ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Έσβησε την πρόκριση με… Μπλάνκo! *BINTEO*

Έβγαλε τα μάτια της και… μένει Ελλάδα. Ο Μπλάνκο έχασε το πέναλτι, η ΑΕΚ κατέρρευσε, η Ζενίτ με τα «δεύτερα» έκανε πάρτι (3-0) και το… πουλάκι της πρόκρισης πέταξε!
ΑΕΚ-Ζενίτ 0-3 (Τελικό)
Ο Μανόλο Χιμένεθ επέλεξε το 4-3-3 που εμπιστεύεται σε όλα τα δύσκολα ματς της ΑΕΚ, αλλά έτσι θυσιάστηκε ο Μπλάνκο που πήγε στο δεξί άκρο, για να παίξει στην κορυφή ο Μπλάνκο. Η Ένωση κατάφερε μετά το πρώτο 20λεπτο να φέρει το ματς στα μέτρα της, δεν ένιωθε καμία απειλή από τη Ζενίτ και είχε την ευκαιρία να προηγηθεί και να καθαρίσει την πρόκριση. Ο Μπλάνκο, όμως, σε αντίθεση με ό,τι συνηθίζει αστόχησε στο πέναλτι, αμέσως μετά ήρθε και το 0-1 από το λάθος του Λυμπερόπουλου και ο αποκλεισμός ερχόταν...

Η αλλαγή του συστήματος σε 4-2-3-1, με τον Μπλάνκο στην κορυφή, μετά την αντικατάσταση του Γκέντσογλου με τον Μπερνς στο 55' έδωσε επιθετική πνοή στην ΑΕΚ που πίεσε αρκετά και έφτιαξε ευκαιρίες, αλλά οι Ρώσοι ήταν γρήγοροι στις αντεπιθέσεις και είχαν και τον Ροζίνα σε κέφια... Το 0-2 στο 67', απλά σφράγισε τον αποκλεισμό της Ένωσης. Και στο 89' ήρθε το 0-3 για να γίνει ακόμη πιο παγωμένη η βραδιά...
Έσβησε την πρόκριση με… Μπλάνκο! (video)
Man of the match: Ο τίτλος πάει στον Ροζίνα, που όποτε έπαιρνε την μπάλα στα πόδια του ξεδίπλωνε ωραία το παιχνίδι της Ζενίτ, προκαλούσε προβλήματα στην ΑΕΚ και τελικά την... σκότωσε κιόλας με το εκπληκτικό πλασέ που έκανε.

Αδύναμος κρίκος: Κανείς δεν κατάλαβε ότι έπαιζε ο Καφές για την ΑΕΚ... Δεν έκανε ούτε μία σωστή ενέργεια.

Στο ύψος του: Ο Σκόκο ήταν αυτός που προσπαθούσε στο δεύτερο ημίχρονο να βρει τη λύση, όσο το σκορ ήταν στο 0-1. Γυρνούσε πίσω, έκλεβε την μπάλα, έβγαζε την ΑΕΚ στην επίθεση, περίμενε βοήθεια και απ΄τους συμπαίκτες του...

Η γκάφα: Τη... μοιράζονται οι Μπλάνκο και Λυμπερόπουλος. Ο πρώτος με το άστοχο πέναλτι που θα έκανε το 1-0, ο άλλος με το λάθος του στο κέντρο που έφερε το 0-1...



Σχετικά video

  
Read more!

Αετός, χωρίς φτερά...!

Δυστυχώς, δεν τρίτωσε το καλό, από πλευράς ελληνικών εκπροσώπων.
Η ΑΕΚ, δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο, του "κακού της δαίμονα", της Ζενίτ.
Οι Ρώσοι, παίζοντας ταχύτατα και με βασικό όπλο την αντεπίθεση, κατάφεραν να πετύχουν το "απόλυτο" στον όμιλο, με αποτέλεσμα η Ένωση να μείνει εκτός διοργάνωσης.
Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, είχε τις ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ πρώτη κερδίζοντας και πέναλτι, αλλά, ο Ίσμαελ Μπλάνκο δεν ευστόχησε από την άσπρη βούλα (άουτ).
Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΚ μπήκε και πάλι δυνατά, αλλά δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαίριες που της δώθηκαν.
Αξίζουν πάντως συγχαρητήρια στην Ένωση, για την πολύ μεγάλη προσπάθειά της.
Έτσι η Ελλάδα, θα έχει 2 εκπροσώπους (ΠΑΟΚ και Άρης) στην κλήρωση, για τις 32 καλύτερες ομάδες του Europa League.
Read more!

Ταξιδεύω για σένα… και στους «32»! *ΒΙΝΤΕΟ*

Το… Μπομπονέρα στις φλόγες. O Άρης με πανηγυρικό τρόπο πήρε την νίκη (2-0) επί της Ρόζεμποργκ και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League! Την Παρασκευή μαθαίνουν τον αντίπαλο οι «κίτρινοι».
Ταξιδεύω για σένα… και στους «32»! (video)

Ένα στην αρχή, ένα στο τέλος και η πρόκριση ήρθε. Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα στο Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Άρη να παίρνει με άνεση την πρόκριση στους «32» του Europa League χτυπώντας στο τέλος κάθε ημιχρόνου. Αρχικά με τον Τσέζαρεκ στο 45’ και στην συνέχεια με τον Φατί στο 90’ Οι παίκτες του Έκτορ Ραούλ Κούπερ στο κατάμεστο «Λα Μπομπονέρα» δεν ανησύχησαν πολλές φορές και όταν το έκαναν, υπήρχε ο Σηφάκης για να δώσει τις λύσεις.

