ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ !

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

Τέλος ο Βινιάλ από τον Ατρόμητο

Τέλος ο Βινιάλ από τον Ατρόμητο
Παρελθόν θα πρέπει να θεωρείται από τον Ατρόμητο ο Γκρέγκορι Βινιάλ. Ο Γάλλος μπακ λέγεται ότι για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους ζήτησε να αποχωρήσει από τον σύλλογο. 

Την Πέμπτη συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας και συζήτησαν για την (κοινή συναινέσει) λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. 

«Χάσαμε βαθμούς από δικά μας λάθη», δήλωσε ο Δώνης, ο οποίος ανακοίνωσε και την αποστολή για την Καβάλα. 

Η ανακοίνωση για τον Βινιάλ: 

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι συνάντηση του Τεχνικού Διευθυντή της ομάδας Γιάννη Αγγελόπουλου με τον ποδοσφαιριστή Γκρέγκορι Βινιάλ και τον εκπρόσωπο του με αντικείμενο συζήτησης τη λύση (κοινή συναινέσει) του συμβολαίου του Γάλλου ποδοσφαιριστή. Αύριο επίκειται νέο ραντεβού για να διευθετηθούν οι τελευταίες λεπτομέρειες. Ο Βινιάλ δεν έλαβε μέρος στη σημερινή προπόνηση». 

Οι δηλώσεις του Γιώργου Δώνη: 

«Το Σάββατο τελειώνει για εμάς ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος και μπορώ να πω ότι έχουμε ανάμικτα συναισθήματα», δήλωσε αρχικά στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ο προπονητής του συλλόγου, Γιώργος Δώνης και πρόσθεσε: 

«Το πρώτο κομμάτι είναι ότι χάσαμε αρκετούς βαθμούς από δικά μας σφάλματα που αν τα είχαμε αποφύγει θα βρισκόμασταν αυτή την στιγμή πιο ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα. Το δεύτερο κομμάτι είναι ότι στα τελευταία έξι-εφτά παιχνίδια είμαστε μια πολύ καλή ομάδα. Μπροστά μας έχουμε πλέον να αντιμετωπίσουμε μια πολύ καλή ομάδα (σ.σ. την Καβάλα) που δίκαια βρίσκεται ψηλά κι εμείς πρέπει να δώσουμε όλες τις δυνάμεις μας για να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα». 

Πηγή sport-fm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...