπισμένα. Επομένως, όπως καταλαβαίνετε πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε” ανέφερε ο Ισπανός στην Daily Express συνεχίζοντας:

    “Σίγουρα κανείς από τους δυο μας δεν έχει συνηθίσει να βρίσκεται τόσο χαμηλά. Η Everton έχει το ίδιο υλικό για πολύ καιρό και οι παίκτες γνωρίζονται πολύ καλά. Επομένως είναι πολύ δύσκολη η επίτευξη νίκης στο Goodison” έκλεισε ο Reina δηλώνοντας για ακόμα μία φορά την αδυναμία των παικτών να επηρεάσουν τις διοικητικές εξελίξεις που συμβαίνουν στον σύλλογο. 
    
    Read more!

    Βασικός ο Χριστοδουλόπουλος

    Οι σοβαρές απουσίες του Τριφυλλιού στην επιθετική γραμμή, αναγκάζουν το Νίκο Νιόπλια να ρίξει κατευθείαν στα... βαθιά τον διεθνή ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία αμέσως μετά την επιστροφή του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις, να αποδείξει ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα.
    Ο Χριστοδουλόπουλος, λοιπόν, θα πραγματοποιήσει το φετινό ντεμπούτο του, απέναντι στην πρώην ομάδα του τον ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Λέτο στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Μια θέση στην οποία έχει αγωνιστεί στο μεγαλύτερο διάστημα της "πράσινης" καριέρας του.
    Read more!

    LinkWithin

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...