Χάζευαν τον κόσμο…


Ο αγώνας του Άρη με την Ρόζενμποργκ μόλις έχει ξεκινήσει και στο ουρανό πάνω από το «Κλεάνθης Βικελίδης» πετάγονται 5 τόνοι χαρτιά… Η ατμόσφαιρα φανταστική, με τον κόσμο να κλέβει την παράσταση και να κάνει τους παίκτες και των δύο ομάδων να κοιτάζουν χαζεμένοι το όλο σκηνικό. Κάπως έτσι ξεκίνησε η μεγάλη αναμέτρηση. Μια αναμέτρηση στην οποία οι «κίτρινοι» ήθελαν τη νίκη προκειμένου να προκριθούν χωρίς να τους ενδιαφέρει πόσο θα έρθει το Λεβερκούζεν-Ατλέτικο Μαδρίτης. 
Μπράβο ρε Άρη!Νευρικοί οι «κίτρινοι»

Ο αγώνας ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να είναι ιδιαίτερα νευρικοί, καθώς παρότι είχαν τον έλεγχο του αγώνα, δεν κατάφεραν να κάνουν έστω και μία καλή ευκαιρία μπροστά στην εστία του Όρλουντ. Ο Νορβηγός τερματοφύλακας δύο φορές χρειάστηκε να επέμβει. Την πρώτη στο 13’ στο σουτ του Τόχα και την δεύτερη στο 23’ διώχνοντας πολύ ωραία το φάουλ του Μίσελ. Εφτά λεπτά αργότερα οι «κίτρινοι» φώναξαν δικαίως για πέναλτι που δεν τους δόθηκε σε ανατροπή του Τσέζαρεκ από τον Ντεμίντοφ.

Χτύπησε στο τέλος

Μετά το πρώτο μισάωρο οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να βγουν μπροστά και να απειλήσουν τους «κίτρινους», χωρίς όμως να δημιουργήσουν κάποια καλή φάση και εκεί που όλα έδειχναν πως το πρώτο ημίχρονο θα ολοκληρωνόταν χωρίς τέρματα ήρθε η φάση στο 45’ για να τα αλλάξει όλα. Συγκεκριμένα ο Κόκε έπιασε δυνατό σουτ, με την μπάλα να χτυπάει στο δοκάρι μετά από παρέμβαση του Όρλουντ. Στην συνέχεια ο Τσέζαρεκ ερχόμενος ωστόσο από θέση οφσάιντ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1-0.  

Ζήτησε και άλλο πέναλτι

Στο δεύτερο μέρος οι «κίτρινοι» χωρίς να συναντήσουν μεγάλη δυσκολία κρατούσαν αυτό το υπερπολύτιμο 1-0, σκορ που τους έδινε την πρόκριση για τους «32» του Europa League. Εκτός από την άμυνα, οι παίκτες του Κούπερ προσπάθησαν να βγουν και μπροστά ωστόσο στο 52’ ο διαιτητής δεν έδωσε για δεύτερη φορά πέναλτι, όταν και πάλι ο Ντεμίντοφ ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Κόκε.

Το μυαλό στο Λεβερκούζεν

Από εκείνο το σημείο το μυαλό όλων στο Κλεάνθης Βικελίδης φάνηκε να είναι περισσότερο στο Λεβερκούζεν και την αναμέτρηση της Μπάγερν με την Ατλέτικο Μαδρίτης και λιγότερο στο ματς του Άρη. Αυτό φάνηκε και στο γκολ των Γερμανών, το οποίο πανηγυρίστηκε όσο και αυτό του Τσέζαρεκ. 

Άγχος μετά την ισοφάριση και την ευκαιρία της Ρόζενμποργκ

Αμέσως μετά το 1-0 της Λεβερκούζεν ήρθε η ισοφάριση των Ισπανών. Μια ισοφάριση που φάνηκε να άγχωσε λίγο τους «κίτρινους» οι οποίοι γύρισαν όλοι πίσω για να κρατήσουν το πολύτιμο 1-0. Οι Νορβηγοί από την πλευρά τους βγήκαν μπροστά ζητώντας την ισοφάριση και στο 75’ έχασαν σημαντική ευκαιρία, με τον Ντόρσιν να πιάνει το σουτ και τον Σηφάκη να διώχνει εντυπωσιακά. 

Το… κλείδωσε ο Φατί

Με την Ρόζενμποργκ να βγαίνει μπροστά για να ισοφαρίσει, ο Άρης χτύπησε και πάλι στις καθυστερήσεις. Δράστης ο Φατί ο οποίος μετά από λάθος διώξιμο βρέθηκε απέναντι από τον Νορβηγό τερματοφύλακα και με σουτ έκανε το 2-0, κλειδώνοντας την σπουδαία πρόκριση για τον Άρη.

MAN OF THE MATCH: Ο Τσέζαρεκ άνοιξε το σκορ και ο Φατί το έκλεισε. Έτσι σήμερα αντί για παίκτη, θα έχουμε παίκτες του αγώνα και συγκεκριμένα αυτούς τους δύο που πλέον συνέδεσαν τα όνοματά τους με μία μεγάλη πρόκριση του Άρη στους «32» του Europa League.

ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Η λογική του Άρη να γυρίσει όλος πίσω και να δώσει το δικαίωμα στους Νορβηγούς να απειλήσουν. Ευτυχώς αυτό δεν τους στοίχισε αλλά θα μπορούσε κάλλιστα να αποφευχθεί. Για την ακρίβεια θα έπρεπε να αποφευχθεί

ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ: Εντάξει η επίθεση και τα γκολ, αλλά αν δεν υπήρχε ο Σηφάκης να σταματάει ότι πήγαινε μέσα, θα μπορούσε ο Άρης να κινδυνέψει. Για ακόμα μία φορά ο νεαρός τερματοφύλακας στάθηκε στο ύψος του.








Read more!

Την «ψάχνουν» για Μελίσση!

Την «ψάχνουν» για Μελίσση!
Έντονο είναι το ενδιαφέρον του Πανσερραϊκού για τον Χρήστο Μέλίσση του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας αμυντικός αγωνιζόταν από το καλοκαίρι στην Μαρίτιμο, με την μορφή δανεισμού από τους «πράσινους», όμως φαίνεται πως θα επιστρέψει στην Ελλάδα καθώς αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τους Πορτογάλους. 

Για τον λόγο αυτό οι «κόκκινοι» παρακολουθούν εδώ και καιρό την περίπτωση του και δεν αποκλείεται να καταθέσουν πρόταση δανεισμού. 

Παράλληλα ο Ντράγκαν Κοκότοβιτς συνεχίζει να κοιτάζει πιθανούς στόχους ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου. Μάλιστα τον τελευταίο καιρό δεν είναι λίγες οι φορές που το όνομα των Σερραίων έχει γραφτεί για παίκτες που θα παραχωρηθούν δανεικοί από τον Ολυμπιακό. 

Πηγή sport-fm Read more!

Τέλος ο Βινιάλ από τον Ατρόμητο

Τέλος ο Βινιάλ από τον Ατρόμητο
Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από τον Ατρόμητο ο Γκρέγκορι Βινιάλ. Ο Γάλλος μπακ λέγεται ότι για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο. 

Την Πέμπτη συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και συζήτησαν για την (κοινή συναινέσει) λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

«Χάσαμε βαθμούς από δικά μας λάθη», δήλωσε ο Δώνης, ο οποίος ανακοίνωσε και την αποστολή για την Καβάλα. 

Η ανακοίνωση για τον Βινιάλ: 

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι συνάντηση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου με τον ποδοσφαιριστή Γκρέγκορι Βινιάλ και τον εκπρόσωπο του με αντικείμενο συζήτησης τη λύση (κοινή συναινέσει) του συμβολαίου του Γάλλου ποδοσφαιριστή. Αύριο επίκειται νέο ραντεβού για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Βινιάλ δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση». 

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη: 

«Το Σάββατο τελειώνει για εμάς ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και μπορώ να πω ότι έχουμε ανάμικτα συναισθήματα», δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Δώνης και πρόσθεσε: 

«Το πρώτο κομμάτι είναι ότι χάσαμε αρκετούς βαθμούς από δικά μας σφάλματα που αν τα είχαμε αποφύγει θα βρισκόμασταν αυτή την στιγμή πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι στα τελευταία έξι-εφτά παιχνίδια είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Μπροστά μας έχουμε πλέον να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα (σ.σ. την Καβάλα) που δίκαια βρίσκεται ψηλά κι εμείς πρέπει να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». 

Πηγή sport-fm Read more!

Και μετά από αυτό, γίνεσαι Άρης και γουστάρεις!

Κι όμως, είναι πραγματικότητα। Ο Άρης, είναι στις 32 καλύτερες ομάδες του Europa League, κερδίζοντας, στο κατάμεστο "Κλεάνθης Βικελίδης", την Ρόζενμποργκ με 2-0
Σε έναν όμιλο που θύμιζε Τσάμπιονς Λιγκ, κατάφερε να αφήσει εκτός διοργάνωσης, την κάτοχο του τίτλου, Ατλέτικο Μαδρίτης (κερδίζοντας την, εντός και εκτός έδρας) που θύμιζε το έπος στην Περούτζια, τρεις δεκαετίες πριν.
Ο ομάδα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της νορβηγικής ομάδας, που παρόλο το γεγονός ότι έπαιζαν χωρίς κάποιο βαθμολογικό ενδιαφέρον, κάθε άλλο παρά εύκολο ήταν για την ομάδα της Θεσσαλονίκης.
Το 1-0, έγινε από τον Ντάνιελ Τσέζαρεκ, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και ο Ρικάρντο Φατί, με μία καταπληκτική ενέργεια, περνώντας την μπάλα πάνω από τον Μπιέρσμιρ και εν συνέχεια "κεραυνοβόλησε" των γκολκίπερ των Νορβηγών, στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ήρθε για να κάνει το 2-0 και να δώσει απλόχερα το εισιτήριο της επόμενης φάσης, στον Άρη.
Read more!

Χάνει τον τελικό ο Σνάιντερ

Ο Γουέσλεϊ Σνάιντερ χάνει την ευκαιρία για τον έκτο φετινό τελικό, καθώς υπέστη θλάση στο μηρό και τέθηκε νοκ-άουτ από την μάχη του Σαββάτου με την Μαζέμπε!
Χάνει τον τελικό ο Σνάιντερ

Ο Ολλανδός μέσος τραυματίστηκε στα πρώτα λεπτά του ημιτελικού με τους Κορεάτες και έγινε αλλαγή από τον Τιάγκο Μότα. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, έδειξαν ότι έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον μηρό χωρίς να έχει ξεκαθαριστεί πόσο καιρό θα απουσιάσει. Το σίγουρο είναι ότι δεν θα προλάβει τον τελικό του Σαββάτου κόντρα στην Μαζέμπε ο οποίος θα αναδείξει το νέο κάτοχο του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων.

«Ήθελα να αγωνιστώ σε αυτό το παιχνίδι. Είμαι πολύ θυμωμένος για αυτό γιατί ήμουν απόλυτα έτοιμος. Είναι ειρωνεία της τύχης», ήταν τα λόγια του Σνάιντερ ο οποίος χάνει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο έκτο τελικό για φέτος! Είχε παίξει σε αυτούς των Τσάμπιονς Λιγκ, Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ, Κυπέλλου Ιταλίας, Ιταλικού Σούπερ Καπ και Μουντιάλ!
Πηγή gazzeta Read more!

Ομπράντοβιτς: «Σκεφτόμαστε μόνο την ΑΕΚ»

Ομπράντοβιτς: «Σκεφτόμαστε μόνο την ΑΕΚ»
Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στην Εφες Πϊλσεν και θα περιμένει την αναμέτρηση της επόμενης εβδομάδας κόντρα στην Αρμάνι για να πάρει την πρώτη θέση του τέταρτου ομίλου της Ευρωλίγκας. Έτσι οι «πράσινοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της ένατης αγωνιστικής της Α1, με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς να θεωρεί πως οι παίκτες του πρέπει να ασχοληθούν με την «Ένωση» και μετά να κοιτάξουν τον αγώνα με τους Ιταλούς. 

«Το ζητούμενο για εμάς, για μία ακόμη φορά, είναι να σεβαστούμε τον αντίπαλό μας. Είναι το πρώτο στοιχείο. Θα πρέπει να μπούμε στο γήπεδο με κίνητρο και δύναμη από το πρώτο λεπτό», ήταν οι αρχικές δηλώσεις του Σέρβου τεχνικού, που συμπλήρωσε πως: «Ο αγώνας απέναντι στην Έφες Πίλσεν ανήκει στο παρελθόν, αλλά είδαμε τη διαφορά που είχαμε από το πρώτο στο δεύτερο ημίχρονο. Πρέπει όλοι να δίνουν το 120% κάθε φορά που μπαίνουν στο παρκέ. Και θα πρέπει να βοηθήσουν όλοι. Βασικοί, όσοι έρχονται από τον πάγκο, όλοι. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Υπάρχουν οι σημαντικές απουσίες του Μπατίστ και του Μάριτς, αλλά ποτέ δεν χρησιμοποιήσαμε δικαιολογίες και δεν θα το κάνουμε και τώρα... Πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι για τη νίκη και να για να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση». 

Ο Στράτος Περπέρογλου συμπλήρωσε πως: «Ο αγώνας με την ΑΕΚ έρχεται μετά από αυτόν με την Έφες Πίλσεν, ένα δύσκολο παιχνίδι όπως εξελίχθηκε, από το οποίο δεν καταφέραμε να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα που θέλαμε. Το ζητούμενο τώρα για εμάς είναι να βρούμε τον καλό μας εαυτό, να παίξουμε απόλυτα συγκεντρωμένα και δυνατά επιστρέφοντας στο ελληνικό πρωτάθλημα, γιατί γνωρίζουμε καλά πως κάθε απώλεια στοιχίζει. Οι απώλειες που έχουμε με τους τραυματισμούς των Μπατίστ και Μάριτς, απλά πρέπει να κάνουν όλους μας να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας, θα προετοιμαστούμε, όπως για κάθε παιχνίδι, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτό που θέλουμε είναι να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και στα 40 λεπτά του αγώνα». 


Πηγή sport-fm Read more!

Serie A: Κυνηγώντας τη Μίλαν

Να διατηρήσει τη διαφορά από τους διώκτες της στη Serie A θέλει η Μίλαν, αλλά για να το πετύχει αυτό θα πρέπει να νικήσει τη Ρόμα, την οποία και φιλοξενεί στο «Σαν Σίρο» για την 17η αγωνιστική. Οι «ροσονέρι» οδηγούν την κούρσα στην Ιταλία με 36 βαθμούς, με Γιουβέντους, Λάτσιο και Νάπολι να παραμονεύουν, έχοντας έξι λιγότερους. 
Serie A: Κυνηγώντας τη ΜίλανΟι «μπιανκονέρι» πήραν το ντέρμπι της προηγούμενης εβδομάδας κόντρα στη Λάτσιο και πλέον βλέπουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Η «Μεγάλη Κυρία» φιλοξενείται από την Κιέβο, ενώ οι άλλοι δύο συγκάτοικοί της στη δεύτερη θέση, παίζουν στην έδρα τους. 

Η Λάτσιο σίγουρα δεν θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην Ουντινέζε, ενώ η Νάπολι αντίθετα υποδέχεται τη Λέτσε, που δίνει μάχη για να ξεφύγει από τη ζώνη του υποβιβασμού. 


Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής 

Σάββατο, 18/12 

18:00 Τσεσένα – Κάλιαρι 
21:45 Μίλαν – Ρόμα 

Κυριακή, 19/12 

12:30 Λάτσιο – Ουντινέζε 
15:00 Μπάρι – Παλέρμο 
15:00 Κατάνια – Μπρέσια 
15:00 Κίεβο – Γιουβέντους 
15:00 Νάπολι – Λέτσε 
15:00 Πάρμα – Μπολόνια 
15:00 Φιορεντίνα – Ίντερ 
21:45 Σαμπντόρια – Τζένοα 




Πηγή sport-fm Read more!

Bαριά τιμωρία σε Ντιναμό!

Βαριά τιμωρία σε Ντιναμό!
Τα αίσχη στο Ζάγκρεμπ και η τρομακτική επίθεση στο λεωφορείο του ΠΑΟΚ δεν θα μείνουν ατιμώρητα και σύμφωνα με μέλος της UEFA, η Ντιναμό θα… ακούσει βαριά καμπάνα!


Ο Σαλπιγγίδης «σκότωσε» το βράδυ της Τετάρτης την Ντιναμό, όμως η τρομακτική επίθεση στο λεωφορείο του ΠΑΟΚ θα επιφέρει ακόμα ένα πλήγμα στον σύλλογο του Ζάγκρεμπ. Μέλος της UEFA σε εκδήλωση στην Κροατία τόνισε πως περιμένει τιμωρία την Ντιναμό για τα όσα έγιναν μία ημέρα πριν από τη διεξαγωγή του ματς.
Πηγή gazzeta Read more!

Στα... μαχαίρια Κασίγιας-Ρονάλντο!

Η Σάρα Καρμπονέρο, γνωστή δημοσιογράφος και δεσμός του Ίκερ Κασίγιας, είναι η αιτία που ο Ισπανός τερματοφύλακας και ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν βγάλει τα... μαχαίρια!
Στα... μαχαίρια Κασίγιας-Ρονάλντο!

Όλα ξεκίνησαν όταν τον περασμένο Σεπτέμβριο ο δεσμός του Ίκερ Κασίγιας με την ιδιότητα της δημοσιογράφου κατηγόρησε τον Πορτογάλο σταρ για εγωιστική συμπεριφορά και ατομισμό στον αγωνιστικό χώρο. 

Όπως ήταν φυσικό, ο Ρονάλντο δεν είδε αυτούς τους χαρακτηρισμούς με το καλύτερο «μάτι» και εξέφρασε τα παράπονά του στον Κασίγιας. Εκείνος με τη σειρά του του είπε ότι ως δημοσιογράφος η κοπέλα του πρέπει να λέει ανοιχτά τη γνώμη της και έστω και αν προσπάθησε να τα... συμμαζέψει, λέγοντας ότι εκείνος δεν την συμμερίζεται, η απάντησή του δεν ήταν αυτό που περίμενε να ακούσει ο συμπαίκτης του. 

Από εκείνη τη στιγμή, οι σχέσεις των δύο παικτών έγιναν ψυχρές και μπορεί το συμβάν να μην είδε το φως της δημοσιότητας, όμως εντός της ομάδας πήρε τέτοιες διαστάσεις που ανάγκασε τους Φλορεντίνο Πέρεθ, Χόρχε Βαλντάνο και Μιγκέλ Παρντέθα, να τους καλέσουν σε συνάντηση προκειμένου να λυθεί η παρεξήγηση. Οι δύο παίκτες έριξαν νερό στο κρασί τους για το καλό της ομάδας ύστερα και από πίεση της διοίκησης, όμως το γυαλί ανάμεσά τους είχε ραγίσει, με τους πρωταγωνιστές της ιστορίας να μην ανταλλάσσουν... κουβέντα στις προπονήσεις της «Βασίλισσας»!
Πηγή gazzeta Read more!

Σημερινές προβλέψεις

Σήμερα έχει Europa League και πάμε να δούμε τι θα ποντάρουμε!




Ξεκινάμε με το άντερ στο παιχνίδι ΑΡΗΣ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ.Ο Άρης θέλει πάση θυσία την νίκη για την πρόκριση αλλά η τιμή του άσου δεν αξίζει.Οι γηπεδούχοι βασιζόμενοι στην άμυνά τους θα προσπαθήσουν να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ γι' αυτό πιστεύω πως και το 1-0 ακριβές σκορ είναι καλή επιλογή ή το 0-1 τέρματα.


Συνεχίζουμε με το όβερ στο ματς ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ.Οι γηπεδούχοι φέτος αποδίδουν επιτέλους πολύ καλά,έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση και σήμερα θέλουν να προσφέρουν θέαμα στο κοινό τους.Είναι μια ομάδα με εξαιρετική επιθετική γραμμή που θα προσπαθήσει να σκοτώσει την αδύναμη Μέταλιστ.Καλή επιλογή και τα 4-6 τέρματα.

Τρίτο ματς για απόψε το ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΧΑΪΝΤΟΥΝΚ.Οι Βέλγοι δύσκολα θα προκριθούν μιας και απ'ότι φαίνεται η δεύτερη θέση είναι της Αεκ.Παρ'όλα αυτά θα προσπαθήσουν να κερδίσουν έτσι ώστε να διατηρήσουν μέχρι και τις τελευταίες τους ελπίδες.Άσος λοιπόν και μάλιστα από ημίχρονο.


Τελευταίο σημερινό ματς, το ΑΕΚ-ΖΕΝΙΤ.Η Αεκ σήμερα θα γίνει Αεκάρα και θα πάρει την πρόκριση.Το ματς αν δεν κάτσει στον άσο (μιας και η Αεκ έχει κίνητρο ενώ η Ζενίτ απουσίες), τότε θα κάτσει στην ισοπαλία.Τα 2-3 τέρματα είναι επίσης μια καλή επιλογή όπως και το γκολ-γκολ.












Εν συντομία:
ΑΡΗΣ-ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ
Άντερ 1.85
1-0 ακριβές σκορ 5.75
0-1 τέρματα 3.60


ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ
Όβερ 1.60
4-6 τέρματα 2.60


ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΧΑΪΝΤΟΥΝΚ
Άσος ημίχρονο-τελικό 1.65


ΑΕΚ-ΖΕΝΙΤ
Άσος 2.10
Ισοπαλία 3.10
Άντερ 1.60
Γκολ-γκολ 1.65 Read more!

Επιστρέφει ο «Ιβ»;

 Επιστρέφει ο «Ιβ»;

Η Μάϊντς δεν έχει ακόμη καταβάλει τις 200.000 ευρώ της ρήτρας και αν δεν το κάνει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, ο Αντρέας Ίβανσιτς θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι και μπορεί να αγωνιστεί αν τον θέλουv.



Σύμφωνα με αποκάλυψη της «Sportday», η Μαϊντς δεν έχει καταβάλει ακόμη τα 200.000 ευρώ που ήταν το ποσό της ρήτρας για την απόκτηση του Αντρέας Ίβανσιτς και διατηρεί το δικαίωμα να το κάνει μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου. Εάν δεν το κάνει, τότε ο παίκτης θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό το καλοκαίρι με τους Πράσινους να έχουν αποκομίσει 800.000 ευρώ για τον διετή δανεισμό του παίκτη.
Από εκεί και πέρα, από τη στιγμή που αν οι Γερμανοί είχαν σκοπό να κρατήσουν τον παίκτη θα το είχαν ήδη κάνει, είναι στην βούληση του Παναθηναϊκού το τι θα κάνει με τον παίκτη. Μπορεί να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία ή μπορεί να αναζητηθεί μια πρόταση για να πωληθεί. Όπως και να έχει δείχνει να είναι αρκετά πιο συμφέρουσα για τον Παναθηναϊκό η μη καταβολή της ρήτρας από τους Γερμανούς.
Πηγή gazzeta
Read more!

Χιμένεθ: «Κουμάντο εμείς»!

Επίθεση «στα ίσια» -και όχι… κλεφτοπόλεμο για την ισοπαλία- σήμανε για τη μάχη με τη Ζενίτ ο Μανόλο Χιμένεθ! 

Ο Ισπανός «τριβελίζει» τα αυτιά των παικτών του -πως οι Ρώσοι δεν θα κατέβουν αδιάφοροι στο ΟΑΚΑ- και τους ξεκαθάρισε ότι μόνο αν τους δείξουν από την αρχή… ποιος κάνει κουμάντο, η ΑΕΚ θα πανηγυρίσει στο τέλος την πρόκριση! 

Αλήθεια είναι πως -με τόσα… «μονοπάτια» να οδηγούν στην πρόκριση (νίκη, ισοπαλία, ακόμα και ήττα -αν η Άντερλεχτ δεν επικρατήσει της Χάιντουκ) το να ψάξεις το… δύσβατο (αυτό του τριπόντου) δεν είναι τόσο απλό. 

Όπως ξεκαθάρισε, όμως, στους παίκτες του ο Χιμένεθ, είναι το μόνο που εγγυάται την επιτυχία: 

«Ξέρουμε όλοι ότι μπορούμε να προκριθούμε και με ισοπαλία. Εμείς, όμως, πρέπει να μπούμε στο γήπεδο για να νικήσουμε. Στόχος μας είναι η νίκη και τίποτα άλλο. Δεν πρέπει να επαναπαυθούμε στον ένα βαθμό επειδή μας αρκεί. Πρέπει να παίξουμε ως μεγάλη ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός και εξήγησε: 
Χιμένεθ: «Κουμάντο εμείς»!«Η Ζενίτ είναι πολύ καλή και γρήγορη ομάδα -ειδικά από τη μέση και μπροστά. Έχει φοβερούς παίκτες, όποιοι κι αν παίξουν την Πέμπτη. Μη δίνετε σημασία στις απουσίες που θα έχουν ή στο πόσες μέρες έχουν μείνει χωρίς αγώνες. Έχει αποδείξει πόσο επικίνδυνη ομάδα είναι, ακόμα και όταν είναι βαθμολογικά αδιάφορη». 

Αφού τους υπογράμμισε, δε, πως «για να την αντιμετωπίσουμε, θα πρέπει να μην αφήσουμε το κέντρο της να κάνει παιχνίδι και να επιβάλλει τον ρυθμό της», ήταν ξεκάθαρος για το τι περιμένει από εκείνους: 

«Κυρίαρχοι του αγώνα πρέπει να είμαστε εμείς. Για να το καταφέρουμε, όμως, χρειάζεται αυτοσυγκέντρωση από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Δεν επιτρέπονται τα λάθη σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί από ποτέ και να παλέψουμε σε όλο το ματς για να πανηγυρίσουμε στο τέλος την πρόκριση μαζί με τους οπαδούς μας». 


Πηγή sport-fm Read more!

Μέσι: Ευχαριστώ, αλλά δεν…

Το ταξίδι του Μέσι στο Μιλάνο και τα καλά λόγια του Μοράτι για αυτόν, ερμηνεύτηκαν σαν ενδιαφέρον της Ίντερ, όμως ο Αργεντινός το διέψευσε, λέγοντας ότι δεν σκέφτεται την Ίντερ αυτή τη στιγμή.
 Μέσι: Ευχαριστώ, αλλά δεν…

Είναι γνωστός ο «έρωτας» του Μοράτι για τον Μέσσι και ο πόθος του να τον φέρει στην Ίντερ. Μάλιστα κατά την διάρκεια επίσκεψης του Μέσσι στο Μιλάνο, οι ιταλικές εφημερίδες έκαναν λόγο για επικείμενη μεταγραφή.
Ο Μέσσι ωστόσο παρόλο που ευχαρίστησε τον πρόεδρο της Ίντερ για τα καλά του λόγια, δήλωσε ότι δεν σκέφτεται, προς το παρόν την Ίντερ.
«Προς το παρόν δεν σκέφτομαι την Ίντερ», είπε ο υποψήφιος της χρυσής μπάλας και συνέχισε: «Όσο για τον Μοράτι, μου αρέσουν τα κομπλιμέντα του, είναι ένας καταπληκτικός πρόεδρος και ένας πολύ καλός άνθρωπος».
Πηγή gazzeta
Read more!

Έναν «Ιμπαγάσα», σαν τον Κάλστρομ!

Σε αναζήτηση ενός μέσου με δημιουργικές ικανότητες βρίσκεται ο Ολυμπιακός και παρά το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν διαψεύσει πως ενδιαφέρονται για τον Κιμ Κάλστρομ, οι φήμες που αφορούν την απόκτηση του παίκτη της Λιόν έχουν... οργιάσει. 

Παράλληλα, δημοσιεύματα από το εξωτερικό ανέφεραν ότι στη λίστα των Πειραιωτών υπάρχουν οι Νεκουνάμ και Πέτροβιτς. 
Έναν «Ιμπαγάσα», σαν τον Κάλστρομ!Από τη στιγμή που, πλέον, θεωρείται δεδομένο ότι οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός παίκτη για τον άξονα κατά την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, Βαλβέρδε και Κοβάσεβιτς αναζητούν την καλύτερη δυνατή επιλογή. 

Εκτός του Κάλστρομ, για τον οποίο οι φήμες που τον θέλουν κοντά στο «λιμάνι» είναι έντονες, υπάρχουν δημοσιεύματα από το εξωτερικό για τον Νεκουνάμ της Οσασούνα που το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και για τον Πέτροβιτς της Παρτιζάν. 

Το καλοκαίρι για Μανιάτη 

Ο Ολυμπιακός θα αποκτήσει έναν παίκτη τον Ιανουάριο κι αυτός αποφασίστηκε να είναι κεντρικός, ωστόσο η περίπτωση του Μανιάτη συνεχίζει να τον απασχολεί. 

Αν, ο Μήτρογλου μετακομίσει στην Νέα Σμύρνη, τότε υπάρχει πιθανότητα η μεταγραφή να κλείσει, αλλά ο Μανιάτης θα συνεχίσει να αγωνίζεται με τη φανέλα των «κυανόλευκων» ως το καλοκαίρι. Όσον αφορά στον Κουμορτζί, το θέμα του θα παραμείνει ανοιχτό και είναι μία ακόμη περίπτωση η οποία θα εξεταστεί μαζί με τις υπόλοιπες για τον άξονα του συλλόγου. 

Πηγή sport-fm Read more!

«Νέος Φίγκο» για Τσέλσι, Ίντερ

Ο Ζοάο Ρεΐς θεωρείται από τα μέσα σαν ο «Νέος Φίγκο» και το τελευταίο εξαγώγιμο προϊόν της ποδοσφαιρικής σχολής της Πορτογαλίας, παρόλο που αγωνίζεται στην τρίτη εθνική και συγκεντρώνει τα βλέμματα της Ευρώπης.
«Νέος Φίγκο» για Τσέλσι, Ίντερ

Ο Ζοάο Ρεΐς παρόλο που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Πορτογαλίας με την άσημη Λουλετάνο, έχει καταφέρει με τις εμφανίσεις του να τραβήξει τα βλεμματα μεγάλω ευρωπαϊκών συλλόγων, όπως η Τσέλσι και η Ίντερ.
Ο Ρεΐς θεωρείται ο νέος Λουίς Φίγκο και έχει κινήσει και το ενδιαφέρον της Μπενφίκα, παρόλο που είναι 18 χρονών, ηλικία που δύσκολα εμφανίζονται ταλέντα που δεν έχουν εντοπιστεί από μικρότερη ηλικία.
Η Τσέλσι είναι έτοιμη να του προσφέρει δοκιμή μιας εβδομάδας για να κρίνει αν είναι ικανός να ανταπεξέλθει σε υψηλότερο επίπεδο, καθώς έχει ημιεπαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα του.
Πηγή gazzeta
Read more!

Ντόπινγκ και ισπανικό ποδόσφαιρο

Ντόπινγκ και ισπανικό ποδόσφαιροΟ προπονητής της εθνικής Ισπανίας Βιθέντε Ντελ Μπόσκε έσπευσε να προστατεύσει τη φήμη του Ισπανικού ποδοσφαίρου λέγοντας ότι δεν πιστεύει ότι το σκάνδαλο ντόπινγκ στον Ισπανικό αθλητισμό αγγίζει το ποδόσφαιρο.


Το σκάνδαλο ντόπινγκ που συγκλονίζει τις τελευταίες ημέρες την Ισπανία, όπως ήταν αναμενόμενο έχει αρχίσει να αγγίζει και τον χώρο του ποδοσφαίρου, θέτοντας εν αμφιβόλω τις επιτυχίες του Ισπανικού ποδοσφαίρου τα τελευταία χρόνια, ειδικά σε συνδυασμό με τους θανάτους ποδοσφαιριστών στα ισπανικά γήπεδα.
Να υπερασπιστεί την τιμή του ισπανικού ποδοσφαίρου ανέλαβε ο ομοσπονδιακός της προπονητής, Βιθέντε Ντελ Μπόσκε. «Είναι ένα δύσκολο θέμα», ξεκίνησε ο Ντελ Μπόσκε και συνέχισε: «Δεν ξέρω αν είμαι κορόιδο, αλλά σε 43 χρόνια δεν έχω δει ή υποψιαστεί κάποιον για ντόπινγκ. Δεν ξέρω αν αυτό είναι επειδή είμαι αφελής και δεν ακούω τίποτα γύρω μου, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι αυτά είναι μεμονωμένα περιστατικά που συμβαίνουν σε συγκεκριμένα αθλήματα. Το βρίσκω σχεδόν αδύνατον να πιστέψω ότι υπάρχει ντόπινγκ στο ποδόσφαιρο, και το λέω με όλη μου την καρδιά. Το ποδόσφαιρο είναι εντελώς ελεύθερο και το αντίθετο θα με έκανε έξαλλο, αλλά δεν θα πω κάτι παραπάνω γιατί δεν υπάρχει κάτι να δικαιολογήσουμε».
Πηγή gazzeta
Read more!

Γιουνάιτεντ για Χοακίν

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ψάχνει για παίκτη που να αγωνίζεται στο δεξί άκρο του κέντρου για αυτό είναι έτοιμος να προσφέρει 6.5 εκατομμύρια ευρώ στη Βαλένθια για να αποκτήσει τον Χοακίν.
Γιουνάιτεντ για Χοακίν

Ο τραυματισμός του Αντόνιο Βαλέντσια αναγκάσε πέρυσι τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να αναζητήσει παίκτη που να αγωνίζεται στα δεξιά, όμως η προσπάθεια του να αποκτήσει τον Χοακίν δεν ήταν επιτυχημένη.
Φέτος όμως ο Φέργκιουσον επανέρχεται αποφασισμένος να αποκτήσει τον Χοακίν της Βαλένθια. Ο 29χρονος Ισπανός υπήρξε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της χώρας της Ιβηρικής, όμως οι πολλοί τραυματισμοί του δεν του επέτρεψαν να κάνει την καριέρα που όλοι περίμεναν.
Η φετινή χρονιά έχει πάει πολύ καλά για τον Ισπανό μέχρι στιγμής και η Γιουνάιτεντ ετοιμάζεται να προσφέρει 6.5 εκατομμύρια ευρώ στην Βαλένθια για να αποκτήσει τον πρώην άσο της Μπέτις.
Πηγή gazzeta
Read more!

Μπορούσε καλύτερα…

Πήρε τη νίκη, δεν πήρε τη διαφορά κόντρα στην Εστουντιάντες ο ΠΑΟΚ. Ο «Δικέφαλος» επικράτησε με 77-72 των Ισπανών στην Πυλαία, στο πλαίσιο της πέμπτης αγωνιστικής του έκτου ομίλου του Euro Cup και βρέθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, όμως οι Μαδριλένοι υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας, μετά το +11 του πρώτου αγώνα στην ισπανική πρωτεύουσα. Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου κατάφεραν να προηγηθούν μέχρι και +12, όμως υπέστησαν «καθίζηση» στο τέλος της τρίτης περιόδου και έδωσαν δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να μειώσουν μέχρι και στους δύο πόντους, παίρνοντας το πλεονέκτημα. Έτσι, όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική την επόμενη εβδομάδα κόντρα στην Μπενετόν στο Τρεβίζο. Κορυφαίοι των «ασπρόμαυρων», που είχαν πέντε παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων, ήταν οι Μάρσαλ με 18 και Παπαδόπουλος με 13 πόντους. Από τους Ισπανούς, ξεχώρισε ο Κλαρκ με 16 πόντους. 
Μπορούσε καλύτερα…Οι Ισπανοί αιφνιδίασαν τους γηπεδούχους και κατάφεραν να προηγηθούν με +7 στο τρίλεπτο, αφού ο Ασελιν έκανε ότι ήθελε κάτω από το καλάθι τον Παπαδόπουλο. Όμως, οι «ασπρόμαυροι» κατάφεραν, στη συνέχεια, να ελέγξουν τα ριμπάουντ και να βρουν τις επιθετικές λύσεις μέσα και έξω από τη ρακέτα. Έτσι, κατάφεραν να αποκτήσουν ένα προβάδισμα και, παρά το γεγονός πως οι Ισπανοί κατάφεραν να ισοφαρίσουν, ολοκλήρωσαν την πρώτη περίοδο στο +4. Στη δεύτερη περίοδο, ένα σερί των παικτών του Σούλη Μαρκόπουλου τους έδωσε ένα +9 και ο Δέδας με τρίποντο έκανε το +10, με το ημίχρονο να ολοκληρώνεται στο +11. 

Στην αρχή της τρίτης περιόδου, τα τρίποντα των Μάρσαλ και ΜακΓκραθ κρατούσαν ένα διψήφιο προβάδισμα για τον «Δικέφαλο», που έφτασε στο +12 και στο +13. Όμως, ένα σερί 7-0 των φιλοξενούμενων τους βοήθησε να μειώσουν στο -5 και, έτσι, το τριαντάλεπτο ολοκληρώθηκε μόλις στο +1 για τον ΠΑΟΚ. Ένα επιμέρους σκορ 9-2 ώθησε στο +9 τους γηπεδούχους στην αρχή της τέταρτης περιόδου, όμως η ζώνη των Μαδριλένων στη συνέχεια φάνηκε να «μπλοκάρει» τον «Δικέφαλο» και οι «φοιτητές» ξαναμείωσαν στο -1. Στη συνέχεια, η διαφορά ανεβοκατέβαινε στους δύο με τέσσερις πόντους και, παρά τα λάθη των Ισπανών, το ματς ολοκληρώθηκε στο +5, με τον Γκρέι να χάνει τρεις ελεύθερες βολές σε «νεκρό» χρόνο. 


Τα δεκάλεπτα: 23-19, 40-29, 57-56, 77-72 

ΠΑΟΚ: Μάρσαλ 18 (2), ΜακΓκραθ 12 (4), Δέδας 3 (1), Ντόζιερ 11, Γκρέι 11 (1), Παπαδόπουλος 13, Γιαννακίδης, Γκετσέφκι 9 (1) 

ΕΣΤΟΥΝΤΙΑΝΤΕΣ: Ολιβερ 2, Ελλις 3 (1), Ντρίσεν 3 (1), Ασελιν 8, Βελς 2, Κλαρκ 16 (2), Γκρέιντζερ 10, Γκάμπριελ 13 (2), Γιάσεν 6, Σάντσεζ 5, Κάνερ-Μέντλεϊ 4 


Πηγή sport0-fm Read more!

Τουρέ: Θα γυρίσω

Ο Γιάγια Τουρέ που βρέθηκε στην Ελλάδα για το φιλικό κατά της φτώχιας μίλησε για την αγάπη του για τον λαό του Ολυμπιακού και την σκέψη του να επιστρέψει κάποια στιγμή στο λιμάνι.
Τουρέ: Θα γυρίσω


Ο Γιάγια Τουρέ μίλησε στον «Πρωταθλητή» για την επιστροφή του στην Ελλάδα, αλλά και για τον κόσμο του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά τα όσα είπε:
Για την επιστροφή του:
«Πραγματικά θα ήθελα κάποια στιγμή να επιστρέψω εδώ. Το έχω στο μυαλό μου από την πρώτη στιγμή που έφυγα. Δεν ξέρω αν είναι δυνατό και πότε μπορεί να γίνει, το σίγουρο είναι πως η καρδιά μου μου λέει να γυρίσω. Θέλω πολύ κάποια στιγμή να φορέσω την φανέλα του Ολυμπιακού και γιατί όχι να κλείσω εδώ την καριέρα μου».
Το μήνυμα του για τον κόσμο του Ολυμπιακού:
«Το μήνυμα μου είναι ένα: Είναι οι καλύτεροι. Πραγματικά το εννοώ. Δεν το λέω επειδή είμαι εδώ. Το λέω επειδή το αισθάνομαι. Πήγα στην Μονακό, πήγα στην Μπαρτσελόνα, πήγα τώρα στη Μάντσεστερ Σίτι, αλλά αυτό που συνέβη εδώ με τον κόσμο δεν υπάρχει πουθενά αλλού. Δεν το έχω συναντήσει πουθενά αλλού. Είναι οι πρώτοι, οι καλύτεροι. Ότι και να πω είναι λίγο. Τους έχω στην καρδιά μου κι ελπίζω κι εκείνοι το ίδιο. Ελπίζω να τα ξαναπούμε».
Πηγή gazzeta
Read more!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...